بسم الله؛
🟢گفتمان #عدالت و #معنویت ؛ شعار و کارنامه
🟢سعید اسماعیل دخت/ دانش آموخته حوزه و دانشگاه
🟢عدالت و معنویت، اگر مهمترین مساله نباشد، قطعا یکی از ارکان #پیشرفت اسلامی است. این دو به منزله روح برای کالبد جامعه اسلامی است.
⚪همانطوری که می بینیم در جریان تبلیغات انتخاباتی نامزدهای محترم و حامیان ایشان بخصوص تاکیدی بر سوابق کاری خود دارند و به اصطلاح از #کارنامه خود سخن می گویند و هشتگ #به_عمل_کار_برآید را نشر می دهند.
خدمت برای مردم، شعار و ادعای بسیاری از کاندیداهای محترم ریاست جمهوری است.
البته عدالت و رسیدگی به محرومین هم شعار بسیاری از کاندیداهاست.
اما...
‼اما به قول مقام معظم رهبری با شعار نمیشود! باید عمل شخص در گذشته نیز پایبندی آنها به شعار را هم تایید کند. و موضوع بحث ما در اینجا توجه دادن به شعار کاندیداها در زمینه عدالت و معنویت است.
🔴اینکه خدمات بزرگواران ردیف میشود تنها یک بخش قضیه است. اما بخش مهمتر قضیه این است که در این کارهایی که انجام شده است عدالت چقدر نمود دارد؟
🔴عدالت در کنار معنویت، یکی از سویه های اصلی و روح حرکت جامعه اسلامی است. از این جهت نقص در آن، مساوی با #توسعه لیبرال خواهد بود. اگر شما امکانات را به جامعه برده اید، ساخت و ساز و خدمات ارائه داده اید ، تصمیمی گرفته اید یا سیاستی را دنبال کرده اید، اما سویه این خدمات نه تنها در راستای دیگر ارکان پیشرفت اسلامی، یعنی معنویت و یا عدالت نبوده، بلکه به عکس، موجب رفاه زدگی، تبرج و دنیازدگی نیز شده است! و یا نه تنها سطح برخورداری ها را به هم نزدیک نکرده، بلکه یک شکاف ایجاد کرده! و یا نه تنها امکان های باروری انسانی را افزایش نداده، بلکه صرفا امکانات و فضای تلذذ را بیشتر کرده، یعنی گفتمان خدمت و کار شما، گفتمان اسلامی نبوده است. ممکن است شما انسان شریف نماز شب خوان، صادق، مردم دار و هزار حسن فردی دیگری هم داشته باشید، هدف و غرض شما هم صرفا خدمت به خلق خدا بوده باشد، اما بخاطر عدم توجه به این مسائل در مجموع، کارهای شما، جامعه شما را عادلانه تر و معنوی تر نکرده باشد.
⚪عدالت با نام گذاری و شعار و انضمام درست نمیشود، مثل اینکه مثلا مقصد شما تایلند و آنتالیا باشد و نام تور گردشگری خودتان را بگذارید "شهید ..."! آقا مقصد و راه را داری اشتباه میری!
⚪ردیف کردن خدمات و کارهای انجام شده قاعدتا برای همه چشم نواز است، هر کسی لذت می برد. اما آنهایی که داعیه گفتمان ایرانی اسلامی برای پیشرفت ایران دارند، باید در مواجهه با این خدمات از خود بپرسند روح عدالت و معنویت در این خدمات هست؟ آیا برخورداری ها را برای قشر آسیب پذیر بیشتر کرده؟ شکاف ها را کمتر کرده؟ امکان های باروری روح انسانی را برای افراد جامعه بیشتر کرده؟ یا صرفا امکان های تلذذ را توسعه داده؟ آیا این دغدغه برای دمیدن روح معنویت و عدالت، به همان اندازه که برای انجام خدمت و ساخت امکانات که داده شده وجود داشته؟
اگر وجود داشته، باید نشان بدهند. توضیح دهند که این خدمت ما، این امکانی که ایجاد کرده ایم، برای ارتقای روح معنویت و عدالت همراه با این خدمت، چنین و چنان کرده ایم.
⚠پس ردیف کردن سوابق کافی نیست، عدالت و معنویت دو رکن اصلی پیشرفت اسلامی است که به فرموده مقام معظم رهبری باید مویدی در عمل گذشته آنها نیز داشته باشد.
