هدایت شده از حامدانه
#آموزش_و_پرورش_انقلاب_اسلامی
#قلم_پنجم
#پرورشی #تربیتی
#بخش_دوم
در فعالیت های پرورشی و تربیتی انقلاب اسلامی، از صحنه ها و میدان ها بسیار برای تربیت دانش آموزان استفاده میشود. بچه ها هجرت ها را تجربه میکنند و سیر اردویی برای تحقق اهداف تربیتی وجود دارد. اردوگاه ها ، اردوگاه داری نمی کنند و هر کدام مسئول تحقق هدف و اجرای برنامه ای تربیتی هستند. همه ی ظرفیت ها و بخش های کشور از جمله کارخانه ها ، موزه ها ، سازمان ها ، پارک ها ، مساجد و حتی بیابان ها و جنگل ها هدفی برای اردوی تربیتی است و اردوگاه ها هم یکی از آن ظرفیت هاست. در هر فصل سال که شما در کوچه و خیابان تردد کنید، گروهی از دانش آموزان را می بینید که با مربیان خود در مسیر رفتن به اردو هستند. اردوهای شهامتی ، علمی، استقامتی، سبک زندگی و.. از جمله اردوهاست که سناریوی مخصوص به خود را بر اساس سن مخاطب و منطقه ی زندگی او دارد. طراحی سیر اردوها به گونه ای است که در پایان دوره های تحصیلی، دانش آموزان یک دور با ایران عزیز مان و ظرفیت های بی نظیر آن آشنا شده اند، قانون ها و سبک زندگی را در هجرت ها آموخته اند و خود را برای سختی های زندگی آماده کرده اند.
.
در فعالیت های تربیتی و پرورشی آموزش و پرورش انقلاب اسلامی، #مربیان_پرورشی مدارس نقش زیادی دارند. آنها قرار نیست ابلاغ های روزانه را اجرا و فقط گزارش ها را پر کرده و ارسال کنند. قرار نیست طبق تقویم، مناسبت ها را یکی یکی اجرا کنند بلکه مسیر تربیت اسلامی را خوب می شناسند و خودشان در دوره های آموزشی ضمن خدمت که هر ساله با روشی جذاب علاوه بر رشد علمی و دانشی به رشد مهارتی آنها نیز می پردازد، گام به گام رشد می کنند و با خلاقیت ها و نو آوری هایشان اهداف تربیتی را رقم می زنند. آنها در شروع هر سال برای همه دانش آموزان پرونده تربیتی تشکیل می دهند و هر دانش آموز را بر اساس ویژگی ها و توانمندی ها و وضعیت خانوادگی رشد می دهند. مربیان می دانند وقتی در مدرسه هستند چطور با اجرای طرح های نوآورانه دانش آموزان را با خود همراه کنند، اردوها و فعالیت های اجتماعی و استفاده حداکثری از استعدادهای دانش آموزان را می شناسند و می دانند وقتی در مدرسه نیستند چطور با بهره گیری از برنامه هایی مثل نوشتن نامه و واگذاری مسوولیت ها، مسیر توانمند سازی ایشان را دنبال کنند. مربیان برای رشد خانواده ها برنامه دارند و تلاش میکنند با طرح های خود بازوی مهم رشد و تعالی مدرسه و نظام تعلیم و تربیت باشند. جایگاه امام و روحانی مدرسه را میشناسند و تلاش میکنند دانش آموزان تجربه مصاحبت با یک طلبه جوان، خوش ذوق، خوش فکر ، صمیمی و اثرگذار را داشته باشند.
مربیان فقط مربی مدرسه نیستند. حواس شان به مسجد محل و کاسب های محل هم هست و تلاش میکند با کمک بچه ها علاوه بر حل مشکلات محل، درس مشارکت اجتماعی و ایثار و خدمت را بیاموزند.
.
در این نظام پرورشی به شکل گیری تشکل های دانش آموزی برای رشد و تعالی کشور بها داده میشود و برای آن برنامه دارند. اوقات فراغت بچه ها رها نیست که بعدا دنبال حل آسیب های آن باشیم. بخش اوقات فراغت از فعال ترین و جذاب ترین و نوآورانه ترین بخش های پرورشی و تربیتی این وزارتخانه است. چرا که او باید در مقابل این هجمه دشمن بایستد و دانش آموز را با اختیار خودش، با برنامه ی خود همراه کند. رشد استعداد های مختلف اعم از هنری ، رسانه ای، اجتماعی، ادبی ، تولیدی و .. در این بخش شکل می گیرد.
.
