هدایت شده از نو+جوان
🇮🇷 ساخت ایران
✌️ یه جاهایی باید تعصب کشید...
💫 نو+جوان؛ انرژی امید ابتکار
🌱 @Nojavan_khamenei
هدایت شده از هنر حکمرانی و توسعه || محمد حق شناس
واردات هر کالایی نیاز به ارز دارد! در شرایطی که کشور به شدت تحریم است و در تامین ارز کالاهای ضروری، دارو و ملزومات صنعتی مانده است، خودرو دست دوم خارجی از محل کدام ارز قرار بود وارد کشور شود؟!
اگر واردات خودرو به هر شکل بی نیاز از ارز بود و واردات آن به نظام مدیریت ارزی کشور لطمه وارد نمی کرد و موجب کاهش ارزش پول ملی نمی شد طبعا واردات خودرو می توانست دارای مزایایی باشد اما با شرایط ارزی کشور هر گونه واردات خودرو به کشور یعنی افزایش شدید نرخ ارز و ایجاد تورم گسترده !
مافیای خودرو در شرایط ارزی فعلی چه کسانی هستند؟
هدایت شده از حسین زمانی میقان
سومی : حذف ۴۲۰۰ در ابتدای ۴۰۱ + اغتشاشات مهسا امینی در میانه ۴۰۱ + موج جدید تحریمها و فشارهای جهانی= منتظر مذاکرهاند!
@hzamanim
هدایت شده از دکتر علی سعیدی
با طرح شعار سال در چند روز اخیر، مباحثه داغی میان دوستان حزباللهی شکل گرفته است که چند نکتهای به نظرم میرسد:
۱. دعوای خلق نقدینگی و رابطه آن با تورم، انحرافی است، اثر چندانی نه بر #مهار_تورم دارد و نه بر #رشد_تولید! اولا صرف نظر از خوب یا بد بودن خلق نقدینگی، در حال حاضر دولت کمترین میزان خلق نقدینگی را دارد و کاهش بیشتر آن در کوتاهمدت و حتی میانمدت اساسا ممکن نیست و بنا به مصالحی بالاتر، محدود کردن آن مطلوب هم نیست. ثانیا آنچه از آمار بر میآید، نوسانات نرخ رشد نقدینگی توضیحدهندگی کافی برای نرخ تورم را ندارد. در سه دهه اخیر، نرخ رشد نقدینگی تقریبا بین ۲۰ تا ۳۰ درصد سالانه بوده اما تورم ببین ۹ تا ۴۰ درصد نوسان داشته و این یعنی عوامل غیرپولی، اثرگذاری معنادارتری بر نرخ تورم داشتهاند! و ثالثا همه اینها در وضعیتی است که چه در نرخ رشد بالای نقدینگی و چه در نرخ پایین آن، چه در نرخ بالای تورم و چه در پایین آن، رشد تولید بسیار پایین بوده است! پس عامل رشد و #جهش_تولید را هم باید خارج از متغیرهای پولی جستجو کرد.
۲. حضرت آقا فرمودند مهار تورم از طریق رشد تولید میسر است، همانگونه که پارسال، دانشبنیانی را با اشتغالآفرینی توامان دانستند. این را بگذارید کنار #مردم_محوری و #عدالت_بنیانی تا منظومه فکری ایشان حول مفهوم محوری #اقتصاد_مقاومتی و #استحکام_ساخت_درونی_نظام تکمیل شود. همه این مولفهها، #غیرپولی است و در همه آنها، تفاوتهای آشکاری با رویکردهای متعارف اقتصادی وجود دارد. در اقتصاد متعارف لیبرالیستی، دانشبنیانی با اشتغالزایی جمعناپذیر است و رشد تولید (به #شیوه_انبوه مدنظر آنها) با مردممحوری و عدالتبنیانی در تعارض است و قس علی هذا!
۳. #اقتصاد_پولی میدان بازی ما در #اقتصاد_اسلامی نیست، اگرچه نظریات محکمی در نفی ربا و بازار پول و طلا داریم! به نظر بنده که از #شهید_صدر الهام گرفتهام، نقطه شروع ما در #اقتصاد_اسلامی، مسأله #توزیع_اولیه #منابع_طبیعی یا خدادادی ثروت است. بدون توزیع عادلانه این ثروتها، رشد تولید و مهار تورم هیچ دردی از مردم یعنی ولینعمتان انقلاب اسلامی، دوا نمیشود. رشد تولیدی که جیب سرمایهداران را پر کند و کنترل تورمی که سفره طبقه متوسط و ضعیف را تنگتر کند، قطعا مورد نظر حضرت آقا نیست!
