هدایت شده از مردم_سالاری
اشکالات به لایحه ی عفاف و حجاب زیاد است اما اصلی ترین اشکال این لایحه این است که متکی بر اراده ی #مردم نیست.
همه ی اقتدار حاکمیت بجای عکاسی و پیامک، باید پشت حمایت از آمر بمعروف و ناهی از منکر جمع شود نه اینکه آنرا تضعیف کند و گمان کند میتواند جای خالی ایمان مردم را با دوربین پر کند.
این لایحه نشان میدهد مسئولین ما فهم کاملی از مردم سالاری ندارند و بهمین دلیل تصمیمات شان مردم سالارانه نیست.
تصمیماتشان حاکمیتی و کارخراب کن است.
همان مردمی که وقتی جنگ به آنها واگذار شد کشور را از دهان آنهمه اژدها بیرون کشیدند اینجا هم اگر حمایت رسانه ای و فکری و حقوقی و قضایی شوند بدون هزینه برای نظام مشکل را حل خواهند کرد.
#مردم_سالاری
@mardom_salari
نادرستی تصمیم مجمع به جای خود،
ولی شما نمایندهها باید جواب بدید که مجلسی که وعده شفافیت، شعار بخش زیادی از نمایندههاش بود و مردم انتظار داشتن اولین مصوبهشون شفافیت باشه، چرا تصویبش رو دو سال به تأخیر انداخت؟
حالا از مجمع (که هیچوقت وعده شفافیت هم نداد) مطالبهگری میکنید؟
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از زیست شهر نوین مولّد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏡 زیستشهرنوینمولّد 🏡
🎥💠خبر و تجربه ای که انبوه سازان و برخی از مدیران دوست ندارند بشنوند:
🔹ساخت خانه های ویلایی بسیار سریعتر و ارزان از خانه های آپارتمانی
🔹ساخت #خانه_های_ویلایی در طبس بسیار سریعتر تر و کم هزینه تر از ساخت خانه های آپارتمان در بیرجند.
@zistshahr
«تحصیلکردگان علم اقتصاد» یا
«پکیجفروشانِ عاشقِ بیثباتی» ؟!
مخالفت تمام قد برخی از مدعیان علم اقتصاد با #ثبات_اقتصادی، #تثبیت_نرخ_ارز و #دلارزدایی از اقتصاد کشور که عموما به توهین و تمسخر حامیان ثبات هم میپردازند، بیش از آنکه دلیل علمی داشته باشد، بدلیل #تعارض_منافع است!
واضح است که سود و منفعت #سیگنالفروشها و #پکیجفروشها و #بورسبازها در بیثباتی اقتصادی است. در این بازار مکاره است که این مدعیان میتوانند با وسوسه و تحریک حس طمع مخاطبین و با وعده #درآمد_بدون_زحمت، مردم را مجاب به پرداخت هزینههای کذایی برای خرید دورههای آموزشی و سیگنال و ... کنند.
مردمی که به این نکته ساده توجه نمیکنند که «پکیجفروشان اگر براستی راه کسب سود از بازارهای مکاره مالی را میدانند، چرا برای فروش سیگنال و پکیج از مردم دریوزگی میکنند؟»
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وصیت حضرت روحالله که عمل نکردن به آن، دلیل و ریشه تمام مشکلات کشور است:
من التماس میکنم به ملت ایران ... این غربزدهها را کنار بگذارند!!!
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از علیرضا زادبر
💢مقایسه امام خمینی با شاهان معاصر ایران
قبلا بارها نوشته ام
اگر تاریخ معاصر ایران را بررسی کنید
غالب شاهان و حاکمان ما با نفرت یا از کشور #اخراج شدند یا #فرار کردند و یا توسط مردم #کشته شدند چون از مردم نبودند، چون مردم زیر چکمه استبداد آنها له شده بودند
.
#محمدرضا_پهلوی دی ماه سال ۱۳۵۷ فرار کرد
.
