#فسبزوار
🔎 بررسی بنیادی و #تحلیل_حساسیت سود سازی
📚منبع تحلیل : خانواده تحلیلگر حرفه ای
#سخوز
🔎 بررسی بنیادی و #تحلیل_حساسیت سود سازی
📚منبع تحلیل : خانواده تحلیلگر حرفه ای
#فسپا
🔎 بررسی بنیادی و #تحلیل_حساسیت سود سازی
📚منبع تحلیل : خانواده تحلیلگر حرفه ای
#فخوز
🔎 بررسی بنیادی و #تحلیل_حساسیت سود سازی
📚منبع تحلیل : خانواده تحلیلگر حرفه ای
#سپاها
🔎 بررسی بنیادی و #تحلیل_حساسیت سود سازی
📚منبع تحلیل : خانواده تحلیلگر حرفه ای
#سفار
🔎 بررسی بنیادی و #تحلیل_حساسیت سود سازی
📚منبع تحلیل : خانواده تحلیلگر حرفه ای
#سرود
🔎 بررسی بنیادی و #تحلیل_حساسیت سود سازی
📚منبع تحلیل : خانواده تحلیلگر حرفه ای
#فتوسا
فتوسا در گزارش تیرماه موفق به فروش بالا و خاص ۱۵۷ میلیاردی شد
شرکت در بودجه پیش بینی فروش ۱۱۷۰ میلیاردی داشته. در این بودجه محتاطانه نرخ پرفروش ترین محصول یعنی کنسانتره روی اکسیده ۱۴.۹ میلیون در هر تن درنظر گرفته شده در صورتیکه همین محصول در ۳ ماهه امسال ۱۹ میلیون در هرتن و در داخل به فروش رفته.
لازم به ذکر هست کنسانتره روی تقریبا ۵۰ درصد وزن سبد فروش شرکت هست که سال گذشته در ۶۰ درصد از ظرفیت عملی خود فروش رفت ولی در تقریبا ۱۰۰ درصد ظرفیت عملی تولید شد که مابقی به موجودی انبار اضافه شد
با فرض همین بودجه محتاطانه اگر شرکت حاشیه سود ۲۵درصدی خود را در ۳ ماهه امسال حفظ کند بیش از ۲۰۰ تومان سود هر سهم خواهد بود(دست کم)
شرکت سال گذشته ۱۴۹ تومان سود ساخت.
با این فروش محتاطانه و ارزش فعلی مارکت سهم، نسبت p/s فتوسا در حال حاضر به زیر ۱ سقوط کرد!!
شرکت امسال ۵۰ درصد تقسیم کرد
با فرض همین سیاست تقسیم سود در سال آینده و شرکت در مجمع نسب P/e فوروارد سهم در حال حاضر زیر ۳.۵ واحد هست!
