eitaa logo
« مهارت افزایی طلاب ناب»
1.7هزار دنبال‌کننده
16.6هزار عکس
10.3هزار ویدیو
1.8هزار فایل
کانال پشتیبان گروه نخبگان (طلاب ناب)استان اصفهان 📪ارتباط با خادم کانال 👈👈 📩 📨 @Shahideh_kanize_Hazrate_Yas —------------------------------------ کانال معنویت افزایی طلاب ناب👇👇 https://eitaa.com/TollabeNabe_EmameZaman
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از پژوهش یار
(‌شماره5⃣1⃣ ) مهارت‌های بندچینی مهارت شروع بند ۱.شایسته است که مهم‌ترین جمله را اول هر بند بیاوریم. به جمله‌های اصلی یک بند، سرفراز، سرآمد یا جمله گویا گفته می‌شود. در بقیه بند به تأیید، رد، مستدلسازی، شرح و ... در مورد همان هسته بپردازیم. بقیه بند را بدنه یا وابسته به هسته می‌نامند. ــــــــــ ۲.در ابتدای بند،"و" و "که" و مانند آن‌ها نیاورید. این حروف بر عدم استقلال لفظی دلالت می‌کند. هر بند از لحاظ لفظی، مستقل است. با این حال، هر بند به منزلة یک قطعه پیام از یک پیام بزرگتر است. ــــــــــ ۳.پیشنهاد می‌شود حتی وقتی که به صورت دست‌نوشته مقاله می‌نویسید، اولین سطر بند را با فاصله انداختن از حاشیه راست، از بقیه سطرها، عقب‌تر بنویسید. ــــــــــ چند مثال برای بندچینی به روش از انگیزه به انگیخته: مدت‌هاست که به غلط‌نویسی بسیاری از دانش‌پژوهان پی بردم و در فکر این بودم که برای آن‌ها کاری انجام دهم. طبیعی است که یک مربی نمی‌تواند پاسخگوی همه آن‌ها باشد. از این رو، تصمیم گرفتم یک جزوه کاربردی آماده کنم تا آنها با مطالعه آن بتوانند قلم خود را به سرعت ارتقا دهند. اکنون این جزوه آماده است و اکنون نوبت آنهاست که با همت کافی آن را مطالعه و تمرین را شروع کنند. به‌روش از روند پرسش- روش–پاسخ: چگونه می‌توانیم قلم خود را تقویت کنیم. برای دستیابی به راهکار مناسب، ابتدا باید بینیم قلم ما چه وضعیتی دارد. برای این کار باید یک آزمایش قلم بنویسیم و به اهل فن نشان دهیم. سپس، اگر به خطاهای قلمی مبتلا باشیم، قبل از هر چیز باید خطاها را شناسایی و در اسرع وقت، رفع کنیم. بعد از این مرحله، می‌توانیم با مطالعه آثار خوب و قلم‌های روان، چشم و ذهن خود را به زیبانویسی عادت دهیم. ــــــــــــــ 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
(‌شماره6⃣1⃣ ) تعاریف آموزش پژوهش‌محور 1⃣نظام آموزشی که نگرش‌ها، روحیات و مهارت‌های مورد نیاز در پژوهش را به فراگیران منتقل می‌کند؛ ــــــــــ 2⃣نظام آموزشی که شیوهها و محتوای خود را از پژوهش می‌گیرد؛ ــــــــــ 3⃣نظام آموزشی که در حین اجرا دست به پژوهش می‌زند(مجریان آن پژوهشگر هستند)؛ ــــــــــ 4⃣نظام آموزشی که هم مجریان و هم مربیان آن پژوهشگر هستند؛ ــــــــــ 5⃣نظام آموزشی که فراگیران آن پژوهشگر هستند؛ ــــــــــ 6⃣رویکرد برتر: نظام آموزش پژوهش‌محور مرکّب از همه یا برخی از موارد فوق؛ ــــــــــ 7⃣آموزش پژوهش‌محور یکی از روش‌های فعال و فرایندمحور تدریس است که مؤلفه‌های مهمی، همچون مشاهده، پرسش، تفکر، کاوشگری، آزمایش، و استدلال را شامل می‌شود تا فراگیران از همان ابتدای تحصیل به توانمندی تفسیر و قضاوت و نظریه‌پردازی مجهز شوند. 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
