💥حوزه انقلابی حامی جلیلی!!!
✍ #جواد_رستمی
پوستری با نام و نمای تنی چند از علما و روحانیون به عنوان حمایت حوزه انقلابی از جلیلی کار شده که تعدادشان محدود است و در مقابل شهرت علما و مراجع و بزرگان حوزه، آنچنان که باید معرف حضور مردم نیستند و بلحاظ کمیت نیز قابل مقایسه نیست!
در نخست نگاه گر نیک بنگریم عنوان حوزه انقلابی حامی جلیلی جلب نظر می کند اما وقتی به نام ها نظر می کنیم عزیزان را غیر از دوسه نفر که شُهره به سیاست و غیره هستند چنان که باید نمی شناسیم! در حالی که مُعرف باید اعرف و شناخته شده تر از شخص معرفی شده( جلیلی) باشد و حال آنکه اینجا چنین نیست!
هدف از این نوشتار نقد به این جهت نیست بلکه مراد هشدار نسبت به ارسال پیام منفی این تیتر و پوستر به ذهن مخاطب است که دقت نظر می طلبد!
معنی اینگونه تبلیغ چیست؟!
تفکر خطرناکی رقم خورده است که هرکسی حامی جلیلی باشد انقلابی و غیر آن انقلابی نیست..!
وقتی می گویند طرفداری از جلیلی شبیه طرفداری از احمدی نژاد شده که احساسی و بدون فکر و تحمل نقد و نظر صورت می گیرد این تصویر را می شود به عنوان مصداق ذکر کرد.
به لیست نگاه کنید علما و مراجع بزرگ حوزه که در لیست نیستند! آنها در کدام لیست هستند؟ این خود یک تخریب برای افراد این لیست و شخص جلیلی محسوب می شود چراکه کفه سنگین میزان سمت آنهاست که در این لیست قرار ندارند!
آیا بزرگان حوزه علمیه فقط این ها هستند؟!
آیا انقلابی های حوزه فقط این ها هستند؟!
ایجاد دوگانگی در معنای حوزه انقلابیِ مد نظر رهبری به چه قیمت صورت می گیرد؟!
آیا طرفداران و اتاق فکر تبلیغ جلیلی در سخنان رهبری به دنبال مفهوم و مصداق حوزه انقلابی بودند؟
آیا حوزه انقلابی مد نظر رهبری اینقدر محدود و کوچک شده که به چند نفر افراد در لیست ختم می شود؟
حوزه در نگاه و نظر رهبر معظم انقلاب یکی است و خصیصه آن انقلابی بودن است که در بزنگاه ها به داد نظام و انقلاب می رسد خودش را جدا از آن نمی داند بلکه حامی و حافظ انقلاب است به عنوان دسترنجی از زحمات جهادی حوزه و حوزویان که همراهی و راهبری مردم در مقابل ظلم و فساد طاغوت را به دنبال داشته و تلاش می کند اگر در مسیر آن خلل یا خلافی پیش آید به اصلاح آن بپردازد.
بنابراین حوزه انقلابی بوده و انقلاب را با تک تک افرادش در نقاط دور و نزدیک کشور آغاز کرده تا بهمن ۵۷ که به نتیجه رسانده و از آن پس حامی آن در کنار نعمت ولایت فقیه بوده و پس از چهل سال هرجا که لازم بوده برای دفاع از آن قد علم کرده است.
حوزه انقلابی دایره بزرگی به وسعت مجموع آحاد انقلابی است که با نظر و فکر و عمل انقلابی برآمده از عقل و شریعت در همه عرصه های جهادی در دفاع از کلیت نظام و رهبری حاضر می شود و هر آنکه حامی نظام و ولایت نباشد را از آن دایره عظیم خارج می کند.
دوپارگی و دوگانگی خطری بزرگ برای بزرگترین حامی نظام و انقلاب یعنی حوزه علمیه است.
حوزه در این سال ها طعن و کنایه و حتی زخم و درد و رنج ناشی از فکر و عمل ناصحیح و یا ترک فعل برخی مسؤلان را به چشم دیده و به تن چشیده اما استوار و راست قامت در دفاع از کلیت نظام ایستاده تا به اصلاح آن پرداخته و سپس شکوفایی و ثمره و کارایی و کارآمدی مطلوب آن را مقابل دیدگان دنیا قرار دهد.
حوزه نهادی علمی فرهنگی و مقدس، که دیانتش عین سیاست و فراتر از آن است که به پای افراد و جناح ها خرج شود!
هدایت و جهت دهی صحیح در مسیر شریعت از وظایف حوزه است که با راهنمایی مردم به سوی روشنایی با ابزار دین در زمان غیبت صورت می گیرد.
بیان پیرامون حوزه و وظایف آن و نگاه رهبری معظم انقلاب به آن بسیار است که در این مختصر نمی گنجد بنابراین به توصیه ای ختم کلام می کنم که؛
نیک آن بود که این پوستر بدون عنوان حوزه انقلابی با تیتری صادقانه همچون؛
حمایت علما و روحانیون زیر از جلیلی، یا چه کسانی از جلیلی حمایت کردند و...موارد دیگر به تبلیغ کاندیدای مورد نظر می پرداخت تا از ارسال پیام منفی در ضمن تبلیغ دور می شد.
🪴این نقد به معنای حمایت از کاندیدای خاص یا تخریب کسی نیست! صرفا دقت نظری رسانه ای از منظر استخدام کلمات و جملات در تبلیغات و فعالیت های رسانه ای بود..
