هدایت شده از حلقۀ اجتهادی فقه الاجتماع
✅ #نقد_كتاب
◀️ جلسه نقد كتاب "اندیشه فرهنگی آیت الله خامنه ای" توسط کتابخانه و مرکز اسناد مجلس شورای عالی اسلامی
🔸 نویسنده کتاب: دکتر مهدی جمشهیدی
🔸 ناقدان:
دکتر سید علی سیدی فرد
دکتر علی جعفری
#نظریه_فرهنگی
#آیت_الله_خامنه_ای
#دکتر_مهدی_جمشیدی
#دکتر_سید_علی_سیدی_فرد
#دکتر_علی_جعفری
https://www.dana.ir/1802048
@Fiq_al_Ijtima
📌 با نهج البلاغه بیگانهایم!
استاد و متفکّر شهید مرتضی مطهری رحمه الله درباره نهج البلاغه میگوید:
«سخنان نهج البلاغه کلّیت دارد و محدود به زمان و مکان و افراد معیّن نیست. مخاطب او انسان است و به همین جهت، نه مرز میشناسد و نه زمان. نهج البلاغه از همه جهات متأثر از قرآن و در حقیقت فرزند قرآن است».
استاد در جای دیگری درباره غربت این گنجینه معارف الهی چنین میگوید:
«عجیب این است که نهج البلاغه در دیار خودش، در میان شیعیان علی علیه السلام غریب و تنهاست؛ هم چنانکه خود علی علیه السلام غریب و تنهاست. بدیهی است که اگر محتویات کتابی و یا اندیشهها و احساسات و عواطف شخصی با دنیای روحی مردمی سازگار نباشد، این کتاب و یا آن شخص عملاً تنها و بیگانه میماند، هر چند نامش با هزاران تجلیل و تعظیم برده شود. ما باید اعتراف کنیم که با نهج البلاغه بیگانهایم. دنیای روحیای که برای خود ساختهایم، دنیای دیگری است غیر از دنیای نهج البلاغه».
نهج البلاغه از دیدگاه اندیشمندان
📚 http://sharieh.com/news/437
هدایت شده از موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
✅ موسسه فرهنگ و تمدن توحیدی برگزار می کند :
✨ دوره مجازی #کلام_انقلابی
💢 با تدریس : استاد فلاح شیروانی (حفظه الله)
💠 با محوریت کتاب: روح توحید نفی عبودیت غیر خدا (اثر رهبر معظم انقلاب)
🔻 ویژه طلاب (برادر و خواهر)
🔺 به صورت تدریس آفلاین و جلسات جمع بندی آنلاین
🔻شروع دوره : ۱۲ بهمن
🔺 مهلت ثبت نام : تا ۱۰ بهمن
❗️ توضیح: فایل های ارائه به صورت تصویری استدیویی ضبط شده و میانگین ۳۰ دقیقه است و هفته ای ۴ فایل دیده میشود و یک جلسه پرسش و پاسخ و رفع اشکال با استادیاران که از شاگردان استاد هستند برگزار میشود.
🌐 لینک ثبت نام : https://b2n.ir/s54504
—---—
🇮🇷 مؤسسه فرهنگ و تمدن توحیدی
🔗http://eitaa.com/joinchat/1134034961Cd9295a37ac
هدایت شده از روش تدبر در قرآن و سیره
دانشگاه قرآن و حدیث
http://qhu.ac.ir/index.jsp?fkeyid=&siteid=2&fkeyid=&siteid=2&fkeyid=&siteid=2&pageid=270&newsview=2573
کارگاه اعتبارسنجی منابع حدیثی
@shagerd_Quran
هدایت شده از | اندکی اندیشه |
✳️ استعدادسنجي، نياز مستمر حوزه هاي علميه
✍️حسينعلي رحمتي
(بازنشر به مناسبت هشدار اخیر معاون محترم تهذیب حوزه درباره «ریزش های پنهان حوزه های علمیه»)
🔺حوزه علمیه مهم ترین نهاد عهده دار تبلیغ و دفاع از دین است، لکن وقتي می تواند در اين زمينه موفق باشد که تمام طلاب استعداد سنجی شده و با برنامه منظم در راه شکوفایی استعدادها و علایق خود گام بر دارند . هم دین ابعاد گوناگونی دارد (احکام، اخلاق، اصول عقاید، سیاست و) . . . هم سؤال ها و چالش های موجود در برابر دین و نیازهای دینی افراد (چه در جامعه ما و چه در جوامع دیگر) متنوع و مختلف است و از طرف دیگر، طلاب نیز به بعدی از این ابعاد علاقه بیش تری دارند، لذا وجود استعداد سنجی برای هدایت هر کدام آنان در مسیر استعدادشان، امري لازم است .
