#با_مردم #پورمحمدی (۱)
🔹 حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی با حضور ساده و بیآلایش در قاب رسانه ملی، با مردم سخن گفت و به تشریح کارنامه و سوابق قضایی و امنیتی خود از ابتدای انقلاب تاکنون پرداخت.
🔰 آقای پورمحمدی دولتش را «دولت قرار» به معنای استقرار و آرامش و متانت معرفی کرد که با شعار «خرد، شادی، شکوفایی» در عرصه انتخابات حاضر شده است و اعلام کرد در دولت خود به دنبال ۳ اولویت «عدالت»، «ثروت» و «قدرت» خواهد بود.
♦️ حجتالاسلام پورمحمدی با بیان خاطره دیدار و مذاکرهاش با «صدام حسین»، اظهار داشت که باید با دشمن هم مذاکره کرد اما از موضع قدرت و نه به حالت ضعف و زبونی و به دنبال عکس یادگاری و... رفتن! او تلویحاً مذاکره با آمریکا را لازم دانست گرچه رویکردی متفاوت با دولت جناب روحانی خواهد داشت.
🔰 او همچنین به مواردی از تجربیات و کارهای گذشته خود اشاره کرد؛ از جمله کلید زدن طرح سهمیهبندی بنزین و کارت سوخت، و الکترونیکی کردن بررسی کد ملی رأیدهندگان در انتخابات با رویکرد برگزاری انتخابات الکترونیکی.
قول معروف | علیرضا رنجبر
#با_مردم #پورمحمدی (۱) 🔹 حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی با حضور ساده و بیآلایش در قاب رسانه ملی، با مر
#با_مردم #پورمحمدی (۲)
💠 برنامه ایشان بهصورتی هوشمندانه در فضایی ساده و خالی از هر نماد و نشانه و ابزاری در محیط صحنه، و تنها با بهرهگیری از یک صندلی سادهٔ معمولی و پرچم ایران و نمایش اهتزاز پرچم ایران در پسزمینه، سادهزیستی و رویکرد ملی او را به مخاطب القا میکند.
✅ ویژگیها و امتیازات پورمحمدی در این دوره انتخابات، این موارد است:
▫️او تنها طلبهٔ معمّم در جمع نامزدهای ریاست جمهوری است که پس از دو رئیس جمهور حوزوی و معمّم یعنی جناب روحانی و شهید رئیسی به کارزار انتخابات وارد شده است.
▫️سخنور ماهری است که با فراز و فرود کلام و استفاده از لحن مناسب و زبان بدن و چهره، گشادهرویی و تبسم، میتواند جایگاه خوبی برای خود بهدست آورد.
▫️همکاری ایشان با دولتهای مختلف پس از انقلاب، توانایی تعامل او با هر رویکرد مدیریتی را نشان میدهد؛ گرچه در دو مرحله از سوی دو رئیس جمهور (خاتمی و احمدینژاد)، کنار گذاشته شد.
🔰 حضور حجتالاسلام پورمحمدی را شاید بتوان برجستهتر و با اختلاف زیادی برتر از دکتر پزشکیان دانست که میتواند رقیب جدی دیگر کاندیداها باشد که در ادامهٔ برنامههای انتخاباتی با اقبال بیشتری از سوی برخی از مردم هم روبرو میشود.
🔻 گرچه حضور پورمحمدی بر حسب احساس وظیفه و تکلیف بوده است و هیچ برنامهٔ سنجیده و طراحیشده برای مدیریت و پیشرفت کشور ندارد و همین نقطه ضعف، استقبال نخبگان و دلسوزانی که راه آیندهٔ ایران را از طریق اجرای برنامهای دقیق و حسابشده میدانند، با او همراه نخواهد کرد.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
#گفتگوی_ویژه #جلیلی (۱)
💠 دکتر سعید جلیلی در این برنامه بعد از «بسمالله» مستقیماً شروع به سخن کرد و سؤال مجری را پاسخ داد؛ کاش سلام و احوالپرسی با مردم را هم چاشنی بسمالله خود میکرد تا ارتباط قویتر و مؤثری با مخاطب برقرار کند. نوع نگاه ایشان به خانم مجری هم حیا و نجابت او را میرساند که ما را به یاد نگاه شهید رئیسی در پاسخ به مجری خانمی که در مقابلش قرار داشت میاندازد.