#یادداشت
#اهل_قلم
@ahalieghalam
💥این نوع تبلیغ رو ببینید..
یعنی آنقدر دست انقلابی ها برای جهاد تبیین خالیه که چرت و پرت بنویسند
نه طنز بالایی داره که بخندیم نه ارزش علمی داره که چیزی یاد بگیریم نه ارزش سیاسی داره ..
بعد سمت مقابل رو ببینید چطور به آب و آتش میزنند برای فریب مردم...
📌یک صلوات جلیلی 😊👌
در تمام سالهای زندگی ام از وعاظ، سخنرانان، منبری ها، جلسه ای ها شنیدم که برای شروع کارشان و تصویب هر اقدام خیری می گویند؛ یک صلوات #جلیلی بفرستید، حتی لوطی ها و کفتربازها می گویند یک صلوات کفتری بفرستید و هرگز نشنیده ایم و جایی نگفته اند یک صلوات پزشکی (یان) بفرستید. اما همواره گفته اند؛
تنت نیازمند پزشکی(یان) مباد
#یادداشت
#اهل_قلم
@ahaliegalam
ماجرای دروغ انتقاد قاضی زاده هاشمی از سعید جلیلی چیست؟!
✍️ #جواد_رستمی
تخریب دکتر جلیلی با انتشار قطعه فیلمی از قاضی زاده هاشمی که هیچ نامی از سعید جلیلی نبرده بلکه اصلا مخاطب این انتقاد نبوده است!
در این یادداشت بخوانید:👇
#یادداشت
#اهل_قلم
@ahalieghalam
ماجرای دروغ انتقاد قاضی زاده هاشمی از سعید جلیلی چیست؟!
✍️ #جواد_رستمی
خبرگزاری ها، سایت ها و کانال های حامی پزشکیان در اقدامی همسو با قطعه فیلمی تقطیع شده از نشست خبری دکتر قاضی زاده هاشمی در تاریخ 26 خرداد 1403 در محل خبرگزاری فارس با ادعای کنایه و انتقاد وی از دکتر جلیلی به تخریب سعید جلیلی پرداختند تا رای حامیان، دوستداران و داغداران شهید عزیز را به باطل صاحب شوند!
ماجرای دروغ اصلاحاتی ها در این کلیپ با بررسی متن سخنرانی کامل دکتر قاضی زاده که اتفاقا خبرگزاری هایی مثل ایلنا منتشر کرده که اکنون حامی پزشکیان هستند، روشن می شود و مثل همیشه دغل کاری و کذب و وارونه جلوه دادن واقعیت که تخصص آنهاست آشکار می شود.
کد خبر : ۱۴۹۴۰۱۵ به آدرس اینترنتی https://www.ilna.ir/fa/tiny/news-1494015 از ابتدای آغاز سخن را چنین نقل می کند که :
« مشکل ما در انتخابات ریاست احزاب و جریانها است، بعضی از احزاب میآیند شخصی را رئیس جمهور کنند که به اهداف خودشان برسند، مسئله شان مردم نیست . شهید رئیسی به بودن همه اعتقاد داشتند می گفتند مدیران دولت قبل که با رئیس آن رقابت کردند، باشند. کسی که شهید رئیسی را اذیت کرده است و وقتی دعوت به همکاری شد نیامد الان میگوید میخواهم ادامه دهنده راه شهید رئیسی باشم.»
همانطور که واضح است دکتر قاضی زاده به احزاب اشاره کرده نه شخص و اسمی از دکتر جلیلی نیاورده است بنابراین اقدام دغل کارانه سایت های حامی پزشکیان که چنین عنوان کردند: « به نظر می آید کنایه و انتقاد قاضی زاده از دکتر جلیلی بوده است» خود نشان دهنده آن است که اولا هیچ اسمی از دکتر جلیلی نیامده و افزون بر آن مخاطب انتقاد با احزاب بوده که پر واضح است جلیلی به شخصه حزب نیست بلکه به لحاظ فکری در منظومه فکری و عملیاتی شهید رئیسی و همسو با اوست.
دکتر قاضی زاده به احزابی اشاره دارد که مسئله آن ها مردم نیست در حالی که دکتر جلیلی بیش از ده سال است برای مردم با مردم به فکر و تلاش و برنامه ریزی برای اصلاح روند حکمرانی دولتی در مسیر سهولت زندگی و معیشت مردم بوده است.
دلیل دیگری که رد بر این دروغ بزرگ است در ادامه سخن دکتر قاضی زاده مبنی بر اعتقاد شهید رئیسی به بودن همه است تاجایی که می گوید شهید رئیسی مدیران دولت قبل را که رقیب او بودند قبول داشت و از اینجاست که انتقاد می کند و کلیپ تقطیع شده آغاز می شود« کسی که شهید رئیسی را اذیت کرده است و وقتی دعوت به همکاری شد نیامد الان میگوید میخواهم ادامه دهنده راه شهید رئیسی باشم.»
بر این اساس این سوال مطرح می شود که دکتر جلیلی کجای دولت قبل بودند که شهید رئیسی خواستند بماند و او آزار داده و مسولیت قبول نکرده است؟!
در حالی که چندین کلیپ و حتی نامه مکتوب در مدح و تقدیر و تشکر از دکتر جلیلی از سوی شهید رئیسی برای کمک و همراهی و ارائه برنامه ها وجود دارد که همه بر همکاری و همراهی این دو شخص بزرگوار دلالت می کند و این توطئه و دروغ کذابان را رسوا می کند.
