💢پنج مرداد و فروغ جاویدان
ما آن را به نام عملیات مرصاد می شناسیم اما #مسعود_رجوی این عملیات وطن فروشانه را #فروغ_جاویدان نام گذاری کرده بود.
سال ۱۳۶۴ مسعود رجوی به عراق رفت و در بدو ورود مورد استقبال معاون رئیس جمهور این کشور قرار گرفت، کشوری که با ایران در حال جنگ بود.
رجوی در خیانتی بزرگ که حتی #بنی_صدر هم به او معترض میشود (همین ایام دختر بنی صدر از رجوی طلاق گرفت) ارتش آزادی بخش ملی را تشکیل داد تا کنار بعثی ها با هموطنان خود بجنگد. جاسوسی، شنود بیسیم ها، درز اطلاعات و اخبار عملیات ها، بازجویی و جذب اسیران ایرانی، ترور هزاران بیگناه در داخل کشور از جمله اقدامات مسعود و سازمانی بود که شعارش آزادی خلق بود.
اوج این خیانت در پنجم مرداد ۱۳۶۷ رخ داد و آرزوی مسعود فتح تهران بود در حرفها و وعده هایش به #صدام_حسین مطرح میکرد که وارد هر شهری که بشویم مردم خود به استقبال آنها خواهند آمد.
درگیری جدی در منطقه اسلامآباد غرب و کرند غرب در استان کرمانشاه، آغاز شد. رمز عملیات "یاعلی" و فرمانده آن #صیاد_شیرازی بود.
او و رزمندگان رشادتهای زیادی بخرج دادند تا اهالی روستاها و شهرها را از شر وجود خونخواران رجوی نجات دهند.
#صیاد درسی به آنها داد که در تاریخ ماند. آنچنان بغضی از صیاد داشتند که در نهایت صیاد را #ترور کردند.
بعد از عملیات فروغ جاویدان، مسعود چندین سخنرانی ایدئولوژیک با نظریات جدید داشت که علت شکست در این عملیات را تعلقات جنسی و عاطفی دانست و مساله "ازدواج ایدئولوژک" را مطرح کرد.
هنگام و بعد از این عملیات، زندانهایی که اعضای مجاهدین(منافقین) در آن زندانی بودند شلوغ شد اخباری به آنها رسیده که رجوی در حال پیشروی است. و ماجرا جدیدی رخ داد. شاید در فرصتی دیگر به این مساله بپردازیم.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
علیرضا زادبر
💢پنج مرداد و فروغ جاویدان ما آن را به نام عملیات مرصاد می شناسیم اما #مسعود_رجوی این عملیات وطن
همسران مسعود و شوهری که زنش را هدیه داد!
.
مسعود رجوی همسر اولش اشرف بود، پادگانی که صدام بعثی در اختیار مسعود قرار داده بود را به یاد همسر اولش پادگان اشرف نامید. همسر دوم مسعود فیروزه بود، دختر ابولحسن بنی صدر، پس از پیوستن مسعود به صدام برای جنگیدن با ایران، دختر بنی صدر از مسعود طلاق گرفت و در فرانسه ماند. اما اصل داستان در ازدواج سوم است. مریم قجر عضدانلو، سال ۱۳۵۸ با ابریشمچی(همین فردی که در ویدئو مسعود را به آغوش کشیده است) ازدواج کرد، از افراد رده بالای سازمان، به ناگاه در سال ۱۳۶۴ مریم قجر عضدانلو که تا همین ساعتی پیش همسر ابریشمچی بود، از او جدا و به عقد مسعود درآمد!!!! مریم از آن زمان شد، مریم رجوی، دستور فرمان آتش در عملیات مرصاد را داد و سال ۱۳۷۲ مسعود او را بعنوان رئیس جمهور ایران معرفی کرد.
این ویدئو، روز جشن طلاقِ مریم از ابریشمچی و همزمان ازدواج با مسعود است! ابریشمچی پایین نشسته بود، هنگام دادن هدیه بالا میرود و پس از هدیه دادن همسرش به مسعود، این چنین او را به آغوش میکشد!
