من يادم نمىرود كه يك احساس عجيبى از حركت ماشينها يا قطارها از كودكى در ما بود؛ چون شنيده بوديم كه اگر به قطار دير برسيم، مىرود، بعد هم مشكلاتى پيش مىآيد. ما هم ديگر فكر نمىكرديم، همين مقدار رفتنِ قطار رنجمان مىداد. يادم نمىرود كه ما حتى از قطار پايين نمىآمديم، گاهى هم كه پايين مىآمديم خيلى فاصله نمىگرفتيم. گاهى هم فكر مىكرديم كه اگر قطار رفت به كجاى آن بچسبيم، اين احساس در ما بود.
حال كه قطار (مواسات)، لحظهها و روزها و شبهايش دارد مىگذرد، ما اگر جا مانديم و نرسيديم، محروميم. بهار رويش؛ ص127
هدایت شده از محمد جواد فدایی مدیا
dars.shahadat.13990909.mp3
3.08M
در رثای
#شهید_فخری_زاده🌷
#پای_درس_شهادت🌷
#سر_شهادت
#سرود_فوز
#منهم من قضی نحبه
#منهم من ینتظر
#دو راهی خوض و فوز
۱۳۹۹۰۹۰۹
#حجة الإسلام فدایی
🇹🇯☯
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 حسین اسدی، معلم اندیمشکی میخواسته با ارث پدری خودش سانتافه بخره، اما از مدرسه خبر میدن که یکی از دانش آموزان دختر به خاطر نداشتن گوشی از درس عقب افتاده و داره افسرده میشه!
این معلم عزیز هم از خیر سانتافه میگذره و برای این دانش آموز و بقیه دانش آموزان محروم شهر تبلت میخره.
کاش یه ذره از فداکاری این معلم رو برخی مسئولین داشتن...
@Afsaran_ir
هدایت شده از فارس پلاس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥کسی شهید میشه که در زمان حیاتش شهید شده باشه...
🔻 صوتی شنیدنی از شهید #محسن_فخری_زاده درباره اختلاس و زندگی تجملاتی برخی مسئولان
@Fars_Plus
هدایت شده از تربیت ولایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از استاد علی صفایی حائری
✅ حقوق مسلم بر مسلم از دیدگاه #امام_صادق علیهالسلام
🔸 استاد علی صفایی حائری
معلّى بن خُنيس از امام صادق، از حق مسلم بر مسلم سؤال مى كند و حضرت مى فرمايد: اين حقوق هفت تاست. 👈 هر كس يكى از آنها را ضايع كند از ولايت خدا خارج شده و ديگر در او سعى براى خدا نيست.
معلّى مى پرسد اين حقوق چه هستند و امام صادق مى فرمايد: من بر تو دلسوز هستم و مى ترسم اين حقوق را ضايع كنى و حفظ ننمايى و عمل نكنى. معلّى مى گويد: «لا قوة الا باللّه» و حضرت حقوق را مى شمارند.
1⃣ ساده ترين اين حقوق اين است كه براى او دوست داشته باشى آنچه براى خود مى خواهى، و براى او نخواهى آنچه براى خودت نمى پسندى.
2⃣ و حق دوم اين كه از سخط دورى كنى و به دنبال رضا و خشنودى او باشى و امر او را اطاعت نمايى.
3⃣ و حق سوم اين كه او را با جان و مال و زبان و دست و پاى خودت يارى كنى.
4⃣ و حق چهارم اين كه چشم و راهنما و آيينه او باشى.
5⃣ و حق پنجم اين كه تو سير نباشى او گرسنه بشود و تو سيراب نباشى و او تشنگى ببرد و تو نپوشى و او عريان بگردد.
6⃣ و حق ششم اين كه اگر تو خادمى دارى و امكان دارى و برادر تو خادمى ندارد، پس خادم خود را براى او آماده كنى تا لباسش را بشويد و غذايش را بسازد و فراش او را آماده سازد.
7⃣ و حق هفتم اين كه تعهدات او را به عهده بگيرى و دعوتش را اجابت كنى و بيمارش را عيادت نمايى و بر جنازه اش حاضر باشى و اگر فهميدى كه نيازى دارد و حاجتى دارد، براى انجامش بشتابى و او را مجبور به سؤال ننمايى. اگر اين كارها را انجام دادى، «وَصَلَت وِلايَتُكَ بِوِلايَتِه وَ وِلايَتَهُ بِوِلايَتِكَ»؛ ولايت خود را با ولايت او پيوند زده اى.
