💠 نظر یکی از مخاطبان در خصوص محتوای کانال «روییندژ» و پوسترهای #کلاس_قرآن_مجازی‼️
✍ «آیههای قرآن که واقعاً مصداقشو داریم الآن میبینیم، عالیه...»❗️
#بازخوردهای_شما
#جبهه_مقاومت_فرهنگی_رویین_دژ
🔺 @RooyinDezh
🔆 امیرالمؤمنین(ع):
💢 زیاد خوردن و زیاد خوابیدن، جان را تباه میکند و زیان به بار میآورد.
📚 عیونالحکم و المواعظ، ص ۳۸۹
#حدیث
🔺 @RooyinDezh
🔴 اطّلاعیهی مهم‼️
🌷 عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما مخاطبان گرامی کانال «روییندژ»
✅ با توجّه به نزدیک شدن به هفتهی کتاب و کتابخوانی (۲۰ تا ۲۶ آبانماه)، یکی از فعّالیّتهای فرهنگیِ مؤثّر در این زمینه، برگزاری مسابقه از محتوای یک کتاب، جزوه یا مقالهی تأثیرگذار است.
💠 از این رو، مقالات منتشر شده از سوی «جبههی مقاومت فرهنگی روییندژ» که دارای محتوایی متناسب با موضوعاتِ روز جامعه بوده و به دنبال تبیین مفاهیم نابِ مکتب قرآن و اهلبیت(ع) است، یکی از بهترین گزینهها برای برگزاری مسابقه در سطح مدارس، دانشگاهها، پایگاههای بسیج و ... به شمار میآید.
✳️ لذا مجموعهی «روییندژ»، آمادگی کامل خود را جهت همکاری با شما دغدغهمندان فرهنگیِ عزیز (بهویژه معلّمان و دبیران بزرگوار)، در تمامی مراحل برگزاری مسابقات کتابخوانی (ارائهی محتوا، طرّاحی پوستر اطّلاعرسانی، سؤالات آزمون و...) اعلام میدارد.
♨️ با توجّه به بروز فتنههای آخرالزّمان، دیگر فرصتی برای دست روی دست گذاشتن نیست و از منتظرانِ واقعیِ ظهور انتظار میرود هر کدام در حد توان خود بکوشند تا بر روی جامعهی خویش، اثرگذار باشند!
⏳ عزیزانی که تمایل به همکاری در این حرکتِ فرهنگیِ مؤثر را دارند، جهت هماهنگی بیشتر و برنامهریزی لازم در این زمینه، به ادمین کانال مراجعه نمایند:
🆔 @RooyinDezh_Admin
📥 ضمناً شما میتوانید متن کاملِ مقالاتِ #جبهه_مقاومت_فرهنگی_رویین_دژ را از طریق لینک زیر دریافت نمایید:
🌐 zil.ink/RooyinDezh
🔺 @RooyinDezh
🌺 یک آیه، یک دنیا معرفت 🌺
📔 گزیده پیامهای آیهی ۱۱۸ سورهی آلعمران:
🔖 قسمت اوّل:
1️⃣ شأن نزول این آیه، ارتباط نزدیک بعضی مسلمانانِ سادهلوح با یهودیانِ کینهشتری است که از هیچ تلاشی برای آسیب زدن به اسلام و مسلمین فروگذار نمیکردند.
2️⃣ یکی از شروط مؤمن بودن، رازداری است؛ چون مؤمن، مشاور و سنگ صبور مردم حساب میشود و مردم با اعتماد به ایمانِ او، او را مَحرم اسرار خود میدانند و خصوصیترین مسائل زندگیشان را پیش او مطرح میکنند --> (لاتتَّخذوا بطانة من دونكم).
3️⃣ آنچه زمینهی افشای راز را فراهم میکند، صمیمیشدن با کسانی است که کینهی آنها با ما دیرینه است --> (لايألونكم خبالا).
4️⃣ وقتی کسی یا گروهی رنج ما را دوست دارد، چگونه میتوان با او یا آنها دوستِ صمیمی شد؟ اگر واقعاً صهیونیسم و آمریکا دلسوز ما هستند، چرا مردمِ ما را زیر فشار تحریمهای ظالمانه قرار دادهاند؟! --> (ودّوا ما عنتّم).
#پوستر
#کلاس_قرآن_مجازی
#جبهه_مقاومت_فرهنگی_رویین_دژ
🔺 @RooyinDezh
رویین دژ
🌺 یک آیه، یک دنیا معرفت 🌺 📔 گزیده پیامهای آیهی ۱۱۸ سورهی آلعمران: 🔖 قسمت اوّل: 1️⃣ شأن نزول ا
🔖 نکات آیهی ١١٨ سورهی آلعمران:
🔰 قسمت اوّل:
🔹 «لاتَتَّخِذوا»: فعل نهی است از باب افتعال، ریشهی «اخذ» به معنی «نگیرید، انتخاب نکنید».
🔸 «بِطانَه»: از ریشهی «بطن» و در اصل به معنی «لباس زیرین» است، چون با شکم (بطن) مجاورت دارد.👇
✅ مفهوم اصطلاحی آن، «همراز» و «مَحرم اسرار» است؛ یعنی کسی که به دنیای درون ما نزدیکتر از دیگران است (رفیق صمیمی).
🔹 «دون»: غیر
🔸 «من دونِکم»: از غیر خودتان، از غیر مسلمانان.
🔹 «لا یَألونکُم»: فعل نفی، از ریشه و مصدر «اَلْوْ» به معنی «کوتاهی نمیکنند».
🔸 «خَبال»: مصدر است از ریشهی «خبل» به معنی «فساد» و «تباهی» 👈 چه در بدن باشد و چه در عقل و فکر.
🔹 «ودّوا»: فعل ماضی از مصدر «وُدّ» و ریشهی «ودد» به معنی «دوست دارند، میخواهند» 👈 البتّه دوست داشتن و خواستنی که آشکار شود.
🔸 «ما»: موصول است به معنی «آنچه»
🔹 «عَنِتُّم»: فعل ماضی از ریشه و مصدر «عَنَت» به معنی «به مشقّت بیفتید».
🔸 «ما عنتّم»: یعنی «آنچه شما را به رنج و مشقّت بیندازد».
#کلاس_قرآن_مجازی
#جبهه_مقاومت_فرهنگی_رویین_دژ
🔺 @RooyinDezh
رویین دژ
🌺 یک آیه، یک دنیا معرفت 🌺 📔 گزیده پیامهای آیهی ۱۱۸ سورهی آلعمران: 🔖 قسمت اوّل: 1️⃣ شأن نزول ا
🌺 یک آیه، یک دنیا معرفت 🌺
📔 گزیده پیامهای آیهی ۱۱۸ سورهی آلعمران:
🔖 قسمت دوم:
5️⃣ مولا علی(ع) میفرمایند: «ما اضمر احد شیئاً الّا ظهر من صفحات وجهه و فلتات لسانه»، یعنی: «هیچ کس مخفی نمیکند چیزی را مگر این که آشکار است از رنگ چهرهاش و سخنان پراکنده و بیتوجّه او».
✅ بنابراین از شیوهی سخن گفتن یک شخص میتوانیم آنچه در دل دارد، کشف کنیم. پراکندهگوییِ یهود نسبت به جامعهی اسلامی، به خوبی کینهی آنها را نسبت به اسلام نشان میدهد --> (قد بدت البغضاء من أفواههم).
6️⃣ اگر از ظاهر برخورد صهیونیسم و استعمار با مسلمین، اندک کینهای فهمیده میشود، اینها شعلههایی است که نتوانستهاند به خوبی، زیر خاکستر مخفی کنند و قطعاً کینهی آنها در پشت صحنه، شدیدتر است --> (و ما تخفي صدورهم).
7️⃣ خداوند در موارد بسیار و به تکرار در قرآن تأکید میکند نشانههای راه را برای ما به وضوح و روشنی قرار داده است. اگر ما درک نمیکنیم، مشکل از عقل ناقص ماست --> (قد بیّنّا لكم الآيات إن كنتم تعقلون).
