#خانواده
✅حضرت #نوح خانواده ی ایده آلی نداشت
❌هم همسرش نا اهل از آب درومد
✴️... امْرَأَتَ نُوحٍ وَامْرَأَتَ لُوطٍ... وَقِيلَ ادْخُلَا النَّارَ مَعَ الدَّاخِلِينَ📜(تحریم10)
❌هم پسرش ناخلف بود
✴️قَالَ يَا نُوحُ إِنَّهُ لَيْسَ مِنْ أَهْلِكَ إِنَّهُ عَمَلٌ غَيْرُ صَالِحٍ 📜(هود46)
✍مشکلات خانوادگی برا همه هست حتی اگه پیغمبر خدا باشی
«مهم اینه صبور باشی و وظیفتو یادت نره
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
❤️ از حق مردم چیزی کم نگذارید که حقالناس است و با سودجویی، نظم اقتصادی جامعه را به هم نزنید
📖 سوره شعراء آیه ۱۸۳
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
✨﷽✨
🌼عیبهای همسر خود را به هیچکس حتی والدین خود نگویید!
✍️آیت الله مجتهدی (ره): آیه شریفه #ﻗﺮآن_کریم میﻓﺮﻣﺎید: زنها ﺑﺎﯾﺴتی ﭘﻮﺷﺶ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮای ﻋﯿﻮب ﻣﺮدان باشند و بالعکس. اگر از عیوب همسر خود بگویید در این صورت همه به زﻧﺪگی ﺷﻤﺎ اﯾﺮاد ﮔﺮﻓﺘﻪ و زیبایی بیرونی زﻧﺪگی ﺷﻤﺎ تهدید میشود. اﻧﻘﺪر بایستی در پوشاندن ﻋﯿﻮب همسر دقیق و ﺣﺴﺎس ﺑﺎشید که ﺣتی اﮔﺮ کسی ﻗﺴﻢ ﺧﻮرد که همسر ﺷﻤﺎ ﻓﻼن عیب را دارد ﺷﻤﺎ ﻫﻢ ﻗﺴﻢ ﺑﺨﻮرید که خیر؛ همسر من این عیبها را ندارد و اﯾﻨﻄﻮر نیست! اشکال ندارد، آﺑﺮوداری از یک ﻣﺴﻠﻤﺎن دروغ ﻣﺤﺴﻮب نمیﺷﻮد.
ﺑﻨﺎبراین اوﻻ اﯾﺮادات ﻫﻤﺴﺮ ﺧﻮﯾﺶ را ﺑﻪ کسی ﻧﮕﻮیید؛ ﺛﺎنیا اﮔﺮ خواستید ﻫﻢ ﺑﮕﻮیید ﻓﻘﻂ ﺑﻪ ﻫﻤﺴﺮ ﺧﻮدﺗﺎن آن ﻫﻢ در محیطی آرام، ﺗﻨﻬﺎ و ﺑﺎ ﻋﻄﻮﻓﺖ ﻣﻄﺮح ﻧﻤﺎیید. اﻟﺒﺘﻪ بعضی از ﺧﺎنمها ﻋﺎدت دارﻧﺪ در ﻫﻨﮕﺎم صحبتﻫﺎی زﻧﺎﻧﻪ بعضی از این ﺻﺤﺒﺖﻫﺎ را دوﺳﺘﺎﻧﻪ ﻣﻄﺮح ﻧﻤﺎیند ولی ﻏﺎﻓﻞ از آﻧﻨﺪ که آﺑﺮوی ﺷﻮﻫﺮ ﺧﻮﯾﺶ را ﻣﻘﺎﺑﻞ دوﺳﺖ ﺧﻮد ﺑﺮدهاﻧﺪ و ﻣﺤﺒﻮبیت قبلی او را کم کردهاﻧﺪ.
ﻓﺮاﻣﻮش نکنید زیبایی زﻧﺪگی ﺑﻪ ﭼﺸﻢﭘﻮشی و پوشاندن ﻋﯿﻮب و ﻋﺪم اﻇﻬﺎر ﺑﻪ غریبه میباشد. ممکنه فکر کنید گاهی با درددل و زیر سوال بردن همسرتان پیش حتی والدین احساس سبکی یا پیروزی به شما دست میدهد. ولی واقعیت این است که شما و همسرتان با هم دوباره آشتی میکنید و به وضع سابق برمیگردید، ولی کدورتی که دیگران از همسر شما به دل گرفتهاند به راحتی فراموش نمیشود.