در این نظام فرماندهان استانی با فرمانده عالی به مثابه یک روح در اجسام مختلف هستند. فکرهایشان و دغدغه هایشان را یکی کرده اند و حرف های یکدیگر را خوب می فهمند و هر کدام بر اساس زیست بوم منطقه و اهداف مورد نظر، راهبری تربیتی و پرورشی دانش آموزان را بر عهده دارد.
.
در این نظام رصد دقیقی از وضعیت فرهنگی و پرورشی دانش آموزان و خوراک فکری آنها در رسانه ها و میدان وجود دارد و برای عدم ابتلا به آسیب های اجتماعی برنامه ریزی دقیقی هست. اگر دانش آموزی در مسیر انحراف یا گرفتاری به آسیب های اجتماعی باشد برای او برنامه ی ویژه ای تدارک دیده شده و صرفا به مشاوره ها که منتظر پرسش دانش آموزان هستند بسنده نمی کنند. اگر گرفتاری یک دانش آموز در یک آسیب شدت پیدا کرد سریع به داد او می رسند چنانکه به فرزندان خودشان می رسیدند و برای حل گرفتاری او با کمک دیگر دستگاه ها و نهاد ها روز و شب نمیشناسند.
.
بخش پرورشی در آموزش و پرورش انقلاب اسلامی، حرف ها و مدل ها و راهکارهای زیادی دارد. چرا که دین عزیز اسلام و انقلاب اسلامی پر از حرف و روش است. حرف هایی که با عمل به آن میتوان گام موثری در تربیت نسل آینده انقلاب اسلامی برداشت.
🖊 حامد تقدیری
@hamedtaghdiri
@zangeaval
هدایت شده از مکتب اسلامی
ملاک علم نافع چلچراغ رشد بیست و چهارم.aac
5.01M
⁉️چه چیزی به فرزندم آموزش دهم؟
⁉️درسهای مدرسه مورد تایید اهل بیت (علیهم السلام) است؟
#چلچراغ_رشد
🔰چهل شب، #چهل_حدیث از معصومین( علیهم السلام)
#تعلیم_فرزندان
#علم_نافع
4⃣2⃣جلسه بیست و چهارم
🔺منتظر شنیدن نظرات شما هستیم
@Khadem_maktab
🔻مکتب اسلامی | الگوی تعلیم تربیت اسلامی
@maktab_eslami
هدایت شده از گفتاری در فرهنگ | محمد رحمانی
🔆 ترمینولوژی علم و معلمی؛ از Intelect تا Information
🔹با حضور *دکتر محمد رحمانی*
🗓یـکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه ساعت ۱۰
📍دانشکده حضرت زینب (س)
*به مناسبت گرامیداشت روز معلم و تجلیل از اساتید برتر دانشگاه*
🆔 @m_rahmani_g
هدایت شده از گفتاری در فرهنگ | محمد رحمانی
نشست روز استاد.m4a
13.43M
#صوت نشست ترمینولوژی علم و معلمی؛ از Intelect تا Information
۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
دانشکده حضرت زینب (س)
🆔 @m_rahmani_g
هدایت شده از راه مربی
تربیت آموزش نیست‼️
مسئله علم همان آموزش دادن است.
«تعلیم» عبارت است از یاد دادن. از نظر تعلیم، متعلّم فقط فراگیرنده است و مغز او به منزلهی انباری است که یک سلسله معلومات در آن ریخته میشود. ولی در آموزش، کافی نیست که هدف این باشد.
امروز هم این را نقص میشمارند که هدف آموزگار فقط این باشد که یک سلسله معلومات، اطلاعات و فرمول در مغز متعلّم بریزد، آنجا انبار بکند و ذهن او بشود مثل حوضی که مقداری آب در آن جمع شده است.
هدف معلم باید بالاتر باشد و آن این است که نیروی فکری متعلّم را پرورش و استقلال بدهد و قوّه ابتکار او را زنده کند...
📚 کتاب تعلیم و تربیت در اسلام؛ صفحه۱۶؛ شهید آیتالله مطهری
مرکز آموزشهای کاربردی #راه_مربی : مرجع آموزش تخصصی فرهنگیان
#سازمان_مدارس_صدرا
🆔 ℝ𝕒𝕙𝕖𝕞𝕠𝕣𝕒𝕓𝕚
هدایت شده از سخن سدید
💡 دعوت به مجاهدتی از جنس تربیت 💡
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📚 ما در ادبستانهای تنهامسیر درصدد آنیم تا بتوانیم در یک کار تشکیلاتی منسجم و پرنشاط و با پرداخت تخصصی به موضوع تعلیم و تربیت به ارتقای این فرآیند در جهان اسلام کمک کنیم...
