روزنگار کاشان l نقد و نظر
پیگیری سیدجواد ساداتینژاد 🔹آزادراه کاشان-قم🔹 بخش هفتم 🔹🔹مسائل و مشکلات آزادراه کاشان-قم یکی از م
کارزاری برای آزادراه امیرکبیر
🔹آزادراه کاشان-قم🔹
بخش هشتم
https://www.karzar.net/108789
⬅️ تاریخ انتشار: سیزدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
«سردرگمی یک جریان» 🔹حامیان دانشگاه🔹 بخش سیزدهم 🔸اگر بزرگواران ناراحت نشوند؛ اگر بتوان فعالیت اصل
«سردرگمی یک جریان»
🔹حامیان دانشگاه🔹
بخش سیزدهم
🔸اگر بزرگواران ناراحت نشوند؛ اگر بتوان فعالیت اصلاحطلبی در منطقۀ کاشان را یک «جریان» دانست؛ اگر صاحبان جلسه «طریق صدق» را از فعالین اصلاحطلبی برشمرد و اگر استدلالهای این یادداشت را خام و سطحی ارزیابی نکرد؛ در این صورت تنها عنوانی که میتوان برای جمعبندی محتوای جلسه و این دست از اقدامات انتخاب کرد چیزی جز «سردرگمی یک جریان» نیست!
🔸مصطفی معین مهمان ویژه مراسم، مهمترین رسالت دانشگاه و دانشگاهی را «مسئولیت اجتماعی» دانسته و میگوید: مسئولیت دانشگاه در مسائل جامعه خیلی با اهمیت است. دانشگاه باید نسبت به جامعه مسئولیت داشته باشد. نام آن را «مسئولیت اجتماعی دانشگاه» میگذارند. بالاترین کاری که دانشگاه باید انجام بدهد سرمایه اجتماعی جامعه را بالا ببرد. با عمل، با رفتار، با منش و مشارکت در برنامهریزی و سیاستگذاری جامعه. این بزرگترین مسئولیت دانشگاه است.
🔸ولی حمیدرضا فهیمیتبار به عنوان یکی از اعضای ستاد برنامهریزی مراسم «طریق صدق» معتقد است: «ما تشکل سیاسی نیستیم و نداریم! هیچ کس از این جلسه نترسد این جلسه یک تنفس اخلاقی در فضای بیاخلاقی است! ما دنبال بحثهای سیاسی نیستیم. ما دنبال نهادینه کردن اخلاق در جامعه هستیم.»
🔸مصطفی معین برای دانشگاه و دانشگاهیان «مسئولیت اجتماعی» و افزون کردن «سرمایه اجتماعی» قائل است و «حمیدرضا فهیمیتبار» این نقش را «تنفس اخلاقی در فضای بداخلاقی» معنی میکند.
🔸چگونه دانشگاه و دانشگاهیان میتوانند مأموریت و رسالت دانشگاه در خصوص «مسئولیت اجتماعی»، «برنامهریزی» و «سیاستگذاری» مشارکت کرده «سرمایه اجتماعی جامعه» را ارتقا بخشند در صورتی که خود را جدای از فضای سیاسی و اجتماعی شهر میپندارند و برای خود مسئولیتی جز «تنفس اخلاقی» در «فضای بیاخلاقی» -به زعم خود قائل- نباشند؟!
🔸ممکن است بفرمایند حاکمیت اجازۀ مشارکت برای این جریان قائل نیست، مانعی ندارد! اکثریت شورای اسلامی کاشان در مقاطع مختلف از جمله پنجمین دوره شوراها در اختیار اعضای موسوم به «همدلی» قرار گرفت که مورد حمایت برخی از متولیان همین جلسه قرار داشت -نگوییم در اختیار جریان موسوم به اصلاحطلبی بود- در آن زمان برای مشارکت در مدیریت شهری و افزون کردن سرمایه اجتماعی چه کردهاند و آیا این افراد - یا این جریان- برای اقدامات انجام شده و نشده قائل به پاسخگویی هستند یا خیر؟!
