روزنگار کاشان l نقد و نظر
محدودیت تردد خودروهای سنگین در اتوبان 🔹آزادراه کاشان-قم🔹 بخش ششم 🔹🔹تردد بین شهری در تعطیلات نوروز
پیگیری سیدجواد ساداتینژاد
🔹آزادراه کاشان-قم🔹
بخش هفتم
⬅️ تاریخ انتشار: دهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مسئولیت و تکلیف/قسمت نخست 🔹حامیان دانشگاه🔹 بخش یازدهم 🔸«حسن دقیق» در جلسهای که برای پاسداشت خدما
مسئولیت و تکلیف/قسمت دوم
🔹حامیان دانشگاه🔹
بخش دوازدهم
🔸«حسن دقیق» در جلسهای که برای پاسداشت خدمات و زحمات علمی و اجتماعی ایشان جمعه 18 اسفندماه 1402 در حسینیه محبان اهل البیت کاشان برگزار شد به بیان اقدامات، عملکرد، ویژگیهای یک مدیر پرداخت و گفت:
🔸امروزه ساحت اختیارات دانشگاه مورد تجاوز قرار گرفته است! در همۀ مسائل! در زمانی که مسئولیت دانشگاه بر عهدۀ من بود دهها تشکل، روزنامه، نشریه و هفتهنامه با کمترین هزینه فعالیت میکردند؛ به خاطر این که دانشجویان انگیزه داشتند. گاهی برخی از بیرون دانشگاه ابراز نگرانی میکردند. میگفتند دانشجویان را کنترل کنید. گفتم اگر گروههای خاص منتقد را محدود کنیم، بقیه گروههای به اصطلاح ارزشی دانشجویی نیز انگیزهای برای فعالیت نخواهند داشت. ولی بعدها کنترل کردند و شد آنچه که نباید میشد!
🔸سالهاست با جوانان سر و کار دارم. کافی است جوانان به شما اعتماد کنند. بدانند که دوستشان دارید. کافی است که یک قدم برایشان بردارید. من بیشترین درسها را از جوانان گرفتم. صادق هستند. پاک هستند. آگاه ، درستکار، باانگیزه، پرانرژی، کمالطلب، آرمانخواه هستند و در عین حال ضد فساد هستند و از تبعیض بیزارند. از دروغ و ریا نفرت دارند. باید راهی به درونشان بیابیم.
🔸اگر جوانان انگیزهای دارند به واسطۀ پول و امتیار نیست. اگر با این چیزها انگیزه بدهیم آن انگیزه سالم نیست. انگیزهای مطلوب است که از درون منشأ بگیرد. ما امروزه در این زمینه وظیفه داریم. خدایا من را یاریام ده در اوضاع امروزی تکلیف خود را بدانم. جامعه پر از نیاز است. این نیازها برای امثال من تکلیف میآفریند. فقط میدانم جامعه من بیش از هرچیز به مهربانی نیاز دارد. گروهی که به ایشان غبطه میخورم خیرین است. خیرین در همین دنیا در بهشت زندگی میکنند. البته کار خیر الزاماً به معنی مشارکت در خدمات عمومی از طریق منابع و سرمایههای شخصی نیست. چه بسا لبخند مصداق یک کار خیر است.
🔸من خیلی غصه جوانان را میخورم. گاهی خانواده فرزندان خود را برای قبولی در دانشگاه تحت فشار قرار میدهد. اگر بلدیم باید جوانان را راهنمایی کنیم ولی نباید در کارشان دخالت نکنیم، سد راهشان نشویم. جوانان عزیز، بیایید دوباره جشن کاغذ راه بیاندازیم. دوباره در انجمن گردشگری فعال شویم، دوباره درخت بکاریم. به نیازمندان کمک کنیم. مسئولین عزیز. اجازه بدهید همه کار کنند. این قدر دستور ندهید. جوانان بهتر از همه از کار و مسئولیت خود آگاه هستند.