👈و در حديث ديگرى آمده است كه اگر در نزد برادرت اظهار ناراحتى كنى و بگويى افّ، يعنى ناراحتم، رابطه ولايتى شما بريده مى شود. «انْقَطَعَ ما بَيْنَهُما مِنَ الْوِلايَة» و يا «لَيْسَ بَيْنَهُما وِلايَةٌ».
... در سوره انفال آمده «الّا تَفْعَلُوهُ تَكُنْ فِتْنَةً فِى الْارْض وَ فسادٌ كَبيرٌ»:اگر در برابر ولايتهاى كفر و پيوندهاى آنان شما به اين پيوند ولايت و نصرت روى نياوريد و اين ارتباط را عملى نكنيد، در زمين فتنه ها تحقق مى يابد و فساد كبير، ثبات مى گيرد. روى آوردن به ولايت و نصرت، فتنه و فساد را برطرف مى سازد. فتنه در انسان بلاء و آزمايش اوست و در زمين درگيرى ها و خونريزى هاست و فساد به هم ريختن نظام و چشم پوشى از مصالح عمومى و كلى است: مصالح عمومى، در جامعه و مصالح كلى در جهان.
آنچه در برابر كفر و فتنه و فساد آن، نيرومند مى ايستد، ايمانى است كه به قدرت تبديل شده و به محبت و ولايت و به سرپرستى و ولايت گره خورده است. مادام كه ايمان به ولايت مبدل نشود، نيروى جلوگير و مصلح نخواهد بود.
اگر ما چهار نفر هر كدام از ليوان خودش دفاع و حفاظت كند، پس هر ليوان يك محافظ بيشتر نخواهد داشت؛ اما اگر هركس از همه ليوانها حفاظت نمايد، پس هر ليوان چهار محافظ خواهد داشت و هر خانه و هر فرزند و هر خانواده محافظهاى زيادترى خواهند داشت. و همين باعث قدرت تو و ترس دشمن و نگهدارى از مصالح عمومى و كلى خواهد بود.
📚 از معرفت دینی تا حکومت دینی، ص 38
🌿 @einsad
هدایت شده از مادر و تربیت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در مورد خانم های شهدا # لن تنالوا البر حتی تنفقوا مما تحبون #رژیم_مماتحبون!
🌷👌✨🌱🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چگونگی تربیت معنوی فرزندان
🔻اگر میخواهیم بچهها را معنوی بار آوریم و بهترین شرایط خوراک و پوشاک و ... را برای آنها فراهم کنیم، حاشا و کلا که معنوی شوند. چون معنویت در سختیها و گردنهها بدست میآید. ممکن است انسانهایی اهل کیف الله بازی بار آیند؛ مثلا مشهد بروند و اشک بریزند اما مجاهد نمیشوند. برای ایجاد روحیه معنوی کارهای جهادی توصیه میشود. حتی راهیان نور هم باید به صورت جهادی برگزار شود. مثلا ابتدا در شهرهای محروم اطراف یادمانها فعالیتهای جهادی انجام شود و بعد به مناطق عملیاتی برده شود. یعنی اگر میخواهیم به رزمندهها هم نزدیک شویم باید بدانیم آنها مجاهده و جان فشانی کردند و سختی کشیدند.
حجت الاسلام قاسمیان
#توت_روستا
#تعلیم_تربیت_روستایی
#تربیت_ماندگار
@tooteroosta
📌مدیر دفتر نظارت و ارزیابی بنیاد هدایت:
✅ حضور امامان محله در شهرها و روستاها سبب کاهش آسیبها میشود
🔻 مدیر دفتر نظارت و ارزیابی بنیاد هدایت گفت: بر اساس برخی آمارها ، تحلیلها و نظرسنجیهای اجتماعی و جامعهشناسی هر جایی که روحانی و مبلّغ مخلص و کارآمدی در محلات حضور داشته و ظرفیت مساجد را احصا کردهاند شاهد کاهش آسیبها و مشکلات آن منطقه بودهایم.
لینک خبر:
https://bonyadehedayat.com/558
🔗 اخبار بنیاد هدایت را در پایگاه اینترنتی بنیاد هدایت دنبال کنید:
https://bonyadehedayat.com
🆔 @hedayat_news
هدایت شده از اخبار هدایت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
«مثل پیامبر به فکر مردم باشیم.»
