🍬 جویدن #آدامس می تونه به غلبه بر خستگی جاده کمک کنه، به کاهش فشار روی پرده گوش وقتی که تغییر ناگهانی ارتفاع داریم کمک زیادی کنه. برای افرادی که سعی در ترک سیگار دارن هم مفیده و وقتایی هم که استرس داریم از فشار عصبی کمتر کنه.
با این حال، جویدن آدامس به اشکال اغراقی، پر سر و صدا و نمایشی در ملاء عام مودبانه نیست چه در زندگی روزمره و چه در #محیط_کسب_و_کار
⚜️@Miss_etiquette
حتی وقتایی که دارید با دیگران احوالپرسی می کنید هم جویدن مرتب آدامس تصویر ناخوشایندی از شما می سازه.
بنابراین مواقعی که روبروی کسی نشستید یا در حال گفتگو باهاش هستید آدامستون رو بیارید بیرون مثل: کلاس درس، جلسات، مصاحبه، سخنرانی، پرزنت و خلاصه مواقعی که گفتگوی جدی دارید یا در فضای رسمی هستید.
چون میشه گفت مثل غذا خوردن نباید محتویات داخل دهان شما رو بقیه ببینن و حال به هم زن هست.
ضمنا باد کردن آدامس و یا صداهایی که با آدامس ایجاد می کنید برای خودتون جذابیت داره نه دیگران، چون باعث آزارشون میشه و تصویر شما رو در نظر دیگران ناخوشایند می کنه.
#اتیکت_اجتماعی
#رفتار_حرفه_ای
#نکته_اتیکتی #etitips
️میس اتیکت | آموزش آداب و اتیکت
🍬 جویدن #آدامس می تونه به غلبه بر خستگی جاده کمک کنه، به کاهش فشار روی پرده گوش وقتی که تغییر ناگهان
🍬حالا اگه مجبور به جویدن #آدامس بودیم چی؟ 🤔
در اینجور مواقع که چاره ای ندارید هم اول از همه سعی کنید یه تیکه آدامس کوچیک انتخاب کنید که جویدنش محسوس نباشه، بعد هم اون تیکه رو گوشه دهانتون نگه دارید و فقط هر از گاهی اونو بدون سر و صدا و نامحسوس بجوید. یعنی هر چند ثانیه یکبار طوری که حرکت دهان شما محسوس نباشه. همین !
خب حالا دوست دارید دفعه بعد در مورد نحوه برخورد مودبانه با افرادی که پر سر و صدا آدامس میجوند هم براتون بگم؟ یه بازخورد بفرستید به آیدی @etisupport اگه دوست دارید 🤓
📌 اطلاعات بیشتر در مورد مقالات، دوره ها و محصولات میس اتیکت: https://zil.ink/missetiquette
🕰 اتیکت در دوران قدیم
در دوران 1890 میلادی، یکی از توصیه های آداب معاشرتی این بود که خانمها برای #هدیه دادن فقط باید هدایای دست ساز هدیه بدن. در دوران ویکتوریا مخصوصا قوانین مربوط به خواستگاری عجیب و غریب بود، ولی قانون هدیه دادن زوجین از همه عجیبتر.