جالب تر آنکه سندی وجود دارد مبنی بر اینکه عکس آنچه اصلاحاتی ها می گویند انتقاد دکتر قاضی زاده هاشمی خطاب به آنها و نماینده آنها در این کارزار انتخاباتی یعنی پزشکیان است!
پزشکیان در گفتگوی خبری زنده تاریخ 21 خرداد چند روز پیش از نشست خبری دکتر قاضی زاده می گوید: « قدم اول ما این است که آن جهتی که دولت در پیش گرفته بود را ادامه دهیم و آن برنامه ها را سعی کنیم درست و به موقع اجرا کنیم.» سند این ویدئو به آدرس اینترنتی mshrgh.ir/1611768 در سایت مشرق از حامیان پزشکیان منتشر شده است.
حال عقل و انصاف خود را قاضی کنید و به شهادت اسناد مجرم مظلوم نما را در این بساط جعل و کذب پیدا کنید.
با دروغ و دغل با تهمت و سندسازی و جعل سخن می خواهند مردم را گمراه کرده و رای حرام به آسیاب خود که حاصلی جز تخریب ایران، کوچک کردن سفره مردم، خدشه دار کردن عزت آنها، گرفتاری ها و بی کاری ها و گرانی ها نداشته، بریزند و فاجعه ای را دوباره تَکرار کنند!
#یادداشت
#اهل_قلم
@ahalieghalam
🪴رهبر معظم انقلاب:
در مرحله دوم انتخابات مردم قاعدتا باید همتشان بیشتر باشد برای اینکه کار را تمام کنند.
شنیدم شوق و علاقه مردم بیشتر از قبل است؛ این خرسندکننده است.
انشالله مردم رای بدهند وبهترین را انتخاب کنند.
✍ شنیده ای که شوق و علاقه مردم بیشتر از قبل است خرسند شده ای آقای من!
امیدوارم مردم امروز تو را که دل سوخته شهید عزیزی، به حضور پرشور و انتخاب بهترین، بسیار بسیار خرسند و دلشادت کنند..
#یادداشت
#اهل_قلم
@ahalieghalam
یک تِکانی به خودمان بدهیم و بلند شویم!
✍ #جواد_رستمی
ما بازنده نیستیم کار برای خدا فارغ از هر نتیجه ای بُرد است!
با همین تفکر که چه بکُشیم چه کشته شویم پیروزیم، ۸ سال جلوی قدرت های قَدَر دنیا با دست خالی و اتکا به خداوند متعال ایستادیم.
قبل از دور نخست و بعد بیشتر در فاصله یک هفته تا دور دوم چهاردهمین فصل انتخابات ریاست جمهوری بنا بر وظیفه تبیینی به جهاد پرداختیم و همچون شهید رئیسی برای ایجاد زمینه پیشرفت و رشد کشور، برای آشنایی مردم با واقعیت و خیرو صلاحشان، برای تداوم امنیت و اقتدار ایران و هر آنچه که برای ایرانی آباد و سرفراز و فروغی جاودان در دین لازم بود تلاش و کوشش کردیم.
اکنون که نتیجه خلاف انتخاب ماست بازنده نیستیم! بلکه باید دست به زانو زده با رمز یاعلی برای دنبال کردن همان دلایلی که جهاد تبیین داشتیم یک تکانی به خودمان بدهیم و بلند شویم و به وظیفه امروز خود عمل کنیم.
منتخب ملت در دوگانه ای که ایجاد شد فاصله نجومی ندارد بلکه نیم پُر لیوان نشان می دهد تلاش ما برای ایجاد یک همراهی و همفکری یین مردم نسبت به مسائل مورد نظر در منظومه فکری انقلابی گری و ولایتمداری ناموفق نبوده است.
پزشکیان منتخب جمعی از ملت است در حالی که جمع زیادی او را ترجیح ندادند اما اکنون به موجب قانون رئیس جمهور همه ملت ایران است چه آنکه رای داده و چه آنکه به او رای نداده و چه آنکه حتی در انتخابات شرکت نکرده است همه به عنوان رئیس جمهور ایران از او مطالبه خواهند داشت.
صلاحیت او تایید شده شورای نگهبانی است که حراست از نظام و انقلاب را به عنوان یکی از اساسی ترین وظایفش در نظر دارد و بنابر قانون اساسی در یک انتخابات رسمی صحیح مقابل رای و انتخاب مردم قرار گرفته و اکنون حائز بیشترین است.
امید داریم چنان که در نخستین مصاحبه خویش دَم از دوستی برای خدا و همراهی و همفکری حتی با رقیبان برای اعتلای ایران زده است، روزهای آینده شاهد این وحدت و همراهی در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، بین مردم و افکار و احزاب مختلف باشیم و مسیر روشن شهید عزیز چنانکه رهبر معظم انقلاب در پیامشان به آقای پزشکیان قید کردند تداوم یابد.
آنان که در جبهه تبیین و تبلیغ برای اقتدار و شکوه ایران تلاش کردند تا ضمن انتخاب اصلح، مشارکت بیشتری از مردم را در انتخابات شاهد باشیم بدانند که کارشان نیمه تمام است این فصل تازه ای که برای جوانان به ویژه رای اولی ها گشوده اید مبادا به تفکر غلطِ شکست، سبب سرخوردگی و نا امیدی آنها شود! اکنون باید تفکر کار برای خدا فارغ از هر نتیجه را که هیچگونه شکستی در آن تعریف نشده است تبیین کنیم و پیروزی ایران در نمایش شکوهمند مشارکت مردمی را بهترین نتیجه کار برای خدا بدانیم.