🔸همواره آقای دکتر مصطفی معین تأکید داشتند از خیرین آموزش عالی استفاده شود که در سال 85-1384 قراردادی با مهندس علی سعیدی بسته شده که هنوز برکات آن در دانشگاه جاری است. من برای هدف کوچکسازی که دستور برنامه بود خیلی اذیت شدم ولی چارهای نداشتم با این وجود سعی کردم تبعات کمتری برای همکاران ایجاد شود. همین جا از همه پوزش خواسته و حلالیت میطلبم. چهار سال برای گرفتن سند واگذاری زمین پیگیری کردم. یک نفر از مسئولین کاشان حاضر شد ریسک آن را پذیرفته و مشکل سند زمین دانشگاه حل شود. از اختیارات باید در جهت اهداف استفاده کرد. دور زدن قانون اگر در مجموعه مد شود زیردستان هم یاد میگیرند. بلایی که اکنون دستگاهها گرفتار آن شدهاند.
🔸بیایید بهشت بسازیم. جایی که دروغ نیست بهشت است. جایی که اعتماد هست بهشت است. بیاعتمادی جهنم میآفریند. جایی که امید است بهشت است. جوانان عزیز من به آینده خوشبین هستم. ما میتوانیم با کمک همدیگر بهشت را بسازیم.
⬅️ گزارش کامل این مراسم را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: یازدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
اولویتهای تولید محتوای حوزه سلامت 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش دوم 🔸«روزنگار» برای ترسیم نقشه را
«نیازسنجی و مخاطبشناسی»
🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹
بخش سوم
🔸«روزنگار» در سال جدید در نظر دارد یکی از محورهای تولید محتوای خود را به «سلامت و تندرستی» اختصاص دهد. برای این کار نیازمند نقشۀ راه است. گام نخست نظرسنجی در خصوص اولویتهای محورهای حوزه سلامت است که نظر همراهان را جویا شدیم. گام بعدی دریافت مشورت از صاحبنظران حوزۀ بهداشت و درمان است. «روزنگار» برای دریافت راهنمایی و مشورت سراغ دکتر «مسعود دهقانی» رفته است.
⬅️ تاریخ انتشار: یازدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
پیگیری سیدجواد ساداتینژاد 🔹آزادراه کاشان-قم🔹 بخش هفتم ⬅️ تاریخ انتشار: دهم فروردین ماه 1403
پیگیری سیدجواد ساداتینژاد
🔹آزادراه کاشان-قم🔹
بخش هفتم
🔹🔹مسائل و مشکلات آزادراه کاشان-قم یکی از مطالبات مردم است. این آزادراه یک پروژه ملی محسوب میشود ولی مسئولین شهرستان کاشان و استان قم در تیررس بیشتری قرار گرفتهاند. در مطالب پیشین به پیگیریهای فرمانداری کاشان و اقدامات نماینده پیشین مردم در مجلس شورای اسلامی اشاره شد و این پرسش مطرح شد سیدجواد ساداتینژاد در 8 سال گذشته چه پیگیری و اقداماتی برای این آزادراه انجام داده است. «سیدعلی ساداتینژاد» به عنوان مطلع گفت:
🔸سیدجواد ساداتی نژاد در مهرماه سال ۱۳۹۷ به وزیر وقت راه و شهرسازی -محمد شریعتمداری- در خصوص عدم تامین روشنایی و روکش آسفالت آزادراه کاشان-قم تذکر کتبی داد. جلسات متعدد در وزارت راه و شهرسازی با حضور نمایندگان سازمان راهداری و شرکت «ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور» تشکیل شد. افزون بر این جلساتی نیز با آقای «سیدمحمدحسین مصطفوی» -مدیرعامل وقت آزادراه- در کاشان انجام شده است.
🔸مصطفوی معتقد بود هزینۀ روشنایی سنگین است و باید توسط دولت تأمین شود یا اینکه دولت مجوز افزایش عوارض آزادراه را بدهد تا از این طریق هزینه پروژه تامین شود که نهایتاً اجازه افزایش عوارض مسیر توسط کمیسیون زیربنایی دولت صادر نشد.
