در خصوص دستاوردهای عملیات، صحبتهای زیادی شده اما اصل بر تاثیر است زیرا دوره، دوره عملیاتهای تاثیرمحور و هیچکس حق ندارد عملیات نشانه یا هدف محور را (ارسال سه کوادکوپتر) را به نام تاثیرمحوری فاکتور کند. در حقیقت باید دید تاثیرات این عملیات در صحنه میدانی و سیاسی چگونه بود؟
1. جنگ غزه: برای چندین روز، فشار از اهالی غزه برداشته شده و ورود کمکها و بازگشایی نانواییها و ... علی الخصوص در شمال غزه افزایش یافت و فرصتی برای مقاومت برای بازسازی خود فراهم شد که نتایجش را در ساعات اخیر از جبالیا تا رفح میتوان دید. در عرصه سیاسی نیز مذاکره کنندگان فلسطینی با جرئت بیشتری بر اصول خود پافشاری کردند.
2. خرید سلاح
3. گسترش روابط منطقهای: یک جنبه آن در سفر رئیس جمهور رئیسی به پاکستان و سریلانکا عیان بود اما چند اتفاق ویژه نیز رخ داد:
اول، سفر بارزانی به تهران و نتایج مثبت آن در حوزه تعهد کتبی وی برای پایان حضور تروریست ها در اقلیم و گشایش ارزی با مداخله بازارساز در بازار سلیمانیه در کنار باز شدن قطر
دوم، دستور آمریکا به قطر برای در جریان قرار دادن ایران از مذاکرات آتش بس غزه
سوم، ارسال پیام محکم به ریاض در خصوص تعهدات این کشور و مسئله بازگشت آتش یمن
4. افزایش تصاعدی محبوبیت جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان و تحرک سایر کشورها در حمایت از فلسطین هر چند به صورت صوری مانند ترکیه
5. پیوند خوردن وعده صادق به جبهههای لبنان، عراق و یمن و افزایش حجم و کیفیت آتش بر دشمن
6. بازگشت رژیم صهیونیستی به پله اول در جنگ خاکستری، توقف کامل برخی حوزههای اقدام و کاهش سطح چشمگیر اقدامات دیگر
این موارد تنها برخی از تاثیرات عملیات بر صحنه آن هم در همین مدت 1 ماه بوده است. دستاوردهای بزرگتری نیز وجود دارد که به نظر بارها و بارها توسط افراد مختلف پرداخته شده و به اشباع تحلیلی رسیده است.
@Muhallell
مُحَلِّل
🔻 به طور کلی، جنگ، پنج بُعد دارد: ۱. سطح(زمین و دریا) ۲. زیرسطح ۳. هوا ۴. زمان ۵. ذهن 🔸 برای همی
۱. به طور کلی، دشمن غربی و عبری ما هنوز در فضای رزم #چهار_بعدی(۱ تا ۴) به سر میرود.
ویژگی گروههای نظامی غیردولتی و بالاخص جبهه مقاومت، نبرد در فضای رزم #پنج_بعدی است.
ویژگی اصلی فضای رزم پنج بعدی برداشته شدن محدودیتهای #زمان و #فضا است.
رفع این محدودیت با دو کار صورت میگیرد:
۱. تغییر شکل فضایی
۲. تغییر شکل ابعادی
@Muhallel
مُحَلِّل
۱. به طور کلی، دشمن غربی و عبری ما هنوز در فضای رزم #چهار_بعدی(۱ تا ۴) به سر میرود. ویژگی گروهها
۲. تغییر شکل فضایی با هدف رفع محدودیتهای فیزیکی میدان است. این تغییر شکل نیز به دو صورت است:
۱. انقباض فضایی: یعنی نزدیک کردن دو نقطه دور
۲. انبساط فضایی: دور کردن دو نقطه نزدیک
@Muhallel
مُحَلِّل
۲. تغییر شکل فضایی با هدف رفع محدودیتهای فیزیکی میدان است. این تغییر شکل نیز به دو صورت است: ۱. ا
۳. در مورد اول یعنی #انقباض_فضایی، دو نقطه که با منطق فضا و زمان (تفکر چهار بعدی) باید دور از هم باشند، یعنی بمب باید در زمان، فضایی را از مبدا طی و به مقصد برسد اما یک رزمنده(انسان) به دلایل ایدئولوژیک(بعد پنجم یا همان ایده) عملا فضا و زمان را ضربدر صفر میکند.
این به معنای بازگشت انسان به صحنه جنگ و نگاه وجود محور به جنگ است که در فرهنگ اومانیستی غرب قابل درک نیست.
