#صدای_مشاور
✅ مرور را در زمان و مکانی انجام دهید که بتوانید #تمرکز کافی بر آن چه میخوانید داشته باشید.
وقتی بر تلاوتتان تمرکز نداشته باشید، در عین خستگی ذهنی زیاد، مرورتان چندان نتیجه بخش نخواهد بود.
✍ مشاور حفظ اهل القرآن
https://eitaa.com/ahlalquran
#مهارت_های_معلمی
👓دانش آموزانی که بینایی ضعیف دارند و از عینک استفاده می کنند را در ردیف های جلو کلاس قرار دهید و از تکالیف نوشتاری کم تری برای آنها استفاده کنید. معمولا بخاطر ضعف بینایی فشار بیشتری به چشمانشان میآورند.
https://eitaa.com/ahlalquran
#موفقیت
✅ اراده یعنی انجام دادن کاری که شاید به میل تو نیست ولی به نفع توست!
https://eitaa.com/ahlalquran
#صحیفه_سجادیه
🌷 وَ اخْصُصِ اللَّهُمَّ وَالِدَی بِالْکرَامَةِ لَدَیک، وَ الصَّلَاةِ مِنْک، یا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ
🌷 خدایا! پدر و مادرم را به گرامی داشتن نزد خود و درود از جانب حضرتت برگزین، ای مهربانترین مهربانان!
📚صحیفه سجادیه دعای بیست و چهارم فراز دوم
#شبتان_خدایی
https://eitaa.com/ahlalquran
03.Ale_.imran_.004.mp3
2.61M
#تفسیر
🌸تفسیر آیه به آیه قرآن کریم🌸
📢حجةالاسلام قرائتی
سوره مبارکه #آلعمران
آیه #4
https://eitaa.com/ahlalquran
#آموزش_ترجمه_و_مفاهیم
🔰درس هشتاد و نهم
وَ لَمَّا جَاءَهُمْ كِتَابٌ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ مُصَدِّقٌ لِمَا مَعَهُمْ وَ كَانُوا مِنْ قَبْلُ يَسْتَفْتِحُونَ عَلَى الَّذِينَ كَفَرُوا فَلَمَّا جَاءَهُمْ مَا عَرَفُوا كَفَرُوا بِهِ فَلَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الْكَافِرِينَ (89)
✅ ترجمه کلمات آیه:
لَمَّا: زمانی که، هنگامی که
جَاءَ: آمد
مُصَدِّق: تأييد کننده، تصديق کننده
مَعَ: با، به همراه
كَانُوا يَسْتَفْتِحُونَ: پيروزی می خواستند
كَفَرُوا: کفر ورزيدند، کافر شدند
عَرَفُوا: می شناختند، شناختند
لَعْنَة: لعنت، دوری رحمت
كَافِرِينَ: جمع« کافِر: کافر»
✍🏻 نکات مناسب برای ترجمه:
1. از نخستين آيات قرآن با افعالی که به آخر آنها ضمير مفعولی اضافه شده است، آشنایی داشته ايد. مثلاً: «اِهدِنا» ترکيبی از «اِهدِ: هدايت کن» و «نا: ما». ممکن است کسی تصور کند معنای «اهدنا» هدايت کنيم است؛ ولی در حقيقت «نا» ضميری است که مفعول «اهد: هدايت کن» است. اما در افعالی مانند: «آتينا: داديم» ضمير«نا» فاعلی است و به گونه ای جزو فعل قرار گرفته و قابل جدا شدن از آن نيست و جداگانه ترجمه نمی شود. تشخيص دقيق اين ضماير از يکديگر نيازمند آشنايی با علم صرف است؛ ولی با ملاحظه نمونه های متعدد می توان بدون آشنايی با اين علم نيز تا حدودی به اين مهارت دست يافت.
