🍃بسم الله الرحمن الرحیم🍃
مجله افکار بانوان حوزوی به دغدغهی انسان امروز میاندیشد.
*مجلهی #افکار_بانوان_حوزوی وابسته به تحریریه تولید محتوای بانو مجتهده امین است.
✍️نجمه صالحی، سردبیر مجله افکار بانوان حوزوی
@salehi6
https://eitaa.com/joinchat/666566766C3a95d83645
😔 آشیانسازِ بیآشیان
به رسم قدیمی ایرانیها، مردم روزهای اول سال همه کارها و فعالیت خود را تعطیل میکنند تا چند روزی را در کنار خانواده به گردش و تفریح و دید و بازدید اقوام و دوستان سپری کنند. اما در این میان هنوز هستند کسانی که از این فرصتهای تعطیلی برای خدمت رسانی بیشتر به مردم محروم و رنج کشیده اقصی نقاط کشور، استفاده میکنند.
در ایامی که برخی چمدان خود را برای مسافرتهای تفریحی میبندد، طلبه جهادگر حجت الاسلام دانیال سالاری برای یک اردوی جهادی 10 روزه مهیا میشود؛ گویا که مردم روستای صعب العبور راسک شهرستان قلعه گنج کرمان چشم بهراه او بودند تا بیاید و کارهای عمرانی بر زمین مانده را با همت و تلاش خود و دوستانش به سرانجام برساند.
هرچند که این اولین سفر جهادی او نبود اما کسی تصورش را هم نمیکرد که آخرین باشد. پروژه معطلب است تا مصالح ساختمانی برسد؛ حاج آقای سالاری دوست ندارد که کار این مردم محروم بیش از این به تعویق بیفتد؛ سوار بر تراکتور میشود تا مصالح را به روستا برساند و بسازد آنچه را که در این سالها باید به دست برخی از مسئولان ساخته میشد. ناگهان حادثهای رقم میخورد و دیگر...
شهادت مظلومانه حجت الاسلام سالاری داغ بزرگی بر دل دوستان و همسنگران او نشاند؛ او نماینده بنیاد علوی برای رسیدگی به امامان روستای منطقه قلعه گنج بود. امامانی که تمام فرصتهای شغلی و جایگاههای علمی را فدای خدمت به مردم مناطق محروم کردهاند و با روحیه جهادی و انقلابی هر کدام در یک روستا، امامت مردم را برعهده گرفتهاند تا گرهگشای مشکلات آنها باشند.
حجت الاسلام سالاری از اساتید و حافظان قرآن کریم در مجموعه بیت الاحزان شهرستان قلعه گنج بود؛ کسی باور نمیکند که دیگر هرگز نوای دلنشین صوت قرآن او را نخواهد شنید.
در رو دیوار بیت الاحزان هنوز صدای حزین او را به یاد دارد که با خدا نجوا میکرد و برای مردم روضه اباعبدالله علیه السلام میخواند و حسین حسین میگفت.
#خبرگزاری_شبستان
روحانی جهادگر به خیل شهدا پیوست
https://eitaa.com/joinchat/666566766C3a95d83645
علامه شهید مرتضی مطهری:
سیزده بدر واقعی ما این است که از خانههای تنگ و تاریک خرافی خودمان به صحرای دانش و بینش خارج شویم.
🌸سیزده بدر حقیقی نصیبتان باد
محمدصادق ناطقی/قم۱۴۰۰
@haramshahr
✍️📖 عنوان یادداشت :
"خطرناکتر از آمریکا ؛ جریان نفاق غربگرا"
✍️ تنظیم و تالیف :
رسول رضایی
📰 منتشر شده در :
روزنامه کیهان ، پنجشنبه ۱۹/ ۱/ ۱۴۰۰
http://kayhan.ir/fa/issue/2109/7
📒🔔 چکیده و گزیده ای از این یادداشت :
👇👇
با کدام تحلیل منطقی و مبتنی بر عقلانیت آیندهپژوهانه، طیف بزککننده اوباما و برجام و جان کری، با وجود همه عبرتهای دردآور و تأسفزای برجام، باز هم مرتکب تحریف حقایق و واژگونسازی واقعیتها و دروغپردازی شده، و پیروزی «جو بایدن» را بهعنوان یک خبر خوب و مسرتآمیز برای مردم ایران جا میزنند، و وعده آمدن ثبات به بازار ارز و سکه و بورس و... را برای افراد فاقد بصیرت نوید میدهند؟
بهراستی مگر این جریان لیبرال که قطبنمایشان همیشه به سمت غرب نشانه رفته است، دچار آلزایمر سیاسی و فریبکارانه شدهاند و نمیدانند و یا خودشان را به ندانستن زدهاند که انساننمایی همچون «جو بایدن» دنبال سختگیری هرچه بیشتر بر انقلاب اسلامی و مضاعفسازی فشار تحریمها به صورت هوشمندانه بر ملت ایران است، نه ایجاد گشایش و تنشزدایی در روابط فیمابین آمریکا و ایران؟!
براستی آیا مدعیان اصلاحطلبی از یاد بردهاند که «جو بایدن» اعتراف کرده و گفته است: «سیاست دست چدنی و خشونت عریان آمریکایی ترامپ علیه ایران شکست خورده است. برای به زانو در آوردن ایران اسلامی، روشهاى زيركانهتر و هوشمندانهتری هم براى سختگيرى علیه ايران وجود دارد، که باید از آنها استفاده کرد»؟ (نقل به مضمون)
آیا افراطیون و اشرافیت مدعی اصلاحات و اعتدال، واقعیتها را درباره خباثت و شیطنت دموکراتها نمیدانند که مردم را به پیروزی «جو بایدن» امیدوار و مشغول ساختهاند؟ پاسخ این است که: یقینا میدانند. اما درمانده و مستاصل و حیران شدهاند، چرا که از طرفی شرمنده و خجالتزده مردم بهخاطر خُلف وعدهها و خیانتها و کمکاریها و سوءمدیریتشان هستند و هر روز محبوبیتشان نزد توده مردم کمتر و کمتر میگردد، هر روز لعن و نفرین طبقات محروم و مستضعف را که نثارشان میگردد، میشنوند و میبینند، و از طرف دیگر هیچ حرفی هم برای گفتن و دفاع از خود ندارند.
از این رو تنها گریزگاه و ملجأ و مأوایی که برایشان باقی مانده آن است که این چند ماه باقیمانده تا انتخابات 1400 را مشغول سرگرم کردن و امیدوارسازی مردم به انتخاب «جو بایدن» نمایند، و با وانمودسازی نقش انتخابات آمریکا در «یک گشایش بزرگ اقتصادی و بازگرداندن ثبات به قیمتها» برای خود اعتبار و فرصت تنفس پیدا کنند. وضعیت مدعیان جریان اعتدال و اصلاحات امروز به مانند انسان کلاهبردار شارلاتانی شده که گریبانش را گرفتهاند و او برای خلاصی موقت، چک یا وعده دیگری میدهد تا فعلا بتواند گریبانش را رها کند و نفسی تازه نماید.
...
متن کامل یادداشت را در لینک زیر مطالعه فرمایید 👇👇👇
http://kayhan.ir/fa/issue/2109/7
فضای مجازی پناهگاهی پر دردسر
اینترنت از جلوه های آشکار دنیای مدرن است که به دلیل دردسترس بودن و وجود آن در همه جا،یکی از پر کاربردترین فضاها به شمار می رود ،فضایی که نوجوانان و جوانان جامعه بزرگی از کاربران آن را تشکیل می دهند امروزه فضای مجازی چنان نوجوانان و جوانان را در بازار رنگارنگ خود فرو برده است که گویی هرگز خبری از بازی ها و فعالیت های دسته جمعی آنان نبوده است.