همه در فکر مردم باشید. اینها عباد خدا هستند؛ بندههای خدا هستند و از من افضلاند. و محتمل است که از شماها هم افضل باشند.
چرا ما به فکر آنها نباشیم؟ فکر نجات امَّت نباشیم؟ چرا یک ذرّه از آن چیزی که در دل انبیا بود در دل ما نباشد: فَلَعَلَّکَ باخِعٌ نَفْسَکَ شاید تو میخواهی خودت را هلاک کنی! غصه میخورد از بس برای این مردم. چرا ما یک ذرّه، یک بارقه کوچکی از این نفسهای مطمئنّه شریف در قلبمان نباشد که برای این امّت کار بکنیم، نه برای خودمان؟ اگر همه کوشش کنید که برای امّت کار بکنید، همه چیز اصلاح میشود. همه ما بنامان بر این باشد که، به فکر این باشیم که برای این امّت هر کاری میخواهیم بکنیم؛ این مقام را برای امّت خرج کنیم؛ این پست را برای امّت بگیرم.
______________
🆔http://eitaa.com/joinchat/2291662881C1c349bfdd8
🆔instagram.com/hedayat_tv
نودونهمین سالگرد شهادت سردار و روحانی مبارز، میرزا کوچک جنگلی گرامی باد
«ما در دوران مبارزهی خودمان، هر وقت نام میرزا كوچكخان را به یاد میآوردیم و شرح حال او را میخواندیم، نیرو میگرفتیم. او از همت و اراده و شخصیت و هویّت خود خرج كرد، برای اینكه به یك نسل هویّت و شخصیت و نیرو و اراده ببخشد. این بسیار ارزش دارد.»
رهبر انقلاب اسلامی امام خامنه ای حفظ الله ۱۳۸۰/۰۲/۱۲
یاد و راه شهید یونس استادسرایی؛ «میرزا کوچک خان جنگلی» زنده است و ادامه خواهد داشت...
✅ @iswnews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📊 یار امام زمان کیه🤔⁉️
🗣👳🏻♂️ #استاد_پناهیان
اونیکه هیچکس بهش #نظارت نمیکنه... داره خودش برا امام زمان میکُشه!😳
#امام_زمان_علیه_السلام💖
#گام_دوم_انقلاب🚶♂️🏃♂️
📣 عملیات یاری پنهانی امام
🇮🇷@aavanehialayhem
هدایت شده از گنجینه
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
پیامبر مهربانی ها
اِنَّ فَرحَةَ ابلیسَ اِذا فَرَّقَ بینَ المُتحابیّنَ كَفَرحَتِهِ حینَ خَرَجَ آدمُ(ع) مِنَ الجَنَّةِ!
خوشحالی ابلیس شیطان از تفرقه انداختن میان دوستان (آنچنان است) به اندازة خوشحالی او، ساعتی که آدم(علیهالسلام) از بهشت رانده شد!
لئالیالأخبار، ج ٢، ص ٢١٧
💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛
#عکس_نوشته
#حدیث
#پیامبر_صلیاللهعلیهوآله
#شیطان
#دوستی
#دشمنی
#تفرقه
#دعوا
@ganjinehasar
هدایت شده از گنجینه
امام علی علیه السلام:
هرگاه از سختى كارى ترسيدى، در برابر آن سرسختى نشان بده ، كه راحت مى شود.
غرر الحكم4108
#عکس_نوشته
#کار_سخت
#تلاش
#پشتکار
@ganjinehasar
هدایت شده از گنجینه
لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ حَتَّي تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ (آلعمران، ۹۲)
در مسیر عشق از خیلی چیزها باید گذشت
#عکس_نوشته
#سردار_دلها
#شهید
#شهادت
@ganjinehasar
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸 افراد صالح را در هر محله مسلح کنید|نباید همۀ مردم خلع سلاح شوند🔸
این چیز خوبی نیست که مثلاً انسان وقتی سارق مسلح به خانه اش می آید چیزی نداشته باشد از خودش دفاع کند. وقتی مردم مسلح نباشند چه طوری بیایند فرد مسلح را بگیرند؟ من به نیروهای مسلح عرض می کنم که زمینه #مسلح شدن #صالحین را ان شاء الله فراهم کنند. اینکه همه مسلح باشند، غلط است اما اینکه همه بی سلاح باشند هم #غلط_است! صالح باید مسلح بشود و غیرصالح خلع سلاح شود. این خوب است.