#انتخابات #جلیلی #قالیباف #پزشکیان #زاکانی #قاضی_زاده
🔺@alamesorkh
🟢کتاب: مبانی نظری قانون اساسی
🔴لوازم تحقق جامعه اسلامی
#مردم #مسئولیت #مردمی_سازی #تمرکز_قدرت #تشکیلات #تعهد #کارگزاران
در جامعه باید مدیریتی به وجود بیاید که در عین نظام داشتن همبستگی داشتن سلسله مراتب داشتن انضباط داشتن در آن سانترالیسم و مرکزیت به حداقل برسد.
اداره امور باید در دست مدیریتی قرار بگیرد که انقلاب اسلامی این ملت را خوب درک کرده باشد مورد پذیرش و اعتماد مردم باشد در برنامه ریزی و اجرای برنامه ها به شرایط زمان آگاه باشد و در مسائل اجرایی توانایی و قاطعیت انقلابی داشته باشد. این آگاهیها و این تواناییها و این مورد اعتماد مردم بودنها باید با بینش اسلامی و اجتماعی پویا همراه باشد و مدیریت اجتماعی ما را مصون نگه دارد. اینها زیربنای قانون اساسی آینده ماست.
📖«فکر بهشتی»، مسیری برای شناخت افکار و آثار فقیه مبارز و انقلابی شهید آیت الله بهشتی.
🔺@fekrebeheshti
یه بنده خدایی از فعالان حامی یکی از کاندیداها قبلا چت خصوصی اش لو رفته بود که گفته بود «الان از سعید جلیلی تعریف کنید اما کم تعریف کنید(ظاهراً برای القای اعتماد به مخاطبان در روزهای اولیه) و بعد نیش آخر به جلیلی رو روز آخر میزنیم!»
یه سر به مطالب کانالش زدم، دیدم بنده خدا جای سرباز انقلاب, شده زنبور ...!
🐝 زنبور ناقلا! نیش برا روز آخر هم بذار!
😆😂😆
@alamesorkh
🟣 جوکر های #بنفش، پالس می دهند که کلید در اتاق رئیس جمهور آمریکاست!
دیروز #ظریف کنار پزشکیان نشسته بود، اما فردا در هیات دولت شاهد نشستن آخوندی که افتخار می کرد به اینکه یک خانه نساخته است، نعمت زاده ها و زنگنه ها خواهیم بود که اقتصاد کشور را به مرز فروپاشی کشاندند و عملا یک ابر قراضه از وضعیت کشور به دولت شهید رئیسی تحویل دادند، تا هر دولتی بر سر کار بیاید اگر بخواهد هم نتواند مسائل پیچیده اقتصادی را حل کند.
💣 تورم بالا،
💣 نقدینگی بالا،
💣 ورشکستی بازار بورس،
💣 پروژه های راکد،
💣 کارخانه جات خوابیده و ورشکسته،
💣 حقوق های عقب افتاده،
💣 خانه های ساخته نشده،
💣 ماشین های تحویل داده نشده،
💣 به مرز انفجار رساندن تقاضاها و بیرون ندادن محصول!
⬅️ عملا با خنثی کردن یک بمب، یک بمب منفجر خواهد شد.
بحث این نیست که شما بمب را می توانید خنثی کنید یا خیر! بحث این است که کدام بمب را خنثی می کنید و همزمان کدام یک را منفجر خواهید کرد!
دو کلید برای ایران گذاشتند، یکی در انتهای یک گالن بزرگ فولادی از اسید و یکی را داخل اتاق رئیس جمهور آمریکا جا گذاشتند. سربازان ایران برای اینکه به فتح برسند یا باید قید عملیات را می زدند، یا بر روی مین ها دراز دراز می افتادند، تا کار در این میدان مین پیش برود!
و امروز رسانه ها و سیاسیون و وزاری آنها با وقاحت تمام به ریش دولت شهید میخندند که شما هم نتوانستید! جوکر های بنفش، پالس می دهند که کلید در اتاق رئیس جمهور آمریکاست!
#انتخابات #جلیلی
@ALAMESORKH
‼تناقض!
⚠قبل از مذاکره مردم دیدند که روحانی جلوی چشمان 80 میلیون ایرانی شعار می داد باید چرخ سانترفیوژ بچرخد، چرخ اقتصاد هم بچرخد! تحریم باید برداشته شود تا آب خوردن مردم حل شود1
⚠بعد از مذاکره می گویند اصلا قرار نبود تحریم ها لغو شود! «هدف از برجام به رسمیت شناختن حق هستهای ایران بود!(📎عباس عراقچی:سال 96-برنامه جهان آرا) »
‼حالا بعد از خدمات شهید رئیسی و دور زدن تحریم ها دوباره می گویند باید مذاکره کنیم تا تحریم ها برداشته شود!
