⚡️ سیستم ارزیابی دولت مدرن معیوب است...
❓متن و صوت کامل نشست تخصصی: انتخابات و الگوی پیشرفت اسلامی به زودی منتشر می شود..
#ارزیابی_مبتنی_بر_توسعه
#ارزیابی_مبتنی_بر_پیشرفت
#مراحل_ساخت_دولت
https://eitaa.com/olgou4
ارزیابیدردولتاسلامیموزیک.mp3
5.15M
🎙 پرسش های اصلی نشست تخصصی: انتخابات و الگوی پیشرفت اسلامی / مشهد مقدس / ۱۶ دقیقه
❓اگر می خواهید دولت اسلامی را تشکیل دهید و به سمت تمدن اسلامی حرکت کنید؛ به پرسشهای زیر پاسخ دهید:
❓ پرسش اول: خدمات در دولت اسلامی چه تفاوتی با خدمات در دولت مدرن دارد؟! (تیم کارشناسی رئیس جمهور باید پاسخ تفصیلی این سوال را بداند)
❓پرسش دوم : نقطه آغاز دولت سازی اسلامی کدام است؟! (تحول در سیستم ارزیابی کشور نقطه آغاز دولت سازی و حرکت به سمت تمدن اسلامی است.)
❓پرسش سوم: چگونه نظام ارزیابی کشور را تغییر دهیم؟!
✅ صوت و متن کامل این جلسه به زودی منتشر می شود.
#ارزیابی_مبتنی_بر_توسعه
#ارزیابی_مبتنی_بر_پیشرفت
#مراحل_ساخت_دولت
https://eitaa.com/olgou4
⚡️اولین تفاوت دولت اسلامی و دولت مدرن، تفاوت در الگوی ارزیابی کشور است!
❓متن و صوت کامل نشست تخصصی: انتخابات و الگوی پیشرفت اسلامی به زودی منتشر می شود..
🎙پرسش های جلسه انتخابات و الگوی پیشرفت اسلامی:
https://eitaa.com/olgou4/6509
#ارزیابی_مبتنی_بر_توسعه
#ارزیابی_مبتنی_بر_پیشرفت
#مراحل_ساخت_دولت
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ نیازمند تحول در الگوی ارزیابی کشور هستیم؟!
👌 برای ساخت دولت اسلامی و حرکت به سمت تمدن اسلامی، نیازمند تحول در الگوی ارزیابی کشور هستیم. برای شروع تغییر در الگوی ارزیابی کشور، برنامه ریزی برای تغییر در پنج محور زیر لازم است:
👌اولین اولویت تحول در الگوی ارزیابی؛ تحول در الگوی ارزیابی غذا است. ارزیابی غذا بر اساس مولکول های زیستی و مفهوم معیوب کیلو کالری غلط است. غذا را بر اساس مفهوم طیبات، مزاج و اخلاق ارزیابی می کنیم.
👌دومین اولویت تحول در الگوی ارزیابی؛ تحول در الگوی ارزیابی ساختمان است. ارزیابی ساختمان بر اساس معیارهای مطرح در سیستم های رتبه دهی به ساختمان غلط است. معیارهای نه گانه مطرح در مقررات فقهی ساختمان را معیار رتبه دهی به ساختمان قرار می دهیم. رتبه دهی به ساختمان را بر اساس معیارهایی مانند: ۱- جانمایی صحیح، ۲- میزان تفریح خانگی، ۳- تزئینات داخلی و بیرونی، ۴- مشخصات فنی ۱۵گانه، ۵- مصالح سالم، ۶- نقشه ساختمان، ۷- حیوانات و گیاهان خانگی مفید و... انجام می دهیم.