(‌شماره7⃣1⃣ ) چهار قاعده بارش فکری تمرکز بر کمیت، اجتناب از انتقاد، استقبال از ایده‌های غیر معمول و ترکیب و بهبود ایده‌هاکه مرحله آخر آن است. توضیح این چهار قاعده: 1⃣تمرکز بر کمیت: یعنی مهم، زیاد بودن ایده‌ها و سؤال گوناگون از زوایای مختلف مسئله است. هر چه تعداد ایده‌هایی که تولید می‌شوند بیشتر باشد، احتمال دست یافتن به یک راه حل اساسی و اثربخش‌تر، بیشتر می‌شود. 2⃣اجتناب از انتقاد: اگر در مواجهه اولیه با یک ایده، به جای انتقاد از آن، به توسعه و بهبود آن فکر کنیم، یک جو مناسب برای تولید ایده‌های غیرمعمول فراهم می‌شود. همچنین باز شدن فکر افراد را به دنبال دارد. استفاده از این روش ما را به موارد فراوانی از راه‌حل‌های باورنکردنی می‌رساند. به همین دلیل نیز جملات زیر را مانع خلاقیت در بارش فکری دانسته‌اند: "اشتباه کردن ممنوع" "برای همه چیز دلیل بیاور" "تنها یک پاسخ صحیح وجود دارد" "باید کاملا منطقی بود" و ... . 3⃣استقبال از ایده‌های دور از ذهن و غیر معمول: ممکن است ایده‌های دور از ذهن و غیرمعمول رویکردهای جدیدی را به مسئله اضافه کنند و از همین رو، باید به استقبال آنها رفت. 4⃣ترکیب و بهبود ایده‌ها: بعد از به اتمام رسیدن جمع‌آوری ایده‌ها، شروع می‌کنیم به تنظیم ایده و حذف بی‌ربط‌ها و باقی گذاشتن آن‌هایی که در کار مورد نظر قابل استفاده هستند. 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
(شماره 8⃣1⃣) چرایی بارش سوالات فکری ۱.افزایش خلاقیت؛ ــــــــــ ۲.افزایش قدرت پردازش؛ ــــــــــ ۳.امکان دست‌یابی به ایده‌های بزرگ‌؛ ــــــــــ ۴.انتخاب بهترین راه‌حل؛ ــــــــــ ۵.اندازه‌گیری میزان علم و اطلاعات ما نسبت به موضوع مورد نظر؛ ــــــــــ ۶.انضباط و نظم‌دهی؛ ــــــــــ ۷.اولویت‌بندی مسائل؛ ــــــــــ ۸.ایجاد روحیه پژوهشی، کنجکاوی، علاقه‌مندی؛ ــــــــــ ۹.ایجاد زمینه برای نگاه سیستمی یا شبکه‌ای؛ ــــــــــ ۱۰.ایجاد کار تیمی و مدیریت مشارکتی؛ ــــــــــ ۱۱.تقویت انگیزه نسبت به مطالعه و جمع‌آوری اطلاعات؛ ــــــــــ ۱۲.جبران نسبی عدم مطالعه درباره موضوع مورد نظر؛ ــــــــــ ۱۳.تشخیص وتعیین سوالات فرعی بحث؛ ــــــــــ ۱۴.جلوگیری از فراموشی برخی زوایای بحث؛ ــــــــــ ۱۵.مشخص شدن تعداد فیش‌های لازم برای تحقیق؛ ــــــــــ ۱۶.مهندسی بحث و فصل‌بندی. 📒برگرفته از جزوه روش تحقیق حجةالاسلام دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ـــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
