فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شایعاتی علیه فرماندهان ایرانی
#فالس_نیوز، نگاهی متفاوت به آنسوی اخبار
@Farsna
#آداب_مجالس_تعذیه
❌متأسفانه آداب مجالس عزاداری امروزه از مسیر اصلی و اسلامی خود خارج شده و مصیبت بلکه مصیبتهای دیگر را بر مصیبت زده تحمیل میکند؛ زیرا افزون بر صرف هزینههای سنگین برای خرید قبر و تهیه وسایل کفن و دفن، مصیبت زده باید پذیرای افرادی باشد که برای تسلای خاطر و تعزیت بر مصیبت زده وارد میشوند. از نظر آموزههای اسلام، تحمیل هزینه پذیرایی از مردم بر مصیبتزده، از سنتهای غیرعقلانی است.
🔷امام صادق(ع) در مجلس گروهی عزادار وارد شده و خطاب به آنان اظهار داشتند: پروردگار، مصیبت وارد شده بر شما را جبران فرماید، به جبران صبر و تحملتان پاداش خوبی به شما دهد و شخص متوفی را نیز در سایه رحمت خویش قرار دهد. سپس از مجلس خارج شدند. (وسائل الشیعهًْ، ج 3، ص 218)
🔸این روایت بیانگر آن است که باید مراسم ترحیم را به سادگی برگزار کرد و آشنایان و دوستان به ابراز همدردی با صاحبان عزا بسنده کنند و اگر به دلایلی چون برگرداندن آرامش روحی، تصمیم به حضور بیشتر در کنار آنان دارند، نباید به خانواده مصیبت دیده این اجازه را بدهند که برای پذیرایی از آنها دچار تکلف و دردسر شود، بلکه باید تلاش کنند که در این مدت، این خانوادهها حتی دغدغه خورد و خوراک خویش را نیز نداشته باشند و خود اطرافیان و بستگان متکفل تهیه غذا برای مصیبت زده شوند.
🔷امام صادق(ع) میفرماید: الاکل عند اهل المصیبهًْ من عمل الجاهلیهًْ و السنهًْ البعث الیهم بالطعام؛ غذا خوردن نزد مصیبت زدگان و با خرج آنان، از رفتارهای جاهلیت است و سنت پیامبر(ص) فرستادن غذا برای مصیبتزدگان است. (من لایحضره الفقیه، ج 1، ص 182)
👈براساس حدیث فوق، پس از شهادت جعفربن ابیطالب (جعفر طیار) پیامبر(ص) دستور داد سه روز به خانه جعفر غذا بفرستند تا خانوادهاش جز مصیبت از دست دادن جعفر دغدغه دیگری نداشته باشند. براساس سنت پیامبر، اگر حتی صاحبان عزا دیگران را برای غذا خوردن در خانه متوفی دعوت کنند شایسته نیست بروند زیرا غذا خوردن نزد اهل مصیبت و در منزلشان از اعمال مردم قبل از ظهور اسلام و دوره جاهلیت بوده است.
🔹همچنین در حدیث آمده: لما قتل جعفر بن ابیطالب(ع) امر رسولالله(ص) فاطمه(س) ان تأتی اسماء بنت عمیس و نسائها و ان تصنع لهم طعاماً ثلاثهًْ ایام فجرت بذلک السنه، زمانی که حضرت جعفر طیار(ع) در جنگ موته شهید شد پیامبر(ص) از حضرت فاطمه(س) خواست که به نزد اسماء همسر جعفر و خانوادهاش برود و سه روز برایشان غذا تهیه کند، بعد از این دستور پیامبر، میان مسلمانان رسم شد که وقتی کسی دچار مصیبت میشد همسایگان و خویشان او سه روز برایش غذا تهیه کرده و میبردند (من لایحضره الفقیه، ج 1 ص 48)
🍃سنت عقلانی و قرآنی اسلام اقتضا میکند تا در جهت همدردی با مصیبتزده و کاهش فشار روحی و روانی شرایط به گونهای فراهم شود که او در مدت عزاداری دغدغه دیگری نداشته باشد.