#رضا_خان شهریور سال ۱۳۲۰ از کشور گریخت و بعد از او مردم تا مدتها با وجود قحطی به برپایی جشن پرداختند
.
#احمد_شاه به فرانسه رفت و ماندگار شد
#محمد_علی_شاه به روسیه پناهنده شد
.
ناصرالدین شاه و آغامحمدخان قاجار ترور شدند
.
از #قاجار تا پایان #پهلوی که آخرین دوره پادشاهی در ایران بوده است، مجموعا ۹ شاه به قدرت رسیده اند.
از ۹ پادشاه فقط ۳ نفر با مرگ طبیعی دوران سلطنتشان به پایان رسیده است.
۶ پادشاه یا توسط مردم #ترور شده اند مثل ناصرالدین شاه، یا با دخالت کشورهای خارجی از کشور فرار کرده و تبعید شده اند مثل محمدعلی شاه و رضاشاه پهلوی و....
.
خمینی محبوب وارد ایران شد
و محبوب تر توسط مردم بدرقه شد
.
#علیرضا_زادبر
.
تصویر تشییع پیکر امام که بدلیل ازدحام جمعیت تدفین به تعویق افتاد
https://eitaa.com/Politicalhistory
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اشاره ضمنی رهبری به نتیجه عقبنشینی در برابر آمریکا در دولتهای هاشمی و خاتمی
📹 رهبر انقلاب: دشمنی استکبار با ملت ایران، با عقبنشینیهای موضعی از بین نمیرود؛
بعضیها اشتباه میکنند، خیال میکنند [اگر] ما در فلان قضیه عقبنشینی کنیم، این موجب میشود که دشمنی آمریکا یا دشمنی استکبار جهانی یا صهیونیستها با ما کمتر بشود، نه این خطاست. در موارد متعددی، عقبنشینیهای ما موجب شد که آنها جلو آمدند، بیشتر متعرض شدند!
در برخی از دولتهای این چند دهه، بودند کسانی که عقیدهشان این بود «باید در یک مواردی به جبهه مقابل امتیاز بدهیم، یک مقدار عقبنشینی کنیم».
در یکی از این دولتها، همان کشورهایی که ما در مقابل آنها عقبنشینی کردیم، رییسجمهور ما را به دادگاه غیابی کشاندند! برای رییسجمهور ایران کیفرخواست در دادگاه صادر کردند! {اشاره به دولت هاشمی}
در یکی از آن دولتها که متأسفانه گویا کمک هم به آمریکاییها شده بود، ایران را محور شرارت نامیدند! {اشاره به دولت خاتمی و همکاری ایشان با آمریکاییها در حمله به افغانستان}
اینها به این عقبنشینیها راضی نمیشوند!
📢 امروز؛ حرم امام خمینی(ره)
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
🔻ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان خود را به گروهها و #لیبرال ها میخوریم / تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست #لیبرال ها بیفتد
🔰حضرت روحالله:
🔹من امروز بعد از ده سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته اعتراف میکنم که بعض تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهمه کشور به گروهی که عقیده خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشته اند، اشتباهی بوده است که تلخی آثار آن به راحتی از میان نمیرود، گر چه در آن موقع هم من شخصاً مایل به روی کار آمدن آنان نبودم ولی با صلاحدید و تأیید دوستان قبول نمودم و الآن هم سخت معتقدم که آنان به چیزی کمتر از انحراف انقلاب از تمامی اصولش و هر حرکت به سوی امریکای جهانخوار قناعت نمیکنند، در حالی که در کارهای دیگر نیز جز حرف و ادعا هنری ندارند. امروز هیچ تأسفی نمیخوریم که آنان در کنار ما نیستند چرا که از اول هم نبوده اند. انقلاب به هیچ گروهی بدهکاری ندارد و ما هنوز هم چوب اعتمادهای فراوان خود را به گروهها و #لیبرال ها میخوریم؛
🔹 من به آنهایی که دستشان به رادیو- تلویزیون و مطبوعات میرسد و چه بسا حرفهای دیگران را میزنند صریحاً اعلام میکنم: تا من هستم نخواهم گذاشت حکومت به دست #لیبرال ها بیفتد، تا من هستم نخواهم گذاشت منافقین اسلام این مردم بیپناه را از بین ببرند، تا من هستم از اصول نه شرقی و نه غربی عدول نخواهم کرد، تا من هستم دست ایادی امریکا و شوروی را در تمام زمینه ها کوتاه میکنم و اطمینان کامل دارم که تمامی مردم در اصول همچون گذشته پشتیبان نظام و انقلاب اسلامی خود هستند.
