مروری_بر_آخرین_تحولات_منطقه_زیر_سایه_جنگ_رسانهای_آمریکا.pdf
191.4K
📌در این گزارش ۵ صفحهای نگاهی داشتهایم به آخرین تحولات منطقه که این روزها بیش از هر چیز تحت تاثیر خبرها در خصوص اعزام نیروهای آمریکایی به منطقه و احتمال حمله به غرب فرات بوده است.
در این گزارش پس از پاسخ به این سوال که آیا آمریکاییها توان درگیری را دارند یا نه به برخی روندهای جریانساز اشاره شده و ماهیت حرکات اخیر یانکیها مورد بررسی قرار گرفته است و به ۵ دلیل مهم چنین تحرکاتی پرداخته شده است.
همچنین در لابلای این تحلیل نیز برخی خبرها وجود دارند که شاید برای اولین بار بشنوید.
@Muhallel
May 11
روز پنجشنبه دوم ماه محرم سال 61 هجري امام حسين عليه السلام در يکي از نواحي نينوا به نام کربلا فرود آمد. قافله امام حسين چون به سرزمين کربلا رسيدند، آن حضرت پرسيد:
اين زمين چه نام دارد؟ عرض کردند: کربلا.
آن حضرت تا نام کربلا را شنيد، فرمود: "اللهم اني اعوذ بک من الکرب و البلاء." «اين، موضع کرب و بلا و محل محنت و عنا است، فرود آييد که اينجا منزل و محل خيمههاي ما است و اين زمين، جاي ريختن خون ما است و در اين مکان قبرهاي ما واقع خواهد شد. جدم رسول خدا مرا به اين امور خبر داد.»
مُحَلِّل
یکی از برنامههای قابل بررسی که وجود دارد، به این ترتیب است که از اول مهر و همزمان با بازگشایی دانشگ
🔸حجت الاسلام طائب، مشاور فرمانده کل سپاه: آمریکاییها میخواهند ایران وارد چالش شود. به نظرِ آمریکاییها و همپیمانانشان یکی از محیطهایی که میتواند چالش ساز باشد دانشگاهها است. آنها قصد دارند چالشها را به دانشگاه و مدارس بکشانند؛ اگر ما منتظر باشیم که پدافندی رفتار کنیم منفعتی نخواهیم داشت. باید از فرصتها استفاده کنیم. پیروز میدان کسی است که در تمام عرصهها بتواند بهتر عمل کند.
@Muhallel
در حالی که دولت عراق تصمیم به قطع روابط با سوئد گرفت که این مسئله از سیاستهای خاص محمد شیاع السودانی هم ناشی میشود، پیشنهاداتی در سطوح بالای کشور برای قطع روابط با استکهلم مطرح شده است. باید دید برخی آقایان حاضر به برخوردهای جدیتر با سوئد (که جدای از اعطای مجوزهای اهانت به قرآن کریم، یکی از مامنهای سرپلهای موساد و سازمان منافقین برای ارتباط با سرشبکههای داخل کشور است) مانند قطع روابط یا اخراج سفیر و کاهش سطح روابط میشوند یا همچنان بر اقدامات بیفایده محکوم کردن و بیانیه دادن ادامه میدهند؟!
@Muhallel
شهاب دلیلی ۶۱ ساله در فروردین ۹۵ و در هنگام خروج از کشور در فرودگاه امام خمینی(ره) توسط ماموران وزارت اطلاعات بازداشت شد؛ لذا سخن از بازداشت زندانی چهارم در روزهای اخیر صحت ندارد. پیش از این بحث بر سر سیامک نمازی، عماد ادوارد شرقی و مراد طاهباز بود که با نزدیک شدن توافق در هفته اول و دوم تیر ماه، آمریکا در مسقط بحث زندانی چهارم را پیش کشید که مجددا همه چیز بهم خورد.
