فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خداوند رحمت کند پدر و مادر حجت الاسلام و المسلمین #عالی را که در موضوعاتی که باید روشنگری شود ملاحظه رموز آسمان و زمین نمیکند...
واقعیت هم همین است که ایشان گفتند. فرد بی حجاب اگر عشق #امام_حسین ع دارد و میخواهد وارد مجلس سید الشهدا شود هم باید خوش آمد بشنود و تکریم گردد و هم باید ملزم به شئونات مجلس شود. مثلا هیآت میتوانند تعدادی روسری نذری تهیه کنند و به چنین خانمهایی هدیه کنند تا به احترام حسین بر سر کنند و وارد حرم سید الشهدا شوند.
طبعا اگر کسی اصرار داشته باشد که بدون #حجاب وارد مجلس حسین شود مشخص است که مرضی دارد و از میراثدران طاهره قره العین است که در گردهمایی بدشت حجاب از سرگرفت و بی حجاب به منبر رفت.
تداوم انقلاب اسلامی
* دوقطبی عقلانیت دینی و غیر دینی * #عقلانیت_دینی در تبیین هدف، تحلیل مسائل و تجویز راهکار از منبع #و
👆.............................
👆.............................
در شب #عاشورا لازم میدانم یکی از نقاط مرسوم انحراف تحلیلی مومنین که با اسم #عقلانیت رخ میدهد را یکبار دیگر مرور کنم... 👆
#عقلانیت_انقلابی
* مقابله با قرآن سوزی *
در مقابل کسانی که در غرب #قرآن را آتش میزنند باید نماد #شیطان و #اوبلیسک را آتش زد... در این منازعه #مسیحیان و سایر #اهل_کتاب در جبهه ما هستند و میتوانند با این حرکت همراهی کنند. این اقدام به صورت خودجوش توسط مردم در تمام دنیا قابل برنامه ریزی و اجراست.
نبرد نهایی #حق با #باطل با مشارکت همه مؤمنان عالم پیروز خواهد شد انشالله.
اعوذبالله من الشیطان الرجیم
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
#*#*#*#*#*#*#*#
اینکه بخشی از دولت میبندد و بخشی دیگر اینکار را تلاش برای آسیب به اقتصاد دانش بنیان میداند قابل درک نیست... ولی واضح است که #فرهنگ_زیست_بوم کسب و کارهای مجازی واجد اختلالات و مشکلات زیادی است که نیازمند تدبیر توسط مجموعه هایی چون #معاونت_علم_و_فناوری ، #وزارت_ارتباطات و #مرکز_ملی_فضای_مجازی است
#زیست_بوم_فناوری و نوآوری از آشفتگی فرهنگی رنج میبرد و البته جریانهایی هم با برنامه مشخص وضعیت فرهنگی آن را به سمت و سوی خاصی سوق داده اند.
معاونت علم و فناوری به صورت سنتی در سیاستگذاری ها عمدتا به ابعاد فنی و اقتصادی توجه دارد و ساختار و برنامه اش هم موید همین مطلب است. پیشنهاد اکید این است که #فرهنگ به عنوان بعد سوم در #سیاستگذاری_علم_و_فناوری لحاظ شود تا هم به دلالتهای فرهنگ در معماری داخلی فناوری ها توجه شود و هم فرهنگ سازمانی کلیت اکوسیستم نظم و ارتقا یابد.
فناوری موجودی زنده و واجد فرهنگ و ارزش است. باید نگاه خنثی به فناوری را به دور بریزیم و فهم عمیق تر و واقعی تری از فناوری طراز انقلاب اسلامی داشته باشیم.
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
&&&&&&&&&&&&&&&&&&
#خاتمی نوشتند که : "
اعتراض به اجباری بودن حجاب شرعی نمودی از امری بنیادیتر در رابطه حکومت/ دولت و جامعه در ساحتهای متفاوت زندگی اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی است.
ورود به مسأله حجاب اجباری گامی است برای گشودن باب گفت و گو در باب بنیادهای نظم اجتماعی، و مشروعیت سیاسی"...