صحیفه امام خمینی، ج۲۱، ص: ۲۸۴
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
🔻راهکارهایی استراتژیک برای مدیریت عرضه و تقاضای نرخ #ارز و کاهش #تورم
✍ روح الله عباسیان
یکی از مهمترین چالشهای اقتصادی کشور موضوع افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول ملی و همچنین تورم می باشد. موضوعی که متغیرهای اقتصادی و اجتماعی دیگر به آن گره خورده است و این مشکلات اقتصادی گریبانگیر اقشار مختلف مردم به ویژه مستضعفین شده است.
طی سالیان گذشته راهکارهای مختلفی برای تثبیت نرخ ارز انجام شده است که اثرات آن موقتی بوده و پس از مدتی به صورت جهشی یا روندی قیمت ارز افزایش پیدا کرده است.
البته عوامل مختلفی در افزایش نرخ ارز اثرگذار است. شاید بتوان گفت یکی از مهمترین عوامل, کمبود ارز و بالا بودن تقاضا می باشد.
البته تحریم ها در این خصوص اثرگذار است. همچنین چاپ پول که منجر به تورم می شود نیز در افزایش نرخ ارز تاثیر بسزایی دارد.
اما سوال اینجاست چرا توازنی بین عرضه و تقاضای ارز وجود ندارد؟ چرا مرتب قیمت ارز افزایش می یابد و در پی آن قیمت اجناس و مایحتاج مردم هم گران می شود؟
در اینجا به نظر می رسد باید منشأ عرضه ارز و همچنین منشأ تقاضا را مورد واکاوی قرار دهیم تا بتوانیم ضمن تحلیل درست، راهکارهایی را برای مدیریت موثر بازار ارز اتخاذ نماییم:
مطالعه ادامه یادداشت در وبگاه ندای اصفهان
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از حمید رسایی
.
♻️ از پیروزیهای بزرگ این روزهای کشور غافل نشویم!
◀️ این ایام اتفاقات خوبی افتاده که متاسفانه در فضای رسانهای کشور کمتر مورد توجه قرار گرفته است؛
🔹اتفاق اول خروج امارات از ائتلاف دریایی ضد ایرانی است و اعلام رسمی آن توسط این کشور یک پیروزی برای ج.ا محسوب می شود.
🔹دومین اتفاق انتخاب ایران به عنوان یکی از نواب رئیس مجمع عمومی سازمان ملل متحد است که این امر خود نتیجه تعاملات جدید میان ایران و عربستان می باشد.
🔹اتفاق سوم انتخاب ایران به عنوان گزارشگر کمیته خلع سلاح سازمان ملل است که با واکنش منفی و ناراحتی شدید رژیم صهیونیستی مواجه شده است.
🔹اتفاق چهارم ریاست ایران بر کمیته اجتماعی شورای حقوق بشر سازمان ملل است که بدجور پوز ضدانقلاب را کش آورده است!
🔹اتفاق پنجم حل و فصل اختلافات چندساله ایران و ترکمنستان در حوزه انرژی، پرداخت بدهی ایران به این کشور و قرارداد جدید واردات گاز از این همسایه شمالی پس از خرابکاری فاجعه بار دولت روحانی و وزارت زنگنه است.
