مقام معظم #رهبری:
"آنهایی که پشت سر سند ۲۰۳۰ -سند ۲۰۳۰ یعنی برگرداندن سبک زندگی اسلامی به زندگی غربی- میایستند، همان تقیزادههای امروز هستند؛ البتّه امروز به توفیق الهی جوانهای مؤمن ما و مردم انقلابی ما نخواهند گذاشت این تقیزادهها حرفشان به کرسی بنشیند." (1398/1/1)
پ.ن:
🔸 با توجه به اشاره مجدد رهبر انقلاب به #سند2030 و تعریف آن به "برگرداندن سبک زندگی اسلامی به زندگی غربی" جزوه ی "سند2030 دستور کاری برای توسعه یا غربی شدن؟" نوشته شده توسط خادم کانال #مشفقون برای اولین بار در پیام رسان های داخلی(ایتا، سروش، بله) منتشر می شود.
🔸 با مطالعه آن ضمن آشنایی مختصر با برخی از مبانی انقلاب اسلامی، با ماهیت این سندِ استعماری و نقد آن نیز آشنا خواهید شد.
✅ در نشر هر چه بیشتر آن جهت مطالعه، نیازمند همکاری اعضای محترمِ کانال هستیم.
با تشکر🌹
#طلبه_ای_در_قم
💎 @Moshfeghoun 💐
سند 2030 دستورکاری برای توسعه یا غربی شدن، طلبه ای در قم.pdf
765.4K
جزوه ی "سند2030 دستور کاری برای توسعه یا غربی شدن؟"
رهبری:
#سند2030 یعنی برگرداندن سبک زندگی اسلامی به زندگی غربی. (1398/1/1)
با مطالعه این جزوه به صورت اجمالی
1⃣ با برخی از مبانی انقلاب اسلامی آشنا خواهید شد.
2⃣ با نقد این سند به صورت علمی و نه سیاسی آشنا می شوید.
3⃣ جمله اخیر رهبری در مورد این سند برایتان تبیین خواهد شد.
ان شاء الله
#طلبه_ای_در_قم
#محمد_صالح_مشفقی_پور
💎 @Moshfeghoun 💐
May 11
May 11
هدایت شده از مشفقون
#امامت
https://eitaa.com/Moshfeghoun2/42
نظر #شیعه در مورد تاریخ بعثت چیست؟
علامه مجلسی(ره) در کتاب شریف بحار الأنوار ذیل روایتی بیان می کنند:
"عامه(اهل تسنن) در تاریخ بعثت با یکدیگر اختلاف دارند و 5 نظر دارند:
17 رمضان، 18 رمضان، 24 رمضان، 12 ربیع الأول و 27 رجب.
اما امامیه بر همین نظر آخر اتفاق دارند." (1)
پ.ن:
✅اختلاف #شیعه با عامه منحصر در تاریخ بعثت نیست بلکه در کیفیت گزارش بعثت نیز اختلاف دارند که حقیقتا گزارشی که آنان از بعثت دارند و در کتاب هایشان نقل شده حتی قابل بیان نیست؛ و معتقدیم مشاهده این چنین نقل ها در کتب کسانی که به غیر از #مکتب_اهل_بیت (ع) متمسک شده اند موجب شگفت نیست هرچند مایه تأسف است.
✅بر این باور هستیم که
#بعثت برای مقابله با #جاهلیت آمد، اما مقابله ی بعثت با جاهلیتِ مدرنِ بعد از بعثت #رسول_خدا(ص) _که ریشه در #سقیفه دارد_ ادامه دارد.
#جاهلیت_مدرن
#طلبه_اى_در_قم
_________________
(1) بحار الأنوار/ 18 / ص190
💎 @Moshfeghoun 💐
May 11
مشفقون
طلبه انقلابی صبر می کند و بازیِ خناسان را نمی خورد... [قسمت پنجم] 🔵 حوزه قم #سکولار است! 🔸 حاشیه ب
پاسخ رهبری به قسمتی از سخنان آقای رحیم پور در فیضیه
🔸 مدتی قبل (در مرداد ماه) تجمعی در #فیضیه صورت گرفت که با حواشی زیادی همراه بود. حواشی که اغلب به خاطر خناسان و بد فهمان بود!