.
.
پس از شکست رجوی و سازمانش در عملیات "فروغ جاویدان" که با حمایت صدام بعثی شکل گرفت، عملیاتی که سازمانِ رجوی از ارتش و صیاد شیرازی متحمل شکست سنگینی شد؛ رجوی در جمع یاران سخنرانی دارد که در آن علت شکست را توضیح میدهد. مسعود می گوید: علت شکست شما از جمهوری اسلامی در عملیات تعلق خاطر بود، آنگاه که دستان بر روی ماشه بود بجای اندیشیدن به آزادی خلق، بفکر زن و فرزند و تعلقات خاطرتان بودید! مسعود انقلاب ایدئولوژیک و از بین رفتن این روابط را اعلام می کند. بعدتر در آدابی ایجاد کردند به نام "غسل هفتگی" بدین شکل که اعضای سازمان در مقابل هسته های رهبران میانی سازمان افکار جنسی طول هفته را با صدای بلند بیان می کردند و رهبران سازمان افکار آنان را غسل و پاک می کردند!
.
امروز این سازمان، با این گذشته توسط دولت آمریکا بعنوان جانشین جمهوری اسلامی معرفی میشود و وزیرخارجه سابق آمریکا در کنفرانس آنان سخنرانی می کند! عجیب تر اینکه امروز این سازمان در فضای مجازی و حقیقی شعار حقوق زن سر میدهد و میدانداری می کند.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
مهریه دختر بنی صدر استقلال و آزادی ایران بود.
در میانه تجاوز صدام به ایران، رجوی و سازمانِ رجوی بعنوان یاریگر صدام به او پیوستند. در خاک عراق صاحب مقری شدند به نام همسر اول مسعود: پادگان اشرف. خیانت بزرگی که باعث جدایی بین بنی صدر و رجوی شد، بنی صدر طلاق دخترش را از رجوی گرفت، در فرانسه ماند اما رجوی به دیدار صدام رفت. پول و ادوات گرفت. استدلال این بود که ما با جمهوری اسلامی می جنگیم! نه با ملت و خلق ایران! مردم ایران را می کشتند، جاسوس داشتند، عملیاتهای ما را لو میدادند، مرصاد را راه انداختند، همه و همه با همین استدلال: مشکل ما جمهوری اسلامی است! با ملت کاری نداریم!
این ایام رجوی نیست، آدمها تغییر می کنند اما استدلال همان است! ما تحریم و جنگ را برای جمهوری اسلامی میخواهیم نه ملت ایران!
https://eitaa.com/Politicalhistory
علیرضا زادبر
نمازی به نیابت از شما حرم سقایی که آب نرساند اما تا ابد سقاست
چند روز دیگر علت سفر به عراق را توضیح خواهم داد. دعا کنید خیری در این حرکت باشد.
علیرضا زادبر
مهمان منزل ابوعلی بودیم
عراقی ها خدمت به زائر را شرافت خود میدانند و ما هم باید آنها رل تکریم کنیم
علیرضا زادبر
عراقی ها خدمت به زائر را شرافت خود میدانند و ما هم باید آنها رل تکریم کنیم
اینجا
کربلا
مدرسه ای بزرگ
ایده ای داریم
دعا کنید کامل شود
هرکس میخواهد به این نسل کمک کند، از الان آماده شود، تلاش کند تا متولدین دهه هشتاد و اوایل دهه نود #پیاده_روی_اربعین را امسال تجربه کنند.
المپیک خاصترین و بزرگترین رویداد ورزشی جهان است. برای چند ثانیه فرض کنید این افتتاحیه به این شکل در ایران برگزار میشد و رئیس فیفا در تهران زیر باران اینگونه می نشست و چنین تصویری از او مخابره میکردند!