* تامل: *
پس ما درست فهمیده بودیم... مساله نه بر سر #حجاب_اجباری ، بلکه بر سر اجرای احکام الهی بود و به عبارت دقیقتر، مساله بر سر هر نظم اجتماعی و سیاسی ای است که بخواهد بر اجرای شریعت اصرار ورزد و جلوی خلاف شرع را بگیرد.
البته تعارض عجیب بین عبارت "گفتگو"ی خاتمی با رویه #اغتشاش گران هم قابل تامل است. بنده سالها قبل تجربه گفتگو با دوستان #اصلاحات چی را در دانشگاهها داشته ام و عمق شارلاتان بازی و خشونت ورزی و عصبیت شان را در ذیل این کلمه گفتگو دیده ام و در اغتشاشات سال قبل هم خشونت و رادیکالیزم محیرالعقول این جماعت را مشاهده کردیم.
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازگشت #طبری به زندان برای تحمل حبس دوازده واندی ساله...
#مردم در دهه۶۰ هم نشان دادند که اگر حکومت عزم سلامت و خدمت داشته باشد با همه ناکامیها و مشکلات پشتیان نظام میمانند
امروز شدیدا نیازمند #دیدبانی_سلامت و #دیدبانی_کارآمدی نظام هستیم
مردم صاحبان اصلی #انقلاب_اسلامی و مدافعان جدی نظامِ انقلابی هستند.
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینکه برخی سلبریتی ها بیهویت و خودتحقیر هستند درست است و اینکه آینده مردم ایران بسیار روشن است باز هم حرفی نیست ولی کسی قرار نیست از کشور اخراج شود و حتما هم الان در داخل مشکلات زیادی داریم و وعده بهشت شدن کشور در چندسال آینده حرف بیربطی است... .
این خانم هم دارد نظرات و آرزوهای شخصی اش را میگوید و البته حرفهای خلاف تر و رادیکال تر و متوهمانه تر را سلبریتی ها و اغتشاشگران گفته و میگویند... حرفی هم نیست.
ولی اینکه دستگاههای فرهنگی ایشان را تبدیل به تئوریسین نوجوانان و جوانان انقلابی و بسیجی بکنند خیلی اشکال دارد. جریان انقلاب همیشه از حیث کادرسازی اختلال داشته است و نتوانسته برنامه آموزشی تبلیغی اش بر اساس #عقلانیت_انقلابی به خوبی سامان دهد.
جریان #انقلاب_اسلامی باید برنامه جامع آموزش و توانمندسازی بدنه خود را با مشارکت نخبگان و صاحبنظران اصلی خود سامان دهد و این تریبون را دست هر فرد هیجانی ای نسپارد... افراد ضعیف البنیه و هیجانی را نباید از دایره بیرون کرد ولی حتما هم نباید علم را دست ایشان داد.
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
* از بادمجان تا سامانه *
تاملی پیشین در باب نوشته ای از امیر ناظمی با عنوان "سامانه درمانی ما دولتی ها!"
نقل است که سلطان محمود را در هنگام گرسنگی بادمجان بورانی پیش آوردند، خوشش آمد و گفت: بادمجان طعامی است خوش. ندیمی در مدح بادمجان فصلی پرداخت و سلطان چون سیر شد گفت: بادنجان چیز خیلی مضری است. ندیم، باز در مضرت بادمجان مبالغتی تمام كرد. سلطان گفت: ای مردک نه این زمان كه مدحش میگفتی؟ گفت: من ندیم توام نه ندیم بادمجان، مرا چیزی باید گفت كه تو را خوش آید نه بادمجان را... .
این حکایت عبید زاکانی، حکایت #امیر_ناظمی است که همان گوید که سلطان را خوش آید و این خوش آمدن در غالب نوشته های او اصالت دارد. وجهی از معنای خوش آمدن، مطلوب هدف قرار گرفتن است بدین صورت که آن چیزی که در مسیر هدف مفید آید خوش است.