اکنون در آستانه ماه محرمی قرار داریم که ریشه عزت و قدرت شیعه با نگاه امیدوارانه به ظهور منجی را در طول تاریخ پر فراز و نشیب، سخت و محکم ساخته تا اقتداری بر گرفته از تفکر کار برای خدا و جهاد در راه او حتی به بذل جان و مال همچون سیره سیدالشهدا علیه السلام را پیش رو داشته باشیم و بدان اقتدا کنیم و با امید به خدا و توکل به حضرتش برای اعتلای اسلام و ایران قدم برداریم.
#اهل_قلم
#یادداشت
@ahalieghalam
🌿 به نام بصیرت دهندهی دلها 🌿
✍ #طهماسبی
«ما همچنان ایستادهایم؛ محکم و استوار، زیر پرچم اباعبدالله(ع)❤️»
محرم آغاز شد و ملت ایران از آزمونی بزرگ بیرون آمدند؛ اینکه نتیجه خوب بود یا نه! بماند که برای هر جبهه و هر فرد تأمل میخواهد و تحلیل.
در این میان، خواص به گونهای و عوام به گونهای دیگر مورد ابتلا قرار گرفتند و لازم است هر کس برای سنجش عملکرد خود، کلاهش را قاضی کند و سنگها را با خود واکند.
آنچه مهم است وقوع جهشی عظیم و عمیق است که در افکار و اندیشهها رخ داد و غربالگری دقیقی که به صورتی خاص، در جبهه انقلاب به وقوع پیوست.
تحولی که شاید هیچ حادثهی اجتماعی و سیاسی دیگری نمیتوانست آن را رقم زند و بیتردید، سرآغازش شهادت بزرگمرد جمهورمان بود و برکتی که این خون پاک برای درخت انقلاب داشت.
این هم تکرار تاریخ است؛ گاه وقتی جبهه حق به سستی و کمکاری و عافیت طلبی افتاده، هدفهای بزرگ را نادیده انگاشته و بیخیال فرمان ولی میشود، ناگزیر باید برای بقا و دوام خود، بهای سنگینی به جان بخرد.
در یکماه اخیر قریب به نیمی از واجدین شرایط پای کار آمدند. برخی متاثر از «شور» و برخی با پشتوانهی «شعور» و گروهی فارغ از ایندو، که نه حرفی داشتند و نه استدلالی؛ چشم دوخته بودند به نظر دیگران.
دومین مرحلهی انتخابات هم به پایان رسید. گرچه کاندید مورد نظر جبهه انقلاب از سوی اکثریت مردم انتخاب نشد؛ اما این جبهه توانست یک «سرمایهی عظیم» متشکل از چهارده میلیون نفر را یک هدف و همسو، گرد هم جمع کند؛ جمعی که غالبا نه از سر شور و احساس و نه با وعدههای توخالی، بلکه با پشتوانه عقل و تفکر و اندیشه ورزی وارد میدان شدند؛ شاخصها را در نظر گرفتند و با توجه به آنها، حرفها را شنیدند و با دلیل و منطق و استدلال دو طرف را سنجیده، دست به گزینش زدند.
این همان رمز پیروزی است؛ همان برگ برندهی جبههی انقلاب؛
جهشی فکری که میتواند ابزاری کارآمد برای پیشرفت جامعهی دینی و تقویت حاکمیت حق در جامعه باشد.
آنچه مهم و حیاتیست حفظ این سرمایه و تقویت و کادرسازی هرچه سریعتر آن است تا بتواند به صورتی کارآمد در کنار دولت جدید قرار گیرد و با نظارت دقیق و مطالبهگری اصولی و روشمند در جهت اهداف مقدس نظام پیش رفته، نقاط ضعف آن را پوشش و حقوق مسلم مردم را استیفا کند.
#یادداشت
#اهل_قلم
@ahalieghalam
💥«راستی! از دور دستها چه خبر؟!!»
✍ #طهماسبی
دو ماهیست که مشغولیم؛ اولش متحیر بودیم و عزادار شهیدجمهورمان و بعد درگیر #انتخابات و حالا هم سرگرم عزاداری #محرم .
تا همین چند روز پیش تبوتابی داشتیم و منتظر تا آرامش به میهن بازگردد. به لطف خدا تلاشها به بار نشست و به یک ثبات نسبی دست یافتیم؛ فارغ از آنکه نتیجه چه بود و تکلیف روزها و هفتههای پیش رویمان چیست!
حال وقت آن است که لابلای عزاداریهامان کمی از لاک خود بیرون بیاییم و سر بلند کنیم و یادی کنیم از مظلومان غزه.
🔥راستی این روزها مردم غزه چه میکنند؟
بیش از چهل هفته است که از طوفانالاقصی میگذرد؛ یعنی دویست و هشتاد و چند روز!!!
روزها و هفتههای اول داغ بودیم ومتأثر. آتش به دلمان بود و اشکمان جاری. هرروز اخبار را پیمیگرفتیم و برای نجاتشان دعا میکردیم.
اما...
مدتیست چشمها را بسته و در دنیای خود فرو رفتهایم!!!
راستی اکنون مردم غزه با گرسنگی و آوارگی چه میکنند؟
در خانیونس و رفح چه خبر است؟
کودکان الرمال و تلالهوی دیشب را چطور صبح کردهاند؟
با آنهمه موشک، آیا چیزی از اردوگاه جبالیا و المغازی مانده است؟
از آمار کودکان تلفشده از گرسنگی چه خبر؟
راستی آن مادری که در حملهی موشکی دوقلوهایش را از دست داد، الان کجاست؟ همان که بعد از یازدهسال مادر شدهبود.
