فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 اقامه حج
🔸هیچ کس به #اقامه_حج موفق نشد مگر وجود حضرت امیر (سلام الله علیه) در صدر اسلام که حج را اقامه کرد... .
👇👇👇👇
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 اقامه حج
🔸هیچ کس به #اقامه_حج موفق نشد مگر وجود حضرت امیر (سلام الله علیه) در صدر اسلام که حج را اقامه کرد.
وجود مبارک حضرت امیر، نامه ای که خطاب به ابن عباس، قُثَم بن عباس والی رسمی حضرت در مکه بود نوشته بود که «أَمَّا بَعْدُ فَأَقِمْ لِلنَّاسِ الْحَجَّ وَ ذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ وَ اجْلِسْ لَهُمُ الْعَصْرَيْنِ فَأَفْتِ الْمُسْتَفْتِيَ وَ عَلِّمِ الْجَاهِلَ وَ ذَاكِرِ الْعَالِمَ» وظیفه بِعثه را مشخص کرد. بِعثه یک #مناسک_خاص دارد غیر از مناسکی که سایر روحانیون کاروان باید بلد باشند بعثه یک مناسک خاص دارد. امیرالحاج چه موقع باید سخنرانی کند؟ کجا باید سخنرانی کند؟ چطور باید سخنرانی کند؟ اینها در مسئله #اقامه_حج مطرح است.
🔸 فرمود «أَقِمْ لِلنَّاسِ الْحَجَّ ... وَ اجْلِسْ لَهُمُ الْعَصْرَيْنِ» در مکه، آنجا از آن جهت که منطقه گرمسیر است و نزدیک استوا وسط روز تشکیل جلسه دادن و سخنرانی کردن و اینها دشوار است حضرت فرمود طرف صبح که هوا خنک است و طرف عصر که هوا خنک شد در این دو طرف روز بنشین و #نیازهای_زائران را در وادی گوناگون ارزیابی کن و برآورده کن. اگر کسی #استفتا دارد جواب بده، اگر کسی #مشکل_علمی دارد که غیر از استفتاست جواب بده، اگربا دانشمندان روبرو شدی با آنها #مذاکره_علمی بکن «وَ اجْلِسْ لَهُمُ الْعَصْرَيْنِ فَأَفْتِ الْمُسْتَفْتِيَ وَ عَلِّمِ الْجَاهِلَ وَ ذَاكِرِ الْعَالِمَ» اینها دستورات #اقامه_حج است.
#بعثه
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه حج، جلسه 14
🌐 http://news.esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 حرمت کعبه
🔸 حرمت هایی كه برای حرم، مكه، مسجدِ حرام و كعبه است به امامی است كه خداوند او را به ولایت برگزیده، و از او به حق مطلق، یعنی خدای تعالی منتهی می شود.
📚 جرعه ای از صهبای حج، ص99.
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 آغاز فعالیت بعثه آیت الله العظمی جوادی آملی در مکه معظمه
🔸 به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: بعثه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در مکه معظمه، فعالیت های خود را آغاز نمود.
ارتباط با حجاج، برگزاری مراسم مذهبی به مناسبت های گوناگون، پاسخگویی به مسائل شرعی مسلمانان داخل و خارج کشور، همچنین تبیین دیدگاه های علمی، معرفتی، تفسیری و عرفانی آیت الله العظمی جوادی آملی (حفظه الله) از اهم فعالیت های بعثه معظم له می باشد.
همچنین از دیگر رسالت های مهم بعثه ابلاغ آخرین آرای فقهی آیت الله العظمی جوادی آملی به روحانیون کاروان ها و مقلدین ایشان می باشد.
🔸 یاد آور می شود، بعثه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در مکه معظمه ، در عزیزیه، بعد مکه کنکورد، پشت مسجد فقیه، خیابان امام، آخرین ساختمان، عمارت کبیر، طبقه دوم واقع شده است. و همه روزه از ساعت 8:30 تا اذان ظهر و 16:30 تا اذان مغرب به وقت کشور عربستان پاسخگوی مراجعه کنندگان خواهند بود همچنین مخاطبان می توانند با تلفن: 0542428932(حسینی آملی)، 0564337842 (باقی زاده)، 0569114150 (زین العابدینی)، 0507597094 (وزیری)، 0568459512 (سعیدی طهرانی) با این بعثه تماس حاصل نمایند.