🔸مدیریت دانشگاه جامع کاشان در چند دوره در اختیار «حسن دقیق»، «عباس زراعت» و چندی پیش از آن «تقی شامخی» قرار گرفت. -همین افرادی که متولیان برگزاری این جلسه هستند- نگوییم در اختیار جریان اصلاحطلبی قرار گرفت- آیا در این چند دوره که مدیریت دانشگاه در کف اختیار ایشان بود برای تحقق اهداف مدنظر جناب معین اقداماتی انجام شده است؟! آیا آمار و ارقامی وجود دارد؟! اصلاً آیا قائل به پاسخگویی هستند؟!
🔸از همۀ اینها که بگذریم به قول جناب محمد خداداد عزیز -مجری جلسه- سخن دوست خوشتر است. «حسن دقیق» که مراسم برای پاسداشت زحمات علمی و اجتماعی ایشان برگزار شده است خود معترف است که سه دوره از پذیرش مدیریت دانشگاه طفره رفته و گفته از عهدۀ این کار برنمیآید! به تبع آن برنامهای هم برای تحقق اهداف مدنظر ارائه نداده است! طبیعی است که نتواند آنچه مدنظر مصطفی معین در مأموریت و رسالت دانشگاه است محقق کند!
🔸ولی با این وجود مصطفی معین -وزیر وقت آموزش عالی- بیتوجه به امتناع «حسن دقیق» مسئولیت دانشگاه کاشان را بر دوش کسی قرار داده است که برنامهای ندارد؛ البته این بدان معنی نیست افراد دیگری که این مسئولیت را به عهده گرفتهاند برنامهای ارائه داده و از پس آن برآمدهاند - که بحث این یادداشت نیست- ولی میتوان به لحاظ استدلال از جزء به کل رسید و متوجه شد یکی از علل و عوامل ناکارآمدی دانشگاه در تحقق اهداف، مأموریتها و رسالت خود -بر اساس تعریف وزیر پیشین آموزش عالی- چیست و فضای موجود جامعه -خوب یا بد ، مطلوب یا نامطلوب- از کجا و چگونه نشأت گرفته است و این پرسش اساسی مطرح میشود آیا بخشی از فضای موجود جامعه حاصل اقدامات پیشین همین جریان نبوده است که اکنون ناچار است جلسه یا جلساتی برای «تنفس اخلاقی» در «فضای بداخلاقی» برگزار کند؟!
⬅️ تاریخ انتشار: سیزدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
علیرضا دیمکار 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستودوم 🔸علیرضا دیمکار را بیشتر به بازیگری و ت
مدعیان اصولگرایی
تصمیمسازان انتخاب دوازدهم
بخش بیستوسوم
مدعیان؛ اصولگرایی، اصلاحطلبی ندارد! افرادی که به «نام» و «عنوان» در مرام، مسلک یا جریانی جای گرفتهاند ولی در «عمل» با آن فاصله دارند. دلایل این دوگانگی یا چندگانگی بسیار است. گاه بر اساس منافع شخصی و گاه، حزبی، باندی و گروهی است! گاه خود را این گونه توجیه میکنند برای مصلحت روزگار است! در این بخش «محمدحسن قدیری ابیانه» به عنوان کسی که از نزدیک فضای سیاسی کاشان را تجربه کرده، ویژگیهای مدعیان اصولگرایی کاشان را برشمرده است.
⬅️ تاریخ انتشار: چهاردهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
«نیاز سنجی و مخاطبشناسی» 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش سوم 🔹🔹«روزنگار» در سال جدید در نظر دارد یک
نقش 20 درصد سلامت جامعه
برای خدمات بهداشت و درمان
🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹
بخش چهارم
دنیا عوامل موثر بر سلامت را تقسیمبندی کرده است. بخش عمده آن عوامل اجتماعی اقتصادی است. البته درصدهای مختلفی برای آن ذکر شده است. حداقل 40 درصد سلامت متأثر از عوامل اجتماعی است. که شامل عوامل اقتصادی هم می شود. 10 درصد مربوط به عوامل زیست محیطی است. 30 درصد مربوط به رفتارهای فرد است. 20 درصد مربوط به خدمات بهداشت و درمان است.