⁉بالاخره مذاکره به تحریم ربط داره یا به صندلی و سکه گرفتن شماها؟ چه تضمینی وجود داره دوباره شما با وعده رفع تحریم بیایید سر کار و بعد از هشت سال فلاکت بازم نگید مذاکره برای رفع تحریم نبود؟
پس مذاکره برا چی بود؟ برا عکس یادگاری با کاترین و وندی رفته بودید؟
#انتخابات #جلیلی #مذاکره
@alamesorkh
ساده نباشیم....
رفتار محمد فاضلی در میزگرد پزشکیان میتواند به نوعی برنامه ریزی ای برای شوک ضد ساختاری باشد برای تحرک حامیان خفته. در مقابل فرایند انتخابات و صدا و سیما به عنوان نماد جمهوری اسلامی.
@alamesorkh
توییتی که محمد افاضلی بلافاصله بعد از ترک میزگرد منتشر و بعد اون رو پاک کرده.
@alamesorkh
🟢دعواهای زرد کوچکترها، تقصیر سکوت بزرگ ترهاست!
⚪نوشتاری در نقد رفتار انتخاباتی جامعه نخبگانی/ سعید اسماعیل دخت، دانش آموخته حوزه و دانشگاه.
🔴وقتی بزرگ ترها حرف نمی زنند جا برای دعوای کوچکترها باز میشود...
دعواهای کوچکتر ها هم عموما دعواهایی نازل، سطحی، پر تنش، مسخره، احساسی و غیر علمی است.
دعواهای گروه های مختلفی فضای مجازی را می بینیم و افسوس می خورم که چرا این همه مسائل نازل و زرد در بین گروه های مختلف مخاطبان و حامیان کاندیداها در جریان است!
🔴به نام تخریب نکردن، اجماع کردن، وحدت کردن؛ یا برای ندادن هزینه، از آبرو، شاید برخی هم بخاطر معذوریت های مختلف موجه و غیر موجه، خیلی از بزرگتر ها در بزنگاه های سیاسی مهم ساکت میشوند!
🔴بعضی افراد که می توان به دلسوزی آنها قسم خورد، گاهی چهار سال، هشت سال و یک عمر گلوی خودشان را پاره می کنند برای اینکه یک دغدغه را در جامعه جا بیندازند، اما در مواقع بزنگاه ساکت اند!
خب الان وقت آن است که او برای آنچه مطالبه داشت، نامزدهای مختلف را محک بزند! عملکرد آنها و اطرافیان آنها را با تخصص و دامنه معلومات خودش بسنجد و نسبت هر کدام را با آن بسنجی و بیان کند، منتشر کند!
بله ممکن است کاملا درست هم نباشد! ممکن است بعدا درست از آب درنیاید. اما این خاصیت سیاسیت است.
الان شب قدر تبیین است، و او ساکت است!
قرآن و نهج البلاغه رسماً و عملا تحریف فاحش میشود، بعد همان هایی که برای یک پلان از یک سریال میخواستند جامعه را به آتش بکشند اصلا خبر دار نمیشوند! چه برسد واکنشی نشان دهند!
🔴حداقل خاصیت گفتن نخبگان علمی و اجتماعی این است که عموم جامعه شکل مباحثه مودبانه، نوشتار مودبانه و تخصصی را یاد میگیرند. به جای استناد به فلان نوشته زرد فلان پیج و صفحه برای نقد به مسائل و راه حل های شما فکر می کنند!
🔴اقتصاد اسلامی، شهرسازی، آب و هوا، محیط زیست، صنعت، کشاورزی، هنر، فرهنگ، تربیت، آموزش، بهداشت، رسانه، حجاب، قانون، مدیریت و و و
گوش های ما در طول سال پر است از صحبت های کارشناسان مختلف در این زمینه ها... اما در ایام انتخابات تنها صدای دعوای کوچکتر ها را می شنویم.
🔴بحث های تخصصی و عالمانه در این زمینه ها می توانست و می تواند فضای انتخابات را پر کند. اما نمودی از این صحبت ها نمی بینیم. در نتیجه این سکوت، فضا برای زد و خورد های کوچکترها باز میشود، دعوای کوچکتر ها هم معلوم است چیست!
‼راستش را بخواهید جامعه نخبگانی ما علی رغم همه ادعاها، آمادگی و توانایی برای گفتگو ندارد. مقدمات ورود به یک چالش محترمانه را بلد نیست. اصلا نمی خواهد وارد چالش شود. نمی خواهد هزینه بدهد. همه این ها یعنی اینکه این نخبگان به مساله هایی که برای آن فریادها می زنند ایمان کافی ندارند. صلابت کافی ندارند. اگر داشتند برای پیش برد آن ها، به هر اندازه که باشد، در حساسترین بزنگاه سیاسی یک کشور به جای تبیین سکوت نمی کردند.