📣 از اینرو، به جهت توسعۀ کادر تربیتی_آموزشی دبستانهای پسرانه و دخترانه و پیشدبستانیهای فعال با الگوی تربیتی استاد علیرضا پناهیان در سراسر کشور، دعوت به همکاری مینماید:
💠 متقاضیان پس از گذراندن دورههای آموزشی تخصصی به ادبستانهای همکار معرفی خواهند شد
🌐 ارسال درخواست و رزومه از طریق آدرس پیوست
🔰 yun.ir/jazb
🔺 سخن سدید
@sokhanesadid
هدایت شده از محمد جوانی
سلام،خوش آمدی به کانال خودت🌺
مطالب پیشنهادی برای شما👇
📖 خرید نسخه الکترونیکی کتاب علومشناختیدرجنگشناختی
📖 فایل رایگان کتاب رسانههایخبریدرناآرامیهایاجتماعی
📖 فایل رایگان کتاب
جنگنرم+اصولوراهکارهایمقابله
💠 پاورپوینت ۲۵۰ اسلایدی جنگ شناختی و ترکیبی
🎞مجموعه کلیپهای #آنسوی_رسانه
🎙فایل صوتی: از بمبهای فسفری در غره تا بمبهای صورتی در ایران
🎥همایش بزرگ جنگ ترکیبی؛۳۵دقیقه شبکه استانی باران گیلان
🎥کارگاه بررسی تطبیقی اغتشاشات با مقاله جنگ شناختی سازمان ناتو؛ ۳/۵ساعته زاهدان
🎥 روایت ۱۴دقیقهای از مهسا کومله
🎞تیزر ۱دقیقهای معرفی محمد جوانی
🎞کلیپ تشکیل لشکر ابابیل
🎞کلیپ شاهکلید جهادتبیین
🎞کلیپ ماهیت و اهمیت جنگ شناختی؛ مصاحبه شبکه افق
🎞کلیپ رسانه در عصر ما
🎙فایل صوتی: از نبردشناختی تا کشفحجاب
🎥کارگاه ۱۰۰دقیقهای بررسی ناآرامیهای ۱۴۰۱ از منظر دخترانه و زنانه
🎥کارگاه ۴ساعته علوم شناختی و رسانه؛ دانشگاه شهید بهشتی
🎥کارگاه ۲ساعته جنگ روایتها ارومیه
🎥اولین وبینار کشوری علوم شناختی در جنگ شناختی
🎥اولین وبینار کشوری جنگ روایتها؛ محورها و ترفندها
💳 حمایت مالی
🧠⚔علوموجنگشناختی
@CWarfare
هدایت شده از فکرت
🎧#پادکست | #نشست
☑️ مدرسهی رویاآفرین
نشست: مدرسه در جهان بیرویـــا
آسیبشناسی آموزش و پرورش ناظر به امید تحصیلی و آموزشی
👤مرتضی نظری؛ عضو هیئت مدیره انجمن علمی هوش و استعداد ایران
➕(اینجـا بشـنوید)
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وب | ایتا | تلگرام | اینستاگرام
هدایت شده از فکرت
صوت نظری.mp3
25.51M
هدایت شده از فکرت
🗂#عکسنوشت | #پرونده_ویژه
✅ مدرسه در جهان بیروایت
🎙 کاوه فرهادی
🔸 علم نافع یعنی علم به درد بخور. یعنی علمی که رافع یک مسالهای هست. آنی که دقیقاً به درد بخورد و امیدآفرین و تحولآفرین است؛ حال سوال اینجاست که کدام علم و کدام مدرسه و آموزش میتواند خرد تولید کند و رؤیا و امید بیافریند؟
🔹 مدرسهای امید و رؤیا می آفریند که عاملیت فرد را به رسمیت بشناسد؛ مدرسهای امید میآفریند که بین آموزش و محتوا با رویاهای مخاطب نسبتی برقرار کند؛ مدرسهای امید میآفریند که تمام مسایلش از ارتفاع برابر باشد؛ مدرسهای امید میآفریند که تکلیف خود را با مساله اجبار قانونی به تحصیل یا میل به آن روشن کند؛ مدرسهای امید میآفریند که تکلیف خود را درباره با هم زیستن و با هم رسیدن یا زودتر رسیدن عدهای روشن نماید.
🔸 سه تا زمینه منجر به رؤیازدایی از مدرسه شده است؛ اولین مساله، تنوع مدارس است. دومین زمینه انواع جداسازیها و در رأسش غربالگری بچهها و سومین عامل، فرآیند استخدام و گزینش معلم است.
➕ مشروح سخنرانی در «وبگاه فکرت»
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲 وب | ایتا | تلگرام | اینستاگرام