مُحَلِّل
شهادت حاج سعید آبیار را باید در زمینه فوق تحلیل کرد. تشدید اخیر صهیونیستها و آمریکاییها با این م
🚨 پس از شهادت حاج سعید آبیار،
تثبیت معادله وعده صادق الزامی بود.
۱. کمتر از ۲۴ ساعت پس از حمله به حلب، دلاورمردان #انقلاب_اسلامی، با هجومی ترکیبی، مواضع رژیم صهیونیستی در شرق دریاچه طبریا را در هم کوبیدند که با سانسور شدید ارتش کودککش مواجه شد.
۲. کمتر از ۷۲ ساعت بعد نیز دلاورمردان حزبالله با انهدام پایگاه #حُرفیش و کشته و زخمی شدن بیش از ۲۴ سرباز صهیونیست، هم معادله پاسخ مستقیم و هم معادله پاسخ متوازن رعایت شود.
این مسیر ادامه دارد ...
@Muhallel
🔴 جزئیاتی از عملیات النصیرات
۱) برنامهریزی عملیات فوق از یک ماه پیش انجام شده و یک هفته قبل از آن نیز هماهنگیها میان نتانیاهو، هالوی، هالیوا و آلون انجام شده است. انتخاب تاریخ عملیات در روزی که بنی گانتز قرار بود از دولت خارج شود، حاکی از بُعد سیاسی طراحی فوق است. همچنین از یک هفته قبل نیز ارتش رژیم محورهایی ایذایی در دیرالبلحو المغازی و البریج گشوده بود.
۲) در ساعت ۱۱ صبح روز شنبه که شلوغترین ساعات بازار النصیرات است، دو خودرو مبدل به کمکرسانی و پناهندگان وارد شده و در کنار دو خانه محل نگهداری اسرا که فاصله ۲۰۰ متری داشتند، پارک میکنند و نیروهای ویژه با استفاده از تجهیزات همراه از دیوار بالا رفته و وارد منازل میشوند.
۳) پس از پارک ماشینها، کمربند آتشین توسط صدها جنگنده، تانک، توپخانه هویتزر و کوادکوپتر رژیم ایجاد شده که باعث انهدام ۸۰ منزل میشود. توصیف واقعه از سوی ساکنان دردناک است و گفته میشود عملا هر جنبنده نهایتاً توسط کوادها هدف قرار گرفته که منجر به ۲۷۴ شهید شامل ۶۴ کودک، ۵۷ زن و ۳۷ سالمند و زخمی شدن ۶۹۸ نفر دیگر شامل ۱۵۳ کودک، ۱۶۱ زن و ۵۴ سالمند میشود.
۴) نقش اطلاعاتی و عملیاتی نیروهای آمریکایی و انگلیسی واضح است.
۵) هر چند عملیات فوق دستاوردی تاکتیکی و نمایشی برای نتانیاهو به دنبال داشت اما این دستاوردسازی هیچ ارزش راهبردی نداشت و کمتر از ۲۴ ساعت بعد، تظاهرات هزاران نفری در تلآویو و خروج گانتز و آیزنکوت از کابینه جنگ نشان داد ماهیت میدان تغییری نکرده.
۶) جنایت فوق هیچ تغییری در موضع مقاومت در میز مذاکرات به وجود نیاورد بلکه باعث اتحاد بیشتر حماس و جهاد در مواضع و تاکید بیش از پیش بر تضمین کتبی پایان جنگ، خروج اشغالگر، رفع حصر و آغاز روند بازسازی و آزادی زندانیان شد.
۷) در همین راستا اعتماد مقاومت فلسطین به آمریکا به عنوان یک میانجی مستقل در مذاکرات به شدت کاهش یافت. بایدن چند روز پیش از تضمین شفاهی خود برای پایان جنگ گفته بود؛ همکاری کامل در جنایت فوق نشان داد بازی دوگانه سیاسی - نظامی آمریکا همچنان ادامه دارد. ازسرگیری هدف قرار دادن مواضع آمریکایی در منطقه بیش از پیش نزدیک است.
۸) خودِ مقاومت در غزه نیز توانست حمله فوق را جذب کرده و با تجربهگیری پدافندی از یورش فوق، مکانیزم حفاظت از اسرا را بهبود دهد. همچنین دستورکار آفندی افزایش کمینها و اسیرگیری از سربازان صهیونیست نیز تشدید شده است.
۹) جبهههای پشتیبانی نیز در آخرین مصوبات خود تاکید داشتند که پس از مطالعه دقیق وضعیت فلسطین، به تشدید و عملیات مشترک متناسب با هدف محاصره و همچنین فشار بر متحدین رژیم با تاکید بر آمریکا بپردازند.
