✍ ا. انصاری زاده
پدیدهی تشییع جنازه شهید #رئیسی و همراهان، میتواند کورس آموزشی در چندین رشته حقوق و علوم سیاسی، جامعه شناسی، فلسفه سیاست و.. باشد
غیر از «حرم جمهوری اسلامی» هیچ جای دنیا ارتباط قلبی بین مردم وسیاست مداران وجود ندارد
حیف که نظام آموزشی درست و درمانی نداریم که این وقایع را بعنوان منبع درسی در خود بگنجاند
@tahliltamadoni
💠 کانال ندای تعالی🌱
@NedayeTaali
چرا به شاخصهای تمدن غرب کافریم؟
شاخص دموکراسی (Democracy Index)، شاخصی است که از سال ٢٠٠۶ کیفیت دموکراسی را طبق پنج مؤلفه اصلی در ١۶٧ کشور جهان میسنجد.
این شاخص کشور ایران را همواره در قعر رتبهبندی کشورها و کشوری غیردموکراتیک نشان میدهد.
حال از فضای آمار خارج شوید و حقیقت جامعه ایرانی و وقایع دو سه روز اخیر را ببینید:
▪️دعا و توسل فردی و جمعی مردم برای سلامتی رییسجمهورشان
▪️گریه و بیتابی و اجتماعات مردم در سوگ رییسجمهورشان
▪️سیل خروشان مردم در تشییع باشکوه رییسجمهورشان
▪️برگزاری مراسمات عزاداری در سرتاسر ایران برای رییسجمهورشان
▪️غوغای رسانهای و حجم بالای تولیدات هنری مردم به شیوههای مختلف برای رییسجمهورشان
این کنشهای آگاهانه و فعالانۀ مردمی کجای این شاخص ارزیابی میشوند؟؟؟
این میزان از پیوند بین دولت و ملت چگونه سنجیده میشود؟
حضور میلیونی مردم در مراسمهای تشییع مسئولان نظام از ابتدای انقلاب تاکنون کجای این شاخص تأثیر دارد؟
کشورهایی که در خلق چنین صحنههایی عاجزند در دیدن و بررسی و تحلیل چنین کنشهای وسیع مردمی عاجزترند.
این رفتار مرسوم ملت بزرگ ایران در قدرشناسی از مسئولان خادم و صادق برای بسیاری از کشورها حتی قابل تصور هم نیست.
محبت حول محور ولی جامعه و شکلگیری رابطه طرفینی بین مردم و مسئولین در نظام ولایت فقیه، رمز اقتدار جمهوری اسلامی ایران است.
این محبت به مثابۀ سلول بنیادینی است که ساختار دموکراتیک سایر کشورها، در ایجاد آن و پیوند عمیق و راهبردی حاصل از آن بین دولت و ملت عقیم هستند.
#غرب_شناسی
💠 کانال ندای تعالی🌱
@NedayeTaali
❇️ درس های مدیریت الهی در شرایط بحران
۱- از رئیس جمهور مملکت و همراهانش «هیچ» خبری نیست! کشور در «بهت» و «ابهام» فرو رفته است. رهبری در سخنرانی برای «سلامت» آن ها «دعا» میکند، سپس با «آرامش» به مردم «اطمینان» میدهد که «هیچ» اختلالی در کار کشور به وجود نخواهد آمد. میگوید به مسئولان «توصیهها» شده و کارها «مرتب» و «منظم» به پیش میرود.
۲-بعد از گذشت 16 ساعت، رسما اعلام میشود که رئیس جمهور شهید شده است. پیامی مینویسد. از رئیس جمهور تمجید میکند. ولی بر خلاف پیامهای مشابه، فضا را «احساسی» نمیکند و بر انتخاب رئیس جمهور جدید تاکید میورزد.
۳-در این گیر و دار، مجلس شورای اسلامی به پایان دوره اش رسیده است!