در دنیای کنونی نه عبید زنده است نه سلطان محمود... دنیای امروز عصر سایبری است و سکوها و اپلیکیشن ها و سامانه های مجازی زیست مردم را متحول کرده اند و بخش اعظمی از روابط و خدمات در فضای مجازی انجام میشود. سامانه ها و سکوهایی که این روابط و خدمات را سامان میدهند عمدتا خارجی و متعلق به همان غمخواران بزرگ بشریت هستند که مرحوم شریعتی در توصیف متجاوزان شهریور ۲۰ از ایشان یاد میکند. با این تفاوت که در آنزمان با توپ و تانک و طیاره به تجاوز و غارت مردم ایران پرداختند ولی امروز با انحصار زیرساخت و خدمات و داده به #استعمار_سایبری اهتمام دارند. فهم این مهم، استقلال خواهان و وطن دوستان را بر آن داشت که در لایه های فضای مجازی اقدام به تامین الزامات #استقلال_مجازی نمایند و #شبکه_ملی_اطلاعات (همو که گفتند هشتاد درصد پیش رفته ولی بعدا مشخص شد دروغی بیش نبوده است) بزرگترین تدبیر سیاستی برای این هدف بود. توسعه سکوها و سامانه های خدماتی داخلی در دستور کار حاکمیت و مردم قرار گرفت و قماش ناظمی از همان ابتدا گفتند که وقتی خارجی ها مفتِ مفت سکویی با کیفیت در اختیارتان میدهند شما را چه نیازی است به سکو؟ فلذا بهتر است وجه همت خود را بر توسعه محتوا قرار دهید و چون عملیات فریب فروغی گونه شان مقبول نیفتاد منتقد راه حلهای فنی برای مسائل اجتماعی شدند در حالی که به موازات، جریان استقلال خواه کشور را به دلیل تن ندادن به حاکميت سکوهای خارجی متهم به #فناوری_هراسی میکردند و ... غرض اینکه فناوری و سامانه آنزمان که ابزار تسلط سلطان غرب بود خوش بود و آن زمان که ابزاری برای رفع سلطه غرب شد بد شد! دوستان هم غلام سلطان بودند نه غلام بادمجان فلذا هرآنچه را سلطان غرب را خوش آمد مدح کردند...
ولی کاروان #پیشرفت کشور مسیر خود را میرود و توسعه سکوها و سامانه ها و اپلیکیشن های داخلی در راستای استقلال مجازی و ارایه خدمات جامع با کیفیت و ارزان به مردم در دستور حاکميت و بخش خصوصی و مردم است و همانطور که در تجربه جهانی در کنار هر سکوی موفق، گورستانی از سکوهای شکست خورده و راکد قرار دارد، در ایران هم چنین تجربه ای در حال طی شدن است و همانطور که قبلا به جنابشان و البته دوست گرامشان #جواد_جهرمی گفتم که کمی #آمریکایی_باشید مجدد بدیشان پیشنهاد میدهم کمی جهانی باشید و ما را به دلیل تکرار تجربیات جهانی ملامت نکنید.
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
* چه کسی فرمایشات آیت الله جوادی آملی را تحریف میکند ؟ *
اخیرا فایل صوتی سخنان حضرت آیت الله جوادی آملی به همراه متن ذیل در رسانه ها منتشر شده است:
" آیت الله جوادی آملی: جمهوری اسلامی از حکومت امیر المومنین (ع) بهتر است...هر چند مانند مولا علی ع نیامده و نخواهد آمد. چهار تا و چهارصد تا و چهار هزار تا فساد چیزی نیست که انسان بخواهد با آن اساس حکومت را بزند چرا که فساد در همه حکومت ها وجود داشته باید اصلاح کرد... "
بلافاصله سردبیر سایت اسرا با درج این تیتر * "پاسخ به تحریف مطلبی با موضوع «مقایسه جمهوری اسلامی با حکومت امیر المومنین!» " * (https://news.esra.ir/fa/w/1759328) مدعی میشود که فرمایشات استاد تحریف شده و با اشاره به تاریخ این سخنرانی ۱۳/۱۱/۷۲، در گزارش مصداق این تحریف میگوید که استاد لفظ "فساد" را به کار نبرده و صرفا به عبارت "خلاف شرع" اشاره کرده است و متعاقبا دوبار تاکید میکند که ایشان به رابطه "مردم و حاکمیت " اشاره دارد و در نهایت توصیه می کند که مردم " از محتواهای تقطیع شده و گزینشی، نتیجه گیری ننمایند" و اصحاب رسانه را به "صدق و عدل و رعایت مناسبات صحیح اخلاقی و حقوقی" دعوت میکند و مدعی میشود " کلیه محتوای دیدارها، جلسات و سخنرانی های آیت الله العظمی جوادی آملی تنها در صورتی مورد تایید است که از کانال های رسمی بنیاد اسراء منعکس شده باشد"
چندنکته در این باب:
۱- سخنان بزرگان لزوما با گذشت زمان، تاریخ مصرفشان به پایان نمیرسد مگر اینکه خودشان نظرشان را اصلاح کنند و تابحال هم از حضرت آیت الله چنین تغییر و اصلاحی دیده نشده است.