کسی میداند مردم غزه با گورهای دستهجمعی بیمارستان الشفا و ناصر چه کردند؟
و هزاران سوال بیپاسخ دیگر...
جامعهی جهانی و سازمانهای مدافع حقوق کودکان که ته عرضهشان صدور بیانیه است، همچون گذشته کاری از پیش نخواهند برد؛ اما...
حتما مادرها یاد گرفتهاند چطور بچههای گرسنه را ساکت کنند و در دهان شیرخوارشان انگشت بگذارند تا اندکی بخوابد.
حتما کودکان هم یاد گرفتهاند که دیگر از امواج پیدرپی انفجار زبانشان بند نشود.
حتما کودکان یاد گرفتهاند به جای رفتن به مدرسه، شبها پشت پنجرهی بدون شیشه جمع شوند و ستارههای موذی پرسرو صدا را با انگشتان کوچک خود بشمارند.
حتما...
آری! این روزها حال مردم غزه خوب نیست. قریب به نه ماه است که غزه در آتش و خون دستوپا میزند و انگار ما هم عادت کردهایم.
نمیدانم ما با انتخابمان چقدر جبهه مقاومت را دلگرم کردیم؛ اما انتخابات آمریکا در پیش است و روزهای سخت و سنگینتری در انتظار مردم غزه. شاید ماههای بعد شاهد تقویت تسلیحاتی رژیم اسراییل از سوی جمهوریخواهان بیوجدان باشیم، برای اینکه بتوانند حزب دموکرات را زمین بزنند و به بهای خون هزاران فلسطینی پیروز میدان گردند.
خدایا!
حال غزه خوب نیست. چه صبری دارند این مردم و چقدر طولانی شد این جنگ !!!
🤲 اللـــــهم عجــــل لولــــیک الفـــــرج
بحق مولا #امام_حسین علیه السلام
#یادداشت
#اهل_قلم
چرا امام حسین(ع) و عاشورا جاودانه شدند؟
✍حجت الاسلام غلامرضا #رضایی تربقان
💢صدای خاوران _ در طول تاریخ انسانهای بزرگی همواره وجود داشتند که به اهداف خود معتقد بودند و به هیچ روی از اصول خویش دست برنداشتند و حتی جان خویش را بر سر آن نهادند، اما بهراستی جریان امام حسین(ع) بهراستی بینظیر است. امام بهحکم وظیفه دینی و مسئولیت انسانی با استواری هرچه تمام بر اصول و عدم نرمش در مقابل دشمنان در تمام تاریخ بیبدیل است، اسرار امام بر رد پذیرش بیعت، عدم توجه به نصایح دیگران، آگاهانه به مرگ نزدیک شدن، اعتقاد واقعی به اصول و... فضایی آفرید که هرگز مشابهای نیافت.
🔹واقعه عاشورا یکی از رویدادهای تلخی است که در آن گروهی اندک با انگیزه احیای ارزشهای از دست رفته جامعه آرمانی که بهوسیله آخرین فرستاده خدا، پیامبر اسلام(ص) ایجاد شده بود، در رویارویی با سپاهی گران که انگیزهای جز ادای وظیفه سیاسی و اجتماعی و رسیدن به نام و نان نداشتند مورد ظلم و ستم قرار گرفته و به شهادت برسند.
تاریخ سرگذشت انسانهای بزرگ با اهداف والا را در برگههای خود دارد که برای اعتلای ارزشهای الهی و جلوگیری از سقوط آن تمام هستی خود را فدا کردهاند، همچنین زندگی مردمی که بدون درک و شناختی درست از این ارزشها تنها به تحریک انسانهای بدسیرت و بدنهاد ظلمها و ستمگریها کردهاند و دست به خون پاکان و آزادگان آلودهاند.
🔹در تاریخ بشر جنگها و نهضتهای زیادی رویداده بعضی جنگها سیاسی و مادی بعضی مذهبی بودهاند. در این جنگها بعضی از اوقات آمار تلفات و کشتهها سرسامآور است، اما همه این جنگها را بشر از خاطر برده فقط یک جنگ و نزاع هست که از نظر انسان محو نشده، این جنگی است که ۱۳۸۴سال قبل بین مرد حق و حقیقت و جرثومه ظلم و ستم یعنی بین حسینبنعلی(ع) و یزید بن معاویه علیهالعنه واقع شد.
امام حسین(ع) در اواخر سال ۶۰ هجرت در کمتر از چندماه حرکتی را بر علیه ستم بیدادگران شروع نمود و در اندک زمانی به دست حاکم بر جامعه اسلامی یعنی یزید به شهادت رسید. بازماندگانش اسیر شدند و دارایی اندک آنها به غنیمت برده شد و دشمن پیروزمندانه جشن و پایکوبی بر پا نمود و برای اینکه قدرت خود را به رخ مخالفان بکشد، اسیران را شهر به شهر با فجیعترین وضع در میان کوچه و بازار گرداند و عدهای از جنایتکاران ستمگر برای انجام این مأموریت مدال شجاعت و نشان افتخار دریافت کردند.
