۱. "ارتش باید قادر به کسب پیروزی قاطع در جنگ باشد. ارتش باید قابلیت به میدان آوردن قوای رزمی مهیب و کوبنده را دارا بوده و با استفاده از همه عناصر نیروهای مسلح، دشمن را سرکوب کند. ارتش باید نیروهای کارایی را ترکیب کند که بتوانند در کمترین زمان ممکن به محل درگیری اعزام شده و با یک جنگ سریع و کوتاه، با حداقل تلفات به پیروزی برسند. این همان پیروزی قاطع و سرنوشتساز است".
● بخشی از متن آییننامه رزمی عملیات (FM100-5) ستاد مشترک ارتش آمریکا.
● ارتش رژیم صهیونیستی تابعی از پاردایم جنگ غربی و ارتش ایالات متحده آمریکا است.
● نتانیاهو: هدف ما، نابودی حماس و آزادی اسرا است.
@Muhallel
مُحَلِّل
۲. دستورالعمل فوق که در دستور کار ارتش رژیم قرار داشت و دارد، سه رکن اساسی دارد: ۱. به میدان آوردن
۳. مقاومت غزه اما از همان ابتدا هر سه رکن را از اساس تهی کرد:
اول، با عقبنشینی از فضای باز غزه که دشمن با نیروی کلاسیک خود بر آن غلبه داشت، عقبنشینی کرد و وارد محیط شهری شده تا سپری نامرئی ساخته شود. همزمان آتش از لبنان، عراق، یمن و کرانه باختری وارد کارزار شد؛ نتیجه: دشمن از وارد کردن همه قوای رزمی خود ناکام ماند.
@Muhallel
مُحَلِّل
۳. مقاومت غزه اما از همان ابتدا هر سه رکن را از اساس تهی کرد: اول، با عقبنشینی از فضای باز غزه که
۴. دوم؛ حماسِ در فضای ۵ بعدی خود، کل ابزارهای برتری حریف را قفل کرد: با "یاسین ۱۰۵" و "تاندوم"، زرهی رژیم را از کار انداخت، با تونل و بافت عمیق غزه و خانیونس ساختار شبکهای خود را پنهان و حفظ کرد و با خمپاره ۶۰ و ۸۰ تثبیت دشمن را در نطفه خفه کرد و با آگاهی از پایین بودن آستانه تحمل جامعه دشمن، طول و مدت زمان جنگ را افزایش داد. نتیجه؟ جنگ سریع و کوتاه به بنبست رسید.
@Muhallel
مُحَلِّل
۴. دوم؛ حماسِ در فضای ۵ بعدی خود، کل ابزارهای برتری حریف را قفل کرد: با "یاسین ۱۰۵" و "تاندوم"، زرهی
۵. با افزایش تلفات اما پیروزی سرنوشتساز هم به محاق رفت و بدین ترتیب:
الف. شیوه جنگ ارتش رژیم با تردید مواجه،
ب. اعتماد دولت از ارتش و مردم از دولت سلب شد
پ. لذا پیوند مثلث سامانه دشمن(دولت - مردم - ارتش) گسسته (موج استعفا در ارتش و نیروهای مسلح) و
ج. با دخالت رسانهها و افشای جنایات صهیونیستها در اقصی نقاط غزه، بیاعتمادی داخلی به یک فضاحت جهانی تبدیل شد(مانند اعتراضات دانشگاههای آمریکا)
@Muhallel
مُحَلِّل
۵. با افزایش تلفات اما پیروزی سرنوشتساز هم به محاق رفت و بدین ترتیب: الف. شیوه جنگ ارتش رژیم با ت
۶. اکنون به دلیل هزینههای گسترده مادی و معنوی جنگ مانند نارضایتی افکار عمومی داخلی و جهانی، زمان علیه دشمن است پس آنها به دنبال افزایش شتاب عملیاتی و خاتمه سریع جنگ هستند.
هر چند آنها از ابتدای جنگ دستاوردی راهبردی نداشتند اما برخی دستاوردهای تاکتیکی وجود داشت؛ گذر زمان اما باعث شد تا دستاوردهای تاکتیکی نیز به پایان برسند زیرا در چرخهای فرانیوتونی، جنگ، جنگ را میخورَد.
"پیروزی ۶ هفتهای در رفح" تنها راه باقیمانده نتانیاهو است. وی تصور میکند با افزایش سرعت چرخه عملیاتی با تکیه بر فناوری آمریکایی به راهی میرسد
اکنون اما غزه، زمان را با مشقت زیاد پشت سر گذاشته و با صبر و حوصله به دنبال انهدام ساختار فیزیکی و ذهنی حریف است. زمان، سلاح راهبردی حماس است.