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
❤️ خدا را برای منفعت طلبی و رسیدن به امکانات مادی نپرستید تا اگر دچار بلا شدید به دین پشت نکنید
📖 سوره حج، آیه ۱۱
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
*┄┅═﷽═┅*
میانبر #صلوات_شعبانیه
♻️ صلوات شعبانیه
📌صلوات شعبانیه دعایی نقل شده از امام سجاد(ع) که مستحب است در ماه شعبان، هر روز هنگام ظهر شرعی و نیز شب نیمه شعبان خوانده شود
. مضمون اصلی این صلوات بیان جایگاه اهل بیت(ع) و تأکید بر ولایت ایشان است. این دعا در منابع متعدد دعایی همچون مصباح المتهجد، اقبال الاعمال، المزار الکبیر و البلد الامین نقل شده است.
🎬(جهت مشاهده صوت، ترجمه،متن و پی دی اف لینکهای آبیرنگ زیر را انتخاب نمایید)
✅#ولیدالمزیدی
https://eitaa.com/delneshinha/19696
✅ مرحوم #موسوی_قهار
https://eitaa.com/delneshinha/19697
✅مهدی#صدقی
https://eitaa.com/delneshinha/19698
✅حاج میثم #مطیعی
https://eitaa.com/delneshinha/19699
✅حاج مهدی #سماواتی
https://eitaa.com/delneshinha/19700
✅پی دی اف صلوات شعبانیه
https://eitaa.com/delneshinha/19701
✅متن صلوات شعبانیه
https://eitaa.com/delneshinha/19702
✅کلیپ تصویری صلوات شعبانیه
https://eitaa.com/delneshinha/19703
#ماه_شعبان 💚
┄═🌼💠🌷💠🦋💠🌸💠🌼═┄
صوت تماااااام ادعیه ماه رجب ، شعبان و رمضان
🌍صوتهای دلنشین کوثر
http://eitaa.com/joinchat/2276392976Ca2fbd49deb
📒#دائره_المعارف_قرآن_کریم📒
❤️ #امامت>
👈 #ویژگیهاى_امام_حق
..... ادامه
♦️ دلالت آیه بر #عصمت چنان واضح و روشن است که برخی از اهل سنت نیز نتوانستهاند آن را #انکار کنند ، گرچه مصداق اولی الامر را در نظر آنان ، اهل حلّ و عقد از امت اند که مجموع آنان - به شرط #اجتماع - خطا نمیکنند ؛
🔆 ولی چون اهل حل و عقد کسانی اند که ممکن است مرتکب #خطا بشوند از عصمت بهره ای ندارند و نمی تواند مراد آیه اهل حل و عقد باشد .
♦️ #ویژگی دیگر امام #علم اوست .
امامان حق که مسئولیت خطیر هدایت مردم به #سعادت و کمال و مدیریت جوامع انسانی را بر عهده دارند ، باید از دانش گسترده برخوردار باشند ، تا بتوانند این #مسئولیت را به انجام رسانند ؛
🔆 افزون بر این لازم است علم آنان از #خطا و شک مصون باشد ، تا مردم بتوانند به آنان اعتماد کنند و #هدایت ایشان را پذیرفته و تحت حاکمیت آنان به اهداف مادی و معنوی خود برسند .
♦️ از این رو خداوند #طالوت را با برتری در دانش و #نیروی جسمانی برای حاکمیت بر بنی اسرائیل برگزید :
* انّ لله اصطفه علیکم و زاده و بسطه فی العلم و الجسم * ( بقره ۲۴۷ )
🔆و نیز اولی الامر را #مرجع علمی مسلمانان در تشخیص حق و باطل و صدق و کذب معرفی کرد و به آنان فرمان داد تا در هنگام دریافت #گزارش ها به اولی الامر به عنوان صاحبان آگاهی و قدرت تشخیص مراجعه کنند تا با #استنباط حق و صدق ، آنان را آگاه سازند :
* و اذا جاءهم امر من الامن اوالخوف اذاعوا به و لو ردّوه الی الرّسول و الی اولی الامر منهم لعلمه الّذین یستنبطونه منهم * ( نساء ۸۳)
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
12.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تفسیر قطره ای قرآن کریم
#نساء آیه ۱۳۵
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوَّامِينَ بِالْقِسْطِ شُهَدَاءَ لِلَّهِ وَلَوْ عَلَىٰ أَنْفُسِكُمْ أَوِ الْوَالِدَيْنِ وَالْأَقْرَبِينَ ۚ إِنْ يَكُنْ غَنِيًّا أَوْ فَقِيرًا فَاللَّهُ أَوْلَىٰ بِهِمَا ۖ فَلَا تَتَّبِعُوا الْهَوَىٰ أَنْ تَعْدِلُوا ۚ وَإِنْ تَلْوُوا أَوْ تُعْرِضُوا فَإِنَّ اللَّهَ كَانَ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِيرًا ﴿١٣٥﴾
ای اهل ایمان! [همواره در همه امور زندگی] قیام کننده به عدل، و گواهی دهنده برای خدا باشید، هر چند به زیان خود یا پدر و مادر یا خویشانتان باشد. اگر [یکی از دو طرف نزاع] توانگر یا فقیر باشد [با لحاظ کردن وضع آنان، بر خلاف خدا گواهی ندهید؛ زیرا] خدا به حمایت از آنان و رعایت حالشان سزوارتر است. پس [در هنگام گواهی دادن] از هوای نفس پیروی نکنید تا از حق منحرف شوید. و اگر زبانتان را [به سوی گواهی ناحق و دروغ] بپیچانید، یا از گواهی دادن روی برتابید؛ یقیناً خدا همواره به آنچه انجام می دهید، آگاه است. (۱۳۵)
#تفسیر_گویا
#استاد_قرائتی
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh
(آيه ١٣٥)
-عدالت اجتماعى!
