eitaa logo
ما اهل کوفه‌ ایم
141 دنبال‌کننده
123 عکس
145 ویدیو
13 فایل
❣️ سیاست و مهدویت 💥 این سنت الهی است که اگر شما در برابر ظالم خضوع کنید، او بیشتر فشار می‌آورد.
مشاهده در ایتا
دانلود
شرح.mp3
92.31M
إِذَا وَسْوَسَ الشَّیْطَانُ لِأَحَدِکُمْ فَلْیَتَعَوَّذْ بِاللَّهِ وَ لْیَقُلْ بِلِسَانِهِ وَ قَلْبِهِ آمَنْتُ بِاللَّهِ وَ رُسُلِهِ مُخْلِصاً لَهُ الدِّینَ لِضِیقِ الْقَلْبِ یَقْرَأُ سَبْعَهًَْ عَشَرَ یَوْماً أَ لَمْ نَشْرَحْ إِلَی آخِرِهِ کُلَّ یَوْمٍ مَرَّتَیْنِ مَرَّهًًْ بِالْغَدَاهًِْ وَ مَرَّهًًْ بِالْعِشَاءِ. امام علی (علیه السلام)- چون شیطان تو را وسوسه کند، به خدا پناه ببر و با قلب و زبان بگو: «به خدا و پیغمبر (صلی الله علیه و آله) ایمان دارم درحالی‌که به او اخلاص دارم و دین فقط مال اوست». هفده روز الم نشرح را تا آخرش بخوان، روزی دو بار یک‌بار صبح یک‌بار شب. تفسیر اهل بیت علیهم السلام ج۱۸، ص۱۹۲ بحارالأنوار، ج۹۲، ص۱۳۶/ مکارم الأخلاق، ص۳۷۸ نکاتی درباره تنفس😶‍🌫 .
💥 تلاوت قرآن‌مان در طول این هفته هدیه به ارواح مطهر چهارده معصوم، انبیاء، اولیاء، صلحا، شهدا، درگذشتگان و همچنین شهید: سید نصرالله آسیائی صحنه متولد: ۱۳۲۰ شهادت: مسجد سلیمان ۱۳۶۵ ✍ اگر با اهل بیت علیهم السلام و شهدا معامله کنید، ضرر نمیکنید آنها بدهکار ما نمیمونند پس اعتماد کنید .
‌قرآن کریم صفحه‌ ⇔۰۵۴ .
4_5812271390753031348.mp3
1.01M
🔸ترتیل صفحه ۰۵۴ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده 🔸مقام‌ : حجازکار - نهاوند 🛑 فایل بدون ترجمه .
4_5812271390753031350.mp3
2.05M
🔸ترتیل صفحه ۰۵۴ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام حجازکار -نهاوند 🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه .
🌺قرآن ترجمه المیزان🌺 سوره 3 سوره مبارکه آل‏عمران صفحه 54 يَوْمَ تَجِدُ كُلُّ نَفْسٍ مَا عَمِلَتْ مِنْ خَيْرٍ مُحْضَرًا وَمَا عَمِلَتْ مِنْ سُوءٍ تَوَدُّ لَوْ أَنَّ بَيْنَهَا وَبَيْنَهُ أَمَدًا بَعِيدًا ۗ وَيُحَذِّرُكُمُ اللَّهُ نَفْسَهُ ۗ وَاللَّهُ رَءُوفٌ بِالْعِبَادِ (30) [ياد کن ]روزى را که هر کسى هر کار خيرى انجام داده است آن را حاضر شده مى يابد و هر کار بدى انجام داده است دوست دارد که اى کاش ميان او و آن [کار بد ]فاصله اى دور بود و خدا شما را از [نافرمانى ]خودش برحذر مى دارد. و خدا به بندگانش بسيار مهربان است. (30) قُلْ إِنْ كُنْتُمْ تُحِبُّونَ اللَّهَ فَاتَّبِعُونِي يُحْبِبْكُمُ اللَّهُ وَيَغْفِرْ لَكُمْ ذُنُوبَكُمْ ۗ وَاللَّهُ غَفُورٌ رَحِيمٌ (31) بگو: اگر خدا را دوست مى داريد از من پيروى کنيد تا خدا شما را دوست بدارد و گناهانتان را بر شما ببخشايد. و خدا آمرزگار و رحيم است. (31) قُلْ أَطِيعُوا اللَّهَ وَالرَّسُولَ ۖ فَإِنْ تَوَلَّوْا فَإِنَّ اللَّهَ لَا يُحِبُّ الْكَافِرِينَ (32) بگو: از خدا و رسول اطاعت کنيد، پس اگر روى گرداندند [بدانند که ]قطعاً خدا کافران را دوست نمى دارد. (32) ۞ إِنَّ اللَّهَ اصْطَفَىٰ آدَمَ وَنُوحًا وَآلَ إِبْرَاهِيمَ وَآلَ عِمْرَانَ عَلَى الْعَالَمِينَ (33) همانا خدا آدم و نوح و خاندان ابراهيم و خاندان عمران را بر جهانيان برگزيد. (33) ذُرِّيَّةً بَعْضُهَا مِنْ بَعْضٍ ۗ وَاللَّهُ سَمِيعٌ عَلِيمٌ (34) نسلى که بعضى از آنان از بعضى ديگرند. و خدا شنوا و داناست. (34) إِذْ قَالَتِ امْرَأَتُ عِمْرَانَ رَبِّ إِنِّي نَذَرْتُ لَكَ مَا فِي بَطْنِي مُحَرَّرًا فَتَقَبَّلْ مِنِّي ۖ إِنَّكَ أَنْتَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ (35) آنگاه که زن عمران گفت: پروردگارا! همانا من آنچه را که در شکم خود دارم نذر کردم که [براى خدمت معبد ]آزاد باشد پس از من قبول کن; بى شک تو خود شنوا و دانائى. (35) فَلَمَّا وَضَعَتْهَا قَالَتْ رَبِّ إِنِّي وَضَعْتُهَا أُنْثَىٰ وَاللَّهُ أَعْلَمُ بِمَا وَضَعَتْ وَلَيْسَ الذَّكَرُ كَالْأُنْثَىٰ ۖ وَإِنِّي سَمَّيْتُهَا مَرْيَمَ وَإِنِّي أُعِيذُهَا بِكَ وَذُرِّيَّتَهَا مِنَ الشَّيْطَانِ الرَّجِيمِ (36) پس وقتى که آن را بزاد گفت: پروردگارا! من آن را دختر زائيدم ـ و خدا به آنچه او زائيده بود داناتر بود، و پسر مانند اين دختر نبود ـ و همانا او را مريم نام نهادم، و او و نسلش را از شيطان رانده شده به پناه تو در مى آورم. ؟ (36) فَتَقَبَّلَهَا رَبُّهَا بِقَبُولٍ حَسَنٍ وَأَنْبَتَهَا نَبَاتًا حَسَنًا وَكَفَّلَهَا زَكَرِيَّا ۖ كُلَّمَا دَخَلَ عَلَيْهَا زَكَرِيَّا الْمِحْرَابَ وَجَدَ عِنْدَهَا رِزْقًا ۖ قَالَ يَا مَرْيَمُ أَنَّىٰ لَكِ هَٰذَا ۖ قَالَتْ هُوَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ ۖ إِنَّ اللَّهَ يَرْزُقُ مَنْ يَشَاءُ بِغَيْرِ حِسَابٍ (37) پس پروردگارش او را با پذيرشى نيکو قبول کرد و با پرورشى نيکو او را پرورش داد، و زکريّا را سرپرست وى ساخت. هر بار زکريّا در محراب بر او در مى آمد نزد وى رزقى [ويژه ]مى يافت. [يک بار ]گفت: اى مريم! اين از کجا براى تو حاصل مى شود؟ گفت: اين از نزد خداست. همانا خدا به هر که بخواهد بى حساب عطا مى دهد. (37) .