۲- استادجوادی در عباراتش، علاوه بر استفاده از عبارت "خلاف شرع"، میگوید که در دوران حضرت امیر " مردم روبراه نبودند" به حدی که حضرت ایشان را نفرین کرد و با ذکر مثال کارگزاران بد، صراحتا میگوید که "بدتر از زیاد ابن ابیه نبود" که هم "رشوه بگیر" بود و هم "خیانت "میکرد و توضیح میدهد که " اگر نباشند انسانهای صالح کامل" فلان و بهمان میشود و... یعنی اینکه انسانهای عصر حضرت ناصالح و ناکامل بودند. روشن است که مجموع این کلمات و عبارات همه در ذیل عبارت "فساد" قابل جمع است فلذا اگر نویسنده متن ذیل فایل صوتی فوق تحریفی نکرده است. خصوصا اینکه خلاف شرع هم نوعی فساد است.
۳- آنچه مسلم است استاد جوادی حکومت را اعم از حاکم و کارگزاران و مردم دانسته و ضمن تاکید بر انسان کامل بودن حضرت امیر، به ناصالح و فاسد بودن کارگزاران و مردم وقت اشاره میکند و متعاقبا با تایید رهبری و قاطبه کارگزاران و مردم حاضر، رای بر بهتر بودن حکومت جمهوری اسلامی از حکومت امیرالمونین میدهد. در این بین علت دوبار تاکید بر " رابطه مردم و حاکمیت" چیست؟ البته این موضوع در جای خود قابل مطالعه است و هم مردم و هم حاکمیت حقوق و تکالیف متقابل توده را دارند که وضعیت موجود بر آن اساس قابل نقد است ولی خطاب سخن این نیست و ایشان صرفا به بهتر بودن مردم و کارگزاران حکومت حاضر از دوران حکومت حضرت امیر اشاره دارد. اگر سایت اسرا علاقمند است به رابطه "مردم و حاکمیت" بپردازد لازم نیست سخن استاد را بهانه کند و خودش میتواند نظراتش را در میان بگذارد.
۴- آیا لازمه فهمیدن نظر استاد در مورد یک موضوع خواندن همه کتب و گوش کردن همه سخنرانیهای استاد است؟ مسلما خیر... مخاطبین یک بخش و یک سرفصل از سخنان و نوشته های ایشان را مطالعه میکنند و به منظور خاص همان بخش پی میبرند و این به معنای تقطیع نیست مگر اینکه استاد در پارادایم خود گزاره های دیگری گفته باشد که با آن مورد خاص معارض باشد که در این مورد اینگونه نیست و این فایل ۱۲دقیقع ای مصداق " محتواهای تقطیع شده و گزینشی" نیست.
۵- پرسش این است که حضرت استاد اصالت دارد یا سایت اسرا؟ اگر فیلم یا صوتی یا متنی از حضرت استاد جوادی در جایی دیگر موجود باشد و سایت اسرا یا از آن خبر نداشته و یا بخواهد خدای نکرده آن را تحریف یا پنهان کند آیا آن محتوا از اعتبار ساقط میشود؟! یا للعجب!