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مدعیان اصولگرایی تصمیمسازان انتخاب دوازدهم بخش بیستوسوم مدعیان؛ اصولگرایی، اصلاحطلبی ندارد!
مدعیان اصولگرایی
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوسوم
🔹🔹مدعیان؛ اصولگرایی، اصلاحطلبی ندارد! افرادی که به «نام» و «عنوان» در مرام، مسلک یا جریانی جای گرفتهاند ولی در «عمل» با آن فاصله دارند. دلایل این دوگانگی یا چندگانگی بسیار است. گاه بر اساس منافع شخصی و گاه، حزبی، باندی و گروهی است! گاه خود را این گونه توجیه میکنند برای مصلحت روزگار است! در این بخش «محمدحسن قدیری ابیانه» به عنوان کسی که از نزدیک فضای سیاسی کاشان را تجربه کرده، ویژگیهای مدعیان اصولگرایی کاشان را برشمرده است:
🔸یکی از چیزهایی که باعث شد عده ای خیلی علیه من موضوع گرفتند این بود که من گفتم با فساد مبارزه می کنم. اولویت برای مبارزه با مفسدین از نظر من «مدعیان اصولگرایی» هستند. چون این ها با فساد و رانت خواری به اصولگرایی لطمه میزنند. بنابراین اول سراغ کسانی میروم که با ادعای اصولگرایی رانتخواری میکنند. تعدادی از افرادی که با پوشش اصول گرایی دنبال رانت خواری بودند شمشیر را از رو بستند. اصولگرا دنبال رانتخواری نیست. مدعیان اصول گرایی بیشتر لطمه می زنند.
🔸آیت الله نمازی به من گفتند شما شخصیت ملی و شناخته شده هستید. چرا از تهران در انتخابات نامزد نمیشوید؟ نگفتند در کاشان وارد نشوید. ولی من همان زمان در جلسات دانشجویی بحثی را مطرح کردم که این گونه استنباط شد که من با نظر ایشان در امور مختلف زاویه دارم.
🔸من با احداث فرودگاه کاشان مخالف بودم. اعتقاد داشتم فرودگاه به صرفه کاشان نیست و به نتیجه هم نمیرسد. چون فرودگاههایی که حتی 20 پرواز در روز دارند اقتصادی نیستند و مشکل دارند. بنابراین سرمایهگذاری روی فرودگاه کاشان کار درستی نبود. اعتقاد داشتم حتی اگر به نتیجه برسد و راه بیفتد دوام نخواهد داشت. به خصوص که کاشان تا تهران 2 ساعت و نیم فاصله دارد.
🔸میگفتند حضرت آقا روی ساخت فرودگاه تأکید دارند. گفتم نظر ایشان محترم است. ایشان نماینده ولی فقیه هستند و من در مسائل دینی خود را موظف به انجام نظرات ایشان میدانم. در صورتی که مطابق با نظر رهبری باشد. اما این که فرودگاه برای کاشان لازم هست یا نه؟ یا اون پلی که جلوی مصلی احداث شده است لازم است یا نه؟ من خودم را صاحب نظر میدانم.
🔸من معمار و شهرساز هستم. در این زمینه متخصص هستم. من در مسائل معماری و شهرسازی مجتهد هستم. دکترای مدیریت استراتژیک دارم. الان بعضی از اعضای مجلس خبرگان رهبری در خصوص بعضی از مسائل با من مشورت میکنند.
⬅️ تاریخ انتشار: پانزدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مدعیان اصولگرایی 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوسوم 🔹🔹مدعیان؛ اصولگرایی، اصلاحطلبی ندا
مهدی نادعلی
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوچهارم
🔸این روزها مهدی نادعلی که در کنار «علی هاشمی طاهری» مزین به پسوند «آرانی» شده دوشادوش نماینده منتخب کاشان، آران و بیدگل به مناطق مختلف کاشان سرزده و از این جهت سوژه برخی کاربران فضای مجازی شده است! گفته میشود دنبال آن است مسئولیت دفتر نماینده منتخب را از آن خود کند؛ جایگاهی که -با وجود اهمیت و حساسیت- حائز امتیاز ویژهای نیست! از همۀ اینها گذشته بایستی به چند پرسش اساسی پاسخ گوید...
🔹🔸گزارش گفتوگو با «مهدی نادعلی» را در «روزنگار» بخوانید.
روزنگار کاشان l نقد و نظر
نقش 20 درصد سلامت جامعه برای خدمات بهداشت و درمان 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش چهارم دنیا عوامل
نظر متفاوت
دکتر محمدحسین زیلوچی
🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹
بخش پنجم
🔸اگر همۀ تولیدات رسانهای و مطالبات مردم را بررسی کنیم کمتر اثری از پیشگیری میبینیم. همۀ داد و فریاد مردم و مسئولین متأثر از آن؛ زیرساختها، تجهیزات و کادر درمان است. چرا بیمارستان تأمین اجتماعی احداث نشده است؟! چرا مراکز درمانی و بیمارستانهای منطقۀ کاشان با کمبود تجهیزات مواجه است؟! چرا مراکز درمانی و پزشکی با کمبود کادر درمان، پزشک عمومی و متخصص دست و پنجه نرم میکند؟! چرا بودجه درمان کفاف هزینههای درمانی را نمیدهد؟! ولی دکتر محمدحسین زیلوچی نظر دیگری دارد!
🔸این مطلب را در روزنگار بخوانید.
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مهدی نادعلی 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوچهارم 🔸این روزها مهدی نادعلی که در کنار «علی ه
مهدی نادعلی/قسمت نخست
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوچهارم
🔹🔹این روزها مهدی نادعلی که در کنار «علی هاشمی طاهری» مزین به پسوند «آرانی» شده دوشادوش نماینده منتخب کاشان، آران و بیدگل به مناطق مختلف کاشان سرزده و از این جهت سوژه برخی کاربران فضای مجازی شده است! گفته میشود به دنبال آن است مسئولیت دفتر نماینده منتخب را از آن خود کند؛ جایگاهی که -با وجود اهمیت و حساسیت- حائز امتیاز ویژهای نیست! از همۀ اینها گذشته بایستی به چند سوال اساسی پاسخ گوید...
🔹🔹نادعلی در خصوص انتخاب شهردار میگوید:
🔸🔸«همان روزهای اول که به شورا آمدم به آقای ساداتینژاد گفتم من با 25 سال تجربه شهرداری پا به شورا گذاشتهام. از این تجربه استفاده کنید. نه تنها من بلکه بسیاری از اعضای شورا اعتقاد داشتند که باید گزینهای برای شهرداری انتخاب شود که به قول معروف «شهردارچی» باشد. تجربهای از شهرداری در کارنامه خود داشته باشد ولی ایشان به حرفهای اعضای شورا توجه نکرد!»
🔹🔹ولی این حرف عضو شورا محکمهپسند نیست. شاید بتوان گفت آقای ساداتینژاد به عنوان نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی توصیه و سفارش کرده ولی در نهایت تصمیم انتخاب شهردار با شورا است. شورا فردی را برای تصدی مسئولیت شهرداری انتخاب کرده که خود قائل به آن نیست؛
🔸🔸«نه این طور نیست. 90 هزار رأی مردم پشت نماینده بود. شما باید در آن فضا قرار گرفته و قضاوت کنید. آقای ساداتینژاد عملکرد آقای «حسن بخشنده» را تضمین کرد. گفت شما نگران نباشید. به من اعتماد کنید. به ما قول داد. حتی متأسفانه به لحاظ شکلی هم ظاهر کار را رعایت نکرد. اعضای شورا انتظار داشتند حداقل آقای ساداتینژاد چند نفر را معرفی کرده و انتخاب را به شورا واگذارد. گویا روال کار برعکس شده بود. ما مشورت دادیم ولی در نهایت آقای سیدجواد ساداتینژاد شهردار کاشان را انتخاب کرد!»
🔹🔹انتظار آقای سیدجواد ساداتینژاد -از زاویهای- کاملاً معقول و منطقی است. او آبروی خود را گذاشته، پا روی قانون نهاده و با وجودی که وظیفۀ نظارت شوراها را در عهده داشته یک طرفه از اعضای لیستی برای شورای شهر حمایت کرده است. اکنون انتظار دارد اعضای این لیست حرف او را خوانده و شهرداری در مصدر کار قرار دهند که او میخواهد؛ وامی به اعضای لیست داده و اکنون اقساط آن را مطالبه میکند ولی «مهدی نادعلی» خود را وامدار سیدجواد ساداتینژاد نمیداند:
🔸🔸«من خودم را وامدار هیچکس نمیدانم. ما تابع یک جریان هستیم. این طور نیست که خودمان را وابسته به شخص بدانیم. مثال واضح آن جریان آقای احمدینژاد بود. من احمدینژادی بودم. وقتی با رهبری زاویه گرفت با ایشان فاصله گرفتیم ولی همچنان وفادار به جریان اصولگرایی هستیم.
🔸🔸در ثانی میگویید آقای ساداتینژاد از این لیست حمایت کرد ولی کمی به عقب برگردیم. شخص ایشان را برای نمایندگی مردم در مجلس شورای اسلامی چه کسی داخل لیست گذاشت؟! ما هر دوره در جریان اصولگرایی از ایشان حمایت کردیم. من یکی از حامیان سرسخت او در دوره اول و دوم بودم ولی وقتی از مردم جدا شد و آن حرف و حدیثها مطرح شد علیرغم این که برای شخص ایشان احترام قائل هستم ولی از او فاصله گرفتم.»
🔹🔹ولی گفته میشود شما به همراه دوستانتان به محض این که احساس کردید آقای سیدجواد ساداتینژاد از مسئولیت وزارتخانه کنار گذاشته شد - یا استعفا داده است- شهردار مورد نظر ایشان را استیضاح کردید؟!
⬅️ ادامه گفتوگو را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: شانزدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
کارزاری برای آزادراه امیرکبیر 🔹آزادراه کاشان-قم🔹 بخش هشتم https://www.karzar.net/108789 ⬅️ تاری
کارزاری برای آزادراه امیرکبیر
🔹آزادراه کاشان-قم🔹
بخش هشتم
🔸«رضا صاحبی» یک شهروند عادی مثل من و شما است ولی دغدغۀ مسائل و مشکلات شهری دارد. اخیراً در حال پیگیری کارزاری برای نوسازی آزادراه قم-کاشان -آزادراه امیرکبیر- است. تا این لحظه 758 امضا جمع شده است. پیشنهاد میکند شما هم امضا بفرمایید. کار سختی نیست. فشار دادن یک دکمه همراه با ثبت نام و شماره همراه است.
🔸اثر امضای من و شما در صفحه کارزار توضیح داده شده و میتوانید مطالعه بفرمایید در هر صورت این اقدام را میتوان حداقل کاری دانست که در راستای مسئولیت اجتماعی است.
⬅️شما میتوانید از طریق لمس لینک زیر وارد صفحه کارزار شده و امضا بفرمایید.
➡️https://www.karzar.net/108789
⬅️ تاریخ انتشار: شانزدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
نظر متفاوت دکتر محمدحسین زیلوچی 🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹 بخش پنجم 🔸اگر همۀ تولیدات رسانهای و مط
نقش 20 درصد سلامت جامعه
برای خدمات بهداشت و درمان
🔹سلسله مطالب حوزه سلامت🔹
بخش پنجم
🔹🔹محمدحسین زیلوچی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در خصوص عوامل موثر بر سلامت معتقد است:
🔸«دنیا، عوامل موثر بر سلامت را تقسیمبندی کرده است. بخش عمده آن عوامل اجتماعی اقتصادی است. البته درصدهای مختلفی برای آن ذکر شده است. حداقل 40 درصد سلامت متأثر از عوامل اجتماعی است. که شامل عوامل اقتصادی هم می شود. 10 درصد مربوط به عوامل زیست محیطی است. 30 درصد مربوط به رفتارهای فرد است. 20 درصد مربوط به خدمات بهداشت و درمان است.
🔸به نظر شما چه مقدار امکانات بهداشتی و درمانی در منطقه و شهرستان وجود دارد؟ اگر دانشگاه علوم پزشکی کاشان بهترین امکانات بهداشتی و درمانی، تجهیزات و کادر درمان را مهیا کنند تنها به اندازۀ 20 درصد در سلامت مردم موثر است. در واقع وضعیت مسکن، کار و اشتغال و مسائل اقتصادی به عنوان عوامل اجتماعی-اقتصادی برای سلامت مردم تعیین کننده و تأثیرگذار است.
🔸در بسیاری از موارد هزینهای که باید برای سلامت یک شهروند اختصاص داده شود ناچار صرف نیازهای دیگر زندگی میشود. در واقع وقتی فقر وارد زندگی یک خانواده میشود سلامتی خانواده تهدید میشود. فقر و بیماری قرین و همزاد همدیگر هستند.
🔸بعضی از بیماریها ناشی از بیکاری است و بعضی از کارها خود منشأ بیماری است. مثل کارهایی که فرد در مدت زمان زیادی ناچار است در یک حالت ثابت ایستاده یا نشسته قرار گیرد یا در فضای آلوده یا در معرض بعضی مواد شیمیایی قرار گیرد. همۀ این موارد باعث بیمار میشود.
🔸استفاده از تولیدات صنایع در زندگی روزمره عامل دیگری بیماری است؛ تفاوت جنس خوب و بد، استاندارد و غیراستاندارد به واسطۀ استفاده از مواد اولیه مجاز و غیرمجاز است.
🔸بیش از 85 هزار مادۀ آسیبرسان در صنعت شناسایی شده است که از این مقدار در کشوری مثل آمریکا برای 500 مورد آن قانون وضع شده که نباید از مقدار مشخصی در تولید محصول فراتر برود. حالا شما از یک صنعتگر داخل بپرسید که چند ماده اولیه آسیبرسان را نام ببرد؛ معمولا به آن آگاه نیست! مثلاً بیشتر مردم مواد اولیه لنت ترمز را به عنوان یک عامل میشناسند ولی در همۀ محصولات صنعتی ممکن است از مواد آسیبرسان استفاده شده باشد.»
🔹🔹بر اساس مطالب فوق یک پرسش اساسی مطرح میشود؛ چرا جامعه صرفاً درمان را مطالبه میکند؟! موضوعی که حلقه آخر زنجیره سلامت است و تنها 20 درصد سلامت جامعه متکی به آن است؟!
🔸🔸لطفاً نظرتان را با همراهان کانال به اشتراک بگذارید.
⬅️ تاریخ انتشار: شانزدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مهدی نادعلی/قسمت نخست 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوچهارم 🔹🔹این روزها مهدی نادعلی که در
مهدی نادعلی/قسمت دوم
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوچهارم
🔹🔹ولی گفته میشود شما همراه دوستان شورا همین که احساس کردید آقای سیدجواد ساداتینژاد از مسئولیت وزارتخانه کنار گذاشته میشود - یا استعفا داده است- شهردار مورد نظر ایشان را استیضاح کردید؟!
🔸🔸«همین طور که اشاره کردم اصلاً این طور نیست. ما از همان ماه اول متوجه شدیم شهردار این کاره نیست. طبق وظیفه خود در شورا در جریان اقدامات جناب بخشنده قرار گرفتیم و نقایص متعددی دیدیم بطور مثال در بحث نظافت شهر؛ بحران بسیار جدی پیش آمد و نهایتا تا آنجا پیش رفت که امام جمعه محترم شخصاً به اتفاق شهردار وقت از چند نقطه شهر بازدید میدانی انجام دادند و در پایان بازدید نکاتی را به جناب بخشنده متذکر شدند و در نماز جمعه هم در این خصوص صحبت فرمودند!
🔸🔸 اعضای شورا چندین بار این مسائل را به آقای سیدجواد ساداتینژاد انتقال دادند و نارضایتی از عملکرد شهردار در مسائل شهری را مطرح کردیم، آقای ساداتینژاد دائم میگفتند مدارا کنید!! شما فکر میکنید پروژه نیمهتمام زیرگذر شهید خادمی که به پایان رسید دغدغه شهردار بود؟! اگر فشارهای دائم شورا نبود این پروژه به سرانجام نمیرسید ولی متأسفانه آقای بخشنده از جای دیگر خط میگرفت.