🔸حتی روشنایی آزادراه در بخش مشکات به خاطر این که شرکت آزادراه حاضر نبود هزینه آن را به عهده بگیرد تا مدت زیادی خاموش بود تا اینکه با دستور وزیر - محمد شریعتمداری- شرکت آزادراه هزینه آن را پذیرفت و روشنایی آن بخش پایدار ماند.
🔸وزارت راه و شهرسازی در سال پایانی دولت حسن روحانی -سال 1399- با پیگیری های ساداتینژاد با اختصاص ۱۵ میلیارد تومان برای پروژه روشنایی آزادراه قم-کاشان موافقت کرد ولی آقای عبدالهاشم حسننیا -معاون وزیر وقت- با تخصیص این اعتبار مخالفت کرد و معتقد بود این آزادراه تحت نظارت وزارت راه و شهرسازی نیست و صندوق بازنشستگی به عنوان بهرهبردار بایستی هزینههای آن را از محل درآمد آزادراه تأمین کند.
🔸ساداتینژاد سال 1400 در زمان دولت رئیسی تلاش کرد تا بهرهبرداری آزادراه به وزارت راه و شهرسازی منتقل شود ولی به گفتۀ خیرالله خادمی -مدیرعامل وقت شرکت ساخت و توسعه زیربناهای کشور- صندوق بازنشستگی کشور ۲۰۰ میلیارد تومان از دولت میخواهد که به تایید سازمان بازرسی و دیوان محاسبات کشور رسیده بود و حاضر نیست پروژه را به دولت منتقل کند.
🔸افزون بر این سیدجواد ساداتینژاد معتقد بود که چنانچه بهرهبرداری آزادراه به قرارگاه خاتمالانبیاء واگذار شود با توجه به ظرفیت، امکانات و توانمندی این مجموعه بسیاری از مسائل و مشکلات آزادراه حل خواهد شد که تحقق این امر نیازمند پیگیری نماینده منتخب و مسئولین شهرستان است.
⬅️ تاریخ انتشار: یازدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مسئولیت و تکلیف/قسمت دوم 🔹حامیان دانشگاه🔹 بخش دوازدهم 🔸«حسن دقیق» در جلسهای که برای پاسداشت خدما
«سردرگمی یک جریان»
🔹حامیان دانشگاه🔹
بخش سیزدهم
🔸اگر بزرگواران ناراحت نشوند؛ اگر بتوان فعالیت اصلاحطلبی در منطقۀ کاشان را یک «جریان» دانست؛ اگر صاحبان جلسه «طریق صدق» را از فعالین اصلاحطلبی برشمرد و اگر استدلالهای این یادداشت را خام و سطحی ارزیابی نکرد؛ در این صورت تنها عنوانی که میتوان برای جمعبندی محتوای جلسه و این دست از اقدامات انتخاب کرد چیزی جز «سردرگمی یک جریان» نیست!