و یا اینکه ممکن است برخیشان متخصصانی باشند که به جای اعتقاد به تبیین عمومی و ورود به چالش های آن، انتظار دارند و شاید هم ترجیح می دهند با اتصال مستقیم تری به فضای قدرت، در فضاهای خاص مطالب خود را با مسئولین ببندند.
🔺این روال موجب فقدان شکل گیری یک گفتمان در مورد بسیاری از مسائل کشور در فضای عموی و نیز سردرگمی و یا گم شدن مساله در بزنگاه هایی چون انتخابات شده است.
🔺بسیاری از متخصصانی که می بینیم در رسانه ها و غیره، ممکن است منبری ها، کارشناسان فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و... خوبی باشند، اما اینها بازیگران فعال عرصه دین، فرهنگ، اقتصاد و سیاست نیستند!
این بزرگواران ممکن است در بسیاری از مسائل به صورت تخصصی به دنبال خدمت به مردم و انقلاب باشند، اما در عمل و کنش سیاسی بر خلاف سیره امام و انقلاب اسلامی توجه کافی به گفتمان سازی عمومی ندارند. و عملا با خالی گذاشتن میدان توسط آنها راه برای دعواهای زرد و سطحی باز شده است.
#انتخابات #سعید_جلیلی
@alamesorkh
پزشکیان میگه الکی دعوا میکنیم و مشکلات محرومین رو نمی فهمیم! دعواها رو باید بذاریم کنار!
دیشب عمه من جلو هشتاد میلیون آدم غربتی بازی در آورد! تو همونی هستی که هنوز بابت اتفاق دیشب عذرخواهی که نکردی نکردی، از اون همدست کولی ات توی توییتر دفاع هم کردی.
#مناظره #انتخابات
@alamesorkh
نکته خوب کاندیداهای انقلابی اینه که حساب شده مینوازند. جواب میدن ، اما فضا رو به سمت احساسی شدن نمیبرند. امیدوارم همین روند ادامه داشته باشه .
#مناظره #انتخابات
@alamesorkh
تیکه اول #جلیلی خیلی باحال بود که گفت...
پیروزی تیم ملی والیبال🏐 بر آمریکا رو تبریک میگم، البته اگر بعضی نگند آمریکا خودش میخواست ببازه 😅
اشاره: ظریف گفته بود اینکه دولت شهید رییسی تونست تا دو میلیون نفت صادر کنه برا خاطر این بود که بایدن اجازه داد! (با اینکه هیچ سندی برای حرفاش نیورد. ضمن اینکه خود دولت بایدن در جلسه سنا اذعان کرد که تحریم علیه ایران رو بیشتر هم کرده ایم)
#انتخابات
@alamesorkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برخورد خشن و تند ظریف با حاضران در جلسه در کاشان....
اینجا هم کارشناس سیما سوال شخصی کرد؟
مقایسه کنید با جلسات دانشگاهی که هر ساله برگزار میشه در سراسر کشور و دانشجویان همین تفکر به بدترین شکل جلسات رو به هم میریزند... به صفار هرندی کفش پرت کردن، جلیلی رو هوکردن، مسخره کردند، جهرمی(سخنگوی دولت شهید رئیسی) رو هو کردند، هیچگاه، هیچکدام از اونها به مردم اینجور حمله نکردند، میکروفن نشکستند!
#انتخابات
@alamesorkh
🌟جمله های طلایی مناظره سوم ...🌟
پور محمدی : اونقدر کشیدیم که پاره شد😆
قاضی زاده هاشمی:
قول میدهم مخالفین خودم رو بی شناسنامه خطاب نکنم😉
جلیلی:
مدیریت فرهنگی مدیریت عابربانکی نیست🏧 که فقط بودجه دهد💲؛ ثمره آن هم مهم است. بودجه فرهنگی نباید هزینه میز و صندلی و ستادهای چاق و چله شود مردم انتظار محصولات خوب فرهنگی را دارند. (جلیلی اونقدر کتاب و فیلم و انیمیشن هایی که خونده و دیده ردیف کرد که فکم پیاده شد)
قالیباف: سیا ساکتی😎
پزشکیان: کتاب بدیم بچه ها، معلم ها بهشون جایزه بدن. برنامه بود؟🤔
زاکانی هم آخرش کتاب رو داد به پزشکیان ، میخونه؟ 🙄
@alamesorkh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسم الله/
⭕️اشکالاتی بر نکات حجت الاسلام پناهیان در ستاد دکتر قالیباف
✍️سعید اسماعیل دخت، دانش آموخته حوزه و دانشگاه
⭕️اخیرا تکه سخنرانی ای از جناب پناهیان در ستاد جناب دکتر قالیباف منتشر شده است که دارای اشکالات عدیده کبروی و صغروی بوده و نیازمند به باز نگری و جای تامل دارد که عرض می دارد....👇
پاسخ
@alamesorkh
بسم الله/
⭕️مطالبی در نقد کلام حجت الاسلام پناهیان در ستاد انتخابات دکتر قالیباف
✍️سعید اسماعیل دخت، دانش آموخته حوزه و دانشگاه
1️⃣نکته اول فرموده اید که «معنا ندارد کسی برای خودش کار کند و خارج از ساختار نظام اسلامی کاری انجام دهد...»