(‌شماره9⃣1⃣ ) ✅تفاوت پیشینه پیدایشی و پیشینه پژوهشی 🔹پیشینه مسئله یا پیشینه پیدایشی: ذکر قدمت و سنّ مسئله را پیشینه مسئله می‌گویند. زمان پیدایش و شرایط بُروز و ظهور مسئله و تطورات و تحولات آن در طول زمان یا بر اساس جریان و رشد طبیعی اندیشه پیشینه مسئله است. ــــــــــ 🔸پیشینه تحقیق یا پیشینه پژوهشی: به همه تلاش‌های انجام شده برای حل مسئله،پیشینه تحقیق می‌گویند. این پیشینه ممکن است به حالت‌های مختلفی مثل کتاب، مقاله، پایان‌نامه و قالب‌های دیگر یافت شود. باید از آثار مهم در این زمینه، یک گزارش مختصر نقادانه تهیه کنید و اعلام کنید که کار شما به خاطر داشتن نوآوری موازی‌کاری و تکرار مکررات نیست. 📚برگرفته از جزوه روش تحقیق حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن اسلام‌پور کریمی ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
(شماره 0⃣2⃣) آن چیزی است که نوعا پاسخ آن موجود است و با مراجعه به یک یا چند منبع می‌توان به پاسخ دست یافت و دقت و تحلیل آن‌چنانه‌ای صورت نمی‌گیرد. 🔸سؤال نوعا کلی است و تمرکزی بر روی یک بحث ندارد. اما از نوع خاص است و به زاویه ای از زوایای یک بحث می‌پردازد و برای حل آن می‌بایست به منابع مرتبط، رجوع کرد، فیش برداری نمود، دسته بندی کنیم بعد به تحلیل داده ها(مطالب جمع‌آوری شده در فیش‌ها) پرداخت و سپس به‌صورت دقیق، پاسخ را ارائه نمود. ✅ملاک‌های سؤال و مسأله نیز ارسال خواهد شد ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
هدایت شده از پژوهش یار
(شماره 1⃣2⃣) ویژگی‌های سؤال و مسأله 🔹ویژگی‌های سؤال: 1⃣بر اثر جهل، ندانستن و عدم آگاهی نسبت به موضوع ایجاد می‌شود؛ ــــــــــ 2⃣پاسخگویی به آن با رجوع به افراد و یا منابع، امکان‌پذیر است؛ ــــــــــ 3⃣مجهولی است که فرد، پاسخ آن را نمی‌داند. با کشف پاسخ، جهل پرسشگر، مرتفع می‌شود و در گستره علم، تغییری نمی‌کند؛ ــــــــــ 4⃣پاسخ به سؤال، فرآیندی آموزشی را می‌طلبد؛ ــــــــــ 5⃣در سؤال، نوآوری، مطرح نمی‌شود؛ ــــــــــ ــــــــــ 🔸ویژگی‌های مسأله: 1⃣بر اثر دانستن کلیه اطلاعات موجود در یک زمینه، ایجاد می‌شود؛ ــــــــــ 2⃣پاسخگویی به آن، صرفا با رجوع به افراد و یا منابع، امکان‌پذیر نیست؛ ــــــــــ 3⃣مجهولی است که جامعه علمی به پاسخ آن نپرداخته است و با کشف پاسخ، نه تنها جهل پرسشگر برطرف می‌شود، بلکه دامنه علم نیز گسترش می‌یابد؛ ــــــــــ 4⃣پاسخ به مسئله، فرآیندی تحقیقی_پژوهشی را می‌طلبد؛ ــــــــــ 5⃣مسئله همواره با نوآوری همراه است. ــــــــــــــــــــ کانال پژوهش‌یار؛ @Pajouheshyar با کانال،در ثواب فعالیت‌های آن باشید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠 جهاد اكبر 🔸 از نبی اكرم (صلّی الله علیه وآله وسلّم) رسیده است كه هنگام بازگشت سپاهیان اسلام از جبهه‌ های جنگ فرمودند: شما از جهاد اصغر فراغت یافته‌ اید، خود را برای آماده كنید: «إِنَّ رَسُولَ اللَّهِ ص بَعَثَ سَرِیةً فَلَمَّا رَجَعُوا قَالَ مَرْحَباً بِقَوْمٍ‏ قَضَوُا الْجِهَادَ الْأَصْغَرَ وَ بَقِی‏ عَلَیهِمُ‏ الْجِهَادُ الْأَكْبَرُ قِیلَ یا رَسُولَ اللَّهِ وَ مَا الْجِهَادُ الْأَكْبَرُ قَالَ جِهَادُ النَّفْسِ»[1]. 