👌سومین اولویت تحول در الگوی ارزیابی؛ تحول در الگوی ارزیابی شهر است. ارزیابی شهر بر اساس معیارهایی مانند: شهر سبز، دوستداری کودک، حمایت از زنان باردار، هویت کالبدی، منظر شهری، سرزندگی شهر و... ناقص و غلط است. مهمترین شاخص ارزیابی شهر کاهش حمل و نقل در شهر است. کاهش حمل و نقل در شهر به معنای کاهش آلودگی صوتی، آلودگی هوا، کاهش مصرف سوخت و رفع عدم توازن در این حوزه، کاهش هزینه های شهرداری در مدیریت حمل و نقل، ارتقای قدرت تنظیم وقت در افراد و... است.
👌چهارمین اولویت تحول در الگوی ارزیابی؛ تحول در الگوی ارزیابی سیاست های پولی و مالی است. ارزیابی کارآمدی و اثر بخشی در سیاست های پولی و مالی بر اساس شاخص های مانند: نرخ بهره واقعی!!، اعتبارات مازاد، نوسانات پول، مانده حساب جاری تراز پرداخت ها و ... غلط است. شاخصه های اصلی برای ارزیابی موفقیت سیاست های پولی و مالی کشور، ارتقای قدرت ذخیره ارزش در پول، تبادل حداقلی و تبادل مستقل است.
👌 پنجمین اولویت تحول در الگوی ارزیابی؛ تحول در الگوی ارزیابی سلامت است. ارزیابی پیشرفت در حوزه سلامت بر اساس ارزیابی سلامت کشور بر اساس افزایش امکانات درمانی و دسترسی بیشتر به خدمات درمانی بسیار ناقص است. معیار اصلی ارزیابی بخش سلامت، مفهوم پیشگیری ساختاری از بیماری است. پیشگیری ساختاری از بیماری به چهار محور ۱- پیشگیری پایه (پیشگیری از بیماری های مادرزادی)، ۲- پیشگیری در بخش تولید و ساخت، ۳- پیشگیری در بخش مصرف و ۴- پیشگیری از عوامل غریب تقسیم می شود.
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - نشست تخصصی انتخابات و الگوی پیشرفت اسلامی / شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ / مشهد مبارک
#ارزیابی_مبتنی_بر_توسعه
#ارزیابی_مبتنی_بر_پیشرفت
#مراحل_ساخت_دولت
https://eitaa.com/olgou4
⚡️اطلاعیه مهم
👌 احتراماً به اطلاع علاقه مندانِ گفتگوهای فقهی مطرح در نقشه الگوی پیشرفت اسلامی می رساند: سومین گزارش مدرسه هدایت درباره موضوع راهبردی چگونگی تسخیر و استفاده از طبیعت و جهان در قالب ۱۷۲ صفحه به زودی منتشر می شود. این گزارش محصول گفتگوهای علمی مطرح شده در دانشگاه رازی کرمانشاه است. انتهای پیام
معاونت تدوین و کتابت مدرسه فقهی هدایت - ۱۳خرداد ۱۴۰۳- قم
#جدول_فقهی_تسخیر
#جدول_تناوبی_عناصر
#تالی_فاسد_های_مدرن
https://eitaa.com/olgou4
✅۲۰ شاخص جدید برای ارزیابی پیشرفت در حوزه های غذا، مسکن، شهر، سیاست های پولی و مالی و سلامت پیشنهاد کرده ایم.
🎙 پرسش های اصلی نشست:
https://eitaa.com/olgou4/6509
#ارزیابی_مبتنی_بر_توسعه
#ارزیابی_مبتنی_بر_پیشرفت
#مراحل_ساخت_دولت
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ پرسش از طلاب مدرسه هدایت
👌 با توجه به مباحث بیان مبتنی بر سیاق در فقه البیان - و تقسیم سیاق به سیاق های لفظی و عینی و تقسیم های سیاق لفظی به سیاق های اسمیه و فعلیه و حرفیه- لطفاً به سوالات زیر با ذکر ارجاعات پاسخ دهید.
👌 پرسش اول: تعریف اسم، فعل و حرف در روایات و آیات چه تفاوتی با تعریف اسم و فعل و حرف در عربی غیر مبین دارد؟!