🔰 دکتر جلیلی با اشاره به حضور و همراهی خود در نوشتن و اصلاح و نظارت بر برنامه جامع پنجم، ششم و هفتم توسعه کشور، برتری چشمگیر خود نسبت به دیگر کاندیداها را در این زمینه نشان داد و گویا اینگونه اعلام کرد که «با برنامه پنجم و ششم و هفتم زندگی کرده است».
◽️ ایشان همچنین تسلط بر بند بند سند هفتم توسعه و سیاستهای مقام معظم رهبری را به نمایش گذاشت و با بیان اینکه تمامی سندهای ششگانهٔ قبل از انقلاب و اسناد توسعه بعد از انقلاب را مورد مطالعه، بررسی و آسیبشناسی قرار داده است، اشراف کامل و جامع خود را در این زمینه به اثبات رساند. تنها کافیست ایشان سکاندار قوه مجریه شود تا با احاطه بر قوانین و اسناد بالادستی و اشراف بر تمام مشکلات و آسیبها، بتواند حفرهها و رخنههای موجود در مسیر پیادهسازی این قوانین و برنامهها را پر کند.
قول معروف | علیرضا رنجبر
#گفتگوی_ویژه #جلیلی (۱) 💠 دکتر سعید جلیلی در این برنامه بعد از «بسمالله» مستقیماً شروع به سخن کرد
#گفتگوی_ویژه #جلیلی (۲)
✅ مزیت خاص و بینظیر دکتر جلیلی، همین تسلط کامل و دقیق بر برنامههای توسعه و آماده داشتن برنامهٔ جامع عملیاتی و اجرایی برای پیادهسازی برنامه هفتم توسعه در کشور است. همانطور که در برنامه هفتم هم آمده است، دولت باید ظرف ۳ ماه ۷ برنامه، ظرف ۶ ماه ۱۷ برنامه و ظرف یکسال ۱۵ برنامهٔ اجرایی و عملیاتی برای پیادهسازی برنامه هفتم توسعه ارائه کند که آقای جلیلی در سالهای گذشته با شناخت و آسیبشناسی و برنامهریزی کارشناسی، توانسته است برنامه خود را در موارد مختلف آماده کند. لذا این زمانبندی ۳ و ۶ ماهه و یکساله را نیاز نخواهد داشت و بهسرعت میتواند برنامه خود را برای پیشرفت و آبادانی و ارتقای کشور، آغاز کند.
💠 دکتر جلیلی در این گفتگو با اشاره به شعار انتخاباتی خود که «یک جهان فرصت، یک ایران جهش» است از نقشآفرینی مردم در کنار دولت سخن گفت و با ذکر مثالهای مناسب در کلام خود و بیان نمونههای عینی و ملموس که حاصل سفرهای چندسالهٔ او به شهرها و روستاهای مختلف کشور بوده است، برخی از برنامههای خود را در زمینه حاکمیت ریال، ساماندهی بازار ارز، مالیات، اقتصاد دریامحور، رونق تولید، مسکن، محصولات پتروشیمی، صادرات و فروش نفت و فرآوردههای آن و... تبیین کرد. جهت مطالعه مشروح این گفتگوی خبری که حاوی برنامههای ایشان و نکات علمی بسیار است، اینجا را ببینید.