⚜️ @miss_etiquette
مثلا یک #خانم فقط در صورتی می تونست به آقای خواستگارش هدیه بده که اول #آقا بهش هدیه داده باشه - بعد از اون هم خانمها فقط می بایست با هدایای ارزان قیمت یا دست ساز اون هدیه آقا رو جبران می کردن 💮
▫️منبع
📌 اطلاعات بیشتر در مورد مقالات، دوره ها و محصولات میس اتیکت: https://zil.ink/missetiquette
#اتیکت_در_تاریخ
#اون_قدیما
سلام همراه ارزشمندم🥰
آدینه ت به خیر و نیکی 💐
یه روایت قشنگ از امام علی (ع) برای این جمعه مون آوردم که توی #اتیکت و #علوم_ارتباطی هم تحت عنوان «قانون طلایی» می شناسیمش 🤓
⚜️@miss_etiquette
الإمامُ عليٌّ عليه السلام : لا يَسلَمُ لكَ قَلبُكَ حتّى تُحِبَّ للمُؤمنينَ ما تُحِبُّ لنفسِكَ
«دلت برای تو سالم نخواهد شد، مگر آن گاه که برای مومنان همان پسندی که برای خود می پسندی» (میزان الحکمه، ج ۹، ص ۵۱۰)
برعکس چیزی که در عصر حاضر مد شده و خیلیا تصور می کنن که برای موفق شدن یا رسیدن به اهداف باید خود محور بود و فقط به خود فکر کرد نه دیگران، و یجورایی رفته رفته خودخواهی رو پرورش دادن و تقویتش کردن؛ در ادیان مختلف و اسلام، و همینطور در کتابهای علوم ارتباطی و رفتاری درست و حسابی، قانون طلایی سفارش شده. این روایت از #امام_علی_(ع) هم که دیگه نور علی نوره😍
یعنی یکی از مواردی که حال دل تو رو خوب می کنه، همینه که بتونی دیگران رو هم در نظر بگیری و باهاشون طوری رفتار کنی که دوست داری با خودت رفتار بشه. 😍
#تلنگر
#جمعه_های_معنوی
💎امام علی (ع): "عَمُرَتِ البُلدانُ بِحُبِّ الأوطانِ"👈"کشورها با #میهن_دوستى آباد شده اند."💎
میزان الحکمه جلد 13 ص 36
❤️دور از تو بادا اهرمن, #ایران من ایران من 🥹❤️
#وطن_دوستی
#حرف_اضافی_موقوف ۷
قانون دوم: فقط آنچه را که باید، بگویید؛ نه بیشتر.
تجربه من با افرادی که با هم گفتگو می کردند به من یاد داد که اغلب افراد نمی دانند چطور فقط به نکته ای که می خواهند بگویند بچسبند و چیزی که نیاز هست را بگویند – و نه بیشتر. نمی دانند چطور حرف خود را ساده بگویند و چه زمانی تمام کنند.
برای مثال بر می گردیم سراغ جین و ادواردو که اواسط دوره درمان خود بودند یعنی یک ماه تمرین با متنهای نمایشی که در اختیارشان قرار گرفته بود.
از آنها در مورد آخرین قرار عاطفی که باهم برنامه ریزی کرده بودند پرسیدم، و اینکه آیا ادواردو اوقات خوبی با جین داشته است یا خیر. او با قدری مکث و تامل گفت «بله».
آیا او از همسرش بخاطر اینکه با او آمده بود تشکر کرده بود؟
ادواردو گفت: «ممم، نه، باید می کردم؟»
و من گفتم: «اگه میخوای اونو تشویق کنی که بازم همراهت بیاد، بله، همه آدمها دوست دارن بخاطر کاری که انجام میدن واکنش مثبت دریافت کنن»
یک لحظه فکر کرد و بعد رو به همسر خود گفت: «جین، ممنونم که اون شب همراهیم کردی، اوقات خوبی باهات داشتم و متشکرم که بداخلاقیهای معمولتو همراه خودت نیاورده بودی»
همانطور که انتظار می رفت، جین فوراً ناراحت شد.
سریع به ادواردو دستور دادم «آ، آ، ادواردو، لطفا جمله ت رو به عقب برگردون و بعد از *اوقات خوبی باهات داشتم* استپ کن»
ادواردو سعی کرد با من بحث کند که «اما من فقط داشتم می گفتم که چطوری نبوده ...»
گفتم: «نه، اینطوری نیست. تو داشتی یه مشت کینه های گذشته رو سرش خالی می کردی. با این کار پیشرفتت رو خراب می کنی. همینو میخوای؟ میخوای همه چیز بدتر بشه؟ - اگه نه، پس دقیقاً چیزی که میخوای و باید رو بگو. نه بیشتر»
ادواردو به آرامی سرش را به نشانه تایید تکان داد و متوجه نکته شد.
کلید موفقیت این است که کلمات خود را محدود به اصل مطلب کنید. کلماتی را به پیام خود اضافه نکنید که آن را بی ارزش کرده و مفهوم مثبت ارتباطات شما را تخریب نماید.
⚜️ @Miss_etiquette
قانون سوم: سوالاتی نپرسید که پاسخ واقعی ندارند.
بسیاری از افراد نوعی سبک گفتاری را ایجاد می کنند که «سوالات کاذب» از دیگران بپرسند. این سبک به عنوان سوالات بلاغی نیز شناخته می شود. آنها از این سوالات استفاده می کنند تا طرف مقابل خود را عصبانی نمایند چون آنها برای بدست آوردن اطلاعات نمی خواهند صادقانه تلاش کنند. از نظر روانشناسی، هدف این سوالات، تخلیه اضطراب و کینه است، نه گردآوری اطلاعات واقعی.
در درون سوالات کاذب، پیام های منفی، انتقادات ریز پنهان، یا حتی حملات مستقیم نهفته است. طرف مقابل آن را می شنود و از آن کینه به دل می گیرد.
در اینجا چند نمونه از سوالات کاذب آورده شده است (با لحنی اسیدی بیان می شوند):
• "چرا دوباره مایونز رو بیرون گذاشتی؟" انتقاد ضمنی این سوال: خیلی بی توجه هستی و آن را سرجایش نمی گذاری.
• "چرا وقتی باهات صحبت می کنم بیشتر توجه نمی کنی؟" انتقاد ضمنی این سوال: شما هنوز بالغ نشده اید و نمی توانید واقعاً گوش بدهید.
• "چرا روز تولد مادرت باهاش تماس نگرفتی؟" مفهوم ضمنی این سوال: چون خودخواه هستید، مادر خود را دوست ندارید، به هیچ کس اهمیت نمی دهید.
• «چرا به اون ماشین چسبیدی؟ چرا همیشه اینقدر عجله داری؟" اکنون سعی کنید انتقادات موجود در این دو سوال را خودتان کشف کنید.
واضح است که این سوالات کاذب برای بدست آوردن اطلاعات واقعی یا ایجاد نزدیکی و اعتماد طراحی نشده اند. وقتی آنها را می خوانید چه حسی به شما می دهد؟ احتمالاً خستگی و ناامیدی، کینه، شاید حتی خشم. در خیلی از سناریوهای این کتاب سوالات کاذب هایلایت شده اند- بازجویی هایی که در واقع درخواست اطلاعات نیستند بلکه در واقع برای تخلیه ناامیدی، کینه، اضطراب یا سایر احساسات منفی و پرتاب آنها به سمت طرف مقابل طراحی شده اند. همه آنها نمونه هایی از ارتباطات ناسالم و غیر مفید هستند.
👩🏻💻ادامه دارد ...
؛┓┅┅┅┅┅(✿ฺ)┅┅┅┅┅┏
#کتاب 🦋 @Miss_etiquette
؛┛┅┅┅┅┅(✿ฺ)┅┅┅┅┅┗
📌 اطلاعات بیشتر در مورد مقالات، دوره ها و محصولات میس اتیکت: https://zil.ink/missetiquette
همراهان عزیز سلام
بریم سراغ «#حدس_بزن» بعدی؟
⚜️@miss_etiquette
پس لطفا با نظر سنجی زیر حدس بزنید این تصویر چی هست؟
تا فردا شما حدسهاتون رو بگید و بعدش من جواب صحیح رو خدمتتون عرض می کنم.
👇🏻👇🏻👇🏻
سلام علیکممم 🤓
مرسی از دوستانی که توی بازیمون شرکت کردن 👏🏻💖
و حالا میریم سراغ پاسخش 👇🏻
خب همونطور که برخی از شما عزیزان حدس زدید این #قاشق، قاشق چیپس هست. 😁
⚜️ @miss_etiquette
البته شاید الان بگید اینکه شبیه کفگیرهای ماست و توی مهمونی های مختلف برای کشیدن برنج و #غذا های دیگه ازش استفاده می کنیم. بله شبیه هست اما ...