بعد برخی از هموطنان، کارشناسان و اهل رسانه چه واکنشی داشتند؟ تا کجا ایران تحقیر میشد؟
https://eitaa.com/Politicalhistory
#استوری_کنید
این روزها مجددا بحث بر سر حمایت از شهدای غزه در هیاتهای مذهبی مطرح شده که متاسفانه عده ای در منابر و مداحی ها مخالف حمایت از مظلوم هستند. حتی اخیرا به چند بیت شعرخوانی در حمایت از مردم غزه تاخته اند. ریشه کجاست؟
https://eitaa.com/Politicalhistory
💢 شکست ما
داستان ما ، داستان چوپانی است که از یک طرف به گوسفندش پوست خربزه می داد و از طرف دیگر دنبه اش را وزن می کرد تا ببیند چاق شده یا نه ... ما می خواهیم اگر امروز برخوردی کردیم ، فردا به #نتیجه برسیم ، در حالی که این #شتاب ، در هیچ موقعیتی بهره نمی دهد حتی غذا هم بلافاصله به رگ ها و سلول ها منتقل نمی شود ، بلکه بارها و بارها کنترل می شود بذری که تو امروز کاشته ای ، بعد از ماهها سر از خاک در می آورد و پس از مدت درازی ریشه میدواند تا بار دهد تا سُنبله شود . «شکست های ما» از اینجا شروع می شود که می خواهیم در #یک_برخورد و در یک روز ، تمام خلق را بسازیم ، در حالی که در تاریخ میبینیم که انبیاء سالها نالیدند و نتیجه ای نگرفتند ، ولی مأیوس هم نشدند . حالا چه شده که ما مأیوس می شویم و صدمه میخوریم ؟!
📚 حرکت - علی صفایی حائری - صفحه ۵۸
https://eitaa.com/Politicalhistory
امام صادق(ع):
ثروتمند باید سالی دو مرتبه و فقیر باید سالی یک مرتبه به زیارت قبر حضرت امام حسین(ع) بروند.
ابن قولویه، جعفر بن محمد، کامل الزیارات، محقق، مصحح، امینی، عبد الحسین، ص 293- 294، نجف اشرف، دار المرتضویة، چاپ اول، 1356ش. ص: 293 – 294.
علیرضا زادبر
امام صادق(ع): ثروتمند باید سالی دو مرتبه و فقیر باید سالی یک مرتبه به زیارت قبر حضرت امام حسین(ع) ب
در مقتل است
امام، مُتکا یا صندلی(کوتاه برای تکیه) مانندی داشت
بزرگان عرب معمولا به آن تکیه میدادند
حضرت در خیمه به آن تکیه میداد
عصر عاشورا وقتی خواستند
خیمه ها را غارت کنند
یک ملعونی که چیزی به او نرسیده بود
آن متکا را برداشت و فریاد میزد
از حسین غنیمت بردم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما هنوز کربلاییم
نه فقط برای زیارت
پیگیریم
محله به محله
خانه به خانه
موکب و منطقه ای میخواهیم:
برای نوجوان و جوانِ زیارت اولی
این نسل باید پایش به پیاده روی اربعین باز شود
علیرضا زادبر
ما هنوز کربلاییم نه فقط برای زیارت پیگیریم محله به محله خانه به خانه موکب و منطقه ای میخواهیم: بر
من اگر موفق به این کار نشوم که مقدمات سفر چند نوجوان و جوان زائر اولی را به لطف خدا فراهم کنم، اربعین خانه خواهم نشست. البته این نیت و هدف شخصی من است.
باید کاری کرد این نسل اربعین را تجربه کنند. تنها راه تنفس ماست.
#علیرضا_زادبر
🔴 به گزارش رسانههای لبنانی، حملهای به شهرک طیر حرفا در اطراف شهر صور در جنوب لبنان انجام شده است.
🔴 هیئت یونيفيل هشدار داد که تشدید تنشها در مرز لبنان و سرزمینهای اشغالی ممکن است منجر به بروز یک درگیری گسترده شود.
