ما مرد نبردیم و ز شیطان نهراسیم
از دادن جان در ره قرآن نهراسیم
از دشمنی خیره سران باک نداریم
از فتنه و از فتنه گران باک نداریم
در حوزه علمیه شده این سخن ما
عمامه ما می شود آخر کفن ما
ای فتنه گرانی که شیاطین زمانید
عمامه که سهل است سرم را بپرانید
این چفیه و عمامه ما آبروی ماست
در راه خدا کشته شدن آرزوی ماست
ای وارث فریاد شهیدان لک لبیک
ای رهبر فرزانه ایران لک لبیک
در معرکه سرباز شمائیم همیشه
در خط امام و شهدائیم همیشه
ما اهل نبردیم در این معرکه چون شیر
با فتنه و با کفر و نفاق و زر و تزویر
در عرصه پیکار نداریم هراسی
از دشمن غدّار نداریم هراسی
در آتش این فتنه هر آن کس که دمیده
بر روی جوانان وطن تیغ کشیده
از پیر و جوان نغمه هیهات رسیده
چون لحظه پایان مماشات رسیده
دیگر ز مماشات نمانده است زمانی
باید که مجازات شود قاتل و جانی
ای فتنه گران ننگ بر این فتنه گری تان
نفرین به شرر محوری و پرده دری تان
بی منطق و درّنده و بی رحم چو گرگید
دلداده و بازیچه شیطان بزرگید
خونرنگ نمودید چمن را به چه جرمی؟
کشتید جوانان وطن را به چه جرمی؟
در فتنه گری جیره خور آل سعودید
در شاهچراغ این همه بیداد نمودید
موجیم و نداریم سر ذلت و خواهش
شیراز شده صحنه جولان دواعش
دیدیم که داعش به سوی صحن دویده
از خون جوانان حرم لاله دمیده
مهدی شریفی
#لبیک_یا_خامنه_ای #عمامه_بوسی #پایان_مماشات
در این معرکه نابرابر و ناجوانمردانه رسانهای علیه نظام اسلامی و جبهه حق و حقیقت که در آن رسانههای ضد انقلاب، طی یک قمار بزرگ و بیسابقه، ملاحظات را کنار گذاشتهاند، همه سرمایههایشان را وسط آوردهاند، دروغگویی و افترازنی و نفرتپراکنی را به انتها رساندهاند و با این "انتحار" توانستهاند گروههای قابل توجهی از مردم را با درجات مختلف تحت تأثیر خود قرار بدهند و اذهان ضعیف را مشوش کنند، از آن طرف هم رسانه ملی، یکه و تنها در مقابل گله کفتاررسانه ها ایستاده و روشنگری میکند، بهترین و عافیت طلبانه ترین کاسبی عبدالله بن عمرهای زمانه چیست؟ با تکرار کلیدواژه دروغین و مزورانه «رسانه آزاد» ژست روشنفکری و بیطرفی فروختن و لایک و مخاطب جمع کردن! آن یکی «طرفین»(!) را دعوت به ترک خشونت و صلحطلبی میکند، این یکی «طرفین» را دعوت به راستگویی و آزاداندیشی! اینکه نظام اسلامی مظلوم اما مقتدر است یعنی همین. کوفی نیزهدار با نیزه میزند، کوفی قلمدار با قلمش، با این تفاوت که "مع هذین الأمرین"، "سَیُهزَمُ الجمعُ و یُولّون الدُبُر..."
هدایت شده از احادیث ناب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 سکوت در برابر گناه...!
✅عَنْ جَابِرٍ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ قَالَ : أَوْحَى اَللَّهُ تَعَالَى إِلَى شُعَيْبٍ اَلنَّبِيِّ أَنِّي مُعَذِّبٌ مِنْ قَوْمِكَ مِائَةَ أَلْفٍ أَرْبَعِينَ أَلْفا مِنْ شِرَارِهِمْ وَ سِتِّينَ أَلْفا مِنْ خِيَارِهِمْ فَقَالَ يَا رَبِّ هَؤُلاَءِ اَلْأَشْرَارُ فَمَا بَالُ اَلْأَخْيَارِ فَأَوْحَى اَللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ إِلَيْهِ دَاهَنُوا أَهْلَ اَلْمَعَاصِي فَلَمْ يَغْضَبُوا لِغَضَبِي.