⬅️ این یادداشت را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: دوازدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
«نیازسنجی و مخاطبشناسی» 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش سوم 🔸«روزنگار» در سال جدید در نظر دارد یکی
«نیاز سنجی و مخاطبشناسی»
🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹
بخش سوم
🔹🔹«روزنگار» در سال جدید در نظر دارد یکی از محورهای تولید محتوای خود را به «سلامت و تندرستی» اختصاص دهد. برای این کار نیازمند نقشۀ راه است. گام نخست نظرسنجی در خصوص اولویتهای محورهای حوزه سلامت است که نظر همراهان را جویا شدیم. گام بعدی دریافت مشورت از صاحبنظران حوزۀ بهداشت و درمان است. «روزنگار» برای دریافت راهنمایی و مشورت سراغ دکتر «مسعود دهقانی» رفته است. بخشی از صحبتهای ایشان در زمینۀ محتوای سلامت را باهم بخوانیم:
🔸مرگ و میر ناشی از بیماریهای «قلبی عروقی» در جایگاه نخست قرار دارد. رتبۀ بعدی در اختیار سرطانهاست. پس از آن مربوط به بیماری تنفسی و حوادث رانندگی است. از نظر شیوع بیماری، «سالک» یکی از مواردی است که به عنوان بیماری بومی منطقه شناخته میشود. این بیماری محلی است که بخشی از کویرنشینان منطقه را گرفتار کرده است. حتی تا زیدی و چند مورد هم در فین بزرگ گزارش شده است که به سمت کاشان در حال حرکت است. از سال ها قبل شایع بوده و همچنان در حال انتشار و توسعه می باشد ، از حاشیه کویر شروع شده و طی سال های آینده به مرکز شهر خواهد رسید. سالک، بیماری پوستی است که زخم ناشی از آن درمان نمیشود و هموار اثر آن باقی می ماند.
🔸ولی جوانان در فضای مجازی دنبال چه چیزی هستند؟ مسائل مربوط به مو، پوست، تناسب اندام، زیبایی و مواردی از این دست هستند! در صورتی که معمولاً محتوای سازمانی برای کسی تهیه و تولید میشود که کمتر از فضای مجازی استفاده میکند! ولی وزارتخانه میگوید مثلاً مرگ و میر در این حوزه زیاد شده و باید جلوی آن گرفته شود. این بیماریها در سنین بالاتر شایع است ولی سن حدود 70 درصد جامعه که از فضای مجازی استفاده میکنند کمتر از 45-40 سال است.
🔸الان نوجوانان و جوانان به باشگاه بدنسازی میروند. آیا از نحوۀ مصرف کراتین خبر دارند؟ آیا مربی و مسئول باشگاه یا حتی پزشک از مصرف کراتین مورد نیاز جوانی که به باشگاه میرود خبر دارد؟ چه کسی تجویز میکند؟! رئیس باشگاه! شاید او هم دنبال باشگاهداری خودش باشد! این طیف از جامعه مخاطب دنبال محتوا متناسب با بدنسازی و تناسب اندام است.
🔸گاهی ما بر اساس مزاج خودمان طبابت کرده و محتوای سلامت تولید کردهایم. نیاز جامعه هدف را نمیبینیم. باید نیاز را از جامعۀ هدف دریافت کنیم. البته گاهی ممکن است نظرسنجی ما را گمراه کند. نیازسنجی باید هدایت شود. افزون بر این باید از نظر کارشناسان و صاحبنظران در کنار نیازسنجی جامعۀ هدف بهره برد.
🔸از طرف دیگر امکان تولید محتوا برای بعضی از بیماریها مانند ایدز و هپاتیت و .... با توجه به محدودیتهایی که در جامعه وجود دارد وجود ندارد. به همین خاطر سراغ تولید محتوایی میرویم که از درجۀ اولویت کمتری برخوردار است. مثلاً برای ایدز میگوییم مردم مواظب تیغ ریشتراشی باشند ولی آیا همۀ جوانب و ملاحظات پیرامون بیماری ایدز اطلاعرسانی و آگاهیبخشی شده است؟!
⬅️ تاریخ انتشار: دوازدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
پیگیری سیدجواد ساداتینژاد 🔹آزادراه کاشان-قم🔹 بخش هفتم 🔹🔹مسائل و مشکلات آزادراه کاشان-قم یکی از م
کارزاری برای آزادراه امیرکبیر
🔹آزادراه کاشان-قم🔹
بخش هشتم
https://www.karzar.net/108789
⬅️ تاریخ انتشار: سیزدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
«سردرگمی یک جریان» 🔹حامیان دانشگاه🔹 بخش سیزدهم 🔸اگر بزرگواران ناراحت نشوند؛ اگر بتوان فعالیت اصل
«سردرگمی یک جریان»
🔹حامیان دانشگاه🔹
بخش سیزدهم
🔸اگر بزرگواران ناراحت نشوند؛ اگر بتوان فعالیت اصلاحطلبی در منطقۀ کاشان را یک «جریان» دانست؛ اگر صاحبان جلسه «طریق صدق» را از فعالین اصلاحطلبی برشمرد و اگر استدلالهای این یادداشت را خام و سطحی ارزیابی نکرد؛ در این صورت تنها عنوانی که میتوان برای جمعبندی محتوای جلسه و این دست از اقدامات انتخاب کرد چیزی جز «سردرگمی یک جریان» نیست!