@Muhallel
مُحَلِّل
ابهامی که همیشه مطرح است اینکه "رژیم پیروز است چون n تعداد را کشته و غزه را هم تلی از خاک کرده".
پاسخها به این مسئله زیاد است اما فارغ از بحث عدم تحقق اهداف بمباران و کشتار وسیع، نکته مهم این است که همین شیوه، خود تبدیل به مانعی در راه اجرای اهداف رژیم شده.
شاید بتوان گفت یک هدف مهم دشمن، شورش مردم غزه علیه حماس با هدف ایجاد یک ساختار اداره مدنی غیرمقاومتی با هدف حذف کامل حماس از غزه است.
اما این بمبارانها نتیجه عکس داشته زیرا جنایت از حد خود خارج شده و عملاً هر چیز که از حد خود خارج شود، ضد کارکردش را تولید میکند.
شاید اگر میزان بمباران غزه چندین درصد کمتر بود، اسرائیل میتوانست امید به شورش حداقل مخالفان حماس بر علیه حماس داشته باشد اما جنایت حداکثری باعث شده تا حتی خانوادههای مخالف سنتی حماس و خانوادگان کشتهشدگان جنگ داخلی و ... نیز پشت مقاومت باشند.
گفته میشود چندی قبل غسان علیان، هماهنگ کننده دولت رژیم در فلسطین، با یکی از بزرگان خاندان آل دلول که از قبیلههای مستقل و سرشناس غزه است تماس گرفته و درخواست کرده در تیم جایگزین حماس برای توزیع کمکها باشند که وی رد کرده و علیان گفته آیا میترسی حماس تو را بکشد؟ آن فرد در پاسخ گفته من از حماس و غیرحماس نمیترسم اما فرزندان و نوههایم اگر بفهمند با شما همکاری کردم به من شلیک میکنند!
@Muhallel
مُحَلِّل
🔴 جزئیاتی از عملیات النصیرات ۱) برنامهریزی عملیات فوق از یک ماه پیش انجام شده و یک هفته قبل از آن
🔸 در پاسخی که حماس و جهاد اسلامی مشترکاً به دوحه دادهاند، تاکید شده که با توجه به ایفای نقش فعال آمریکا در جنایت النصیرات، مقاومت دیگر آمریکا را به عنوان ضامن قبول نداشته و کشورهای چین، روسیه و ترکیه باید به عنوان ضامن در توافق افزوده شوند.
🔸 از دیگر نکات متن جدید نیز این است که اولاً ارتش اسرائیل باید تا پایان هفت روز اول به طور کامل از نوار غزه عقبنشینی کرده و ثانیاً مرحله اول توافق با اعلام رسیدن به آرامش پایدار که به معنای اتمام جنگ است، پایان مییابد در حالی که در متون قبلی خروج اشغالگر در زمانی حدوداً ۴۰ روزه و اعلام پایان جنگ در مرحله دوم بود.
@Muhallel
امروز دیدید که حزبالله با حدود ۲۰۰ موشک چگونه مواضع صهیونیستها تا عمق ۴۰ کیلومتری اراضی اشغالی را درهم کوبید.
من اما به یاد سختترین روزهای تابستان ۹۴ بودم. روزهایی که از سوریه هر روز خبر سقوط چند شهر میآمد، در یمن ائتلاف هر روز مواضع جدیدی را فتح کرده و عراقیها هم مشغول پاکسازی قدم به قدم فلوجه بودند.
در همان روزها در سوریه اما عملیات مشترکی توسط حزبالله و ارتش سوری آغاز شده بود که هدفش آزادسازی الزبدانی بود. جنگی که بیش از دو ماه طول کشید و عملا تبدیل به نبردی خانه به خانه شد.
میدان مهرجان، المحطه، مسجد امام علی(ع)، کحاله و محله سلطانی الزبدانی را هیچگاه از خاطر نمیبرم روزهایی که ساعت به ساعت منتظر خبر پاکسازی یک خیابان بودیم و آزادسازی یک محله، برای ما اوج شادی بود!
حتی به یاد دارم که به کار بردن برکان توسط حزبالله در اواسط جنگ هم باعث شور و شعف خاصی شده بود!
۹ سال بعد اما دوستداران مقاومت به کمتر از موشکباران حیفا توسط حزبالله راضی نیستند آن هم زمانی که ارتش یمن و مقاومت عراق کشتیهای تجاری را در همان بندر حیفا در عملیاتهای مشترک میزنند.
لذا فقط میتوان گفت الحمدلله علی هذه النعمه ...