🔰 آقای جلیلی همچنین از همکاری و تعامل خود با دولت شهید رئیسی و شخص شهیدِ جمهور و از طرح و برنامههایی که تقدیم آن شهید عزیز کرده بود، سخن گفت و تلاش خود در برنامهریزی تا پیگیری برای عملیاتی شدن برنامهها و به نتیجه رسیدن طرحها را توضیح داد.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
📢 سنگینترین جهاد اسلامی در دوران امامت امام باقر (علیهالسّلام)
✏️ رهبر انقلاب: اگر كسى ادعا كند كه امام باقر يكى از سنگينترين بارهاى جهاد اسلامى را در مدت امامتش بر دوش داشت، ادعاى گزافى نكرده است. امام باقر در دورانى بار مسؤوليت را بر دوش مىگرفت كه عالم اسلام در زير بار سنگين حكومت طاغوت يعنى خلفاى جبّار مروانى كمر خم كرده بود.
✏️ لازم بود كه جامعهى اسلام و مخصوصاً مبارزان و كسانى كه دلشان در هواى حكومت اسلامى مىتپيد، سازماندهى و تشكيلاتدهى كنند...
✏️ بدانيد كه امام باقر در طول اين مدت توانست وضع را به جايى برساند كه شيعهى فداكارِ با اخلاص بعد از رحلت امام باقر انتظار آن را داشت كه در طول چند سال كوتاه، حكومت اسلامى و علوى سر كار بيايد.
🗓 هفتم ذیالحجه، سالروز شهادت امام محمد باقر(علیهالسلام) تسلیتباد
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
▫️قالَ الْإِمَامُ الْبَاقِرُ(ع): «كَأَنِّي بِقَوْمٍ قَدْ خَرَجُوا بِالْمَشْرِقِ يَطْلُبُونَ الْحَقَّ فَلَا يُعْطَوْنَهُ ثُمَّ يَطْلُبُونَهُ فَلَا يُعْطَوْنَهُ فَإِذَا رَأَوْا ذَلِكَ وَضَعُوا سُيُوفَهُمْ عَلَى عَوَاتِقِهِمْ فَيُعْطَوْنَ مَا سَأَلُوهُ فَلَا يَقْبَلُونَهُ حَتَّى يَقُومُوا وَ لَا يَدْفَعُونَهَا إِلَّا إِلَى صَاحِبِكُمْ قَتْلَاهُمْ شُهَدَاءُ أَمَا إِنِّي لَوْ أَدْرَكْتُ ذَلِكَ لَاسْتَبْقَيْتُ نَفْسِي لِصَاحِبِ هَذَا الْأَمْرِ».
▫️امام باقر(ع): «گویی میبینم که قومی در مشرق خروج کردهاند و خواستار حقّاند ولی به ایشان داده نمیشود، باز خواستار آن میشوند و به آنان داده نمیشود، پس چون چنین میبینند شمشیرهای خود را بر گردن خویش میافکنند (آمادۀ کارزار میشوند)، پس آنچه میطلبند به آنها بدهند ولی ایشان از پذیرفتن آن خودداری میکنند تا اینکه قیام نمایند و آن را به کسی باز ندهند مگر به صاحب شما، کشتگانشان شهیدند؛ بدانید اگر من آن را درک کنم، حتما جان خود را برای صاحبالامر میگذارم».
(الغیبة نعمانی، ص۲۷۳)
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
#میزگرد_سیاسی #پورمحمدی (۱)
💠 در این دورهٔ انتخابات، میزگردهای گفتگو میان کاندیداها و کارشناسان، چالشیتر شده که به جذابیت این برنامهها افزوده است. سه کارشناس برنامه با بیان سؤالاتی از مسائل مرتبط با میزگرد به گفتگو با کاندیدای مهمان میپردازند و پاسخها میتواند عیار و توانمندی آن کاندیدا را برای همهٔ مردم روشن کند.
🔰 اولین برنامهٔ «میزگرد سیاسی» میزبان حجتالاسلام مصطفی پورمحمدی و دو مشاور و همراهش - آقایان حجتالله ایوبی و سیدمصطفی ابطحی - بود که به گفتگو پیرامون سیاست داخلی و خارجی پرداختند.