🔸مصطفی معین مهمان ویژه مراسم، مهمترین رسالت دانشگاه و دانشگاهی را «مسئولیت اجتماعی» دانسته و میگوید: مسئولیت دانشگاه در مسائل جامعه خیلی با اهمیت است. دانشگاه باید نسبت به جامعه مسئولیت داشته باشد. نام آن را «مسئولیت اجتماعی دانشگاه» میگذارند. بالاترین کاری که دانشگاه باید انجام بدهد سرمایه اجتماعی جامعه را بالا ببرد. با عمل، با رفتار، با منش و مشارکت در برنامهریزی و سیاستگذاری جامعه. این بزرگترین مسئولیت دانشگاه است.
🔸ولی حمیدرضا فهیمیتبار به عنوان یکی از اعضای ستاد برنامهریزی مراسم «طریق صدق» معتقد است: «ما تشکل سیاسی نیستیم و نداریم! هیچ کس از این جلسه نترسد این جلسه یک تنفس اخلاقی در فضای بیاخلاقی است! ما دنبال بحثهای سیاسی نیستیم. ما دنبال نهادینه کردن اخلاق در جامعه هستیم.»
🔸مصطفی معین برای دانشگاه و دانشگاهیان «مسئولیت اجتماعی» و افزون کردن «سرمایه اجتماعی» قائل است و «حمیدرضا فهیمیتبار» این نقش را «تنفس اخلاقی در فضای بداخلاقی» معنی میکند.
🔸چگونه دانشگاه و دانشگاهیان میتوانند مأموریت و رسالت دانشگاه در خصوص «مسئولیت اجتماعی»، «برنامهریزی» و «سیاستگذاری» مشارکت کرده «سرمایه اجتماعی جامعه» را ارتقا بخشند در صورتی که خود را جدای از فضای سیاسی و اجتماعی شهر میپندارند و برای خود مسئولیتی جز «تنفس اخلاقی» در «فضای بیاخلاقی» -به زعم خود قائل- نباشند؟!
🔸ممکن است بفرمایند حاکمیت اجازۀ مشارکت برای این جریان قائل نیست، مانعی ندارد! اکثریت شورای اسلامی کاشان در مقاطع مختلف از جمله پنجمین دوره شوراها در اختیار اعضای موسوم به «همدلی» قرار گرفت که مورد حمایت برخی از متولیان همین جلسه قرار داشت -نگوییم در اختیار جریان موسوم به اصلاحطلبی بود- در آن زمان برای مشارکت در مدیریت شهری و افزون کردن سرمایه اجتماعی چه کردهاند و آیا این افراد - یا این جریان- برای اقدامات انجام شده و نشده قائل به پاسخگویی هستند یا خیر؟!
🔸مدیریت دانشگاه جامع کاشان در چند دوره در اختیار «حسن دقیق»، «عباس زراعت» و چندی پیش از آن «تقی شامخی» قرار گرفت. -همین افرادی که متولیان برگزاری این جلسه هستند- نگوییم در اختیار جریان اصلاحطلبی قرار گرفت- آیا در این چند دوره که مدیریت دانشگاه در کف اختیار ایشان بود برای تحقق اهداف مدنظر جناب معین اقداماتی انجام شده است؟! آیا آمار و ارقامی وجود دارد؟! اصلاً آیا قائل به پاسخگویی هستند؟!