👌پرسش دوم: تقسیمات اسم (از حیث اِنباء) و تقسیمات فعل (از حیث حرکت مُسَمیٰ) و تقسیمات حرف (از حیث توصیف های تکمیلی اسم و فعل) کدام است؟!
👌 پرسش سوم: تعریف اسم و فعل و حرف در عربی مبین را بر عبارت قل هوالله احد تطبیق دهید. (سیاق اسمی، فعلی و حرفی این عبارت نورانی را شرح دهید.)
#بیان_مبتنی_بر_سیاق
#سیاق_های_لفظی_کلام
#فقه_البیان
https://eitaa.com/olgou4
جدول فقهی تسخیر. دانشگاه رازی کرمانشاه.pdf
2.72M
📚سومین گزارش مدرسه فقهی هدایت با موضوع چگونگی تسخیر و استفاده از جهان (معرفی جدول فقهی تسخیر در مقایسه با جدول تناوبی عناصر) - ۱۷۲ صفحه
❓ با استناد به ۷۶ آیه و حدیث
❓ ضعف های روشن علم شیمی و جدول تناوبی عناصر
❓الگوی جدید تصرف در جهان و استفاده از اشیاء
❓معرفي جدول فقهی تسخیر
#جدول_فقهی_تسخیر
#جدول_تناوبی_عناصر
#تالی_فاسد_های_مدرن
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ دانش معیوب فارماکولوژی دارای ۱۲ نوع اشکال است!
👌 یکی از سرفصل های نظریه فقهی پیشگیری ساختاری از بیماری، تبیین اشکالات فارماکولوژی (دانش معیوب ساخت دارو) است. فارماکولوژی به دلیل استفاده از روش تحقیق حسی و حدسی به مجموعه ای از اشکالات مهم و لاینحل به شرح زیر مبتلا شده است.
👌تاکنون ۱۲ دسته اشکال برای دانش معیوب فارماکولوژی در حوزه های مختلف بحث کرده ایم:
۱- عوارض جانبی دارویی زیاد (مانند: حساسیت های پوستی ناشی از مصرف پنی سیلینها)
۲- عوارض ناخواسته و پیش بینی نشده دارویی (ADR)
۳- شیوع تداخلات دارویی (Polypharmacy)
۴-سرایت بیماری در فرآیند انتقال خون
۵- تجویز گسترده جراحی و بالتبع وقوع خطاهای گسترده در این حوزه
۶- گسترش بیماری های پزشک ساخته در فرآیند درمان ( بیماریهای یاتروژنیک-Iatrogenic decease)
۷- افزایش قیمت در حوزه دارو و تغییر طبقه اجتماعی مریض به این علت
۸- پدیده بسیار خطرناک زباله های بیمارستانی و دارویی
۹- تفاهم پائین و حداقلی با مریض در حوزه عملکردهای دوایی
۱۰- عدم آشنایی فارماکولوژی با پدیده مترقی داروهای جامع
۱۱- محدودیت معنایی در مفهوم دواء
۱۲- پر عارضه بودن دواهای حوزه پیشگیری از بیماری (ساخت واکسن های معیوب مانند فایزر)
👌 به دلیل وجود اشکالات فنی فوق الذکر در دانش فارماکولوژی، الگوی فقهی تحلیل و تجویز دواء پایهگذاری و تئوریزه شده است.
حجتالاسلام علی کشوری (مدیر مدرسه فقهی هدایت) - تبیین اشکالات دوازده گانه دانش معیوب فارماکولوژی - بامداد سه شنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۳ - قم
#الگوی_فقهی_تحلیل_دواء
#معرفی_عملکردهای_دوائی
#نقد_فارماکولوژی_کاتزونگ
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ اطلاعیه دوم حجتالاسلام علی کشوری درباره انتخابات آتی ریاست جمهوری / التزام رئیس جمهور آینده و نامزدهای انتخابات به ایده های تمدنی را به صورت همگانی مطالبه کنید!