مجلس خبرگان قرار است شروع به کار کند. رئیس جمهور و امام جمعه تبریز غایبان بزرگ این مجلس هستند.
رهبری در پیامی به مجلس خبرگان «محکم» و «ادیبانه»، نظام اسلامی را «تعریف» میکند و از دیگران «دعوت» میکند تا به «تجربه شکست خورده غرب» بنگرند و در «طرح جامع و استوار و گرهگشای حکمرانی اسلامی» تأمّل کنند. بعضی جملات را باید چند بار خواند تا دقیق متوجه شد!
همین قدر با قدرت و تهاجمی!
۳-قرار است بر پیکر رئیس جمهورِ شهید و همراهان نماز بخواند. به تجربه حاج قاسم، همه منتظر و نگران جمله «انا لا نعلم منهم الا خیرا» هستند. سه بار این جمله را تکرار میکند. همه گریه میکنند جز او!
فیلم های قبل و بعد نماز هم بیرون میآید: همچنان «آرام»، «محکم» و «مطمئن».
۴-از ظهر همان روز، سران کشورهای مختلف به نوبت می آیند برای عرض تسلیت. ولی او برای «تسلیت و عزا» ننشته است. جلسات، «کاری» میشود! نقطه اشتراک و تاکید صحبتهایش، ادامه ارتباطات و تقویت آن است. با اطلاعات همیشگیاش در مورد کشورها و اخبارشان صحبت میکند.
۵- برای «اسماعیل هنیه» درس تفسیر میگذارد که از دو وعده الهی یکیاش مانده و آن هم «نابودی اسرائیل» است و شما آن را خواهید دید! و شهادت فرزندانش را تسلیت می گوید.
۶-با سران 7 کشور جلسه هایی پشت سرهم دارد، شب هم به خانواده رئیس جمهور سر میزند. همه را آرام می کند.
۷-سه روز گذشت. در هر کشور دیگری این سه روز میتوانست به «هر اتفاقی» منجر شود. ولی در ایران، «هیچ» اتفاقی نیفتاده است. همه چیز مرتب و منظم پیش میرود.
میلیونها نفر از مردم ایران برای از دست دادن رئیس جمهورِ شهیدشان در شهرهای مختلف عزاداری میکنند و اشک میریزند بی هیچ دغدغه ای.
یک سوال از شما: چند کتاب و فیلم می توان از این «روش مدیریت» تولید کرد؟ و در چه رشته های تخصصی می شود آن را تدریس کرد؟
چقدر او را قدر می دانیم؟
"لَتُسْئَلُنَّ یَوْمَئِذٍ عَنِ النَّعِیمِ" ۸/تکاثر
#شهید_جمهور
#سید_علی_حسینی_خامنه_ای
💠 کانال ندای تعالی🌱
@NedayeTaali
64.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ سوم خرداد های حماسی دانشگاه تهران، پس از بیست سال
🔸 گزیدهای از مجموعه سخنرانیهای استاد حسن عباسی
در بزرگداشت «روز ملی مقاومت» در سوم خرداد
@Hasanabbasi_ir
#استراتژی
#غرب_شناسی
💠 کانال ندای تعالی🌱
@NedayeTaali
📣 پیام استاد میرباقری دربارۀ برخی گمانهزنیهای انتخاباتی در فضای مجازی
باسمه تعالی. طی روزهای اخیر مطالبی در شبکههای اجتماعی مبنی بر دعوت از این حقیر برای حضور در انتخابات آتی منتشر شده است. بیشترِ این مطالب، برآمده از محبّت و حُسناعتمادِ طیفی از برادران مؤمن و انقلابی و ناشی از انگیزههای جدّی آنها برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی است، اما این مسئولیت، چندان تناسبی با وظایف حوزوی و اجتماعی حقیر ندارد و لذا ضمن تشکر از سروران عزیز، چنین دعوتهایی تداوم پیدا نکند. از نخبگان جوان و انقلابی تمنّا دارم که با تکیه بر الگوی سیاستورزیِ مؤمنانه و رویکرد انقلابی و اخلاقیِ شهید رئیسی، در پی تبیین و گفتمانسازی مولّفههای «دولت انقلابی» باشند تا تسهیلکنندۀ روی کار آمدنِ دولت کارآمد و در طراز انقلاب اسلامی باشد که بتواند راه شهدای خدمت را امتداد بخشد.