چشم انداز مثبت قیمت جهانی روی و دلار را هم به این موضوع اضافه کنید و اثرات این دوفاکتور اصلی را نادیده گرفتیم
🔺 پورتفوی صندوق اهرمیِ «جهش» (تیر ۱۴۰۲)
- نام کامل: شتاب فارابی (تشابه اسمی با صندوق اهرمیِ گروه آگاه)؛
- درصد سهام: ۸۶.۱ (اهرم*: ۸۱.۵ | توان: ۹۳.۳ | شتاب: ۸۵.۶)؛
* افزایش بیش از ۱۵ درصدیِ نقدینگی در صندوق اهرم، در طی دهروز معاملاتیِ اخیر؛
- ارزش صندوق: ۵۰۱ میلیارد تومان (سبکترین صندوق اهرمیِ مارکت)؛
- ضریب اهرمی:
▫️ کلاسیک (کل ارزش صندوق تقسیم بر ارزش واحدهای ممتاز): ۱.۰۲
▫️ بالقوه (با اعمال درصد سهام): ۰.۸۸
▫️ بالفعل (با اعمال درصد حباب): ۰.۸۶
- درصد ریسک تمرکز: ۴۴
- میانگین ارزش معاملات از ابتدای فعالیت (۱۷ تیر): ۳۱ میلیارد تومان
- میانگین درصد حباب: ۱.۷ (کمترین حباب مثبت در بین صندوقهای اهرمی)؛
- شیمیائیترین صندوق سهامیِ غیربخشی (با اختصاص ۲۱.۴ درصد از پورتفو به نمادهای پتروشیمی)؛
- در ردیف دلاری/صادراتیترین صندوقهای مارکت (چهار صنعت نخستِ پورتفو: پتروشیمی + فلزی + معدنی + پالایشی؛ مجموعاً ۵۵ درصد)؛
- کمترین همبستگی با شاخص هموزن، در بین صندوقهای اهرمی؛
- چینش جسورانهتر نسبت به صندوق سلام؛
- نوسانگیریِ سبدگردان در صندوق اهرم (منجر به ضرر خفیف)؛
- احتمال تجهیز جهش به قراردادهای آپشن (همانند سلام)؛
- بیبهره از اهرم مضاعف (عدم فعالیتِ سبدگردان در بازار آپشن)؛
- هممدیر با: سلام (سهامی) | لبخند (درآمد ثابت)
- تنها صندوق اهرمی در سبد تمشک؛
- پنج صنعت اصلیِ پورتفو: پتروشیمی | فلزی | معدنی | پالایشی | داروئی
- سایر صنایعِ مهم: بانکی | چندرشتهای | سیمانی | خودروئی | غذائی
- ده نماد برتر: فملی | فارس | فولاد | وبملت | جم پیلن | وغدیر | شپدیس | تاصیکو | تاپیکو | کچاد
- ۱۴۰۲/۰۵/۰۸
مهم برای #شستا و #تاپیکو
سود خالص ستاره خلیج فارس 35هزار میلیارد تومان است
در راستای رعایت مفاد دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان بورس، "شرکت نفت ستاره خلیج فارس" برای سال مالی منتهی به 29/12/1401 ارائه می گردد. بر اساس صورت های مالی پیوست، سود خالص شرکت فوق الاشاره در سال مالی مزبور به مبلغ 352.009 میلیارد ریال می باشد. لذا با عنایت به: • سود خالص سال مالی منتهی به اسفندماه 1401 • درصد مالکیت 49 درصدی تاپیکو در سهام شرکت نفت ستاره خلیج فارس عملکرد مالی شرکت نفت ستاره خلیج فارس در سال مالی مذکور منجر به افزایش سود خالص تلفیقی تاپیکو مجموعاً به مبلغ 172.484 میلیارد ریال (1.699ریال برای هر سهم) برای سال مالی منتهی به 29 اسفند 1401 می گردد.
#خوب_است_بدانیم_که دوشنبه 9 مرداد
1) نمره بازار در انتهای بازار روز قبل بر اساس کانال پایش بازار 70-
2) ارزش معاملات خرد 5.8همت (افزایش ارزش معاملات به سبب حمایت از سهام البته در صف فروش ها)
3) خالص معاملات کدهای بزرگ حقیقی: منفی (همراستا با میانگین حقیقی ها)
4) بازده معادل بانکی اخزا با سررسید نزدیک به یک سال: 21.7%
5) وضعیت شاخص های اصلی بازار: روند اصلاحی
6) دو هفته پیش رئیسجمهور به وزارتخانههای صمت، نفت و اقتصاد ماموریت داد که در خصوص عرضه کالاها در بورس کالا اعلام نظر کنند. طی برگزاری چندین جلسه کارشناسی مشترک در سطح معاونین وزرا، با توجه ابهامات قابل توجه در نظام توزیع غیر شفاف و شکل گیری امضای طلایی و عدم توزیع عادلانه، بالاتفاق طی صورتجلسهای تصمیم بر ادامه عرضه تمامی کالاها در بورس کالا شد.