‼️اکنون جای این سؤال است؛ چرا از میان اینهمه حوادث، تاریخ واقعه عاشورا اینگونه نمود یافت و جاودانه شد و غبار زمان نهتنها آن را به فراموشی نسپرد بلکه علیرغم تلاشهایی که در ادوار مختلف برای به فراموشی سپردن آن و محو حادثه عاشورا خصوصاً در عهد امویان، مروانیان و عباسیان بهویژه در عهد متوکل صورت گرفت و حتی چندین بار قبر امام حسین(ع) را به آب بستند و تمام علائم این قبر را از بین بردند و بنیعباس هزاران دسیسه بکار برد که این حادثه از یادها برود ولی موفق نبودند و نمایانترش ساختند.
💢 در بررسی علل ماندگاری این واقعه عظیم عواملی چند توجه انسان را به خود جلب میکند که پارهای از آنها عبارتنداز:
🔻انگیزه الهی
خواست و اراده الهی یکی از دلایل ماندگاری این حادثه است که این واقعه چون مشعل هدایت در همه اعصار و تاریخ نورافشانی میکند.
در قیام امام حسین هیچ هدف مادی متصور نیست نه برای حکومت و نه برای غنیمت و دیگر امور مادی. تمام یاران امام(ع) میدانستند که غروب عاشورا برابر است با غروب زندگیشان. آنها از عزیزترین دارایی خود که جان بود دست کشیدند و آماده نبرد شدند.
🔻قربانی کردن بهترینها
حضور اعضای خانواده اعم از خردسالان و بیماران و زنان در صحنه کربلا با وجود اینکه امام به پایان کار خود وقوف داشت، هیبتی دیگر به جریان عاشورا داده است. خصوصاً اینکه همینان پس از اسارت و حضور در میان مردم به ترسیم آنچه رویداده پرداخته و شبانهروز به یاد آن واقعه مشغول بودند.
🔻استواری و پافشاری امام بر اصول
در طول تاریخ انسانهای بزرگی همواره وجود داشتند که به اهداف خود معتقد بودند و به هیچ روی از اصول خویش دست برنداشتند و حتی جان خویش را بر سر آن نهادند، اما بهراستی جریان امام حسین(ع) بهراستی بینظیر است. امام بهحکم وظیفه دینی و مسئولیت انسانی با استواری هرچه تمام بر اصول و عدم نرمش در مقابل دشمنان در تمام تاریخ بیبدیل است، اسرار امام بر رد پذیرش بیعت، عدم توجه به نصایح دیگران، آگاهانه به مرگ نزدیک شدن، اعتقاد واقعی به اصول و… فضایی آفرید که هرگز مشابهای نیافت
ادامه دارد..👇
🔻الگودهی قیام
قیام عاشورا از همان آغاز الگویی برای دیگران شد. در واقع نهضت عاشورا و ایثارگری در آن تفسیر متعالی از زندگی و هستی ارائه میداد و برای بسیاری از آدمیان که در پی یافتن راه صحیح زندگی و گریز از ذلت در جستجوی حق هستند، اسوهای جدید شد. به بیان دیگر همین الگودهی قیام عاشورا در ماندگاری عاشورا مؤثر افتاد و هرروز عدهای در پیشناخت بهتر آن برآمده و زوایایی از آن را گشودند تا بتوانند بهتر و بیشتر طبق آن عمل کنند.
🔻حق محوری و حقطلبی
از ویژگیهای قیام عاشورا که در جاودانه شدن آن نقش مؤثری داشت حق محوری و حقطلبی این قیام بود که در لحظهلحظه آن موج میزد. مکتب امام حسین(ع) مکتبی است استوار بر محور حق و حقجویی. بنابراین وقتی حقطلبی معیار شد خداترسی میزان میشود و ترس از غیرخدا بیمعنا و از آنجا که حق همیشه ماندنی است و ظلم و ستم ناپایدار، نهضت عاشورا نیز یکی از جاودانهترین قیامهای بشری شد.
#یادداشت
#اهل_قلم
@ahalieghalam
لینک کوتاه : https://sedayekhavaran.ir/?p=8923
🏴 حضرت مهدی(عج) در فرازی از زیارت ناحیه مقدسه:
◼️ «سلام بر عباس فرزند امیرمومنان که جان خویش را در راه برادرش داد از دیروزش برای فردایش توشه برگرفت، در راه برادر جانبازی کرد و خود را فدایش کرد، از او حفاظت و خود را سپر بلایش کرد، برای او آب آورد، دست هایش قطع شد. خداوند قاتلانش یزید بن وقاد و حکیم بن طفیل طائی را لعنت کند.»
🔳 «السلام علی العباس بن امیرالمومنین المواسی أخاه بِنَفسِهِ، الا'خذ لِغَدِهِ مِن أمسهِ الفادی له، الواقی. السّاعی الیه بمائه، المَقطُوعة یداه، لَعَنَ الله قاتلیه یزید بن وقاد و حکیم بن الطفیل الطائی»
⬅️ (مصباح الزائر شیخ مفید، ص148*اقبال الأعمال سیدبن طاووس، ص47*بحارالانوار، ج45، ص64 و ج101 ص269).
🏷 #حضرت_عباس علیه السلام
#عاشورا
#یادداشت
#اهل_قلم
@ahalieghalam
علاقه ای به حضرت عباس (ع) ندارم ..!!
ايام بيمارى علامه امينى(ره) صاحب كتاب شريف الغدير فردى براى عيادت به منزل موقت ايشان واقع در پيچ شميران تهران رفت، و علامه سخت بيمار و به پشت خوابيده بود.