🌺در روایات شیعی و سنی با استناد به حدیثی از پیامبر اکرم(ص) در شهادت جعفر بن ابیطالب، تصریح شده که مستحب است خویشان و نزدیکان متوفی به مدت سه روز در تهیه غذا و فراهم آوردن برخی امکانات، به خانواده او که دچار تألمات روحی شدهاند یاری رسانند و از آنان مراقبت و به آنها مهربانی کنند. به فرموده امام صادق(ع) از همان زمان، این کار به صورت «سنت» درآمد. (سنن ابی داود، ج 3، ص 497، ش 3132؛ سنن ابن ماجه، ج 1، ص 511، ش 1601؛ سنن الترمذی، ج 3، ص 323، ش 998؛ وسائل الشیعهًْ، ج 3، ص 238-235).
🌷امام صادق(ع) درباره حضور در خانه و مجالس میت برای تسلا بخشی به بازماندگان میفرماید: التعزیهًْ الواجبهًْ بعد الدفن و کفاک من التعزیهًْ ان یراک صاحب المصیبهًْ؛ تسلیت دادن به خانواده مردگان که واجبی دینی (مستحب مؤکد) است، باید بعد از دفن مرده انجام شود و مقدار تسلیت آن است که در مجلسی حاضر شوی تا صاحب عزا تو را ببیند (وسایل الشیعه، ج 3، ص 216، ح 3448)
📘در توضیح المسائل مراجع عظام نیز چنین آمده است: بعد از دفن، مستحب است صاحبان عزا را سر سلامتی دهند ولی اگر مدتی گذشته است که به واسطه سرسلامتی دادن مصیبت، یادشان میآید، ترک آن بهتر است و نیز مستحب است تا سه روز برای اهل خانه میت غذا بفرستند و غذا خوردن نزد آنان و در منزلشان مکروه است.
http://fa.abna.cc/6KJF
کانال #استادمحمدی👇👇👇
🔸🔹🔸🔹🔸🔹
♨️http://eitaa.com/joinchat/2846228496C6562595520
لزوم الگو قرار دادن اهل بیت (علیهم السلام) در زندگی....mp3
7.64M
👆لزوم الگو قرار دادن اهل بیت (علیهم السلام) در زندگی...
مهدیه تهران، 98/02/30
#سخنرانی
#رمضان
✅ @mandegari_mahdi
🔶 berangeshohada.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نگاهی تازه به استغفار
➕ پاسخ به یک سوال پرتکرار: دیگه خجالت میکشم توبه کنم، ناامید شدم ...
#تصویری
@Panahian_ir
👈 علامه مصباح:
🔻 وقتی جامعه توفیق حاکمی چون علی (ع) را ندارد
🔻🔻 گاهی یک جامعه به گونه ای است که علی (ع) با آن عظمت را نمی پذیرد؛ اگر امیرالمؤمنین (ع) بخواهد به زور بر آن ها مسلط شود، نه تنها آن ها نمی توانند از خدمات حضرت علی (ع) استفاده کنند، بلکه به امیرالمؤمنین (ع) نیز ظلم می شود؛ لذا باید چندی بگذرد تا جامعه لیاقت این را پیدا کند که علی (ع) رهبر آن ها بشود.
🔻🔻 به اندازه ای که افراد مخلص در جامعه باشند، خداوند تأییدات خود را به آن ها می رساند و اجازه نمی دهد کارها و خدمات از بین رود.
👇👇👇
دیدار علامه مصباح با رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)
28 آذرماه 97
http://eitaa.com/joinchat/1700003840C297847019d
https://sapp.ir/mesbahedustan
لزوم مقابله روشنگرانه با نفاق پیشگان.mp3
631.2K
🔻 سخنان مهم آیت الله مصباح در مورد لزوم روشنگری از جریان نفاق پیشه
👈 لزومی ندارد داد بزنیم فلانی منافق است! نباید ایجاد اختلاف کرد؛ مؤمنین باید بدون سر و صدا و با روشنگری همراه با متانت و ادب، با آن ها مقابله کنند.
http://eitaa.com/joinchat/1700003840C297847019d
https://sapp.ir/mesbahedustan
35.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بدون_تعارف امشب درباره دیدار صریح و صمیمی امام خامنه ای با دانشجویان بود
🆔👇👇👇
@agha_tanha_nist
💠گفتگو با حجت الاسلام #عالی
پیرامونماه مبارک رمضان و شبهای قدر(بخش اول)
🔺متن #سوال :ماه مبارک رمضان ویژگیها و فضیلتهای خاص خود را دارد. خداوند در ماه مبارک رمضان امتیازات و برکات ویژهای قرار داده است؛ مثلاً تلاوت یک آیه در ماه رمضان مانند ختم قرآن در ماههای دیگر سال تعریف شده یا حتی خواب انسان در این ماه تسبیح محسوب میشود و ...، به نظر شما علت این جود و بخشش گسترده حضرت باریتعالی در این ماه چیست⁉️
🔺متن #جواب استاد #عالی :👇
🔸بله به نکتۀ مهمی اشاره کردید، در میان مکانها، مکانهایی وجود دارد که بستر رشد و تعالی انسان را فراهم میکند، به عنوان مثال، حرمها و مشاهد مطهر حضرات معصومین (علیهمالسلام) مکان و یا طبق متن صریح قرآن بیوتی هستند که انسانها در آنجا احساس سبکی و رشد میکنند.