🔸🔸هرچه شورا سعی کرد به ایشان مشاوره بدهد ولی عکس آن را عمل میکرد ولی با این وجود شورا همۀ فشارها و تخریبها را به جان خرید و سعی کرد جابجایی شهردار محترمانه انجام شود ولی خودشان نخواستند. حتی نامۀ سکونت هم بهانه بود تا احترام شهردار حفظ شود ولی آقای جواد نائینی پیام داد که شما شهردار را استیضاح نکنید ما خودمان همین طور که ایشان را آوردهایم برمیداریم ولی دنبال وقتکُشی بودند و این وسط حق مردم ضایع میشد و ما به عنوان نماینده مردم اجازه نداشتیم که حق مردم بیش از این پایمال شود!
🔸🔸«حسن بخشنده» با این اقدامات و به قول خودش با افشاگری که در صحن علنی شورا انجام داد برای همه هزینه درست کرد. برای خودش، برای ما و برای شخص سیدجواد ساداتینژاد. عملکرد ایشان درست نبود. بالاخره در هر سازمان و نهادی مشکلاتی وجود دارد و درست نیست که آبروی یک مجموعه را دستخوش اختلافات سیاسی قرار دهیم. «بخشنده» دنبال این بود که مشکلات مجموعه را به اعضای شورا ارتباط دهد در صورتی که شورا صبوری کرد و آبروی شهردار را نگه داشت.
🔹🔹در عوض اعضای شورا برای انتخابات مجلس با قدرت پا در میدان گذاشت و از دو کاندیدا حمایت کردند. حسین حیدریان و حسین باغشیخی و مصطفی کردمیل از علیرضا رضازاده حمایت کردند و بقیۀ اعضای شورا سراغ آقای مصطفی معینی آمدند. این دوگانگی در شورا ناشی از چه بود؟!
🔸🔸من کاری به بقیۀ اعضای شورا ندارم. من شخصاً همۀ کاندیدا را بررسی کردم. اعتقاد دارم آقای مصطفی معینی میان کاندیدا اصلح بودند. به همین خاطر تصمیم گرفتم حمایت کنم.
🔸🔸البته همان موقع آقای معینی با «علی هاشمی طاهری» تماس گرفته و درخواست حمایت کرده بودند. قرار شد جلسهای برگزار شود. این جلسه با حضور 6 نفر از اعضا برگزار شد و سه ساعت طول کشید. در نهایت به نتیجه رسیدیم ایشان اصلح است و من و آقای هاشمی طاهری به صورت مشخص حمایت کردیم.
⬅️ گفتوگوی کامل را در «روزنگار» بخوانید.
⬅️ تاریخ انتشار: هفدهم فروردین ماه 1403
روزنگار کاشان l نقد و نظر
مهدی نادعلی/قسمت دوم 🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹 بخش بیستوچهارم 🔹🔹ولی گفته میشود شما همراه دوس
میثاقنامه
مهدی نادعلی/قسمت سوم
🔹تصمیمسازان انتخاب دوازدهم🔹
بخش بیستوچهارم
🔹🔹«میثاقنامه» کلیدواژهای است که این روزها به صورت گسترده مورد استفاده کاربران فضای مجازی قرار گرفته است. صحبت از تعهدی است که منتخب مردم به افرادی سپرده که اقدامات، پیگیریها و سیاستهای خود را در دورۀ نمایندگی بر اساس خط مشی این افراد در مجلس و حوزه انتخابیه به خصوص کاشان تنظیم نماید.
🔸🔸«مهدی نادعلی» عضو شورای اسلامی شهر کاشان که در انتخابات اخیر به همراه «علی هاشمی طاهری» به صورت رسمی و مشخص از «مصطفی معینی» حمایت کرد نظر دیگری دارد. «مهدی نادعلی» در قسمت سوم گفتوگو به این موضوع پرداخته است.
⬅️ این گفتوگو را در «روزنگار» بخوانید
⬅️ تاریخ انتشار: هفدهم فروردین ماه 1403