7) با دستور رئیسجمهور، وزیر اقتصاد به ایجاد شفافیت و اطلاعرسانی اقدامات و برنامههای دولت در راستای تقویت ثبات و رونق بورس اوراق بهادار برای مردم و بهویژه سهامداران خرد مکلف شد. (بنده خدا چی داره بگه؟ 😂)
8) مهمترین رویدادهای اقتصادی در سطح جهانی در هفته جاری شامل گزارش مشاغل ایالات متحده، گزارش PMI از دیدگاه موسسه ISM و نهایتا در اروپا، داده های تورم خواهد بود. (گزارش اشتغال بر تصمیم فد در خصوص نرخ بهره اثر دارد و شاخص دلار را جهت می دهد-هلالات)
9) قیمت متانول در پایان هفته منتهی به ۲۸ جولای بین ۹ تا ۱۵.۵۰ دلار افزایش یافت که دلیل آن بالا رفتن قیمت نفت خام و پیشبینی افزایش قیمت در آینده در بازار متانول بود. در هندوستان فروشندگان هندی متانول در مقابل پایین آوردن قیمتهای خود مقاومت میکنند و یکی از فروشندگان حاضر نشد یک محموله ۵۰۰۰ تنی را به قیمت ۲۵۶ دلار در هر تن به فروش برساند.
10) قیمت اوره چین 3.27 درصد افزایش یافت. قیمتهای بینالمللی اوره نیز اوج گرفته، و همزمان هند با ارائه اطلاعات مناقصه جدید، قیمتهای داخلی کشورش را افزایش داده است.
11) سازندگان پی وی سی کاهش نرخ بهره برداری را آغاز کردند. عرضه محدودتر PVC ممکن است در کوتاه مدت قیمت PVC چینی را 5 تا 15 دلار در هر تن افزایش دهد.
12) کامولیدی نوشت "تقاضا برای کابل های فشار قوی بیشتر از عرضه است. سفارشات جدید احتمالاً در سال 2023 به بیش از 20 میلیارد دلار خواهد رسید، در مقایسه با 3 میلیارد دلار در سالهای 2015-2020. امنیت تامین فلزات (مس/آلومینیوم) ممکن است یک گلوگاه در حوزه انرژی سبز است." (به نظر می رسد این فلزات آینده خوبی در مقایسه با سایرین دارند-هلالات)
13) صنعت معدن نوشت "وجود الگوهای فصلی مثبت و برخی خریدها در بازار برای فصل چهارم میلادی، جو مثبتی برای فلز روی در هفته گذشته رقم زد. در بعد میان مدت، عواملی نظیر تضعیف چشم انداز اقتصاد جهانی و ادامه روند تضعیف بازار املاک در کشور چین منجر به عدم قطعیت در مورد افزایش این قیمت ها تا قبل از 6 ماه آینده شده است." (در حالی مس و آلومینیوم به انرژی های پاک و توسعه آن وابسته شده اند، روی بیشتر به بخش مسکن چین، گره خورده است)
14) صنعت معدن نوشت " اسپرد تولید اتیلن از نفتا به 131 دلار در هر تن رسیده است. این عدد به طور معمول 250 دلار می باشد."
15) وزیر جهادکشاورزی می گوید "تیر ماه ۱۳۱ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه ریزی انجام شده است و در مرداد ماه نیز حداقل ۱۳۰ میلیون قطعه جوجه ریزی حفظ میشود. با جوجه ریزی ماهانه ۱۳۰ میلیون قطعه، نیاز بازار مرغ کشور به طور حتم تامین میشود." (به نرخ های فروش زماهان در این دو ماه دقت شود-هلالات)
16) بلومبرگ از کاهش حمایت مردم کشورهای عربی حوزه خلیج فارس از پیمان ابراهیم خبر داده است.