🔸از همۀ اینها که بگذریم به قول جناب محمد خداداد عزیز -مجری جلسه- سخن دوست خوشتر است. «حسن دقیق» که مراسم برای پاسداشت زحمات علمی و اجتماعی ایشان برگزار شده است خود معترف است که سه دوره از پذیرش مدیریت دانشگاه طفره رفته و گفته از عهدۀ این کار برنمیآید! به تبع آن برنامهای هم برای تحقق اهداف مدنظر ارائه نداده است! طبیعی است که نتواند آنچه مدنظر مصطفی معین در مأموریت و رسالت دانشگاه است محقق کند!
🔸ولی با این وجود مصطفی معین -وزیر وقت آموزش عالی- بیتوجه به امتناع «حسن دقیق» مسئولیت دانشگاه کاشان را بر دوش کسی قرار داده است که برنامهای ندارد؛ البته این بدان معنی نیست افراد دیگری که این مسئولیت را به عهده گرفتهاند برنامهای ارائه داده و از پس آن برآمدهاند - که بحث این یادداشت نیست- ولی میتوان به لحاظ استدلال از جزء به کل رسید و متوجه شد یکی از علل و عوامل ناکارآمدی دانشگاه در تحقق اهداف، مأموریتها و رسالت خود -بر اساس تعریف وزیر پیشین آموزش عالی- چیست و فضای موجود جامعه -خوب یا بد ، مطلوب یا نامطلوب- از کجا و چگونه نشأت گرفته است و این پرسش اساسی مطرح میشود آیا بخشی از فضای موجود جامعه حاصل اقدامات پیشین همین جریان نبوده است که اکنون ناچار است جلسه یا جلساتی برای «تنفس اخلاقی» در «فضای بداخلاقی» برگزار کند؟!
⬅️ تاریخ انتشار: سیزدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
علیرضا دیمکار 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستودوم 🔸علیرضا دیمکار را بیشتر به بازیگری و ت
مدعیان اصولگرایی
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
بخش بیستوسوم
مدعیان؛ اصولگرایی، اصلاحطلبی ندارد! افرادی که به «نام» و «عنوان» در مرام، مسلک یا جریانی جای گرفتهاند ولی در «عمل» با آن فاصله دارند. دلایل این دوگانگی یا چندگانگی بسیار است. گاه بر اساس منافع شخصی و گاه، حزبی، باندی و گروهی است! گاه خود را این گونه توجیه میکنند برای مصلحت روزگار است! در این بخش «محمدحسن قدیری ابیانه» به عنوان کسی که از نزدیک فضای سیاسی کاشان را تجربه کرده، ویژگیهای مدعیان اصولگرایی کاشان را برشمرده است.
⬅️ تاریخ انتشار: چهاردهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
«نیاز سنجی و مخاطبشناسی» 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش سوم 🔹🔹«روزنگار» در سال جدید در نظر دارد یک
نقش 20 درصد سلامت جامعه
برای خدمات بهداشت و درمان
🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹
بخش چهارم
دنیا عوامل موثر بر سلامت را تقسیمبندی کرده است. بخش عمده آن عوامل اجتماعی اقتصادی است. البته درصدهای مختلفی برای آن ذکر شده است. حداقل 40 درصد سلامت متأثر از عوامل اجتماعی است. که شامل عوامل اقتصادی هم می شود. 10 درصد مربوط به عوامل زیست محیطی است. 30 درصد مربوط به رفتارهای فرد است. 20 درصد مربوط به خدمات بهداشت و درمان است.
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مدعیان اصولگرایی تصمیمسازان انتخاب دوازدهم بخش بیستوسوم مدعیان؛ اصولگرایی، اصلاحطلبی ندارد!