اگر در هر محله، چند تا از افراد مسلحِ متدین وجود داشته باشند، سارق مسلح جرئت نمی کند بیاید. اینها هم وقتی آمادگی داشته باشند، با سلاحشان می روند در سینه اش. باید در هر کوچه ای، در هر محله ای، پنج تا، شش تا، از این افرادی که #آموزش دیده اند و مسلح هستند، وجود داشته باشد. مثل صدر اسلام بشود. در صدر اسلام نمی توانستند [به راحتی] ترور بکنند. چون اگر او سلاح داشت، این هم سلاح داشت.
باید دست مردم با سلاح آشنا بشود. مؤمنین صدر اسلام، آشنا بودند به سلاح. یعنی هرجا می رفتند سلاحشان همراهشان بود. در کوچه، در بازار، در خانه شان. مدتها فرهنگ هایی بر ما حکومت کرده بودند که مردم را به بی سلاحی عادت دادند. الآن فرد #می_ترسد که سلاح داشته باشد. باید به مردم آموزش داد که بتوانند با سلاح از خود دفاع کنند؛ بتوانند سلاح خود را حفظ کنند.
@haerishirazi
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
✅ رهبر معظم انقلاب (حفظه الله):
خب حالا چند توصیه هم من عرض بکنم؛ چون الان چهل سال از عمر بسیج میگذرد، دیگر وقت استفادهی از تجربهها است، لازم است که به تجربههای این چهل سال، هر چه ممکن است توجّه کنید و از این تجربهها استفاده کنید ...
توصیهی اوّل؛ در همهی زمینهها -[یعنی] همین زمینههایی که گفتیم؛ زمینهی دفاع در میدان #سخت، در میدان #نیمهسخت، در میدان #نرم- آمادهبهکار باشید. بسیج در همهی #محلّههای کشور، راهبرد و تاکتیکِ آماده داشته باشد؛ در مقابل حوادث گوناگون، تاکتیکها و راهبردهای آماده داشته باشید؛ هم در زمینههای دفاع سخت و نیمهسخت، هم در زمینههای گوناگون دیگر. غافلگیر نشوید؛ سعی کنید در هیچ قضیّهای غافلگیر نشوید.
#تجربهی_کمیتهها در سال ۶۰ تجربهی خوبی است، از آن تجربه استفاده بشود. کمیتههای انقلاب اسلامی در سال ۶۰ در #محلّات مختلف، در جاهای مختلف، همه جا حضور داشتند؛ همیشه هم حضور داشتند؛ هر حادثهای که در آن منطقه رخ میداد، اوّل چشم انسان میافتاد به برادران کمیته. البتّه آنها تازهکار بودند، آگاهیهای امروز شما را، تواناییهای امروز شما را اصلاً نداشتند، امّا حضور دائمی داشتند؛ این حضور دائمی خیلی مهم است.
(بیانات در دیدار با بسیجیان. 6/9/1398)
#راهبرد_امنیت_محله_محور
#راهبرد_امنیت_مردم_محور
@haerishirazi
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
مسئولیت و احساس مسئولیت.mp3
2.07M
#کلیپ_صوتی
🎙 رابطۀ «مسئولیت» و «احساس مسئولیت» | توصیه به پدر و مادرها: چقدر برای «قبول مسئولیت» فرزندان خرج می کنید و چقدر برای «ادای مسئولیت» ؟
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
@haerishirazi
هدایت شده از نکات و تمثیلات آیت الله حائری شیرازی
🔸خاطره ای درس آموز از مسئولیت پذیری اجتماعی آیت الله حائری شیرازی🔸
ناقل خاطره: محمدعلی نادعلی
در تابستان سال ۷۷ با دوستانی به همدان رفتیم تا دو سه روزی در معیت استاد «حاج شیخ حسین انصاریان» باشیم. پیش از ظهر، ما را به سیاحتی در درّۀ «گنجنامه» بردند. چون تابستان و تعطیلات بود، جمعیت زیادی آمده بودند. متوجه شدیم مردم برای قضای حاجت مشکل دارند. به ما هم سرایت کرد؛ چون سه چشمۀ توالت موجود در گنجنامه گرفته بود که کاسۀ آنها پُر و لبریز از کثافت شده بود. مردم به ناچار با سنگ و کلوخ و ... قضای حاج می کردند.