🔰 آقای پورمحمدی در مقدمه با خواندن و تفسیر حدیثی از امام باقر(ع) درباره تفقه در دین و تقدیر و برنامهریزی در معیشت، شروع به سخن کرد.
🔹او با سخنوری و فن بیان خود و شوخطبعی و برقراری ارتباط چشمی با دوربین بهصورت پیدرپی، علاوهبر توجهش به اقتضائات رسانهای، آخوند بودن خودش را هم تمام و کمال نشان داد.
💠 جناب پورمحمدی همچنان از مزیتِ تنها طلبهٔ معمّم بودن در میان کاندیداها استفاده میکند؛ او در بخشی از گفتگو که کارشناس او را «دکتر پورمحمدی» خطاب کرد، گفت: «من دکتر نیستم، یک آخوند و طلبهام و همان طلبه بگویید و اسمم را صدا بزنید سپاسگزارم».
🔰 آقای پورمحمدی مقدمهٔ صحبتش را خطیبانه به تبیین مأموریت و رسالت اسلامی و انقلابی اختصاص داد و این رسالت را همان رساندن پیام دین در زمینه بهبودی وضعیت دنیا و سعادت در آخرت، حمایت از مظلومان عالَم و نظم بخشیدن به اوضاع جهان اعلام کرد؛ البته لازمه این سیاست را در ارتقای توان داخلی دانست.
▫️شروعی خوب و مناسب و برگرفته از آموزههای اسلامی و انقلابی داشت.
قول معروف | علیرضا رنجبر
#میزگرد_سیاسی #پورمحمدی (۱) 💠 در این دورهٔ انتخابات، میزگردهای گفتگو میان کاندیداها و کارشناسان، چا
#میزگرد_سیاسی #پورمحمدی (۲)
🔰 در ادامه مشاور او، آقای ابطحی درباره رویکرد فرهنگی پورمحمدی در سیاست داخلی و خارجی سخن گفت و به اهمیت فرهنگ و هنر ایرانی در روابط خارجی بهعنوان قدرت نرم ایران اشاره کرد. جهتگیری فرهنگی خودشان در سیاست داخلی را هم با افزایش مشارکت و اصلاح نظام انتخاباتی و همچنین رفع موانع تحزّب عنوان کرد. به نظر، گفتمانِ گسترش دامنهٔ تآییدصلاحیتها هدف بود.
✅ آقای پورمحمدی در پاسخ به چگونگی امنیتآفرینی برای کشور، دو شاخص مطرح کرد: ۱. «تأمین امنیت» در پرتو تقویت همپیمانهای منطقهای و جهانی با آرمانها و اهداف مشترک، ۲. «تأمین منافع» در پرتو توجه به حوزهٔ پیرامونی و همسایگان و برقراری و تداوم پیمانهای بینالمللی همچون بریکس، شانگهای و... .
♦️ ایشان دربارهٔ ابهام توان مدیریتیاش در موضوع بحران امنیتی ایران-افغانستان و حمله به سفارت ایران در مزارشریف و شهادت دیپلماتهای ایرانی در ۱۷ مرداد ۱۳۷۷، توضیحاتی ارائه کرد و ضمن بیان اینکه نمیتواند همهٔ مسائل را به دلیل امنیتی و محرمانه بودن به زبان بیاورد، شرایط آن زمان را توضیح داد تا خود را از عدم توانمندی مدیریتی در آن بحران و آسیبهای پس از آن تبرئه کند.
🔹 پورمحمدی سه بند اصلی از برنامه هفتم توسعه را که اولویت سیاست خارجی خود قرار خواهد داد این موارد اعلام کرد:
۱. تحکیم روابط خارجی.
۲. رویکرد اقتصادمحور.
۳. مسئله فلسطین.
🔻 البته ایشان درباره اصل برنامه هفتم گفت: «من به کل برنامه نقد دارم و حرفهای اساسی نسبت به برنامه دارم، به وقتش حرف خواهم زد».