۴. #توزیع_اولیه ثروتهای خدادادی یا همان #انفال یعنی حذف انحصارات دولتی و خصوصی بر این منابع و اینجا حوزه کوچکسازی دولت است، به شما آدرس غلط ندهند!
#توزیع_اولیه انفال یعنی گسترش #مالکیت در میان تودههای مردم و این یعنی افزایش انگیزه برای تولید و اشتغال توسط #آحاد_مردم و این یعنی مردممحوری به معنای واقعی کلمه، و این یعنی تزریق #عدالت در بنیانهای نظام اقتصادی.
#توزیع_اولیه انفال یعنی جهتدهی دانش و فناوری و پژوهشهای کاربردی به سمت بهینهسازی #تولید_خردمقیاس نه تزریق و ترویج فناوریهای انباشتی تکاثری سرمایهداری!
#توزیع_اولیه یعنی احیای ثروتها و عمران زمینها، یعنی رفع انحصار از زمین، آب و انرژی و این یعنی معنای حقیقی #آزادسازی.
۵. در #توزیع_اولیه، ابتکار عمل در دست اقتصاد اسلامی است، نظریه و مدل و راهبرد و سیاست فراوان داریم، به جای هدردادن نیرو و توان اندک رو به تزاید اقتصاددانان اسلامی در مسایل انحرافی کمبازده، روی این حوزه اساسی و مغفولمانده باید کار کنیم.
والسلام علی من اتبع الهدی
علی سعیدی
۱۰ فروردین ۱۴۰۲
🆔 @DrSaeedi
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
✅ پنج دستورالعمل مهار تورم و رشد تولید
1⃣ متوقف ساختن همه مکانیزمهای خودکار تورم زا از جمله قیمتگذاری دلاری نهادههای پالایشی، پتروشیمی و فولادی تولید داخلی، و مکانیزم کشنده خلق پول و توزیع ناعادلانه آن
2⃣ وضع مالیات سنگین بر فعالیتهای غیرمولد و انباشت ثروت (تسریع در تصویب طرح مالیات بر عایدی سرمایه و آحاد زیرساخت اجرایی آن) و مولدسازی واقعی داراییهای دولت
3⃣ تبدیل یارانه واردات به یارانه تولید و یکپارچه سازی نظام مالیاتی حمایتی
4⃣ سوق دادن نقدینگی به سمت تولید با اجرای طرحهایی همچون مشارکت بانکی-مردمی در احداث پتروپالایشگاه، انتشار صکوک مسکن و ....
5⃣ پیمان سپاری صددرصدی ارزی، مدیریت تقاضای ارز(محدودسازی واردات غیرضروری و طرح جایگزینی واردات نهادههای تولیدی) و تقویت حکمرانی ریال
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
هدایت شده از هنر حکمرانی و توسعه || محمد حق شناس
پیشنهادات #نئولیبرال_ها در اقتصاد جالب است، آن ها سیاست هایی را پیشنهاد می کنند که باعث فقیرتر شدن کارگران و طبقات ضعیف و ایجاد تورم بالا می شود(مثل حذف ارز ۴۲۰۰) سپس تحت فشار افکار عمومی برای کاهش تورم ایجاد شده نیز پیشنهاد سرکوب بیشتر دستمزد کارگران و درآمد طبقات ضعیف را می دهند! یعنی هم رفت و هم برگشت آن ها هر دو بریدن گوش #کارگران و #مستضعفان است!
🗒به هنر حکمرانی و توسعه بپیوندید👇
@hokmraniirani
هدایت شده از احمد نبویان
#سقوط_۳۰۰ساله
پیامدهای اجرای #لیبرالیسم_اقتصادی در دنیا
میزان مالکیت #مسکن
🛑 در آلمان، فرانسه، یونان، یونان، اسپانیا، پرتقال، اتریش و ... ۵۰٪ تا ۷۷٪ مردم مالک مسکن هستند. این آمار در ژاپن ۶۱.۲٪ است.
سوییس اجارهنشینترین کشور دنیا با ۵۶٪ مستأجر است.
این آمار در حالیست که خانههای یکمتری، فلت، چرخی، اشتراکی و آلونکی در اروپا جزو آمار مسکن محسوب میشود.
میانگین مساحت مسکن در انگلستان ۴۴ مترمربع است (این آمار بدون احتساب خانههای یکمتری و اشتراکی و ... است و با احتساب آنها، میانگین مساحت مسکن در این کشور به ۲۵ متر مربع میرسد).