در تهران نیز سه نظر مطرح شد:
۱. آزادی زندانی چهارم ذیل توافقات قبلی
۲. آزادی زندانی در همین مذاکرات ولی اخذ امتیاز جدید از آمریکا
۳. اجرای توافق قبلی و مطرح شدن بحث زندانی چهارم در مذاکراتی دیگر
با بنبست در مسقط، اخیرا وزیر خارجه عمان به ایران آمد و امروز نیز وزیر خارجه قطر به تهران میآید. گسیل تروریستهای سنتکام به منطقه همزمان با ارسال پیامهای جدید، منسوخترین روش در منطقه است.
برخی پیشبینیها حاکی از این است که به جز بحث آزادی منابع عراق که آن هم مشکلات خود را دارد، شاهد وقوع رخداد خاصی حداقل تا پایان تابستان نخواهیم بود. در بازه مهر تا دی نیز دو موضوع بندهای غروب برجام و سالگرد اغتشاشات مطرح است که باید غرب را محک زد.
@Muhallel
مُحَلِّل
در حالی که دولت عراق تصمیم به قطع روابط با سوئد گرفت که این مسئله از سیاستهای خاص محمد شیاع السودان
۱. با پیام روز گذشته مقام معظم رهبری نسبت به لزوم تحویل سلوان مومیکا به کشورهای اسلامی، فرصت جدیدی به دولت سوئد برای عدم بازی در پازل صهیونیستها داده میشود. در صورتی که آنها اقدامی صورت ندهند، سران استکهلم باید به فکر عبور امن نفتکشهایشان از تنگه هرمز و بابالمندب باشند.
۲. جمهوری اسلامی برای قطع روابط کامل با سوئد محدودیت حمید نوری را دارد. در صورت بستن آن پرونده، آزادی عمل ما بیشتر میشود.
۳. از ابتدای رخدادهای چند روز اخیر، اولویت سیاست خارجی دولت بر همراهی و اجماعسازی کشورهای اسلامی برای اتخاذ تصمیمی واحد بوده است. این رویکرد در صورت پیگیری ویژه و داشتن برنامهای منسجم و کامل میتواند به ارتقای نقش کشورمان کمک کند.
باید توجه کرد که اتخاذ یک تصمیم واحد و چه بسا ضعیفی که همه یا اکثر کشورهای اسلامی آن را اجرا کنند بهتر از یک تصمیم قوی اما فقط توسط یک کشور مجری است. حتی اگر هم قرار است یک پاسخ قوی توسط یک دولت داده شود خوب است که آن در هماهنگی با بقیه کشورهای اسلامی باشد تا شاهد موضعگیری متضاد نباشیم.
۴. اجرای حکم اشد مجازات سلوان مومیکا نیز هزینه همکاری با موساد را بالا میبرد هر چند وی باید مدتی مانند سلمان رشدی در وحشت زندگی کند.
@Muhallel
مُحَلِّل
🔸حجت الاسلام طائب، مشاور فرمانده کل سپاه: آمریکاییها میخواهند ایران وارد چالش شود. به نظرِ آمریکای
🔸حجت الاسلام مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها:
"دشمن منصرف نشده و پیش بینیها نشان می دهد اگر نتوانند در سالگرد اغتشاشات گذشته کاری کنند به طور کامل شکست میخورند. آنها اعلام کردهاند دانشگاه اولین جایی است که باید اغتشاشات جدید راهاندازی شود."
@Muhallel
🔴پشت ماشین ترور چه کسی نشسته است؟
🔸پاییز سال ۱۳۸۵ همزمان با راه افتادن کمپین امریکایی یکمیلیون امضا از سوی شیرین عبادی، یکی از عناصر این شبکه فمینیستی در سفری مخفیانه به زاهدان برای برخی زنان آن شهر که اغلب بلوچ هم نبودند، یک کارگاه آموزشی با رنگ و بوی براندازی نرم برگزار کرد. این جلسات با عنوان توانمندسازی زنان در مناطق محروم برگزارشد، اما محتوای آن آموزش چگونگی یارگیری مویرگی و شبکهای از برخی محلات حاشیهای شهر بود.
