احمد نبویان
🎥 فیلم┋ یک خطبه در رسوایی تفکرات نئولیبرالی حجت الاسلام سنجری امام جمعه چهاردانگه : 🔺 جهانیسازی و
امام جمعهای چنین میانهی میدانم آرزوست ...
حفظهالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رشیدی کوچی(نماینده مردم مرودشت ، ارسنجان و پاسارگاد) بعد از تلاش تبلیغاتی و سیاسی وسیع برای از دور خارج کردن وزیر حامی تولید خودرو(فاطمی امین) و پر کردن جیب مافیای خودرو با واردات خودروهای چند میلیاردی برای استفاده قشر مرفه، که نهتنها هیچ فایدهای برای مردم نداشت، بلکه باعث خروج هرچه بیشتر ارز از کشور و ضرر به اقتصاد عمومی جامعه شد!
حالا به سراغ گوشی آیفون (به تعبیر رهبری: کالای لوکس آمریکایی) رفته و از عدم ریجستری این گوشیها انتقاد میکند! آنهم با ادعای نخنما شدهی «مقابله با انحصار»
آخر بازار موبایل ایران که بر روی همه انواع برندهای خارجی باز و یله و رها شده است، و برخلاف کشورهای پیشرفته هیچ حمایتی جهت حرکت به سمت تولید داخل در آن انجام نمیشود، چه جای نگرانی نسبت به «انحصار» دارد؟
جناب نماینده مجلس، بجای آسمان و ریسمان بافتن حرف اصلی را بزنید؛ شما نماینده مردم هستید یا حامی منافع واردکنندهها؟
ایکاش در انتخابات پیشرو، مردم حساب امثال این دشمنان تولید ملی و حامیان مافیای واردات را کف دستشان بگذارند.
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
این فیلمها سال قبل ضبط شدهاند و امروز میبینیم که یک به یک پیشبینیهای آن درباره وضعیت خودروی کشور بهویژه «واردات خودرو» محقق گردیده است.
در این فیلمها گفتیم واردات خودروی ارزان و باکیفیت متناسب با قدرت خرید شما، دروغ بزرگ و سراب فریبنده مسئولین بیکفایت و ذینفعان واردات است اما فقط توهین و تمسخر، عایدی بیان حقیقت بود.
گفتیم تا ۳برابر قیمت خودروهای خوبی مثل دناپلاس و تارا و شاهین، خودروی باکیفیتتری به دست شما نخواهد رسید و قیمت خودروهایی با کیفیت مشابه کمتر از ۱.۵میلیارد نخواهد بود، اما متهم شدیم به آنکه بیسوادیم و چشمبسته از خودروسازی داخلی حمایت میکنیم.
گفتیم این مجریان تلویزیونی و بازیگران و نمایندگان مجلس و فعالان مجازی درباره قیمت خودرو به شما دروغ میگویند و خرید مرسدسبنز به قیمت پراید، زیرسوال بردن شعور مردم است و فقط طرحی برای بروزرسانی خودروهای خارجی بخش اندکی از ثروتمندان جامعه است اما نصیبمان فقط فحش و تهمت بود.
مردم عزیز ایران!
حال که پس از هزینه و خسارت زیادی بابت اعتماد به این دروغگویان، صحنه واردات خودرو برایتان روشن شده است؛
برای احترام به خودتان و آینده ارزشمندتان و کشور عزیزمان، بیاید تصمیم بگیریم برای آگاهی تلاش کنیم.
بیایید از این ماجرا که به نام شما بود اما کام آن برای میلیاردرها و جز دود تورم چیزی عایدتان نشد، درس بگیریم و دیگر به این ذینفعان دروغگو و رسانههای زردِ منحط و نوچههای سلبریتی آنان اعتماد نکنیم و برای خودمان و پیشرفت اقتصادمان ارزش قائل باشیم و دیگر فریب آنان را نخوریم.
✍سیدامیرحسین حسینی
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از علیرضا زادبر
ایرانِ قبل از آیت الله خامنه ای
.
ایرانِ تاریخی مقصود من است.