در دنیای کنونی ،فضای مجازی پناهگاهی پر دردسر برای نوجوانان و جوانان است گرچه فضای مجازی دارای فرصت های علمی و ارتباط های اجتماعی نیز هست اما استفاده بی رویه دانش آموزان و جوانان از فضای مجازی منجر به انزوای آنان شده است.
این هویت کاذب و زود گذر تصویری غیرواقعی برای افراد ایجاد می کند و منجر به این می شود که افراد در تلاش و تکاپو برای حضور بیشتر در شبکه های اجتماعی از جمله فیس بوک واتساپ ووایبر و امثال این ها باشد دانش آموزان در فضای مجازی بدون توجه به هویت سعی در ارائه افکار و علایق و اندیشه های خود دارد که این بسیار خطر ناک است.
این روزها شاهد اعتیاد اینترنتی جوانان و نوجوانان به ویژه دانش آموزان هستیم ؛در حالی که جوانان در این محیط ها آسیب پذیری بسیاری دارند.
فضای دنیای مجازی با عمق بسیار زیاد که ورود به آن آسان اما خارج شدن از آن گاه با ضربات روحی و جسمی همراه است ،می تواند تا مدت ها بار ذهنی برای کاربران داشته باشد.
تاثیرات پرسه زنی بی هدف در این فضا بر ذهن دانش آموزان بیشتر است که بی حو صلگی ،عدم تمرکز فکری ،افت تحصیل و عدم موفقیت در تحصیل می تواند از تبعات آن باشد.
صاحب نظران و پژو هشگران علوم انسانی معتقدند که ورود اینترنت به فضای زندگی انسان ها در کنار مزایا و محاسن غیر قابل کتمان ،باعث به وجود آمدن یکسری دغدغه ها و نگرانی ها شده و روابط افراد به شدت تحت تاثیر قرار داده است که به اختصار به بعضی از آنها اشاره می شود.
1:القای فرهنگ لیبرال دموکراسی مهم ترین آسیب وارده از ناحیه فضای مجازی به جوامع بشری ،هضم فرهنگ های اصیل بومی در فرهنگ لیبرال دموکراسی غرب است و این آسیب رسانی در تمام جوامع ،موضوعیت داشته و محدود به جامعه و یا اقلیتی خاص نمی شود.
2:کمرنگ شدننقش نظارتی خانواده ها بسیاری از والدین به دلیل ویژگی های خاص فضای مجازی و نو بودن این پدیده ،فرصت و یا توان کافی برای شناخت دقیق این فضا و کاربردهای آن را به دست نیاورده اند که این عدم آشنایی با فضای سایبری در کنار استفاده روز مره نوجوانان و جوانان و حتی کودکان از این فضا باعث شده است که یک فضای محرمانه و خصوصی بدون احساس وجود ناظر برای فرزندان ایجاد شود و آنها بدون دغدغه به سایت ها و احیانا شبکه های مختلف مجازی دسترسی یافته و به دلیل ویژگی های سنی و کنجکاوی های خود ، از فضای ناسالم موجود در اینترنت متاثر شوند که این مساله در بلند مدت باعث تغییر رفتار فرد و به تبع آن جامعه می شود که معمولا در مغایرت با عرف و ارزش های سنتی خانواده هاست.
3:تضعیف اعتقادات و گسترش شبهات فکری طرح و نشر انواع شبهات در فضای مجازی ،موجب تزلزل در باور کاربران سست عقیده ،کم اطلاع و زود باور می شود اتاق های فکر متعدد در مراکز امنیتی و فرهنگی نظام سلطه تشکیل گردیده به طور دائم در حال تولید و ایجاد بدعت ،تحریف و شبهه در حوزه های دینی ،فرهنگی ،تاریخی ،و ... می باشند.
در کشور ما با وجود تدابیر مقام معظم رهبری و ابلاغ سیاست های کلی فضای مجازی از طرف ایشان ،کم کاری های زیادی صورت گرفته که نتایج آن در جامعه مشهود و محسوس است.