🔸 اما در طرف دیگر برخی از مراجع بزرگوار موضعی به حق در برابر قسمتی از سخنان اشتباه سخنران محترمِ تجمع( آقای رحیم پور ازغدی) گرفتند که متأسفانه به جای پذیرش از طرف سخنران، ایشان و تیمِ رسانه ای قدرتمندِ حامی ایشان احتمالا ناخواسته و از روی اشتباه در درک موقعیت! سعی در جهت دو قطبی سازی و نشان دادن تقابل بین رهبری و مراجعِ انقلابیِ حوزه(آیات عظام مکارم و نوری همدانی) نمودند.
🔸 در آن زمان فضا به قدری تند شده بود که به محض انتقاد از سخنان آقای رحیم پور، در گروه ضد ولایت فقیه و سکولارهای حوزوی! جای می گرفتی!!
✅ اما الآن سخنان رهبری در دیدار رمضانی خود با طلاب، تفاوت دیدگاه ایشان با کلام اقای ازغدی را در مورد #اجتهاد و درس خارج نشان می دهد و انشا... که دوستان انقلابیِ ما توجه بیشتری کنند و با ندانم کاری در زمین خناسان و بدخواهان بازی نکنند.
🔸 ضمنا آن دسته از عزیزانی که به بهانه حمایت از رهبریِ بزرگوار، از تعابیر نامناسبی نسبت به مراجع استفاده کرده و می کنند، به تذکر رهبری مبنی بر رعایت #ادب و 'اطاعت نسبت به مراجع توجه نمایند.
👇در پست بعدی هم متن قسمتی از سخنان آقای ازغدی آورده می شود و هم قسمتی از سخنان رهبریِ بزرگوار:
https://eitaa.com/Moshfeghoun/596
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
💎 @Moshfeghoun 💐
مشفقون
پاسخ رهبری به قسمتی از سخنان آقای رحیم پور در فیضیه 🔸 مدتی قبل (در مرداد ماه) تجمعی در #فیضیه صورت
پاسخ رهبری به قسمتی از سخنان آقای رحیم پور در فیضیه(ادامه از پست قبل)
1⃣ آقای رحیم پور:
"عملا فقه سکولار میسازند، فقه فردی عبادی طهارت و نجاست. اما درباره اقتصاد، سیاست، بانک و روابط بینالملل حرفی ندارند.
#سکولاریسم یعنی همین. همه میگویند سکولاریسم در دانشگاه است، بگذارید بگویم ریشه سکولاریسم در حوزه است. سکولاریسم یعنی تفکیک دین از حکومت، دولت و تمدن. تفکیک نظری وقتی است که حرفی ندارید. ۵ درس خارج از فقه؛ نه! یک درس خارج فقه در قم، مشهد، نجف و اصفهان دارید که پرسشهایش را از بیرون بگیرد و همین الان در مسائل حکومتی بیاید بر اساس آنها ادله را پیدا کند و بحث کند؟...
هنر نیست هی طهارت، نجاست و طواف بگویند، هزار بار گفته شده و برای هزار و یکم هم میگویند. به قول مطهری میگوید اجتهاد تکرار حرفهای مکرر نیست. جواب مسائل حل شده نیست اجتهاد یعنی جواب مسائل حل نشده. مسائل حل نشده را جواب بده، مسائل حل شده را که همه بلدند جواب بدهند."