🌺نکته تفسیری صفحه ۵۴🌺 اگر خدا را دوست داريد... : اين­كه جهان آفرينش، آفريدگاری دانا و توانا دارد، مطلبی قطعی و غيرقابل انكار است. خدايی كه آسمان­ها و ز‏مين را آفريده است و هر لحظه با علم و قدرت بی پايان خود، آن را اداره ‏می كند. به همين خاطر پيامبران خدا در برابر مشركان و بت­ پرستان ‏مي­گفتند: «مگر در مورد خدا شكّی وجود دارد؟» [1]   انسان با كمك عقل خويش به وجود خدا پی ‏ميبرد و با راهنمايی پيامبران با صفات و ويژگی های او آشنا ‏می شود. خدايی كه بخشنده، مهربان و بی نهايت دانا و تواناست. خدايی كه بندبند وجود ما در اختيار اوست و قلبمان با اجازه او ‏می‌تپد و به خواست او نفس ‏می كشيم و خلاصه مرگ و زندگی ما و تمام موجودات در دست اوست. سرانجام نيز به پيشگاه او ‏میرويم و به بخشش و لطفش ا‏ميدواريم. از این روست که انسان ناخودآگاه به آن وجود بی پايان علاقه پيدا ‏می كند و آرزو ‏می كند كه به آن منبع قدرت و دانش نزديك­تر شود. اما اگر اين عشق و علاقه به درستی هدايت نشود، ممكن است كه انسان را به گمراهی و حيرت وادارد. بسياری از اديان ساختگی و مذاهب انحرافی، نتيجه‌ی همين اشتباه است؛ زيرا در طول تاريخ، هميشه افرادی شيطان­ صفت وجود داشته­ اند كه به دروغ ادعا ‏می كردند كه خدا را به خوبی ‏می شناسند و انسان را به سوی آن كمال بی پايان راهنمايی می‌كنند. تا آنجا كه كافران، پيامبران را به دروغ بستن به خدا متهم ‏می كردند [2] و فرعونيان ادعای رشد دادن و راهنمايی كردن مردم را داشتند. [3] ولی خدای مهربان به بندگانش لطف كرد و به آنان آموخت كه چگونه به او اظهار علاقه كنند و دوستی و محبتش را جلب نمايند. خدا در اين آيه به بندگان خود پيغام ‏می دهد كه «تنها راه جلب محبت او، پذيرفتن دين و پيروی از پيامبرش ‏مي­باشد.» زيرا به دست­ آوردن محبت يك نفر، مشروط به برآورده ساختن خواسته اوست و تنها راه به دست آوردن محبت خدا اين است كه بدانيم از ما چه ‏می خواهد و تنها راه فهميدن خواسته­‌های خدا از ما، توجه به توصيه­ های پيامبرانش ‏ميباشد؛ زيرا خداوند آنان را برگزيده و آنها را وسيله‌ی ارتباط خود و بندگانش قرار داده است. و پس از پيامبر نيز پيروی از جانشينان حقيقی او، باعث جلب محبّت خدای بزرگ ‏مي­گردد. امام صادق(ع) فرموده است: «به خدا سوگند هيچ بنده­ ای از ما پيروی نمی‌كند، مگر اين­كه خدا او را دوست دارد و به خدا سوگند هيچ بنده­ ای پيروی از ما را رها نمی كند، مگر اين­كه ما را دشمن داشته است و به خدا سوگند هیچ­ کس ما را دشمن نمی­ دارد مگر اینکه از خدا نافرمانی کرده است».[4] [1] آيه 10، سورة ابراهيم [2] آيات 38 مؤمنون و 8 سبأ [3] آية 29 سوره غافر [4] تفسير نورالثقلين، ج1، ص326 .
۰۰۵۴ ❣️ مهدی شناسی اگر رفتار ما با خدا چنان باشد كه ربوبیت او و عبودیت ما اقتضا مى‌كند، رابطه ولایت بین فرد و خدا برقرار مى‌شود. ولایت و ربوبیت الاهى، چه چیزى را اقتضا مى‌كند؟ ۱. ربوبیت او یعنى این كه او صاحب اختیار همه چیز ما است. مالك وجود ما، مالك حیات ما و مالك هرچه به ما داده است. اگر رابطه ما با خدا این چنین باشد كه خدا را مالك و صاحب اختیار هر چیزى بدانیم و تدبیر خودمان را به دست او بسپاریم، در سایه‌ی ولایت تشریعى او قرار گرفته ایم؛ البتّه رسیدن به این مقام والا كه آدمى تدبیر امورش را به خدا بسپارد؛ به تقدیر و قضاى او راضى باشد؛ به او توكّل كند و فقط از او كمك بخواهد؛ او را مدبّر زندگى خود بداند؛ او را اصل و صاحب اختیار همه چیز بیابد و تشریع‌ها و دستورهاى او را بپذیرد و عمل كند، یك سلسله معارف عمیق را مى‌طلبد. رسیدن به این مقام، مراتب گوناگونى دارد. هركسى برحسب استعدادهایى كه دارد، با سرعت یا كندى مى‌تواند این راه را كم و بیش بپیماید. به هر حال، ده‌ها سال طول مى‌كشد تا استعداد و قابلیت هركسى در این مسیر به فعلیت برسد و از مصادیق اولیاء اللّه شود. ۲. یك اثر ظاهرى ولایت كه هركسى براساس آن مى‌تواند هم خود را و هم دیگران را بیازماید، این است: لا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنُونَ؛ براى اولیاى خدا، هیچ خوف و حزنى نیست. این خاصیت ولایت است كه بر اثر آن، بنده، خودش را مالك چیزى نمى داند تا بترسد كه آن را از دست بدهد. بنابر دیدگاه ولایى، همه چیز مال خدا است. حتّى جان هم مال او است. اگر از دست من رفت، برود. مال او رفته، مال من كه نبوده است. همه شؤون زندگى انسان را در بر مى‌گیرد. اگر بین خود و خدا، هم در اعتقاد و هم در عمل، رابطه عبودیت و ربوبیت برقرار كنیم، هیچ جایى براى نگرانى باقى نخواهد ماند: إِنَّ الَّذِینَ قالُوا رَبُّنَا اللّهُ ثُمَّ اسْتَقامُوا فَلاَ خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَ لا هُمْ یَحْزَنُونَ آنهایى كه ربوبیت اللّه را پذیرفتند و در این راه پایمردى كردند و در عمل نیز بر گفته و اعتقاد و ایمانشان پابرجا ماندند، هیچ ترس و اندوهى در دنیا و آخرت نخواهند داشت. كسى كه خدا را خدا مى‌داند، دیگر هیچ باكى ندارد كه از او تعریف یا او را سرزنش كنند؛ چرا كه وجود او مال خودش نیست. از مملوك خدا تعریف مى‌كنند كه به خدا مربوط است. اگر مرا سرزنش كنند و به جا باشد، به علّت این بوده كه نقصى داشته ام، و عبودیتم ضعیف بوده است. در این صورت، باید نقصم را برطرف كنم؛ امّا اگر بى جهت نكوهش كنند، به من ربطى ندارد. من كه ملك خودم نیستم. مال خدا هستم و اینان ملك خدا را نكوهش مى‌كنند. مثل این كه كسى به شما بگوید: دیوار خانه فلانى كج است. خوب باشد. به من چه ربطى دارد؟ من كه مال خودم نیستم. اگر كسى را سرزنش كنیم كه چشمش فلان و ابرویش فلان است، مخلوقى از مخلوقات خدا است كه درباره اش صحبت مى‌كنیم. به ما ربطى ندارد. مفهوم تملّق در زندگى چنین كسى مصداق نمى یابد. براى چه كسى تملّق بگوید. فقط خدا است كه همه‌ی خواسته‌ها و نیازهاى او را باید تأمین كند. وقتى همه چیز به دست او است، پس براى چه كسى سر خم كند؟ مگر دیگران چه دارند كه خدا ندارد؟! خلاصه، آثار ولایت خدا چنان گسترده است كه همه‌ی امور و شؤون زندگى آدمى را در بر مى‌گیرد. ادامه دارد .
✡✡ مغضوبین ارض [۵] 💥 یهود و یائسگی ذهن 1⃣ زمانی‌که قرآن عزیز باب گفت‌وگو از یهود را باز می‌کند، از و از می‌گوید. این‌جا که می‌فرماید: «ای مؤمنان با طایفهٔ "مغضوبٌ علیهم" دوستی نداشته باشید». بلافاصله مشخّصهٔ کلیدی این گرفتاران خشم الهی را می‌آورد که: «قَدْ یئِسُوا مِنَ الْآخِرَةِ»، اینان امیدی به آخرت ندارند. 2⃣ وقتی شما را معنا می‌کنید، می‌گویید: نااُمید شدن. اکنون بگویید زمانی‌که آدمی به یأس و نااُمیدی می‌رسد، یعنی در ذهن و اندیشهٔ او چه امری پدید آمده است؟ یقیناً در جواب خواهید گفت: «طمع» و «انگیزه» که رکن اصلی همهٔ تلاش‌ها و کوشش‌هاست، در او منقطع شده است. و این آغاز بیماری خطرناکی است که پیامدهای عدیدهٔ آن را در کتاب‌هایی که از اخلاق و روان آدمی گفت‌وگو می‌کنند، می‌توانید مطالعه کنید. 3⃣ آن‌چه می‌خواهم بگویم این است که تمام معنای یأس، «اِنقطاعُ الطمع» نیست. «یَئِسَ، یَیْأسُ، یَأساً»، به‌معنای «نازا شدن» و عرب وقتی می‌خواهد بگوید: آن زن نازا شد، می‌گوید: تَئِسَتْ المَرْأةُ. 4⃣ و می‌خواهم به این معنا این نکته را نیز بیفزایید که: یأس، می‌تواند در حوزهٔ فکر و اندیشه هم باشد. 5⃣ از همین‌روست که و «اندیشهٔ یهودی‌شده» نمی‌خواهد و یا نمی‌تواند از تصوّری بدهد. 6⃣ همان‌گونه که زنِ پا به سن گذاشته، زنی که به سنّ پنجاه یا شصت سال رسیده، می‌شود، یعنی از او گرفته می‌شود، فکر یهودی نیز به‌واسطهٔ شدّت دل‌بستگی به دنیا، قدرت را ندارد. 7⃣ لذا، «آخرت» امری موهوم، و در حرکات و سکنات یهود و نیز یهودی‌زدگان مفقود گردیده است. 🇮🇷👉 @MaKofian .
7.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨اینترنشنال صهیونیست، فایل صوتی مصاحبه پزشکیان با رسانه‌های آمریکایی را منتشر کرد! 🚨«ما آماده‌ایم تمام سلاح‌های خود را کنار بگذاریم، به شرط آنکه اسرائیل هم همین کار را بکند و یک سازمان بین‌المللی به منطقه بیاید و امنیت را تامین کند!!!» ✍بلومبرگ دیشب تیتر مشابهی از همین صحبت‌های پزشکیان منتشر کرده بود؛ ساعاتی بعد، عراقچی تکذیب کرد؛ و حالا این فایل صوتی به اینترنشنال درز پیدا کرده! . .
عقب نشینی غیر تاکتیکی غضب الهی را به همراه دارد.... امام خامنه ای .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارزار امتحان آیت الله میرباقری اصحاب شمال یا اصحاب یمین ! مسئله این است ؟! .