@Muhallel
مُحَلِّل
۴. حال ممکن است سوال شود پس #انبساط_فضایی در کجا خود را نشان میدهد؟
شاید پاسخ کمی متفاوت باشد؛ انبساط فضایی توسط مقاومت به دو شیوه #سلبی و #ایجابی صورت میگیرد؛
در شیوه سلبی، با اجرای تاکتیکهای خاص، ارتباط پیشانی و عقبه یا مرکز فرماندهی سربازان ارتش رژیم قطع شده و بدین ترتیب فرماندهی و یگان رزمی که با فناوریهای پیشرفته به یکدیگر نزدیک شدهاند، از هم دور میشوند.
در شیوه ایجابی اما، خط تماس با رژیم عملا فراغزه تعریف شده و وضعیت جبهه در غزه به جنوب لبنان، دریای سرخ، خلیج عدن، اقیانوس هند، زمین عراق و سوریه و از آن مهمتر در قلب آمریکا و اروپا رسیده است.
@Muhallel
مُحَلِّل
پس از تعمیر و لود مهمات ناوهواپیمابر آیزنهاور، اکنون این ناو به همراه ناوشکن کارنی به دریای سرخ بازگ
سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد ارتش این کشور به ناو میسون حمله موشکی با اصابت دقیق داشته است.
لازم به ذکر است که پس از تهدیدات لفظی و عملی تند اخیر صنعا، ناوشکن یو اس اس کارنی که اخیرا وارد دریای سرخ شده بود، منطقه را ترک کرد.
گفتنی است با توجه به حجم آتش ریخته شده توسط یگانهای مقاومت در غزه که از روز یکشنبه تا سهشنبه به ترتیب ۱۲، ۱۷ و ۵۵ ماموریت رزمی بوده است و همچنین حجم آتش حزبالله، تعداد عملیاتهای یمن و عراق با لبنان و غزه متناسبسازی میشود.
@Muhallel
ای نی محزون کجایی سوختیم
تیره شد آیینهای که افروختیم
آه از آن آتش که ما در خود زدیم
دود سرگردان بی سامان شدیم
سینه میجوشد ز درد بیزبان
ای نوای بینوا نی را بخوان
نی حدیث حسرت و هرمان ماست
نی دوای درد بی درمان ماست
نی خبر دارد از آن باران که ریخت
آشیان لک لکی از هم گسیخت
نی خبر دارد ز درد اشتیاق
سینههای شرحه شرحه از فراغ
بشنو از نی چون حکایت میکند
از جداییها شکایت میکند
مُحَلِّل
🔹 از ابتدای وقایع فلسطین متاسفانه اقلیتی در کشور ما وجود دارد که بر خلاف قاطبه مردم جهانی که در حال حمایت از فلسطین هستند، مثل همیشه به دنبال حمایت از اربابان صهیونیست کودک کش خود هستند که اوج آن در مقابله فیزیکی آنها با دانشجویان آمریکایی بود.
🔹 این مسئله حتی تبدیل به یک تهدید بالقوه امنیتی شده است زیرا تقریباً هیچ گروهی در جهان جسارت و حتی منطق دفاع از اسرائیل را ندارد اما متاسفانه یکی از معدود گروههایی در دنیا که از شخص نتانیاهو نیز جلوتر زده و اسرائیل را پیروز میدان نبرد نشان میدهند، همین گروههای ضدانقلاب هستند.
🔹 از این رو این احتمال در برخی نهادهای مربوطه مطرح شده که احتمال استفاده رژیم صهیونیستی از این ظرفیت برای خود حتی در سطح جهان وجود دارد.
🔹 بنابراین در این بین علاوه بر لزوم مراقبت امنیتی که وظیفه نهادهای ذی ربط است، وظیفه بزرگ تبیینی بر دوش گروههای فعال ایرانی و فلسطینی است.
🔹 در این راه البته نیازی به تبیین مستقیم وجود ندارد و مواجه کردن مردم با تاریخ، مردم و آثار هنری فلسطین که در اثر پیامهای واتساپی، برخی انگارههای منفی از مردم فلسطین در ذهن برخی شکل گرفته، باعث میشود تا افراد نیز خود به خود به منطق مقاومت و لزوم پایان رژیم صهیونیستی برسند.
🔹 در همین راستا یکی از ابتکارات جالب نمایشگاه کتاب امسال، غرفه فلسطین در قلب ناشران عمومی و نه بینالملل بود که با استقبال زیادی نیز مواجه شده و مطابق برخی مشاهدات، برخی افرادی که تا پیش از این، شبهات رایجی در خصوص فلسطین مطرح میکردند، با مواجهه با دانشجویان فلسطینی، انگارههای منفیشان نیز تا حدودی برطرف شده است.
🔹 این مواجهه و اقدامات که با زبان هنر، رسانه و گفتگوی رودرو صورت میگیرد، باید ادامه دار بوده و با برنامهریزی موثر، برای سایر موقعیتها نیز گسترش یابد. به طور قطع حرکت خودجوش گروههای مردمی بسیار موثرتر از حرکات دولتی خواهد بود.
@Muhallel