#روانشناسی #خانواده #ازدواج
📙 چه جوری بهم بیایی
🖌حسین رستمی
🔹این اثر به گونه ای جامع، علمی و کاربردی تفاوتهای زن و مرد را بررسی می کنند؛ یعنی:
به انواع تمایزها در حوزه های مختلف جسمی، شناختی، هیجانی و رفتاری می پردازد؛ همچنین توضیح می دهد که ناآگاهی از هر تفاوت چگونه به سوء تفاهم ها دامن می زند؛
در هر قسمت توصیه هایی کاربردی، برای پیشگیری از اختلاف های زناشویی ارائه می دهد.
https://eitaa.com/joinchat/3667133051C15bdc19f55
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دقت
#نظارت
#مراقبت
#حقالناس
#حساسیت
#مدیریت_فرهنگی
#مدیریت_سیاسی
#مدیریت_اجتماعی
🔷حکمتانه
🎙علامه جوادی آملی :
✍ بیان نورانی از حضرت امیر(علیه السلام) است
که شما با آن آشنا هستید،
فرمود:
«الْحَجَرُ الْغَصِيبُ فِي الدَّارِ رَهْنٌ عَلَى خَرَابِهَا»؛
یعنی اگر کسی دیواری چید...
اما یک آجرش غصبی است،
شرعاً صاحب آجر می تواند آجر را از دیوار دربیاورد
گرچه دیوار فرو بریزد!
اگر خدای نکرده در هیئت[دولت]
یک آجر فاسد باشد،
در زیر مجموعه یک آجر فاسد باشد،
روزگار این آجر فاسد را در می آورد
گرچه دولت فرو بریزد!
#رویداد_تاریخی
🔹روز مبارزه با استکبار جهانی
در اهمیت یومالله ۱۳ آبان ۵۸ که با فاصله نه چندان دوری نسبت به پیروزی انقلاب اسلامی ایران اتفاق افتاد، همین بس که نه تنها توطئه های بعدی علیه انقلاب اسلامی با شکست مواجه و خنثی شده، بلکه ضربه سختی بر اقدامات ضد مردمی و عملیات جاسوسی آمریکا به ویژه در منطقه خاورمیانه وارد آمد و ابهت پوشالی و ساختگی این کشور در دنیا در هم شکسته شد.
به مناسبت چنین روزی، ۱۳ آبان در تاریخ کشورمان بنام روز مبارزه با استکبار جهانی نام گرفت.
🌸امام خامنه ای:
... سه حادثه در این روز اتّفاق افتاده که بعضی مستقیماً مربوط به آمریکاییها است، بعضی غیر مستقیم مربوط به آمریکاییها است. یک حادثه، تبعید امام است که در روز سیزدهم آبان در سال ۴۳ اتّفاق افتاد. چرا امام تبعید شد؟ چون یک قانونی به دستور شاه ــ به دستور محمّدرضا ــ در مجلس تصویب شد که بر طبق آن قانون، آمریکاییهایی که در ایران بودند مصونیّت پیدا کردند. آن وقت حدود چهل پنجاه هزار آمریکایی در ایران بود، در دستگاههای نظامی، دستگاههای امنیّتی، دستگاههای اقتصادی. اینها اگر چنانچه هر جنایتی در ایران میکردند، طبق این قانون، قابل تعقیب نبود؛ یعنی یک آمریکایی با ماشین راه میرود، مثلاً یکی را زیر بگیرد، یک جنایتی بکند، دستگاه قضائی کشور حق نداشت او را تحت تعقیب قرار بدهد! این، قانونِ مصونیّتِ آمریکاییها بود. امام تحمّل نکرد این را؛ یک سخنرانی مفصّل کردند ــ که صدای ایشان و متن سخنرانی الان موجود است ــ بعد به خاطر این سخنرانی، ایشان سیزده سال تبعید شد! حالا سیزده سال که میگوییم، چون در پایان این سیزده سال انقلاب اتّفاق افتاد؛ اگر انقلاب اتّفاق نمیافتاد، سی سال هم ممکن بود طول بکشد این تبعید، برای خاطر برخورد با این قانون حامی آمریکا. این یک حادثه که خب تقریباً مستقیماً مربوط به آمریکاییها است.