ظاهرا اساساً با برنامهها مشکل دارند؛ همانطوری که در ارائه دیدگاههای خودش، بیشتر از بایدها و نبایدها سخن میگوید تا راهکارهای عملیاتی و اجرایی.
🔻 او همچنین اشاره کرد که یک عده برنامه مینویسند، یک عده باید اجرا کنند. رئیس جمهور باید اجرا کند. اغلب کسانی که حرف میزنند پژوهشگر و نویسنده و استاد و سخنور خوبی هستند ولی کارگزاران باتجربهای نیستند. دستشان به پیچ و مهره و آچار و پیچگوشتی و کلنگ و بیل نخورده است. باید در میدانِ عمل اینها را ببیند... مدیران ما باید قدرت اجرای سیاستِ برنامه را داشته باشند.
♦️ این گفتمانِ اشتباه که در این دوره پررنگتر شده، تقلیلِ جایگاه رئیسجمهور به یک «اوستا آچار و پیچگوشتی بهدست» یا یک «اوستا بنای ساختمان» در گفتار آقای پورمحمدی هم جلوه پیدا کرده که شایسته نیست و مجدد یادآوری میکنم کماهمیت جلوهدادن هر یک از کارنامه و برنامه، ضربه به جایگاه ریاستجمهوری است؛ این گفتمان، ایجاد یک خطای راهبردی در اندیشهٔ سیاسی کشور است، چه بدانند و چه ندانند!
♦️ مگر میشود رئیسجمهور، قدرتِ بالای فکری و اندیشهای نداشته باشد و به صرفِ تکیه بر کارنامه و سوابق بیاید رئیسجمهور شود؟! پس تفاوت آقای پورمحمدی با آقای قالیباف چیست؟ یکی کار قضایی و امنیتی کرده و دیگری اتوبان و پل و بوستان بنا کرده؛ پس اجرایی بودن به کدام معنا صحیح است؟ در حالی که هر دو سخن از در میدان بودن و اجرایی بودنِ خود به زبان میآورند. واقعا این حجم از تفسیرهای مختلف بر حسب میل شخصی عجیب و حیرتآور است! (بگذریم).
🔹 آقای پورمحمدی با تأکید بر اجماعسازی، سیاست خارجی را عرصهٔ وفاق ملی دانست و هر رویکرد در این زمینه را نیازمند اجماع داخلی بر سر آن مسئله عنوان کرد.
🔻 در مورد مذاکره و ارتباط با آمریکا و اسقاطیل نیز، چنین اظهار داشت که: «یک مو از خرس کندن هم غنیمت است؛ ... اگر منافع ملی ما اقتضا کند با تمام قدرت و استفاده از همهٔ ظرفیتها و نیروها و جسارت خودمان، برای احقاق حقوق ملت از هیچ حرکتی فروگذار نباشیم؛ مذاکره و رابطه اگر منافع ملی ایجاب میکند، باید استقبال کنیم».
🔹 پورمحمدی همچنین دربارهٔ برجام گفت «فرض بگیریم برجام یک چک بیمحل است، ما اصلا کاری نداریم چک بیمحل یا بامحل به ما داده باشند، ما مردِ این هستیم که چک را نقد کنیم».
✴️ حجتالاسلام پورمحمدی، نمونهای حقیقی از همان گفتمانِ اعتدال است که با ادعای مذاکره و ارتباط و وابستهٔ این جناح و آن جناح نبودن، با شیوهٔ میانه راه رفتن، تلاش میکند بدنهٔ مردمی را به خود جذب کند؛ البته از اعتدالیون سابق، درس عبرت گرفتهاند و از لفظ اعتدال استفاده نمیکنند؛ و نیز خط مشی لبخند را هم به گفتمان قدرت تغییر دادهاند، بلکه جلبنظر کند.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
#صف_اول #جلیلی (۱)
💠 دکتر سعید جلیلی در این برنامه، شروعی مناسبتر داشت و با سلام به مردم و نگاه مستقیم به دوربین، با چاشنی گشادهرویی و لبخند، کلامِ خود را آغاز کرد.