17) عربستان میزبان گفتگوهایی بین غرب و کشورهای در حال توسعه خواهد بود که هدفش جلب حمایت کشورهای جنوب از تقاضای صلح اوکراین است. در این نشست، مسئولان بلندپایه ۳۰ کشور جهان حضور خواهند یافت. در مقابل اجلاس روسیه با رهبران کشورهای آفریقایی را شاهد هستیم. روسیه می گوید اوکراین از بخش های تصرف شده باید بگذرد که برابر با 1/6 مساحت این کشور است.
18) اسرائیل برای توسعه شبکه ریلی خود ۲۷ میلیارد دلار سرمایهگذاری کرده است که بتواند در آینده آن را به شبکه ریلی اردن و عربستان سعودی متصل کند.
19) هاآرتص نوشت "تفاهم واشنگتن با ایرانی ها وارد مرحله اجرایی شده و هدف دولت بایدن روشن است "حفظ آرامش در جبهه ایران و متوقف شدن رشد برنامه هسته ای تهران تا پس از انتخابات"
20) معدن 24 نوشت "شرکت پروژه محور تجلی برای ورود به حوزه عناصر استراتژیک همچون لیتیوم، وارد کار شده است. بهره برداری از این عناصر می تواند انقلابی در بخش معدن کشور باشد."
21) ختراک و خموتور افزایش نرخ گرفتند. کمینا از قرارداد تولید و فروش بطر شیشه ای و سربطری فلزی خبر داد. غبشهر پیشنهاد افزایش سرمایه داد.
#هلالات
🔸گزارش سود خالص فصل بهار 1402 شرکت های #اداره_بازارهای_مالی
❇️بالاترین میزان رشد نسبت به فصل گذشته
#تفارس 202%
#بورس 180%
#فرابورس 145%
#تماوند 135%
#کالا 75%
#امید 63%
#تنوین 7%
❇️بهترین PE گروه
#تنوین 5.36
#تماوند 9.88
#امید 11.52
#امین 16.63
#تکیمیا 22.88
#کالا 23.83
#بورس 25
#تفارس 25
#فرابورس 27.58
#انرژی 80.95
✅میانگین pe گروه 9.11
کانال آنالیز سهم ها
#خودرو تایم هفتگی حمایت خوب خودرو علاوه برمیدلاین کانال میتونه سقف ابر هفتگی باشع🥸
#خودرو
حمایت فعلی حفظ نشه
حمایت بعد باکس سبزرنگ
صرفا تحلیل
🔹تحلیل روند رشد بخش حقیقی اقتصاد.خرداد ماه ۱۴۰۲ - شرکتهای بورسی
به گزارش روابط عمومی مرکز بخش پژوهشهای مجلس شورای اسلامی، دفتر مطالعات انرژی، صنعت و معدن این مرکز در گزارشی با عنوان «پایش بخش حقیقی اقتصاد ایران در خردادماه سال ۱۴۰۲ بخش صنعت و معدن» بیان کرد تحلیل روند رشد بخش صنعت از جنبههای مختلف، عاملی کلیدی در تحلیلهای خُرد و کلان اقتصادی و یکی از ارکان تصمیمگیری در حوزه اقتصاد است. شاخص تولید بخش صنعت بهدلیل تأثیر نوسانات سطح فعالیت صنعت بر بخشهای دیگر اقتصاد، بهعنوان یک شاخص مهم اقتصادی کوتاهمدت مورد استفاده قرار میگیرد.
یافتههای این گزارش نشان میدهد طی خرداد سال ۱۴۰۲، شاخص تولید شرکتهای صنعتی بورسی نسبت به ماه مشابه سال قبل با افزایش ۲.۲ درصدی و نسبت به ماه قبل با افزایش ۰.۸ درصدی مواجه شده است. در این ماه نسبت به ماه مشابه سال قبل، از بین ۱۵ رشتهفعالیت صنعتی بورسی ۹ رشتهفعالیت افزایش در شاخص تولید و ۶ رشتهفعالیت کاهش در شاخص تولید را تجربه کردهاند. رشتهفعالیتهای «تجهیزات برقی»، «دارو»و «محصولات فلزی بهجز ماشینآلات و تجهیزات» بیشترین سهم را در افزایش شاخص تولید و رشتهفعالیتهای «سایر کانی غیرفلزی» و «چوب و کاغذ» بیشترین سهم را در کاهش شاخص تولید داشتهاند.
