🔹 شش شرکت دارویی فعال در بورس مجوز افزایش نرخ گرفتند
🔺شرکتهای داروسازی
زهراوی، البرز دارو، آوه سینا، اکسیر، تولید دارو، پارس دارو
در خصوص افزایش محصولات خود بر روی سامانه کدال گزارش افشا منتشر کردند.
کانال آنالیز سهم ها
وبرق رسیده مقاومت ۳۸۵۵۰
وبرق یکم اصلاح ریز کنه ، ممکنه تمایل داشته باشه کف دوقلو بسازه 🤔
#تحلیل_بازار
کماکان مثبت اما ضعیف تر
امروز هم بازار تقریبا مثبت بود و بازار با 61 درصد نماد مثبت بسته شد. اما تعداد نماد منفی و صف فروش هم قابل توجه بود. البته دامنه ی نوسان محدود شرایط بازار را به نوعی تصنعی کرده و با کوچکترین عرضه صف فروش و با کوچکترین تقاضا صف خرید تشکیل می شود. ارزش معاملات امروز به 2500 میلیارد تومان رسید و تقریبا می توان گفت آن نوسان مثبت کوتاه مدت بازار کم رنگ شد و صرفا نمادهایی که خبر خاصی دارند یا چشم انداز مثبتی دارند صف خرید و مثبت شدند.
گزارش های ماهانه
امروز نمادهایی که گزارش ماهانه خوب دادند بلافاصله صف خرید می شدند. رها کردن وضعیت بنیادی شرکت و فروش صرفا با اخبار کلان چنین خاصیتی ایجاد می کند. یعنی سهام به قدری فروخته می شود که هر گزارش مثبتی عکس العمل مثبت ایجاد می کند و سهم خالی از فروشنده می شود. البته در مجموع به دلیل قطعی برق و رکود حاکم مجموع گزارش های مرداد چندان جذاب نیست. ولی در مجموع به نظر می رسد از الان تا یک تا دو ماه آینده نمادهایی با گزارش های مالی خوب بازده خوبی بدهند.
در کمند 60 هزار تومان
دلار آزاد بازهم به 60 هزار تومان خورد و با وجود خرید هیجانی ناشی از درگیری حزب الله و اسرائیل بازهم این تقاضای هیجانی نتوانست سد 60 هزار تومان را پشت سر بگذارد. طبعیتا با وجود جو عمومی خرید طلا در کشور و فضای مجازی، بازهم بعد از فروکش کردن خرید هیجانی، مجددا صندوق های طلا و طلا امروز آرام تر شد.
مرداد انقباضی
عدم تزریق پول بانک مرکزی به بانک ها در مردادماه و در کنار آن بلوکه شدن پول در حساب های وکالتی کمی نرخ بهره را بالاتر برد و به نوعی می توان گفت فضای بازار پول منقبض تر شد. با وجود اینکه بانک مرکزی 30 همت اوراق دولتی را مستقیم در پذیره نویسی خرید و با وجود تزریق های تیرماه ما مجددا شاهد انقباض و نرخ بهره کمی بالاتر بودیم. به نظر می رسد این فضای انقباضی نصف و نیمه تا انتخابات آمریکا کماکان ادامه پیدا کند.
1403/06/06
#فردانامه
#حسن_کاظمزاده
.
بیمه #ما قرارداد بیمه ها درمان گروهی تکمیلی و عمر و حادثه گروهی مرکز خدمات حوزه های علمیه با تاریخ شروع 1403/06/01 تمدید گردیده است.
اخبار کدال
#سپاها
افزایش سرمایه سپاها به مبلغ 500 میلیارد تومان به ثبت رسید.
#دجابر
دجابر در مزایده فروش 87.86 درصد سهام شرکت داروسازی راموفارمین شرکت کرد.
#شسم
شسم 0.0102 درصد معادل 4 میلیارد تومان از شرکت توسعه و گسترش اندیشه پارس واگذار کرد.
#ثزاگرس
ثزاگرس با شرکت سرمایهگذاری ساختمان ایران قرارداد جهت مشارکت در سرمایهگذاری دهکده سیاحتی چغاخور زاگرس به مبلغ 17 میلیارد تومان منعقد کرد.
#دتولید
برخی از محصولات دتولید افزایش نرخ یافت که ایم محصولات افزایش نرخ یافته حدود 3 درصد در فروش شرکت تأثیر خواهد داشت.
#تاپکیش
تاپکیش قرارداد تعمیر و تأمین قطعات اصلی و فرعی دستگاههای کارتخوان فروشگاهی با شرکت تجارت الکترونیک پارسیان به مبلغ 126 میلیارد تومان منعقد کرد.
#کمینا
مدتزمان توقف کوره شماره یک کارخانه تهران کمینا تمدید شد.
#شسپا
شسپا جهت فروش یک دستگاه ساختمان اداری واقع در تهران مزایده برگزار میکند.
#وملل
وملل املاک و مستغلات مازاد خود را از طریق مزایده به فروش میرساند.
#فسبزوار
تمامی فعالیت فسبزوار به جهت عملیات تعمیر متوقف شد.
