eitaa logo
تحول بنیادین در تعلیم و تربیت
367 دنبال‌کننده
1.6هزار عکس
862 ویدیو
384 فایل
@Mojtabatabesh1371 جهت انتقاد ، پیشنهاد و ارتباط بیشتر، مخصوصاً در قم ، در خدمتم
مشاهده در ایتا
دانلود
. 1️⃣هویت فردی این نوع هویت به ویژگی‌های شخصی و منحصر به فرد هر فرد اشاره دارد. نوجوانان در این مرحله به دنبال شناخت خود، علایق، استعدادها و ارزش‌های شخصی خود هستند. این هویت شامل جنبه‌هایی مانند شخصیت، توانایی‌ها و علایق فردی است. .
. 2️⃣هویت اجتماعی هویت اجتماعی به نحوه‌ای که نوجوانان خود را در ارتباط با گروه‌های اجتماعی و فرهنگی تعریف می‌کنند، اشاره دارد. این نوع هویت شامل تعلق به گروه‌های همسال، دوستان، خانواده و جامعه است. نوجوانان ممکن است هویت خود را بر اساس ویژگی‌های اجتماعی مانند نژاد، قومیت، مذهب و جنسیت شکل دهند. .
. 3️⃣هویت فرهنگی این نوع هویت به تأثیر فرهنگ و سنت‌های خاص بر شکل‌گیری هویت نوجوانان اشاره دارد. نوجوانان ممکن است هویت خود را بر اساس ارزش‌ها، باورها و رفتارهای فرهنگی که در آن بزرگ شده‌اند، تعریف کنند. این هویت می‌تواند شامل زبان، آداب و رسوم و تاریخچه فرهنگی باشد. .
. 4️⃣هویت قومی و نژادی هویت قومی و نژادی به تعلق نوجوانان به یک قوم یا نژاد خاص اشاره دارد. این نوع هویت می‌تواند تأثیر زیادی بر احساسات و رفتارهای نوجوانان داشته باشد و آن‌ها را به سمت حفظ و ترویج فرهنگ و سنت‌های قوم خود سوق دهد. .
. 5️⃣هویت جنسیتی هویت جنسیتی به نحوه‌ای که نوجوانان خود را از نظر جنسیت تعریف می‌کنند، اشاره دارد. این نوع هویت شامل احساسات، رفتارها و انتظارات اجتماعی مرتبط با جنسیت است. نوجوانان ممکن است در تلاش برای درک و پذیرش هویت جنسیتی خود با چالش‌هایی مواجه شوند. .
. 6️⃣هویت حرفه‌ای این نوع هویت به آرزوها و اهداف شغلی نوجوانان اشاره دارد. نوجوانان در این مرحله به دنبال شناخت توانایی‌ها و علایق خود در زمینه‌های شغلی هستند و ممکن است به دنبال انتخاب رشته‌های تحصیلی و شغلی مناسب باشند. .
. 7️⃣هویت دیجیتال با پیشرفت فناوری و ظهور رسانه‌های اجتماعی، هویت دیجیتال به یکی از جنبه‌های مهم هویت نوجوانان تبدیل شده است. این نوع هویت به نحوه‌ای که نوجوانان خود را در فضای آنلاین معرفی می‌کنند و تعاملات اجتماعی خود را در دنیای دیجیتال شکل می‌دهند، اشاره دارد. .
. 8️⃣هویت دینی توجه به ارزشهای معنوی که بر پایه اصول دینی و شریعت ایجاد شده و در بافت فرهنگی کشوری مانند ایران، ریشه های عمیقتری از بسیاری از جوامع دارد. .
. ✅نتیجه‌گیری هویت نوجوان یک فرآیند پیچیده و چندبعدی است که تحت تأثیر عوامل فردی، اجتماعی و فرهنگی قرار دارد. در دوره آموزشی کشف و شکوفائی هویت نوجوان به دنبال این هستیم تا والدین، معلمان و مشاوران شناخت بهتری از هویت نوجوان و ابعاد آن پیدا کرده و در نتیحه بهتر از آن‌ها حمایت کنند. .
15.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 بهش تفکر رو یاد بده! 🎥 استاد علیرضا پناهیان @sokhanesadid 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 ♨️ کانال غنی ترین و به روزترین و کاربردی ترین مطالب و محتواها برای دغدغه مندان عرصه تحول در نظام آموزشی و پرورشی 💯 ➡️ @TBDTVT ⬅️ 🔺🔻🔺 برا ✌️ نفر بفرست 🔻🔺🔻 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 💡چاره کار در است. مقام معظم رهبری- اردیبهشت ۱۴۰۲
موقعیــــت شغلــــی در مجموعه تربیت بنیادی شاخص های کلیدی👇 🔹2 سال سابقه کار در گروه شغلی مشابه 🔹متعهد به ارزش های 🔹علاقه مندی به اصول مسئولیت: ادمین رسانه های تربیت بنیادی (تولید محتوا، پاسخگویی و...) 🟢انتظار ما از ادمین ۱- تولید محتوا/طراحی و تدوین برگزاری لایو و استوری و پستهای متعدد و رویداد ۲- برگزاری رویداد و تعامل با کاربر ۳- آشنایی کامل با فضای تبلیغات ۴- آنالیز روند رشد پیج  ۵- افزایش جذب کاربر طبیعی و هدف ۶- بررسی (تدوین و تغییر استراتژی) ۷. اشراف و بررسی تمام محصولات اصلی تربیت بنیادی ویژگی های فردی ۱. بسیار ۲. مدیریتی و قدرت تصمیم گیری ۳. مسئولیت پذیری و پاسخگویی ۴. کار ( همدلی ، نظم ، انتقاد پذیری ، انعطاف ) ۵. خوش قلم و خوش بیان ۶.تسلط بر امکانات ایتا و اینستاگرام ۷. خلاق و با سلیقه باشد ۸. مخاطب شناس باشد. (مهارت برقراری ارتباط موثر و پاسخگویی به پیشنهادها و انتقادها) ۹.دقت و تمرکز کافی داشته باشد 🔹حقوق ۱۲ تا ۱۵ میلیون نوع همکاری: تمام وقت، ترکیب حضوری و دورکاری روز و ساعت کاری: منعطف محل کار: قم. دفتر مجموعه تربیت بنیادی سفر کاری: دارد جنسیت: ترجیحا آقا سن: ۲۰ تا ۳۰ سال اگه به دنبال یه هدف ارزشمند در کنار کسب درآمد هستید و شرایط بالا رو دارید منتظرتون هستیم 🌻 @tarbiat_bn مهلت زمانی درخواست تا ۱۶ شهریور ۱۴۰۳
🔴 نوجوانان چه نسبتی با امور سیاسی دارند؟! مرکز تحلیل اجتماعی «متا» در ایام انتخابات ارزش‌ها و نگرش‌های نو/جوانان که اون‌ها رو شکل میده رو بررسی کرده بود و نتایج جالبی هم گرفته بود. (بازه زمانی ۴ تا ۶ تیرماه بوده و بازه سنی هم ۱۵ تا ۲۵ سال) سوال این بوده که نوجوانان و جوانان چه نسبتی با مسائل و امور سیاسی برقرار می‌کنند و تا چه میزان مایلند که در مسائل این‌چنینی به مطالعه و بحث بپردازند؟! من برخی از نتایج رو اینجا می‌گذارم بخونید 👇👇 ▪️۴۸% به مسائل و بحث‌های سیاسی علاقه‌مند هستند و ۵۲% علاقه‌ای به این مباحث و امور ندارند. ▪️گروه بی‌علاقه، «بی‌توجهی مسئولان کشور به نیاز‌ها و دغدغه‌های مردم» یا به عبارت دقیق‌تر دغدغه‌‌ها و نیازهای جوانان رو دلیل اصلی بی‌علاقگی‌شون به امور سیاسی عنوان کردند. (۶۵ درصد!) ▪️مسئله «تورم، گرانی و وضعیت اقتصادی» در رأس اموری است که ذهن نسل جدید رو بیش از هر چیز دیگه‌ای به خودش مشغول کرده. پی‌نوشت: «بی‌علاقگی به امر سیاسی» در این نسل یک مسئله‌ی جهانی هست، اما به هر حال نارضایتی‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی که ممکنه از طریق خانواده، دوستان یا فضای مجازی به اون‌ها منتقل بشه، موجب شده تا این نسل با طبع و سلیقه متفاوتی به سیاست نگاه کنه و این موضوع مشارکت رو در آینده‌ی نزدیک به مسئله‌ای بغرنج در حکمرانی تبدیل می‌کنه! منبع 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 ♨️ کانال غنی ترین و به روزترین و کاربردی ترین مطالب و محتواها برای دغدغه مندان عرصه تحول در نظام آموزشی و پرورشی 💯 ➡️ @TBDTVT ⬅️ 🔺🔻🔺 برا ✌️ نفر بفرست 🔻🔺🔻 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 💡چاره کار در است. مقام معظم رهبری- اردیبهشت ۱۴۰۲