توزیع مالکیت خانه براساس سن در انگلستان بصورت زیر است:
فقط ۱.۵٪ مالکان مسکن در بازه سنی ۲۵ تا ۳۵ سالگی قرار دارند،
و ۶۲٪ مالکان مسکن بالای سن ۶۵ سالگی صاحبخانه شدهاند.
✅ میزان مالکیت مسکن در ایران ۷۷٪ است.
میانگین مساحت مسکن در ایران طبق آمار سرشماری نفوس و مسکن، ۱۶۰ متر مربع است. ۹۰٪ واحدهای مسکونی در ایران بیش از ۵۰ متر
و ۷۰٪ آنها بیش از ۷۵ متر مساحت دارند.
یعنی تقریباً ۹۰٪ ایرانیها در خانههای با مساحت بالاتر از میانگین مساحت مسکن در اتحادیه اروپا، زندگی میکنند.
🎤 برگرفته از سخنرانی سیدامیرحسین حسینی در کانال روایت فتح
@ahmad_nabavian
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
برخی دوستان و مخاطبان دلسوز از اینکه متفکران اقتصاد اسلامی در مسائل اقتصادی هم نظر نیستند نگران شده اند.
در اینجا اما میتوان مسئله را متفاوت دید.
پیش از اینها در شرایطی بودیم که اساسا اقتصاد اسلامی شنیده نمیشد و کاملا از گفتمانها کنار گذاشته شده بود. اما امروز چند گفتمان در اقتصاد اسلامی هم وجود دارد و هم شنیده میشود. این یعنی اقتصاد اسلامی از انزوای اجباری خارج شده است. این یعنی طلیعه حضور سیاستگذارانه در محیط اقتصاد اسلامی.
این که به جای یک گفتمان، چند گفتمان وجود دارد هم لزوما در عصری که به امام دسترسی نداریم، اتفاق بدی نیست. محملی است برای تضارب آرا و همین تضارب است که اندیشه اقتصاد اسلامی را رشد میدهد. کما این که درون حوزه اختلاف فتوا وجود دارد. و همین اختلاف فتاوا است که جامعه علمی را در حوزه تحرک داده است.
به موازات خروج اقتصاد اسلامی از انزوا، شاهد آن هستیم که تعداد بسیاری از اهالی اندیشه و دانشپژوهان در حال ورود به عرصه مطالعات اقتصاد اسلامی هستند. این خود نشان از آیندهای اثربخشتر برای این دانش الهی است.
لذا به نظر میرسد، مسئله فوق، یک فرصت تاریخی برای حرکت به سمت و سوی تمدن اسلامی است.
☘️کانال تحلیل های اقتصادی دکترحمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از اقتصاد کلان، دکتر بخشی
قطعا آقای دکتر جبرائیلی و آقای دکتر مقصودی و همراهان و همفکران محترم ایشان که دوستان بنده نیز هستند، در این عرصه، سربازان جبهه اقتصاد اسلامی و از رویش های جمهوری اسلامی اند که با همه توان، تلاش و مجاهدت میکنند و شجاعانه درحال نقد نظریه متعارف سرمایهداری اند. شایسته نیست این عزیزان خدوم را مقابل نیزه بدانیم.
نیزه ما و نیزه این دوستان عزیزم، رو به سوی دشمن است انشاالله و دشمن ما نظریه متعارف پولسالاری و سرمایه سالاری است که مبتنی شده بر اصالت پول و بهره
که له شدن فقرا را طبیعت اقتصاد تلقی میکند و برایش نظریه پردازی میکند.
اینجانب قبل از نقدم، حین نقدم و پس از نقدم، دست این عزیزان را میبوسم.
همینطور عزیزان مدافع پولطلا که مورد نقد اینجانب واقع شدهاند و البته فریادشان بر سر خلق پول اعتباری بلند است نیز در همین جبهه هستند و از برکات همین نظام مقدس اند.
همه این عزیزان، خود را مقابل ربا میدانند و هرگز دنبال تبعیت و زمینهسازی برای نظریه پولسالاری نیستند.
این تضارب آراء را مبارک بدانيم و مفتخر باشیم که انشاالله در جبهه خدا علیه ربا هستیم.
ان تنصرالله ینصرکم
من کان للَّه کان اللَّه له
رسول بخشی دستجردی
دانشگاه اصفهان
۱۰ فروردین ۱۴۰۲
@drbakhshi_eghtesadekalaan
هدایت شده از پرفسور مسعود درخشان
28.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹بعد از انقلاب یکبار بانکهای خصوصی تعطیل شدند اما در دهه هفتاد با فریبکاری دوباره آرامآرام احیا شدند.