🔹اتفاق ششم حضور رسمی ایران در نشست بریکس و دوستان است که بزودی زمینه آغاز مراحل عضویت ج.ا. را در این اتحادیه فراهم خواهد ساخت.
🔹اتفاق هفتم سفر بسیار مهم آقای رئیسی به اندونزی و قراردادهای بسیار مهم اقتصادی با این کشور است.
🔹اتفاق هشتم سفر مهم و راهبردی آقای رئیسی به سوریه، انعقاد قراردادهای مهم اقتصادی و.. با این کشور و سرعت گرفتن حضور اقتصادی و فرهنگی ج.ا. پس از سالها کارشکنی اصلاح طلبان و اعتدالیون و ضررهای جبران ناپذیر این کارشکنی ها برای کشور بود.
🔹نهمین اتفاق مثبت بازگشت مقتدرانه سوریه به اتحادیه عرب بعد از 12 سال و اعلام رسمی شکست توطئه ضدایرانی در جنگ علیه این کشور می باشد.
🔹دهمین اتفاق اما شدت گرفتن فرایند دلارزدایی از ارتباطات تجاری ایران با چندین کشور طی دو ماه گذشته و کند شدن هرچه بیشتر ابزارهای تحریمی رژیم آمریکا علیه ایران است.
🔹یازدهمین اتفاق تکمیل شدن فرایند عضویت ایران در شانگهای و فرصت های بزرگ اقتصادی این عضویت است.
🔹و..
حواسمان باشد که دیپلماسی مقتدرانه ج.ا. علی رغم برخی ضعف ها و انتقادات، با اتکا به قدرت مقاومت، به نقطه پیروزی های بزرگ رسیده و نباید اجازه داد رسانه های جریان مفسدین اقتصادی سیاسی اصلاحاتی و اعتدالی کشور در همراهی با ضدانقلاب، این دستاورد های مهم را از مقابل چشمان افکار عمومی کشور دور کنند.
#جریان_تحریف
🔺برای دیدن یادداشتهای حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
eitaa.com/rasaee
eitaa.com/rasaee
💢تن و بدنمان میلرزد آقای فرزین!
دیدار محمدرضا فرزین، رئیسکل بانکمرکزی ایران با رئیس #صندوق_بینالمللی_پول به شکل مثبتی در رسانهها بازتاب یافته؛ به گونهای که گویا قرار است گشایشهای مهمی در خصوص دسترسی ایران به میلیاردها دلار از منابع موجود خود در این صندوق صورت پذیرد و بدین ترتیب گره مهمی از گرههای کور ایران باز شود. اما این قضیه یک وجه پنهان هم دارد که شاید تبعات آن به مراتب بدتر از بلوکه شدن آن شش میلیارد دلار باشد.
بر اساس اظهارات طرفین، این نشست سرآغازی است برای شروع مجدد از سر گرفتن تعاملات بانکمرکزی با IMF و تقویت ارتباطات با این نهاد که شاید در افکار عمومی ایران به عنوان اقدامی مثبت تلقی شود اما باید بررسی کرد که ارتباطات گذشته و توصیههای صندوق بینالمللی پول به ایران در ادوار گذشته، چه تبعاتی را برای کشور به دنبال داشت و آیا میتوان نتایج مثمرثمر و گرهگشا برای مردم و اقتصاد ایران را از این تعاملات تصور کرد؟
تاریخ گواهی میدهد که هر زمان دولتها به منویات IMF عمل کرده و نسخههای تجویزی آن را در اقتصاد ایران پیاده کردند، ایران در سراشیبی فقر و انحطاط قرار گرفته. اجرای برنامه «تعدیل ساختاری» در اوایل دهه 70 و در دولت مرحوم هاشمیرفسنجانی که آن زمان خود را دولتی توسعهگرا مینامید یکی از توصیههای صندوق، به دولت وقت ایران بود.