به نظر می رسد تا زمانی که مسئولین فرهنگی و دست اندر کاران تعلیم و تربیت کشور ،اعتقاد و باور راسخی به جنگ نرم رسانه ای دشمن که با سوء استفاده از ابزارهای متنوع اتفاق می افتد نداشته باشد ، نمی توان افق روشنی در این رابطه متصور بود.
نویسنده :فرزاد آخن
https://eitaa.com/joinchat/666566766C3a95d83645
چند توصیه از مرحوم آيت الله كشميرى برای ماه مبارک رمضان
🔻 کمیتگرا نباشید
١- "کمیت گرا نباشید؛ کیفیت جو باشید!"
دنبال ختم آیات و ادعیه نباشید؛ بلكه در پی هضم آنها باشید! غذای اندک را خوب بجوید تا جزء جان تان شود. بزرگترین مشکل ما قشرینگری به دین و شریعت است. با خود فکر کنید آنقدر در سال های قبل با ولعِ زیادخوانی اعمال انجام دادید، به کجا رسیدید؟!
آغاز ماه رمضان حتماً نیت کنید فقط براى الله روزه بگیرید؛ فقط الله! آداب روزهداری را تا آنجا که نشاط دارید، انجام دهید:
🔻٢- تفکر
حتماً دقایقی از ساعات رازآمیز روزهداری خود را به برترین عبادت اختصاص دهید و آن هم چیزی نیست جز «تفکر»! با خود و خدای خود خلوت کنید.
خصوصاً به نوع رابطه حضرت حق با خودتان بیندیشد؛ امید است ابوابی از معرفت به رویتان باز شود.
🔻٣_ یکی از مهمترین حالات بندگی خصوصاً در ماه رمضان، حالتی است که توصیهى مؤکد نبی مکرم است و آن «سجده طولانی» است.
فقط خدا و اولیاء الهی میدانند هنگام سجدهى عبودیت چه بارانی از ابر رحمت و چه برکاتی از عالم ربوبیت بر سر شما میبارد. حتماً در روز یک سجدهى طولانی داشته باشید.
🔻۴- حتیالمقدور در خانه خود افطار کنید؛ حتی در مساجد افطار نکنید.
بگذارید برکت افطار و دعای مستجاب لحظهی افطار به خانواده و خانهى شما تعلق گیرد.
در ضمن، هنگام افطار دِلال کنید!
"دِلال يعنى ناز کردن"
هنگام افطار برای خدا ناز کنید! چون براش روزه گرفتید وحضرتش خوان کرم گسترده؛ لقمهى اول را نزدیک دهان ببرید، اما نخورید! دعا کنید؛ یعنی به خدا عرض کنید: "اگر حاجتم را بدی، افطار میکنم!"
این حالت معجزه میكند!
🔻۵- رمز ماندگاری در ضیافت الهی رمضان کیمیای«حُسن خلق» است.
با فرزندان، خویشان و دوستان خود با اکسیر حسن خلق و مهربانی برخورد کنید. لحظهى عصبانیت و خشم شما همان لحظه اخراج شما از این مهمانی الهی است!
🔻۶- کشتی رؤیایی رمضان سوار بر امواج دریای «اشک» به ساحل نجات می رسد! از خدای سبحان در این ماه خصوصاً اسحار سحرآمیز آن اشک و گریه درخواست کنید.
🔻۷- از ابتدای ماه رمضان باید هدفگذاری شما "لیلة القدر” باشد که جان رمضان است.
در این خصوص، سخن زیاد است؛ لکن، «مصلحت نیست که از پرده برون افتد راز» فقط سعی کنیم شب قدر در ما واقع شود نه در ماه!
🔻۸- این ماه ماه «ربیع القرآن» ماست.
در این بهار قرآنی هرروز یک آیه را انتخاب کنید و تا افطار به طور متناوب تلاوت و در پیرامون آن تدبر نمایید. امید است دم دمای افطار آن آیه برای شما پرده از رخسار بردارد!