امام باقر عليه السّلام فرمود:خداوند متعال به شعيب نبى عليه السّلام وحى كرد كه:من از قومت صد هزار نفر را عذاب مى كنم؛چهل هزار نفر از افراد اشرار و شصت هزار نفر هم از خوبان،شعيب گفت:پروردگارا عذاب اشرار که واضح است ،پس علّت عذاب خوبان چيست؟ خداوند عزّ و جل به او وحى كرد كه:آنها با اهل معصيت مدارا كردند و به خاطر غضب من خشمگين نشدند.
📚 مشکاة الأنوار في غرر الأخبار، ج ۱ ص ۹۱
🔰 استاد رفیعی...
@ahadithenabe
آرمان..
همانی که شهادتش ۷۰ نفر متهم دارد
"السلام عليك يا ابا عبدالله الحسین"
🆔 @M_Sultanifar
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻آنچه از «کشف حجاب» دیدم
🖋 مهدی جمشیدی
دوشنبه، ۲۲ آبان ۱۴۰۱. شهر تهران. پرسهزنیِ جامعهشناختی در ایستگاههای متروی گلبرگ و دروازه شمیران و تئاتر شهر و میرزای شیرازی در صبح و ظهر. تلاش داشتم که به یک «بُرش عینی» و «برداشت مستقیم» از واقعیّت اجتماعی دست بیابم و وضع حجاب دختران و زنان را فارغ از «عایقهای رسانهای» و «حائلهای روایی» مشاهده کنم. مشاهدهای که در قلب آن، «پرسش» وجود داشت و نه «پیشداوری». در طول یک ماه گذشته نیز به چنین مشاهداتی رو آورده بودم و در نقاطی از شهر، با دقت و تأمّل، از این زاویه به واقعیّت اجتماعی نگریسته بودم. مشاهداتم در امروز، مطابق با همۀ مشاهدههای قبلی بود و آنها را تأیید میکرد. و اماّ نتایج:
۱- تنها «پنج درصد» از دختران و زنان، «کشف حجاب» کرده بودند؛ یعنی «شال» یا «روسری» یا «مقنعه» بر سر نداشتند و «سر برهنه» در ایستگاههای مترو رفتوآمد داشتند. در اینجا، برآوردی دربارۀ تعداد زنان چادری یا شُلحجاب ارائه نمیکنم و پرسش خویش را به همین مسألۀ خاص، محدود میکنم. با مشاهدۀ این تعداد اندک، متعجب شدم که این همه غوغا و هیاهو برای «حجاب اختیاری» – که هدفی جز «کشف حجاب» نداشت – تنها معطوف به همین «پنج درصد» بوده است؟! بهعبارتدیگر، باید «قانون حجاب الزامی»، برچیده شود تا فقط این پنج درصد بتوانند کشف حجاب کنند؟! این پنج درصد، چه نسبتی با آن «روایتهای انبوه/ متراکم/ غلیظ» دارند؟!
۲- بیحجابی در این پنج درصد، محدود به «برداشتن حجاب از سر» بود؛ بهطوریکه پوشش سایر قسمتهای بدنشان، «طبیعی/ عادی/ عرفی» بود. اینگونه نبود که چون حجاب از سر برداشته باشند، دربارۀ بخشهای دیگر بدن خود نیز همین منطق را دنبال کرده باشند و در آن قسمتها نیز دست به «ساختارشکنیِ پوششی» زده باشند. دراینمیان، تنها دَه خانم مشاهده کردم که برخلاف این بودند و پوشش قسمتهای دیگر بدنشان نیز زننده بود، از جمله اینکه شلوارشان تا نزدیکهای زانویشان بالا آمده بود، یا تیشرت تنگ پوشیده بودند و حجم سینهشان آشکار بود، یا یقیۀ تیشرتشان باز بود و ... .