بر اساس اظهارات حسین نمازی، وزیر اقتصاد دولت اصلاحات، از سال 68 و در دولت اول هاشمی، تفاهمنامهای میان IMF و دولت به امضا رسیده بود که مهمترین بندهای آن، ایجاد نظام قیمتی و ارزی مبتنی بر بازار، اصلاحات قیمتی افزایش قیمت فرآوردههای نفتی داخلی، ضرورت حذف تمامی انواع یارانههای ضمنی و کنترلهای قیمتی، لغو نرخهای دستوری، اجازه فعالیت به مؤسسات اعتباری غیربانکی خصوصی، دادن استقلال بیشتر به بانکها و استفاده از نظرات کارشناسی بانک جهانی و صندوق نسبت به حسابرسی متمرکز، تعیین نرخ ارز توسط مکانیسم بازار و رفع محدودیت واردات بهلحاظ نوع کالا، مهمترین بندهای این توافق محسوب میشد که نتیجه اجرای آن چیزی جز #شکاف_طبقاتی، تعمیق #فقر، افزایش #فساد و اعتراضات معیشتی نبود که وقایع مشهد، اسلامشهر و دیگر نقاط کشور بخشی از این اعتراضات اجتماعی رخ داده در اوایل دهه 70 محسوب میشود.
هر چند در دولتهای هفتم و هشتم، اجرای توصیههای صندوق به دلایل مختلفی متوقف و یا کند شد شد اما در دولت نهم و دهم دوباره این نسخهها از حاشیه به متن آورده شد و قانون #هدفمندی_یارانهها که منطبق بر سیاستهای تجویزی بانکجهانی و صندوق بینالمللی پول بود، تصویب و به اجرا گذاشته شد که همین مسئله موجب تقدیر و ستایش کریستین لاگارد، رئیس وقت IMF از اجرای این برنامه در ایران شد و آمارهای اقتصادی و شاخصهای مختلف بر جای مانده، بهترین قاضی برای اثبات تبعات نامطلوب این سیاست پس از حذف یارانهها است.
در دولت یازدهم و دوازدهم هم منویات این نهادهای جهانی مورد توجه قرار گرفت و در اردیبهشت سال 98، گروهی از کارشناسان صندوق با همکاری وزارت اقتصاد و سازمان برنامه و بودجه، به مدت دو هفته در ایران حضور داشتند و طبق آنچه که از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور اطلاع رسانی شد، این هیئت چهار نفره در خصوص اصلاحات ساختاری برنامه و بودجه به مسئولین اقتصادی ایران مشاورهها و توصیههایی داشته که حاصل این نشست، چیزی نبود جز فاجعه #آبان_98 و سه برابر شدن #نرخ_بنزین!
در دولت سیزدهم و علیرغم گفتمان دولت، به طور خواسته یا ناخواستهای بخشی از سیاستهای تجویزی صندوق به اجرا گذاشته و با وجود هشدارهای داده شده، #ارز_ترجیحی حذف و تورم افسارگسیختهای بر کشور حاکم شد؛ مسئلهای که باز هم تمجید بانکجهانی و صندوق بینالمللی پول را به دنبال داشت.
و حالا دوباره IMF به متن اقتصاد ایران آمده و به گفته رئیس این نهاد، نشست محمدرضا فرزین با او سرآغازی است بر از سرگیری جدی روابط طرفین و باید بیش از هر زمان دیگری، نگران ماهیت این ارتباط و اثرات آن باشیم.
هر چند به اعتقاد عدهای، همکاری با صندوق، مزیتهایی چون دریافت وام از این نهاد را به همراه دارد و به اعتقاد آنان میتوان از این فرصت استفاده کرد اما کارکرد این نهادهای استعماری، مبتنی بر گروکشی است؛ اعطای وام در قبال اجرای برنامههای مد نظر آنان که عواقب آن نه تنها در ایران، بلکه در کشورهای دیگر چون آرژانتین، شیلی، اکوادور و ... چیزی جز بحرانهای اقتصادی و اجتماعی نبوده است.
