هدایت شده از مرتضی رجائی
29.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨👌ببینید: کلیپ گزارشی دست مریزاد به برگزارکنندگان این نمایشگاه ✨برای تربیت کمتر #حرف بزنیم بیشتر #برنامه_سازی کنیم. #تربیت_دینی_نوجوان
#نمایشگاه بیا #ستاره_شویم
#عملیات_دوستی ۱۴۰۰ 🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از تبیین
✨🔸✨🔸✨🔸✨🔸✨
✨
⭕️ضرورت تربیت دینی (بخش یازدهم)
🔶یکی از #حقوق_فرزندان بر والدین این است که آنها را با خدا و اهل بیت علیهم السلام و #مسائل_اعتقادی و #عبادی آشنا سازند. #کودک با فطرتی پاک متولد میشود و این پدر و مادر هستند که باید فطرت او را در مرحلهی عمل و رفتار نیز هدایت کنند و به فعلیت تبدیل نمایند.
💠آموزش با معرفی ایام
🔷ایامی در هفته، ماه و سال هستند که از اهمیتی ویژه برخوردارند، که باید به کودکان نیز آموزش داده شوند! #اهل_بیت علیهم السلام برای درک و فهم بهتر کودکان، از پدران می خواهند تا در این ایام، با ایجاد تغییراتی، بزرگی و عظمت آن ایام را به کودکان خود تفهیم نمایند. رسول خدا (ص) به مسلمانان فرمان میدهد که در روز جمعه، برای فرزندان خود گوشت تهیه کنند و فضیلت این روز را هم برای آنان بیان کنند. [۱]
🔷زیرا روز جمعه عید مؤمنان است و روزی است که مسلمانان باید از این فرصت برای آموختن مسائل دینی و عقیدتی بهره گیرند، که پیامبر (ص) فرموده است: وای بر مسلمانی که در ایام هفته، جمعه را به یاد گرفتن دستورات الهی اختصاص ندهد. [۲] اميرالمؤمنين امام علی (ع) به نکتهی روانشناسانهای در این زمینه اشاره میکند و میفرماید: هنگامی که شب جمعه فرا میرسد، برای خانوادهی خود میوه تهیه کنید تا از رسیدن جمعه شادی و خوشحالی نمایند؛ [۳]
🔷در حقیقت، این کار سبب میشود تا خانواده و کودکان از رسیدن این روز شادمان شوند و تفاوت آن را با شبها و روزهای دیگر درک نمایند. #اهل_بیت علیهم السلام همین روش را برای اعیاد دیگر هم پیشنهاد کردهاند؛ امام صادق (ع) فرمودند: عید غدیرخم، از عید فطر و عید قربان و روز جمعه، با فضیلتتر است؛ سپس فرمود: کار نیک در آن روز، برابر هشت ماه عبادت و کار نیک در روزهای دیگر است؛ سزاوار است در این روز یاد خدا شود و بیشتر بر پیامبر (ص) درود فرستاده شود و هر مردی در این روز، بر اهل و عیال خود راحتی و گشایش ایجاد نماید. [۴]
🔷به کارگیری این راه و روش، خاطرهای خوش برای کودکان بر جا میگذارد و زمینهی آشنایی و معرفت آنان را با این ایام و اتفاقات آنها فراهم میسازد. #ادامهدارد...
پینوشتها
[۱] مستدرک الوسائل، ج ۶، ص ۹۹
[۲] بحارالانوار، ج ۵۹، ص ۳۶
[۳] عدة الداعی، ص ۷۵
[۴] ثواب الاعمال و عقاب الاعمال، ص ۷۵؛ وسائل الشیعة، ج ۱۰، ص ۴۴۳
📕دورانطلاییتربیت (محمدعلیقاسمی)
منبع: وبسایتراسخون
#تربیت_دینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
هدایت شده از ماهنشان / تربیت اسلامی
📺مجموعه #مستند نهالی برای فردا
🎞️قسمت "تربیت دینی و اخلاقی"
🔍موضوع #تربیت_دینی و اخلاقی در نظام آموزشی ما، مسئله ای چالش برانگیز است که با توجه به واقعیات موجود، رویکرد آموزش و پرورش به این موضوع و نوع تالیف کتب دینی و قرآن مدارس، متاسفانه اهداف مورد نظر نظام آموزشی در این زمینه، محقق نشده است.
💡طرح فهم قران، طرحی است برای قرآنی کردن فضای آموزش و پرورش که تحت شش دوره ی رشد(دریافت شده از منظر قرآن)، انجام می پذیرد. سه دوره از این شش دوره، فردی و سه دوره ی دیگر اجتماعی است.
💡در این مستند شاهد روایت تفکر تغذیه کننده ی این طرح و شیوه ی اجرای آن هستیم. معلمان قرآن در این مستند، بخش هایی را با تعیین هدف و نکات آموزشی شرح میدهند.
📌برای تماشای این قسمت از مجموعه مستند" نهالی برای فردا" به لینک زیر مراجعه کنید
aparat.com/v/zKqIW
#سینما_مدرسه
#سینمای_تعلیموتربیت
🔰
https://eitaa.com/ali_fatemipour
°❁°═━═━°❁°
هدایت شده از موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه خواهران
🚨سبک زندگی اسلامی
📢 حجت الاسلام والمسلمین دکترمجید همتی
✅ تربیت_دینی فرزندان چند مرحله دارد:
🔹در مرحله اول باید علاقهمند سازی اتفاق بیفتد، علاقهمند سازی به این معنا که فرزندانمان باید از مناسک دینی و رفتارهای دینی والدین خاطرات خوبی داشته باشند. این علاقهمندسازی زمینه را برای آموزش مناسک و رفتارهای دینی به فرزندان آماده میکند.
🔸 مرحله بعد، آموزشدهی است، در مرحله آموزش از سادهسازی و آسانسازی شروع میکنیم و در ادامه مناسک دینی را به فرزندانمان به طور کامل آموزش میدهیم، به عنوان مثال در روایات آمده است که در سه سالگی از فرزندتان بخواهید هفت بار لا اله الا الله بگوید و رهایش کنید تا سه سال و ۷ ماه و ۲۰ روز و در آن هنگام از او بخواهید که هفت بار شهادتین را بگوید بعد رهایش کنید تا ۴ سال.
⬅️ همانطور که شاهد هستیم قرار است آموزشهای دینی به صورت تدریجی به فرزندانمان منتقل شود.
🔹مرحله بعد مرحله عادتدهی میباشد در این مرحله از فرزندانمان میخواهیم که مناسک دینی را انجام دهند، این اتفاق باید از هفت سالگی بیفتد. در روایت از معصوم علیهالسلام داریم که می فرمایند؛ فرزندانتان را در هفت سالگی امر به نماز کنید.
🔸بعد از مرحله عادتدهی نوبت به مرحله پیگیری میرسد در این مرحله که بعد از ورود فرزندانمان به سن تکلیف می باشد، والدین باید نسبت به نماز فرزندشان پیگیر باشند لذا در آیهای داریم که خداوند متعال میفرمایند: "وامر اهلک بصلاة واصطبر علیها" پس باید فرزندانمان را امر به نماز کنیم.
⬅️مرحله آخر مرحله باورسازی است، باید بدانیم طی کردن این مراحل، بدون درونی کردن نماز در فرزندمان تاثیرگذار نخواهد بود، بلکه باید باورهای دینی را نیز در فرزندانمان شکل بدهیم، شکلدهی باورهای دینی با چالش فکر و عبور از بحرانها میسر خواهد بود.
#تربیت_فرزند
#فرهنگی
#واحد_مشاوره
🌺🌺
🌴
@masoumiyeh
هدایت شده از ماهنشان / تربیت اسلامی
📸 اینها دانشآموزی را معنی کردند
🔹نوجوانان روستای «بندول» کردستان به خاطر علاقه زیاد به تحصیل هر روز پیش از طلوع آفتاب مسیری ۱۲ کیلومتری را برای رسیدن به مدرسه در روستای «قلعهجی» طی میکنند. آنها در میانه راه آتش کوچکی روشن میکنند تا خود را گرم کنند.
➖➖➖➖➖➖
🌀 چقدر #همت این نوجوانها زیاد است. اگر آموزشوپرورش ما این همت را نسوزاند، میتوان بهترین استفادهها را کرد و آینده کشور را با همین نوجوانها ساخت.
#فرصت_سوزی_نکنیم
#نوجوان #تربیت_دینی #آموزش_و_پرورش
🔰
https://eitaa.com/ali_fatemipour
°❁°═━═━°❁°
هدایت شده از طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدرسه حکمرانی کندی - دکتر تولایی چهار کلیپ برگزیده برگرفته از «پنل #تربیت_حکمران» همایش ملی حکمرانی اسلامی 👇 https://b2n.ir/p37007 https://b2n.ir/b11092 https://b2n.ir/b11092 https://b2n.ir/r49561 🌷🇮🇷🌷
شیوه هایی عملی جهت ارائه مفاهیم دینی در مهدهای کودک.pdf
2.72M
📗کتاب شیوههایی عملی جهت ارائه مفاهیم دینی در مهدهای کودک
ویژه مربیان
گروه سنی
۳ تا ۴ و
۴ تا ۵ سال
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا