✅ متاسفانه این روزها در فضای مجازی شاهد انتشار و رونق سخنرانیها و اموزه های جول استون(اوستین) هستیم، اما جول استون کیست؟ جول استون یکی از مبلغین مشهور آمریکایی است که در کلیسای لیک وود هیوستون امریکا مشغول به تعلیم و موعظه است. مکتبی که او موعظه میکند را انجیل کامیابی مینامند که طبق آن جول استون سعی میکند تبلیغ کند خدا انسان را برای لذت و برکت و ثروت و داشتن و پیشرفتهای کاری و شغلی خلق کرده و اگر کسی این موارد را ندارد به خاطر گناهی است که انجام میدهد. به عبارتی تنها هدف یک مسیحی را داشتن پول و رفاه میداند لذا بیشتر مخاطبان مکتب انجیل کامیابی سیاهپوستانیاند که دویست سال تحت ستم و بردگی امریکاییها بودهاند.
♦️در واقع الهیات مسیحی در آمریکا بیشتر تحت تاثیر فرهنگ سرمایه داری و پول محوری آمریکایی میچرخد تا کتاب مقدس به همین خاطر واعظین دیگری نظیر کنث کوپلند و بنی هین نیز تحت تاثیر این نوع الهیات هستند که عناوین ثروتمندترین کشیشان جهان را به خود اختصاص دادهاند.
حال انکه در اول تیموتائوس (6:6) میخوانیم :دینداری با قناعت سود عظیمی است.
♦️حتی طبق الهیات مسیحی چه برسد به اسلامی، اشکالات مبنایی بر تعالیم این شخص وارد است. در تعالیم اسلامی گرچه بهره بردن از دنیا مذموم نیست و قرآن کریم میفرماید بهرهی خود از دنیا را فراموش نکن (قصص77) اما هدف صرفا بهرهمندی از دنیا نیست چه بسا بلایی به انسان برسد که به خاطر ازمایش انسان باشد نه گناه کار بودنش: قطعا ما شما را به چیزی از ترس، گرسنگی و کاهش اموال و نفوس و فرزندان میآزماییم و تو ای پیامبر به شکیبایان نوید ده (بقره 156)
♦️حال اینکه ما مسلمانان تعلیمی را منتشرر میکنم که نه مسیحیان آن را درست میدانند و نه با تعالیم اسلامی سازگار است، جای بسی تعجب دارد و افسوس که این کلیپها بعضا توسط سلبریتیها منتشر میشود و آمار بازدید بالایی هم دارند!
@erfanhay_nozohor
هدایت شده از جایزه معلم - Muallem prize
🎥 صحبتهای مصطفی اینانلو، معلم شایسته تقدیر اولین دوره «جایزه معلم»، در مراسم اختتامیه
مصطفی اینانلو، مبلغ طرح امین در مدارس محله شهید هرندی تهران است. وی همچنین مسئول مدارس امین در مناطق مرکزی تهران، امام جماعت، مربی باشگاه ورزشی و موسس کمپ ترک اعتیاد نیز هست. در کنار این موارد او در حوزه توانمندسازی و محرومیتزدایی برای رفع آسیبهای اجتماعی محله نیز فعال است. وی متولد ۱۳۶۹ است و ۱۵ سال است که در این عرصه فعال است.
او در محلهای قرار گرفته که با انواع آسیبهای اجتماعی مواجه است و برای فعالیت در حوزه تربیتی نمیتوانست چشم خود را بر روی این موارد ببندد. به همین دلیل در حوزه برطرف کردن مشکلات مسکن، اعتیاد، مشکلات خانوادگی، کارتنخوابی و مواردی از این دست برای سامان دادن به وضعیت محله، شاگردانش و خانوادههای ایشان فعالیت میکند. برای ارتباط موثر با برخی از نوجوانان و جوانان محله به فکر شکل دادن فعالیت ورزشی با این افراد میافتد. در کنار آن با مسئولیتهای واقعی تعریف کردن در داخل مدرسه، مسجد و محله، ارتباط بهتری با نوجوانان و جوانان برقرار میکند و با کمک ایشان برخی از مشکلات محله را سامان میدهد.
او معتقد است زمانی میتوان بر دانشآموز اثر گذاشت که بتوان فراتر از فضای مرسوم معلمی، مشکلات واقعی و فضای زندگی او را درک کرد و متناسب با آن برنامه داشت. سعی کرده است برای ساحتهای مختلف زندگی نوجوانان و جوانان محله برنامه داشته باشد و موفقیت هر یک را در همان زمینهای که در آن استعداد دارند دنبال کند. او تلاش کرده است با شخصیت و هویت دادن به افرادی که با محرومیتها و آسیبهایی مواجهاند، افراد را به یک باور و خودشناسی برساند که بتوانند تصویری از مسیر رشد خود در جامعه در همین شرایط فعلی خود پیدا کنند.
او تجربههای مختلفی از مواجهه با نوجوانان و جوانانی داشته است که از تغییر او ناامید شدهاند و درگیر آسیبهای اجتماعی بودهاند اما در نهایت افراد موفقی شدهاند و او تا آخرین لحظه برای موفقیت این افراد تلاش کرده است. او معتقد است که اگر بتوانیم افرادی که از همه جا ناامید شدهاند را به منبع اصلی حقیقت یعنی خداوند و اهل بیت علیهمالسلام متصل کنیم و بدانند نیاز واقعی همه توسط این منبع برآورده میشود موفق شدهایم.
📌جایزه معلم را دنبال کنید:
🌐 بله | ایتا | شاد | تلگرام | اینستاگرام | سایت | آپارات
هدایت شده از جایزه معلم - Muallem prize
📸 گزارش تصویری آیین اختتامیهٔ اولین دورهٔ بینالمللی «جایزه معلم»
در آیین اختتامیه و بهپاس تقدیر از معلمان و دیگر نقشآفرینان مؤثر در نظام تعلیموتربیت، معلم برگزیده و پنج معلم شایستهٔ تقدیر در اولین دورهٔ «جایزه معلم»، معرفی و تقدیر شدند. همچنین خبر برگزیده دومین دورهٔ «جایزه معلم برای بهترین خبر تعلیموتربیت» و سه اثر خبری بهعنوان شایستهٔ تقدیر، معرفی و تقدیر شدند.
جایزهٔ معلم برگزیده پنج میلیارد ریال و جایزهٔ معلمان شایسته تقدیر، هر یک به مبلغ یک میلیارد ریال است. همچنین جایزهٔ صاحب اثر خبر برگزیده، یک سکهٔ تمام بهار آزادی میباشد.
🗓 چهارشنبه ۱۸بهمن۱۴۰۲
📍تهران، سالن همایشهای بینالمللی صداوسیما
📌جایزه معلم را دنبال کنید:
🌐 بله | ایتا | شاد | تلگرام | اینستاگرام | سایت | آپارات
-1034281214_-1148379984.pdf
2.38M
پیوست سوم نهایی
#جداول_کلان_بودجه_۱۴۰۳
طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
#جداول_کلان_بودجه_۱۴۰۳
🔺 مهلت ثبت پیشنهاد بر روی بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ جداول و ردیف، جهت طرح در کمیسیونهای تخصصی تا صبح روز دوشنبه ۱۴۰۳/۱/۲۷ میباشد.
روابط عمومی مجلس
⚠️ زودباور نباشیم
فرزندان مسؤول ارشد #حماس، کجا ترور شدند؟!
✍ تلنگر حجتالاسلام راجی در مورد ترور فرزندان اسماعیل هنیه
#فلسطین | #غزه
#سواد_رسانه | #جنگ_ترکیبی
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از ◾️تبلیغ نیوز | دفتر تبلیغات اسلامی
🔻شهدای شاخص سال ۱۴۰۳ کشور معرفی شدند
🔸مرضیه حدیدچی (طاهره دباغ) شهید خانم شاخص کشوری
🔸ظفر خالدی شهید شاخص کشوری
🔸محمد معماریان شهید شاخص استان قم
🔸️صالح العاروری شهید شاخص جهان اسلام
🔻#تبلیغ_نیوز مرجع رسمی اطلاع رسانی دفتر تبلیغات اسلامی:
🔺 @tablighnews
هدایت شده از جهاد تبیین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه اصل اسرائیلیها
شاید اگر این حرفها را از زبان هر کسی به جز گیدئون لوی روزنامهنگاری که خودش یک اسرائیلی الاصل است میشنیدید، باورش برایتان سخت بود!
ـــــــــــــــــــــــ
🛑#جهاد_تبیین | عضوشوید 👇
https://eitaa.com/joinchat/863436966C9e2dabd97b
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
✍روایتی از دیدار شاعران با آیت الله العظمی جوادی آملی
◻️ هنر مایه مقبولیتِ معقولهاست
حضرت آیت الله جوادی آملی در دیدار جمعی از شاعران گفتند: هنر مایه مقبولیتِ معقولهاست؛ صرف اینکه حرف معقول باشد اینگونه نیست که همگان به دل بگیرند و اثر کند، اگر آهنگ خوبی به نام هنر، اگر شعر خوبی به نام هنر، خط خوبی به نام هنر این معقول را همراهی بکند، این میشود دلپذیر!»
گزارش کامل👇
https://hawzahnews.com/xcMRF
@HawzahNews
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
❇️ دو نیاز حکومت اسلامی که حوزه باید تأمین کند
رهبر معظم انقلاب اسلامی در آغاز یکی از دروس خارج خود در سال ۱۳۷۴ به بیان نکته ای پیرامون وظیفه حوزه نسبت به حکومت اسلامی پرداختند و گفتند:🔻
در طول تاریخ بعد از حکومت امیرالمؤمنین و امام مجتبی علیهماالصّلاة والسلام، دیگر حکومتی با این خصوصیّات، متکّی بر احکام و مقرّرات دینی تا امروز تشکیل نشده است.
این نظام و حکومت الهی، برای عمل، اوّلاً به معارف و مقرّرات اسلامی احتیاج دارد. ثانیاً در برخی از جاها به اشخاصی برای اداره بعضی از امور این نظام نیاز است که بایستی این دو نیاز را حوزهها تأمین کنند.
البته منظور این نیست که بایستی همه امور یا امور مهم را علما به دست گیرند؛ خیر. همه مؤمنین و صلحا و اهل فکر و اهل تحقیق در جای خودشان قرار دارند. برای کارهای گوناگون در کشور متخصّصینی وجود دارد که آنها را انجام می دهند. بعضی از کارها هم وجود دارد که بایستی علمای دین آنها را متصدّی شوند؛ این اشخاص را هم باید حوزه علمیّه تربیت کند.
پس اگر نیاز جامعه و حکومت اسلامی و اقامه آن مطرح است، میبایست حوزه علمیّه آن را تأمین کند. چنانچه جامعهای بیدین شد، طبیعتاً احساس نیاز به علما نمی کند؛ اما وقتی جامعه متدّین است، به علما و معلّمین اخلاق و دین و معارف احساس نیاز می کند.
@HawzahNews | خبرگزاریحوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗓 ۸ رجب سالروز درگذشت عالم ربانی و عارف عظیم الشأن آیتالله میرزا عبدالکریم حقشناس
📽 بازنشر سخنان دلنشین مرحوم آیت الله #حق_شناس در دیدار با آیتالله میرزا احمد #سیبویه
رو آر سوی ما که به سوی تو رو کنیم
وز غیر ما به سوی تو رو آورد بلا
🍂 آیتالله سیبویه: علما کم شدند... قحط الرجاله! زمین خالیه!
🕌 @tarikh_hawzah_tehran
طرح جامع پژوهش در حوزه اخلاق و تربیت.pdf
1.8M
✅ متن کتاب «طرح جامع پژوهش در حوزه اخلاق و تربیت»
📌 مناسب برای ایده گرفتن در جهت مقاله یا موضوع پایاننامه در حوزه اخلاق و تربیت
┏━━━━━🔸🔵🔸━━━━━┓
https://eitaa.com/ethical
┗━━━━━🔸🔵🔸━━━━━┛
اخلاق پژوهان ایران