👈به نظر می رسد این کلام جنابعالی در تضاد با بند میم وصیت نامه حضرت امام و نیز فرمان آتش به اختیار مقام معظم رهبری است. این توضیح را خدمتتان معروض می دارد که از دیدگاه امامین انقلاب و اندیشمندان طراز انقلاب، نظام اسلامی عام تر از ساختار های بالفعل جمهوری اسلامی است.
علاوه بر اینکه ساختار های مردمی چه تعاونی و چه مشورتی و تخصصی، هر چند جزو ساختارهای سازمانی و اداری کشور نیستند، اما به جهت اینکه تابعی از قوانین کشور هستند، در ساختار نظام اسلامی تعریف میشوند. بدین جهات کلام قاطع حضرتعالی مستند به کلام امامین انقلاب، هویت نظام اسلامی و نیز ساختارهای قانونی غیر دولتی محل اشکال است.
2️⃣نکته بعد در کلام جنابعالی پیش فرض آمده است که تقویت ساختارهای نظام اسلامی متوقف بر کار کردن در ساختارهای ذیل سازمانی در جمهوری اسلامی است. تلازمی بین این دو نیست، برای تقویت ساختار ها، کار کردن در ساختار شرط نیست. بلکه یکی از راه ها است. چه بسا یک مدیر قوی در بخش خصوصی باشد که هیچگاه رنگ مدیریت اداری را هم ندیده.
👈اما مشخصا مطلب شما اشکال صغروی نیز به دولت سایه دکتر جلیلی نیز دارد که شما را به لیست راهنمایی های عملیاتی تیم های تخصصی ایشان به دولت های قبل و دولت شهید رئیسی ارجاع می دهم.
3️⃣نکته بعد فرموده بودید «ما در اسلام چیزی به نام دولت سایه نداریم.»
👈این مطلب نیز درست نیست. از قضا اصل در رفتار ائمه در زمان حکومت های مختلفی که برکنار بوده اند، دولت سایه بودن است!
حضرت امیر با اینکه خلیفه نبودند، و هیچ منصبی نداشتند اما جایی که صلاح اسلام بود از مشورت دریغ نداشتند، از قضا یکی از افتخارات ما شیعیان این است که حاکم رسمی ده ها بار اعتراف کرد که اگر علی را در کنار خودش نداشت هلاک می شد! حضرت امیر مقام رسمی داشت که خلیفه وقت چنین اعتراف به نقش حضرت دارد؟ و از قضا بعد از قتل عثمان حضرت باز تاکید می کنند وأَنَا لَكُم وَزيرا ، خَيرٌ لَكُم مِنّي أميرا، اگر من بر کناری باشم، مانند گذشته برای شما بهتر است تا امیر شما باشم، همین مطلب در مورد سایر ائمه هم صادق است، حاکمیتی نداشتند اما جایی که صلاح اسلام بود دریغی نداشتند.
👈نکته بعد حضرات معصومین اصول را فرموده اند و کار متخصصان تطبیق شرایط با آن اصول است. اصل تطبیق مصادیق بر اصول است، لزومی ندارد یک مصداق برای اسلامی بودنش در ظرف زمانی ائمه هم بوده باشد، مگر باید در روایتی دولت سایه آمده باشد؟ دولت سایه هم در چارچوب(پارادایم) مشورت تعریف میشود، که از چارچوب های اصیل قرآنی و اسلامی است!
#انتخابات #جلیلی
@alamesorkh
واضحه که چه کسی عمق راهبردی جبهه انقلاب اسلامی را می فهمد و منافقین داخلی از اون احساس خطر می کنند؟
بله فرق می کند چه کسی در جلسه با رهبری بنشیند، این را غربگراترین غربگرای ایران خوب می فهمد. کسی که بیشترین و دقیقترین حساسیت ها رو در تقابل با جبهه انقلابی داره، خوب می داند چه کسی بیاید باید ماستها را کیسه کنند!