#آيت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 366
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_یکم
#خویشاوندان
🔸 اولویت حق مادر
حق مادر به قدری گسترده و مهم است كه حتی از حق پدر برتر است، از این رو رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: هرگاه در نماز مستحبّ بودی و پدرت تو را فراخواند، نمازت را قطع نكن[1]؛ ولی اگر مادرت تو را فراخواند نمازت را قطع [و اجابتش] كن.[2]
[1] . رها كردن و قطع نماز مستحب اشكال ندارد.
[2] . إِذَا كُنْتَ فِى صَلاةِ التَّطَوُّعِ فَإِنْ دَعَاكَ وَالِدُكَ فَلا تَقْطَعْهَا وَ إِنْ دَعَتْكَ وَالِدَتُكَ فَاقْطَعْهَا (مستدرك الوسائل، ج15، ص181).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 245 و 246
مرکز بین المللی نشر اِسراء
🌐 https://nashresra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
Brochure.pdf
7.12M
💠 دانلود بروشور جامع آثار حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
مرکز بین المللی نشر اِسراء
🌐 https://nashresra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 گوهر اعمال
🔹 روایات معراج را كه ملاحظه می فرمایید دارد كه حضرت دید عده ای مشغول ساختن ساختمانی هستند، گاهی می سازند، گاهی می ایستند. فرمود اینها چه هستند؟ چرا گاهی می سازید و گاهی می ایستید؟ گفتند داریم برای اهل بهشت خانه میسازیم، هر وقت مصالح ساختمانی برسد، دیوار را می چینیم و هر وقت نرسد، نمی چینیم. فرمود #مصالح _ساختمانی چیست؟ گفتند اگر مؤمنی بگوید: «سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَر»، اینها مصالح ساختمانی آنجاست. معلوم می شود ساختمان آنجا را با #كلمات_الهی و با معارف می سازند نه با سنگ و گل.
🔹 در روایات مربوط به كعبه این حدیث شریف هم مرحوم مجلسی (رضوان الله علیه) در بحار نقل كرد و هم دیگران آوردند كه از امام ششم (سلام الله علیه) سؤال می كنند، چرا كعبه را كعبه نامیدند؟ فرمود چون چهار تا دیوار دارد، یك سقف دارد و یك كف می شود كعبه. سؤال كرد، چرا حالا چهار دیوار دارد؟ فرمود: چون «بیت المعمور»، دارای چهار دیوار است. سؤال شد که چرا «بیت المعمور» دارای چهار دیوار است؟ فرمود چون عرش دارای چهار گوشه است و چهار ضلع است. سؤال شد كه چرا عرش دارای چهار گوشه است؟ فرمود: «لاَنّ الکلماتِ التی بُنیَ علیها الاسلام أَرْبَع»؛ چون آن كلماتی كه مبنای دین است، چهارتاست: «سُبْحَانَ اللَّهِ وَ الْحَمْدُ لِلَّهِ وَ لَا إِلَهَ إِلَّا اللَّهُ وَ اللَّهُ أَكْبَر».
🔹 این حدیث چقدر به انسان فروغ می دهد! كسی به مكه مشرف می شود كه دور همین كعبه بگردد و دیگری به مكه مشرف می شود كه #كلمات_اربعه در او متحقق بشوند و «بینهما» هم مراتب! معلوم می شود برای هر چیزی كه در جهان طبیعت است، ریشه ای در آن عالم وجود دارد و بر ماست كه به آن ریشه های عالی اش برسیم؛ باید این ظواهر را انجام بدهیم كه كم كم به آن عمق راه پیدا كنیم.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه حدید جلسه 10
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 367
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_یکم
#خویشاوندان
🔸 فزونی نیكی به مادر
امام باقر (علیه السلام) می فرماید: حضرت موسی بن عمران (علیه السلام) سه بار به خدا عرض كرد: پروردگارا! به من توصیهای كن! خدای سبحان در هر سه بار فرمود: تو را به خودم سفارش می كنم؛ آن گاه عرض كرد: پروردگارا! مرا سفارش كن! فرمود: تو را سفارش می كنم به مادرت. سپس عرض كرد: پروردگارا! مرا سفارش كن. فرمود: تو را به مادرت سفارش می كنم. باز گفت: پروردگارا! مرا سفارش كن. فرمود: تو را به پدرت سفارش میكنم. امام باقر (علیه السلام) افزود: از همین رو گفته میشود كه حق مادر از نیكی، دو سوم و برای پدر یك سوم است.[1]
نكته: هرچند در احادیث شریف، بر نیكی به مادر، بیش از نیكی به پدر توصیه شده است، در این حدیث مبارك این احتمال وجود دارد كه توصیه یاد شده به حضرت موسی (علیه السلام) به جهت ویژگی مادر آن گرامی است.