👇🏻👇🏻👇🏻
شاید توی عصر ما چیپس رو هر جایی و توی هر #مهمونی یا دورهمی خودمونی بتونیم پیدا کنیم، یا حتی خودمون بتونیم درست کنیم. ولی چیپس سیبزمینی برای مردم قرن نوزدهم میلادی یک اختراع جدید و هیجانانگیز بود.
⚜️ @miss_etiquette
توی یک افسانه قدیمی هم میگه چیپس شور و سرخ شدهٔ سیب زمینی در دهه 1850 میلادی در #رستورانی اختراع شد که افراد مرفه در ساراتوگا اسپرینگز نیویورک بهش رفت و آمد داشتن.
👇🏻👇🏻👇🏻
بعد از اون، خیلی زود هم پاش توی #غذاخوری های دیگه باز شد و شروع کردن به سرو چیپس روی میزهای غذا. با چی؟
با همین قاشقهای بزرگ نقره ای و فانتزی که کنار ظرف چیپس قرار داده میشد تا کشیدنش راحتتر باشه.
⚜️ @miss_etiquette
این قاشقها هم توسط شرکت هایی مثل Tiffany & Co ساخته می شد، که این روزها دیگه کمیاب شدن و حتی ممکنه به قیمت چند هزار دلار توی خرده فروشی ها بشه پیداشون کرد.
چطور بود؟ 😉
#دانستنیها #حدس_بزن
📌 اطلاعات بیشتر در مورد مقالات، دوره ها و محصولات میس اتیکت: https://zil.ink/missetiquette
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎊💖#مبعث پر برکت حضرت محمد (ص) بر تمام مسلمین جهان مبارک باد💖🎊
⚜️ @Miss_etiquette
به همین مناسبت هم ۴ تا عیدی براتون درنظر گرفتم که در ادامه خدمتتون عرض می کنم:
🎁 اولین عیدی: اهدای فایل آموزش مرزها یا فایل مراقبهٔ اهداف به قید قرعه به ۳ نفر از عزیزانی که در کوییز طراحی شده زیر شرکت کنن و به همه سوالاتش پاسخ صحیح بدن 👇🏻
https://survey.porsline.ir/s/OCcFl5Cx
🎁 دومین عیدی: ۱۸۰،۰۰۰ هزار تومان تخفیف ویژه ثبت نام شش ماهه در کلوب خوش اتیکتها - مهلت استفاده فقط تا فردا شب 👇🏻
https://etiquetteland.com/product/khoshetiquetteclub/
🎁 سومین عیدی: ۱۰۰،۰۰۰ هزار تومان تخفیف ویژه ثبت نام در دوره مجازی اتیکت مشتری مداری - مهلت استفاده فقط تا فردا شب 👇🏻
https://etiquetteland.com/courses/customercareetiquette/
🎁 و اما چهارمین هدیه: یک پاکت #عیدی نقدی کوچولو در کانال بله ی میس اتیکت (که فردا قرار می گیره و نفرات اولی که بازش کنن نسیبشون میشه😉)👇🏻
http://ble.ir/join/YWE1NmFiZW
🔴 برای ثبت نام در دوره ها باتخفیف ویژه اعلام شده به آیدی @etisupport پیام بدید تا راهنماییتون کنیم
#مبعث_حضرت_رسول_مبارک_باد❤️
😍زمین محله اصحاب آسمان شده بود😍
🧚🏻زمان مبشّر جشن فرشتگان شده بود🧚🏻♂️
@miss_etiquette
✨در آن دمی که تمام فضای غار حرا✨
🎊پر از طنین صدای بخوان بخوان شده بود🎊
💖#بعثت پیامبر اکرم (ص) بر همگان مبارک باد💖
@miss_etiquette
یادآوری و یک نکته کنکوری 😉: #عیدی هامون فقط تا امشب ساعت ۲۴ مهلت استفاده دارن ⏰ + و اینکه کوییزمون سوالاتش بر اساس مطالب کانال طراحی شده، می تونید قبلش مطالب رو یه مروری بفرمایید تا راحت توی کوییز شرکت کنید و عیدیش رو دریافت کنید 🤓💖
