هدایت شده از عصر زنان
#یادداشت | #اختصاصی
🔺 مراجعه به ویدئو
♦️مبارزه با نمادهای مبارزه
✍🏼 | خانم مریم اردویی
🔹بعد از اجرایی شدن طرح عفاف و حجاب که همزمان با عملیات وعده صادق رقم خورد، کلیپی از صحنهی اهدای گل یک بانو به نیروهای انتظامی به ضمیمهی گفتگویی از این بانو با مجریان این طرح در شبکههای مجازی وایرال شد: « از دیشب که ایران اسرائیل رو زده، خیلی خوشحالم. میشه منم مثل شما بشم؟ بهم بگید باید چکار بکنم؟» «باهاش صحبت کردیم که اگه دوست داشته باشی میتونی چادر سر کنی.» برخی در واکنش به این پیشنهاد موضعی قابل تأمل داشتند. مثلا شخصی نوشته بود: «یعنی هرکی قراره شبیه شما باشه باید چادر سر کنه؟» به نظر میرسد چادر در اذهان برخی جایگاه مبارزاتی و هویتی خود را از دست داده است. به زعم نگارنده پیشنهاد چادر در این موقعیت نه تنها پیشنهاد نابجایی نیست، بلکه از قضا در جایی که صحبت از تقابل با استکبار در میان است باید چادر را به عنوان لباس رزم پیشنهاد داد. کسی که بخواهد در خط مقدم مبارزه با دشمن قرار گیرد باید خودش را به مهمترین نماد این مبارزه مسلح کند. پوششی که قدمت مبارزه با آن به دههها قبل باز میگردد. اگرچه تاریخ شروع علنی این مبارزه به کشف حجاب رضاخانی بازمیگردد اما کمتر کسی از دشمنیهای پنهان و آشکار پهلوی دوم با چادر و مبارزات نرم او برای حذف آن سخن گفته است.
🔸آذر ماه سال 55 بود که در شورای فرهنگی امور اجتماعی نخستوزیری طرحی برای حذف چادر از پوشش زنان ارائه میشود. گزینههای روی میز این طرح راهکارهایی درازمدت و کوتاه مدت به منظور مبارزه با چادر است. تأکید بر استفاده از ظرفیت رسانههای گروهی و نفوذ کلام روحانیون شناختهشده در جهت تفکیک مفهوم حجاب از چادر از جمله راهکارهای بلندمدت است. یکی از بندهای این سند به چگونگی استفاده از ظرفیت تلویزیون اختصاص مییابد: «بهرهگیری از سهم تلویزیون در بزرگداشت پوشاک محلی و نشاندادن جنبههای دست و پاگیر چادر» برای اهداف کوتاهمدت نیز گامهایی اجرایی طراحی میشود که شامل یازده بند تحریمی-تنبیهی و دو بند تشویقی برای حذف چادر از پوشش زنان است. اشرف پهلوی که ریاست سازمان زنان ایران به عنوان یک سازمان فمنیستی را در زمان پهلوی دوم بر عهده دارد در مصاحبهای با مجله زن روز در سال 55 میگوید: «یکی از مظاهر تهماندههای ارتجاع فکری ادامه چادر به سرکردن است...به سازمان زنان دستور دادهام که بررسی کنند و ببینند این حرکتِ بخصوص از کجا سرچشمه گرفته است؛ زیرا من چیزی به نام «چادر» را در جامعهی ایران قبول ندارم و لغت «چادر» را اصلا رد میکنم.»
🔹رهبر انقلاب بارها در بیانات خود به اهمیت جایگاه چادر به عنوان نماد هویت ملی اشاره میکنند: « توجه کنید که هیچ بحثی در این زمینههای مربوط به پوشش زن از هجوم تبلیغاتی غرب متأثر نباشد؛ اگر متأثر از آن شد خراب خواهد شد. مثلاً بیاییم با خودمان فکر کنیم که حجاب داشته باشیم اما چادر نباشد؛ این فکر غلطی است. نه این که من بخواهم بگویم چادر نوع منحصر است؛ نه من میگویم چادر بهترین نوع حجاب است؛ یک نشانهی ملی ماست.» حتی نسبت به نقشهی گام به گام دشمن در جهت حذف چادر هشدار میدهند: «شما خیال کردهاید که اگر ما چادر را کنار گذاشتیم، فرضا آن مقنعهی کذایی و آن لباسهای «و لیضربن بخمرهن على جيوبهن» و همانهایی را که در قرآن هست درست کردیم دست از سر ما بر میدارند؟ نه آنها به این چیزها قانع نیستند؛ آنها میخواهند همان فرهنگ منحوس خودشان عینا اینجا عمل بشود.»
🔸البته دشمنی با نمادهای هویتی مسلمانان تنها به چادر منحصر نمیشود. چفیه نیز که نماد مقاومت و هویت فلسطینیان است از این گزند مصون نمانده و مورد دستبرد طراحان لباس اسرائیلی قرار گرفته تا از معنای مبارزاتی تهی شود. یک طراح اسرائیلی در سال 2015 در قالب برگزاری فشنشویی در تلاویو از لباسهایی با طرح چفیه رونمایی میکند که نه نوع طراحی لباسها نسبتی با هویت زن مسلمان فلسطینی دارد و نه استفادهکنندگان آنها نسبتی با اسلام و مقاومت. شرکت لوئی ویتون نیز طرح چفیه را برای صنعت مد مورد استفاده قرار میدهد. گاردین در سال 2019 طی مقالهای مینویسد: «چفیه نماد مبارزاتی فلسطین قربانی مد میشود.»
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐 |@asrezanan_ir|
نوشتهها
#یادداشت | #اختصاصی 🔺 مراجعه به ویدئو ♦️مبارزه با نمادهای مبارزه ✍🏼 | خانم مریم اردویی 🔹بعد از ا
سعی کردم در یک یادداشت و با تجمیع مطالبی که گاه گاه در کانال قرار دادم به اهمیت چادر و خطری که این پوشش هویتبخش رو تهدید میکنه بپردازم. متاسفانه چیزی که در مواجهه با برخی افراد مذهبی و حتی انقلابی شاهد بودم اینه که به علت هجومی که از سمت گفتمان غربی به سمت کشور اومده و چالش تحمیلی حجاب عدهای رو به صرافت جذب حداکثری به این باور رسونده که حجاب باشه چادر هم نبود مهم نیست. حتی با توسل به این حرف که حجاب صرفا چادر نیست تفاوتی بین چادر و دیگر انواع پوشش قائل نیستند، در حالیکه چادر همیشه و به ویژه در عصر کنونی دلالتی بالاتر از صرفا حجاب و پوشش داره و یک نوع لباس رزمه که دلالت سیاسی داره و ارتباط مستقیم با اسلام سیاسی مبارزاتی داره، فلذا در نشر این یادداشت اگر صلاح میدونید یاری کنید. مخاطب این یادداشت زنان انقلابی و چادری است که ممکن هست بدون توجه به اهمیت و جایگاه چادر از خط مقدم عقبنشینی و عباپوش شوند. معتقدم عبا الان رقیب جدی برای چادر محسوب میشه.
هدایت شده از «آیهجان»
🔻حقهای به نام بدن اشتباهی
✍🏻 مریم اردویی
«شما مردی هستید که اشتباهی در بدن یک زن گیر افتادید» اگر یک روانشناس چنین جملهای را به شما بگوید یا اگر هنگام تولد فرزندتان در بیمارستان بگویند: «جنسیت کودک نباید درج شود» چه حسی به شما دست میدهد؟
شنیدن این جملات شاید برای شما عجیب به نظر برسد. اما امروزه برخی روانشناسان در آمریکا از این دست نسخهها برای مراجعهکنندگانشان میپیچند و جامعهی پزشکان از درج جنسیت نوزاد در گواهی تولد جلوگیری میکنند و میگویند «ما نمیدونیم جنیستشون چیه تا خودشون بزرگ بشن و انتخاب کنند». بله همینقدر مضحک!
البته این حرفها را در قالب نظریهای شبهعلمی میزنند به نام «سیالیت جنسی». نظریهای که میگوید جنس جدای از جنسیت است؛ یعنی ممکن است کسی با ظاهری کاملا مردانه، تصور کند یک زن درونش گیر افتاده و بدنش اشتباهی به شما میگوید که او یک مرد است!
بر همین مبنا اگر کسی خودش را ترنسجندر(کسی که هویت جنسیتیاش با جنسیت فیزیولوژیکش که در هنگام تولد با آن شناخته شده متفاوت است) میداند شما موظفید به نظر او احترام بگذارید و در به کار بردن ضمیر he یا she احتیاط کنید. حتی هنگام تماشای انیمیشنها کاربرد درست ضمایر به شما یادآوری میشود!