🔸راه است و چاه و دیدهی بینا و آفتاب
🔹تا آدمی نگاه کند پیش پای خویش
🔸چندین چـراغ دارد و بیراهه میرود
🔹بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش
#پوستر
#کلاس_قرآن_مجازی
#جبهه_مقاومت_فرهنگی_رویین_دژ
🔺 @RooyinDezh
رویین دژ
🌺 یک آیه، یک دنیا معرفت 🌺 📔 گزیده پیامهای آیهی ۱۱۸ سورهی آلعمران: 🔖 قسمت دوم: 5️⃣ مولا علی(ع)
🔖 نکات آیهی ١١٨ سورهی آلعمران:
🔰 قسمت دوم:
🔹 «بَدَت»: فعل ماضی از ریشهی «بَدَوَ» به معنی «آشکار شد».
🔸«قَد بَدَت»: یعنی «حقیقتاً آشکار شده است، ٱشکار است».
📌 آمدن «قَد» به اول فعل ماضی، هم آن را به ماضی نقلی تبدیل میکند، هم آن را مؤکّد میکند.
🔹 «البَغضاء»: کینه و دشمنیِ شَدید، شدیدتر از بغض.
🔸 «اَفواه»: جمع «فَم» به معنی «دهانها» که در این جا مَجاز از «زبانها» میباشد.👇
♦️ مَجاز با علاقهی جزء به کل؛ یعنی «دهان» به جای «زبان» به کار رفته که جزئی از آن است.
🔹 «تُخفی»: فعل مضارع از مصدر «اخفاء» و ریشهی «خَفِیَ» به معنی «مخفی میکند».
🔸 «صدور»: جمع «صَدر» به معنی «سینهها» که مَجاز از «دلها» است؛ با علاقهی حالّ و محل؛ یعنی سینه به جای «دل» به کار رفته که درون آن است.
🔹 «اکبر»: اسم تفضیل از ریشهی «کَبَرَ» به معنی «بزرگتر».
🔸 «قد بیّنّا»: فعل ماضی نقلی از مصدر «تبیین»، باب «تفعیل»، ریشهی «بَین» به معنی «روشن کردهایم، به وضوح گفتهایم».
🔹 «آیات»: جمع «آیه» به معنی «نشانههای حق».
🔸 «کنتم تعقلون»: فعل ماضی استمراری از ریشه و مصدر «عقل» به معنی «تعقّل میکردید، اندیشه میکردید» که در جملات شرطی میتوان آن را به صورت مضارع هم معنا کرد.
⚠️ نکته❗️
«فم» به معنی «دهان»، یکی از «اسماء ستّه» است؛ یعنی یکی از اسمهای ششگانهی عربی که در هر یک از حالتهای مرفوع، منصوب و مجرور، صورت متفاوتی پیدا میکنند.👇
1⃣ واژهی «فم» در حالت مرفوع به «فو»،
2⃣ در حالت منصوب به «فا»،
3⃣ و در حالت مجرور به «فی» تبدیل میشود.
✳️ به همین خاطر، جمع این کلمه بر خلاف ظاهر مفرد آن، میشود: «افواه»!
#کلاس_قرآن_مجازی
#جبهه_مقاومت_فرهنگی_رویین_دژ
🔺 @RooyinDezh
💠 سید حسن نصرالله:
💢 هر که امروز ساکت است، اگر انسان است، باید در انسانیت خود، اگر دین دارد در دینش و اگر شرافتی دارد، در شرفش تجدید نظر کند!
🔸 در کربُ بلا، بیطرفان، بی شرفانند
🔹 تاریخ همان است، حسینی و یزیدی
#طوفان_الاقصی
🔺 @RooyinDezh
May 11
21.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید | جهان به منزل نهایی خویش، نزدیک میشود‼️
💠 که فلسطین، راز مکشوف ظهور است و امروز تو را به راه میخواند...
🤲🏻 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#کلیپ
🔺 @RooyinDezh
♨️ از دست رفتن تدریجیِ حیا‼️
⚠️ مسئلهای تأسف آور که حتماً موارد بسیاری از آنها را در جامعه دیدهاید، دختران پاک و باحیایی هستند که در خانوادهای مذهبی رشد کردهاند و تا مرحله ازدواج، حجاب و عفاف خود را نگه داشتهاند؛
🚫 امّا چون دین و ایمان در خانوادهی آنها ریشهای و عمیق نبوده(و پدر و مادر به آنها نیاموختهاند که حجاب و عفاف، امر خداوند است و نه تنها شوهر، بلکه پدر و مادر هم حق ندارند امر به کنار گذاشتن حجاب کنند) به محض ازدواج با یک جوان بیغیرت و جاهل، از طرف شوهر، امر میشوند که چادر را کنار بگذارند،
🔶 و آنها هم امرِ شوهر بیغیرت را بر دستور خداوند ترجیح میدهند و چادر را کنار میگذارند و کنار گذاشتن چادر، یعنی از دست رفتن تدریجی حیا!