🔸 در میان زمانها نیز زمانهایی داریم که اسراری خاص دارند که البته نسبت به بسیاری از آنها آگاهی نداریم و فقط میدانیم که خدا میان آن ایام با سایر ایام سال تفاوتهایی قائل شده است. در واقع خداوند متعال در آن بازه زمانی یا مکانی شرایطی را فراهم کرده که با حضور در آن مکان یا زمان بهره بیشتری میتوان برد.
🔸 به عنوان مثال، بذر را در هر زمینی میتوان کاشت، در زمین مستعد یا زمین کویر اما در زمین کویر چیزی رشد نمیکند و بر عکس در زمین مستعد رشد بیشتر و در نتیجه محصول فراوانتر و بهتری نصیب میشود، پس باید قدر آنها را بسیار دانست و به راحتی از کنار آن زمانها و مکانهای مورد توجه خداوند عبور نکرد.
🔸از جمله آن زمانها شب جمعه، سحرگاهها و ماه مبارک رمضان و به طور خاص شب قدر است. اینها فرصتهایی الهی است که خداوند برای ما قرار داده تا با استفاده از آنها توشهای بیشتری برای حرکت در مسیر خدا و قرب به او جمعآوری کنیم.
🔸 خدا علاوه بر اینکه این موقعیتها را در مسیر زندگی ما قرار داده است، محبتهای دیگری هم کرده به خصوص در ماه مبارک رمضان، مثلاً طبق فرمایش رسول گرامی اسلامی (ص) شیاطین در این ماه شریف در غُل و زنجیر هستند.
🔸 یا در حدیثی دیگر فرمود: «إِنَّ أَبْوَابَ السَّمَاءِ تُفَتَّحُ فِی أَوَّلِ لَیْلَةٍ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ وَ لَا تُغْلَقُ إِلَى آخِرِ لَیْلَةٍ مِنْه؛ درهای آسمان در اولین شب ماه رمضان گشوده میشود و تا آخرین شب آن بسته نخواهد شد. اینها و بسیاری دیگر از سخنان گهربار اهلبیت (علیهمالسلام) بیانگر این است که عوامل لغزش در این ماه بسیار کاهش یافته است.(بحارج۹۶ص۳۴۴)
🔸 روزه این ماه نیز بسیار حائز اهمیت است، با همین روزهداری، جلوی بسیاری از ناجوریها از آدمی گرفته میشود و علاوه بر این، انسانها متوجه ماجراهای عظیمی در آینده پیش رو خواهند شد.
✨﷽✨
🔶 #کلام_عالی:
🔷 #مصاحبه_با_خبرگزاری_تسنیم
👤 #حجت_الاسلام_عالی
حجتالاسلام عالی در گفتگو با تسنیم: درک شب قدر صرفاً به بیداری نیست/ماه رمضان بستر آمادگی برای دوران ظهور است
حجتالاسلام عالی گفت که درک شب قدر فقط به بیدار بودن نیست، بلکه انسان باید در این شب ولو یک لحظه به اهلبیت (علیهمالسلام)، حقیقت قرآن و منبع نور متصل شود.
rafie 98-03-04 tafsir sureh anbiya (emtehan elahi dar quran (dastan emtehan H davud (S) va H soleyman (S))) 19 RA.mp3
10.74M
💠 حجت الاسلام و المسلمین #رفیعی
🔸موضوع : تفسیر سوره انبیاء (امتحان الهی در قرآن)
📅4 خرداد 98
🔖 #ماه_مبارک_رمضان🔖
#حرم_حضرت_معصومه_س
┄┅═══••✾❀✾••═══┅┄
"کانال رسمی استاد #عالے و #رفیعے"
JOin 🔜 @aali_rafiei ™
💠این #علی همه چیز است؛ یعنی در همه ابعاد انسانیت درجه یک است، و لهذا هر طایفه ای خودشان را به او نزدیک می کنند و خاصیت هر طبقه را هم دارد. در عبادت، فوق همه عبادت کنندگان است. در زهد فوق همه زاهدهاست. در جنگ، فوق همه جنگ جویان هست. در قدرت، فوق همه قدرت ورزان هست و این یک اعجوبهای است که جمع ما بین متضاد با هم کرده است.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ۶ صفحه ١۴٧
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
امتداد مظلومیت تا....