کانال آنالیز سهم ها
#شپنا باکس های پایین منتطش هستند البته اگه کف ابر هفتگی نگه دارنده نباشه
#شپنا فعلا کف ابر هفتگی نگهدارنده بوده
بتا سهم:
#فملی تابستان خوبی داشت
خرداد هم بد نبود و 130742 میلیارد ریال فروش داشت و نرخ ۵,۳۶۸,۰۷۰,۵۳۲ ریال داخل و ۴,۲۹۲,۳۶۶,۶۴۲ ریال صادرات است
تیر به عدد ۱۰۰۳۶۳ میلیارد ریال فروش رسیده است .نرخ داخل ۵,۲۱۷,۳۰۲,۷۹۲ و نرخ صادرات۴,۱۴۱,۲۷۷,۴۶۰ ریال است
در مرداد این عدد 131587 میلیارد ریال بوده است نرخ کاتد ۵,۱۰۱,۳۶۰,۸۹۹ ریال است
5 ماهه به 575953 میلیارد ریال رسیده که ۳۵% بیشتر از مدت مشابه است
#شفارس
تیر عدد خوبی در فروش داشت و 1022 میلیارد ریال فروش زد و مرداد به 1030 میلیارد ریال رسید و 5 ماهه 4764 میلیارد ریال است که مدت مشابه سال قبل 3922 میلیارد ریال بود
#غنوش در مرداد 210و 5 ماهه 809 میلیارد ریال فروش زده و مدت مشابه قبل 278 میلیارد ریال است
#دجابر مرداد خوبی داشت 1433 میلیارد ریال فروش داشت
خرداد با رشدی خوب 1689 میلیارد ریال بود
در 3 ماهه سوم در تیر 1344 میلیارد ریال شروع کرد و مرداد 1433 میلیارد ریال بود
8 ماهه 9280 میلیارد ریال بوده است .اندازه سال قبل است
#کویر در مرداد 10321 میلیارد ریال فروش داشت و نرخ ۳۱۲,۳۸۰ ریال است
تیر 10887 میلیارد ریال فروش داشت و ۳۲۰,۵۷۴ ریال نرخ فروش داشت و5 ماهه به 55552 میلیارد ریال رسیده و شبیه مشابه سال قبل کمی کمتر است
#وخارزم تامرداد ۱,۵۹۳,۱۹۵ میلیون ریال سود مجمع محقق کرده است
#تحلیل_بازار
مثبت محکمتر
امروز تقریبا از اواسط زمان معاملات درصد بالایی از نمادها مثبت و صف خرید شدن و بازار در حالی تمام شد که 74 درصد نمادها صف خرید بودند. ارزش معاملات خرد بازهم 2500 میلیارد و نسبت به دیروز تغییر نکرد. شرایط معاملات امروز جوری بود که نمادهای قفل صف خرید روزهای گذشته قابل خرید نبودند و نمادهایی که دیروز و پریروز شل شده بودند، مجددا صف خرید شدند. فعلا حمایت توام با دامنه ی نوسان محدود توانسته است بازار را مثبت نگه دارد و ادامه ی این روند می تواند نوسان گیرهایی که در این چند روز شناسایی سود کردند را مجددا به بازار برگرداند.
تقاضا در برق
صنایع و سهم های مختلفی این روزها با تقاضای بالا در صف خرید 2 درصدی مواجه هستند. اما از دیروز یک تقاضای جدی در شرکت های صنایع برق خصوصا هلدینگ های این گروه وارد شده است. هنوز مشخص نیست این تقاضا به چه دلیلی وارد صنعت شده اما صف های خرید گروه نسبت به روزهای قبل سنگین تر شده است. صنعت برق یکی از صنایعی است که امسال و سال آینده می تواند متحول شود. امروز صف خرید نسبتا سنگین رمپنا به چشم می آمد.
2300 یک ضرب؟
در حرکت صعودی فعلی که بسیار کنترل شده هم در حال طی شدن است، هدف کوتاه مدت شاخص را 2.3 میلیون واحد ترسیم می کنند. از نظر بنیادی هم برگشت به آن سطح کماکان با شرایط موجود بازار ممکن است. سوال اساسی این است آیا رسیدن به 2.3 میلیون واحد و کسب بازده 10 تا 15 درصدی دیگر در نمادها می تواند یک ضرب و بدون اصلاح خاصی اتفاق بیافتد؟ هفته ی آینده و معاملات پرحجم تر تکلیف را روشن خواهد کرد.
فصل پایان بدبینی؟
بورس در 4 سال گذشته افتضاح بوده است. از نظر بنیادی نیز حاشیه ی سود شرکت ها تحت تاثیر عوامل دولتی و بازار به فنا رفته است. در کنار آن بانک مرکزی هم با نرخ بهره ی بالا هر نوع سرمایه گذاری را به چالش کشیده و در صف اول بورس قرار داشته. جنگ و تنش های منطقه ای نیز پول سفته باز را به طلا و دلار کشانده. اینجاست که همه بدبین می شوند چون در گذشته ی نزدیک و حتی دور هیچ نقطه ی امیدوار کننده ای پیدا نمی شود. اما معمولا همین اوج بدبینی ها جایی است که بازارها تغییر فاز می دهند.
1403/06/07
#فردانامه
#حسن_کاظمزاده