۶- تعهد نظری و عملی استاد جوادی آملی به انقلاب و رهبری مشخص بوده و هست. چندسال قبل متنی سیاسی انتقادی منتسب به "آیت الله جوادی آملی" منتشر شد که بنده را متحیر کرد از مهاجرت استاد به پارادایم اعتدالگرایان و کارگزاران ... متن را با تاسف به شاگردان استاد فرستادم و ایشان خندید و گفتند که باز هم آقا سعید بازیگوشی کرده..گفتم سعید کیست گفتند آقازاده استاد...گفتم ایشان که فرزندی بانام سعید ندارد!گفتند همان مرتضی است که در منزل سعید صدایش میکنند. از آن به بعد وقتی با متنی منتسب به "آیت الله جوادی آملی" مواجه میشدم دقت میکردم که متعلق به خود استاد است یا آقا سعید...
با این توضیحات مجددا این پرسش قابل بررسی است که چه کسی فرمایشات آیت الله جوادی آملی را تحریف میکند؟ مردم یا سردبیر سایت اسرا؟
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
* تبارشناسی زیست غیردینی در ایران بعد انقلاب *
با رویکردی تبارشناسانه، بی حجابی به عنوان يكي از نمودهای عدم التزام به شریعت و زیست غیردینی، در بستر توسعه اقتصادی و اجتماعی دولت سازندگی شروع شد و در بستر توسعه فرهنگی و سیاسی جریان اصلاحات تئوریزه و قوام یافت و در بستر فضای مجازی دولت اعتدال در توده مردم تعمیق و تبدیل به جریان اجتماعی شد.
در اواسط دولت اصلاحات یکی از تئوریسینهای فرهنگی ایشان گفته بود که به موازات تغییر اندیشه مخاطبین، باید رفتار ایشان را هم تغییر داد که خودبخود بر تغییر افکار ایشان هم می انجامد.
" نماز خواندن در آغوش سگ " مصداق ترویج نوعی رفتار است که در ذیل راهکار موازی تئوریسین مذکور است.
بارها خدمت دوستان زیادی-مثبت-اندیش هم گفته ام که مساله بر سر حجاب نیست (که البته همان هم بسیار مهم است و باید برای احیای آن تلاش کرد) بلکه مساله بر سر ممانعت از اجرای احکام شریعت در جامعه است. مروری بر ادبیات جریان اصلاحات به وضوح این مطلب را مینمایاند.
* پینوشت *
دوستی گفتند که این خانم #آذر_منصوری نیست. تحلیل من قائم به ایشون نیست که اگر نقض شد کلیت تحلیل نقض شود. هرچند آذر منصوری چند وقت پیش سگ بازی در منزلش را خود تایید کرده بود.
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما هم فکر میکنیم آنهایی که اعتراضات طبیعی توده جامعه ایرانی را با اغتشاشات لمپنهای خیابانی یکی میگیرند یا خائن هستند یا احمق... روی حرفمان هم هستیم و هیچوقت هم حرفمان را پس نمیگیریم.
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
پیاده روی #اربعین حرکت خودجوش #شیعیان در ذیل مدیریت ائمه در طول تاریخ بوده است و لنگ #وام_اربعین نبوده و نیست.
احیانا اگر هم کسی به دنبال خودشیرینی است بهتر است از روشهای دیگری استفاده کند البته کج سلیقه گی هم از قدیم بوده و خواهد بود.
مومنین طبق روال گذشته در قالب #نذر_اربعین از همدیگر برای شرکت در این مراسم بزرگ حمایت کنند.
#نه_به_وام_اربعین
33.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ناراحتی و اعتراض #محمدرضا_شهبازی همانند زنگ قافله ای است که به خواب نرویم و ره گم نشود... #انقلاب_اسلامی توده مردم #ایران ادامه خواهد یافت و ما هم هیچ وقت علم انقلاب و نظام را دست جماعتی که لگدپراکنی کرده اند نخواهیم داد و خون شهید #عجمیان و #علی_وردی پایمال نخواهد شد... ولی حواسمان باشد که:
اولا- اگر از این جماعت کسی بنا به هر دلیلی از همراهی با جریان مقابل منصرف شد و خواست در ذیل قوانین کشور در گوشه ای مشغول باشد نباید سخت گرفت. جمهوری اسلامی باید آنقدر عقلانیت داشته باشد که در عین حفظ چارچوب اصول و مصالح خود، صفوف باطل را تقویت نکند.