💯 در ابتدای مانتویی شدن این افراد، به خوبی مشاهده میشود که از این وضعیّت شرم دارند(چون مخالف فطرت انسانی آنهاست) و با نوعی ترس در خیابان راه میروند و بیشتر دوست دارند پشت شوهر مخفی شوند تا کسی آنها را با این وضعیّت نبیند،
🔥 امّا به تدریج این موضوع برای آنها طبیعی شده و نفس امّاره بر وجدان و فطرت پاک آنها مسلّط میشود، به گونهای که دوست دارند بیشتر جلوهگری کنند.
🍂 لذا کمکم روسری را هم پس میزنند، لباس چسب و بدن نما میپوشند، زرق و برق لباسشان بیشتر میشود و طول آستین و دامنشان کمتر. نگاهشان از شوهر جدا شده و بیشتر متمایل به اطراف است و توجّهشان به جوانهایی که جذب آنها شدهاند. حیا به کلّی از دست میرود و لبخند و شوخی و عشوه گری با نامحرم آغاز میشود و ...؟
💢 پدر و مادر باید این مهم را بدانند که به ازدواج در آوردنِ یک دختر پاک و ناآگاه با یک جوان بیغیرت و جاهل یعنی کاشتن یک گل، در یک لجن زار! از چنین گلی دیگر توقّع بوی خوش نباید داشت چون بوی گند و تعفّن لجنزار تمام وجودش را در بر میگیرد!
📚 بخشی از کتاب #رویین_دژ
🔺 @RooyinDezh
🌺 یک آیه، یک دنیا معرفت 🌺
📔 گزیده پیامهای آیهی ۱۷۶ سورهی آلعمران:
🔖 قسمت اوّل:
1️⃣ هرچند مخاطب اوّلیهی این آیه، پیامبر(ص) بوده است امّا بهکارگیری افعال مضارع در آن، نشان میدهد که این پدیده به سمت آینده شدّت میگیرد و قطعاً اوج آن در انتهای رسالت پیامبر(ص)، یعنی در اواخر غیبت کبرای امام زمان(عج) است و احادیث بسیاری در این زمینه از معصومین(ع) نقل شده است.
🌀 هرگاه از بسیاریِ کسانی که اندیشهی کافرانه پیدا کردهاند نگران شدیم، این آیه را مرور کنیم و چنین برداشت کنیم که کفر، یک بیماری است و زیاد شدنِ بیماران نباید در افراد سالم، شوق بیمار شدن به وجود آورد. زیاد شدن کافران یعنی زیاد شدن طاعونزدگانِ آخرالزّمان. لذا در چنین شرایطی ابتدا شکر کنیم که ما جزء سالمها هستیم، سپس تلاش کنیم تا جایی که میتوانیم دیگران را نجات دهیم --> (لايحزنك- يسارعون- لنيضرّوا- يريد- ألّا يجعل).
2️⃣ ناراحتی از اینکه تعداد کافران در حال زیاد شدن است، غم نیست، غصّه است و امری است منفی؛ ولی دغدغه داشتن برای اینکه چگونه میتوان آنها را نجات داد و نکند ما در این مورد کوتاهی میکنیم، غم است و امری مثبت (در قرآن کریم «حُزن» معمولاً برای غصّه و اندوه دنیایی به کار رفته، و «غم» برای دغدغههای معنوی! نمونهاش آیه ۱۵۳ همین سوره). مولا علی(ع) هم میفرمایند: «در مسیر هدایت، هرگز از کم بودنِ پیروانش اندوهگین مباش» --> (و لايحزنك).
#پوستر
#کلاس_قرآن_مجازی
#جبهه_مقاومت_فرهنگی_رویین_دژ
🔺 @RooyinDezh