این روزها که در پی حوادث غزّه، جهان از ظلم نظامهای سیاسی برآمده از جبهۀ لیبرالدموکراسی به ستوه آمده، خوب است جوانان مؤمن و انقلابی، با نظر به ظرفیتهای مردمی که در پی شهادت آیتالله رئیسی ایجاد شده، و با نگاهی جهانی و افقی تمدنی، در پی آن دسته از کاندیداهای مؤمن و انقلابی باشند که ظرفیت فکری و توان اجرایی لازم را برای پیشبرد آرمانهای تمدنی انقلاب اسلامی و عبور از الگوهای توسعۀ غربی را دارا باشند.
بدیهی است حقیر بهعنوان عضوی از جبهۀ انقلاب اسلامی، انشاءالله به رسالت علمی و تبیینی خود در این مسیر عمل خواهم کرد و از کاندیداهای انقلابی که به چنین افقهای بلندی بیندیشند و از عهده فهم دشواریها و ظرافتها و پیچیدگیهای اداره کشور برآیند، پشتیبانی و حمایت میکنم. در پایان، از همه جوانان دغدغهمند که به اعتلای کشور و امتداد خط دولت انقلابی میاندیشند، تشکر میکنم. ۱۴۰۳/۳/۴
☑️ @mirbaqeri_ir
کانال ندای تعالی🌱
📣 پیام استاد میرباقری دربارۀ برخی گمانهزنیهای انتخاباتی در فضای مجازی باسمه تعالی. طی روزهای اخیر
این #اخلاق_سیاسی اسلام است...
اما از ایشان سوال داریم
چه کسی باید کتابهای #کینز و #فریدمن را از روی میز بردارد و قرآن و نهجالبلاغه را روی میز بگذارد؟
کانال ندای تعالی🌱
📣 پیام استاد میرباقری دربارۀ برخی گمانهزنیهای انتخاباتی در فضای مجازی باسمه تعالی. طی روزهای اخیر
آیت الله میرباقری: از کاندیداهای انقلابی که به چنین افقهای بلندی بیندیشند و از عهده فهم دشواریها و ظرافتها و پیچیدگیهای اداره کشور برآیند، پشتیبانی و حمایت میکنم.
گشتیم نبود سید اولاد پیغمبر...
کانال ندای تعالی🌱
📣 پیام استاد میرباقری دربارۀ برخی گمانهزنیهای انتخاباتی در فضای مجازی باسمه تعالی. طی روزهای اخیر
مسئولیت علماء
امیرالمومنین (علیه السلام):
«لَولا حُضورُ الحاضِرِ و قِيامُ الحُجَّةِ بِوُجودِ النّاصِرِ و ما أخَذَ اللّهُ عَلَى العُلَماءِ أن لا يُقارّوا عَلى كِظَّةِ ظالِمٍ ولا سَغَبِ مَظلومٍ
لَأَلقَيتُ حَبلَها عَلى غارِبِها ، ولَسَقَيتُ آخِرَها بِكَأسِ أوَّلِها»
امام على عليهالسلام:
«هان! سوگند به آن كسى كه دانه را شكافت و خلايق را آفريد،
اگر حضور مردم نبود و اين كه با وجود يار و ياور، حجّت تمام است و اگر خدا از عالمان، پيمان نگرفته بود كه در برابر شكم بارگى ستمگر و گرسنگى ستمديده، آرام نگيرند، بى گمان، افسار آن [اشتر خلافت] را بر گردنش مىانداختم (و رهايش مىساختم)
و در پايان، آن را با همان جامى آب مىدادم كه در آغاز دادم و هر آينه مىديديد كه اين دنياى شما در نظر من از باد معده (يا آببينى) بزى هم پستتر است.»