🔸نرخ بهره باید صفر شود تا بانکداری بدون ربا محقق شود
🔹باید مثل امام، به جای اصلاح در چارچوب، چارچوبها را تغییر دهیم!
💠 @profderakhshan
هدایت شده از احمد نبویان
#سقوط_۳۰۰ساله
پیامدهای اجرای #لیبرالیسم_اقتصادی در دنیا
سطح دسترسی مردم به #بهداشت_اولیه
🛑 وزارت بهداشت آمریکا به نقل از سازمان ملل:
حدود ۱.۷ میلیارد نفر در دنیا فاقد بهداشت اولیه هستند، به این معنا که امکان دسترسی به دفع ایمن زبالههای انسانی(ادرار و مدفوع خود) را ندارند.
۲.۳ میلیارد نفر در دنیا فاقد بهداشت اولیه هستند به این معنی که امکانی برای شستن دست با آب و صابون ندارند.
حدود ۳.۶ میلیارد نفر(نیمی از مردم دنیا) به سرویس بهداشتی در منزل مسکونی خود دسترسی ندارند.
نزدیک به ۵۰۰ میلیون نفر در دنیا، در فضای باز عمومی اجابت مزاج انجام میدهند.
یورواستات(مرکز آمار اتحادیه اروپا):
۱۵٪ خانههای اروپایی فاقد دستشویی و حمام است.
✅ این درحالی است که اساسا مشکلات اینچنینی برای مردم ایران قابل تصور نیست و چالشهای بهداشت اولیه در ایران در سطحی بالاتر و از قبیل موارد زیر است:
روستاها دسترسی به مرکز بهداشت در فاصله نزدیک دارند یا خیر؟
سطح دسترسی مردم به بیمارستان و امکانات بهداشتی چقدر است؟
آیا پزشک متخصص و حاذق در همه شهرها داریم؟
خدمات پرستاری در بیمارستانها مناسب است یا خیر؟
دارو گران است یا ارزان؟
🎤 برگرفته از سخنرانی سیدامیرحسین حسینی در کانال روایت فتح
@ahmad_nabavian
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
رد برخی مصوبات مجلس مثل "واردات خودروهای کارکرده"، "مثتثنی شدن محصولات باغی از #پیمان_سپاری_ارزی" و... توسط هیأت عالی مجمع تشخیص مصلحت نظام با استدلال مغایرت با سیاستهای کلی نظام نشان داد که زمان دهن کجی به سیاستهای کلی نظام که برای هم جهت کردن بردارهای نه لزوماً هم جهت تدوین شدهاند، به پایان رسیده است.
توضیح اینکه طی 3 دهه گذشته، بیش از 40 سیاست کلی در موضوعات مختلف توسط رهبری و با هدف باثبات و قابل پیش بینی کردن رفتار حاکمیت ابلاغ شده اند و وظیفه هیات عالی مجمع تشخیص مصلحت نظام مراقبت بر رعایت این سیاست ها در مصوبات دولت و مجلس است.
به کانال اقتصاد کاربردی بپیوندید 👇
https://eitaa.com/DrRezaGholami
هدایت شده از دکتر علی سعیدی
۱. حکمرانی در اقتصاد اسلامی #قاعده_محور است، نه لزوما پیامدگراست و نه لزوما وظیفهگرا. این نوع حکمرانی، بر خلاف دیدگاههای سکولار، فرمال و صوری نیست بلکه محتوا بر قالب غلبه دارد.
۲. برخی از قواعد بر نتیجه تاکید دارد مثل #قاعده_حفظ_نظام یا #رفع_فقر، یعنی اگر تمام وظایف شرعی و اصول اخلاقی اسلامی رعایت شود ولی نظام اسلامی تضعیف شود یا حفظ و تقویت نشود، یا فقر از جامعه ریشهکن نشود، مقصود شارع محقق نشده و تکلیف شرعی انجام نشده است. اما برخی از قواعد، کاری به نتیجه ندارد بلکه یک وظیفه مشخصی را تعیین کرده است که در هر حال و با هر نتیجهای باید به آن پایبند بود، مثل #حرمت_ربا یا #منع_تداول_ثروت در دست اغنیا، یعنی رباخواری و تداول ثروت در دست اغنیا حتی اگر باعث رشد تولید و مهار تورم هم بشود باز حرام است.