(97/5/25)
2⃣ مقام معظم رهبری:
"یک نکته راجع به «درس خواندن» عرض میکنم: درس را جدّی بگیرید؛ درس #فقه را جدّی بگیرید. ببینید! عالِم دین میخواهد معارف اسلامی را به دست بیاورد؛ از کجا؟ از کتاب و سنّت و عقل؛ این است دیگر؛ بخشیاش مربوط به عقل است، بخشیاش هم مربوط به کتاب و سنّت و نقل است؛ خب باید بداند که چه جوری باید به دست بیاورد؛ این همان اجتهاد است.
#اجتهاد یعنی چگونگی استفادهی این معارف از منابعش؛ یعنی متُدِ -به تعبیر فرنگی که بنده اصرار دارم [استفاده] نکنم امّا اینجا ناچارم- استفادهی حقایق و معارف از منابعش؛ این اجتهاد است.
خب این اجتهاد را اگر بخواهد انسان دارا بشود، باید تمرین کند، باید کار کند. این درس فقهی که شما میخوانید ولو طهارت باشد -حالا بعضی از طلبهها میگویند: «آقا، چرا همیشه طهارت و صلات و مانند اینها؟»- فرقی نمیکند؛ آن چیزی که به شما این شیوهی استنباط را یاد بدهد، مورد نیاز شما است. [این] گاهی در یک مسئلهی مربوط به طهارت است، گاهی در مسئلهی مربوط به صلات است، گاهی مسئلهی مربوط به بحث معاملات و اجاره و مانند اینها است؛ شما باید بدانید چه جوری استنباط کنید."
(98/2/18)
#طلبه_ای_در_قم
💎 @Moshfeghoun 💐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نظر علامه محمد تقی جعفری، یک متخصصِ #مثنوی شناس که 15 جلد تفسیر و تحلیل مثنوی! نوشته است در مورد خواندن مثنوی...
#مولوی
💎 @Moshfeghoun 💐
نکاتی در مورد صحبت های جنجال برانگیز آقای #بهرام_پور در صدا و سیما/ مجازات معترضین یا محاربین!؟
✅ در نقد یک مطلب و اظهار نظر در مورد آن، علاوه بر انصاف و ادب، داشتن صلاحیت علمی در مورد موضوع و هم چنین فهمِ کاملِ مطلب گوینده شرط است.
✅ آیا اظهار نظر بر اساس یک کلیپ تقطیع شده و حدود دو دقیقه از یک برنامه چهل دقیقه ای، علمی، قابل اعتناء و منصفانه است؟؟
✅ بعد از مشاهده اظهار نظرهای مختلف در گروه ها و کانال ها و سایت ها، یقین کردم که بسیاری از افراد حتی یک بار آیه شریفه مورد بحث را تلاوت نکرده اند و ترجمه آن را نخوانده اند!🤔👇
http://wiki.ahlolbait.com/%D8%A2%DB%8C%D9%87_33_%D8%B3%D9%88%D8%B1%D9%87_%D9%85%D8%A7%D8%A6%D8%AF%D9%87#%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%85%20%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%B2%DB%8C
✅ صحبت های ایشان از چند جهت قابل بحث است:
1⃣ جهت زمانی:
آیا زمان مناسبی برای طرح این مباحث در رسانه ملی بود؟ به نظرم این جهت، سلیقه ای است و بحث و صحبت در آن به نقطه اقناع نمی انجامد.
2⃣ طرز و شیوه بیان:
گرچه کسی که به این گفتگو به طور کامل گوش کند کاملا متوجه می شود که منظور آقای بهرام پور(و مجری)، محاربین است و نه معترضین(همانطور که بعدا در جواب به واکنش ها خودشان به این نکته تصریح کردند) و متأسفانه بسیاری از اظهار نظرات که صحبت های ایشان را در مورد معترضین دانستند، خلاف واقع بود ولی در هر حال به نظر می رسد شایسته بود که ایشان محارب را به طور دقیق معنا می کردند تا مرز محارب و معترض کاملا روشن میشد.