آن فرد در ضمن حرفها گفت: آقا مثلا اگر انسان به حضرت عباس ع علاقه و محبت نداشته باشد به كجاى ايمان او صدمه مى خورد؟
علامه امينى(ره) متغير شده و با آن حالت نقاهت گفت به كجاى ايمان او صدمه مى خورد؟
به سختی نشست و گفت:
به حضرت ابوالفضل(ع) كه سهل است، اگر به بند كفش من كه نوكرى از نوكران حضرت ابوالفضل(ع) هستم از اين جهت كه نوكرم علاقه نداشته باشد، والله به صورت در آتش خواهد افتاد.
معاد شناسى ج۷ ص ۸۳
@ahalieghalam
انتخاب هیئت
✍️ محسنحسام مظاهری، جامعهشناس و پژوهشگر
«دو رقیب اصلی انتخابات، (۱۹ تیر ۱۴۰۳) در مراسم عزاداری شرکت کردند. برای نخستین حضور پس از انتخابات در محافل مذهبی، پزشکیان مجلس شیخ حسین انصاریان (مشهورترین واعظ پیشکسوت پایتخت) در حسینیه هدایت را انتخاب کرد و جلیلی مجلس منصور ارضی (مشهورترین مداح پیشکسوت پایتخت) در مسجد ارک را.
هردو انتخابهایی معنادار و نمادین داشتند:
پزشکیان به مجلس یک واعظ سنتی رفت که در این انتخابات موضعی له یا علیه هیچیک از نامزدها نگرفته بود؛ و جلیلی مجلس مداحی سیاسی را برگزید که نه فقط در دورهی دوم، بلکه در دورهی اول انتخابات و وقتی اغلب مداحان مشهور و حتی شاگردان و نزدیکانش از قالیباف حمایت کردند، یکتنه طرف جلیلی ایستاد.
پزشکیان به مجلس عالم و روحانی مردمدار شهر رفت که کمتر در مسائل سیاسی روز مداخله میکند اما مواضع انتقادیاش در سالهای اخیر(ازجمله در موضوع برخورد سخت با بیحجابی) و رویکرد رحمانی و پرجاذبهاش او را به شخصیتی معتدل و مورداحترام برای طیف وسیعی از مخاطبان با گرایشهای مختلف(حتی مخاطبان بیرون از فضای محافل مذهبی) مبدل کرده است؛ و جلیلی مجلس مداحی را انتخاب کرد که همواره مواضع رادیکال و تند سیاسیاش حاشیهساز و پردافعه بوده و بدنهی مخاطبانش محدود به یک لایهی ایدئولوژیک سیاسی خاص در بین وفاداران مذهبی نظام میشود.
همین دو انتخاب نمادین، میتواند بخشی از نتایج انتخابات و پیروزی پزشکیان(با سبد رأی سیال، متنوعتر و افزایشپذیر) و شکست جلیلی(با سبد رأی متصلب، یکدستتر و داری سقف مشخص) را توضیح دهد.
#اهل_قلم
#یادداشت
@ahalieghalam
ملاک ظریف
✍️ #جوادرستمی
طبق ملاکهای امتیازبندی ظریف آقای پزشکیان اگر رییس جمهور نبود برای وزارت امتیازش منفی بود!
این ملاک بندیها و تعیین امتیازها بازی یک فرد به عنوان رئیس شورای راهبردی که ظریف باشد نیست! بلکه عده ای دورهم نشسته و این را با برنامه و هدف طراحی کردند!
چرا که مخالفت بی پروای انقلابی ها و جبهه مقابل اگر مانع شود زبان دراز آنها در مقابل انتقادات به وزرای دولت چهاردهم و احتمالا فشل بودن و ناکارآمدی آنها، درآینده پاسخش این باشد که؛ نگذاشتند ما جوانترها و کارشناس و کاربلد انتخاب کنیم!
اگر مانع نشوند وچیزی نگویند در برنامه بعدی قدمی جلوتر بر میدارند و اکنون نیز کسانی را انتخاب میکنند که طبق فرمایش رهبر معظم انقلاب مقید به اصول و آرمان های انقلاب وحضرت امام نیستند و در این ۴ سال پیش رو بجای کار و تلاش برای معیشت و اقتصاد و رفاه مردم، مدام عرصه رسانه، فضای مجازی و مطبوعات را تبدیل به صحنه جنگ و درگیری های جناحی، بیان اشکالات و انتقادات وحتی در مواردی تخریب های شخصیتی خواهند کرد تا چنانکه پیش از این اعلام کردند کشور را از مسیر #شهید_رئیسی عزیز به طریق غربگرایی و امید به دستان کدخدا و برجام و باقی مسائل مورد نظرشان در مدیریت کشور برسانند.
هوشیاری میطلبد انتقادات با بیان محکم قانونگرایی و مبانی امام و رهبری باشد تا مورد سوء استفاده قرار نگیرد و از سوی دیگر مانع انحرافی باشد که خواسته یا ناخواسته ماهیت نظام و انقلاب را خدشه دار میکند.
همین هوشیاری را مجلس انقلابی در رای اعتماد به وزرای کابینه شورایی که برخی از آنها محکومیت قضایی داشتند باید مدنظر قرار دهد.
@ahalieghalam
👈 «کمی درد وجدان»
🔥سهم من در جنایات غزه!!!!🔥
✍ #طهماسبی
قریب به ده ماه از طوفان الاقصی و به دنبالش جنایات پرسابقه رژیم منحوس اسرائیل می گذرد...