در ابتدای آيه 89 فعل«جاء: آمد» با ضمير «کم» همراه شده است. اين ضمير در اينجا مفعول باواسطه است که حرف اضافه آن حذف شده است. شايد در اصل «جاء اليکم» بوده است يعنی آمد به سوی شما، بنابراين آن را اين گونه معنا کنيد: آمد به سوی شما. تاکنون مشابه اين ترکيب موارد زيادی خوانده ايد و ترجمه کرده ايد و به ياری خدا با توجه به اين نکته موارد پيش رو را نيز به خوبی ترجمه خواهيد کرد.
2. « من قبلُ»؛ هر گاه آخر کلمه«قبل» و «بعد» مضموم باشد نشان دهنده اين است که مضاف اليه آن حذف شده است. در «من قبله: قبل از آن» و «من بعده: بعد از آن» دو کلمه «قبل» و «بعد» به «ه» اضافه شده اند يعنی مضاف هستند و «ه» مضاف اليه. اگر «ه» از آخر «قبله» و آخر «بعده» حذف شود، آخر «قبل» و «بعد» مضموم می شود، ولی بايد مضاف اليه حذف شده را معنا کنيم. بنابر اين «من قبلُ» را بايد «قبل از آن» يا «قبل از اين» و «من بعدُ» را بايد «بعد از آن» يا « بعد از اين» معنا کرد. در آيه89 «من قبل» يعنی قبل از آن که قرآن بيايد. بنابر اين در اين آيه «من قبل» را «قبل از آن» يا «قبل از اين» معنا کنيد مناسب است.
خلاصه به زبان ساده تر، «من قبلُ» و «من بعدُ» را، «قبل از اين» يا «قبل از آن» و «بعد از اين» و «بعد از آن» ترجمه کنيد.
https://eitaa.com/ahlalquran
🔴 ترجمه و توضیح آيه 89 سوره بقره:
وَلَمَّا جَاءَهُمْ كِتَابٌ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ مُصَدِّقٌ لِمَا مَعَهُمْ وَكَانُوا مِنْ قَبْلُ يَسْتَفْتِحُونَ عَلَى الَّذِينَ كَفَرُوا فَلَمَّا جَاءَهُمْ مَا عَرَفُوا كَفَرُوا بِهِ فَلَعْنَةُ اللَّهِ عَلَى الْكَافِرِينَ (89)
🔹ترجمه آيه:
و زمانی که آمد به سوی آنها کتابی که تصديق کننده است برای آنچه با آنهاست در حالی که پيش از آن پيروزی می خواستند بر(ضد) کسانی که کفر ورزيدند، پس زمانی که آمد به سوی آنها آنچه که می شناختند، کفر ورزيدند به آن، پس لعنت خدا بر کافران.(89)
🔸توضیح آيه:
بيشتر يهوديان جزيرة العرب در مدينه مستقر بودند و وقتی مشرکان نسبت به آنها سختگيری می کردند، آنها پيامبر خاتم را به رُخِشان می کشيدند و می گفتند که در کتاب ما خبر داده شده که پيامبری می آيد و دين او عالمگير می شود و ما هم به کمک او، شما را شکست خواهيم داد. اين خط و نشانی بود که يهوديان برای مشرکان می کشيدند و تا زمانی ادامه داشت که پيامبر ظهور کرد، اما پس از ظهور پيامبر اکرم(ص)، آن حضرت را انکار کردند.
https://eitaa.com/ahlalquran
اهل القرآن
#مهارت_های_معلمی 👓دانش آموزانی که بینایی ضعیف دارند و از عینک استفاده می کنند را در ردیف های جلو ک
#مهارت_های_معلمی
📣👂دانش آموزان با مشکل شنوایی را در صندلی های نزدیک خودتان قرار دهید تا صدای شما را با کیفیت بهتر و بالاتری بشنوند. دقت کنید که ممکن است دانش آموزی از سمعک یا وسیله خاصی استفاده نکند اما دائما از شما بخواهد کلمات را دوباره تکرار کنید. سعی کنید سوالات را بر روی تخته نیز برای آنها بنویسید.
https://eitaa.com/ahlalquran