🔰 آقای جلیلی با بیان سوابق تحصیلی و کارنامه اداری خود، به این نکته اشاره کرد که از سال ۶۸ تا ۸۶ به مدت ۱۸ سال، سطوح مختلف کارمندی در دولت را از پایینترین سطوح تا بالاترین سطح مدیریتی پشت سر گذاشته و اینگونه نبوده است که یکشبه به مَسند مدیریت و مسئولیتهای بالا رسیده باشد.
✅ ایشان همین نکته را مؤلفهای مهم برای رئیسجمهور دانست که باید بداند دستوری که میدهد چه روندی را در ساختار دولت طی میکند تا به پایینترین سطح کارمندی برسد و دیگری بخواهد آن را انجام دهد. رئیسجمهور باید بداند در این مسیر چه آسیبها و عوارضی ممکن است مانع اجرای صحیح و درست باشد یا چگونه عمل کند تا بهترین بازخورد را در ساختار مدیریتی دولت بهدست آورد.
✅ دکتر جلیلی یکی از عملکردهای شاخص کارنامهٔ مدیریتیاش را نوع ادارهٔ بخش بازرسی وزارت امور خارجه عنوان کرد که در آن دوره توانسته است الگوی موفقی از مدیریت با کمترین هزینه و بیشترین فایده را پیاده کند. البته لازمهٔ چنین مدیریتی را چشمپوشی مدیر و مسئول از برخی منافع شخصی دانست؛ مثلا در همین مورد بهخصوص، عبور کردن از منافع شخصی مدیریت بازرسی وزارت خارجه و در نظر نگرفتن جاذبهٔ سفرهای خارجی بیان کرد. او گفت میتوانستم برای بازرسی سفارتخانهها، به کشورهای مختلف سفر کنم که هزینه سفرها بسیار زیاد میشد ولی بهگونهای عمل کردم که بشود با کمترین هزینه، بر تمامی سفارتخانهها نظارت و آنها را مدیریت کرد.
قول معروف | علیرضا رنجبر
#صف_اول #جلیلی (۱) 💠 دکتر سعید جلیلی در این برنامه، شروعی مناسبتر داشت و با سلام به مردم و نگاه مس
#صف_اول #جلیلی (۲)
💠 جلیلی معتقد است رئیسجمهور با مدیریت صحیح منابع میتواند جلوی اسراف و اتلاف آنها را بگیرد و همزمان بیشترین بهرهوری و منفعت را از منابعِ موجود بهدست آورد.
🔰 ایشان وضعیت امروز کشور را قرار گرفتن در یک نقطه تاریخی میداند که باید از تمام فرصتهای فراوان اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، منطقهای و بینالمللی، صنعتی، تاریخی و حتی تمدنی استفاده کرد تا به پیشرفت و اعتلای کشور برسیم. او شعار انتخاباتی خود را با نگاه به برنامههای خود و در جهت اهدافی که در دوره چهار سالهٔ ریاست جمهوری به دنبال آنهاست، مشخص و اعلام کرده است. وی همچنین مهمترین فرصت در ایران را توانمندیهای خودِ مردم میداند.
◽️ دکتر جلیلی به برخی از موفقیتهای مدیریتی خود در جایگاه دبیری شورای عالی امنیت ملی اشاره کرد. از جمله: هماهنگی و مدیریت بین قوا، تلاش جهت برقراری و ثبات امنیت کشور در زمان حضور آمریکا در افغانستان و عراق و هنگام پیدایش داعش، دفاع از حقوق ملت در مسئله هستهای و ارتقای توانمندی علمی و پیشرفتهای صنعتی در این حوزه.