۳- بهجز دو مورد، همۀ کسانیکه کشف حجاب کرده بودند، «شال بر دور گردن» داشتند، درحالیکه چنانچه قطعیّتی دربارۀ کشف حجاب وجود دارد، دیگر «انداختن شال به دور گردن»، معنا ندارد. دراینباره، کنجکاو شدم و دریافتم که بخشی از اینان احتمال میدهند که «واکنشی/ برخوردی/ تقابلی» صورت بگیرد و همچنان مطمئن نشدهاند که حجاب اختیاری، برقرار شده است؛ بخش دیگری نیز وقتی به «محل زندگی» یا «محل کار» خود نزدیک میشوند، ترجیح میدهند که از وضع کشف حجاب، خارج شوند؛ و جالب اینکه بخش دیگر، گاهی موهای خود را میپوشانند و گاهی هم نمیپوشانند و هنوز به «جمعبندی» نرسیدهاند و میان این دو، یکی را «انتخاب» نکردهاند.
۴- دیگر اینکه پنج درصدی که به آنها اشاره کردم، هرگز محدود به «دهۀ هشتادیها» نبودند، بلکه آشکارا، «ترکیبی از همۀ نسلها» بودند و هیچ احساس نکردم که در آنها، غلظت دهۀ هشتادیها بیش از دیگران است. برخلاف نظریۀ «گسست/ شکاف/ تعارضِ نسلی»، مشاهده کردم که تعداد دهۀ هفتادیهایی که کشف حجاب کردند، بیش از دهۀ هشتادیها است، و حتّی تعدادی از آنها نیز زنان پیر هستند.
۵- «توزیع جغرافیاییِ» کشف حجاب نیز در همۀ ایستگاهها، یکسان بود و تفاوت خاصی میان این نقاط وجود نداشت؛ هر چند مشاهدات قبلیام نشان میدهد که باید میان «جنوب شهر» و «شمال شهر»، تمایز نهاد و در محلهها و مناطق شمالی، باید این رقم را به حدود ده درصد افزایش داد. در واقع، میان فرودستیِ اقتصادی از یک سو و کشف حجاب از سوی دیگر، همبستگی مثبت وجود ندارد، بلکه برعکس است. ازاینرو، جریان اغتشاش در ماه گذشته در تهران، بیاعتنا به «مطالبههای اقتصادی» بود و «دغدغۀ معیشت» نداشت، بلکه «آزادی پوشش» را دنبال میکرد.
۶- «مواجهۀ دیداری/ بصری/ چشمیِ مردم» با کسانی که کشف حجاب کرده بودند، هنوز به صورتی است که گویا کشف حجاب در «وضع ضدّهنجاری» قرار دارد؛ یعنی عموم مردم با «دیدۀ تعجب» به اینان مینگرند؛ چنانکه حرکت این افراد در میان مردم، با «نگاههای طولانی/ ممّتد/ خیرۀ» دیگران توأم است. البتّه ازآنجاکه این نگاهها، خاص مردان نیست و زنان نیز نسبت به این زنان، چنین دیدی دارند، چندان نباید نگاههای مردان را بر تمنّاهای جنسی و لذّتطلبیِ مردانه حمل کرد. هرچه که هست، همچنان کشف حجاب بهعنوان یک «کنش نابهنجار/ غیرعادی/ خلاف عرف» تلقّی میشود و ما با موقعیّت «تثبیتشدگی/ جاافتادگی/ طبیعیوارگیِ» این کنش، فاصله داریم.
@sedgh_mahdijamshidi
🔴 نامه مهم ابوالقاسم طالبی به مراجع تقلید
♦️طالبی کارگردان سینما در این نامه آورده است ؛اینجانب از اهالی هنر، سوالی برایم پیش آمده که جوابش نزد آن فرزانگان است، امید آن دارم به جواب این سوال بیندیشید و در روز حشر جوابم دهید و از کنارم بگذرید و به بهشت برین وارد شوید.
♦️به گزارش گروه فرهنگ و هنر برنا ؛ابوالقاسم طالبی نویسنده، کارگردان و از فعالان رسانه ای سال های قبل در نامه ای نسبت به سکوت چهره های دینی نسبت به اتفاقات اخیر جامعه به ویژه رفتارهایی چون عمامه پرانی واکنش نشان داد. او این سکوت را جایز ندانست.
