eitaa logo
روابط عمومی پلیس
5.7هزار دنبال‌کننده
53.7هزار عکس
15.3هزار ویدیو
201 فایل
لینک کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔹 رفتارمان نسبت به نماز چگونه است؟ ✅ در آیات متعدد قرآن کریم به زیبایى به بازشناسى و معرفى انواع برخورد مردم نسبت به نماز پرداخته شده است که از باب نمونه به چند آیه اشاره می‌کنیم، با این توضیح که امکان دارد چند رفتار در یک فرد جمع شود و یا یک هم‌پوشانی در آن باشد. البته می‌توانید با مراجعه به قرآن موارد دیگری به این فهرست اضافه نمایید. خداوند ما را از نمازگزاران حقیقی قرار دهد. ▪️عدّه‌اى باور ندارند و نماز نمى‌خوانند: فلا صدّق و لاصلّى (قیامة/۳۱) ▪️عدّه‌اى مانع نماز دیگران مى‌شوند: ارایت الذى ینهى. عبداً اذا صلّى (علق/۹,۱۰) ▪️عدّه‌اى نماز را مسخره می‌کنند: و اذا نادیتم الى الصلوة اتخذوها هزوا و لعبا (مائده/۵۸) ▪️عدّه‌اى بى‌نشاط و از روی ریا نماز مى‌خوانند: و اذا قاموا الى الصلوة قاموا کُسالی یراءون الناس (نساء/۱۴۲) ▪️عدّه‌اى گاهى مى‌خوانند و گاهى نمى‌خوانند: فویل للمصلّین الّذینهم عن صلوتهم ساهون (ماعون/۴,۵) ▪️عدّه‌اى به خاطر رسیدن به دنیا، نماز را رها می‌کنند: و اذا راءوا تجارة او لهوا انفضّوا الیها و ترکوک قائما (جمعه/۱۱) ▪️عده‌ای نماز را ضایع می‌‌کنند: فخلف من بعدهم خلف اضاعوا الصلوة و اتبعوا الشهوات (مریم/۵۹) ▫️بعضی نماز را برپا می‌دارند: الذین ان مکناهم فی‌الارض اقاموا الصلوة (حج/۴۱) ▫️بعضى نماز را با خشوع مى‌خوانند: الذین‌هم فى صلاتهم خاشعون (مؤمنون/۲) ▫️بعضى مراقب نمازهایشان هستند: و هم على صلاتهم یحافظون (انعام/۹۲) ▫️بعضى کارشان آنان را از نماز غافل نمی‌کند: رجال لاتلهیهم تجارة و لا بیع عن ذکر اللّه و اقام الصلوة (نور/۳۷) ▫️بعضى با شتاب و با نشاط به سوى نماز حرکت مى‌کنند: فاسعوا الى ذکراللّه (جمعه/۹) ▫️بعضى با آراستگی در نماز حاضر می‌شوند: خذوا زینتکم عند کل مسجد (أعراف/۳۱) ▫️بعضى همیشه نمازشان را می‌خوانند و بر آن تداوم دارند: الذین‌هم على صلاتهم دائمون (معارج/۲۳) ▫️بعضی در نماز اخلاص دارند: قل ان صلاتی و نسکی و محیای و مماتی لله ربّ العالمین (انعام/۱۶۲)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
در محضر قرآن کریم: ✅ يَأَيُّهَا الَّذِينَ ءَامَنُواْ إِن تَتَّقُواْ اللَّهَ يَجْعَل لَّكُمْ فُرْقَاناً وَ يُكَفِّرْ عَنكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ وَ يَغْفِرْ لَكُمْ وَ اللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ‏ (انفال/۲۹) 🔹اى كسانى كه ایمان آورده‌اید! اگر تقواى الهى پیشه كنید، خداوند برایتان فرقانى (قوّه‌ى شناخت حقّ از باطلى) قرار مى‌دهد و بدى‌هایتان را از شما مى‌پوشاند و شما را مى‌آمرزد و خداوند صاحب فضل و بخشش بزرگ است. 