یعنی ایرانِ معاصر، از قاجار تا امروز، ایرانی که روس تزاری سیاست دسترسی به آسیا میانه و مرکزی را داشت، آرزو رسیدن به خلیج فارس برایشان مهم بود. امپراطوری انگلیس که هیچ گاه حتی پیش از کشف نفت ایران را رها نکرد. پس از حذف امیرکبیر با معاهده پاریس، افغانستان را از ایران جدا ساختند. مدتها آشوراده را در تصرف داشتند.
از آغاز نزاع با روسها در دوره فتحعلی شاه قاجار که جناب عباس میرزا مقاومت بخرج داد ولی شکست خورد با گلستان و ترکمنچای خاک ایران جدا شد. در دوره جنگ جهانی اول که دولت قاجار اعلام بی طرفی کرد اما باز شکست خورده بودیم و کشور سقوط کرد. در جنگ جهانی دوم عصر پهلوی اعلام بی طرفی کردیم و شکست خوردیم. کشور سقوط کرد و شاهنشاه را اخراج کردند. در هیچ لحظه و دوره ای مقاومت بخرج ندادند. بهانه این بود که توان نداریم. نمیشود. ابرقدرت را نمیشود سرشاخ شد! حتی ابتدای انقلاب طمعِ صدام به خاک ایران در اثر احساس ضعف در کشور بود. امام جنگ را با حمایت مردم نگه داشت. هزینه سنگینی بود. اما ایران و اسلام ماند.
تفاوتِ آیت الله خامنه ای با همگان، با تمام حاکمان پیشین ایران در این است که او امنیت ایران را در بحرانی ترین دوره تاریخی در خطرناک ترین منطقه جهان برای بلند مدت از درون نهادینه نمود. تا دهه ها این قدرت نظامی برای ایران تثبیت شده خواهد ماند. بدون جنگ این قدرت را تثبیت کرد.
آیندگان قدر او را بیشتر خواهند دانست.
#علیرضا_زادبر
برای اینکه نسل جدید بداند منتشر کنید
https://eitaa.com/Politicalhistory
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
کارگران بیشتر کار کنند تا ورودی صندوق ها افزایش یابد و منابع لازم برای حمایت از بورس (دارندگان سرمایه و پس انداز)، سفته بازان و شرکتهای کارگزاری تأمین شود و برخی نورچشمی ها هم حقوقهای بی حساب و کتاب دریافت کنند.
هیس!
کارگر داد نمیزند...
https://eitaa.com/DrRezaGholami
دولتی که در برابر افزایش مؤثر حقوق کارگر و کارمند بشدت مقاومت میکند
با گشادهدستی، ۶۲ همت(بیش از نیمی از خلق پول ۶ ماهه سالجاری) را به چاه ویل #بانک_آینده میریزد
اینجاست که میگوییم مملکت را سرمایهداران اداره میکنند و دولت هم کارگزار و پیشکار ادارهی امورات آنان است
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
از یه طرف میگن تعداد کارمندها خیلی زیاده و نباید کارمند جدید جذب کنیم تا دولت کوچیک شه
از طرف دیگه میگن تعداد بیمهپردازها خیلی کمه و باید بیشتر کار کنن و دیرتر بازنشسته شن
شما در این #تناقض میبینید،
اما این دقیقا سیاست #نئولیبرال هاست:
تضعیف همزمان دولت و ملت به نفع سرمایهدارها
#بازنشستگی
💠 احمد نبویان👈 عضو شوید
🔗@ahmad_nabavian🇮🇷
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
قانون مربوط به #بازنشستگی ناراحتتون کرده؟
نمی دونید به کی باید فحش بدید؟
من میدونم...
هشتگ #ناترازی رو دنبال کنید...!
ناترازی اسم رمز دزدی از جیب مردمه که توسط نئولیبرالهای ریشو در دولت و مجلس طراحی شد.
اگر نیاز باشه به وقتش اسمشون رو هم میاریم!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
هدایت شده از اندیشکده قصد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنزین-مترو
✍️این روزها دائما حرف این است که باید بنزین گران شود. مصرف سوخت در ایران زیادست. عده ای از یارانه بنزین استفاده میکنند و دیگران محرومند. قیمت بنزین از آب معدنی کمتر است. آلودگی هوا بسیار زیاد شده. ترافیک سرسام آور است.
اما نکته مهم ماجرا این است که تنها گزینه ای که برای حل مشکل شنیده می شود این است: گران کن!
صرف نظر از اینکه آیا گران کردن راهکار درستی است یا خیر بیائید ببینیم آیا استدلالی که برخی با شعار عدالت طرح می کنند چقدر می تواند درست باشد!
توجه: مقایسه بالا برای این نیست که بر مردمی که از مترو استفاده می کنند منت گذاشته شود. این مقایسه فقط برای این است که متوجه شویم اقتصاد، حسابداری، ریاضی و ماشین حساب دست گرفتن نیست. این محاسباتی که در این کلیپ شد از جنس همان محاسباتی است که برخی برای گران کردن بنزین انجام می دهند و غلط است.
برابری همیشه عدالت نیست. اگر برابری عدالت باشد باید هزینه مترو را هم حساب کنیم و به حساب کسانی که از آن استفاده نمی کنند بریزیم. باید نفت، گاز، آهن، مس، طلا، آلومینیوم، گوگرد، دریا، جنگل و... را هم برابر تقسیم کنیم بین مردم. حتی هزینه ای که برای آموزش یک دانشمند می کنیم در دانشگاه دولتی باید حساب کرده و معادلش را به همه مردم بدهیم!
منطق برابری می گوید که باید در مجموع مردم کشور از مواهب گوناگون متناسب با نیازشان برای رسیدن به رفاه و آرامش و تکامل برخوردار شوند. به یکی ممکن است زمین داده شود به یکی امکان تحصیل. به یکی مترو. به یکی بنزین!
اما راهکار مساله بنزین چیست؟
به زودی در مورد آن در قصد بخوانید!
💠 اندیشکده قصد
💡@qasdna_ir
از دولت و مجلسی که برای رفع مشکلات بورسی #سرمایهداران، مبالغ هزار میلیاردی از بیتالمال هزینه میکنند
انتظار نداشته باشید برای رفع مشکل پرداخت حقوق بازنشستگان ( #مشکل_مردم ) از بیتالمال مایه بگذارند
از نگاه #نئولیبرالها، اساساً منابع کشور متعلق به اقلیت سرمایهدار است نه اکثریت مردم
#بازنشستگی
💠 احمد نبویان👈 عضو شوید
🔗@ahmad_nabavian🇮🇷
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 به وعده الهی یقین داریم
✏️ رهبر انقلاب، روز گذشته: ما به آینده کاملاً امیدواریم، به وعدهی الهی یقین داریم که وعدهی الهی انشاءالله تحقّق پیدا خواهد کرد، و به آنچه وظیفهی خودمان بدانیم انشاءالله عمل خواهیم کرد.
📱محصول مرتبط: به آینده کاملا امیدواریم
📥 نسخه با کیفیت
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
وقتی میگوئیم #نئولیبرالیسم_احمق_میکند یعنی همین!
تصور کنید بگوییم زیان چند صد همتی دولت از یارانه آموزش
زیان چند صدهمتی دولت از بهداشت و درمان
یکی به این بیسوادها بگوید دولت، شرکت نیست!
خداراشکر، نان را همه مردم استفاده میکنند و پولدارها هم نان بیشتری مصرف نمیکنند که بهانه داشته باشید! برای گران کردن.
- دولت پولش را هزینه رفاه مردمش نکند میخواهد چکار کند؟
- خرج پرداخت حقوق نجومی به مدیران بیلیاقت
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
مهمترین و واقعیترین و حادترین ناترازی امروز کشور:
«ناترازی در دخل و خرج خانوار است»
رونوشت: به جناب رییسجمهور که اینروزها دغدغه رفع ناترازی پیدا کردهاند!
#ناترازی ، اسم رمز #گرانسازی
💠 احمد نبویان👈 عضو شوید
🔗@ahmad_nabavian🇮🇷
هدایت شده از مسعود سلیمانی
معاون وزیر صمت گفته در تله ارزانی بنزین افتادیم!
✏دوست عزیز شما چرا در تله ارزانی دستمزد نمی افتید و فقط در تله گران کن می افتید؟
#ناترازی_مساوی_گران_کن
تصویب قوانینی چون مالیات بر خانههای خالی و مالیات بر عایدی سرمایه، در بسیاری از کشورها موجب مقابله با دلالی و احتکار در بازار مسکن و طلا و ارز و ... شده است.
اما نتیجه لابی و نفوذ سرمایهداران و بانکهای احتکارکننده مسکن در مجلس و دولت ما، میشود تصویب قوانینی خنثی و بیاثر که موجبات مضحکه و تمسخر حکومت را فراهم میکند!
#ایران_بهشت_سرمایهداران
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از اقتصاد کاربردی - رضا غلامی
پیام رسیده به کانال👇
"میزان دستمزد کارگران در ایران تقریبا ماهانه ۱۵۰ دلار است و در عربستان و فوب خلیج فارس میزان دستمزد تقریبا ۸۰۰ دلار است که اگر این مابه التفاوت ۶۵۰ دلاری را بر تقریبا ۱۳ میلیون کارگر ایرانی ضرب کنیم ماهانه تقریبا ۸.۵ میلیارد دلار و سالانه تقریبا بیش از ۱۰۰ میلیارد دلار یارانه پنهانی است که کارگران ایرانی به کارفرمای دولتی یا بخش خصوصی داده اند آقا قیمت بنزین را جهانی کنید و درآمدش را هم جهانی کنید و گرنه هزینه ها جهانی و درآمدها ریالی باشد ناترازی بزرگی در بودجه خانوار به وجود خواهد آمد و باعث بحران های اجتماعی خواهد شد"
پیام شما هم در کانال منتشر میشود
https://eitaa.com/DrRezaGholami
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
با این بودجه، به احتمال زیاد نسبت مخارج دولت به GDP به زیر ۱۰٪ سقوط میکند و ایران، کوچکترین دولت دنیا خواهد بود. در حال حاضر، پس از یمن، سودان، ونزوئلا و هائیتی در رتبه پنجم قرار داریم.
این نسبت در آمریکا ۴۲، فرانسه ۵۹، ژاپن ۴۲ و انگلیس ۴۴٪ است.
مخارح دولت، یعنی آموزش و پرورش، یعنی بهداشت و درمان، یعنی توسعه زیرساختها، یعنی سرمایهگذاری در فناوری و امور مشابه که مرتبط با منافع عمومی است. وقتی سهم دولت از کیک اقتصاد بالا باشد، آن دولت از توانایی مالی بالایی برای اداره کشور برخوردار است و میتواند در موارد فوق هزینه کند، اما وقتی سهم دولت از کیک اقتصاد کوچک است، آن دولت در امور یاد شده، توان کافی نخواهد داشت. رهبر انقلاب میفرمایند "اقتدار سیاسی و اقتدار فرهنگی کشور متوقف به این است که دستگاه ادارهکننده این امور، از توانایی مالی برخوردار باشد".
دقت کنید که اینجا بحث بزرگی یا کوچکی یک اقتصاد نیست، بحث بر سر سهم دولت از کیک اقتصاد است، هر اندازه که باشد.
سری به این لینک بزنید و سهم دولتهای مختلف را از کیک اقتصاد کشورشان ببینید.
https://www.imf.org/external/datamapper/exp@FPP/
تقابل فطرت زنانه با فرهنگ تحمیلی لیبرال سرمایهداری:
«خسته شدم از اینهمه مستقل بودن»
چند وقت پیش، رسانه منحط و نئولیبرال دنیای اقتصاد زنها را «طلای پنهان اقتصاد ایران» معرفی و از «مردانه بودن بازار کار» گلایه کرده بود!
از نگاه لیبرال سرمایهداری، نهتنها همهچیز کالا و همهجا بازار است، بلکه تنها نقش پذیرفتهشده برای عموم انسانها اعم از مرد و زن، نقش بردگی و نوکری برای سرمایهدارهاست؛ و در این میان زنها که در مقابل حقوق کمتر کار بیشتری ارائه داده و فرمانپذیرتر هم هستند، «طلای پنهان» و «گنج اقتصاد» خوانده میشوند!
نقشهای انسانی و همسری و مادری و لطافتهای روحی و اخلاقی زنان هم که در این بازار کار بیرحم و زمخت لگدمال میشود، در نگاه سرمایهسالاران به هیچ نمیارزد؛
💠 احمد نبویان👈 عضو شوید
🔗@ahmad_nabavian🇮🇷
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
ساختار اقتصاد ما مطلقا لیبرال سرمایه داری نیست!
نئولیبرالها در بخشی از اقتصاد ما نفوذ کرده اند. همین!
حتی بانکهای ما در مقابل بانکهای غربی مثل مسجد در مقابل کاباره هستند!
نقدهای ما به ساختار اقتصادی در مقایسه با غرب نیست. در مقایسه با ایده آل خودمان هست.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نهتنها پرچم یمانی، که رقص یمنیها هم هدایتگر است
در حالیکه حکام شکمگنده عرب از ترس از دست دادن منافع دنیایی خود، جرأت انجام هیچ اقدام عملی و مؤثری علیه رژیم غاصب را ندارند،
یمنیها اینگونه با رقص و پایکوبی بر کشتی توقیفشده اسرائیلی، هیمنه پوشالی این رژیم کودککش را به سخره میگیرند
#الیمن_فخر_العرب
💠 احمد نبویان
🔗@ahmad_nabavian
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
⚙ نشانههای جدیِ فشار هزینه بر تولیدکننده و مصرفکننده و صدای پای رکودتورمی
🔖 عرضه گوشت گوسفند و انواع گوشت قرمز، مهر ۱۴۰۲ به ترتیب حدود ۴۰٪ و ۳۰٪ کاهش داشته است.
🔖 این حاصل تجویز نسخههایی مبتنی بر «کاهش رشد نقدینگی»(با روش غلط کنترل ترازنامه) و «حذف ابزارهای کنترل قیمت ارز» است.
📌 آنهم در شرایطی که تولید و مصرف شدیدا تشنه نقدینگی است
📌 قابل تامل است که تا پایان تابستان ۱۴۰۲ رشد هزینههای تولیدکننده(تورم تولیدکننده-PPI) در تولید گوشت قرمز ۱۷۲٪ بوده است
🔖 بدیهی است که سیاستهای انقباضی پولی توام با چنین فشارهزینه ارزی(حذف دفعی و بدون لوازم ۴۲۰۰) تحمیل شده به مصرفکننده و تولیدکننده باعث کاهش همزمان مصرف و تولید خواهد شد.
📌 اگر سیاستهای انقباضی و عدم تزریق نقدینگی به اقتصاد در شرایط وجود فشارهزینه تحمیل شده به ترازنامه بنگاه و مصرف نامکفی خانوار تداوم داشته باشد، علاوه بر آثار اجتماعی، اقتصاد را وارد رکود تورمی جدی خواهد کرد و خروج سرمایه تولیدکنندگان از بخش حقیقی اقتصاد را تسریع میکند.
@Economics_Finance
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
#انتخابات
[ نگاه خدا این است که ما #زمینه فراهم کنیم برای #انتخاب مردم!
برای امتحان.
ما میخواهیم آنچه صحیح است به هر قیمتی اجرا شود. اما این چیزی نیست که خدا میخواهد.
و الا بلد بود که یک کاری بکند که مسئله غصب خلافت پیش نیاید و یا در داستان کربلا، یزید یا ابن زیاد سکته کند. اگر چنین شده بود، کار تمام بود اما خدا این را نمیخواهد.
مسئله این است که نگاه ما با نگاه خدا فرق دارد و ما با خدا اختلاف فتوا داریم. ]
👈 بنظرتون این کلام از کیست؟
دکتر سروش؟
ملکیان؟
تاجزاده؟
زیباکلام؟
منتظری؟
خاتمی؟
روحانی؟
خیر!
کاملا در اشتباهید.
این کلام، از مرحوم آیت الله #مصباح_یزدی (اعلی الله مقامه الشریف) است.
باورتون میشه؟
باورتون میشه که ما مسئول این نیستیم که هر چه صحیح است به هر قیمتی اجرا شود؟!
بلکه وظیفه اصلی ما تربیت مسلمان آگاه است. که اونم تنها راهش #روشنگری است.
همین.
راستی اگر ایشان امروز در قید حیات بودند، بعضی بزرگواران چه انگ و رنگهایی را به این عالم مجاهد نسبت میدادند؟!
حتی دلم نمیخواد به میزان جهل و عصبیت بعضی ها فکر کنم.
روح آن عالم ربانی شاد و راهش پررهرو باد🌷
#مردم_سالاری_دینی
#اصول_سیاسی_اسلام
#ما_از_اسلام_چه_میدانیم؟
✍ کانال #حدادپور_جهرمی
@Mohamadrezahadadpour