این هم #عیدی مبعث حضرت رسول (ص)🥰 که به نیت تبرک و شادباش تقدیم همراهان کانال بله شد 🎁 مبارک و پر برکت باشه برای عزیزانی که نسیبشون شد 💖
@miss_etiquette
دو #هدیه تخفیفی دیگه بعلاوه کوییز هم همونطور که قبلا گفتم فقط تا امشب ساعت 24 مهلت داره. اگه دوست دارید استفاده کنید، یوقت از دستش ندید. 😉🎁👏🏻
📌نتیجه #قرعه_کشی هدیه کوییز هم در روزهای آتی خدمتتون اعلام میشه
🔗میس اتیکت را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید:
🌐 بله | تلگرام | ایتا | روبیکا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍پاسخ کوییز:
۱.در یک گردهمایی،بامدیر عامل یک شرکت مهم چه کسی باید اول کارت ویزیتش را ارائه دهد؟
-اول فردی که مقام بالاتری دارد✅
۲.وقتی که همراه یک خانم به رستوران میریم چه کسی باید جلوتر به سمت میز حرکت کند؟ آقا یا خانم؟
-آقا باید مثل یک راهنما جلوترحرکت کنه✅
⚜️ @miss_etiquette
۳.در اتیکت و آداب معرفی چه کسی را باید به چه کسی معرفی کنیم؟
-فرد باجایگاه پایینتر به فرد باجایگاه بالاتر معرفی میشه,اسم فرد باجایگاه بالاتر اول گفته میشه.✅
۴.دراتیکت کسب و کار،جایگاه واهمیت چه کسی از همه بالاتره؟
-مشتری/رئیس ومدیر/کارمند آقاوخانم✅
۵.دراتیکت اجتماعی،جایگاه و اهمیت چه کسی از همه بالاتره؟
-افراد با سن بیشتر/بانوان/آقایان✅
🔴برنده👈🏻سرکارخانم حسنی🥳🤩چون فقط ایشون به همه سوالات پاسخ صحیح دادند💪🏻👏🏻 (جهت هماهنگی برای دریافت عیدی لطفا به @etisupport پیام بدید)
📌 اطلاعات بیشتر در مورد مقالات، دوره ها و محصولات ما: https://zil.ink/missetiquette
#حرف_اضافی_موقوف ۸
قانون چهارم: از سرزنش استفاده نکنید: انتقاد، اتهام، تنبیه یا تحقیر ممنوع.
این قانون پیچیده است. من در کتاب قبلی خود ۳۱۹ صفحه را صرف بحث درباره ویرانی هایی کرده ام که سرزنش کردن در پی دارد. و پیش فرض آن این بود: استفاده از سرزنش همیشه مخرب است چون در واقع از چهار رفتار سمی تشکیل شده - یعنی انتقاد، اتهام، تنبیه و تحقیر - که فقط خشم، اضطراب و بی اعتمادی ایجاد می کند.
این رفتارها نه تنها هیچ كاری برای حل مشكلات نمی کنند، بلكه احساسات منفی ناشی از آنها همیشه باعث دور شدن افراد از ما می شوند. قطعاً هیچ کس از قرار گرفتن در معرض انتقاد، اتهام، تنبیه یا تحقیر لذت نمی برد.
ممکن است بپرسید: "اما اگر شریک یا همسر یا فرزندم رفتار بدی داشته باشد، آیا من حق ندارم به او بگویم؟ وقتی احساساتم جریحه دار می شود، اگر از او انتقاد نکنم، چگونه می توانم او را وادار به تغییر کنم؟ "
این سوالات درست و شایسته پاسخ هستند، که در این کتاب به طور خلاصه برخی از آنها را در سناریوهای بعدی ارائه کرده ام. ولی اکنون، می توانم به سادگی بگویم که شما می توانید بدون اینکه به هیچ یک از چهار رفتار منفی مربوط به سرزنش متوسل شوید، به اهداف خود برسید. و متن های نمایشی ارائه شده در این کتاب، نحوه کار را به شما نشان خواهند داد.
