+_ذبح_عظیم_در_کلام_امام_رضا_علیه_السلام_فرحزاد.mp3
2.44M
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#سخنرانی
🌹 ذبح عظیم در کلام امام رضا (علیه السلام)
🍃 حجت الاسلام #فرحزاد
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سبک_زندگی_حسینی
#پیامهای_زندگی_حقیقی
#پیامهای_زندگی_حقیقی_عاشورا
#جواد_محدثی
شرافت شهادت
حبیب بن مظاهر یكی از صاحبان بصیرت است. وقتی در كربلا از امام حسین علیه السلام اجازه می گیرد كه به میان قبیله خود (بنی اسد) برود و آنان را به نصرت امام فراخواند و امام اجازه می دهد، شبانه نزد آنان رفته و می گوید: «من بهترین چیزی را كه هر كس برای قوم خودش به ارمغان می برد، برای شما هدیه آورده ام، دعوتتان می كنم كه پسر دختر پیامبرتان را یاری كنید...». سپس ضمن ترسیم وضعیّت كربلا و در محاصره بودن امام، به آنان می گوید در راه نصرت او از من اطاعت كنید تا به شرافت دنیا و آخرت برسید. به خدا سوگند هر یك از شما در راه خدا در ركاب پسر پیامبر شهید شود، در درجات عالی همراه رسول خدا خواهد بود.» آنان هم تصمیم می گیرند كه به یاری امام آیند، ولی با جلوگیری سپاه عمرسعد رو به رو می شوند. [بحارالانوار، ج 44، ص 387]. این دیدگاه حبیب، نسبت به حیات و شرافت و معنی بخشیدن به زندگی است.
🆔 @ShamimeOfoq
+ داستان سفیر روم و سر امام حسین(ع).mp3
3.52M
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#سخنرانی
▪️ داستان سفیر روم و سر امام حسین(ع)
✨ حجت الاسلام #مومنی
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#سبک_زندگی_حسینی
#پیامهای_زندگی_حقیقی
#پیامهای_زندگی_حقیقی_عاشورا
#جواد_محدثی
شرافت شهادت
قرآن كریم، از كسانی كه با فداكاری، جان خود را در راه خدا فدا می كنند، به عنوان «وفا كنندگان به پیمان» و «صادقان بر سر عهد الهی» یاد می كند: «مِنَ الْمُؤْمِنینَ رجالٌ صَدَقُوا ما عاهدُوا اللّهَ عَلَیْهِ» [احزاب، آیه 23] این نیز شرافتی است كه شهیدان از آن برخوردارند و آگاه دلان عمری برای دست یافتن به آن لحظه شماری می كنند.
نمونه ای دیگر از این باور را در كلام یاران امام می بینیم. وقتی حضرت از آنان خواست كه هر كه می خواهد برود، سخن جملگی آنان این بود:
«اَلْحمدُ لِلّهِ الَّذی اَكرَمنا بنَصْرِكَ وَ شَرَّفَنا بِالْقَتْلِ مَعَكَ، اَوَ لا تَرضی اَنْ نَكُونَ مَعَكَ فی دَرَجَتِكَ یاَبْنَ رَسُولِ اللّهِ؟؛ خدایی را سپاس كه كرامت یاری تو را به ما عطا كرد و ما را به وسیله كشته شدن در ركاب تو شرافت بخشید. ای پسر پیامبر! آیا نمی پسندی كه ما نیز در درجه و رتبه تو باشیم؟» [كامل، ابن اثیر، ج 2، ص 563].
🆔 @ShamimeOfoq
+_حاج_سید_مجید_بنی_فاطمه_شب_سوم_صفر_سال1397_از_سر_نی_حرف_م.mp3
6.6M
#بصیرت_عاشورایی_1400
#راسخون
#روضه_خوانی
🌹 روضه حضرت رقیه سلام الله علیها
🌿 حاج سید مجید #بنی_فاطمه
🆔 @ShamimeOfoq
#بصیرت_عاشورایی_1400
#نوجوان
صبح زیباتون بخیر🌷
همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست😉🦋
🆔 @ShamimeOfoq