🔻۹- در سراسر ماه رمضان توجه شما به روزهدار حقیقی و انسان کامل یعنی امام عصر نباید منقطع شود.
https://eitaa.com/joinchat/666566766C3a95d83645
🔰فضای مجازی "ول" و ورود "کلاب هاوس" در آستانه انتخابات ۱۴۰۰!
✍️ سید علیرضا آلداود
📍معمولاً بستر "انقلابهای رنگی" انتخابات ریاست جمهوری است؛ در فتنه سال 88 توییتر، فیس بوک و سرویسهای گوگل آتشبیار معرکه برای جنبش سبز بودند. اما نقش توییتر آنقدر برای دولت دموکرات آمریکا بهخصوص اوباما و وزیر امور خارجهاش یعنی هیلاری کلینتون مهم بود که دقیقاً در ملتهبترین روزهای آن فتنه با پرداخت هزینه و فرستادن جرد کوهن به بغداد (جک دورسی مدیر توییتر در فتنه88 بغداد بود) مانع از تعطیلی این میکروبلاگ برای اصلاح حفرههای نرمافزاری آن شدند. قسمت بزرگی از اعتراف به جلوگیری از تعطیلی توییتر در مصاحبههای کلینتون و کتاب "انتخابهای سخت" وی که در سال 2013 منتشر شده موجود است.
ادامه 👇👇👇
مجله افکار بانوان حوزوی
🔰فضای مجازی "ول" و ورود "کلاب هاوس" در آستانه انتخابات ۱۴۰۰! ✍️ سید علیرضا آلداود 📍معمولاً بستر "
🔸اما 12 سال پس از آن فتنه، شرایط "فضای مجازی ول" و تحرکات جریان تحریف و جریان نفوذ با هماهنگی دولت دموکرات آمریکا یعنی جو بایدن بسیار شبیه به وضعیت انتخابات ریاست جمهوری 88 شده است! این بار تفاوتهای جدی در میزان کمی مخاطب، فقر گسترده سواد رسانهای در این مخاطب، وقوع چندین فتنه مانند 96 و 98 با بستر فضای مجازی یله و رها و سکوهایش، وقوع چندین حمله تروریستی با سکوهای رمز شده نظیر تلگرام، واتساپ و سیگنال به کشور، دخالت گسترده از طریق عمدتاً تلگرام در انتخابات مجلس 94، ریاست جمهوری و شورای شهر 96 و ... نسبت به سال 88 میبینیم.
🔹اما این بار در آستانه انتخابات 1400، جریان تحریف با کلاب هاوس و سیگنال+ (تلگرام، واتس اپ، اینستاگرام، سرویسهای گوگل و برخی اپلیکیشنهای خاص بر روی ابزارهای هوشمند که حتی نیازی به اینترنت ندارند، اینترنت ماهوارهای و شبکه بلاک چین...) میتواند کشور را دچار مشکلات متعدد امنیتی، اجتماعی و سیاسی کند.
🔸اما نقش کلاب هاوس در شناسایی نخبگان، شناسایی شبکه، رهگیری آنان، سرقت اطلاعات نخبگان بر روی ابزارهای هوشمند، نشت گسترده اطلاعات در چتهای صوتی در اتاقها بواسطه تحریک عناصر امنیتی، شکستن تابو در گفتگوی مستقیم با عناصر آلوده شبکههای امنیتی، قمار و شرطبندی، منافقین و ... ارتباط مستقیم ضد انقلاب، سلطنتطلبان و منافقین با نخبگان و مردم، هدایت و راهبری کانونهای شورشی منافقین در بستر امن رمز شده کلاب هاوس، راهبری و تمرین اقدامات ضدامنیتی، تابوشکنیهای اخلاقی، ایجاد دوقطبیهای کاذب در جامعه، مهندسی اطلاعات و اخبار، بستر ساخت گسترده اخبار جعلی، بستر پرتاثیر وارونه نشان دادن حقایق، بستر تعویض جای جلاد و شهید، بستر دخالت گسترده در انتخابات توسط سرویسهای اطلاعاتی غربی، بستر تغییر هویت جوانان و... میتوان اشاره کرد.
