هدایت شده از بنیاد شهید مطهری
✅ سخنی با عزیزان بینش مطهر
🔹دست اندرکاران پرتلاش مجموعه بینش مطهر انصافا برای گسترش آموزش حضوری اندیشههای استاد زحمات فراوانی کشیدهاند که این همت و دغدغه ستودنی است.
🔸اما این ارادتمندان استاد، متاسفانه این نکته مهم را فراموش کردهاند که لازمه ارائه سیر مطالعاتی و یا تفکر نظاممند، مختار دانستن خود در هر گونه حذف و جابجایی در کتب یک متفکر و انتشار آنها با عناوین سلیقهای به نام او نیست.
🔹حتی آثار مکتوب استاد که در زمان حیات ایشان بارها منتشر شده، در چهل کتاب بینش مطهر از حذف و جابجایی و جعل عناوین مصون نمانده است. قرعه فال به نام شهید مطهری مظلوم افتاده است که شاهکار او به نام «عدل الهی» با تیغ جراحی بینش مطهر به «عدل و قَدَر» تبدیل شود.
🔸 مسئولان بینش مطهر از این نکته کلیدی غفلت کردهاند که هویت هر نویسنده به حفظ آثار اوست. به همین دلیل است که شیفتگان دکتر شریعتی هیچگاه به خود اجازه نمیدهند که با انگیزه نظاممند کردن و سیر مطالعاتی، مطالب کتاب «فاطمه فاطمه است» و «اسلامشناسی» او را به دلخواه خود حذف و جابجا کرده، و با هر نوع دستاندازی تحت عناوینی مانند «اسلامپژوهی فاطمی» یا « اسلام در فاطمه است» به نام دکتر شریعتی منتشر کنند.
🔹🔸خوشبختانه اکنون ابعاد این جفای ناخواسته به استاد روشنتر شده و مرکز مدیریت حوزههای علمیه، نمایندگی ولی فقیه در سپاه، وزارت ارشاد، صدا وسیما و برخی مراکز دیگر از ترویج بیشتر این کتب ممانعت کردهاند تا در آینده موسسات دیگری هر کدام با تلفیقهای سلیقهای صدها کتاب به نام استاد و یا هر متفکر دیگری منتشر نکرده و مخاطبان را سر در گم نسازند. امروز بسیاری از کسانی که دوره بینش مطهر را گذراندهاند نام برخی از آثار استاد را تشخیص نمیدهند!
🔸فراگیران عزیز بینش مطهر به این نکته دقت کنند که مسئله کسانی که بر بینش مطهر - که نباید آن را با بینش مطهر اصفهان اشتباه کرد - انتقاد دارند صرفا کتابسازی به نام استاد است (بلایی که بر سر هیچ متفکر معاصر دیگری نیامده است)، و الا سیر مطالعاتی بینش مطهر مانند سیرهای دیگر نقاط قوت و ضعف خود را دارد و کسی با این سیر و ترویج آن مخالفتی ندارد.
🔹 دکتر علی غلامی استاد موفق اندیشههای استاد و رئیس محترم دانشکده حقوق دانشگاه امام صادق(ع)، مانند بسیاری دیگر، در سیر مطالعاتی و کلاسهای چند صد نفری خود گاهی از بخشی از یک کتاب، به بخشی از کتاب دیگر میرود بدون آنکه با انتشار کتابهای همراه با حذف و تلفیق، اصالت آثار استاد را به خطر بیندازد. ارائه نظام فکری استاد (که کاری است بسیار مشکل و کسی نمیتواند به آسانی مدعی آن باشد) و یا سیر مطالعاتی، به هیچ نحو مثله کردن آثار و انتشار آنها به نام استاد را توجیه نمیکند. البته پژوهش موضوعی در آثار استاد به کلی امری جداگانه است.
🔸 یکی از هنرهای شهید مطهری این بود که در مباحث بسیاری مانند خداشناسی و یا مسئله غیب، چگونگی طرح مسئله، نحوه ورود و خروج و گاهی مثالهای او برای مخاطبان عام، طلاب و یا روشنفکران متفاوت بود. اینکه چند صفحه از موضوع مطرح شده در مسجد ارک را به دنبال بخش دیگری از همان موضوع که برای انجمن پزشکان ارائه شده بیاوریم و قسمتی از یک اثر قلمی را ضمیمهاش کنیم تلفیقی غیر قابل دفاع است. این امر که انتشارات صدرا هم، درست یا غلط، دو سخنرانی را ابتدا ضمیمه یک مجموعه سخنرانی و بعد به دلیلی ضمیمه مجموعه دیگری منتشر کرده، دلیل موجهی برای آنگونه ادغامهای سلیقهای نیست.
🔹 علیرغم آنکه تمام آثار استاد در «اپلیکیشن استاد مطهری» و سایت بنیاد شهید مطهری به طور «رایگان» در دسترس عموم است عدهای با کمانصافی، دفاع از لزوم حفظ اصالت آثار را همچنان به منافع شخصی و مادی ارتباط میدهند! فراگیران عزیز بینش مطهر تحت تاثیر این تبلیغات و یا تلاشهایی که میخواهند موضوع را سیاسی جلوه دهند قرار نگیرند.
🔸عرضه رایگان آثار در اپلیکیشن استاد مطهری و نیز سایت بنیاد، کار فراگیران آثار را برای همراهی با هر گونه سیر مطالعاتی بدون چاپ کتابهای سلیقهای آسان کرده، و فراگیر با مبنا قرار دادن یک کتاب هر گاه اراده کند به هر بخش از هر کتاب دیگر دسترسی دارد.