3⃣ اصل ترجمه و تفسیر آیه شریفه:
🔸اولا این آیه مجازات محاربین را بیان می کند: محاربین یعنی کسانی که اخلال به امنیت عمومی می کنند(تفسیر المیزان،ترجمه همدانی،ج5،ص533) یا کسانی که با تهدید به اسلحه به جان یا مال مردم تجاوز کنند چه در داخل شهر و چه در خارج شهر(تفسیر نمونه،ج4،ص360. و تفسیر مجمع البیان،ج3،ص324)
پس باید بین معترض و #محارب فرق گذاشت. کسی که کارگر پمپ بنزین را به آتش میکشد، کسی که با سلاح گرم و سرد، تهدید و قتل و تخریب می کند و مال مردم را به آتش می کشد معترض نیست، محارب است. صحبت های ایشان هم در مورد محارب است.
🔸ثانیا در مورد "أن یُقَتّلوا" بر اساس قواعد عربی باید گفت که ماده قتل وقتی در باب تفعیل می رود، معنای مبالغه را می رساند، حالا یا در کمّیت قتل و یا در کیفیت آن(تفسیر المیزان،ج5،ص534. و کتاب های لغت: قاموس قرآن، مجمع البحرین، ذیل ماده قتل.) البته این ها لزوما به این معنا نیست که منظورِ آیه شریفه #زجرکُشی است و چه بسا مراد، چیز دیگری باشد ولی به هر حال، به نظر می رسد نظر ایشان بی پشتوانه و آن طور که بعضی ایشان را رمی به تفسیر به رأی و تحریف! نموده اند نیست. همان طور که ایشان در ترجمه قرآن خود نیز عبارت به سختی کشته شوند را آورده است.
✅ از آن فردی که (در خوشبینانه ترین حالت) ماه رمضان گذشته، آخرین باری بوده که قرآن را باز کرده، هیچ توقعی نیست...
حالِ آن کسی هم که بی محابا تا مرز تکفیر آقای بهرام پور پیش می رود معلوم است...
اما حیرت آور و تأسف بار اظهار نظر های عجیب و غریب از آن کسانی است که عنوان "آیة الله" و حجة الاسلام" يدک می کشند😔
حسب آنچه نقل شده یکیشان(حاج آقا عابدینی) افاضه فرموده: "این احکام که در قرآن ذکر شده برای این است که بگوید این رفتار در دوران جاهلیت با چنین افرادی انجام شده، نه اینکه بگوید انجام دهید."😳
که معلوم نیست این معنا و تفسیر را از کجا و بر چه اساسی می گویند؟ آیا ظاهر آیه، شأن نزول، سیاق آیات، روایات ذیل آیه شریفه و تفاسیر مختلف شیعه و سنی را ندیده اند!!؟
یا آن دیگری(حاج آقا زائری) با تعریضی از ممنوع التصویر بودن فلانی و فلانی گلایه کرده است...
آخر برادر من! به فرض صحت این ادعا، آن هر دو که شما برایشان گلایه داری، هر دو گرچه بزرگوار و محترم ولی امتحانِ خود را در همین صدا و سیما پس داده اند و نادرستی برخی از حرف ها و تفکرات و عقائدشان معلوم است...
✅ خداوند بر انصاف، دقت، سواد رسانه ای و علمِ ما بیفزاید.
محمد صالح مشفقی پور
#طلبه_ای_در_قم
سحر هشتم آذر 1398
💎 @Moshfeghoun 💐
نامه به ریاست محترم سازمان صدا و سیما/ رحم نکنید...! /مطالبه رهبری...
باسمه تعالی
آقای دکتر علی عسکری، رئیس سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران!
سلام علیکم؛
🔸 ضمن عرض خداقوت و قدردانی از زحمات متعددی که شما و مجموعه همکارانتان متحمّل می شوید؛ این حقیر معتقدم که صدا و سیمای ملی کشور، با وجود مشکلات متعدد، کاستی ها، قصور ها و بعضا تقصیر ها در مقایسه با سازمان ها و نهاد های مشابه در دنیا، بهترین است و این مرهون انقلاب اسلامی و زحمات مدیران در ادوار مختلف از جمله جنابعالی است.