همچنین طی خردادماه سال ۱۴۰۲ نسبت به ماه قبل، رشتهفعالیتهای «تجهیزات برقی»، «سایر کانی غیرفلزی» و «خودرو و قطعات» بیشترین سهم را در افزایش شاخص تولید و رشتهفعالیتهای «کاشی و سرامیک» و «شیمیایی بهجز دارو» بیشترین سهم را در کاهش شاخص تولید ثبت کردهاند.
طبق بررسیهای صورت گرفته در این گزارش، طی خرداد سال ۱۴۰۲، شاخص فروش شرکتهای صنعتی بورسی نسبت به ماه مشابه سال قبل با کاهش ۱.۴ درصدی و نسبت به ماه قبل با افزایش ناچیز ۰.۵ درصدی مواجه شده است. در این ماه نسبت به ماه مشابه سال قبل ۱۰ رشتهفعالیت افزایش در شاخص فروش و ۵ رشتهفعالیت کاهش در شاخص فروش داشتهاند. رشتهفعالیتهای «کاشی و سرامیک»، «تجهیزات برقی» و «لاستیک و پلاستیک» بیشترین سهم را در افزایش شاخص فروش نسبت به ماه مشابه سال قبل و رشتهفعالیتهای «محصولات فلزی بهجز ماشینآلات و تجهیزات» و «فلزات پایه» بیشترین سهم را در کاهش شاخص فروش داشتهاند.
همچنین در این ماه نسبت به ماه قبل، رشتهفعالیتهای «تجهیزات برقی»، «لاستیک و پلاستیک» و «سایر کانی غیرفلزی» بیشترین سهم را در افزایش شاخص فروش و رشتهفعالیتهای «خودرو و قطعات» و «شیمیایی بهجز دارو» بیشترین سهم را در کاهش شاخص فروش ثبت کردهاند.
گزارش مرکز پژوهشهای مجلس اعلام کرد در خرداد سال ۱۴۰۲ نرخ رشد ماهیانه قیمت فعالیتهای صنعتی بورسی رشد مثبت ۰.۶ درصدی را ثبت کرده است، همچنین رشد نقطهبهنقطه با کاهش نسبت به ماه قبل، به ۱۶.۷ درصد رسیده است. گفتنی است میانگین سالیانه شاخص قیمت نیز در خرداد سال ۱۴۰۲ روند نزولی یک سال اخیر خود را ادامه داد و با ۴.۱ واحد درصد کاهش نسبت به ماه قبل، میزان ۳۴.۷ درصد افزایش را نشان میدهد.
کانال آنالیز سهم ها
#خودرو حمایت فعلی حفظ نشه حمایت بعد باکس سبزرنگ صرفا تحلیل
رفتیم ته چاه 🥸
🌶🌶🌶🌶
🔺افزایش قیمت متانول
🔹قیمت متانول در پایان هفته منتهی به ۲۸ جولای بین ۹ تا ۱۵.۵۰ دلار افزایش یافت که دلیل آن بالا رفتن قیمت نفت خام و پیشبینی افزایش قیمت در آینده در بازار متانول بود.
🔹در هندوستان فروشندگان هندی متانول در مقابل پایین آوردن قیمتهای خود مقاومت میکنند و یکی از فروشندگان حاضر نشد یک محموله ۵۰۰۰ تنی را به قیمت ۲۵۶ دلار در هر تن به فروش برساند.
🔵گزارش بازار
امروز بازار هیچ خبری توش نبود صرفا شاهد شلنگ تخته حقوقی در نماد خساپا بودیم