🔰 آقای جلیلی ضمن بیان این نکته که در تشکیل دولت خود، نگاهش محدود به اعضای ستاد و اطرافیانش نیست، گفت باند داشتن یعنی تلاش برای تصاحب قدرت ولی وقتی از تیم صحبت میکنیم به معنای همکاری واقعی با تمام کسانی است که ظرفیت و توان مدیریت در عرصهٔ بهخصوصی را داشته باشند.
🔹 به باور جلیلی، رئیسجمهور باید علاوه بر داشتن برنامهٔ دقیق و کارشناسیشده، خودش هم اشراف کامل به آن برنامه داشته باشد و تصمیم خود را در انتخاب نوع برنامه گرفته باشد؛ اکنون فرصت آن نیست که رئیسجمهور شروع به بررسی برنامههای مختلف کند تا بتواند تصمیم بگیرد، چرا که در این صورت یا دچار تردید و تأخیر در تصمیم میشود یا تزلزل در تصمیم و اجرا پیش میآید.
💠 دکتر جلیلی، علاوه بر ویژگیهای سادهزیستی، پاکدستی، انضباط مالی در مدیریت و پرهیز از اسراف یا اتلاف سرمایه و منابع، دارای مبنای سیاسی دقیق و رویکردی راهبردی است؛ بهگونهای که سخنانش در هر برنامه، میتواند برای همهٔ مردم، بهویژه سیاستمداران و حتی کاندیداهای ریاستجمهوری، درسِ سیاست با نگاهی بلند به آینده باشد که موجب ارتقای جایگاه ریاستجمهوری در ایرانِ اسلامی خواهد شد. امیدوارم در صورتی که جلیلی رئیسجمهور شود، فلک را سقف بشکافد تا جهشِ ایران رقم بخورد، و در روش حکمرانی و مدیریت قوهٔ مجریه، طرحی نو در اندازد.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸
#با_مردم #زاکانی
💠 دکتر علیرضا زاکانی برای ضبط برنامه گفتگوی با مردم، به دل طبیعت رفته و از عنصری استفاده کرده است که ارتباط مستقیمی با مدیریت فعلی او بهعنوان شهردار تهران دارد. تصویر دو شهید عزیز، سردار سلیمانی و آیتالله رئیسی در کنار پرچم ایران، نمادی از رویکردِ ملی و انقلابی زاکانی است.
🔰 آقای زاکانی بیشتر صحبت خود را حول محور شهیدِ جمهور و با تکیه بر تعاملات میان شهرداری تهران و دولت شهید رئیسی انجام داد.
✅ شاهبیت سخنش آنجا بود که گفت «فرهنگ برای ما اولویت است، اما اقتصاد فوریت دارد». این نگاه و رویکردِ صحیح او به اقتصاد و فرهنگ در شرایط فعلی، برگرفته از آگاهیاش نسبت به منظومهٔ فکریِ مقام معظم رهبری است.
🔹 زاکانی در راهکارهای عملیاتی دولتش، بیشتر بهدنبال احیا و تقویت دولتهای محلی با محوریت شوراها و شهرداریهاست که حاصل تجربهٔ مدیریت سهسالهاش در شهرداری تهران است. در این زمینه به برخی از دستاوردها و کارهایی که در این مدت انجام داده است، اشاره کرد.
🔰 آقای زاکانی میخواهد با رئیسجمهور شدن، مدل مدیریتش بر شهرداری تهران را در دولت و در ساحت کل کشور پیاده کند. او در زمینهٔ اجرا از آقای قالیباف پیشتازتر است؛ زیرا تصمیمات راهبردیتر گرفته و تجربهاش در مدیریت اجرایی اینچنینی، تر و تازهتر از تجربهٔ آقای قالیباف است.
♦️ بیشتر سخنان زاکانی در دو محور قرار میگیرد: تقدیر و تمجید از شهید رئیسی و همکاری خودش با دولتِ آن شهید بزرگوار، و بیان کارنامهٔ تجربیاش در مدیریت شهری تهران با ورود به ساحتهای گوناگون.
🔸
💬 قول معروف | علیرضا رنجبر
https://eitaa.com/QMAR71
🔸