اما قضیه به اینجا ختم نمیشود، بلکه این نظریه بازار جراحانی را نیز داغ کرده که با عملهای تغییر جنسیت کاسبی میکنند. داروسازهایی که با ساخت بلاکرهای هورمونی بلوغ و تزریق آن به کودکان مانع بروز صفات ثانویهشان میشوند و از عوارض آن مثل پوکی استخوان و سرطان چیزی نمیگویند. اسفبارتر آنکه گاهی این تزریق بدون هماهنگی با والدین انجام میشود و اگر بدانند و شکایت کنند، متهمند.
بله تمام این فجایع در کشوری رقم میخورد به نام آمریکا که خیلیها آن را مهد تمدن میدانند. در حالیکه قرآن نظر دیگری دارد:
لَآمُرَنَّهُمْ فَلَيُغَيِّرُنَّ خَلْقَ اللَّهِ وَمَنْ يَتَّخِذِ الشَّيْطَانَ وَلِيًّا مِنْ دُونِ اللَّهِ فَقَدْ خَسِرَ خُسْرَانًا مُبِينًا
(شیطان گفت) امر کنم تا خلقت خدا را تغییر دهند، و (ای بندگان بدانید) هر کس شیطان را دوست گیرد نه خدا را، سخت زیان کرده زیانی آشکار.»
نساء، ١١٩
🎞️ برشی از مستند «زن چیست؟»
@ayehjaan
نوشتهها
🔰مهمتر از قیام موشکها، قیام امتها است شما را نمیدانم اما من معتقدم ایران میتواند با یک موشک بزن
📹 رهبر انقلاب در دیدار جمعی از فرماندهان: موضوع اصلی در قضایای اخیر اثبات ظهور قدرت اراده ملت ایران و نیروهای مسلح در عرصه بینالمللی است نه تعداد موشکهای شلیک شده و یا به هدف اصابت کرده است
@aghletarif
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب در دیدار جمعی از فرماندهان: موضوع اصلی در قضایای اخیر اثبات ظهور قدرت اراده ملت ایران و نیروهای مسلح در عرصه بینالمللی است نه تعداد موشکهای شلیک شده و یا به هدف اصابت کرده است
💻 Farsi.Khamenei.ir
یک توییت بینظیر از یک عرب غیرایرانی
_ ایران روسیه را از دست غرب نجات داد _ بوسنی و هرزگوین را از دست صربها نجات داد
_ عراق را از دست داعش نجات داد
_ لبنان را از دست صهیونیستها نجات داد
_ سوریه را از جنگ داخلی و تجزیه نجات داد
_ ونزوئلا را از محاصره آمریکا نجات داد
_ یمن را یک بار برای همیشه از دست عربستان و غرب نجات داد
_ قطر را زمانی که میخواست سرنگون شود از دست عربستان نجات داد
_ زمانی که کشورهای حوزه خلیج فارس ابزار خود را به داخل ترکیه منتقل کردند، اردوغان را از یک کودتا نجات داد
و غزه را از دست رژیم صهیونیستی نجات خواهد داد
ایران همچنان تنها کشور جهان است که در مقابل استکبار می ایستد و از همه مستضعفان حمایت می کند
@aghletarif
50.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک کار فوقالعاده تمیز فرهنگی👌 که هم هویت میده، هم جهت، هم بصیرت
همینطور هدف و مسیر درست را مشخص می کنه.
این یعنی نهایت بهرهبرداری از ظرفیت شعر به مثابه رسانه بدون خروج از چارچوب شرع
کیفیت اصلی کلیپ
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز صبح توی حرم حضرت معصومه س، وقتی مداح داشت دعای ندبه میخوند، وقتی به فرازهای «این این» رسيد دعا کرد برای نابودی دستهایی که به دنبال بی عفت کردن زنان جامعه هستند، یه جمله گفت که خیلی درست بود.
گفت موشک داشتن به تنهایی کافی نیست اگر جرأت شلیکش را نداشته باشیم، قدرت پرتاب موشک دست زنان جامعه است.
زنانی که ایمان و تقوا و حیا داشته باشند و نسلی شجاع و امیدوار تربیت کنند.
دیشب هم که مراسم یادبود شهدای فردو در حرم برقرار بود، مداح خاطرهای از یک مادر شهید تعریف کرد. مادری که منافقین خودش و پسرش را میگیرند و به مادر میگن باید به امام توهین کنی وگرنه پسرت رو میکشیم، مادر امتناع میکنه و میگه محاله من به اولاد پیامبر (ص) توهین کنم.