🔹 بنیاد شهید مطهری آماده خدمتگزاری و همکاری با همه مراکز مطالعاتی از جمله بینش مطهر است و از مدیر محترم آن که از نوادگان عارف کمنظیر مرحوم آیت الله سید جمالالدین گلپایگانی هستند انتظار دارد در این نقد مشفقانه تامل کنند. بدیهی است این ایراد اساسی در کتب بینش مطهر، به معنای بیاشکال بودن بنیاد و یا دیگر فعالان این عرصه نیست.
🔴 صوت کوتاه زیر 👇از فاضل ارجمند حجتالاسلام احمدی از مدرسان با سابقه آثار استاد، تنها بخشی از ایرادات کتب بینش مطهر را توضیح میدهد.
eitaa.com/motahari_ir
هدایت شده از مدرسهتـ؋ــکرونوآوری نگاه
توسعه، ارمغان اعزام به فرنگ.mp3
41.1M
قصه مدرسه؛ روایتی از ورود و تطورات مدرسه در متن تحــولات ایــران معاصـــر
🎙#پادکست | قسمت دوم
موضــوع:
توسعه، ارمغان اعزام به فرنگ
گفتوگو با
ابوالفضل رحیمیان؛ پژوهشگر و فعال حوزه تعلیم و تربیت
#راوے؛ صدای مدرسه نـگاه
✨آگـاهـے بـــراے سامـــانے دیگــر✨
مدرســـه تـ؋ــــکر و نــوآوری نگــــــاهـ
🆔 @sch_negah
هدایت شده از هادی صائبی 🇮🇷 مهارت افزایی
چرخ روزمرگی.mp3
39.25M
صوت لایو امروز
خروج از منطقه امن
مواجه شدن با ترسها
یادگیری مهارتهای جدید
.
هدایت شده از روحالله ایزدخواه 🇮🇷
15.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشنهاد اعطای مجوز به مدارس مسجدمحور
به تصویب مجلس رسید.
@dr_izadkhah
هدایت شده از زیست بوم تربیت نُهی
madrese felestin 🇵🇸3.mp3
25.95M
🔹 فایل صوتی نشست سوم مدرسه فلسطین با موضوع «جایگاه مسئله فلسطین در تربیت سیاسی»
🆔@noha_edu
هدایت شده از مؤسسه تربیت معلم محیا
28.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌زندهدلی
گوشهای از سخنرانی علامه کرباسچیان
🎞 سخنرانی کامل این کلیپ در کانال آپارات موسسه علامه کرباسچیان + لیست پخشِ سخنرانیهای کامل:
aparat.com/v/COyoj
#علامه_کرباسچیان #گوشهها
🌐 allameh.ir
💠 @allameh_karbaschian
هدایت شده از گروه آموزش و پرورش مرکز پژوهشهای مجلس
19049.pdf
1.45M
📚 #گزارش_کارشناسی | بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در حوزه آموزش و پرورش به انضمام احکام پیشنهادی
🌐 تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۴/۵
✳️ #برنامه_هفتم_توسعه
🔰 کانال «گروه آموزش و پرورش مرکز پژوهشهای مجلس» در ایتا و بله
🆔 @ap_rcmajlis
هدایت شده از گروه آموزش و پرورش مرکز پژوهشهای مجلس
18567.pdf
512K
📚 #گزارش_کارشناسی | بررسی امکان برخورداری فرهنگیان از مزایای حساب پسانداز کارکنان دولت (پیشنهاد اصلاح ماده ۷ قانون تشکیل حساب پسانداز کارکنان دولت مصوب ۱۳۷۶)
🌐 تاریخ انتشار: ۱۴۰۱/۹/۱۵
✳️ #صندوق_ذخیره_فرهنگیان
🔰 کانال «گروه آموزش و پرورش مرکز پژوهشهای مجلس» در ایتا و بله
🆔 @ap_rcmajlis
هدایت شده از گروه آموزش و پرورش مرکز پژوهشهای مجلس
19071.pdf
1.26M
📚 #گزارش_کارشناسی | بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در حوزه آموزشهای فنیوحرفهای به انضمام احکام پیشنهادی
🌐 تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۴/۷
✳️ #برنامه_هفتم_توسعه
🔰 کانال «گروه آموزش و پرورش مرکز پژوهشهای مجلس» در ایتا و بله
🆔 @ap_rcmajlis
هدایت شده از گروه آموزش و پرورش مرکز پژوهشهای مجلس
18905.pdf
1.76M
📚 #گزارش_کارشناسی | آسیب شناسی وضعیت بهداشت مدارس در ایران
🌐 تاریخ انتشار: ۱۴۰۲/۲/۱۷
✳️ #کیفیت_آموزش #سلامت_دانش_آموزان
🔰 کانال «گروه آموزش و پرورش مرکز پژوهشهای مجلس» در ایتا و بله
🆔 @ap_rcmajlis
هدایت شده از گروه آموزش و پرورش مرکز پژوهشهای مجلس
17897.pdf
1.86M
📚 #گزارش_کارشناسی | ضرورتهای بازنگری در تقویم آموزشی مدارس
🌐 تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۹/۲۲
✳️ #کیفیت_آموزش #تقویم_آموزشی
🔰 کانال «گروه آموزش و پرورش مرکز پژوهشهای مجلس» در ایتا و بله
🆔 @ap_rcmajlis