🔸 قطعا درد دل ها، شکایت ها و گلایه های متعددی از جانب دوست داران انقلاب، متوجه صدا و سیما می شود که گرچه برخی از آن ها به دور از انصاف است ولی ان شاء الله همه ی آن ها برآمده از دغدغه مندی و حساسیت نسبت به فرهنگ اسلامی کشور عزیزمان است.
🔸 در روز های گذشته و بعد از اتفاقات تلخ و شیرینی که در کشور رخ داد، متأسفانه شاهد بودیم که برخی از چهره های رسانه ای کشور(سلبریتی ها) ـ که اکثر قریب به اتفاق آنان، شهرت و بعضا محبوبیت خود را با بالا رفتن از نردبان صدا و سیما کسب کرده اند ـ با الفاظی بعضا نامناسب و دون شأن سازمان صدا و سیما، اعلام جدایی و قهر نمودند. بله، نمک خوردند و نمکدان شکستند!
حتی خانه سینما هم بیانیه داد!
🔸 در مقابل این نمک نشناسی و خود بزرگ بینی، توقع می رفت که سازمان و مدیریت آن، با برخوردی عزتمندانه و به دور از تساهل از حیثیت خود و نظام، دفاع می نمود و مقتدرانه از اعلام جداییِ آنان استقبال می کرد.
🔸 آقای دکتر! چرا ما شاهد تساهل و انفعال هستیم(و لو در ظاهر)!؟ چرا با افرادی که در رفتار و گفتارِ بسیاری از آنان کمترین دل بستگی به انقلاب و نظام دیده نمی شود، از خود تساهل نشان می دهید؟ سال های متمادی از بیت المال این نظام برای این چهره ها هزینه شده و در مواقعی که باید در کنار نظام و همدل و هم زبان با آن باشند، شانه خالی کرده و حتی خود باعث ایجاد حاشیه و هزینه بیشتر می شوند و حتی در مقابل نظام صف آرایی می کنند!
🔸 حضرت امیر(ع) می فرمایند: "هیچ افرادی از مردم، در شرایط سخت، کمکشان کمتر؛ در مقابل بخشش، کم سپاس تر؛ و در برابر مشکلات، کم استقامت تر از خواص جامعه نیستند."(نهج البلاغه،نامه 51)
🔸 مگر نه این است که رهبری معظم انقلاب در هفته سوم شهریور 97 با شما و جمعی از مدیران رسانه ملی دیداری خصوصی داشتند و در عباراتی فرمودند: "خب، شما که می خواهید یک چهره را به تلوزیون دعوت کنید، خوب هایش را بیاورید. چرا کسانی که علیه جمهوری اسلامی صحبت می کنند یا مسأله دارند و با نظام زاویه دارند، به تلوزیون می آورید و تریبون در اختیارشان می گذارید؟ از آن طرف آن ها کسانی مانند... که کارهای خوب و ارزشی انجام داده... هم خودشان و هم همکارانشان را تحریم می کنند! ما رحم می کنیم اما آن ها رحم نمی کنند! شما هم بی رحمی کنید و مراقب باشید و این ها را نیاورید."
🔸 جناب آقای دکتر! زمان تساهل و اظهار رحمت نیست، زمان اقتدار و عزت آفرینی است.
باشد که بتوانیم رضایت الهی را در همه عمر، کسب کنیم والله المستعان.
باتشکر
محمد صالح مشفقی پور
#طلبه_ای_در_قم
30/دی/1398
--------------------------------
رو نوشت به آقایان محسنی اژه ای(معاون اول قوه قضائیه)، زین العابدین(مدیر شبکه یک)، غفاری(مدیر شبکه افق)
💎 @Moshfeghoun 💐