در میانه برگزاری پنلهای این کارگاه آموزشی یکی از شرکتکنندگان از مسئول برگزاری جلسه یک سؤال جالب پرسیده و گفته بود: در استانی که گروهکهای تروریستی و تکفیری جولان داده و اوباشی، چون عبدالمالک ریگی در آن فعالیت تروریستی دارند، برگزاری کارگاه آموزشی برای زنان چه اهمیت و فایدهای دارد؟
🔸همکار شیرین عبادی در پاسخ گفته بود زنان باید با مسائل اجتماعی همگون شوند، اگر چنین اتفاقی روی دهد از درون رادیکالیسم سیاسی و حتی جنگ مسلحانه برای خود راهحل رهاییبخش پیدا خواهند کرد. این پاسخ عجیب البته دارای یک خاستگاه تاریخی هم بود زیرا پیش از این نشریه مجاهد وابسته به گروهک منافقین در یکی از سرمقالههای خود در سال ۵۹ نوشته بود که در آینده پشت ماشین سازمان زنان خواهند نشست، آن تحلیل خاص و پاسخهای بعد از آن بهخوبی رابطه کمپین عبادی با گروهک منافقین را آشکار ساخت.
🔸اما ماجرای سفر یکی از سرشبکههای براندازی به زاهدان تنها به برگزاری یک کارگاه آموزشی ختم نشد، این فرد پس از پایان جلسات زیرزمینی از همکاران محلی خود درخواست کرده بود که فرصت یک دیدار کوتاه با مولوی عبدالحمید در مسجد مکی را فراهم کنند، این درخواست باعث تعجب میزبان شده بود، زیرا از نگاه آنان امکان نداشت عبدالحمید با یک زن آنهم با گرایشات تند فمینیستی دیدار کند. ولی برخلاف تصورات اعضای آن محفل، پیغام ارسالشده از سوی رابطین با پاسخ مثبت از جانب رئیس مسجد مکی روبهرو شد و همکار عبادی توانست یک پیام محرمانه را به دست عبدالحمید برساند، کمتر از یک سال پس از ارسال این پیام خاص امام جمعه اهل سنت شهر زاهدان به عضویت شورای صلح (وابسته به گروهکهای ضدانقلاب) درآمده و به دلیل خوشخدمتی از عبادی یک جایزه حقوق بشری نیز گرفت.
🔸این همکاریهای آشکار و گاهی مخفیانه میان متولیان مسجد مکی و گروهکهای برانداز باعث تعجب ناظران بر وقایع شده بود، درحالیکه عبدالحمید سعی میکرد با ارسال چند پیام کوتاه خود را مبرا از ترورهای خونین جنایت تاسوکی نشان دهد، در پشتصحنه با بازیگردان اصلی همدست شده و قمار مرگ و زندگی را ادامه میداد. آن روزها صدای امریکا رسانه وزارت خارجه امریکا، عبدالمالک ریگی را یک فعال مدنی ساده و یک سیاستمدار بلوچ خوانده و همکاران شیرین عبادی در کانون وکلای حقوق بشر حمایت حقوقی از یک شرور مسلح را وظیفه حرفهای خود میدانستند!
🔸شگفتی آنکه وبسایت روزآنلاین که روزنامه اینترنتی منافقین محسوب میشد در تحلیلی درباره تحولات در جنوب شرق کشور نوشته بود که ترورهای اخیر در زاهدان و ایرانشهر را باید در زمره ترورهای هوشمند تقسیمبندی کرد، زیرا فقط نیروهای مسلح را هدف قرار میدهد، این تفکیک در ترور خوب و ترور بد عمق راهبردی دشمن را بهخوبی نمایش میداد. نزدیک به ۱۵ سال پس از آن ماجراها گروهک تروریستی ریگی منهدم و اقمار انشعابی آن یکی پس از دیگری به برخی سرویسهای آلوده در منطقه متصل و مدتی بعد ریشه آنها خشک شد، با وجود این هیچگاه تحلیل امنیتی تکفیریها حالت تصاعدی پیدا نکرد!