[1] . قَالَ مُوسَی بْنُ عِمْرَانَع: یا رَبِّ! أَوْصِنِى. قَالَ: أُوصِیكَ بِى، فَقَالَ: یا رَبِّ أَوْصِنِى. قَالَ: أُوصِیكَ بِى ثَلاثاً. قَالَ یا رَبِّ! أَوْصِنِى. قَالَ: أُوصِیكَ بِأُمِّكَ. قَالَ: یا رَبِّ! أَوْصِنِى. قَالَ: أُوصِیكَ بِأُمِّكَ. قَالَ: أَوْصِنِى. قَالَ: أُوصِیكَ بِأَبِیكَ. قَالَ: فَكَانَ یقَالُ لأَجْلِ ذَلِكَ أَنَّ لِلأُمِّ ثُلُثَىِ الْبِرِّ وَ لِلأَبِ الثُّلُث (الامالی، صدوق، ص511).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 246
مرکز بین المللی نشر اِسراء
🌐 https://nashresra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 گستره حج
🔹 اصلاً #اساس_حج برای پیاده هاست، برای همین وانت سوارها و موتوردارها و اینهاست؛ مهمانان اصلی همین طبقه محروم هستند، البته كسی كه متمكّن است و با هواپیما می آید او را هم راه می دهند؛ ولی اساس حج برای اینهاست و همین ها هستند كه اگر قیام كردند جهان #اصلاح می شود، همین ها هستند كه مهمانان و #منتظران_راستین_حضرت هستند؛ اوّلین كسانی كه پاسخ می دهند اینها هستند. خود سعودی الآن تعداد زیادی زائر و مستطیع موتورسوار و وانت سوار دارد؛ اینها كه در تمام مدت عمر با وانت زندگی می كنند، حالا در مراسم حج اگر بیایند مكه مستطیع نیستند؟! اصلِ حج برای اینهاست.
🔹 آن روزی که وجود مبارك پیغمبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) مردم را به مکه برد، 120 هزار نفر را آن روز به همراه برد، امروز اگر 120 میلیون نباشد، حداقل ده میلیون است. دین به این ده میلیون می گوید اگر مكه نرفتی در حال احتضار می گویند یا در صف یهودی بایست یا در صف مسیحی! در بسیاری از ادعیه ماه مبارك رمضان هم #طلب_حج هست، مهمانان اصلی مكه هم رجال هستند و «ضامر»نشین که حداقل ده میلیون نفر هستند، پس اساس حج, دعوت كردن از ده میلیون است كه اگر نیایند باید در صف یهودی و مسیحی بایستند!
آن وقت، وقتی كه آمدند، هیچ جا، جا نیست؛ «میقات» جا نیست, «مسعی» جا نیست, «مطاف» جا نیست, «مَذبح» جا نیست «موقف» جا نیست، برای اینكه آن روایات را درست معنا نكردیم، گفتیم الاّ و لابد طواف باید بین كعبه و مقام ابراهیم _ این حدود دوازده متر _ باشد! در حالی که این باید بر فضیلت حمل شود. طبع قضیه این است كه ده میلیون نفر باید بیایند و شما باید این ده میلیون را جا بدهید.
🔹 در تمام رشته ها ما تا #نقشه_جامع علم آن رشته را نداشته باشیم، هر فتوایی كه در درون آن بدهیم به صورت بافت فرسوده است؛ چه در فلسفه, چه در تفسیر, چه در فقه و چه در حقوق. مثل كسی كه شهر را بخواهد اداره كند، تا نقشه جامع شهر را نداشته باشد، هرگونه ساخت و سازی داشته باشد طولی نمیكشد كه #بافت_فرسوده میشود. ما باید نقشه جامع حج را داشته باشیم كه دین از ما چه چیزی خواست؛ دین از ما خواست كه حداقل این ده میلیون نفر باید بیایند، پس جای ده میلیون نفر هم باید مشخص شود.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه صافات جلسه 20
تاریخ: 1392/12/19
🆔 @a_javadiamoli_esra
▪️ عزاداری سالروز شهادت حضرت امام باقر سلام الله علیه
▫️ روز چهارشنبه ١5 تیرماه
▫️ بعثه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته)
#بعثه
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
مراسم سوگواری شهادت امام باقر علیه السلام در دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی در قم برگزار می گردد
▪️ به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی اسراء: به مناسبت سالروز شهادت امام باقر علیه السلام، مراسم سوگواری و ذکر مصیبت آن حضرت، در دفتر مرجعیت آیت الله العظمی جوادی آملی (دامت برکاته) در قم برگزار می گردد.