تاریخ به بدبینی امروز ما گواهی میدهد و باید با دیده تردید به این نشست رئیسکل بانک مرکزی نگریست. نکند که دوباره قرار است نسخههای این نهاد با جدیت در ایران پیاده و سرآغازی برای شروع بحرانهای مختلف باشد.
آقای فرزین! تن و بدمان میلرزد!
✍سعید ونکی، گروه اقتصادی الف
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
عربستان بعد از تعمیق و گسترش روابط با چین و ایران، اینک از مهمترین دشمن ایالات متحده در منطقه آمریکای جنوبی میزبانی میکند!
گاوهای شیرده سعودی هم فهمیدند که دوران یکجانبهگرایی آمریکا تمام شده است، غربزدههای ایرانی اما هنوز خواب آمریکا میبینند و برای حل مشکلات کشور، نسخهء مذاکره و توافق میپیچند!!!
#افول_آمریکا
#دلارزدایی
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
مرد و زن نشسته اند دور سفره
مرد قاشقش را زودتر فرو میبرد توی کاسه سوپ و زودتر میچشدطعم غذا را
و زودتر میفهمد که دستپخت همسرش بینمک است
و اما زن چشم دوخته به او
تا مُهر تایید آشپزیاش را از چشمهای مردش بخواند
و مرد که قاعده را خوب بلد است،
لبخندی میزند و میگوید : “چقدر تشنه ام !”
زن بی معطلی بلند میشود و برای رساندن لیوانی آب به آشپزخانه میرود
سوراخهای نمکدان سر سفره بسته است و به زحمت باز میشوند
و تا رسیدن آب فقط به اندازه پاشیدن نمک توی کاسه زن فرصت هست برای مرد
زن با لیوانی آب و لبخندی روی صورت برمیگردد و مینشیند.
مرد تشکر می کند، صدایش را صاف میکند و میگوید:
”میدونستی کتابهای آشپزی رو باید از روی دستای تو بنویسن؟“
و سوپ بی نمکش را می خورد؛ با رضایت
و زن سوپ با نمکش را میخورد؛ با لبخند!
برگرفته از خاطرات همسر #امام_خمینی
✍ سیدجواد
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
💢با هر دو چشم ببینیم
موشکهای هایپرسونیک، پهپادهای فوق پیشرفته، گسترش ارتباطات منطقهای و بینالمللی، همکاری استراتژیک با قدرتهای غیراستعماری، تکمیل کریدورهای ارتباطی مختلف و تبدیل ایران به هاب منطقه، پیمانهای نظامی با کشورهای منطقه، پیشرفتهای عظیم علمی، امنیت بینظیر در کشور و ... باعث افتخار و سربلندی مردم ایران و تقدیر از عملکرد دولتمردان است!
همانطور که تورم افسارگسیخته، کاهش روزافزون ارزش پول ملی، وضعیت بازار مسکن و خودرو و ... باعث سرافکندگی و ناراحتی مردم و انتقاد و اعتراض به دولتمردان است!
بخاطر نداشتههایمان، لگد به داشتهها و دستاوردهای بینظیری که در اوج بیسابقهترین تحریمها و فشارهای اقتصادی، سیاسی، نظامی، امنیتی و شبیخون فرهنگی به آن نائل شدهایم، نزنیم.
در کنار مطالبهگری جهت اصلاح نابسامانیها، هرازچندی باید نقاط قوت بیشمار نهضت و انقلاب خمینی را به خود و دیگران یاددآوری کنیم تا مبادا در دام یأسآفرینی و ناامیدسازی دشمن گرفتار نشویم؛
#امید
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨فاجعه حتما باید سیل و زلزله باشد؟
به زودی سیستمی جایگزین شورای پول و اعتبار فعلی خواهد شد که نه وزیر کشاورزی در آن حضور دارد که پیگیر اعطای تسهیلات به کشاورزان باشد، نه وزیر صمت که دغدغه وام برای صنایع را داشته باشد، و نه وزیر راه و شهرسازی که از این خبرها توییت کند. چند اقتصاددان را جای اینها مینشانند و چقدر، همچون روز، برایم روشن است که چه خواهند کرد.
ما گرفتار بحرانی شدهایم که حقیقتا نامش را نمیدانم چه بگذارم. جریانی خوب میداند چه بلایی دارد سر کشور میآورد؛ برخی هم که باید بفهمند، اساسا نمیفهمند آن جریان چه میکند و فرجام این کارها چیست! پای کار "کارشناسیشده" را امضا میکنند...
@syjebraily
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ قیمت زمین در تهران بیش از ۱۱۰۰ برابر در ۳۰ سال اخیر رشد کرده است...!
دکتر محمد منان رییسی (مدیر پژوهشکده معماری و شهرسازی اسلامی): قیمت زمین در تهران حتی نسبت به دلار و طلا چندین برابر افزایش یافته و دلیل این امر، سیاستهای اشتباه شورای عالی شهرسازی و کمربندی است که دور تهران و دیگر شهرها بسته اند و اجازه توسعه شهری نمی دهند.
🔸هر وقت خواسته اند عرضه را زیادتر کنند، تراکم فروخته اند، رانتی که در اختیار سرمایه داران قرار می گیرد و نشانه آن، ۲ میلیون خانه خالی است که در تملّک بانک هاست.
🔸مالیات از خانه های خالی و لوکس هم به درستی اجرا نمی شود در حالیکه در غرب، مالیات سنگینی بابت این موارد اخذ می شود.
#تراکم_فروشی
ستاد راهبری معماری و شهرسازی اسلامی
https://eitaa.com/setad_memari
@baladetayyeb
ثبات دو ماهه در بازار ارز، باعث شروع کاهش جدی قیمت مسکن، خودرو و طلا شد!
بازم بگید علت تورم، قیمت ارز نیست و فقط و فقط نقدینگی است!
حالا فکر کنید اگر پیمانسپاری ارزی و مالیات بر عایدی ارز و طلا بطور کامل اجرا بشه و قیمتگذاری دلاری مواد اولیه داخلی لغو بشه، چقدر تورم کاهش پیدا میکنه؟!
#دلارزدایی
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از حسین زمانی میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌تفاوت بین حقوق و روزی
@hzamanim
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
استفاده از مکانیزم قیمت برای ایجاد قحطی (سکانسی از فیلم یتیم خانه ایران)👇
اگر شما نصف گندم ایران را با قیمت بالا بخرید تنها نیمی برای بذر، مصرف خودشان و چارپایان می ماند. چارپایان از گرسنگی میمیرند و سال بعد هم بدلیل کمبود بذر محصول کمتر تولید شده و قحطی میشود.
کاهش ارزش پول ملی با دستاویز رشد صادرات هم دقیقا همین کار را میکند. افزایش قیمت ارز، قیمت کالاها را برای ما گران و برای خارجی ها ارزان میکند. لذا بخش عمده سرمایهها و مواد خام کشور صادر میشود و رشد و توسعه آتی کشور در معرض تهدید قرار میگیرد.
سیاست همان است ولی کمی شکلش به روزتر شده است. قبلأ به شکل ورود مستقیم انگلیس و خرید گسترده غلات به #قیمت خوب از داخل کشور بوده که امروز تبدیل شده به مکانیزم افزایش #قیمت_ارز (با تحریم) و تخلیه خودکار منابع کشور.
آقای رئیس، #ارز را کنترل نکنیم، قحطی در انتظارمان است.
به کانال اقتصاد کاربردی بپیوندید👇
https://eitaa.com/DrRezaGholami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجرای دستورات #لیبرالیسم_اقتصادی، قواعد #بازار_آزاد و رقابتی! و نسخههای تجویزی بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول قطعاً به گسترش #عدالت و برابری و کاهش فاصله طبقاتی خواهد انجامید!!!!!!!!!
اگر باور ندارید شمهای از سطح بالای رفاه در حوزههای مسکن، گرسنگی، بهداشت عمومی و فقر در آمریکا را در این کلیپ چندثانیهای مشاهده کنید👆
پینوشت ۱:
برای آشنایی اجمالی با پیامدهای لیبرالیسم اقتصادی در کشورهای غربی در حوزههای مختلف معیشتی، پیوندهای زیر را لمس کنید:
مسکن
بهداشت
گرسنگی
خط فقر
پینوشت ۲:
نسخههای که لیبرالهای افراطیِ ایرانی تحت عنوان «رهاسازی بیقید و شرط بازار» برای مملکت ما تجویز میکنند از آنچه در غرب اجرا شده هم فاجعهبارتر است. اینها حتی بدنبال آزادی بازار هم نیستند، بلکه رسما #ولنگاری_اقتصادی را تبلیغ میکنند، وگرنه در خود غرب هم نظامات کنترلی و دستوری برای مدیریت دولت بر اقتصاد وجود دارد.
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
نظری به «اقتصاد اسلامی» در اندیشه شهید مطهری
کسانی که فکر میکنند مسائل زندگی از یکدیگر جداست و هر چیزی یک مرز و یک قلمرو خاص دارد و هر گوشهای و قسمتی از زندگی بشر به یک شیء بخصوص تعلق دارد، تعجب و احیاناً انکار میکنند که کسی مسألهای به نام #اقتصاد_اسلامی طرح کند؛ زیرا به عقیده اینها هریک از اسلام و اقتصاد یک مسأله جداگانه است، اسلام بعنوان یک دین برای خودش و اقتصاد بعنوان یک علم یا یک فلسفه برای خودش!
اگر فرض کنیم دین تنها رفتن به مسجد و کلیسا و نماز خواندن و روزه گرفتن است ممکن است کسی ادعا کند مسئله دین از سایر مسائل مجزاست، ولی این مطلب فرضاً درباره مسیحیت صادق باشد درباره اسلام صادق نیست.
دو گونه پیوندِ اسلام با اقتصاد
اسلام دو پیوند با اقتصاد دارد: مستقیم و غیرمستقیم؛
پیوند مستقیم اسلام با اقتصاد از آن جهت است که مستقیماً یک سلسله مقررات اقتصادی درباره مالکیت، مبادلات، مالیاتها، حجرها، ارث، هبات و صدقات، وقف، مجازاتهای مالی یا مجازاتهایی در زمینه ثروت و غیره دارد.
اسلام کتاب البیع، کتاب الاجارة، کتاب الوکالة، کتاب الرهن، کتاب الارث، کتاب الهبة و کتاب الوقف دارد.
و از طرف دیگر میدانیم اصل «نُؤمِنُ بِبَعضٍ و نَکفُرُ بِبَعضٍ» - همانطور که قرآن کریم میفرماید - مطرود است. علیهذا یا باید اسلام را دربست بپذیریم و یا باید دربست رد کنیم.
پیوند غیرمستقیم اسلام با اقتصاد از طریق اخلاق است. در این جهت برخی مذاهب دیگر نیز کم و بیش چنین میباشند. اسلام مردم را توصیه میکند به امانت، عفت، عدالت، احسان، ایثار؛ منع دزدی، خیانت، رشوه. همه اینها در زمینهء ثروت است و یا قسمتی از قلمرو این مفاهیم، ثروت است. تا حدود مسائل اقتصادی روشن نشود، حدود عدالت و امانت و عفت و احسان و همچنین حدود دزدی و خیانت و رشوه روشن نمیشود.
📚نظری به نظام اقتصادی اسلام؛ مرتضی مطهری
💠 احمد نبویان👈 عضو شوید
🔗@ahmad_nabavian🇮🇷