پ.ن: باید با اصرار، حجت رو بر علماء تمام کرد...
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#تمدن_اسلامی
💠 کانال ندای تعالی🌱
@NedayeTaali
⚡️پیام مهم حجت الاسلام علی کشوری درباره انتخابات آتی ریاست جمهوری
بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
دوستان عزیز و مغتنم معتقد به 🌱 تمدن اسلامی🌱
سلام علیکم
👌اگر راه حل مشکلات در حوزه اقتصاد، تربیت، تغذیه، طب و سایر مشکلات جامعه را پرهیز حداکثری از سند طاغوتی توسعه پایدار 2030 و فهم از مسائل عمیق تمدنی و الگوی پیشرفت اسلامی می دانید؛
✅ مطالبه جدی برای حضور اساتید « فقه نظام» مانند
🔸استاد محمد مهدی میرباقری
🔹 استاد علی رضا اعرافی
🔸 استاد محسن اراکی
🔹و...
در عرصه انتخابات را با قوت ادامه دهید.
👌 شهادت حسی می دهم که برخی شخصیت های حزب اللهی بسیاری از مفاد معیوب سند توسعه پایدار 2030 را تجربه بشری مفید می دانند! و آن را اجرایی خواهند کرد.
👌مجدداً تکرار می کنم: بزرگترین خطر برای انقلاب اسلامی انتخاب یک رئیس جمهور بی اطلاع از الگوی پیشرفت اسلامی و مسائل تمدنی است.
به عنایات خاص خداوند برای حذف حداکثری مفاهیم معیوب سند توسعه پایدار 2030 از فضای تصمیم سازی کشور و منطقه جغرافیایی ظهور امیدوارم.
بعون الله تعالی
✍ علی کشوری
یکشنبه ۶ خرداد ۱۴۰۳
حوزه علمیه قم
#انتخاب_درست
#فقه_نظام
#نظام_سازی
https://eitaa.com/olgou4
✨الهی ما از غافلانیم نه از کافرانیم،
نگاهدار تا پریشان نشویم و
در راه آر تا سرگردان نشویم.
📚مناجاتنامه
🖋خواجه عبدالله انصاری
#گریز 🌻
💠کانال ندای تعالی🌱
@NedayeTaali
دومین گزارش شفاف از دومین روز کاری مجلس دوازدهم (سه شنبه ۸خرداد )
حدود ساعت 6 صبح رسیدم به مجلس. قرار بود قبل از شروع صحن علنی، جلسه ای با حضور تعدادی از نمایندگان برگزار شود تا درباره رای دهی به نامزدهای هیات رییسه برای سال اول، بحث و مشورت شود. جلسه تا حدود 7.30 طول کشید اما جمع بندی بسیاری از نمایندگان این بود که جریان سیاسی آقای قالیباف با ائتلاف با اصلاح طلبان مجلس دوازدهم، دست برتر را در رای گیری صحن خواهد داشت. پیش بینی دقیقی که چند ساعت بعد محقق شد.
بعد از صبحانه، حدود ساعت ۸ وارد صحن شدم. جلوی میز نمایندگان پر از کاغذ و بروشور تبلیغاتی بود. مجموعا ۶۸ نفر از ۲۹۰ نماینده نامزد حضور در هیات رییسه شده اند! یعنی حدود یک چهارم کل مجلس!
چند نفر از نمایندگان فکر می کنند من هم نامزد شده ام. حتی خبر اشتباهی هم در این باره در فضای مجازی منتشر شده اما هرکس که می پرسید تاکید میکردم که نامزد هیچ سمتی نیستم چون معتقدم حداقل در سال اول باید بیشتر با فضای مجلس و آیین نامه آشنا شوم و حتما افراد باتجربه و جوان دیگری هستند که برای حضور در هیات رییسه اولویت داشته باشند. صبر در سیاست، ضرر ندارد.