⚜️ @Miss_etiquette
قانون پنجم: وقتی اوضاع حاد و آشفته می شود، همیشه آماده توقف باشید.
اگر بحث خیلی داغ شد باید از بحث فاصله بگیرید. هر زمان که احساس کردید بیش از حد تحت فشار اطلاعات یا احساسات قرار گرفته اید، باید بتوانید جلوی آن را بگیرید. مهم نیست که این گفتگو یک بحث جزئی در مورد صبحانه است یا بحثی بزرگتر در مورد فروش خانه.
مکانیسم توقف مکالمه ای که بیش از حد داغ شده، بی نهایت ساده است و می توان آن را با یک توافق تک جمله ای بیان نمود و هر دو طرف آن را می پذیرند. به این شکل:
«به هر دلیلی هر یک از طرفین می توانند در هر زمان که بخواهند بحث را متوقف کنند.»
یعنی هر موقع خواستید در مورد چیزی بحث را تمام کنید، فرد مقابل موظف است فقط کلماتی شبیه به این بگوید:
«باشه / اوکی / بسیار خب »
و دیگر چیزی به گفتگو اضافه ننماید یعنی توقف گفتگو. هیچ بحث دیگری ادامه پیدا نمی کند، حتی اینکه بگوید: «بزار بگم فکرم چی بود" یا «من باید جمله مو تموم کنم» یا «چرا نمی تونم توضیح بدم که . . . ؟»
وقتی این ایده را به زوج های پُر جدل پیشنهاد می کنم، پاسخ معمول آنها این است: "اوه، عالیه! 🙄 اینطوری همسرم تمام وقت منو ساکت می کنه، و من هیچوقت نمی تونم در مورد هر چیزی که برام مهمه صحبت کنم."
⚜️ @Miss_etiquette
گرچه در عمل، این اتفاق به ندرت رخ می دهد. حتی زوج های خارج از کنترل نیز ثابت کرده اند که وقتی افراد توافق محکمی برای توقف صحبت بین خود ایجاد می کنند، هر دو نفر سود می برند. چرا؟ به این دلیل که وقتی هر یک از طرفین حس کند ادامه بحث برایش ناخوشایند است و حس سرکوب شدن از آن دارد، می تواند درخواست توقف بدهد و به درخواستش احترام گذاشته می شود، به این ترتیب این اعتماد در او شکل می گیرد که (شاید پس از سالها برای اولین بار) مطرح کردن یک موضوع ذاتاً دشوار، به طور اتوماتیک به جنگ لفظی همه جانبه ختم نمی شود.
البته، برای مورد فوق فرض ما بر اینست که هدف اصلی افرادِ درگیر در یک بحث، بهبود رابطه است. در غیر این صورت اگر هر طرفی قصد ویران کردن رابطه یا به دست آوردن کنترل دیگری را داشته باشد، آنگاه هیچ مکانیسمی نمی تواند به آنها کمک نماید. ولی باز هم می گویم، چندین دهه تجربه درمانی به من آموخته است که به ندرت این اتفاق می افتد.
این پنج قانون ارتباط موثر، در کل این کتاب نشان داده خواهد شد، و ما انواع آنها را در چندین متن نمایشی بررسی خواهیم نمود.
👩🏻💻ادامه دارد ...
؛┓┅┅┅┅┅(✿ฺ)┅┅┅┅┅┏
#کتاب 🦋 @Miss_etiquette
؛┛┅┅┅┅┅(✿ฺ)┅┅┅┅┅┗
📌 اطلاعات بیشتر در مورد مقالات، دوره ها و محصولات میس اتیکت: https://zil.ink/missetiquette