🔴 به گزارش خبرنگار شبکه المیادین در جنوب لبنان، "ارتش" اشغالگر اسرائیل برخی مناطق از جمله شهرک طیرحرفا را با موشک هدایتشونده هدف قرار داده است.
https://eitaa.com/Politicalhistory
رهبر انقلاب : البته همه میدانند من روی مسائل فرهنگی حساسم، اما الآن اولویت روی مسائل اقتصادی ست
https://eitaa.com/Politicalhistory
رهبر انقلاب در مراسم تنفیذ هم یک دور فشرده تاریخ معاصر گفتند!
https://eitaa.com/Politicalhistory
فرهنگ فرهنگ فرهنگ
طبق معمول کمیسیون فرهنگی مجلس به دلیل عدم رغبت نمایندگان جهت عضویت در آن به حد نصاب نرسید. نباید خون گریه کرد!؟ برای انقلابی که اصالت فرهنگی دارد. برای کشوری که سابقه فرهنگی دارد. برای دوره ای که یک نزاع تمدنی شکل گرفته است، برای جامعه ای که با چالش فرهنگی، هویتی و سبک زندگی روبرو است. این جمله رهبر انقلاب یعنی اولویت اقتصادی درنظر گرفته شود از سوی دیگر حساسیت و اهمیت فرهنگ ترک نشود!
https://eitaa.com/Politicalhistory
از شب گذشته که اعلام کردم "ما هنوز در کربلاییم" و پیگیر مقدمات زیارت اربعین نوجوانان و جوانان زائر اولی هستیم دوستان بسیاری از موکبهای مختلف با لطف و برادری اشاره داشتند که برای اسکان زائران، افراد را به موکب ما راهنمایی کنید.
از لطف همه شما ممنونم
اما دو نکته را متذکر میشوم:
۱. هدف اصلی این است که تمرکز امسال همه مواکب بر روی نوجوانان و جوانان زائر اولی باشد نه فقط یک جمع محدود همیشگی و تکراری که هر کدام ده ها بار به این پیاده روی عظیم مشرف شده اند.
آن دختری کم حجابی که در حملات سالهای گذشته مورد هدف بوده است باید پایش به #پیاده_روی_اربعین باز شود. لذا باید مقدمات اربعین دانش آموزی هم فراهم شود. قرار گرفتن افراد در سن کم در این مسیر انسان ساز خودش موضوعیت دارد. اربعین راه تنفس بشر است. راه احیا است.
۲. ما پیگیر اختصاصی این طرحیم. شاید نشود به تنهایی به همه اهداف رسید. اما باید فعالین فرهنگی رویکرد موکبداری را به این سمت ببرند. راه نجات یک نسل است. بزرگترها و موسفیدها باید این خدمت را به نسل جدید تقدیم کنند. از داخل کشور، شهر و روستا برای سفر این نسل موقعیت ایجاد شود تا دم حرم امام حسین(ع) و پایان مسیر مشایه...
و اساسی ترین نقش در اینجا بر عهده خانواده هاست. فرزندان خود را در این مسیر قرار دهید تا تجربه کنند.
باز هم از لطف همه شما ممنونم
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
موکبداری "امروز" یعنی این درک و رویکرد وجود داشته باشد که باید دستِ نسل جدید با آن فضای ذهنی و دنیا متفاوت در هر شهر و روستا را گرفت، به آنها موقعیت داد، در مسیر مشایه آورد و تا عمود آخر رساند.
امروز موکبداری فقط تامین غذا و اسکان نیست. اربعین تنها فرصت کمک به نسل جدید است.
#علیرضا_زادبر
https://eitaa.com/Politicalhistory
از این متوسط ۳ میلیون نفری که هر سال و برای چندمین و برخی چنددهمین بار به اربعین می روند اگر هر کدام مقدمات سفر اربعین یک نفر زائر اولی را فراهم کنند تا آنان نیز این سفر تربیتی را تجربه کنند فکر میکنید چه تحول و وسعتی از کشور را در برمیگیرد!؟
مساله فقط تامین مالی زائر اولی ها نیست باید تبلیغ کرد بسیاری را قانع و مجاب کرد که بروید.
https://eitaa.com/Politicalhistory