پسرش را جلوی روش تکهتکه میکنند و بعد تکهها رو میذارن جلوی روش و میگن حالا دفنش کن
مادر با دست خالی و با انگشتانش شروع میکنه به کندن زمین وقتی میخواد بدن اربا اربا رو در گودال بذاره، کفنی نداشته که قطعات رو داخلش بذاره؛ چادرش رو در میاره و پیکر قطعه قطعهی پسر را لای چادرش میپیچه و دفن میکنه.
چقدر چادر زن و خون گلوی مرد با هم پیوند عمیق و دیرینهای دارند.
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بر فراز کوه خضر نشستهام. درست در همان نقطهای که به روایت تاریخ شناسان قدمتی سه هزار ساله دارد و غاری که عبادتگاه خضر نبی بوده است. پلهها را که نفس زنان بالا میآمدم، لختی درنگ میکردم و شهر را از نظر میگذراندم.
نفس عمیق میکشم و عطر شهدا را حس میکنم. شهدایی که جسمشان آن پایین در عین گمنامی دفن شده اما عطر حضورشان فضا را پر کرده است. با خودم میاندیشم که چه شهدایی که شبها آمدند کنار این کوه، زانوی ادب زدند و برات شهادت گرفتند و رفتند که رفتند. چقدر مهدی فاطمه عج آمده از این بالا شهر را نگاه کرده و برای دلهای زنگار گرفتهی ما دعا کرده و رد اشک روی گونههای نورانیش راه باز کرده و روی همین زمین پربرکت چکیده و جای هر قطره اشک شهیدی برخواسته تا به رگ حیات بشریتی که به آنمی غفلت دچار شده، خون بیداری تزریق کند.
غرق در معنویتی که فضا را پر کرده به این میاندیشم واقعا با این همه امکان هدایتی که در قم فراهم است، گمراه شدن هنر میخواهد. مگر میشود دور تا دورت را حجتهای خدا پر کرده باشند و تو غافل باشی؟ آیا مردم این سرزمین قدر هوایی که درش نفس میکشند را میدانند؟ آیا گمراه بودن با ماندن در این شهر قابل جمعند؟
همین طوری که سرم را به دیوار سجدهگاه خضر تکیه دادهام، صحنههای زد و خرد پلیس نامرد آمریکا را میبینم که اساتید زن را با زور دستبند میزند به جرم بیداری و حقطلبی که حاصل اشکها و خونهای پاکان عالم است. این کلیپ حجت را برایم تمام میکند. خدا کسی است که «یخرج الحی من المیت و یخرج المیت من الحی» است. خدا کند ما مردههای برخاسته از میان زندهها نباشیم.
@aghletarif
نوشته:« تصور کنید اگر این ویدیو مربوط به دانشگاه تهران در ایران بود، سیاستمداران و رسانههای ما بینهایت فراخوان برای تغییر رژیم داشتند.»
یادم به این صحبت استاد سید منیرالدین حسینی الهاشمی افتاد:
زمانى كه اطلاعات، سرعت جريان پيدا میکند، كفر نمیتواند از عهدۀ هماهنگسازى آن برآيد؛ لذا كنترل هماهنگسازى را از دست میدهد.
شما تصور نكنيد كه با بالا رفتن توسعۀ رسانههاى جمعى، كفر قادر خواهد بود به ارتقاء حضور خود در جهان، همپاى این توسعه اقدام كند. اصولاً كلمه كفر داراى ظرفيت مشخصى است، لذا زمانى كه در چنين شرايطى واقع میشود با همان ابزارى كه ساختۀ نظام اوست شكست خواهد خورد.
به بيان بهتر، ناهماهنگى عملى او نيز همچون ناهماهنگى نظریاش ظهور پيدا میكند و وقتى كه چنين شد #انفجار_از_درون آن نظام صورت میگيرد.
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ ۱: فاکس نیوز برنامه گذاشته علیه دانشجویان حامی فلسطین و مهمون برنامه یک دختر ایرانی آمریکایی است که میگه این جنگ خیر و شر است و من طرف اسرائیلم.