۳. هر قاعده نظر به موضوع خاصی است و قلمرو مشخصی دارد یعنی اینطور نیست که یک قاعده به تنهایی بتواند همیشه و در همه حال و در هر شرایطی به کار گرفته شود. حدود و ثغور هر قاعده در جریان کشف آن از کتاب و سنت و در تطبیق آن با عینیت مشخص میشود. این یک سطح از دانش حکمرانی اسلامی است.
۴. به دلیل پیچیدگیهای زندگی اجتماعی و تحولات و تطورات آن در طول زمان، بسیار رخ میدهد که این قواعد حکمرانی هنگام اجرا با هم #تعارض پیدا کنند. رفع این تعارضات و اولویتبندی آنها و تعیین تقدم و تأخر آن، سطح دیگری از دانش سیاستگذاری و حکمرانی اسلامی در نظام ولایت فقیه است.
۵. در موضوع شعار سال، بین دو قاعده حرمت خلق پول و وجوب حفظ نظام تعارض رخ داده است. در حرمت خلق پول، دو استدلال متفاوت وجود دارد: یکی با تمسک به #نظریه_مقداری_پول، از آن جهت خلق پول را حرام میداند که باعث تورم و کاهش ارزش پول ملی میشود، دوم از آن جهت که خلق پول فینفسه و ذاتا #ناعادلانه و دزدی است، حرام است. دلیل اول پیامدگرایانه است و با زیر سوال رفتن نظریه مقداری پول، قابل دفاع نخواهد بود اما دلیل دوم، وظیفهگرایانه است و کاری به نتیجه ندارد. این دلیل و اثبات ظالمانه بودن آن جای تامل دارد و به راحتی نمیتوان آن را نادیده گرفت. البته در این زمینه، این ملاحظه وجود دارد که خلق پول توسط چه کسی و برای چه کسی و به چه منظوری حرام است. آیا بین خلق پول دولتی و خصوصی تفاوتی نیست؟ آیا بین اینکه پول خلق شده به دست فقرا و مستضعفان برسد یا به دست اغنیا و سرمایهداران، تفاوتی وجود ندارد؟ آیا بین اینکه پول خلق شده در جهت تقویت نظام قرار بگیرد یا تضعیف آن، تفاوتی نیست؟! و قس علی هذا.
۶. شرایطی را در نظر بگیرید که حفظ و تقویت نظام مستلزم خلق پول از هیچ باشد و با فرض اینکه بپذیریم خلق پول حرام است، در این صورت چه باید کرد؟!
«باید عرض کنم حکومت، که شعبه ای از ولایت مطلقه رسول اللَّه- صلی اللَّه علیه و آله و سلم- است، یکی از احکام اولیه اسلام است؛ و مقدم بر تمام احکام فرعیه، حتی نماز و روزه و حج است. حاکم می تواند مسجد یا منزلی را که در مسیر خیابان است خراب کند و پول منزل را به صاحبش رد کند. حاکم می تواند مساجد را در موقع لزوم تعطیل کند؛ و مسجدی که ضِرار باشد، در صورتی که رفع بدون تخریب نشود، خراب کند. حکومت می تواند قراردادهای شرعی را که خود با مردم بسته است، در موقعی که آن قرارداد مخالف مصالح کشور و اسلام باشد، یکجانبه لغو کند. و می تواند هر امری را، چه عبادی و یا غیر عبادی است که جریان آن مخالف مصالح اسلام است، از آن مادامی که چنین است جلوگیری کند. حکومت میتواند از #حج، که از #فرایض مهم الهی است، در مواقعی که #مخالف_صلاح_کشور_اسلامی دانست موقتاً جلوگیری کند.» (۲۱ دی ماه ۶۶ | روح اللَّه الموسوی الخمینی)
و من اضافه میکنم، حداقل به عنوان یک فرض، حکومت میتواند از خلق پول، حتی اگر حرمت شرعی آن اثبات شود، #در_موقع_لزوم برای حفظ و تقویت نظام یا به تعبیر مقام معظم رهبری، برای #استحکام_ساخت_درونی_نظام استفاده کند!
اگر عمری باشد، در آینده درباره دلایل حرمت خلق پول و محدوده آن و همچنین رابطه حفظ نظام با نوع خاصی از خلق پول در اوضاع فعلی، بیشتر خواهم نوشت.
🆔 @DrSaeedi
هدایت شده از احمد نبویان
جلوگیری از واردات خودرو دست دوم،
به کام مافیای خودرو؟؟؟ یا به نفع مردم؟؟؟
طبق بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی، نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام از صلاحیتهای مقام معظم رهبری است که ایشان در مورخ ۱۳۷۷/۰۱/۱۷ این امر را به مجمع تشخیص مصلحت نظام واگذار کردهاند.