اما از بین آقایان قالیباف، ذوالنور و متکی به هیچ کدام رای ندادم و آگاهانه روی برگه رای، خط کشیدم. اما چرا این کار را کردم؟
1. حدود سه هفته قبل در جلسه مفصلی با حضور خود دکتر قالیباف در عین احترام، با صراحت استدلال کردم که چرا با ریاست وی بر مجلس جدید موافق نیستم و توضیح دادم که پپام رای مردم تهران در 11 اسفند تغییر بود.
همانجا گفتم که اگر این اتفاق تکرار شود، نه فقط آنهایی که در انتخابات شرکت نکردند بلکه بخش قابل توجهی از کسانی که در انتخابات شرکت کردند نیز سرخورده خواهند شد و این مساله باعث کاهش بیشتر سرمایه اجتماعی نیروهای انقلابی خواهد شد و القای انسداد سیاسی به جامعه خواهد کرد. در واقع با تکرار این مساله مردم خواهند گفت که انگار حضور در انتخابات باعث تغییر نمی شود چون وقتی که به یک نفر چه 1 میلیون و 200 هزار رای می دهیم (سال 98) و چه 450 هزار رای (سال 1402)، باز هم سرجایش هست، پس مسیر تغییر در مناسبات سیاسی کشور از چه راهی است؟
البته، نقدهای دیگری نیز داشتم اما یکی از اصلی ترین دلایلم برای رای ندادن به آقای قالیباف علیرغم همه زحمات ایشان در مجلس یازدهم همین مساله بود.
2. اما به آقای ذوالنور نیز رای ندادم و حتی روز قبل از رای گیری، دلایلم را به خود ایشان نیز گفتم. ادله ای که برخی مربوط به عملکردشان بود و برخی هم مربوط به بعضی سخنان ایشان در سالهای اخیر که فاقد دقت لازم بوده و حتی نقل قولهای مخدوش و بی اعتبار از افراد دیگری بوده که بازتاب آنها در فضای مجازی، هم به شخصیت انقلابی خود آقای ذوالنور ضربه زده و هم در وحدت نیروهای انقلابی خدشه وارد کرده.
3. و اما به آقای متکی نیز رای ندادم چون عقبه سیاسی ایشان را جریان راست سنتی و حتی اعتدال (لاریجانی- باهنر) می دانم و با وجود احترام به ایشان، با رویکرد سیاسی او مخالفم.
لذا تصمیم گرفتم اسم هیچ کدام از سه بزرگوار را روی برگه رای ننویسم تا حداقل آقای نبویان برای سال بعد روی جوانان انقلابی مجلس را زمین نزند و برای ریاست مجلس نامزد شود. چون من هر یک رای را یک نماد می دانم و به اصطلاح «رای هویتی» ولو در اقلیت را قابل دفاع تر از رای به کسانی می دانم که با آنها همسو نیستم.
اما پس از انتخاب هیات رییسه، آقای رسایی به بعضی عددهای اعلام شده برای نایب رییسان شک کرد و درخواست بازشماری آرا را داد. عجیب آنکه پس از بازشماری مشخص شد در اثر اشتباه، یا غفلت یا هر چیز دیگری، حدود 20 رای بیشتر برای آقایان حاج بابایی، نیکزاد و مصری اعلام شده! هرچند با شمارش دوباره رای ها تغییری در ترتیب نواب رییس به دست نیامد اما این اتفاق باعث حیرت خیلی از نمایندگان شده بود. به همین خاطر از باب محکم کاری با مسئول حراست مجلس تماس گرفتم و درخواست بازشماری آرای نامزدهای ریاست را نیز مطرح کردم و مجددا آرای نامزدهای ریاست را بازشماری کردیم. البته در اینجا هیچ اشکالی وجود نداشت و آرای آقایان قالیباف (198)، ذوالنور (60) و متکی (5) هیچ تغییری نکرد.