🔸 اما پس از بروز اغتشاشات در برخی محلات، انجام دو عملیات تروریستی در فاصله زمانی کوتاه یکی در زاهدان و دیگری در خاش حقایق مهمی را درباره ریشههای ضد امنیتی خشونت در آن منطقه آشکار کرده است. در این دو عملیات بررسی اقدامات و سطح آن نشان میدهد که عاملان آن با سرویسهای بیگانه ارتباط داشته و باهدف خرید زمان و افزایش رادیکالیسم آن را اجرایی کردهاند. طراحان این دو عملیات شوم تصور میکنند که شهر زاهدان کشش لازم برای ادامه اغتشاشات هفتگی را ازدستداده و با اقدامات تروریستی و مسلحانه میتوان جذب سرمایه اجتماعی کرد.
🔸با وجود این یک اتفاق مهم محاسبات عددی و سیاسی دشمن را برهمزده است، مواضع یکدست و همدلانه مردم و عدم همراهی با عناصر دشمن باعث شده است تا این بار علاوه بر گروهکهای تروریستی نقش ناامنساز رئیس مسجد مکی نیز روشنشده و عبدالحمید نتواند با دادن یک پیام یا بیانیه کوتاه از زیر بار مسئولیت آن شانه خالی کند.
@Muhallel
🔸واقعیت آن است که ناآرامسازی استان سیستان و بلوچستان تک عاملی نیست و چشمپوشی از سایر عوامل شبکهای باعث خطا در محاسبه میشود. این وضعیت باعث شده است که عبدالحمید از سوی اذهان عمومی با این پرسش روبهرو شود که از زاویه دید مسجد مکی، شهادت چند مأمور مظلوم راهور ترور خوب و هوشمند باهدف دامن زدن به اغتشاشات محسوب میشود یا یک ترور کور در حوالی انتخابات آتی است؟ هر پاسخی از جانب ایشان معمای آشوبهای چندماهه در شهر زاهدان را حل و مشخص میکند چه کسی اینبار پشت ماشین ترور نشسته است.
🔸البته حوادث اخیر در زاهدان برای مفسران سیاسی نیز درسهایی مهم دارد. رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت امام خامنهای در دیدار با جمعی از مبلغین و طلاب حوزههای علمیه در بخشی از بیانات مهمشان فرمودند که در مقابل شمشیرهای خونریز تبلیغات دشمنان، تبلیغ را اولویت اول بدانیم، این کلام راهبردی کلید برادری و تقریب مذاهب است. در دورانی که تکفیریهای مدرن تریبون را در دست دارند، تبلیغ کارآمد حتی از عملیات فنی و امنیتی، چون دستگیری ریگی در آسمان نیز مؤثرتر است!
@Muhallel
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از طریق دانمارک و هلند مستقیم به صهیونیستها وصل بودند. بمبهایی با قدرت تخریب بالا و قابلیت کنترل از راه دور داشتند که ۲۰ بمب از ۴۳ بمبشان ویژگی پرتابی داشت. شبکهای با تعریف کار انفجار و خرابکاری و با هدف ایجاد اغتشاش خیابانی. اعضای شبکه مورد اشاره ضمن انجام عملیات تروریستی با فاصله زمانی اندک نسبت به سالگرد اتفاقات سال گذشته دنبال ایجاد اغتشاش دوباره در کشور بودند. انفجارهایی که علاوه بر خسارات جانی و مالی بالا، زمینه اغتشاش را فراهم میکرد. این تیم برای اغتشاش بعد از انفجار برنامه ویژهتری داشت. برنامه گسترده خیابانی پساانفجار؛ با کشف چندین قبضه کلت کمری، سلاحهای شکاری ساچمهزن و مقادیر فراوانی سلاح سرد و ابزارهایی صرفاً با کاربرد در اغتشاشات خیابانی چیزی جز روشن کردن آتش فتنه در خیابانهای کشور را به ذهن متبادر نمیکند آن هم اندکی مانده به سالگرد فوت خانم مهسا امینی
@Muhallel