من از همسايگان شما بودم، که چند روزی در کنار شما زيستم، و به زودی از من جز جسدی بی روح و ساکن، پس از آن همه تلاش، و خاموش، پس از آن همه گفتار، باقی نخواهد ماند. پس بايد سکوت من، و بی حرکتی دست و پا و چشم ها و اندام من، مايه پند و اندرز شما گردد، که از هر منطق رسايی و از هر سخن مؤثّری عبرت انگيزتر است.
📚 #نهج_البلاغه، خطبه۱۴۹
🍂چقدر فرق است بین یتیمان تو
که کاسهی شیر به دست ایستادهاند
تا داراییشان برگردد.
و ما که دستانمان مثل همیشه خالیست و
همهی داراییمان پشت ابرها میسوزد و میسازد...
چقدر مظلومیت شما عظیم است....
مظلومیت_عبرت آموزی_امام
#نهجالبلاغه
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
👥به ما بپیوندید👥
🆔 @nahjolbalagheiha
🍁 آیه 6️⃣ از سوره #انشراح از تفسیر شریف المیزان🍁
🔰 مفاد تكرار جمله :
🔸 « انّ مَعَ العُسرِ يُسراً » و چند وجه درباره امر « فاِذا فَرَغتَ فَانصَب...» به پيامبر صلى الله عليه و آله
✅إنَّ مَعَ الْعُسرِ يُسرا
🔸اين جمله #تأكيد آيه قبل و #تثبيت آن است
🔸ولى بعضى گفته اند: جمله اى است استينافى
🔸و مفسرين گفته اند: اين دو آيه دلالت دارد بر اينكه با يك عُسر دو يُسر هست و اين گفتار ناشى از يك قاعده اى است كه مى گويد: كلمه اى كه الف و لام بر سر دارد و به اصطلاح #معرفه است ، اگر در كلامى تكرار شود، منظور از آن همان كلمه اول است، و هر دو كلمه يك چيز را مى رسانند، ولى اگر #نكره باشد دومى معنا و منظورى غير منظور اولى را افاده مى كند،
🔸مثلا اگر بگويى:
🔸« اذا اكتسبت الدرهم - يا: درهما - فانفق الدرهم » ؛
معنايش اين است كه وقتى درهمى - يك درهم - كاسبى كردى ، همان درهم را خرج كن.
و اما اگر بگويى « اذا اكتسبت درهما فانفق درهما » معنايش اين است كه اگر درهمى را كسب كردى، درهمى را خرج كن ، و در اين جمله منظور اين است كه درهمى را خرج كن ، ليكن اين قاعده كليت ندارد.
🔸 تنوينى كه در كلمه « يُسراً » است به قول بعضى براى بزرگداشت يُسر است، و مى فهماند با هر عسر، يسرى گرانقدر مى آيد،
🔸ولى به نظر ما تنوين #تنويع است، و مى خواهد بفرمايد با هر دشوارى نوعى #گشايش هست، و منظور از كلمه « مع - با » واقع شدن يسر به دنبال عسر است، نه اينكه منظور از معيت اين باشد كه يسر و عسر در زمان واحد تحقق مى يابد.
_____________________________
🌹 شادی روح علّامه طباطبایی( ره) صلوات👇
http://eitaa.com/joinchat/857079819Cf49e09b57a
🍁 تفسیر آیه 7⃣ و 8⃣ از سوره #انشراح از تفسیر المیزان🍁
🔰فَإِذَا فَرَغْت فَانصب وَ إِلى رَبِّك فَارْغَب
🔸اين آيه خطاب به رسول خدا صلى اللّه عليه و آله وسلم است، و مطلبش به خاطر اينكه حرف "فاء" در آغازش آمده نتيجه گيرى از بيان آيات قبل است، كه سخن از #تحميل #رسالت و #دعوت بر آن جناب داشت ، و منت هاى خدا را بر او كه:
🔸 #شرح_صدرش داده ،
🔸 #وزر را از او برداشت ،
🔸و نامش را بلند آوازه كرد،
بر مى شمرد،
🔸 و در آخر، همه اينها را از باب #يسر بعد از #عسر دانست.