اما آنالیز رای ها نشان داد که تحلیل خیلی از نمایندگان در جلسه صبح درست بوده و با ائتلاف جریان اصلاحات و اعتدال و قالیباف، وی توانست ریاستش بر مجلس جدید را تمدید کند و ظاهرا حضور سه چهره اصلاح طلب در هیات رییسه مجلس نیز حاصل همین ائتلاف بوده.
بعد از پایان صحن علنی، تا الان که ساعت ۳ بامداد است، چند جلسه پشت سرهم درباره انتخابات ریاست جمهوری داشتم.
البته چند ساعتی هم برای قسمت جدید برنامه حافظه تاریخی که آن هم درباره انتخابات است و به زودی منتشر میشود، وقت گذاشتم و کم کم می خواهم بروم منزل تا بخوابم! روزهای عجیب و پر اتفاق و پرتراکمی است...
@Sabeti ✅
دیدم بعضی از دوستان گفته اند در هر شرایطی نباید رای سفید میدادم و حتما باید بین آقایان قالیباف، ذوالنور و متکی یک گزینه را انتخاب میکردم.
درحالیکه توجه ندارند رای سفید بنده ناشی از سرگردانی یا عدم قدرت تشخیص نبوده، اتفاقا به خاطر شناخت دقیق این سه بزرگوار و شرایط سیاسی کشور چنین تصمیمی را گرفتم. چون بنده خود را نسبت به رایی که میدهم پاسخگو میدانم، هیچ حجت شرعی و عقلی برای رای دادن به این سه نفر نداشتم و نمیتوانم امروز به آنها رای دهم و فردا هم پاسخگوی عملکردشان به مردم باشم.
ضمن اینکه عده ای دیگر نیز با تحریف سخنان ایشان مدعی شده اند رای ممتنع نماینده حرام شرعی است! در حالیکه ایشان قبلا توضیح داده اند که در جریان قانونگذاری نیز اگر نماینده ای تلاشش را کرد ولی به نتیجه نرسید میتواند رای ممتنع دهد. اگرچه حتما اولویت با رای فکر شده و کارشناسی به لوایح و طرحهاست که بنده هم تلاش خواهم کرد تا در این مسیر حرکت کنم. این سخنان ایشان در خرداد ۹۲ بخوانید:
"رأی ممتنع مال آنجائی است که انسان زحمت خودش را کشید، کار خودش را کرد بالاخره ذهنش به جایی نرسید. خب، اینجا البته انسان رأی ممتنع میدهد؛ مثل فقیه و مجتهدی که زحمت خودش را میکشد، به منابع مراجعه میکند، ادلهی اجتهادی و ادلهی فقاهتی را میبیند، بعد ذهنش به جائی نمیرسد؛ میگوید خب، اینجا احتیاط کنید؛ میگوید من رأی ندارم، فتوا ندارم. رأی ممتنع مال اینجا است"
@Sabeti ✅
کانال ندای تعالی🌱
دیدم بعضی از دوستان گفته اند در هر شرایطی نباید رای سفید میدادم و حتما باید بین آقایان قالیباف، ذوال
🖇 در نقد حداقلیخواهان
🖊 مهدی جمشیدی
۱. اگر گزینهها در تحلیل نهایی، «یکسان» و «مشابه» باشند، باز هم باید یکی را انتخاب کرد؟!
منتقدان، «جمع جبری» کردهاند و به این نتیجه رسیدهاند که یکی بهتر بوده؟!
وقتی هر سه نفر، اشکالات مشابه و با ضریب یکسان دارند و به اعتماد مردم به مجلس ضربه میزنند، «حجت شرعی» برای رأیدادن به هیچیک وجود ندارد.
۲. اگر اثر مثبت رأی سفید، بیش از اثر «رأی به حداقلها» باشد چه؟!