آنها خاطره خوبی از او ندارند، چون یکی از اقدامات سعید جلیلی، زمانی که معاونت اروپا و آمریکا بود، جمع کردن باند به اصطلاح نیویورکی ها در وزارت خارجه بود، که جناب ظریف سر دسته آن باند بودند.
اما چرا نسبت به دیگران این حساسیت وجود ندارد؟ چون با حفظ احترام به خدمات و گذشته دیگر کاندیداها جریانات سیاسی پانزده سال اخیر نشان داده است که سپهر سیاسی ایران یک سردار پیشتاز داشته است که در تقابل با جبهه غربی در ستیز بوده، بقیه مصرف کننده بودند. در بین کاندیدای فعلی جبهه انقلاب کسی را سراغ ندارم که نمره اش در سیاست ورزی دهه اخیر از متوسط بالاتر باشد. با حفظ احترام آقای قالیباف در ابتدا مشعوف از توافق ژنو بودند،و یکی از اولین تبریکات از سوی ایشان بود. آقای زاکانی هم تحلیلشان این بود که رویکرد برجامی لازم بود. خود آقای زاکانی در آن برهه در مدرسه ما، مدرسه معصومیه حضور پیدا کردند و تمام جلسه به دفاع ایشان از توافق ژنو و انتقادات ما از موضع ایشان گذشت. این در حالی بود که حتی اصلاح طلب های خیر اندیشی مانند ناصر نوبری در آن برهه جزو منتقدین توافق ژنو بودند.
#انتخابات #جلیلی
@alamesorkh
🟢مرحبا به ایمان جواد ظریف
⚪سعید اسماعیل دخت/دانش آموخته حوزه ودانشگاه
🔴عکس ها و تصاویر عرق ریزون ظریف برای پزشکیان رو لابد دیده اید. شاید خیلی هامان به او خندیدیم، اما من به آنها، به لیبرال های غربگرا بابت داشتن مانند ظریف غبطه خوردم. دیدم یک جا ازش سوال شده بود که نمی ترسی پزشکیان ببازه و بعدا بگویند ظریف حمایت کرد شکست خورد؟ و او با جدیت تمام گفت ما هر کاری کنیم عده ای چیزی می گویند، ببازیم، برنده شویم بالاخره کسانی چیزی می گویند، من این آبرو را برای چه کسی می خواهم؟ می خواهم با خودم ببرم توی قبر؟
🔴حقیقتا مرحبا! من در بین مدعیان انقلابی هیچ کس را نمی شناسم، که خودش در عداد یک رئیس جمهور و یا کاندیدای جدی ریاست جمهوری باشد و این چنین برای تفکر خودش و برای کاندیدای تفکر خودش شمشیر بزن و عرق بریزد. حق منبری های متوسط ما هم حاضر به خرج کردن سرمایه اجتماعی خود برای خط انقلاب نیستند، فلان استاد دانشگاه و وکیل و بهمان، که خودش اینطور بیاید وسط صحنه و دوندگی کند، تلویزیون در طول سال پر است از آدم های مدعی، رسانه های ما پر است از آدم های متخصص پر طمطراق که هر کدامشان مدعی گفتمانی در ذیل انقلاب اسلامی هستند، اما براستی الان کجا هستند؟
🔴چرا مانند جواد ظریف برای گفتمان خودشان کف میدان نیستند؟اجازه بدهید بگویم نخبگان انقلابی ما دچار بیماری اوتیسم هستند ،آدم هایی که در هزار و یک شاخه متخصص پر مدعا هستند، از دین گرفته تا فرهنگ و سیاست و اله و بله، اما درک شان از سیاست و موقعیت خود هرگز در حد ایمان جواد ظریف به راه و مسلکش نیست، فهمشان از سیاست و واقعیت های آن و فعالیت در آن به اندازه او نیست.
ظریف می داند برای تفکر خود کف میدان باید بجنگند، و سیاست بدون هزینه نمیشود.
یکی نوشته بود هشت روز عرق می ریزد هشت سال زیر کولر است!
بله زرنگی او همین است، اما خواص انقلابی ما هشت روز گم میشوند، هشت سال گلوی خود را جر می دهند وخون جگر می خورند!
برای همین می گویم او واقعیت سیاست را می فهمد اما خیلی از نخبگان انقلابی خیر. گمان می کنند سرمایه اجتماعی و هواداران را مانند باقیات و صالحات با خود به آن دنیا خواهند برد!