🔸 و بنابر اين، معنايش اين مى شود:
🔹 حال كه معلوم شد هر عسرى كه تصور شود بعدش يسر مى آيد،
🔹و زمام عسر و يسر تنها به دست خدا است و لا غير،
🔹 پس هر گاه از انجام آنچه بر تو #واجب شده فارغ شدى، نفس خود را در راه خدا يعنى #عبادت و #دعا خسته كن، و در آن #رغبت نشان بده، تا خدا بر تو منت نهاده راحتى كه دنبال اين #تعب است و يسرى كه دنبال اين عسر است، به تو روزى فرمايد.
🔸بعضى از مفسرين گفته اند: مراد اين است كه هرگاه از #واجباتت فارغ شدى، به نمازهاى #مستحب بايست.
🔸بعضى ديگر گفته اند: معنايش اين است كه هر گاه از #نماز فارغ شدى به #دعا بپرداز.
🔸ليكن صاحبان اين دو قول بر روى بعضى از مصاديق انگشت گذاشته اند، و نمى توانند بگويند آيه تنها در اين معنا نازل شده.
🔸بعضى ديگر گفته اند:
🔹معنايش اين است كه هر گاه از #جنگ فارغ شدى، در عبادت بكوش.
🔸و بعضى گفته اند:
🔹مراد اين است كه هر گاه از دنيايت فارغ شدى به آخرتت بپرداز.
🔸و بعضى وجوه ديگرى ذكر كرده اند كه وجوهى ضعيف است.
____________________________
🌹 شادی روح علّامه طباطبایی ره صلوات🔰
http://eitaa.com/joinchat/857079819Cf49e09b57a
💢 علی(ع)، شهید نشد!
برمبنای ظواهر و مستندات #تاریخی و چشم ظاهربین در شب نوزدهم رمضان علی(ع) با شمشیر یکی از مسلمانان قرآن خوان #ضربت خورد و مقدمات شهادت ایشان فراهم گشت.
اما علی(ع) پیش از شهادت، شهید شده بود. او سالها قربانی #جهل مردم بود. ابن ملجم تنها کار را تمام کرد.
جامعه ای که بین علی(ع) و معاویه فرق نمیگذارد، جامعه ای که براساس #شایعات علی(ع) را بی نماز و کافر میخواند آن جامعه سالها پیش تر از ضربت ابن ملجم، امیرالمومنین اش را به شهادت رسانده است.
آن جامعه چنان قدرنشناس بود که علی(ع) به هنگام ضربت خوردن با خوشحالی رستگاری را زمزمه میکند.
امان از جهل مردم...
امان از شایعه...
امان از خواص زیرک...
همین ها برای قتل علی(ع)کافیست.
همین ها برای به گودال کشیدن حسین(ع) بس است.
تاریخ مدام تکرار میشود.
#علیرضا_زادبر
#بصیرت
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
YEKNET.IR - vahed turki - mehdi rasuli - shabe 19 ramezan 98.mp3
4.86M
🔳 #شهادت_امام_علی (ع)
🌴دیدی ضربت مرتضیایه سجده گاهه قان سوزولدی
🌴باخ توکه گون صورتینن مثل مرجان قان دوزولدی
🎤مهدی #رسولی
⏯ #واحد #ترکی
👌فوق زیبا
🇮🇷 @MobserChannel 🇮🇷
🇮🇷 eitaa.com/Mobser 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 آقای ظریف! این وعدهها را به یاد دارید؟
📌 #ظریف در کمیسیون ویژه برجام، سه سال قبل:
🔹 #کل تحریمهای اقتصادی، مالی و پولی اتحادیه اروپا از روز اجرای برجام لغو میشود
🔹 #کل تحریمهای آمریکا درباره شخصیتهای غیر آمریکایی از روز اجرای برجام اجرای آن متوقف میشود
🔹آمریکا #تحریم_هواپیمایی را لغو میکند و مورد به مورد اجازه خرید هواپیما را به ایران میدهد
@masaf_raefipour
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وصیت امیر المومنین پس از ضربت ابن ملجم:
«حق بگوييد و براى ثواب الهى بكوشيد، دشمن ستمگر و يار ستمديده باشيد»
@masaf_raefipour