به تناسب دستورهايى كه در آيات گذشته در بارۀ اجراى عدالت در مورد يتيمان، و همسران داده شده، در اين آيه يك اصل اساسى و يك قانون كلى در بارۀ اجراى عدالت در همۀ موارد بدون استثناء ذكر مىكند و مىفرمايد: «اى كسانى كه ايمان آوردهايد كاملا قيام به عدالت كنيد» (يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا كُونُوا قَوّامِينَ بِالْقِسْطِ) .
يعنى، بايد آنچنان عدالت را اجرا كنيد كه كمترين انحرافى به هيچ طرف پيدا نكنيد. سپس براى تأكيد مطلب مسألۀ «شهادت» را عنوان كرده، مىفرمايد: به خصوص در مورد شهادت بايد همۀ ملاحظات را كنار بگذاريد «و فقط به خاطر خدا شهادت به حق دهيد، اگر چه به زيان شخص شما يا پدر و مادر و يا نزديكان تمام شود» (شُهَداءَ لِلّهِ وَ لَوْ عَلى أَنْفُسِكُمْ أَوِ الْوالِدَيْنِ وَ الْأَقْرَبِينَ) .
از اين جمله استفاده مىشود كه بستگان مىتوانند با حفظ اصول عدالت به سود يا به زيان يكديگر شهادت دهند. سپس به قسمت ديگرى از عوامل انحراف از اصل عدالت اشاره كرده مىفرمايد: «نه ملاحظۀ ثروت ثروتمندان بايد مانع شهادت به حق گردد و نه عواطف ناشى از ملاحظۀ فقر فقيران، زيرا «اگر آن كس كه شهادت به حق به زيان او تمام مىشود، ثروتمند يا فقير باشد، خداوند نسبت به حال آنها آگاهتر است» نه صاحبان زر و زور مىتوانند در برابر حمايت پروردگار، زيانى به شاهدان بر حق برسانند، و نه فقير با اجراى عدالت گرسنه مىماند» (إِنْ يَكُنْ غَنِيًّا أَوْ فَقِيراً فَاللّهُ أَوْلى بِهِما) .
باز براى تأكيد دستور مىدهد كه «از هوى و هوس پيروى نكنيد تا مانعى در راه اجراى عدالت ايجاد گردد» (فَلا تَتَّبِعُوا الْهَوى أَنْ تَعْدِلُوا) .
از اين جمله به خوبى استفاده مىشود كه سر چشمۀ مظالم و ستمها، هوى پرستى است و اگر اجتماعى هوى پرست نباشد، ظلم و ستم در آن راه نخواهد داشت! بار ديگر به خاطر اهميتى كه موضوع اجراى عدالت دارد، روى اين دستور تكيه كرده مىفرمايد: «اگر مانع رسيدن حق به حقدار شويد و يا حق را تحريف نماييد و يا پس از آشكار شدن حق از آن اعراض كنيد، خداوند از اعمال شما آگاه است» (وَ إِنْ تَلْوُوا أَوْ تُعْرِضُوا فَإِنَّ اللّهَ كانَ بِما تَعْمَلُونَ خَبِيراً) .
آيۀ فوق توجه فوق العادۀ اسلام را به مسألۀ عدالت اجتماعى در هر شكل و هر صورت كاملا روشن مىسازد و انواع تأكيداتى كه در اين چند جمله به كار رفته است نشان مىدهد كه اسلام تا چه اندازه در اين مسألۀ مهم انسانى و اجتماعى، حساسيت دارد، اگر چه با نهايت تأسف ميان عمل مسلمانان، و اين دستور عالى اسلامى، فاصله از زمين تا آسمان است! ، و همين يكى از اسرار عقب ماندگى آنهاست.
برگزیده تفسیر نمونه - 1، صفحه 463
کانال 👇
#درسهایی_از_قران
#دائره_المعارف
#تفسیر
@Targomeh