🔸وسیله و معیار شناخت حقّ از باطل متعدّد است، از جمله: ▫️انبیا و اولیاى الهى؛ چنانكه پیامبر صلى الله علیه و آله را فاروق نامیدند و یا در حدیث مى‌خوانیم: «مَن فارق علیّاً فقد فارق اللّه» هر كس على علیه السلام را رها كند، خدا را رها كرده است. ▫️كتاب آسمانى؛ كه با عرضه امور به آن مى‌توان حقّ را از باطل تشخیص داد. ▫️تقوا؛ زیرا طوفان غرائز و حبّ و بغض‌هاى همراه با بى‌تقوایى، مانع درک حقایق است. ▫️عقل و خرد؛ كه بدون آن نمى‌توان حتّى به سراغ وحى رفت. 🔸فرقان و قدرت تشخیص حقّ از باطل، حكمت و بینشى خدادادى است كه به اهل تقوا داده مى‌شود و به علم و سواد و معلومات وابسته نیست.به گفته‌ى تفسیر كبیر فخررازى، «تكفیر سیّئات»، پرده‌پوشى در دنیا و «مغفرت»، رهایى از قهر خدا در آخرت است، و به گفته‌ى تفسیر نمونه، «تكفیر»، محو آثار اجتماعى و روانى گناه و «مغفرت»، بخشایش نسبت به عذاب دوزخ است. 🔸كسانى كه تقوا داشته و تمایلات نفسانى را كنار بگذارند، قوّه‌ى تشخیص حقّ به آنها عطا مى‌شود. چنانكه در آیه‌ى دیگرى مى‌خوانیم: «اتّقوا اللّه و یعلّمكم اللّه» [بقره/۲۸۲] از خدا پروا كنید، خداوند شما را آگاه مى‌كند و یادتان مى‌دهد. گویا روح همچون آینه‌اى است كه تقوا غبار را از آن مى‌زداید و نور حقّ در آن منعكس مى‌شود، چنانكه حضرت على علیه السلام تقوا را دارو و درمان دل‌ها، نور و بینایى كوردلى‌ها و شفا و وسیله‌ى اصلاح قلب، تطهیر جان، امنیّت ترس‌هاى درونى و روشنایى تاریكى‌ها مى‌داند.[خطبه ۱۸۹] و بر عكس، حرص‌ها و طمع‌ها سبب لغزش خردها مى‌شود.(حکمت ۲۱۹) ❇️ از پيام‌های آیه ▫️اگر تقوا داشته باشیم، در آزمایش مال و فرزند، خداوند ما را راهنمایى مى‌كند كه چگونه برخورد نماییم. «اموالكم و اولادكم فتنة... ان تتّقوا اللّه یجعل لكم فرقانا» ▫️عملكرد انسان، در بینش او اثر دارد. كسى كه تقوا دارد، علاوه بر علم، فطرت، عقل وتجربه، خداوند بصیرت و دید و شناخت ویژه‌اى به او مى‌دهد. («فرقان» نكره آمده است تا نشان دهد كه بصیرت خاصّى مراد است) ▫️تقوا، هم عامل شناخت صحیح، «فرقان» هم مایه‌ى آبرو و حیثیّت اجتماعى، «یُكفّر عنكم» و هم سبب مغفرت اخروى است. «یغفر لكم» ▫️اعطاى بصیرت ویژه به اهل تقوا و بخشش گناهان آنان، تفضّلى از جانب خداوند است. «یجعل لكم فرقانا... واللّه ذو الفضل العظیم»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی (ره): مبارزات کشور ما عقیدتی است و جهاد در راه عقیده، شکست ناپذیر است.
❇️ سلام سرباز امام زمانم گرچه تو رفتی و تب و غم مانده باقی شب رفت و بر گلبرگ، شبنم مانده باقی پرواز كردی رفتی و تا روزِ محشر در سينهٔ ما داغِ اعظم مانده باقی اما از اين دزدانه كشتن‌هایِ پُر ترس تاريخ را شرمِ مُسَلَّم مانده باقی گرچه اَبَر سردار را از ما گرفتند اما دو صد سردارِ محكم مانده باقی آتش اگر يك شب به دامانش گره خورد ايرانِ سليمانی، مجسَّم مانده باقی گرچه از اينجا رفت دستانِ علمدار بنگر"خزان" دل پايِ پرچم مانده باقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا