✅ #یادداشت_رشد
📄#تاثیر_فهم_از_عدالت_در_تحلیل_مسائل_عدالت
✴️دیدن مسبوق به چیست؟ ما به صورت روزمره با محیط اطرافمان مواجه هستیم اما این مواجهه توام با مقداری توجه و مقدار بیشتری از عدم توجه و غفلت است. چرا برخی واقعیات اطراف را می بینیم و برخی را خیر؟ چرا برخی امور برای ما مهم هستند و برخی خیر؟ چرا برخی امور یکسان برای افراد به صور متفاوتی معنا و #تفسیر می شود؟ آیا جهان بیرون در ذات خود دارای معناست یا این ما هستیم که در #معنا_بخشی به محیط، فاعل مایشاء هستیم؟ یا اینکه ما در یک #هرمنوتیک_دوگانه این معنا بخشی و معنا پذیری را شکل می دهیم؟ این امر در جهان های اجتماعی به چه صورت است؟
🔹 مسئله عدالت نیز یکی از مصادیق جامعه هدف این پرسش هاست. ما با وضعیت های اجتماعی مختلفی به صورت روزمره مواجهیم اما چرا برخی وضعیت ها و موقعیت ها را عادلانه می دانیم و برخی را خیر؟ چرا برخی کمبودها برای برخی دغدغه است و بی عدالتی تلقی می شود و برای برخی دیگر خیر؟ به نظر می رسد #فهم_از_عدالت و چیستی آن، به شدت در ادراک و تحلیل چنین مسائلی موثر است. @Rushdisu
🔹تحلیل خط مشی به عنوان یکی از فروع مطالعات خط مشی، به این سوال پاسخ می دهد: مهم تر از حل مسئله عدالت، تعریف مسئله های عدالت و #ساختاردهی به آن هاست. هر نوع که آن مسئله را تعریف کنیم، به همان صورت نیز حل متفاوتی را شاهد خواهیم بود. طلاق می تواند به عنوان نتیجه شکست عاطفی تلقی شود یا نتیجه بی تعهدی به عقد ازدواج یا اینکه نتیجه ناسازگاری زوجین پنداشته شود. هر کدام که به عنوان مسئله دیده شود، راه حل خود را شکل می دهد. یکی از عوامل موثر بر شکل دهی، تعریف و ساختاردهی مسئله ها، #انگاره_های_ذهنی و نیز عواطف ما هستند. تصورات، نظریه ها، عقاید و ... در کنار عواطف و احساسات ما می توانند موقعیت های پیرامونی را در قالب مسئله شکل دهند یا اساسا به عنوان مسئله تشخیص ندهند. انگاره ها در کنار عواطف حتی می توانند مسئله های ادراک شده را به انحاء مختلفی تفسیر و شکل دهند. حال سوال این است که عواطف و باورها از کجا می آیند؟ آیا نوعی از ذات گرایی را می توان برای عواطف و باورها و نیز مسئله ها بیان کرد؟ در ادبیات تحلیل خط مشی باور بر آن است که مسئله ها، ماهیتی به شدت #ذهنی دارند. اما آیا می توان مسئله را صادق و کاذب دانست؟ آیا می توان برای عواطف و احساسات، قائل به صدق و کذب یا به تعبیر دقیق تر حق و باطل شد؟ اگر چنین باشد، باید قائل باشیم که برخی مسائل ادراک شده واقعا مسئله هستند و برخی مسائل کاذب هستند. لکن همه ادراک شده می باشند.
🔹 در مقام تحلیل مسائل عدالت اجتماعی اگر بپذیریم که عدالت اجتماعی زمینه تحقق سعادت و عبودیت انسان است، و از طرف دیگر قائل به یک سعادت و طریق سعادت واقعی به نام صراط مستقیم باشیم، آن گاه با عدالتی مواجه خواهم بود که واقعی است. این عدالت واقعی، مسائل واقعی خواهد داشت. اگر ادراک بشری منطبق بر این عدالت واقعی باشد، مسئله های ادراک شده آنان می تواند حق و درست یا باطل و نادرست باشند. آن گاه می توان در ساختاردهی مسئله، عدالت واقعی را معیار تعریف درست مسئله قرار داد. پس لازم است کسانی که عدالت اجتماعی و مسائل آن را تحلیل می کنند ابتدا به فهم #ماهیت_عدالت بپردازند. بدون فهم درستی از عدالت، ممکن است مسائل ادراک شده ای را در دستور کار عدالتخواهی و عدالت پژوهی قرار دهیم که واقعا مسائل حق و درستی نیستند. از دل این عدالتخواهی و عدالت پژوهشی به #انحراف رفته، قطعا اقامه عدالت محقق نشده و بسط بی عدالتی را شاهد خواهیم بود. @Rushdisu
🔹بالاجمال می توان دو عنصر کلیدی را در #اصلاح باورها و عواطف بیان کرد که می توانند ما را در تعریف درست مسئله های عدالت اجتماعی راهبری کنند: #ایمان_توحیدی و #عقاید_اسلامی که یک بسته دینی را شکل می دهند، مهمترین عامل در اصلاح دستگاه محاسباتی تعریف و حل مسائل عدالت اجتماعی است. نهادهای عدالت پژوهی و عدالت خواه، قطعا این دو عنصر را باید به صورت جدی در دستورکار خود برای اقامه عدالت اجتماعی قرار دهند. از این روست که بدون انسان های عادل و عدالت خواه و نیز دستگاه معرفتی دینی، امکان #اقامه عدالت اجتماعی وجود ندارد.
✍️ #صادق_ترابزاده_جهرمی پژوهشگر مرکز رشد
➖➖➖➖➖
✔️ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (علیه السلام)
🌐 @Rushdisu
✅ #هسته_رشد
📄فرآیند تدوین کتب درسی
✴️ هسته تعلیم و تربیت در تاریخ 22 فروردین ماه میزبان دکتر #سید_محمد_دلبری فارغ التحصیل علوم قرآن و حدیث دانشگاه امام صادق (ع) بود. ایشان با سابقه 25 ساله تدریس و فعالیت در آموزش و پرورش از سال 1382 به طور رسمی وارد سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی این وزارت شد و در حال حاضر مدیریت گروه درسی قرآن و معارف اسلامی را بر عهده دارند. گروه درسی قرآن و معارف اسلامی شامل سه بخش قرآن، دینی و عربی است و قریب به 70 عنوان کتاب درسی برای دانشآموزان و کتاب راهنمای معلم برای آموزگاران و دبیران تولید میکند.
🔷فرایند 8 مرحله ای #تدوین_کتب_درسی
دکتر دلبری با عنوان اینکه این سازمان فقط عهده دار کتابهای رسمی است، فرایند 8 مرحله ای تولید کتابها را در درون یک برنامه جامع درسی که از پژوهش و نیازسنجی آغاز و به ارزشیابی پایانی از برنامه درسی ختم می گردد تشریح نمودند.
🔷تا پیش از سال 1370 تدوین کتب خارج از برنامه درسی –با نظر مولف و نظارت گروه مربوطه- صورت می یافت اما از این سال به بعد با طرح پروژه برنامه درسی در هر گروه، ساختار اولیه و موضوعات هر کتاب ابتدا به دقت در #شورای_برنامه_درسی تدوین شده و پس از آن به مولفین واگذار می شود. بنابراین هر گروه، شوراهای برنامه درسی اختصاصی خود را دارد اما مشکل فعلی عدم ارتباط شورای برنامه درسی در گروههای مختلف است که با تدوین برنامه درسی ملی این مشکل برطرف خواهد شد و ارتباط گروههای درسی مختلف نیز با یکدیگر برقرار می گردد.
🔷مشکلات پیش روی تدوین کتب
از مهمترین مشکلات پیش روی تدوین کتب در شرایط فعلی، #سیطره_کنکور بر کتابها و برنامه درسی و همچنین بودجه بسیار اندک سازمان است. با وجود حساسیت بسیار بالای تدوین و تالیف کتب، به طور معمول برای پروژه 6 تا 9 ماهه تدوین یک کتاب 150 صفحه ای مبلغی بیش از 2.5 میلیون تومان پرداخت نمی شود و کل بودجه سازمان برای پژوهش، شورا ، تالیف و ... یک کتاب حدود 30 میلیون تومان است. همچنین تصمیمات نسنجیده و ناگهانی مانند اجرای طرح 6،3،3 نیز اثرات زیانباری را برای این سازمان به همراه داشته است.
🔷ایشان در نهایت مهمترین بخش از مراحل 8 گانه تالیف کتب را، مرحله اول یعنی پژوهش و نیازسنجی دانستند.
🗂 #هسته_تعلیم_و_تربیت
➖➖➖➖➖
✔️ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (علیه السلام)
🌐 @Rushdisu
هدایت شده از مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
📣📣📣 تجربه نگاری حوزه #سلامت با تاکید بر نقش علوم انسانی
🗓 چهارشنبه29 فروردین ماه
⏰ ساعت10:30
🏤 سالن شهیدمطهری(ره)
✅✅✅ #نشست_رشد
➖➖➖➖➖
✔️ مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیه السلام
🌐 @Rushdisu
✅ #یادداشت_رشد
📄 امکان و امتناع #انتقاد در ایران
📌 قسمت آخر
🔶انتقاد
✴️انتقاد کجای رابطه و تعاملی که در دو قسمت قبل بیان شد، قرار دارد؟ ابتدا باید منظور از انتقاد و چگونگی صورت پذیرفتن آن در تاریخ معاصر ایران مشخص شود. مفهوم نقد، امر به معروف و نهی از منکر، نصیحت و مشورت را در بر میگیرد. نقد #حاشیه است نه اصل؛ حالتی سلبی دارد نه ایجابی. در نقد قصد ما ساختن نیست، بلکه بیان #اشکالات_ساختار ساخته شده است.
🔹بیان اشکالات ساختار باید به یک #هنجار مبدل شود؛ مانند خود الزام ساخت ساختار. دو وجه تخصصی و عمومی نقد نیز باید در مکانها و شرایط همگون با خود صورت پذیرند در غیر این صورت نه به هدف نقد خواهند رسید و نه نقد خواهند شد؛ بلکه صورتی از تخریب را شکل خواهند داد.
🔹اما در نقد ایرانی، تضاد و استقلال دولت و ملت از یکدیگر سبب میشود تا نقد نخبگان و ملت از دولت، بیشتر حالت عمومی داشته باشد؛ زیرا دولت آنها را در مسائل داخل نمیکند تا تجربه عملی کسب نمایند. همچنین به سبب استقلال دولت از ملت، دولت زمینه پذیرش نقد را ندارد؛ چون نقد جامعه از دولت هنجار نیست و دولت قائل بهنقد خود از سوی ملت و نخبگان نیست؛ حتی در جایی که نقد تخصصی است. فضای واسط هم جدی گرفته نمیشود. درنتیجه نقد آنها تأثیرگذار نخواهد بود.
🔹این روحیه به پس از انقلاب اسلامی نیز رسوخ نمود. ساختار بر بخش عمدهای از مسئولین دوره پس از انقلاب اسلامی حاکم شده و روحیه آنها را با #نقدناپذیری عجین نمود. از سوی دیگر، نقد عمومی بر نقد تخصصی نیز همچون پیش از انقلاب چیره گشت. مردمگرایی پس از انقلاب اسلامی، ازجمله علل شدت یابی نقد عمومی بود؛ بهنحویکه در مسائل کاملاً تخصصی نیز از عموم مردم نظرخواهی میشد.
🔹پس بر اساس میراث بهجامانده از پیش از انقلاب اسلامی، نقد در کشور ما در هر دو سو دچار #نقص است؛ نه دولت دارای روحیه نقدپذیری است و نه آنچه روبروی دولت است مراعی شرایط نقد.
🔹اینکه مسئولین نظام باید جهتگیری و روحیه انقلابی را حفظ کنند، در این فضا به معنای ضرورت تلاش برای ادامه هدف نهادهای انقلابی اوایل انقلاب است؛ یعنی تلاش برای پیوستگی لایهلایه مثبت با جامعه. تغییر در فضای ارتباطی که نیاز مبرم کشور ماست.
🔹رهبر معظم انقلاب در دیدار چند سال پیش شان با هیئت دولت سه کلیدواژه در رابطه با نقد و نقادی بیان داشتند: منطق، انصاف و خونسردی. نبود تجربه و سابقهی تضاد سبب شده تا این سه کلیدواژه در رابطهی مدنظر این متن گم شوند. #منطق فضای کلی رابطه را در بر دارد. حاکم شدن منطق، به معنای اشتباه بودن استقلال دو سوی رابطه از یکدیگر است. این استقلال به نظام اجتماعی اسلامی که هدف غایی انقلاب اسلامی و دو بال جامعهی اسلامی و دولت اسلامی است ضربه خواهد زد.
🔹#انصاف به نقاد اشاره دارد. واقع امر آن است که نقد غیرمنصفانه وجود ندارد. نقد غیرمنصفانه نام محترمانه تخریب است. اینکه تخریب تا این حد زیاد مشاهده میشود به سبب پندار جدایی و استقلال است.
🔹آیتالله خامنهای #خونسردی در نقدپذیری را نیز مدنظر قرار دادهاند. خونسردی یعنی صبر به هنگام روبرو شدن با اشکالات ساختاری که نقدشونده ساخته است. این خونسردی، سبب تعمق نقدشونده در مفاهیم نقد خواهد شد؛ تعمقی که قطعاً به نفع خود نقدشونده است.
🔶جایگاه محوری دولت
🔹نکتهای که باید بدان دقت نمود آن است که در هر ارتباطی که دولت یک سوی آن است، دولت قدرت بیشتری برای اداره فضای ارتباط دارد. در نقد نیز دولت اصل است؛ یعنی اگر ویژگی خونسردی نقدشونده از سوی دولت رعایت شود و نیز اگر دولت به هنگامیکه در جایگاه نقاد قرار گرفته ویژگی انصاف را رعایت نماید، شرایط حاکم شدن منطق بر ارتباطِ مدنظر متن بیشازپیش فراهم خواهد شد. علت این امر نیز در قدرت سیاسی دولت و همچنین قدرت تأثیرگذاری دولت بر ملت نهفته است؛ چراکه به گفته معصومین علیهمالسلام، مردم روش زندگی خود را از مسئولین نظام سیاسی خود میآموزند.
✍️ #رامین_مددلو پژوهشگر مرکز رشد
📑 قسمت #اول : (https://t.me/rushdisu/2070 🖇)
📑 قسمت #دوم : (https://t.me/rushdisu/2189 🖇)
➖➖➖➖➖
✔️ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (علیه السلام)
🌐 @Rushdisu
✅ #یادداشت_رشد
📄 رزمایش، همایش، نمایش، شو ...
✴️تو فکر بودم که یکی از دوستام زنگ زد. خبر از برگزاری چهارمین #همایش_ملی_مدیریت_جهادی رو داد و دعوتم کرد.با توجه به سوابق ذهنیم از این جور برنامه ها، خیلی حال و حوصلهش رو نداشتم برم ولی اصرار کرد که بیا حداقل همدیگه رو ببینیم. بهانه خوبی بود. قبول کردم. زمان برنامه نشون میداد که تدارک مفصلی دیده شده: 5 تا 9 شب بیست و پنجم دی ماه 96.
🔹وقتی رسیدم سالن همایش های صدا و سیما، ساعت حدود شش و نیم شب بود. نماز مغرب و عشاء خونده شده بود. بعد از اتمام هماهنگیهای لازم و تشریفات، کارت ورود را گرفتیم و وارد لابی شدیم. چند بانوی جوان و آرایش کرده، پذیرای مهمانان بودند. همون آغاز کاری یه بسته به عنوان هدیه به همه میدادند؛ ذوق داشتم ببینم چیه. بازش کردیم یه ترمه خوش دوخت و یک نشریه تمام گلاسه 120 برگی، با عنوان "مدیران جهادی" بود. تورقی کردیم، توش پیام مدیران مختلف اعم از وزرا و سایرین در خصوص مدیریت جهادی بود. یک کار تمام #سفارشی با رنگ و لعاب شعاری. بستیم و گذاشتیمش کنار. فکر نکنم کسی بخوندش. مگه اونایی که پیام دادند و خانوادههای وابسته. اونم ازین جهت که ببینن کارشناساشون چی با امضاشون نوشتن. @Rushdisu
🔹مجری برنامه که یکی از مجریان معروف صدا و سیما بود، سخنرانان مراسم را معرفی کرد. ابتدا سردار سپهر دبیرکل همایش و معاون هماهنگ کننده ولی فقیه در سپاه پاسداران خیر مقدم گفت و در مورد #چیستی_و_چرایی مدیریت جهادی توضیح داد. بعدش، دکتر پزشکیان، نائب رئیس مجلس حرفا و دردای همیشگی خودش در مبارزه با فساد به صورت عملی (و نه شعاری)، رو تأکید کرد. بعد از ایشون، وزیر صنعت چند کلامی از روی برگه در مورد #ریشه_های_کلمه_جهاد (جُهد، جَهد، جهاد و مجاهده )سخن راند. بعد هم، سخنگوی دولت، دکتر نوبخت از عملکرد دولت دفاع کرد. تا اینجا چیز خاصی گیر حضار نیومد، همه سعی کردند حرفاشون رو به اسم مدیریت جهادی به خورد مخاطب بدن و سرهای مخاطبین هم کمی تکان تکان بخورد.
🔹هیچ کدام از چهرههای علمی یا مردمی جهادی بین سخنرانان نبود تا حداقل به صورت نمایشی، مجلس رنگ و بو بگیره. در میان سخنرانیها هم چیزی که توی ذوق میزد، پخش #شوهای_تبلیغاتی شرکتها و اسپانسرهای برنامه بود که به عنوان میان برنامه پخش میشد و هیچ تناسبی با جهاد و مدیریت جهادی نداشت.
🔹برنامه بعد از سخنرانیها، تقدیر از 10 خانواده شهید شاخص دستگاهها و نهادها و 34 نفر از مدیران جهادی بود. هدیه همایش که اعلام شد،این بود: یک انگشتر متبرک رهبر معظم انقلاب به همراه لوح تندیس و یک هدیه نفیس (احتمالاً ترمه) از طرف حامی مالی همایش...
🔹مجری برنامه در خصوص #ملاک_انتخاب مدیران جهادی اینگونه توضیح داد که یک سری شاخص به سازمانها ارسال کردیم و از اونا خواستیم که با توجه به اونا، مدیر جهادی سازمان شون رو معرفی کنن.یعنی ملاک از ما ،انتخاب از شما،کی به کیه.[ اگه دوست داشتین دو سه بار جمله قبلی رو بخونین، همراه با اون، فاتحهای هم برای مدیر جهادی و مدیریت جهادی ...] @Rushdisu
🔹در آخر تقدیرها هم از یه نویسنده مقاله تو زمینه مدیریت جهادی تقدیر شد بدون اینکه به مقاله شون اشارهای بشه.
🔹آخر مراسم همه شرکت کنندهها جمیعاً به صرف شام دعوت شدند. یک شام خیلی خیلی ساده به صورت سلف سرویس با ۵ نوع غذا و انواع دسر و نوشیدنی ... همه چیز مراسم به همه چیزش میاومد ... میخواستم در مورد شام گیر بدم، گفتن اونم اسپانسر داره. برام جالبه، اسپانسر چه محلّل خوبیه. اصلاً همون #اسپانسر رو باید به عنوان مدیر جهادی انتخاب کرد که هم جایزه میده، هم مراسم میگیره، هم شام میده، هم به همه حضار هدیه میده... حقا چقدر ماهرانه یه مفهوم مقدس رو ، ضایع می کنیم و به روی مبارک خودمون هم نمیاریم.
(متن کامل این نوشته در شماره جدید نشریه مدیریت جهادی مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیه السلام ،مربوط به بهار ۹۷،منتشر شده است)
✍️ #مصطفی_یخچالی پژوهشگر مرکز رشد
🗂#نشریه_مدیریت_جهادی
🗂#هسته_مدیریت_جهادی
➖➖➖➖➖
✔️ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (علیه السلام)
🌐سروش ↙️
✅ sapp.ir/Rushdisu
🌐ایتا ↙️
✅ eitaa.com/Rushdisu
🌐آیگپ ↙️
✅ iGap.net/Rushdisu
✅ #یادداشت_رشد
📄انقلاب در عربستان...
✴️ [این نوشته، بیست و هشتم فروردین ۹۷ نگاشته شده و بواسطه توقف فعالیت در تلگرام،با ده روز تاخیر،تقدیم می شود]
🔹عصر طولانی یه پنج شنبه بهاری بود. از صبح کار و جلسات متعددی داشتم؛ جوونایی از ارومیه اومده بودن و از گروه خودجوشی به نام "راهیان پیشرفت و تعالی" که برای #آبادانی شهر و استانشون تأسیس کرده بودن، می گفتن. یه سری بچههای خوش فکر هم از هیأت ثارالله زنجان اومدن و با هم در مورد ویژگی های یه هیاتِ پایِ کارِ #انقلاب، گپ و گفت داشتیم. دو سه نفر رو هم از یک گروه جهادی که بعد از زلزله کرمانشاه، مدام اونجان و مشغول رتق و فتق امور و رسیدگی به مردمن، زیارت کردم. آخر سر هم با یک گروه از مستندسازا که مستندی در خصوص ایده امام برای #بسیج_جهانی_مستضعفین ساخته بودن، جلسه داشتم. تو این مستند از ویژگی های مشترک و متمایز بسیج توی ایران، حشدالشعبی توی عراق، حزب الله توی لبنان، انصارالله توی یمن، فاطمیون توی افغانستان و زینبیون توی پاکستان حرف زده شده... به هر صورت روز پر شور و امیدی بود. از اون روزائی که میگیم برای همین، انقلاب کردیم. دم دمای غروب رسیدم منزل و نماز مغرب و عشاء رو خوندم. روی سجاده، چشام سنگین شد... @Rushdisu
🔹یهو دیدم شبکه خبر تلویزیون برنامه ش قطع شد و داره بزرگ تیتر میزنه "خبر فوری، خبر فوری" و بعدشم نوشت: "خبرها،حکایت از وقوع #انقلاب_در_عربستان میکند" و حواله داد مخاطب رو به خبرهای تکمیلی. خودم رو جمع و جور کردم و زدم بیرون، ببینم چه خبره. توی کوچه ،یکی از همسایههایِ چند خونه اون طرف تر مشغول ترمیم چالهای بود که چند سال جلوی در خونه ش سبز بود و هر وقت بهش میگفتم :"این رو یه کاریش کنین"، میگفت :"#وظیفه شهرداریه، وظیفه من نیست، مالیات و عوارض میدیم که این کارا رو کنن." حالا خودش مشغول ترمیم چاله بود. سلام کردم و گفتم: "آخر به زحمت افتادینا ؟!" گفت: "نه بابا، وظیفه مه، تاخیر شد، حلال کنین، دیدم اگه نکنم آخرپای بچههای خودم میره توش و مصیبتی میشه ..."