🔺از حق نگذرم، نادر افرادی در جبهه انقلابی هم بوده و هستند که برای خط انقلاب نگاه به جایگاه و مقام خود نکرده و مردانه پای کار آمدند، همچون تلاش سعید جلیلی در انتخابات 96، با اینکه نماینده مقام معظم رهبری در مهمتری شورای عالی کشور بود، اما همچون یک مبلغ معمولی از این شهر به آن شهر برای تبلیغ سید ابراهیم رئیسی سر می زد.
#انتخابات #جلیلی
@alamesorkh
🟢لولو سازی برای ایجاد تردید
⚪سعید اسماعیل دخت/دانش آموخته حوزه، دانش آموخته ارشد علوم سیاسی
⚪تحلیل آماری از فضای موجود
🔴یکی از نکاتی که در چند روز اخیر حامیان برجسته دکتر قالیباف به صورت مشترک و یک خط واحد شروع به تبلیغ آن می کنند این مساله است که اصلاح طلب ها می خواهند دور دوم جلیلی-پزشکیان باشد، چون مطمئن هستند که در این صورت می توانند با دو قطبی کردن فضا برنده انتخابات باشند.
🔴اما باید گفت به لحاظ بررسی هایی که در آمارها، حداقل با داده هایی که داریم می بینیم این تحلیل نوعی خلاف گویی است، حالا به چه انگیزه ای احتمالات را بررسی خواهیم کرد...
⁉اما چرا خلاف گویی است؟
🔺نکته اول اینکه جریان اصلاحات از انتخابات سال 98 مرتب به دنبال تخریب مشارکت بود، تا همین انتخابات مجلس اخیر، همه ظرفیت های رسانه ای خودشان را برای فشار به حاکمیت از طریق تخریب مشارکت به کار گرفته بودند، تغییر فاز و ترمیم این فضا حداقل بر اساس داده های اماری هنوز صورت نگرفته است. آنها هنوز نتوانسته اند بی اعتمادی ای که منتشر کرده اند نسبت به کل فرایند انتخابات را جمع کنند. بعلاوه چه چیزی را می خواهند جمع کنند؟ آنها فضای عمومی را تخریب کرده اند، نه صرفا فضای طرفداران خودشان را. مشخص است که فضای عمومی جز با بازگشت کارامدی به مجموعه قوای کشور باز نمی گردد، بحث قهر اصلاحطلب ها نیست. و عموم مردم هنوز خاطرات تلخ دولت روحانی پیش چشمشان هست. همچنان فضای منفی آن وجود دارد. مردم عادی از وضعیت رضایت ندارند و این برای هر دو قطب سیاسی کشور یک واقعیت موجود است. پس اصلاحات توان بسیج عمومی! دقت بفرمایید"عمومی" ندارد و برای پیروزی آنها به رای عموم مردم احتیاج دارند، نه 15-20 درصد اصلاحطلب های حامی.
🔺نکته دوم، بر اساس داده های آمار رای منفی آقای قالیباف بالاست(رای منفی یعنی کسانی که در هر صورت قطعا به یک کاندیدا رای نمی دهند). با اینکه رای منفی به سعید جلیلی بر اساس همین داده ها از همه دیگر کاندیداها کمتر است.
🔺نکته بعد در مورد نظر سنجی های دوگانه است، بر همین اساس نظر سنجی متا(دانشگاه امام صادق) در بررسی خودش بین دکتر جلیلی-پزشکیان عنوان کرده است که در صورت رقابت بین این دو(یعنی انصراف قالیباف) رای دکتر جلیلی در همین دور اول 51.2 درصد درست است!
⁉حال سوال اینجاست، که وقتی طرفداران دکتر قالیباف می دانند احتمال پیروزی دکتر جلیلی در فرض انصراف دکتر قالیباف در همین دور اول کار انتخابات تمام است، چرا به دنبال کشاندن انتخابات به اما و اگر های دور دوم هستند؟
🔴بخش قابل توجهی از افرادی که می خواهند رای بدهند، چیزی نزدیک به بیست درصد، هنوز تصمیم نگرفته اند به چه کسی رای بدهند. اتحاد و به هم دست دادن نیروهای انقلابی حول سعید جلیلی می تواند افراد مردد را هر چه سریعتر از این حالت خارج کند و به سمت کاندیدای واحد انقلابی بکشاند، چه اینکه موضع وحدت قرار گرفتن، خودش موجب گرایش و تمایل بخشی از افراد جامعه میشود.
⁉اما ممکن است گفته شود که با انصراف قالیباف "بخشی" از رای های ایشان به سبد پزشکیان می رود. باید گفت که همانطوری که بر اساس آمار، عنوان شد رای منفی سعید جلیلی از همه دیگر کاندیداها پایینتر است و رای منفی دکتر قالیباف وضعیت خوبی ندارد. علاوه بر اینکه به جهت بیشتر بودن آمار مرددین نسبت به درصد کل کسانی که متمایل به دکتر قالیباف هستند، سبد مشترک قالیباف به پزشکیان میزان بسیار بسیار کمتری دارد تا مرددین. از این جهت تمرکز بر روی مرددین، عاقلانه تر از تمرکز بر روی سبد مشترک است.