متن نامه وی که در اختیار صبا قرار گرفته است، بدین شرح است: «بسم رب الخمینی
محضر مبارک بعضی از مراجع عظام، مدرسین فاضل، مبلغین محترم و منبری های عزیز
السلام علیکم و رحمه الله و برکاته
اینجانب از اهالی هنر سوالی برایم پیش آمده که جوابش نزد آن فرزانگان است، امید آن دارم به جواب این سوال بیندیشید و در روز حشر جوابم دهید و از کنارم بگذرید و به بهشت برین وارد شوید.
سوال:
اگر عالمی در مقابل عمامه پرانی و حجاب از سر نوامیس خلق کشیدن و آتش زدن قرآن مجید و آتش افکندن به مساجد سکوت کند و نظاره گر توهین اوباش هرزه به نائب امام عصر (ع) باشد و دمادم اندیشه اش آن باشد که سکوت رجحان دارد در این ایام، مبادا که طهارت سلوکمان به ذائقه مقلدین، شاگردان ، مریدانمان و پا منبریان خوش نیاید، این سکوت اگر گناه کبیره نیست؟! پس چیست؟
می دانم که می دانید قیام توابین کوفه بعد از شهادت حضرت حسین ابن علی علیه السلام به حال آن تکیه زننده بر نیزه غریبی، آن نظاره گر همیشه تاریخ در گودال قتلگاه تفاوتی نکرد.
سکوت و عدم پشتیبانی از نائب امام (ع) جناب مسلم و سخن مجتهدین و علما و فتوی به اینکه جهاد با ابن زیاد فقط با حضور خود امام جایز است و گفتند امام حسین (ع) به جای فرستادن مسلم باید خودشان در مقابل دعوت ما به کوفه می آمد و…
همگی خوب میدانید سلیمان خزاعی فقیه و حافظ قرآن بود، پیامبر (ص) و امیرالمومنین (ع) و حسنین (ع) را به چشم سر دیده بود چیزی که آرزوی شمایان است که در رویا توفیقش را پیدا کنید و اما سلیمان خزاعی با فتوایش، با سکوتش و عدم نصرت نایب امام زمانش خسران عظیمی به بار آورد و ضربه ای به اسلام عزیز زد که تا ظهور حضرت ولی عصر ع هم چوب آن ضربه را محبین اهل بیت (ع) می خورند.
حضرات این سکوت سنگین و گاه سخنان دو پهلوی بعضی عزیزان مرا به طرح این سوال تاریخی واداشت تا حجتی باشد بر سکوت شمایان در مقابل وحوش مست شده از باده دلارهای آل سعود تا حجتی باشد بر وفای به عهد مردم با شهید اسطوره سان حاج قاسم سلیمانی که همچنان پشت سر ولی خدا رهبر عزیز و فرزانه و حکیم خویش پیش می روند و به فرزندان خود نیز می آموزند که چگونه بار دیگر خیبر را به تسخیر محبین اهل بیت (ع) در آورند و چقدر سکوت رستم به خاطر حفظ شأن پهلوانی خویش در مقابل سوال سهراب نوجوان دل تاریخ را به درد آورد.
دل نازک از رستم آید به خشم
با احترام فراوان
امضاء
ابوالقاسم طالبی نویسنده و کارگردان ایران عزیز»"
11.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ما در وسط جنگیم
اگر چادر از سر زن محجبه کشیدن
اگر عمامه از سر یک روحانی انداختن
یادت باشه که.....
سخنرانی جالب حاج آقای سنجریان امام جمعه چهاردانگه
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
32.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 انیمیشن بسیار زیبای فوتبالی و جذاب از بازی نفسگیر تیم مقاومت با مربی گری #حاج_قاسم
و همراهی #دهه_نودیها در نیمه دوم
در برابر تیم" بن خیکی و رفقاش"😅
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
🔻 پاسخ رهبرانقلاب به کسانی که در مورد آینده انقلاب میپرسند؟!