ثانیا- جمهوری اسلامی مال ماست و قهر کردن و رها کردن مال کسانی است که نظام را متعلق به خود نمیدانند... هیچ کسی هم جز ما قرار نیست در مقابل فتنه ها از توده مردم مسلمان و نظام جمهوری اسلامی و انقلاب دفاع کند... حوالت دادن این مسوولیت به غیر، خطایی نابخشودنی است.
فلذا: هم دوستان صدا و سیما نباید استعفای شهبازی را بپذیرند و هم خود ایشان باید انصرافش را از برنامه #پاورقی پس بگیرد و در برنامه بعدی پاورقی با این مطلع امثال رشیدپوررا بنوازد که:" دیدی رفتی چرخهات رو زدی دوباره برگشتی پیش خودمون؟... جای دیگه خبری نیست... علی کریمی هم اگه یک جو احتمال میداد که راهش میدیم الان مسوولان رو التماس میکرد که برگردد... پس دیگه بچه خوبی باش و شهر رو به نریز... "
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
در اندیشه سیاسی #فارابی آنجا که از طبقات مدینه حرف میزند از طبقه ای نام میبرد به نام #ذوالسنه که کارشان تهذیب خیال مردمان است. ذوالسنه نظریه پرداز نیستند بلکه واسطه بین حاکم و صاحبنظران و توده مردم هستند که تحت مدیریت حاکم مدینه خیال مردم را تهذیب میکنند. #سلبریتی ها و #چهره ها نوعی ذوالسنه هستند که باید در خدمت اهداف حاکمیت و حکمای جامعه باشند برای تهذیب جامعه نه اینکه در خدمت معارضان کشور و حاکمیت و در جهت انحراف جامعه قرار بگیرند... در این حوزه نیازمند سیاستگذاری و مدیریت جدی هستیم
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
گزارش علمی "واقعیتهای #حجاب در جامعه امروز ایران" شکاف تحلیلی ناشی از #جنگ_شناختی را نشان میدهد...
منبع:
https://www.mehrnews.com/news/5866036/%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AD%D8%AC%D8%A7%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%D8%AC%D8%A7%D9%85%D8%B9%D9%87-%D8%A7%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B2-%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%85%D9%86%D8%AA%D8%B4%D8%B1-%D8%B4%D8%AF-%D8%AF%D9%87-%D9%BE%D8%B1%D8%B3%D8%B4-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3%DB%8C
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
۳۰هزارتن مواد غذایی میبریم و چندبرابر بیشتر مهمان عراقی ها هستیم... منطق آنجا بردن یا خوردن نیست بلکه همه عاشق #کربلا هستند... #حب_الحسین_یجمعنا
ما در پیاده روی #اربعین دنیایی دیگر را تجربه میکنیم که در فاهمه عقل و تمدن مدرن نمیگنجد...
اربعین طلایه دار #تمدن_نوین_اسلامی خواهد بود.
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
.
#اصیل_گرایی و #خالص_سازی نه ممکن است نه مطلوب... ولی حتما که #منحرف_زدایی و #ناکارآمد_زدایی باید در دستور کار باشد.
#منحرف_روایی و #ناکارآمد_گرایی بیماری امروز ما و مانع جدی #پیشرفت اسلامی ایرانی است.
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
گزارش سایت تبیان👆
تامل:
سازمان تبلیغات اسلامی اصولا در گزارش رفتار مردم در فضای مجازی باید در کنار گزارش خاطرات تلگرامی و اینستاگرامی، گزارشی هم از میزان رشد مهاجرت به سکوهای داخلی ارائه کند.
تلقی ما این است که #تبیان بازوی تبلیغات اسلامی در #فضای_مجازی است.
آیات راهبردی:
فَلَا تَعْلَمُ نَفْسٌ مَا أُخْفِيَ لَهُمْ مِنْ قُرَّةِ أَعْيُنٍ جَزَاءً بِمَا كَانُوا يَعْمَلُونَ (۱۷ سجده)
هيچ كس نمىداند چه چشم روشنى ای به پاداش آنچه انجام مىدادند براى آنان پنهان كردهام.