🔹با تعجب از این تغییر رفتار راهمو ادامه دادم. کمی جلوتر، رسیدم به سوپری محل و با خودم گفتم بذار حالا که اینجام، دو سه قلم خرید رو برا خونه انجام بدم. دیدم تلویزیون مغازه روشنه و شبکه خبر هنوز داره "خبر فوری" می ره، گفتم: "احمد آقا شکر هست خدمتتون؟"، دیدم به عکس بیشتر موقعا، با احترامی زیاد گفت: "بله سه نوع داریم که قابل شما رو هم نداره. یه نوعش از اون دو تا بهتره و مرغوب تر. " گفتم:" پس یه بسته لطف کنین. یه پنیر هم میخواستم." گفت:" پنیرمون خوب نیست. آوردم خبرتون میکنم." دو سه قلم جنس دیگه رو همگی با قیمتی متفاوت از قبل، خریدم؛قیمتی کمتر از "قیمت برای مصرف کننده" . گفتم :"اشتباه نکردین قیمتا رو؟"، گفت:" نه. دیدم دست و بال مردم بسته س و میشه با سود کمتر هم فروخت." یاد چند باری افتادم که سرِ قیمت باهاش دعوام شده بود... تو همین وضعیت، بنده خدایی وارد مغازه شد و یواشکی پولی داد دست احمد آقا و گفت هر کی نداشت از این حساب کن...
🔹داشتم از مغازه می اومدم بیرون که، دیدم گوینده اخبار شبکه خبر، نامه استعفای چند تن از وزرا رو، به دلیل اینکه میدونن #لایق_تر و با کفایت تر از اونا برای این مسئولیتا وجود داره، داره خبری میکنه. رئیس جمهور هم خیلی زود با استعفای اونا موافقت کرده ... @Rushdisu
🔹اومدم بیرون دیدم رئیس موسسه مالی-اعتباری "غروب"، میزش رو گذاشته دم در شعبه اصلی و به همه مراجعین با ادب و احترام داره جواب می ده و توضیح میده که چه اشتباهات و سوء استفادههایی انجام شده و میگه که با تمام توان درصدد جبرانن و از مردم میخواد کمک کنن. گمانم اینه مردم حالا دیگه باور نمیکنن این حرفا رو، ولی اقلا احساس بهتری دارن...
به خودم اومدم، دیدم انگار نه انگار شبه، همه چی عین اول صبح یه روز کاری برقراره... فقط بانکها برعکس همه جا تعطیلن. یه اطلاعیه هم به این مضمون زدن رو شیشه هاشون که با توجه به #انحلال بانک مرکزی و باز طراحی ساختارش، امکان فعالیت بانکها موجود نیست. در اولین فرصت هم بجای این بانکها، یکی دو بانک قرض الحسنه قرار میگیره تا فرایند ادای دیون و ادامه فعالیتها بررسی بشه. ته اطلاعیه هم به مردم قول داده که با دقت از اموال شون حراست می شه. جالبه که پای نامه رئیس کل بانک مرکزی رو، رئیس جمهور هم، امضا کرده و انگشت زده.
👇👇 #ادامه_مطلب 👇👇