در این مدت آنقدر تصاویر دلخراش دیدهایم که قلبمان مجروح و دلمان پرخون است...❤️🩹
تصاویر پیکرهای آغشته به خاک و خون کشف گورهای دستهجمعی
دفن دونفرهی پیکر شهدا
فریاد مردان و ضجهی زنان
و بیش از همه مظلومیت کودکان معصوم که در شخم زدنهای پیاپی گرگ صفتان صهیون پرپر میشوند...
🥀🥀🥀🥀🥀🥀🥀
این شبها که خیمهنشین عزاداریهای دههی عاشورا بودیم، بارها تصویر تکاندهندهی کودک مجروح غزهای پیش چشمم میآمد که درپی حملهی هوایی در فضای خاکآلود محوطه به درختی پناه برده بود و از وحشت به خود میلرزید.
😭😭😭😭😭😭😭
به یاد شب یازدهم محرم ۶۱هجری و فرار کودکان از خیمههای شعلهورشده🔥 میافتادم و نقل تاریخ از دو کودکی که از خیمهها به دامان دشت پربلای نینوا میگریزند و از شدت ترس، تشنگی و گرسنگی در آغوش هم جان میدهند...
و نیز یاد سه سالهی اباعبدالله(ع) میافتادم و داستان خرابهی شام...
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
آری! صحنه هایی از تاریخ در حال تکرار است.
و ما این روزها بارها و بارها زیرلب «یا صاحب الزمان» گفتهایم و منجی عالم بشریت را صدا زدهایم...
اما...
مدتیست دردهای دلم به وجدانم چنگ زده و مرا با خود درگیر کرده است.
از خود می پرسم:
«تو در این عالم کدام قطعه از پازل ظهوری؟؟؟ 🧩
آیا در جای خود قرار گرفتهای یا علاوه بر جایت، خودت را هم گم کرده ای؟»
شما را نمیدانم؛ اما مدتیست وجدانم مرا نهیب می زندکه:
«هراندازه تو با اعمال، رفتار و انتخابهایت ظهور را عقب اندازی، در جنایات دنیای بی مهدی(عج) سهم داری....»
خدایا!
آدینهای دیگر گذشت و باز خبری از یوسف زهرا(ع) نشد...
😔😔😔😔😔😔😔
اینبار برای فرج دعا میکنم تا فرجی در جان و دلم شود که اگر درپی اصلاح خود نباشم، چطور حکومت مصلح را تاب خواهم آورد؟!!
#یادداشت
#اهل_قلم
@ahalieghalam
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تلاوت آیه شهادت با صدای شهید اسماعیل هنیه
✍️ #جواد_رستمی
سلام اسماعیل! شهادتت مبارک!
چقدر تن صدایت شبیه حاج قاسم است!
سلام ما را به او و همه شهدای قدس برسان!!!
اسماعیل سلام ما را به ابراهیم! نیز برسان..
دلتنگ همه شما، پای ولایت و رهبرمان ایستاده ایم!
برایمان دعا کنید که مجازات سخت از خون خواهی تو را که وظیفه ایست به گردن ما! التیام دردهای نبودنتان کنیم بلکه قدری آرام شویم!
#یادداشت
#اهل_قلم
#اسماعیل_هنیه
@ahalieghalam
آرمان فلسطین، نخستین آزمون دولت چهاردهم
✍️ سید محمدحسین #دعائی
بدونشک هرکس با نادیدهگرفتن حمایتهای افتخارآمیز «دکتر پزشکیان» از «آرمان فلسطین» در مراسم تحلیف و با بیتوجهی به پیام او پس از شهادت «اسماعیل هنیه» بخواهد دولت جدید را مقصر جلوه دهد، خطای بزرگی مرتکب شده و «خط تبلیغی دشمن» را دنبال کرده است.
اما آیا میتوان اقداماتی از قبیل «سانسور سیاست خارجی دولت جدید توسط ارگانهای مطبوعاتی خاص» را در ایجاد خطای محاسباتی برای دشمن و تسهیل تهاجم او به حریم جمهوری اسلامی بیتأثیر دانست؟ هرگز!
ای کاش بهموازات تلاش برای جلوگیری از بدبینی به دولت، مقابله با تندرویها و حفظ حرمت نیروهای امنیتی و نظامی ـ که تلاش لازمی است ـ برای افشاء جهالتها یا خیانتهای این طیف و جلوگیری از تداوم این مسیر خطرناک نیز تلاش درخوری صورت میگرفت.
و ای کاش دیگر همه میفهمیدند که برخلاف اظهارات بعضی از سیاسیون در ایام انتخابات، آمریکا و اسرائیل، نه با یک جناح سیاسی خاص، بلکه با «جمهوری اسلامی» و «ایران قوی» دشمناند و آنگونه نیست که بتوان با نرمشهای مقطعی و دیپلماسی منفعلانه، جلوی تجاوز آنها به «منافع ملی» را گرفت.
امید آنکه جناب آقای پزشکیان بتواند در جهت عملیاتیکردن راهبرد رهبر انقلاب و در هماهنگی با نیروهای مسلح، زمینۀ «مجازات سخت دشمن» را فراهم آورد، به بهترین شکل ممکن وظیفۀ «خونخواهی رهبر حماس» را به انجام برساند، یک آغاز شکوهمند را برای دولت چهاردهم رقم بزند، طعم شیرین مقاومت در برابر زورگویی را به هواداران خود بچشاند و حقانیت منطق جمهوری اسلامی را به همۀ جهانیان اثبات کند.
@ahalieghalam