▫️ این مراسم روز پنجشنبه 16تیر ماه 1401، مصادف با هفتم ذی الحجه ساعت 10:30 صبح در محل دفتر معظم له واقع در قم ـ خیابان صفائیه، کوچه 19 ، پلاک 7 برگزار خواهد شد.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
🆔 @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 کعبین صفا
🔸 همانطور كه قرآن و عترت از هم جدا نیستند، كعبه و كربلا هم از هم جدا نیستند.
🔸 اسلام چند چیز را به او #صبغه_عبادی_سیاسی داده است. در جریان #حج فرمود؛ اگر سالی مردم در اثر مشكلات مالی یا امكانات راه و مانند آن توفیقی پیدا نكردند كه مكه بروند، حكومت اسلامی باید عده ای را به زیارت كعبه اعزام بكند كه خالی نماند. بر حكومت اسلامی واجب است كه یك عده را به مكه بفرستد تا آن كعبه از زائر خالی نماند.
🔸 مشابه این در جریان زیارت قبر مطهر سیدالشهدا (سَلامُ الله عَلَیه) هم آمده است كه #حكومت_اسلامی موظف است، سالی لاأقل یك بار زائرانی را فراهم كند كه قبر مطهر حسین بن علی (سَلامُ الله عَلَیه) را زیارت كنند، این هم برای آن است كه همانطور كه #قرآن_و_عترت از هم جدا نیستند، #كعبه_و_كربلا هم از هم جدا نیستند.
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 پیام حج سال 1438 قمری
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 368
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_یکم
#خویشاوندان
🔸 فزونی نیكی به مادر
... امام رضا (علیه السلام) در تقدّم حق مادر فرمود: بدان كه حقّ مادر لازم ترین حقوق و واجب ترین آن است، زیرا او به گونه ای فرزند را حمل كرد که هیچ كس، دیگری را چنین حمل نمی كند؛ او با گوش، چشم و همه جوارح خود از فرزند مراقبت كرد، در حالی كه از این كارش شادمان و امیدوار بود، پس او فرزندش را با آن سختی كه هیچ كس بر چنین سختی صبر نمی كند حمل كرد و راضی شد كه خود گرسنه و فرزندش سیر باشد، خود تشنه و فرزندش سیراب باشد، خود برهنه و فرزندش پوشیده باشد و فرزند در سایه باشد، در حالی كه خود در آفتاب به سر می برد، پس سپاسگزاری از مادر و نیكی به وی باید به اندازه این فداكاری او باشد، گرچه شما توان ادای كمترین حق او را ندارید، مگر به یاری خدا و خدای عزّ و جلّ حق او را قرین حقّ خود قرار داد و فرمود: مرا شكرگزار باش؛ مبادا فرمان نبری و سپاسگزاری نكنی كه بازگشت همگان به سوی من است.[1]
[1] . (فقه الرضا ع، ص334).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 246 و 247
مرکز بین المللی نشر اِسراء
🌐 https://nashresra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 علم کریمانه
🔹 در سوره مباركه «علق» خدا را به عنوان اَكرم معرّفی كرده است؛ در آیه سه سوره «علق» فرمود: ﴿اقْرَأْ وَرَبُّكَ الْأَكْرَمُ﴾. در آن سوره مشخص كرد كه #معیار_كرامت چیست؛ اگر در سوره «اسراء» فرمود: ﴿لَقَدْ كَرَّمْنَا بَنِی آدَمَ﴾ یا در موارد دیگری انسان را به كرامت وعده داد، راه كریم شدن و نِیل به مقام كرامت را هم در سوره «علق» مشخص كرد فرمود: ﴿اقْرَأْ وَرَبُّكَ الْأَكْرَمُ ٭ الَّذِی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ﴾.
🔹 اگر گفتند در فلان كلاس, فلان مهندس تدریس میكند یعنی درس هندسه می دهد، فلان طبیب تدریس می كند یعنی درس طب می دهد، فلان فقیه تدریس می كند یعنی درس فقاهت می دهد، فلان حكیم تدریس می كند یعنی درس حكمت می دهد، اگر ربّ اكرم معلّم شد چه درس می دهد؟ #درس_كرامت می دهد! اگر بخواهد درس كرامت بدهد، راهش هم #علم_كریمانه است: ﴿الَّذِی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ﴾. معلوم می شود آن علمی كه كرامت را به همراه نداشته باشد و عالِم را كریم نكند، علمی نیست كه خدای سبحان به آثار قلمی عالِم آن علم، سوگند یاد بكند.