🔹نکته مهم آنجاست که بیش از 1000 کانال تلگرامی و هزاران اکانت توییتری و اینستاگرامی، صدها سایت خبری عمدتا وابسته به جریان تحریف بهعنوان پیوست رسانهای کلاب هاوس فعالیت میکنند.
💢خوب است مسئولان محترم کشور یک بار حکمرانی رسانهای سایبری آمریکا در انتخابات 2020 را مرور کنند و ببینند آمریکایِ مدیر اینترنت جهانی و مدیر تقریباً تمام سکوهای پرطرفدار بینالمللی و سیستمعاملهای انحصاری ویندوز، مک و ios و اندروید چطور برای ممانعت از دخالت خارجی و جلوگیری از آشوبهای گسترده داخلی فضای مجازی و رسانهای خود را کنترل و مدیریت کرد و در زمان ریاست جمهوری ترامپ، چطور وی و اطرافیانش را در زمانیکه در قدرت بودند و پس از آن به حصر رسانهای کشاند و نام خائن بر روی آنها به جرم تلاش برای اغتشاشآفرینی و آسیب به سرزمین مادریشان گذاشت!
@Taammolat74
8.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ماجرای سه آیهای که رهبر انقلاب از همسر مدافع حرم خواستند برایشان یادداشت کرده و به ایشان بدهد
#مستند_لشکر_زینبی
https://eitaa.com/joinchat/666566766C3a95d83645
5.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴در روز ارتش یادی کنیم از اون آقایی که اول انقلاب میخواست ارتش رو منحل کنه، ولی بصیرت شهید چمران مجلس رو از این کار منصرف کرد!
شهید چمران خطاب به حسن روحانی: موضع شما، موضع خطرناکی است!
#گزیده_ی_خبرها👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/1752760323C3dffc8e554
@gozideyekhabarha
🔺انگیزه🔺
🔸شاید بتوان گفت علت اصلی بی انگیزگی و بی تحرکی ""غفلت و فراموشی و عدم نگرش درست "" است ولو علل دیگر هم مؤثر هست ولی اگر توجه به بعض مسائل انجام بشود آن علل با علة العلل رفع می شوند و نگرش صحیح کسب خواهد شد.
🔸 توجه به زندگینامه بزرگان، توجه ما به اهداف عالی و راقی را دوباره زنده میکند، میل به کسب علم و تقوا را در دل احیا میکند و چون که با بزرگان همراه شدی بزرگانه رفتار میکنی( رسم بزرگان مطالعه زندگینامه علما بوده است ) .
🔹اینکه بی انگیزه می شویم چون از بزرگان خود غفلت میکنیم چرا که سیر در احوال آنها پر است از تلاشها و مجاهدت ها و روشها و اهداف عالیه
🔸دیدار با بزرگان علم و تقوا
🔹چون که با بزرگان هم دم شوی، همچو آنان همره شوی
🔹بله دیدار با بزرگ انسان را بزرگ میکند یعنی افق های دیدش را همچون خود میکند.
🔹چه قدر ما به این نکات توجه داریم و آنها را موثر میدانیم.
🔸 غفلت از هم نشین
🔹هم نشینی با افرادی که اهل علم و تقوا نیستند در روند نگرش و عملکرد ما بسیار مهم هست.
( از اساتید میفرمودند علامه طباطبایی فرمودند یکی از علل پیشرفت من دوری از نا اهلان بود)
🔸 غفلت از فرمانده یعنی حضرت بقیة الله روحی و أرواح العالمين له الفدا
🔹ارتباط روزانه و تجدید عهد ( با توجه نه از روی عادت ) با حضرت تا اینکه سرباز واقعی باشیم.
🔹فردی که همیشه و هر روز با صاحب خود پیمان میبندد و با او معامله میکند و ارتباط قلبی و محبتش نسبت به او بیشتر میشود یقینا بی تحرک و نا امید و بی انگیزه نمی شود.
🔸 غفلت از هجمه های دینی و بلا هایی که بر سر مردم جهان بالاخص شیعیان می آید.
🔹انسان دغدغه مند و دلسوز که به این مساله توجه میکند هرگز دست روی دست نمیگذارد.
🔸 توجه به ارزش عالم و عامل دینی از منظر اسلام.
🔸 توجه به فهم عمیق مباحث علمی و توجه به عملکرد ها و عدم غفلت از خود
🔹باید علمی را که کسب میکنیم عمیق بفهمیم و با روش علمای سترگ و تراز، پیش برویم و از علمای خود غفلت نکنیم و بی توجهی به روش و منش علمی و اخلاقی آنها موجب خسارت عظیم میشود.
🔸 غفلت از علمای تراز و جا به جایی ملاک ها
🔹یعنی به جای اینکه مسیر و تلاش خود را با بزرگان بسنجیم و آنها را ملاک قرار دهیم اساتید خود را ملاک قرار میدهیم لذا غفلت های آن استاد آرام آرام ما را از مسیر اصلی باز میدارد ولی اگر بزرگ الگوی ما شد هرگز کوتاه نمی آییم.
🔸 برای بزرگ شدن که مفهومی است که میخواهیم مصداق آن شویم باید به مصادیق اتم و اکمل آن توجه کنیم و در خود پیاده کنیم.
🔸 و ...
✅ توجه به این طور مسائل باعث شد تا بزرگان نگرش صحیح کسب کنند و در نتیجه با نگرش صحیح، عملکرد صحیح پیدا کردند و تلاش های خود را با وجود موانع به کار بردند تا خدمتی به اسلام کرده باشند( تحمل سختی های مالی، جانی، آبرو و ... )>>> در زندگی آنها سرشار است.
🔹بله غفلت مهمترین عامل برای بی تحرکی و ایستایی هست چرا که وقتی احوال بزرگان را مطالعه میکنیم متوجه میشویم با اینکه استاد خوبی هم بعضا نداشتند ولی دست از تلاش و پیدا کردن استاد و هجرت و ... بر نمیداشتند و در یکجا ساکن نمیشدند و بی انگیزه و نا امید نمیشدند و با تمام وجود و با تمام اخلاص برای اعتلای خود و دین قدم بر میداشتند و هیچ مانعی آنها را متوقف نمیکرد بلکه آنها را تبدیل به فرصت میکردند و خداوند هم به پاس این تلاشها و مجاهدت ها به آنها عزت میبخشید و میبینید که شیخ انصاری و شهید مطهری و شهید صدر و ... چه قدر عزت دارند.
اللهم ارزقنا
https://eitaa.com/joinchat/666566766C3a95d83645
✔️با مقدمه عبدالحسین خسروپناه؛
💐کتاب «روششناسی جریانشناسی» منتشر شد
کتاب «روششناسی جریانشناسی بهمثابه نظریه-روشی میانرشتهای» با موضوع روششناسی علوم انسانی، نوشته علی ابراهیم پور و با مقدمه دکتر عبدالحسین خسروپناه و دکتر محمدصادق کوشکی روانه بازار نشر شد.
«روششناسی جریانشناسی» به دغدغهی تقویت ادبیات بومی علوم انسانی و پاسخی به چالش «روش» در تولید علم میپردازد.
این کتاب برای نخستینبار، جریانشناسی را بهمثابه «نظریه-روش» صورتبندی کرده است، که میتواند در عرض روشهای مرسوم علوم انسانی همچون تحلیل گفتمان مطرح شود. مهم آنکه این پژوهش پیشرو، روش جریانشناسی را بهعنوان فرآیندی میانرشتهای معماری کرده است و بر مبانی حکمت اسلامی پیریزی شده است.
«جریانشناسی» اصطلاحی نوپدید و پربسامد در فضای فکری-فرهنگی و علمی ایران معاصر است که با ادبیات جذاب خود، توجه مخاطبان و اندیشوران بسیاری را جلب کرده است؛ اما بیشتر از آن بهعنوان الگویی رسانهای و ژورنالیستی برای تنظیم محتوا در سخنرانیها، مقالات و یادداشتها استفاده میشود.
جریانشناسی بهمثابه نظریه-روش، میتواند در هر پژوهش فکری، اندیشهای و فرهنگیِ تأثیرگذار در بستر تاریخ استفاده شود؛ ازاینرو جریانشناسی بهعنوان الگویی بومی در رشتههایی همچون فلسفه، کلام، معارف اسلامی، تاریخ، جامعهشناسی، علوم سیاسی، مدیریت و سیاستگذاری قابل بهرهبرداری خواهد بود.
استاد حجتالاسلام دکتر عبدالحسین خسروپناه، عضو هیئت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، در مقدمهی این کتاب آورده است: «بدون روششناسی جریانشناسی، نمیتوان امیدی به دستیابی به مطالعات منضبط و ساختارمند در این حوزه داشت؛ چراکه در اصل «روش» است که مسئولیت پاسداری از هویت علمی پژوهشها و پایداری توجیه آنها در فضای علم و جامعه علمی را برعهده دارد. کتاب «روششناسی جریانشناسی» اولین اثر منسجم برای هموارسازی مسیر دستیابی به این هدف است... این کتاب تحقیق جامع و نوآورانهای است که توسط برادر فاضل آقای علی ابراهیمپور تدوین شده است؛ بنده آن را کامل مطالعه کردم و اصلاحات آن انجام شده است. بیشک برای خوانندگان مفید خواهد بود.»
استاد دکتر محمدصادق کوشکی، عضو هیئت علمی دانشکده علوم سیاسی دانشگاه تهران، نیز در مقدمه خویش آورده است: «برای برونرفت از این تنگناها و فاصلهگرفتن از شائبههای غیر عالمانه رایج در جریانشناسی موجود در ایران امروز، چارهای جز پرداختن علمی و روشمند به این مقوله وجود ندارد و یکی از ارکان پرداخت روشمند به جریانشناسی (و سایر موضوعاتی ازایندست) دستیابی به روش شناخت جریانها است... اثر پیش رو یکی از نخستین گامها در عرصه «روش جریانشناسی» است که نویسنده محترم طی تلاشهای خود در جهت شناخت جریانات فرهنگی و سیاسی کشور آن رسیده و مدتی طولانی را برای تولید و پردازش آن صرف کرده و به همین دلیل این اثر هم از امتیاز تازگی و نوپدیدی برخوردار است و هم نیازمند بررسی و نقد عالمانه و البته تکمیل این روند جز با تداوم نگارش در این موضوع ممکن نخواهد بود.»
علی ابراهیم پور طلبه درس خارج حوزه علمیه قم و فارغ التحصیل کارشناسی ارشد مدیریت راهبردی فرهنگ دانشگاه باقرالعلوم(علیهالسلام) است و در این کتاب محصول پژوهش چهارساله خود را پس نقد و نظر برخی از استادان حوزوی و دانشگاهی، به جامعه علمی ارائه کرده است.
قابل ذکر است، چاپ نخست کتاب «روششناسی جریانشناسی بهمثابه نظریه-روشی میانرشتهای» در 456 صفحه رقعی با تیراژ 500 نسخه و با قیمت 95هزارتومان بههمت انتشارات کتاب طه راهی بازار نشر شده است.
گفتنی است، پایگاه اختصاصی کتاب به آدرس "@Currents_studies" بستری برای اطلاعرسانی اخبار، نشستها، رویدادها، درسگفتارها و بازخوردهای خوانندگان در شبکههای اجتماعی راهاندازی شده است.
علاقهمندان میتوانند برای تهیه کتاب علاوه بر کتابفروشیها به پایگاه اینترنتی نشر کتاب طه به نشانی " https://ketabtaha.com/?p=71025" مراجعه کنند و یا با شماره ۰۲۵۳۷۸۴۲۰۳۹ تماس بگیرند.
https://eitaa.com/joinchat/666566766C3a95d83645