همواره میخواهید «حداقلی» نگاه کنید؟!
در گام دوم انقلاب هستیم! کافی نیست؟!
۳. رأی سفید ثابتی، ناشی از «شناخت» بوده نه «عدمشناخت»!
نزد خدا، حجت شرعی داشته که آن سه نفر، متناسب با ضرورتهای امروز انقلاب نیستند. ایشان بر خلاف یقینش عمل کند؟!
۴. اگر ایشان در «یک مورد»، رأی سفید داد، به این معنی است که این عمل، سنت و رویهاش است؟!
«تعمیم» ندهید!
۵. نگاه ما «صفر و صد»ی نیست اما نگاه منتقدان، «حداقلی» است.
همیشه میخواهید تنازل کنید و کوتاه بیایید!
یکبار هم محکم و قاطع، بر روی «معیارهای ارزشی» بایستید؛ شاید نتیجه داد!
۶. اگر نمایندگان دیگر نیز مانند ثابتی، فکر و عمل میکردند، این سه نفر میفهمیدند که رأی ندارند و میدان برای حضور گزینههای کارآمد فراهم میشد.
ما با دست خودمان، شرایط را قفل میکنم و همواره به «حداقلها» بسنده میکنیم.
بس نیست بازیهای خستهکنندهی حداقلی در جمهوری اسلامی؟!
۷. وقتی میبینیم ایشان در حال حرکت در راستای «سیاستورزی انقلابی» هست، تکلیف داریم که دفاع کنیم. منطق انقلاب، همین نوع رفتارهاست.
مطهری و بهشتی و مصباح و بزرگان فکری انقلاب، این الگو را تأیید کردهاند.
باید هم مردماندیش بود و هم حقیقتگرا.
باید از «انتخابهای حداقلی» عبور کرد؛ مردم خسته شدهاند از تکرارها.
۸. من پرسش را تغییر میدهم: چرا گزینههای کارآمد در مجلس، «امکان رأیآوری» ندارند؟!
یعنی «لابیگری ارباب قدرت»، اینقدر مؤثر و مطلق است؟!
لابیگری در الگوی مردمسالاری دینی، شایسته است؟!
منتقدان نمیخواهند با این پرسش ساختاری و نهفته، مواجه بشوند! چرا؟!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آخرین لحظات زندگی حضرت امام خمینی (ره)
بیانات رهبر معظم انقلاب
«ستاد مرکزی بزرگداشت حضرت امام خمینی(ره)
💠کانال ندای تعالی🌱
@NedayeTaali
قدم آخر انقلاب.mp3
7.61M
⌛️ انقلاب قدم آخرش را در تحقق هدف امام برداشت!
«دنیا با تمدن جدیدی روبرو شده است»!
#رهبری | #استاد_شجاعی
💠کانال ندای تعالی🌱
@NedayeTaali
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلم سوخت...
#شهید_جمهور
💠 کانال ندای تعالی🌱
@NedayeTaali
برنامه زنده #جهان_آرا
🔻حضور مردم؛ سرمایه ملی جمهوری اسلامی
🔶دکتر شهریار زرشناس
عضو هیات علمی دانشگاه
چهارشنبه ١۶ خرداد ساعت ۲۲ از شبکه افق
🆔 @Jahanara_ofogh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاج آقا پناهیان:
همه کاندیداها باید مثل رئیسی باشند...