🔸 از این حدیث نورانی استفاده می ‌شود كه پیروزی بر دشمن بیرون مقدّمه است و مجاهدان این جهاد می ‌فهمند كه می ‌شود دشمن را به زانو درآورد. سرّ صدور این سخن از نبی گرامی (صلّی الله علیه وآله وسلّم) آن است كه آنها چون از جنگ با دشمن بیرون فراغت یافته، پیروزمندانه از جبهه برگشته بودند به فكر اصلاح نفس نبودند، با گذشت زمان و پدید آمدن حادثه «سقیفه بنی ساعده»، این حقیقت روشن تر شد و آنان بر اثر نپرداختن به جهاد اكبر به نرسیدند و به مقام شامخ تولّی «ولی الله» راه نیافتند. 🔸بنابراین، در جبهه‌ و پشت جبهه مقدمه است، نه هدف نهایی. انسان مؤمن، بیگانه را از حریم میهن اسلامی خود طرد می ‌كند تا در كمال امنیت ایمانش را حفظ كند و در فضایی آزاد، بتواند درست بیندیشد، حق را درست درك كرده و به آن معتقد شود و در عمل نیز آن را درست پیاده كند. [1]. الأمالی ( للصدوق)، ص466 و 467. 📚 مراحل اخلاق در قرآن، ص74 و 75. 🌴🌴🌴 @rahighemakhtoom
🌀 آیت الله احمد عابدی 📝 استاد درس خارج حوزه‌های علمیه جانباز ۴۰درصد! 🔸 استاد احمد عابدی، در سال ۱۳۳۹ ش. در یکی از روستاهای نجف آباد به‌دنیا آمد، وی یک از اساتید سطوح عالی حوزه علمیه قم و دانشگاه است. ایشان از محضر اساتیدی چون آیت‌اللّه محمدتقی بهجت، آیت‌اللّه شیخ مرتضی حائری، آیت‌اللّه حسین وحید خراسانی، آیت‌اللّه میرزا جواد تبریزی و ... بهره برده است. ♨️ سوابق جبهه و مبارزاتی: ایشان علی رغم سن کم در دوران طاغوت، سابقه دستگیری توسط ساواک را دارد؛ ایشان به‌سبب فعالیت‌ در جنگ تحمیلی و حضور ۹۱ ماهه در جبهه از دست رهبر معظم انقلاب اسلامی دریافت کرده است. افتخار جانبازی ۴۰درصد از دیگر افتخارات ایشان می‌باشد. 🔹 سوابق علمی و تبلیغی: تحصیلات ایشان تا اخذ دکترای از دانشگاه تهران و درجه اجتهاد در حوزه می‌باشد. درس خارج ایشان صبح ها در حرم مطهر، با استقبال خوب فضلا مواجه شده است. سفرهای خارج از کشور ایشان در جهت فعالیت‌های علمی، تبلیغی به کشورهای: هلند، بلژیک، لوکزامبورک، آلمان، فرانسه، مصر، هند، کشمیر و لبنان بوده است. ایشان به زبان‌های عربی و انگلیسی تسلط دارد. 📚 کتب زیادی از ایشان منتشر شده است که برخی از آنها عبارتند از: آشنایی با بحارالأنوار - آفتاب سبزوار - دفتر عقل و قلب - مجموعه سخنرانی در کنگره حضرت فاطمه معصومه (س) - معرفت حدیث - مکتب کلامی قم ✅ ایشان همواره در تربیت طلاب انقلابی اهتمام ویژه‌ای دارد و با مشاوره های ایشان برخی مدارس انقلابی برنامه های خود را تنظیم‌ می‌کنند. @Manahejj
9.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴با ضایعاتی ازدواج میکنی؟ با فلافل فروش چی؟ با بنا چطور؟ راننده وانت یا دست‌فروش چی؟ یه جوابی دادن که همشون پشیمون شدن!
🔸فوت ۲۸۶ بیمار کووید۱۹ در شبانه روز گذشته/ شناسایی ۱۷۴۳۳ بیمار جدید 🆔 @YjcNewsChannel