کلیپ۲: برخورد پلیس با دانشجویان حامی فلسطین در دانشگاه سنت لوئیس واشنگتن
این صحنهها من رو به یاد این صحبت آیت الله حائری شیرازی انداخت:
بالاخره صف پاکان و ناپاکان، جدا خواهد شد
دیروز گروهی از خبرنگاران اتریشی پیش من آمده بودند و سؤالاتشان را مطرح کردند. اولین سؤالشان این بود:
در این 15 سال که از انقلاب گذشته، شاهد برگشتن جوانان از انقلاب هستید؟ در واقع، از من می خواست که این را تأیید کنم!
گفتم من به شما توضیح می دهم؛ انسان دو بخش دارد: بخشی که می خواهد مقتدر باشد و از همه بزند و از همه بِبَرَد و همه را غارت کند؛ و بخشی که می خواهد یک ذره به کسی تعدّی نکند. شما اروپاییها، امریکاییها، این بخشِ بزن-بخور را میبینید و آن بخش نزن-نَبَر را نمیبینید.
شما، به جز هرزه ها هیچکس زیر چترتان و پرچمتان نخواهد ماند و ما تمام پاکان جهان را، از چنگ شما بیرون میآوریم.
ما با شما عالَم را قسمت می کنیم. پاکان عالم را از شما خواهیم گرفت و شما هرزههای ما را از ما خواهید گرفت؛ هرزههای ما برای شما و پاکان عالَم برای ما.
اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل، پاکی هست، بالاخره از صفوف شما خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست؛ و اگر در درون خانه های ما، ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به شما خواهد پیوست. این قرار ما با شما.
قرآن می فرماید: «لِيَمِيزَ اللَّهُ الْخَبِيثَ مِنَ الطَّيِّبِ».
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مقلوبه پختن به دانشگاه پرینستون هم رسید✊🤝
@aghletarif
علی علیزاده: اگر مجیز «علی خامنهای» را در بحث نظامی گفتهام، همونجا گفتم که با نگاه فرهنگی و اقتصادی او مخالفم؛
نه مادرم باحجاب بوده نه زنم!
اخیرا مطرح شدن برخی مواضع در رابطه با مسائل فرهنگی مجدد بحثهایی رو راجع به آقای علیزاده در برخی گروهها داغ کرده.
متنی را چند سال پیش زمانی که علیزاده در حال مطرح شدن بود، نوشتم که مجدد بازنشر میدم:
اینروزها جنجال بر سر علیزاده، دوباره بالا گرفته است. عدهای او را نفوذی و دسته دیگر او را حر انقلاب و یک عدالتخواه میدانند و معتقدند از انقلابیها انقلابی تر عمل میکند.
در این میان دسته سومی هم وجود دارند که با تمسک به حدیث «اُنْظُر الي ما قال وَ لا تَنظُر اِلي مَنْ قالَ»؛ نگاه كن ببين چه چيزي گفته شده، نگاه نكن كه چه كسي گفته است؛ معتقدند باید حرفهای علیز و امثالهم را شنید و به آن ضریب داد.
در رد استدلال حر بودن او نوشتم که اساسا قیاس علیزاده با حر یک قیاس مع الفارق است چرا که حر بعد از توبه کاملا تابع ولایت شد در حالیکه در مورد علیز این اتفاق نیفتاده است، مضاف بر اینکه حرفهای ضد سرمایهداری یک فرد میتواند چپ گرایانه باشد نه انقلابی و دینمدارانه. باید به این مهم توجه کرد که همیشه نفی درست موجب اثبات نیست. هر تبر بت شکنی هم لزوما ابراهیمی نیست.
ادامه متن را اینجا بخوانید
@aghletarif
نکتهی مهم دیگری که لازم دیدم در اینجا متذکر شوم ، شرح و مفهوم درست این روایت امام علی (ع)است.
آیت الله جوادی آملی در شرح این روایت می فرمایند:"ببين چه حرفي است و ببين چه كسي گفته است. اما هميشه همين دو مطلب است و آن ريشه اصلي را فراموش ميكنيم و در زندگي ما نيست. قرآن سه تا حرف دارد، يكي اينكه حرف و قول چيست؟ و اينكه از دهان چه كسي خارج شده است؟ و يكي اينكه أَنطَقَنَا اللَّهُ الَّذی أَنطَقَ كُلَّ شَيْء..چه كسي انطاق كرده است؟ كي به حرف آورده است؟ اما اين حرف در زندگي ما نيست."
به عبارت دیگر، ضلع سومی که کمتر به آن توجه میشود، انگیزه و علتی است که "من قال" را به گفتن "ما قال" وا داشته، آیا هوای نفس است یا رضای خدا؛ همین نکته میطلبد نسبت به شنیدن حرف امثال علیز و دیگران جانب احتیاط را رعایت و همیشه نگاه نقادانه داشته باشیم.