@Muhallel
مُحَلِّل
۶. اکنون به دلیل هزینههای گسترده مادی و معنوی جنگ مانند نارضایتی افکار عمومی داخلی و جهانی، زمان عل
ذکر این نکته مهم است که تنها راه باقی مانده رژیم، حمله به رفح است اما آنها اکنون تلاش دارند تا قبل از حمله نظامی، به هر نحو ممکن با تشدید حداکثری فشارهای روانی و نظامی، حماس را وادار به امتیازدهی در مذاکرات کنند در همین راستا شاهد اغراق دشمن در خصوص حمله به رفح هستیم.
البته حماس نیز بیکار ننشسته و در پاسخ به این جنگ روانی دشمن، جنگ عمیقتری را ایجاد کرده تا شکاف میان اضلاع جبهه داخلی رژیم صهیونیستی تشدید شده و اتفاقا نتانیاهو در مذاکرات امتیاز دهد: شلیک راکت به شهرکهای غلاف غزه، اعلام در اختیار داشتن اسرای بیشتر از رقم اعلامی رسانهها، اعلام خبر بازدید یحیی سنوار از جبهه روی زمین و انتشار تصاویر اسیر صهیونیست با دست قطع شده همزمان با حضور مجدد ابوعبیده در برابر دوربینها، بخشی از همین فرایند است که موجب افزایش اختلافات و فشار بر نتانیاهو شده است.
@Muhallel
🔸 یک اهمیت مهم اعتراضات دانشگاههای آمریکا و اروپا، در تداوم فشار مسئله فلسطین بر تلآویو در فضای پساوعده صادق است.
🔸 به عبارتی برخی تحلیلگران عقیده داشتند که نباید با پاسخ دادن به اسرائیل، فضای افکار عمومی را از غزه منحرف کرد البته این از اهداف نتانیاهو هم بود که فضای تنفسی برای خود ایجاد کند.
🔸 نحوه طراحی و اجرای عملیات و البته مدیریت فضای پساعملیات به گونهای با دقت انجام شد که علاوه بر وارد آمدن ضربه کاری و تغییر محاسبات حریف، فشار افکار عمومی جهانی بر علیه اسرائیل نه تنها کاهش نیافته که در قالبی جدید و با شدتی بیشتر تداوم یابد.
@Muhallel
مُحَلِّل
یک راه کارآمد برای مقایسه ارزش عملیات وعده صادق و خبط رژیم صهیونیستی، این است که ببینیم کشورهای جدید
لوید آستین وزیر جنگ آمریکا گفته "ایران باید پس از نتایج حمله به اسرائیل در کارایی تسلیحات خود تردید کند!"
البته وی میتواند از ژنرال کوریلا، فرمانده دفاع از رژیم صهیونیستی در شب ۲۶ فروردین، گزارش دقیق وقایع را بگیرد که حتما هم گرفته اما مشخصاً این اظهارنظر نوعی فرار رو به جلو است.
همانطور که گفته شد، بهترین میزان برای سنجش کارایی تسلیحات دو طرف این است که ببینیم بعد از عملیات وعده صادق کشورهای بعضا متحد غرب در صف خرید تسلیحات کدام کشور قرار گرفتند؟
آستین تصور میکند دنیا، دنیای ۲۰ سال پیش است که کشورها بر اساس نظرات مقامات آمریکایی تصمیم بگیرند.
@Muhallel
✅ ۱/ سردار سرلشکر پاسدار غلامعلی رشید، فرمانده قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا(ص):
🔻 تصویر دروغینی که اسرائیل در رسانهها از خودش ساخته هرگز با وضعیت واقعی رژیم در داخل فلسطین اشغالی انطباق ندارد.
🔻 این تصویر دروغین توسط ۱۱۰۰ نفر از یک گروه چریکی در یک عملیات ۸ ساعته فرویخت بطوریکه مردم غزه وقتی دیدند به آنها کمک کرده و هر یک ۳ تا ۴ نفر را اسیر کردند و به خانههایشان آوردهاند و الان فرماندهان داخلی غزه مثل سنوار و ضیف میگویند به ما فرصت دهید تا اینها را جمع کرده و شمارش کنیم!
🔻 حتی خود رزمندگان نیز میزان شکست ارتش اسرائیل را باور نکرده زیرا همگی در قرارگاه و تانکها خواب و مست بودند.
🔻 بلینکن(وزیر خارجه آمریکا) به سودانی(نخست وزیر عراق) قبل از سفر سودانی به ایران، گفت: ارتش اسرائیل فروپاشیده و تمام شده بود و ما رفتیم به آنها گفتیم طوری نشده و سرپایشان کردیم و گرنه تا الان تمام شده بودند.
@Muhallel