مدعیان اصولگرایی
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوسوم
🔹🔹مدعیان؛ اصولگرایی، اصلاحطلبی ندارد! افرادی که به «نام» و «عنوان» در مرام، مسلک یا جریانی جای گرفتهاند ولی در «عمل» با آن فاصله دارند. دلایل این دوگانگی یا چندگانگی بسیار است. گاه بر اساس منافع شخصی و گاه، حزبی، باندی و گروهی است! گاه خود را این گونه توجیه میکنند برای مصلحت روزگار است! در این بخش «محمدحسن قدیری ابیانه» به عنوان کسی که از نزدیک فضای سیاسی کاشان را تجربه کرده، ویژگیهای مدعیان اصولگرایی کاشان را برشمرده است:
🔸یکی از چیزهایی که باعث شد عده ای خیلی علیه من موضوع گرفتند این بود که من گفتم با فساد مبارزه می کنم. اولویت برای مبارزه با مفسدین از نظر من «مدعیان اصولگرایی» هستند. چون این ها با فساد و رانت خواری به اصولگرایی لطمه میزنند. بنابراین اول سراغ کسانی میروم که با ادعای اصولگرایی رانتخواری میکنند. تعدادی از افرادی که با پوشش اصول گرایی دنبال رانت خواری بودند شمشیر را از رو بستند. اصولگرا دنبال رانتخواری نیست. مدعیان اصول گرایی بیشتر لطمه می زنند.
🔸آیت الله نمازی به من گفتند شما شخصیت ملی و شناخته شده هستید. چرا از تهران در انتخابات نامزد نمیشوید؟ نگفتند در کاشان وارد نشوید. ولی من همان زمان در جلسات دانشجویی بحثی را مطرح کردم که این گونه استنباط شد که من با نظر ایشان در امور مختلف زاویه دارم.
🔸من با احداث فرودگاه کاشان مخالف بودم. اعتقاد داشتم فرودگاه به صرفه کاشان نیست و به نتیجه هم نمیرسد. چون فرودگاههایی که حتی 20 پرواز در روز دارند اقتصادی نیستند و مشکل دارند. بنابراین سرمایهگذاری روی فرودگاه کاشان کار درستی نبود. اعتقاد داشتم حتی اگر به نتیجه برسد و راه بیفتد دوام نخواهد داشت. به خصوص که کاشان تا تهران 2 ساعت و نیم فاصله دارد.
🔸میگفتند حضرت آقا روی ساخت فرودگاه تأکید دارند. گفتم نظر ایشان محترم است. ایشان نماینده ولی فقیه هستند و من در مسائل دینی خود را موظف به انجام نظرات ایشان میدانم. در صورتی که مطابق با نظر رهبری باشد. اما این که فرودگاه برای کاشان لازم هست یا نه؟ یا اون پلی که جلوی مصلی احداث شده است لازم است یا نه؟ من خودم را صاحب نظر میدانم.
🔸من معمار و شهرساز هستم. در این زمینه متخصص هستم. من در مسائل معماری و شهرسازی مجتهد هستم. دکترای مدیریت استراتژیک دارم. الان بعضی از اعضای مجلس خبرگان رهبری در خصوص بعضی از مسائل با من مشورت میکنند.
⬅️ تاریخ انتشار: پانزدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مدعیان اصولگرایی 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوسوم 🔹🔹مدعیان؛ اصولگرایی، اصلاحطلبی ندا
مهدی نادعلی
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوچهارم
🔸این روزها مهدی نادعلی که در کنار «علی هاشمی طاهری» مزین به پسوند «آرانی» شده دوشادوش نماینده منتخب کاشان، آران و بیدگل به مناطق مختلف کاشان سرزده و از این جهت سوژه برخی کاربران فضای مجازی شده است! گفته میشود دنبال آن است مسئولیت دفتر نماینده منتخب را از آن خود کند؛ جایگاهی که -با وجود اهمیت و حساسیت- حائز امتیاز ویژهای نیست! از همۀ اینها گذشته بایستی به چند پرسش اساسی پاسخ گوید...
🔹🔸گزارش گفتوگو با «مهدی نادعلی» را در «روزنگار» بخوانید.