هدایت شده از دبيرخانه هم اندیشی هوش مصنوعی
⭕️ ترجمه «عصر هوش مصنوعی و آینده انسانی ما» منتشر شد
—————————
🔹 کتاب «عصر هوش مصنوعی و آینده انسانی ما» نوشته هنری کیسینجر، اریک اشمیت و دنیل هاتنلوچر با ترجمه حمیدرضا بیژنی توسط انتشارات ققنوس منتشر و راهی بازار نشر شد.
📌متن کامل خبر:
🔗 https://smartgov.iust.ac.ir/?p=9560
—————————
💠 مرکز نوآوری حکمرانی هوشمند دانشگاه علم و صنعت ایران
🌐 @smartgoviust
Peter King - WHY ISN’T THE MIND-BODY PROBLEM medieval.pdf
164.8K
#مسئله_ذهن_بدن
پيتر كينگ در مقاله بالا، در ادامه بحثهايي كه متسون والاس در مقاله «چرا مسئله ذهن-بدن باستاني نيست؟» در پي اثبات اين نكته است كه مسئله ذهن-بدن، مسئلۀ فيلسوفان قرون وسطا هم نبوده است و اساساً مسئلهاي مدرن است. او نشان ميدهد كه مفهوم ذهن پديداري و احساس صرف در ميان فيلسوفان اين دوران نيز (چه ارسطوييان و چه افلاطونيان) مطرح نبوده است.
✍ رضا درگاهی فر
دومین دوره جامع آموزش علوم و فن آوری های شناختی ویژه دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری رشته های مرتبط با علوم شناختی به منظورتربیت و تامین نیروی انسانی با حمایت ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی برگزار می شود.
اولین دوره این رویداد علمی آموزشی دی ماه امسال برای علاقه مندان برگزارشد.
در دومین رویداد آموزشی " مبانی علوم شناختی و مغز" ، "پتانسیل وابسته به رویداد" ، " تحریک الکتریکی مغز " ، " ردیاب چشمی "، " کسب و کار شناختی "، " سایکو فیزیک " ، نوروفیدبک و بایوفیدبک " و " الکتروانسفالوگرافی کمی" توسط هشت تن از اساتید و کارشناسان حوزه های مرتبط با علوم شناختی آموزش داده می شود.
این دوره آموزشی از سیزدهم بهمن امسال در روز های پنجشنبه و جمعه بصورت آنلاین برگزار می شود و متقاضیان می توانند تا دهم بهمن ماه با ارسال رزومه علمی نسبت به ثبت نام در این رویداد درلینک پیوست اقدام نمایند.
mindplus.ir/education2
دومین دوره جامع آموزش علوم شناختی با حمایت ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی توسط مرکز نوآوری و شتابدهنده علوم شناختی نوآوران ذهن آینده و با مشارکت فن آوران سرمد برگزار می شود.
علوم و فن آوری های شناختی به عنوان یکی از حوزههای جدید و میان رشتهای، در سالهای اخیر مورد توجه علاقمندان و پژوهشگران قرار گرفته است. مرکز نوآوری ذهن آینده با حمایت ستاد توسعه علوم و فن آوری های شناختی به منظور تربیت نیروی متخصص و آشنایی بیشتر پژوهشگران رشتههای مرتبط، دورههای جامع علوم و فن آوری های شناختی را طراحی و برگزار میکند.
کانال تخصصی علوم شناختی در ایتا ✅
@cognitiveScience
علیت ذهنی در فلسفه ذهن.mp3
35.6M
نیم روز سوم، جلسه پنجم - علیت ذهنی در فلسفه ذهن - رضا درگاهی فر
#مدرسه_زمستانی_فلسفه_ذهن_و_علم_النفس_فلسفی
عليت ذهني - درگاهيفر.pdf
1.3M
اسلایدهای بحث علیت ذهنی در فلسفه ذهن - رضا درگاهی فر
#مدرسه_زمستانی_فلسفه_ذهن_و_علم_النفس_فلسفی
تأثیر و تأثر نفس و بدن در علم النفس صدرایی.mp3
22.87M
تأثیر و تأثر نفس و بدن در حکمت صدرایی - استاد حجت الاسلام و المسلمین علی امینی نژاد
نیم روز سوم - جلسه ششم
#مدرسه_زمستانی_فلسفه_ذهن_و_علم_النفس_فلسفی
اراده آزاد در فلسفه ذهن.mp3
32.17M
اراده آزاد در فلسفه ذهن - استاد حجت الاسلام دکتر سیدمحمدسادات منصوری، نیم روز چهارم جلسه هفتم.
#مدرسه_زمستانی_فلسفه_ذهن_و_علم_النفس_فلسفی
اختیار در علم النفس فلسفی.mp3
32.27M
اختیار در فلسفه اسلامی - استاد حجت الاسلام دکتر سیدمحمدسادات منصوری، نیم روز چهارم جلسه هشتم.
#مدرسه_زمستانی_فلسفه_ذهن_و_علم_النفس_فلسفی
#بدون_روح
📕گزارش یک کتاب
#معرفی_كتاب
🔸روانشناسی مدرن با این توجیه که میخواست «علمی» شود کار خود را با رد «روح» آغاز کرد و تلاش کرد در غیبت «روح» جایگزینهای آن را در قالب مفاهیم و سازههایی چون خود، شخصیت و مغز بیابد امّا به گفته رابرت کوگِلمن این موضوع نتوانست همه دغدغهها را برطرف کند.
🔹کتاب The Soul in Soulless Psychology #روح_در_روانشناسی_بیروح؛ انتشارات دانشگاه کمبریج (2023) در پی بررسی این موضوع و استدلالهای موافقان و مخالفان است.
🔸کوگلمن معتقد است در قرن بیست و یکم، روح را بهعنوان یک اسم، یک صفت و یک فعل مییابیم که همه به ضرورت روح برای روانشناسی اشاره دارند. او مدعی است بازاندیشیهای بدیعی در مورد روح طرح شده؛ و تلاشهایی برای بازگرداندن روح به روانشناسی مورد توجه قرار گرفته است.
🔹عناوین فصلهای نُهگانه این کتاب:
1. معرفی مجدد روح
2. روانشناسی بدون روح
3. دگراندیشان I: مکتبیهای جدید
4. دگراندیشان II: دیگر تصدیقات روح در روانشناسی مدرن اولیه
5. جانشینی: بیداری «روانشناسی بدون روح»
6. نوآوری
7. مرمت
8. روانشناسیهای تاریخی روح
9. روح مقولهای روانشناختی
🔰 رابرت کوگلمن، استاد روانشناسی دانشگاه دالاس آمریکا؛ و سردبیر مجله اینتگراتوس(Integratus: انسجام شخصیت): مجله انجمن رواندرمانی کاتولیک است.
🌿🌺🍃🌸🌿
🆔 #مُحیی_کانالی_برای_زندگی
eitaa.com/Mohyiee
هدایت شده از خانه اخلاقپژوهان جوان
🗒 #مقاله
رابطه موجبیت و مسئولیت اخلاقی در نظریه کنش سینوی
📝 نویسندگان: روزبه زارع، سیدحسن حسینی سروری
🔖مسئله اصلی این مقاله، نحوه جمع میان موجبیت و مسئولیت اخلاقی است (مسئله کلاسیک اراده آزاد). این مسئله از آنجا ناشی می شود که ما با سه شهود به ظاهر ناسازگار مواجهایم اوّل آنکه مسئولیت اخلاقی و پاسخگو بودن در مقابل رفتارهایی که انجام دادهایم، نیازمند آزادی است و کسی را نمی توان برای انجام کاری که هیچ گزینه بدیلی در قبال آن نداشته، بازخواست کرد؛ دوم آنکه دستکم در برخی از کارهایی که انجام می دهیم، آزادی رفتار داریم، و می توانستیم آنها را ترک کنیم یا به گونه ای دیگر انجام دهیم؛ سوم آنکه هر چیزی که اتفاق می افتد، و از جمله کنش های آزاد ما، علت یا دلیلی دارد که با وجود آن علت، اتفاق دیگری محقق نمی شود.
برای پاسخ به این مسئله، ابتدا معانی
اختیار و اراده را مرور می کنیم و پس از آن، آموزه موجبیت مبتنی بر اصل علیت و قوانین طبیعت تبیین خواهد شد، و برای تثبیت آن، ادله ای ارائه می شود.
در گام بعدی، مسئله کلاسیک اراده آزاد را به دو مسئله می شکنیم و راه حل ابن سینا برای هریک را ارائه می کنیم.
نهایتاً نمایی کلی از نظریه کنش سینوی مورد بازسازی قرار می گیرد. ادعای نویسندگان این است که راه حل سینوی به مسئله کلاسیک و نظریه کنش مبتنی بر آن، از مناسب ترین راه حل های این مسئله جدی است.
🌐 در سایت خانه اخلاق پژوهان جوان متن کامل این مقاله را بخوانید.
اینجا چراغی روشن است...!
به کانال خانۀ اخلاقپژوهان جوان بپیوندید:
@EthicsHouse
هدایت شده از دبيرخانه هم اندیشی هوش مصنوعی
📚 معرفی کتاب
«اخلاق، حکمرانی و سیاستهای هوش مصنوعی»
✅ کتاب «اخلاق، حکمرانی و سیاستهای هوش مصنوعی » مجموعهای از مقالات است که لوچانو فلوریدی سرویراستار آن و نگارنده بعضی از مقالات آن بوده است...
🔍 اطلاعات بیشتر
—————————
💠 مرکز نوآوری حکمرانی هوشمند دانشگاه علم و صنعت ایران
🌐 @smartgoviust