✅عزیزان من! زحمتی بر عهدهی شما و بر عهدهی همهی آحاد ملّت ایران است، زحماتی هم بر آنها تحمیل میشود و آحاد ملّت رنج میبرند، امّا همه باید بدانند که این زحمات، زحمات موقّت است.
🔹شما جوانها یادتان نیست، در دورهی دفاع مقدّس و جنگ تحمیلی، سال اوّل میگفتیم که امسال جنگ تمام میشود، سال دوّم میگفتیم امسال تمام میشود، سال سوّم میگفتیم امسال [تمام میشود]؛ ملّت ایران با پوست و گوشت و استخوانشان زحمات جنگ را لمس میکردند؛ در عین شدّت، در عین فشار، نه مثل فشار حالا؛ فشارهای فوقالعاده.
🔵در همین شهر تهران، مردم در کوچه و خیابان که راه میرفتند، موشک صدّام میخورد وسطشان؛ شهرهای دیگر هم همین جور؛ یک چنین وضعیّتی [بود]، جبههها هم که وضع خودش را داشت؛ امّا آن سختیها تمام شد.
🔸سختی دو جور ممکن است تمام بشود: تمام شدن سختیها با خرسندی، تمامشدن سختیها با ناخرسندی. جنگ تحمیلی تمام شد با خرسندی، یعنی با پیروزی ملّت ایران؛ علّتش چه بود؟ علّتش این بود که مشکلات را تحمّل کردند.
🔴من به شما عرض میکنم که این زحمات امروز هم تمام خواهد شد و میتواند با خرسندی تمام بشود؛
❇️بدانید سرنوشت جمهوری اسلامی اعتزاز و اعتلا است، و بدانید سرنوشت دشمنان جمهوری اسلامی ذلّت و انحطاط است؛ همهی قرائن این را به ما نشان میدهد و برای ما اثبات میکند و این اتّفاق خواهد افتاد.
⚪️آن روز ممکن است افرادی از ماها نباشیم، امّا ملّت ایران هست، ملّت ایران زنده است، جریان انقلاب زنده است، جریان نظام مقدّس اسلامی زنده و سرحال و بانشاط است، از این روزها آن روز یاد خواهند کرد و خواهند گفت که یک روزی ملّت ایران [چنین بودند:]
🔴«مَسَّتهُمُ البَأساءُ وَ الضَّرّاءُ وَ زُلزِلوا حَتّیٰ یَقولَ الرَّسولُ وَ الَّذینَ ءامَنوا مَعَه مَتیٰ نَصرُ اللهِ اَلا اِنَّ نَصرَ اللهِ قَریب»؛«... آنان دچار سختى و زیان شدند و به [هول و] تکان درآمدند، تا جایى که پیامبر [خدا] و کسانى که به وى ایمان آورده بودند گفتند یارى خدا کِى خواهد بود؟ هشدار که پیروزى خدا نزدیک است.»سورهی بقره، بخشی از آیهی ۲۱۴؛
🔸آن روز مردم از حرکت شما، ایستادگی شما، مقاومت شما، خوب عمل کردن شما تشکّر میکنند، تقدیر میکنند، قدرش را میدانند.
9.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دروغ دختری به نام "نیره" باعث کشته شدن نیم میلیون کودک میشود!
⭕️ و امروز این داستان را میخواهند تکرار کنند!
ماجرای جنگ عراق و کویت که با دروغ "نیره" منجر به مداخله آمریکا در عراق شد و هزاران کودک عراقی کشته شدند....
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
تحلیل جام جهانی ۲۰۲۲ - چهارشنبه ۲ آذر ۱۴۰۱.mp3
22.4M
🔈 تحلیل حجت الاسلام علی کشوری درباره جام جهانی ۲۰۲۲ - چهارشنبه ۲ آذر ۱۴۰۱ - ۲۳ دقیقه
❓بیان سه نکته درباره جام جهانی
❓نقطه آغاز نظام سازی در حوزه ورزش کدام است؟
🗞مطلب مرتبط:
الگوی فقهی ورزشی چه می گوید؟
https://eitaa.com/olgou4/4298
#جام_جهانی
#الگوی_فقهی_ورزش
@olgou4