بسم اللّه الرّحمن الرّحیم
دوستان عزیز و مغتنم معتقد به تمدن اسلامی و مردم عزیز ایران
سلام علیکم
👌 در آستانه یک امتحان بزرگ و انتخاب یک مدیر کارآمد برای اداره کشور عزیز اسلامی هستیم. برای کمک به بهبود تصمیم گیری مردم و مسئولین سه نکته مهم را به شما دوستان گرامی و دلسوز یادآوری می کنم:
👌 نکته اول: همانطور که در گذشته عرض کرده ام: آلودگی فضای تصمیم سازی کشور به مفاهیم معیوب سند توسعه پایدار 2030 مهمترین مانع برای اجرای حداکثری راه حل های مترقی اسلام در جامعه و بالتبع حل مشکلات مردم در بخش های سلامت، آموزش، معیشت، امنیت، سیاست خارجی، تغذیه سالم و... است و هر شخصیتی از این معضل غفلت نماید؛ به سرانجام مقصود پیشرفت کشور نخواهد رسید.
👌نکته دوم: برای اصلاح سیستم تصمیم سازی کشور، بهترین کار برجسته سازی راه حل های جایگزین توسعه پایدار در ذهن نخبگان و مردم و مسئولین است و نباید به نقد سند 2030 و مجریان این مفاهیم اکتفاء نمود. در همین راستا بعد از مشورت با جمعی از کارشناسان الگوی پیشرفت اسلامی و جریانهای تمدنی متن کامل قرار داد اجتماعی رئیس جمهور و الگوی پیشرفت اسلامی -که شامل مجموعه ای از معیارهای تمدنی است- را به عنوان گامی مؤثر برای مطالبه ایده های کاربردی تمدنی از رئیس جمهور آینده و نامزدهای انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری منتشر خواهیم کرد. (تاریخ انتشار چهارشنبه ۱۶ خرداد ۱۴۰۳)
👌 نکته سوم: این قرارداد اجتماعی کاربردی شامل پیشنهادهای مختلفی در حوزه های سیاسی، اقتصادی، تربیتی، پولی و مالی، سلامت و تغذیه، میراث فرهنگی و... خواهد بود و تلاش برای گسترش محتوای آن توسط همه مردم عزیز، به نجات رئیس جمهور آینده و سایر مسئولین از مرداب مفاهیم معیوب سند توسعه پایدار 2030 کمک خواهد نمود. (بعون الله و کرمه)
علی کشوری - سه شنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۳- حوزه علمیه قم
#رئیس_جمهور_تمدنی
#انتخابات
#فقه_نظام
https://eitaa.com/olgou4
⚡️قرارداد اجتماعی رئیس جمهور و الگوی پیشرفت اسلامی چه می گوید؟!
✅ بعد از مشورت با جمعی از کارشناسان الگوی پیشرفت اسلامی و جریانهای تمدنی متن کامل قرار داد اجتماعی رئیس جمهور و الگوی پیشرفت اسلامی -که شامل مجموعه ای از معیارهای تمدنی است- را به عنوان گامی مؤثر برای مطالبه ایده های کاربردی تمدنی از رئیس جمهور آینده و نامزدهای انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری منتشر خواهیم کرد/ بخشی از اطلاعیه انتخاباتی حجتالاسلام علی کشوری - سه شنبه ۱۵ خرداد ۱۴۰۳
🗞متن کامل اطلاعیه انتخاباتی حجتالاسلام علی کشوری:
https://eitaa.com/olgou4/6528
#رئیس_جمهور_تمدنی
#انتخابات
#فقه_نظام
https://eitaa.com/olgou4
⚡️ دو پیشنهاد شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی به رئیس جمهور آینده
👌پیشنهاد اول: تغییر در نظام ارزیابی کشور
https://eitaa.com/olgou4/6516
👌پیشنهاد دوم: اجرای ایده های تمدنی مطرح در قرارداد اجتماعی الگوی پیشرفت و رئیس جمهور
https://eitaa.com/olgou4/6533
✅منتظر توضیحات تکمیلی باشید...
#رئیس_جمهور_تمدنی
#انتخابات
#فقه_نظام
https://eitaa.com/olgou4