ما که قصد داشتیم در آنجا تا غروب بمانیم، دیدیم با این وضع ممکن نیست لذا تصمیم گرفتیم کمی در تپه ها و باغات پیاده روی کنیم و برگردیم. ساعاتی بعد که به محل پارک ماشین ها کنار توالت های غیر قابل استفاده برگشتیم، متوجه صف مردم برای قضای حاجت و وضو گرفتن بعضی دیگر شدیم.
تصور کردیم شهرداری یا سازمان گردشگری که پول ورودی می گیرند، دستشویی را درست کرده اند! اما در میان مردم سخن از یک شیخ محترم بود که می گفتند به اینجا آمده برای دیدن گنجنامه و کار را ایشان درست کرده اند. راننده ما -که آنجا مانده بود- برایمان نقل کرد که یک روحانی آمد و وضع مستراح ها و مشکل مردم را که دید، اول سراغ مسئولین را گرفت، کسی حضور نداشت. از راننده و همراهانش کمک خواست و آنان هم چون دیدند آنجا پر از تعفّن و ... است، به ایشان گفتند: «خیلی بوی بد می دهد و ابزاری برای پاکسازی نداریم. شیرهای آب هم خراب اند. نمی توانیم کاری بکنیم». لذا خود ایشان رفتند و اوضاع را دیدند. آنگاه، لباس روحانیت را از تن در آوردند و آستین ها را بالا زدند و دست هایشان را در کیسه های پلاستیکی میوه هایی که در ماشین بود کردند. سپس گفتند هرچه کیسۀ پلاستیک در ماشین ها هست، بیاورند. ایشان پارچه ای روی دهان و بینی خود بستند و شخصاً تمام اشیاء و لجن ها و ... را با دست از کاسه های توالت بیرون کشیده و در کیسه ها ریختند و از راننده و محافظ ها -که حالشان به هم میخورد- خواستند از درّه با دبّه ها آب بیاورند. پس از تخلیه و باز کردن گرفتگی ها، همۀ توالت ها را شسته و آمادۀ استفاده مردم کردند. خرابی لوله ها و شیرهای آب را هم برطرف کردند و سپس، خود را طاهر کرده، وضو گرفته و در گوشۀ باغچه ای در آن نزدیکی به نماز ایستادند.
مشتاق شدم بروم ایشان را ببینم و بدانم کدام روحانی اند. از دور به ما نشانش دادند و تا آمدیم به ایشان برسیم سوار خودرو شده بودند. ماشین چرخی زد و از کنار ما رد شد و دیدم ایشان «آیت الله حائری شیرازی» نمایندۀ ولی فقیه و امام جمعه شیراز است. بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم و به همراهان گفتم: ای کاش رسیده بودیم و برای این کار، دستشان را بوسیده بودیم. همراهم به شوخی گفت: حالا نذر کن هر وقت دیدی، ببوسی تا قضای دست بوسی را بجا بیاوری! من با جدّیت گفتم: نذر می کنم حتما برای بوسیدن هر دو دستش به شیراز بروم.
چند ماه بعد استاد «حاج شیخ حسین انصاریان» را برای منبر به شیراز دعوت کردند و من هم برای دیدن آشنایان و دیدار ایشان و میزبانش «آیت الله حائری» به شیراز رفتم. هم فال بود و هم تماشا. هنگامی که به خانۀ آیت الله حائری رفتیم، تعدادی از روحانیان و مسئولان نشسته بودند. می دانستم آقای حائری به هیج وجه نمی گذارند کسی دستش را ببوسد. وسط مجلس ایستاده و اعلام کردم حاج آقا اجازۀ دست بوسی نمی دهند، اما من چند ماه پیش در همدان برای کاری که کرده اند، نذر شرعی کرده ام تا در نخستین دیدار، هر دو دست ایشان را ببوسم. بلافاصله، به سمتشان رفتم و با ذکاوت و هوشی که داشتند متوجه علت شدند. تا آمدند دست ها را پس بکشند، آن دو را گرفتم و بوسیدم و بر دیده گذاشتم. به مطایبه و نکته پرانی همیشگی گفتند: شما فقط اهل تشویق کار خوب هستید یا اهل عمل به کارهای خوب هم هستید؟ عرض کردم: دعایمان کنید که اهل عمل بشویم، چون پیش از جنابعالی، ما هم گرفتاری مردم و خودمان را در آن تنگه دیده بودیم و رد شدیم. کُمیت کار ما لنگ است، امیدوارم از شما بیاموزیم.
بعد آهسته تر فرمود: حالا نمی خواهد به این آقایان بگویید. بین خودمان باشد.
#مسئولیت_پذیری_اجتماعی
#ذلت_باطنه
@haerishirazi
هدایت شده از چشمه جاری
♦️ ما ياد گرفته ايم فقط بهانه بياوريم و غُر بزنيم كه نمى گذارند كار كنيم يا جامعه منحرف شده و ديگر نمى شود كارى انجام داد و ...
♦️ در حالى كه هر چه مشكلات زيادتر شود، تكاليف بيشتر مى شود. واقعيت امر اين است كه بايد از موانع و مشكلات مَرْكَب ساخت.
♦️ در جامعه اى كه ابتلاءها آمده، امراض آمده، سياهى ها آمده، همينها موضوع كار تو هستند، كه مشكلات، بدى ها و سياهى ها، موضوع كار رسول است، نه مانع كار او.
♦️مرض براى مريض، مشكل و سخت است، ولى براى طبيب، موضوع كار اوست.
♦️ وقتى مريضى را پيش دكترى مى آورند، طبيب نمى گويد چرا مريض را پيش من آورده ايد؟! نمى تواند فرار كند، كه بايد از مريض استقبال كند.
♦️ بايد سعى كند ريشه مرض را بيابد و تمام عواملى كه اين مرض را ايجاد كرده، بررسى كند تا او را درمان نمايد. پس مرض موضوع كار است، نه عامل فرار!
📚 اخبات ص 107
🆔👉 @cheshmeyejarie
هدایت شده از چشمه جاری
💟 داستان ما، داستان چوپانى است كه از يك طرف به گوسفندش پوست خربزه مى داد و از طرف ديگر دنبه اش را وزن مى كرد تا ببيند چاق شده يا نه.
💟 ما مى خواهيم اگر امروز برخوردى كرديم، فردا به نتيجه برسيم، در حالى كه اين شتاب، در هيچ موقعيتى بهره نمى دهد؛ حتى غذا هم بلافاصله به رگها و سلولها منتقل نمى شود، بلكه بارها و بارها كنترل مى شود.
💟 بذرى كه تو امروز كاشته اى، بعد از ماهها سر از خاك در مى آورد و پس از مدت درازى ريشه مى دواند تا بار دهد تا سنبله شود.
💟 شكستهاى ما از اينجا شروع مى شود كه مى خواهيم در يك برخورد و در يك روز، تمام خلق را بسازيم، در حالى كه در تاريخ مى بينيم كه انبياء سالها ناليدند و نتيجه اى نگرفتند، ولى مأيوس هم نشدند.
💟 حال چه شده كه ما مأيوس مى شويم و صدمه مى خوريم⁉️
💟 اين نصيحتى است كه يعقوب به فرزندانش مى كند: «لا تَيْأَسُوا مِنْ رَوْحِ اللَّهِ»؛ از روح خدا و نيرويى كه خدا برايتان مى فرستد، مأيوس نشويد.
📚 حرکت، ص 58
🆔👉 @cheshmeyejarie
💠 حدیث روز 💠
💎🌺💎 نعمت الهی
🔻 امام حسين عليهالسلام:
إنَّ حَوائِجَ النّاسِ اِلَيكُم مِن نِعَمِ اللّه ِعَلَيكُم فَلاتَمَلُّوا النِّعَمَ
◻️ #نيازمردم به شما از نعمتهاى خدا بر شماست؛
از اين نعمت افسرده و بيزار نباشيد.
📚 بحارالأنوار، ج ۷۴، ص ۲۰۵
💐💐•┈┈••✾••┈┈•💐💐
هدایت شده از فرهیختگان تمدن شیعیnbo.ir
آیت الله شهید بهشتی :
کسانی که خواهان خدمت در سمت زمامداری بر امت هستند وضع خودشان را از نظر سطح زندگی روشن کنند؛ اگر آماده هستند در سطح کم درآمدترین مردم زندگی کنند در این راه گام بردارند وگرنه وارد این راه نشوند.
Nbo.ir
https://eitaa.com/ftshiee
هدایت شده از فرهیختگان تمدن شیعیnbo.ir
آیت الله سید محمود طالقانی :
غرور ، خودسری و تحمیل شدن بر مردم، همه اینها راه انقلاب را می بندد. در راه انقلاب آلودگی و خودنمایی و خودخواهی و خودبینی مرحله دیگرست، از شکست و توقف حرکت انقلابی.
Nbo.ir
https://eitaa.com/ftshiee