🔹 خدا به #قلم و به نوشته ها و مكتوبات عدّه ای سوگند یاد كرد فرمود: ﴿ن وَالْقَلَمِ وَمَا یسْطُرُونَ﴾؛ قسم به قلم و قسم به مسطورات و مكتوبات #اهل_قلم! خب كدام قلم است كه خدا به آن قسم خورد (یك) كدام كتاب و رساله و مقاله و سخنان علمی است كه خدا به آن قسم خورد (دو)؟ اگر كسی در مكتب ﴿رَبُّكَ الْأَكْرَمُ﴾ باشد ﴿الَّذِی عَلَّمَ بِالْقَلَمِ﴾ باشد كریمانه عالِم بشود و كتاب او #درس_كرامت بدهد، مورد سوگند خدای سبحان است.
#روز_قلم
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سوره مبارکه مؤمنون جلسه 39
تاریخ: 1390/07/16
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 قلم های نورانی
🔸 قرآن کریم ما را به علم و کتاب دعوت می کند و به قلم سوگند یاد می کند و به #مکتوبات_قلم داران قسم یاد می کند: ﴿ن وَ الْقَلَمِ وَ ما یسْطُرُونَ﴾.
🔸 دینی که به ابزار نوشتن سوگند یاد می کند، دینی که به کتابت و مکتوب قسم یاد می کند، آن طوری که به شمس و قمر قسم یاد می کند: ﴿وَ الشَّمْسِ وَ ضُحاها ٭ وَ الْقَمَرِ إِذا تَلاها﴾؛ یعنی قلم باید مثل قمر #نور_بدهد، کتاب باید مثل شمس فروغ داشته باشد.
🔸 این #طلیعه_کار است، قدم اول است که انسان به #نوشتن_و_گفتن_صحیح عادت کند و آگاه شود و این کافی نیست و این مقدمه است.
#روز_قلم
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 پیام به همایش افتتاحیه باغ کتاب ایران و منطقه غرب آسیا
تاریخ: 1396/04/10
🆔 @a_javadiamoli_esra
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 حج راستین
🔸 ابو بصیر نابیناست.
می گوید من سالی با وجود مبارک امام باقر (سلام الله علیه) مکه مشرف بودم. از نشانه ها و علامت هایی که از راه حواس دیگر احساس می کردم، فهمیدم زائران امسال زیادند... .
👇👇👇👇
💠 حج راستین
🔸 ابو بصیر نابیناست.
می گوید من سالی با وجود مبارک امام باقر (سلام الله علیه) مکه مشرف بودم. از نشانه ها و علامت هایی که از راه حواس دیگر احساس می کردم، فهمیدم زائران امسال زیادند.
➖ در سرزمین عرفات، در اطراف کعبه، همه مشغول طواف و نماز و زمزمه و دعایند.
➖ گفتم امسال چقدر حاجیان زیادند! چقدر ناله ها و خروش ها و لابه ها زیاد است!
وجود مبارک امام باقر سلام الله علیه فرمود: اینچنین نیست!
➖ چشم ابو بصیر صحرای وسیعی را دید که بسیاری از موجودهای آن صحرا انسان نبودند.
➖ فریاد زیاد است، اما حاجي كم است: (ما اقل الحجيج و اكثر الضجيج).
اگر كسى حاجى راستين نبود، انسان نيست. صورتش صورت انسان است، ولى سيرتش سيرت حيوان.
🔸 حج واقعی انسان ساز است، اگر كسى حاجى واقعى بود، صورت واقعى حج، سيرت حاجى و زائر مى شود و حقيقت او را مى سازد.
اگر كسى خواست ببيند حج او مقبول است يا نه، ببيند بعد از برگشت از بيت الله، دست به گناه دراز مى كند يا نه!
#بعثه
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
📚 سخنرانی موضوعی اسرار حج، جلسه چهارم
تاریخ: اسفند 1370
🆔 @a_javadiamoli_esra
💠 مفاتیح الحیات
#شماره 369
#بخش_دوم
#تعامل_انسان_با_همنوعان
#فصل_یکم
#خویشاوندان
🔸 پدر
آگاهي از حق پدر و ارزش و منزلت وي گام نخست در احسان به اوست. رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلم) فرمود: رضايت پروردگار در رضايت پدر و خشم پروردگار نيز در خشم پدر است.[1]
[1] . رِضَا الرَّبِّ فِى رِضَا الْوَالِدَِ وَ سَخَطُ الرَّبِّ فِى سَخَطِ الْوَالِدَ (سنن الترمذي، ج3، ص207).
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#هر_روز_با_مفاتیح_الحیات
📚 مفاتیح الحیات ص 247
مرکز بین المللی نشر اِسراء
🌐 https://nashresra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra