*حاملگی ناخواسته یک مسئول آقا زمان دفاع از پایان نامه ارشد!*
حاملگی ناخواسته یکی از مسئولین سابق پارس جنوبی
شنیده ها حاکی از آن است که آقای حسنوند رییس کمیسیون نفت مجلس شورای اسلامی در سخنرانی دو روز گذشته خود گفته که در وزارت نفت فاجعه رخ داده است،از اختلاس های چند هزار میلیاردی تا مدارک جعلی مدیران و سرقت های علمی ایشان.
شرح خبر:
یکی از مدیران عامل سابق پارس جنوبی که پس از بازنشستگی و بر خلاف قانون منع بکارگیری بازنشستگان و با رانت به سمت مدیر عاملی یکی از پتروشیمیهای منطقه انرژی پارس-عسلویه در آمده است.
چندی قبل ایشان جهت دفاع از مدرک کارشناسی ارشد مهندسی مکانیک خود در پردیس بین المللی صنعتی شریف واقع در جزیره کیش حاضر شده و از آنجایی که پایان نامه را کپی کرده بود و رئیس جلسه و استاد راهنما نیز پایان نامه را نخوانده بودند از آن تعریف کردند.
جمله استاد داور بسیار جالب است:
پایان نامه خودت رو خوندی؟ برو صفحه ۹ پاراگراف ۲ ببین چی نوشته؟
نوشته بود: *من در زمان نوشتن این پایان نامه حامله بودم!*
پس از این فضاحت و استعلام مدرک کارشناسی ایشان معلوم شد که لیسانس ایشان نیز جعلی بوده و این یعنی چندین و چند سال یک دیپلمه بر مسگند مدیریت عامل شرکتهای تابعه وزارت نفت تکیه زده است.
*به کجا چنین شتابان؟!!*😷
@atadris
✅ برنامه تلویزیونی راه روشن با موضوع "رویکرد راهبردی به تربیت"
با حضور حجت الاسلام والمسلمین زیبایی نژاد " رئیس پژوهشکده زن و خانواده"
⏰ زمان: سه شبه ها ساعت 20( تا پایان سال 1400)
🔻 برنامه اول سه شنبه 10 اسفند ساعت 20
1️⃣ پخش از شبکه ماهواره ای ولیعصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
2️⃣ پخش اینترنتی از آدرس:
https://www.valiasr-aj.tv
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
@atadris
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قضاوت های عجولانه وتصمیم های غیر اخلاقی...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نکته های قابل تامل آیت الله حائری شیرازی درباب اشکالات اخلاقی وتربیتی آموزش نوین
@atadris
288.4K
#پادکست_صوتی
#اخلاق_حرفه_ای
❇️ شکوه اخلاقی یک استاد در برخورد با تاخیر دانشجو👌
♦️رفتار اخلاقی دکتر عابدی... عضو پیوسته فرهنگستان زبان و ادب فارسی و استاد دانشگاه خوارزمی
🎙روایتگر: جناب رحیم کرمی، معلم و دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه فرهنگیان.
┏━🔸🔵🔸━┓
@atadris
┗━🔸🔵🔸━┛
به نقل از کانال اخلاق پژوهان ایران
آیا در دانشگاه های کشور ما قانونی برای پوشش دانشجویان هست؟
@atadris
🏫 کوچ علم از دانشگاه
✍ چرا کانادا، فرانسه، استرالیا، انگلستان، ژاپن و ... همانند ایران آمار تولید علم خود را منتشر نمی کنند؟ محال است آمار تعداد مقالات منتشر شده ژاپن را بیابید. چرا؟ چرا فقط کشورهایی مانند پاکستان، برزیل و هند عطش آمار مقالات دارند؟
🔸جالب است بدانیم که ما تنها کشوری هستیم که رشته علم سنجی در ان دایر است؛ چراکه فقط ما سرگرم علم سنجی خودمان هستیم. ما بالاترین انتشار مقالات در این حوزه را در اختیار داریم.
🔹 هدف علم سنجی که از حوزه کتابداری آمده است، در واقع مجله سنجی است نه حقیقت علم. علم سنجی قدرت تحلیل محتوای علم را ندارد. مبدع این اصطلاح اصلاً چنین منظوری نداشته است. علم سنجی صرفاً بیانگر شاخص های کمّی است نه کیفی.
🔸در سنت های اصیل علمی، تولید مقاله هیچ گاه نشان دهنده تولید علم نبوده است. راجرز کتابی نوشته به نام اشاعه نواوری. تا به حال 2500 مقاله در خصوص این کتاب منتشر شده است. این مقالات تولید علم نیست، یک مناقشه علمی است. این نبردهای علمی زمینه ساز تولید علم است نه الزاما خود علم.
🔹اگر ایین نامه ارتقا تا ده سال دیگر همین باشد، ما علاوه بر سرآمدی در تولید مقاله، بیشترین استاد تمام دنیا را نیز خواهیم داشت!
🔸کشوری مثل انگلستان بیش از سی سال است که از سنت publish or perish گذشته است.
🔹حدود 400 جایزه علمی در دنیا وجود دارد که هیچ یک از شاخص های ISI استفاده نمی کنند.
🔸در سنت پژوهشی انگلستان اصلاً به شاخص های ISI، ضریب تأثیر و مانند آن توجهی نمی شود. آنها مجدد به ارزیابی مقالات به شیوه خودشان مبادرت می کنند و به پرداخت پژوهانه و مانند آن ... اقدام می کنند.
🔹نظام رتبه بندی دانشگاه های ایران بر اساس نظامی است که خارج از ایران برنامه ریزی می شود و ما بین المللی کار کردن را با اعمال این شاخص ها اشتباه گرفته ایم در حالی که خود آمریکا که واضع ISI است، به طور ناچیز از این نظام استفاده می کند.
🔸ایران از بیانیه سانفرانسیسکو که هشداری به همه بود درس نگرفت. در این بیانیه بیش از چند هزار دانشمند و پژوهشگر و حدود 800 مجله علمی معتبر دنیا اعلام کردند که مبنا را در ارزیابی ها بر اساس مجلات قرار ندهید.
🔹از یکی از اساتیدی که 400 مقاله بین المللی داشتند سوال کردم فقط یکی از مشکلاتی را که در کشور حل کرده اید نام ببرید؟ پاسخ سکوت بود.
🔸از مدیران کشور 97% از مقالات ISI استفاده نمیکنند، 93% نیز مجلات داخلی را نه می شناسند و نه از آنها استفاده می کنند؟! برای چه کسی می نویسیم؟
🔹وقتی شاخص ارزیابی اچ اندیکس شد، پژوهشگر با چه انگیزه ای روی پروژه ملی کار کند؟
🔸دلیل عمده این اتفاق این است که وزارت علوم ارزیابیها را به سیاست گره زده است و افراد تنها به فکر ارتقای خویش هستند نه کشور.
👨🏫 به قلم: دکتر مظفر چشمه سهرابی؛ متخصص علم اطلاعات و دانششناسی
#یادداشت
📻به نقل از:
رادیو تحقیق، رسانهای نوین
🆔 @RadioTahghigh
@atadris
هدایت شده از اخبار 🇮🇷 20:20
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حال خوبی که تا مدتها در ذهن دانش آموزان میماند
🔹 هاجر نوروزی، یک معلم دلسوز در یکی از مدارس جنوب شهر است که به دانشآموزان دختر پایه دوم ابتدایی درس میدهد.
🔹او به شاگردانش گفته که من عکس دانشآموز محبوبم را داخل جعبه کارتن گذاشتم، هرکس میخواهد برود و خودش آن عکس را ببیند! خانم معلم مهربان و باهوش داخل جعبه کارتن یک عدد آینه گذاشته بود!
✅کانال اخبار 20:30👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
تذکار اخلاقی:
واکنش دانشمند برجسته ژاپنی به کشف تقلب در یکی از تحقیقاتش
یکی از چیزهایی که توی رفتار مسئولان ایرانی تقریباً هیچوقت نمیبینیم، عذرخواهی کردنه. حتی وقتی اشتباه بزرگی میکنن یا حرف خیلی غیرمنطقیای میزنن و به سرعت توی اینترنت وایرال میشه، یا سکوت میکنن یا دچار مغالطه میشن یا یه نفر دیگه بهجاشون عذرخواهی میکنه یا میگن صحبتهای من تقطیع شده بود! اگر هم بخوان عذرخواهی کنن، میگن «اگه این حرف یا رفتارم باعث رنجش و ناراحتی کسی شده، عذرخواهی میکنم»؛ یعنی واضح نمیگن حرف یا رفتارم اشتباه بود! کاش کمی عذرخواهی کردن رو از ژاپنیها یاد بگیریم که وقتی کار اشتباهی میکنن، جلوی دوربین خبرنگارها بدون آوردن هیچ بهونهای تا کمر خم میشن؛ عذرخواهی میکنن و میگن برای جبران اشتباه و جلوگیری از تکرارش در آینده چه کارهایی میخوان بکنن. به نقل از سایت پانویس
این آقا اسمش یوشیکی ساسای (Yoshiki Sasai) هستش. ۶۰ سال پیش توی استان هیوگوی ژاپن به دنیا اومد. بزرگ که شد، به مدرسه پزشکی دانشگاه کیوتو رفت و درس خوند. سال ۱۹۹۳ مدرک دکتراش رو از همین دانشگاه گرفت. ۵ سال بعد یعنی در سن ۳۶ سالگی به خاطر برجسته بودن پژوهشهاش در زیستشناسی استادتمام شد.
چند سال بعد توی یه موسسه خیلی معتبر توی ژاپن به اسم ریکن (Riken) و در زمینه سلولهای بنیادی مشغول به کار و یکی از برجستهترین محققهای اونجا شد. این موسسه ۱۰۵ سال پیش تاسیس شده و تحقیقات زیادی در رشتههای فیزیک، شیمی، زیستشناسی، مهندسی، علوم محاسباتی و… رو هدایت و با ۴۸۵ موسسه در دنیا همکاری میکنه. سال ۲۰۱۴ دو مقاله تحت نظارت ساسای برای چاپ به ژورنال نیچر که یکی از معتبرترین ژورنالهای علمی دنیاست، فرستاده شد. محققها توی این مقالهها گزارش کرده بودن که تونستن سلولهای معمولی موش رو از طریق در معرض قرار دادن اونها در محیط ملایم اسیدی به سلولهای بنیادی تبدیل کنن که در نوع خودش یه انقلابی بود.
مقالهها پذیرفته و چاپ شدن؛ اما بعد از انتشار مقالهها یه مشکلی به وجود اومد: آزمایشهای انجامشده توی مقالهها تکرارپذیر نبودن! یعنی وقتی آزمایشهای توی مقالهها توسط محققهای دیگه در جاهای دیگه دنیا انجام شد، به نتایجی که توی مقالهها ادعا شده بودن، نرسیدن. این یعنی دادههای مقاله، واقعی نبودن و دستکاری شده بودن. به نیچر اطلاع داده شد. نیچر از نویسنده اول مقاله یعنی هاروکو اوبوکاتا (Haruko Obokata) که ۳۰ ساله و توی ریکن محقق مهمان بود، توضیح خواست. ریکن هم فوری یه تیم حقیقتیاب تشکیل داد تا همه چیز روشن بشه؛ چون آبروی موسسه در خطر بود.
اوبوکاتا اعتراف کرد که به خاطر جوونی و بیتجربگی یه اشتباه مصلحتی کردم و بعضی از دادهها رو از رساله دکترام و مقالههای دیگه برداشتم. کمی بعد به یه برنامه زنده تلویزیونی دعوت شد و در حالی که اشک از چشمهاش جاری بود، به سوالات و ابهامات جواب داد. بارها دولا شد و به خاطر تلاشهای ناکافی و مهارت پایین عذرخواهی کرد؛ اما دستکاری نتایج رو انکار کرد. بقیه نویسندهها بیگناه شناخته شدن.
همکارهاش یکییکی از نیچر خواستن مقالهها رو اصطلاحاً retract کنه؛ یعنی باطلشون کنه تا اینکه خود اوبوکاتا مقالهها رو باطل کرد. ریکن بعد از این اتفاق یه تجدیدنظر اساسی توی فرایندهای نظارتی و تیمهای مدیریتیش کرد.
باطل شدن مقاله توی ژورنالهای علمی خیلی معتبری مثل نیچر خیلی خیلی کم اتفاق میافته. این افتضاح برای جامعه علمی ژاپن خیلی خجالتآور و گرون تموم شد؛ طوری که ساسای به خاطر اینکه تحقیق تحت نظارت اون انجام شده بود و معاون مدیر موسسه ریکن بود، چنان دچار افسردگی شد که کارش به بیمارستان کشید. ۱ ماه بعد که از بیمارستان مرخص شد، از شدت شرمساری توی دفتر کارش خودکشی کرد و ۲ ساعت بعد توی بیمارستان از دنیا رفت! قبل از خودکشی ۳ یادداشت خداحافظی نوشته بود. توی یکیش نوشته بود: «عمیقاً شرمندهام». توی یکی دیگهش خطاب به اوبوکاتا نوشته بود: «فراموش نکن سلولهای Stap رو بازتولید کنی».
ریکن با دیدن این درخواست ساسای به اوبوکاتا یه فرصت پیشنهاد داد تا آرزوی ساسای رو برآورده کنه. اوبوکاتا قبول کرد. ریکن هم بهش اجازه داد تحت نظارت خیلی شدید به تیمی از محققها کمک کنه تا نتایج رو بازتولید کنه؛ اما بعد از ۸ ماه تلاش، این تیم شکست رو پذیرفت و معلوم شد همه ادعاها الکی بوده و اوبوکاتا تقلب کرده. به دنبال این افتضاح چند ماه بعد دانشگاه محل تحصیل اوبوتاکا هم مدرک دکتراش رو پس گرفت و اوبوکاتا رسوای ۲ عالم شد.
به نقل از سایت پانویس
@atadris
*مجموعه اخلاق عملی و حرفه ای انتشارات دانشگاه آکسفورد ۲۰۰۷/ دیوید بی رسینگ* ؛ ترجمه طالب جابری / نشر جهاد دانشگاهی/ کتاب حاضر به این موضوع می پردازد که پول چگونه میتواند تاثیرات زیانباری بر روند انجام یک تحقیق داشته باشد و اینکه دانشمندان و عموم مردم چگونه میتوانند برای ایمن ساختن هنجارها و معیارهایی که قوام بخش شیوه تفکر علمی هستند گامهایی بردارند. پیش از پرداختن به این بررسی مرور برخی روندهای اقتصادی مرتبط با علم مدرن و برخی مطالعات موردی پیرامون رابطه میان علم و پول، سودمند خواهد بود.
@atadris
نسخه pdf کتاب کلید واژه های موفقیت ، که توسط مولف ارسال شده است برای بهره برداری تقدیم می شود.کتابی است حاوی نکات اخلاقی که حاصل علم و تجربه این استاد موفق است.
@atadris
👆👆👆👆
✅از سوی قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر وزارت آموزش و پرورش برگزار میشود:
دومین دورهمی فعالان حوزه «عدالت آموزشی»
دومین رویداد تخصصی فعالان حوزه «عدالت آموزشی» با حضور بیش از ۳۰۰ مجموعه از فعالان و صاحب نظران این عرصه برگزار میشود.
به گزارش کانون دورهمی های ایران، دومین نشست، از سلسله رویدادهای فعالان حوزه عدالت آموزشی، به میزبانی قرارگاه عدالت تربیتی و نصیب آموزشی برابر وزارت آموزش و پرورش با موضوع: «موانع قانونی و ساختاری در تحقق عدالت آموزشی» برگزار میشود.
بر اساس این گزارش، نشست فعالان حوزه «عدالت آموزشی» با حضور بیش از ۳۰۰ نفر از فعالان و صاحب نظران این عرصه، در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ از ساعت ۱۶ ، به صورت برخط برگزار و از طریق پلتفرمهای «شاد» «آپارات» «ریبیکا» و «گوگل میت» قابل مشاهده و مشارکت خواهد شد.
شایان ذکر است که در این نشست از فعالان حوزه عدالت آموزشی تقدیر به عمل خواهد آمد.
بر این اساس، علاقه مندان میتوانند جهت ثبت نام و حضور در این نشست، از طریق تارنمای Dorehami.net و یا تماس با شماره ۰۲۱۲۸۴۲۸۷۵۶، اقدام کرده و یا به سامانه پیامکی ۰۹۳۰۲۲۶۴۰۰۰، پیام ارسال نمایند.
@atadris
گذراندن دوره ۳ ماهه شبانه روزی؛ شرط جدید استخدام اساتید دانشگاهها - ایرنا
https://www.irna.ir/news/84747936/%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D8%A7%D9%86%D8%AF%D9%86-%D8%AF%D9%88%D8%B1%D9%87-%DB%B3-%D9%85%D8%A7%D9%87%D9%87-%D8%B4%D8%A8%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%B2%DB%8C-%D8%B4%D8%B1%D8%B7-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%AA%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7
اگر درست اجرا شود ایده مبارکی است....
@atadris
مقصر فضای خشونتبار مدارس کیست؛ معلم یا دانش آموز؟ | مدرسه آنلاین
https://madre3online.ir/%D9%85%D9%82%D8%B5%D8%B1-%D9%81%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D8%B4%D9%88%D9%86%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9B-%D9%85%D8%B9%D9%84%D9%85/
پدیده ای شوم که حرمت فضای تعلیم وتعلم را از بین برده است....چاره ای باید اندیشید...
@atadris
✔️ آیت الله جوادی آملی (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱)
🔸 حتماً به آن دسته از شاگردانتان که استعداد بیشتری دارند توجه خاص بکنید ولو دو سه نفر باشند چون فرهنگ نخبه پروری میراث سید مرتضی است. ائمه نیز این کار را میکردند. به عنوان مثال امام صادق (ع) حتی برای حفظ جان زراره تلاش میکرد.
🔹 صحنهای در تلویزیون دیدم که روستایی بود صعب العبور به گونهای که برای رفتن به آن باید از میان آب بگذرید و از آنجایی که پلی بر روی آب وجود نداشت مردم مجبور بودند با کابل از روی آب رد شوند. طلبهای برای تبلیغ به آن روستا میرفت و با عبا و عمامه همان کابل را می گرفت و از آب رد می شد. حقیقتاً نمیدانم که او برنده است یا من!
@atadris
12.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیه های اخلاقی یک استاد برای دانش آموختگان دانشگاه شریف..
کلیپ سه دقیقه ای عمرتان را بسازید...
@atadris