🔺هر طلبه ای به هر حال در زمینه ای استعداد دارد، اجرای استعداد سنجی باعث شناخت و شکوفایی این استعدادها و استفاده هر چه بهتر از آن ها می شود و بعید است با انجام این کار، کسی از دایره خدمت به دین و تبیین و تبلیغ آن بیرون بماند، به علاوه هر چه شخص زودتر بفهمد که زمینه تحصیل در حوزه را ندارد به نفع خود او هم هست و می تواند به دنبال کارهایی برود که با علایق و سلایق اش سازگاری بیشتری دارد .
🔺با مشخص شدن علاقه، استعداد و زمینه فعالیت علمی طلبه، بسیاری از اولویت ها و سؤال های او نیز جواب داده خواهد شد . سؤالاتی از قبیل این که شخص در درس چه اساتیدی حاضر شود، چه کتاب هایی بخواند، با چه مراکزی همکاری کند، آینده شغلی و علمی - و حتی خانوادگی اش - چگونه باشد، و تا چه زماني به تحصیلات خود ادامه دهد.
🔺چهره های موفق روحانیت در طول تاریخ کسانی بوده اند که توان خویش را شناخته و از آن کمال استفاده را برده اند، به علاوه بازبینی در روش ها، رفع نقاط ضعف و اتخاذ راه های بهتر برای وصول به هدف، لازمه و نشان گر پویایی، بالندگی و حیات یک نهاد یا سازمان است .
🔺این که در چند سال اخیر مراكز و رشته های تخصصی مثل فلسفه، تفسیر، کلام، و تبلیغ براي طلاب راه اندازي شده قدم مثبتی است، ,ولي باید به گونه ای برنامه ریزی شود که هر طلبه ای از ابتدای ورود به حوزه مسیر آینده کاری خود را بداند و از تخصص ها، مراحل و مقاطع تحصیلی و مدت زمان هر یک و راه ها و امکاناتی که در پیش روی اوست آگاهی کامل داشته و در صدد انتخاب یک گرایش علمی برای ادامه تحصیل - پس از گذراندن دوره عمومی - برآيد .
🔺شناخت استعدادها و علایق، شرط لازم موفقیت است نه کافی . قدم های بعدی عبارت است از: برنامه ریزی، سخت کوشی و پشتکار، تحصیل منضبط و ارزيابي مداوم سیر حرکت علمی و رفع نقایص و تقویت نقاط مثبت آن .
🔸برگرفته از: حسینعلی رحمتی، «استعداد سنجی، نیاز مستمر حوزه»، مجله پیام حوزه، ش 32، زمستان 1380
@harahmati
✨ رهبر معظم انقلاب حفظه الله:
روز ولادت فاطمهی زهرا (سلاماللهعلیها) را روز زن و روز مادر نامگذاری کردهاند؛ میشد گفت روز رهبر یا روز والاترین انسان، اشکالی نداشت؛ امّا امروز نیاز جامعهی ما به این است که بداند مادری یعنی چه؟ زنِ خانه بودن و کدبانو بودن یعنی چه؟ فاطمهی زهرا با آن مقام و عظمت، یک خانم خانهدار است؛ یکی از شئون همین عظمت عبارت است از همسر بودن یا مادر بودن و خانهداری کردن
ولادت خانم فاطمه زهرا سلام الله و روز خانم و روز مادر رو خدمت شما عزیزان تبریک عرض میکنیم.
#میلاد_حضرت_زهرا (س) #روز_مادر
اَللّهُــــمَّ_عَجـِّــل_لِوَلیِّــــکَ_الفَـــــرَج🎋
مداحی آنلاین - عاق والدین نشویم.mp3
3.73M
🦋#میلاد_حضرت_ زهرا(سلامالله علیه)🌸🌹👇
♨️مواظب باشیم عاق والدین نشویم!
👌 #پادکست بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #دارستانی
🎤حجت الاسلام #حیدریان
🎤حجت الاسلام #علوی
آیت الله شاه آبادی:
✨محال است سالک سیر و سلوک کند و به جایی برسد، مگر از طریق خانم حضرت زهرا سلام الله علیها "
میلاد پرنورش مبارک . . .
به یادهمه مادران آسمانی صلوات
سلام
متن مصاحبه جنجالی استاد عالم زاده نوری درباره هویت طلبگی🔰
https://www.hawzahnews.com/news/1003178/%D8%AD%D9%88%D8%B2%D9%87-%D8%B4%D8%A8%DB%8C%D9%87-%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%D9%82%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AF%D9%87-%DA%A9%D9%87-%D9%87%D8%B1-%DA%A9%D8%B3-%DB%8C%DA%A9-%D8%AA%DA%A9%D9%87-%D8%A7%D8%B4-%D8%B1%D8%A7-%D9%85%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%AF