حادثهی دوّم کشتار دانشآموزان است؛ بچّههای همسنّ شماها جلوی این دانشگاه تهران قتل عام شدند، کشته شدند. حالا تعدادشان را به طور دقیق نمیشود انسان بگوید، چون آن وقتها چنین آمارهایی وجود نداشت؛ لکن یک تعدادی ــ یک دانه هم زیاد است؛ یک دانه هم زیاد است ــ از بچّههای عزیز ما جلوی این دانشگاه تهران به شهادت رسیدند. این حادثهی دوّم هم در روز سیزدهم آبان بود. این حادثهی دانشآموزان در سال ۵۷ بود.
حادثهی سوّم هم که یک سال بعد از آن حادثه است ــ بعد از پیروزی انقلاب ــ هجوم دانشجویان به سفارت آمریکا است و پیدا کردن اسنادی در آنجا که این اسناد، توطئههای آمریکا علیه ملّت ایران را نشان میداد؛ هفتاد هشتاد جلد شده. شماها که وقت نمیکنید بخوانید این کتابها را، [امّا] من یک وقتی به آموزش و پرورش گفتم مضامین این کتابها را در کتابهای درسی بیاورید، متأسّفانه نکردند. این [اسناد] نشان میدهد که آمریکاییها در این مدّتی که در ایران حضور داشتند ــ یعنی مثلاً از حدود سال ۲۸ و ۲۹ ــ چه کارهایی در ایران کردند، چه توطئههایی و چه خیانتهایی انجام دادند...
🎙۱۴۰۱/۸/۱۱
📙سخنرانی امام خمینی: ر.ک: صحیفهی امام، ج ۱، ص ۴۱۵؛ سخنرانی در جمع مردم (۱۳۴۳/۸/۴)
https://eitaa.com/Rooshdaneh/18560
#اعلام_نشست_علمی
#صحیفه_سجادیه
🔷 «مفهوم شناسی دفاع و مقاومت بر اساس رویکردهای ادعیه صحیفه سجادیه»
🔹 نشانی برخط
https://gharar.ir/r/019d9701
🔹کانال رسمی پژوهشگاه مطالعات تقریبی
#سیره_خانواده_تراز
#نقش_پذیری
🔷 نقشها و عاملها
كارها بعهده كسانى است كه در وقت كمتر، به شكل بهتر از عهدهى آن بر مىآيند. تقسيم بندى مشاغل با اين اصل همراه است، در حالى كه خود شغلها ملاك افتخار نيست و عمل ملاك ارزش نيست.
مهم، عاملهايى است كه عمل را مىسازد و مهم نقشى است كه در پس هر شغل پنهان است.
تمامى درگيرىها و داد و فريادها، از اينجا برخاسته كه ما ارزشها را فراموش كردهايم و براى شغلها عنوانى ديگر در نظر گرفتهايم و آن را ملاك افتخار مىشناسيم. خيال مىكنيم قضاوت يا خياطى يا بقالى با يكديگر تفاوت دارند و در ارزشها دخالت دارند.
✅ بينش اسلامى، براى شغلها، به اندازهى بينشها و به اندازهى نقشى كه در پشت آن ايستاده ارزش قايل است.
📗بررسی ، ص ۸۵
🖌استاد صفایی حائری(عین صاد)
https://eitaa.com/Rooshdaneh/18565
روشهای تربیتی(۲) .mp3
16.58M
#تربیت
#خودتنظیمی
#خودمهارگری
#سلامت_معنوی
🔷 روشهای تربیتی
🎙استاد علی صفایی حائری
🔹تزکیه قبل از تعلیم و نحوهی ایجاد تزکیه
🔹چگونگی تزکیهی بعد از تعلیم
🔹حالت حذر مقدمه حرکت و مانع آن تسویف است و وهم
🔹ذکر، تزکیه، آموزش