نکته تکمیلی دیگر اینکه، آیت الله حائری شیرازی در شرح «انظر الي ما قال» مطلب نغزی دارند به این معنا:" اين را به كسي ميگويد كه قدرت تصور و قدرت تصديق دارد و صاحب نظر است. به او ميگويد:«انظر»؛ ميتواني نگاه كني، با ناظر دارد حرف ميزند و با كسي كه چشم بينا دارد صحبت ميکند." پس خطاب این روایت به صاحب نظرانی است که دارای مبانی استوار و محکم دینی و قادر به تشخیص سره از ناسره هستند. این نگاه توأم با تأمل است.
نتیجه اینکه پای منبر هر کسی که می نشینید چه علیزاده باشد و چه اشخاص دیگری که استاد ندیده، استاد شده اند، چشم و گوش بسته ننشینید و سعی کنید مبانی و قدرت تفکر خود را پرورش دهید و بی جهت برای هر حرفی که به ظاهر خوشایند شماست کف نزده و هورا نکشید.
@aghletarif
مهم اینه که انقلابیها به این فهم برسند که اگر کسی مثلا تحلیلهاش در مباحث امنیتی و نظامی درسته دیگه این درست بودن رو به نظرات دیگهش تعمیم ندن که خب معمولا اینگونه نیست .
باید فعال پای صحبتهای هر کسی نشست نه منفعل.
دیگه علیزاده که جای خود داره
یک زمانی ما با بقایای برجای مانده از موشکهای دشمن عکس یادگاری میگرفتیم(عکس بالا)
امروز دوربینها تصویر دشمن را سوار بر بقایای موشکهای ما ثبت میکنند.(عکس پایین)
گاهی یک عکس میتواند بهترین تحلیل برای سخنان رهبر انقلاب باشد. مثل همین عکس در تحلیل این بیانات در دیدار با کارگران:« امروز خود این قدرتهای بهاصطلاح برجستهی عالم، اعتراف میکنند که در حال شکستند. من یک خبری دیدم از یکی از مجلّات آمریکایی ــ مال همین دو سه روزه است ــ که میگوید اعتباری که آمریکا در ظرف دویست سال به دست آورده بود، در ظرف بیست سال دارد از دست میدهد و از دست داده. این را خود آنها میگویند؛ مجلّهی معتبر آمریکایی مینویسد این را؛ ما که نمیگوییم. حالا همین سیاستِ عقبماندهی شکستخوردهی ناکامِ خلافِ فطرتِ بشری و خلافِ همهی ارزشهای الهی و انسانی، توقّع دارد که یک ملّت مستقلّی مثل ایران ــ ملّتی باسابقه، ریشهدار و متمدّن ــ بیاید از سیاستهای او پیروی کند! خب معلوم است که نمیشود.»
این همان معنای ظهور بینالمللی قدرت ارادهی ملت ایران است که از آن میترسند.
@aghletarif
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«بگذار نماز بخوانند»
دانشجویان و مردم برای مراقبت از نمازگزاران از دست پلیس وحشی آمریکا زنجیره انسانی تشکیل دادند و شعار «بگذار نماز بخوانند» سر میدادند.
چقدر این صحنهها آخرالزمانی است.
@aghletarif
اینم سندی بر جنگ ایدئولژیک اینستاگرام
دیگه وقتی دیدید زنی یا دختری به سبب فعالیت در این فضا وجب به وجب حجابش کم شد و از خط قرمزها عبور کرد یا کمکم مردان بیغیرت شدند و به دنبال ناموس مردم افتادند، تعجب نکنید.
وقتی مداح ما بدون تفکر و سادهلوحانه مقابل نظام اسلامی شمشیر میکشه و ناخواسته و تلویحا از بیعفتی دفاع میکنه بهتزده نشید. این فضا و سلبریتیسم متصل به این فضا برای همین به وجود اومده. تمام این بازیها و بسط و گسترش فساد از تفکر صهیونیسم بلند میشه برای به تعویق انداختن ظهور، چون وقتی ابلیس از خدا مهلت خواست، این مهلت تا «الی یوم الوقت المعلوم» داده شد که به تعبیر مفسران این وقت معلوم یومالله ظهوره و شیطان میزنه که این مهم دیرتر اتفاق بیافته.
ما کجای این جنگ ایستادیم؟
@aghletarif