لذا مجمع تشخیص وظیفه دارد پس از تصویب قوانین در دولت و مجلس، تطابق آن با سیاستهای کلی نظام ابلاغی از سوی رهبری را بررسی و در صورت مغایرت، آن را ابطال کند تا چارچوب کلی قوانین در کشور همراستا و همسو گردد و از اقدامات متعارض و متناقض جاوگیری شود.
در شرایط فعلی که #جنگ_ارزی بر کشور تحمیل و با کمبود ارز جهت تأمین مایحتاج اساسی مردم (از قبیل نهادههای دامی، اقلام کشاورزی، مواد اولیه تولید و دارو و ...) روبرو هستیم و سیاست کلی نظام «اجتناب از صرف ذخایر ارزی در موارد غیرضروری» میباشد، مصوبه واردات خودرو دست دوم در قانون بودجه ۱۴۰۲ که موجب خروج حجم زیادی ارز از کشور میگردید، قطعاً خلاف مصلحت و سیاست کلی نظام بود که بدرستی توسط هیأت عالی نظارت مجمع تشخیص شناسایی و در جهت منافع ملت، ابطال گردید.
طبیعیست که #کاسبان_گرانی_دلار و #مافیای_واردات_خودرو بعنوان اصلیترین زیاندیدگان این اقدام به موقع مجمع تشخیص، دست به سیاهنمایی و تخریب و فریب مردم بزنند.
احمد نبویان 👈 عضو شوید
@ahmad_nabavian
هدایت شده از احمد نبویان
#سقوط_۳۰۰ساله
پیامدهای اجرای #لیبرالیسم_اقتصادی در دنیا
#گرسنگی
🛑 سازمان بهداشت جهانی:
بیش از ۲ میلیارد نفر در دنیا دسترسی منظم به غذا ندارند. از این میان، ۸۲۰ میلیون نفر گرسنهاند.
گزارش قرائتشده در سال ۲۰۰۸ در کنگره آمریکا:
۴۹ میلیون نفر در آمریکا گرسنهاند به این معنا که از دسترسی یا عدم دسترسی به وعده غذایی بعدی خود بیاطلاع هستند.
طبق آمار فائو گرسنگی جهان را میتوان با ۲۶۵ میلیارد دلار از بین برد. در حالیکه بودجه دفاعی آمریکا در سال ۲۰۱۸، ۶۶۸ میلیارد دلار بوده است.
دخل و خرج عمومی مردم در انگلستان:
متوسط درآمد سالانه یک کارمند تمام وقت در سال ۲۰۲۲ معادل ۳۳ هزار پوند بوده است. و متوسط هزینه زندگی او، ۳۶ هزار پوند.
✅ دخل و خرج عمومی مردم در ایران:
طبق آمار رسمی مرکز ملی آمار ایران در سال ۱۴۰۰،متوسط درآمد سالانه یک خانوار شهری در ایران ۱۱.۲ میلیون تومان و میانگین هزینههای آن ۹.۴ میلیون تومان است.
و میانگین درآمد یک خانواده روستای ۶.۳ میلیون تومان و میانگین هزینههای آن ۵.۲ میلیون تومان است.
یعنی تقریباً درآمد خانوارهای ایرانی، تقریباً کفاف نیازهای اولیه زندگی را میدهد.
🎤 برگرفته از سخنرانی سیدامیرحسین حسینی در کانال روایت فتح
@ahmad_nabavian
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
اقتصاد ليبرال و به قول خودشان آزاد، يعنى آزاد براى سرمايه دار، اما زندان و حبس و فشار براى طبقه مظلوم و فقير. بزرگترين دليل بر غلط بودن اقتصاد به اصطلاح ليبرال همين حوادثى است كه امروز در اروپا و به شكل ديگرى در آمريكا وجود دارد | رهبر حکیم انقلاب اسلامی
@syjebraily
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
⁉️چرا واردات خودرو نه باعث کاهش قیمت است
نه عامل تنظیم بازار؟!
🔷 دقیقا برای حل چه مشکلی
باید واردات خودرو داشته باشیم؟
🖊سید امیرحسین حسینی/پژوهشگر اقتصادی
لینک یادداشت: http://fdn.ir/71817
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
⁉️چرا واردات خودرو نه باعث کاهش قیمت است نه عامل تنظیم بازار؟! 🔷 دقیقا برای حل چه مشکلی باید واردا
این متن برای سال گذشته و اعداد به همان تناسب پایینتر است. اما فکر میکنم استدلال آن روشن باشد و شما را به مطالعه آن دعوت میکنم🌷
هدایت شده از یادداشتِ اقتصادی | مجتبی غفاری
✅بیانات حضرت آقا در مورد علمِ منحرفِ سرمایهداری
شما امروز لحن کسانی را که بر کرسیهای سیاسیای سوارند که پایههای آن بر روی سرمایه و علم منحرف - سرمایهداری - قرار گرفته، ببینید.
حالا در قله قدرتهای غربی، امریکاست. کرسی قدرت پایههایش بر روی کارتلها و تراستهای سرمایهداران قرار دارد و ابزارش علم است.
از سلاح به وسیله علم استفاده میکنند؛
از جاسوسی و دزدی اطلاعات به وسیله علم استفاده میکنند؛
از زد و بند در جاهای مختلف دنیا به وسیله علم استفاده میکنند ... مَستند ... مست ...
دو مستی در اینهاست؛ مستىِ هواپرستی، مستىِ قدرت. آدمی که یک مستی داشته باشد، نمیشود چیزی در مغزش فرو کرد؛ وقتی دو مستی به سراغ کسی بیاید، که واویلاست!
هم از آن زهرماریهای سگی بخورد مثلاً، هم قرص اکستازی؛ اینها هر دو را خوردهاند!
حالا شمشیر علم هم دست اینهاست. بایستی با شیوه هنرمندانه و با مانور خردمندانه، اینها را گرداند و به زمین زد؛ و انشاءاللَّه به زمین میزنیمشان.
توجه داشته باشید که ما دنبال این علم نیستیم. ما دنبال علمی هستیم که ما را به معنویت، به انسانیت، به خدا، به بهشت نزدیک کند (بیانات در دیدار نخبگان جوان، 1386/6/12).
🇮🇷یادداشتِ اقتصادی | مجتبی غفاری
@MojtabaGhafari
هدایت شده از احمد نبویان
#سقوط_۳۰۰ساله
پیامدهای اجرای #لیبرالیسم_اقتصادی در دنیا
میزان #احساس_رضایت از زندگی و خوشبختی
🛑 یورواستات(مرکز آمار اتحادیه اروپا):
در اروپا از هر ۱۴ نفر یک نفر افسردگی مزمن دارد و افسردگی اولین عامل خودکشی است و سالانه ۱۲۰ هزار نفر به این دلیل جان خود را از دست میدهند.
یونیسف:
خودکشی دومین عامل مرگومیر جوانان اروپایی است و پسرها دوبرابر دخترها خودکشی میکنند.
تقریباً از هر ۵ پسر اروپای ۱۵ تا ۱۹ ساله، یک نفر دچار اختلالات روانی است.
۹ میلیون نوجوان ۱۰ تا ۱۹ ساله با اختلالات روانی زندگی میکنند. نیمی از این موارد را اضطراب و افسردگی شکل میدهد.
🛑 اگر زندگی شاد و مرفه و رویایی اروپاییها آنگونه باشد که رسانهها برای مردم ما تصویر میکنند، این حجم از افسردگی و خودکشی ناشی از چیست؟
🎤 برگرفته از سخنرانی سیدامیرحسین حسینی در کانال روایت فتح
@ahmad_nabavian
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
31.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💡وبینار آنچه از اقتصاد ایران نمیدانیم!(قسمت دوم)
⚠️چرا حقوق و دستمزد معلمان و کارگران افزایش نمی یابد؟ دلیل عدم اجرای رضایتمندانه رتبه بندی فرهنگیان چه بود؟
⚠️عملکرد یکساله اجرای سیاست افزایش ۵۷درصدی دستمزد کارگران چطور بوده است؟
⚠️چه کسانی عامل ایجاد تورم در کشور هستند و اقتصاددانها چگونه به ما دروغ میگویند؟
⚠️عوامل ایجاد شکاف طبقاتی و تورم در کشور چگونه با وارونه نمایی خود را پاک نشان داده و تقصیر را گردن مردم می اندازند؟
🎥سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
💡وبینار آنچه از اقتصاد ایران نمیدانیم!(قسمت دوم) ⚠️چرا حقوق و دستمزد معلمان و کارگران افزایش نمی
مهم برای تبیین ریشه وقایع اخیر حقوق و دستمزد فرهنگیان
هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
📌احتمالا به گوش تان، تعبیر «بچه های شیکاگو» رسیده است!