💠 کانال ندای تعالی🌱
@NedayeTaali
مراقبات دهه اول ذیحجه - استاد مؤیدی.mp3
3.41M
«مراقبات دهه اول ماه ذیالحجّة»
حجتالاسلاموالمسلمین استاد #مؤیدی
~ ۴ دقیقه | ۳ مگابایت
👈 نماز مخصوص این دهه که بین نماز مغرب و عشا خوانده میشود
👈 دعای «اللَّهُمَّ هَذِهِ الْأَيَّامُ الَّتِي فَضَّلْتَهَا عَلَى الْأَيَّامِ وَ شَرَّفْتَهَا قَدْ بَلَّغْتَنِيهَا بِمَنِّكَ وَ رَحْمَتِكَ ...» پس از نماز صبح و پیش از نماز مغرب که مضامین عالیه دارد
👈 تهلیلهای مولا امیرمؤمنان علی علیهالسلام (لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ عَدَدَ اللَّيَالِي وَ الدُّهُورِ، لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ عَدَدَ أَمْوَاجِ الْبُحُورِ ...)
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
«توحید تشیّع»
💠 کانال ندای تعالی🌱
@NedayeTaali
برنامه زنده #جهان_آرا
🔻مساله مشارکت؛ بررسی تکنیک ها و استراتژیهای انتخاباتی رایج جهان
🔶دکتر بیژن پیروز
عضو هیات علمی دانشگاه تهران
دوشنبه ٢١ خرداد ساعت ۲۲ از شبکه افق
🆔 @Jahanara_ofogh
تحلیل.mp3
3.25M
🎙تحلیل کوتاه
1⃣ بخش اول
🔸چطور باید جریان سیاسی کشور رو تحلیل کرد؟
🔹فضای انتخابات به چه سمتی خواهد رفت؟
🔸 چه مسائلی موجب رای آوری یک جریان سیاسی می شود؟
🔹 علت رای اوری جریان دوم خرداد و دولت اصلاحات پس از دولت سازندگی آقای هاشمی رفسنجانی شد؟
🗣 خانم ماشااللهی
#انتخابات
💠 کانال ندای تعالی 🌱
@NedayeTaali
⚡️برای حمایت از تحقق تمدن اسلامی قرارداد اجتماعی رئیس جمهور و الگوی پیشرفت اسلامی را امضا کنید.
قرارداد اجتماعی کارشناسان الگوی پیشرفت اسلامی و جریان های تمدنی و گروه های جهادی مردم پایه و مخالفان بخش های 17 گانه سند توسعه پایدار 2030 ⁉️ با رئیس جمهور آینده ایران
✅ محل امضای شما
https://farsnews.ir/Nehzat1373/1717931192077170744
#رئیس_جمهور_تمدنی
#انتخابات
#پرسشهای_انتخاباتی
https://eitaa.com/olgou4
✅ معرفی محورهای اصلی قرار داد اجتماعی رئیس جمهور و الگوی پیشرفت اسلامی
۱- اجرای کامل قانون مترقی احیای موات و واگذاری زمین رایگان
۲- ساخت مسکن طبق الگوی پیشرفته خانه های حیاط دار
۳- گسترش برنامه ریزی محله محور
۴- تغییر جدی در کتب درسی مدارس
۵- پیگیری غیر شعاری راهبرد مترقی پیشگیری از بیماری
۶- برنامه ریزی برای گسترش مشاغل برتر با روش غیر متمرکز و مردم پایه
۷- تغییر در شاخصه های ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی
۸- مردمی کردن بهره برداری از معادن
۹- روایت صحیح از میراث فرهنگی کشور و نجات تاریخ ایران از جعلیات
۱۰- تحول در الگوی ارزیابی غذا
✅ مطالب مرتبط:
🧩متن کامل قرارداد اجتماعی رئیس جمهور و الگوی پیشرفت اسلامی
https://eitaa.com/olgou4/6538
🧩 اجلاسیه تخصصی رئیس جمهور و الگوی پیشرفت اسلامی چه می گوید؟!
https://eitaa.com/olgou4/6546
🧩نیازمند تحول در الگوی ارزیابی کشور هستیم!
https://eitaa.com/olgou4/6511
🧩 نظرسنجی مهم انتخاباتی:
https://eitaa.com/olgou4/6544
#رئیس_جمهور_تمدنی
#انتخابات
#فقه_نظام
💠 کانال ندای تعالی 🌱
@NedayeTaali