* تاملی کلی درباب حکمرانی سینما *
سینما عرصه ای است که اکوسیستم روشنفکری در دوران بعد انقلاب چرخه کامل خودش را بسیار قوی تر از سایر حوزه ها حفظ و توسعه داده است و جمهوری اسلامی و جریان انقلاب مجبور بوده اند ضمن پذیرش موجودیت روشنفکران در عرصه سینما، تا حد امکان با ایشان تعامل داشته باشند و البته در عمل سیاستهای مختلفی از جمله موارد ذیل در مواجهه با سینما در پیش گرفته شده است:
۱- رگولاتوری و فرآیند ارائه مجوز به آثار سینمایی و عوامل از قبیل کارگردان و بازیگر و ...
۲- مذاکره و توافق با بخش غیرمعاند روشنفکران و تلاش برای تولیدات سینمایی واجد شاخصهای مشترک
۳- تربیت سینماگران انقلابی و بومی گرا و متشکل سازی ایشان و ساختارسازی جدید در این مقوله
۴-و مواردی دیگر...
الان باید به بررسی کارآیی و اثربخشی این سیاستها نشست و متعاقبا به بازتنظیم آنها پرداخت.
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
کودکان عراقی هم در خدمت به زائرین #اربعین مشارکت داشتند... البته با چاشنی شیطنت و بازیگوشی 😊
به بهانه هل دادن کالسکه همراه میشدند و در یک چشم بر هم زدن کالسکه را به داخل موکبشان هدایت میکردند تا پذیرایی کنند... این #فرهنگ_اربعین توان تحرکات بزرگتری دارد.
* علوم اجتماعی توحیدی *
در نظریات علوم اجتماعی موجود کلا عناصر فعال در تحولات، یا فرد است یا جامعه که انحصارا یا اشتراکا عامل تغییرات اجتماعی هستند.
ولی قرآن از عناصر فعال دیگری هم یاد میکند که در نظریات علوم اجتماعی موجود مورد غفلت هستند و همین منشا نقصان نظریات موجود در تبیین واقعیات و رخدادهای اجتماعی است.
#قرآن از تاثیرات مستقیم #خداوند و شیطان در جوامع حکایت میکند. مثلا خداوند اراده میکند که نشانه ای (معرفتی) را در جامعه ای قرار دهد. مثلا حضرت عیسی که در آیه ۲۱سوره مریم(لنجعله آیه للناس) اشاره میشود و یا اینکه در ۱۵۵ بقره خداوند با سختیها چون ترس و گرسنگی و نقصان اموال و نفوس و آفات زراعت انسانها را می آزماید و ... از سوی دیگر #شیطان به عنوان آگاهی و اراده ای مستقل از انسانها و جوامع، انسانها را وسوسه و منحرف میکند تا اقداماتی متفاوت انجام دهند و یا در عرصه های اجتماعی به عنوان یک کنشگر فعال حضور می یابد و ترکیب صحنه را متحول میکند...
طبعا عالم اجتماعی مسلمان برای تحلیل رخدادهای اجتماعی و پیشبینی و تجویز، ناگزیر از دیدن همه عوامل تاثیرگذار در تحولات جامعه است وگرنه نظریه اش توفیق چندانی نخواهد یافت.
شاید واگرایی نظریات امروز #علوم_اجتماعی و ضعف آنها در تبیین رخدادهای اجتماعی از همین نکته نشات بگیرد.
از این رو #علوم_اجتماعی_اسلامی میتواند مدعی ارائه شناختی کامل تر از نظریات موجود باشد.
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکلیف شبکه #بهایی من و تو که مشخص است ولی اگر مدافعین ظاهرالصلاح #زن_زندگی_آزادی در مقابل این خود بی #ناموس شماری و بی #غیرت پنداری سکوت کنند و برائت نجویند نامشان در قبیله این مفسدین ثبت خواهد شد.
روشن تر از این نمیتوان نشان داد که هدف اصلی این مفسدین، نابودی نهاد #خانواده است که با مفاهیم غیرت و ناموس صیانت میشود.
حتی آنها که منتقد یا مخالف دین هستند هم باید با این جریان مقابله کنند... هیچ انسان سالمی به دلیل فطرت و عقل قائل به اضمحلال خانواده اش نخواهد بود.
@a_najafpour
https://eitaa.com/a_najafpour