💡با ما همراه شوید و موارد زیر را مشاهده کنید تا با حقیقت آشنا بشوید!
⚠️مطالبی که درباره نفوذ علمی در اینجا مشاهده می کنید، شاید در کمتر جایی بتوانید پیدا کنید!
مقاله « بچههای شیکاگو؛ از سانتیاگو تا تهران»
معرفی ماموریت بخش تحقیقات بنیاد HAND
اهداف بنیاد HAND
ارتباط بنیاد های HAND، PARSA، NIAC و پروژه های مختلف نفوذ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی در ایران
کمک های 10 هزار تا 50 هزار دلاری بنیاد HAND به شورای روابط خارجی CFR!!!
لیست کمک های مالی بنیاد HAND به موسسات مختلف در سال 2014
کمی بیشتر در مورد نوشین هاشمی و همسرش، فرزاد ناظم بدانیم!
تامین مالی بورسیه ها توسط بنیاد HAND از طریق صندوق بورسیه تحصیلی ایران و آمریکا (IASF)
بخشی از اسناد بچههای شیکاگو
لیست افراد بورسیه شده توسط موسسه HAND در طی این سال ها
۴ قدم IMF برای فروپاشی اقتصاد کشورها از زبان کارمندان سابق IMF و برنده نوبل اقتصاد
اگر واقعا خیالمان راحت است که نفوذ در کشور وجود ندارد، باید فاتحه برای خودمان بخوانیم!!!
جوابیه بر اظهارات متناقض دکتر مدنی زاده: نوشته شده توسط جمعی از فعالان جهادی جبهه علمی انقلاب اسلامی
نوشین هاشمی و پروژه نفوذ کارآفرینی در ایران!
بنیاد کارنگی و وارتان گریگوریان
ابراز ارادت نوشین هاشمی به وارتان گریگوریان
نوشین هاشمی و ورود به هوش مصنوعی!
مستند دکترین شوک؛ تجربه «بچه های شیکاگو» در شیلی
نفوذ اقتصادی،فرهنگی و سیاسی جریان نئولیبرال در ایران به بیان دکتر شهریار زرشناس
تجربه «بچه های شیکاگو» در شیلی، در کتابی که به عنوان جهاد تبیین از آن استفاده می کنیم!
〽️همچنین هشتگ های زیر را می توانید مشاهده کنید.
#بچه_های_شیکاگو
#نئولیبرالیسم
#بحران_نیلی
#بنیاد_HAND
#بنیاد_پارسا
#بنیاد_کارنگی
#نوشین_هاشمی
#راکفلر
#HAND
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
جوابیه جمعی از فعالان جهادی جبهه علمی انقلاب اسلامی.pdf
255.2K
⚠️جوابیه بر اظهارات متناقض دکتر مدنی زاده
✍🏻نوشته شده توسط جمعی از فعالان جهادی جبهه علمی انقلاب اسلامی
📌مدنیزاده و بنیاد HAND
📌اعترافات صریح نوشین هاشمی در حضور بنیاد صهیونیستی راکفلر
📌وجود اسناد از سال 2004
📌ارتباطات مدنی زاده با کنفرانس IIEA
📌ارتباطات بسیار بنیاد HAND با وزارت امور خارجه آمریکا!
📌دانشجو چشم و گوش بسته به چه درد می خورد!؟
📌اسناد ارتباطات بنیاد HAND از سال های 2004 تا 2013
📌ارجاع دانشجویان توسط موسسه حامی به بنیاد HAND با وجود آشکار شدن ماهیت بنیاد HAND!
📌مصادره به مطلوب مواضع رهبری توسط مدنی زاده
📌ارتباطات مدنی زاده با کنفرانسهای اقتصادی بنیاد HAND
📌بروید اقتصاد سیاسی حاکم بر فضای دانشگاه شیکاگو را دوباره مطالعه کنید!
📌آقای مدنی زاده! از نوشین هاشمی گله مند باشید! نه از نخبگان انقلابی!
〽️توجه: مقاله حاوی مطالب بسیار مهم می باشد. حتما کامل مطالعه شود.
#نئولیبرالیسم
#بچه_های_شیکاگو
#بنیاد_HAND
#نوشین_هاشمی
#مدنی_زاده
#راکفلر
@jebhetse
افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
⚠️جوابیه بر اظهارات متناقض دکتر مدنی زاده ✍🏻نوشته شده توسط جمعی از فعالان جهادی جبهه علمی انقلاب ا
برای آشنایی با ماجرای بچههای شیکاگو، مطالعه این نامه بسیار مفید خواهد بود.