🟢آیا بهتر نیست بزرگان و خواص تصمیم گیر تردیدها را کنار گذاشته و به جای اما و اگر کردن برای دور دوم انتخابات، و با لولوسازی از اصلاحطلبان و اینکه آنها برای دور دوم چه می خواهند، کار را در همین دور اول با توجه به آمارهای انتخاباتی تمام کنیم؟(علاوه بر اینکه برای همان دور دوم هم داده های آماری همانطوری که بیان شد کاملا بر خلاف گفته عزیزان حامی دکتر قالیباف است)
کار را در همین دور اول تمام کنیم، رئیس مجلس انقلابی در جای خودش، رئیس جمهور جدید هم از نیروهای انقلابی.
@alamesorkh
💬🤔چجوری گفتگو کنیم؟!🤔💬
👌چند فن و سناریو برای آغاز گفتگو در مورد انتخابات حتی برای خجالتی ها...
👌دوستان عزیز لطفا در انتشار این پیام کوشا باشیم...
👌باید با مردم عادی وارد گفتگو شد...
🌟اما هر گفتگویی لوازمی داره>>>
1️⃣اول اینکه باید آغاز کردن بحث رو بلد باشیم...
متاسفانه برخی از ماها فکر می کنیم گفتگو فقط باید منبر و یا تریبون آزاد باشه!
👌اینجا می خوایم سناریوهای دیگه ای رو هم بگیم که خیلی هم ساده و کاربردی هستند...
🏘️🏦 مکان های مستعد گفتگو...💬
🌟خب فهمش خیلی راحته که هر جایی شلوغی و صف و اینها باشه یک مکان مستعد خوب برای گفتگو هست...
خب بذار ببینیم...
👈صف نونوایی، ویزیت دکتر، بانک، و خلاصه مکان هایی که دور و بر خودتون می بینید مثل اتوبوس، مینی بوس، داخل مترو...
💬🤔اما شیوه ورود به بحث ....
اصلا نیازی نیست بقیه رو بکشید کنار و فریاد بزنید" لطفا توجه بفرمایید.."❌
این سناریویی که میگم حداقل نیاز به دو نفر داره...👥
👤🗣️هر کدوم از شما یک نقش رو میگیره و شما دو نفر در اون جمع شروع می کنید به بحث محترمانه با خودتون، اما با یک ولوم قابل شنیدن برای بقیه.
📝💬متن گفتگو از قبل مشخص باشه. پراکنده گویی نیازی نیست، یک موضوع رو متمرکز بشید. و البته یکم اطلاعاتتتون هم بطور کلی و بطور خاص بالا ببرید که اگر احیانا کسی وارد بحث شد بتونید پاسخ هم بدید! محترمانه البته.
🤔اما فقط همین ؟
🌟نههههههه🌟
💬🚕روش دیگه اسنپ زدن هست!
عه؟
بله. اونایی که ماشین دارند با ثبتنام در اسنپ و تپسی شروع می کنند به گرفتن سرویس.
📞💬مسافر یا مسافران که سوار میشوند گوشی شان زنگ می خوره!
💭🗣️حالا یا واقعا با دوستتون هماهنگ می کنید یا نقش بازی می کنید. مطالب خودتون رو در قالب گفتگوی تلفنی بیان می کنید. اینجا هم باید مباحث متمرکز باشه و واقعا یک گفتگوی واقعی رو شبیه سازی کنید.👌
💭🚖بعضی دوستان پیشنهاد دادن اسنپ گرفتن.
خب البته یکم خرج داره.💲🫰
یک مسیر کوتاه ده دقیقه ای رو دو سه نفری انتخاب می کنید و داخل تاکسی به بحث می گذارید. راننده ها هم ماشاءالله خوش صحبت.
این روش هزینه داره ، اما بالاخره شاید برای بعضی مقدور باشه.
🌟💭شروع کنید برای خدا، یاعلی.
👈منتشر هم کنید خب! بقیه هم این سناریو ها رو یاد بگیرند.
#انتخابات
@alamesorkh
دکتر جلیلی بمبارون هستهای کرد رفت..👌
«من با فساد مبارزه خواهم کرد و صدای امثال شما هم درمیاد!»💪
@alamesorkh
قاضی زاده : برای اینکه پیچ تحریم همچنان شل بمونه، به دولتی شبیه شهید رییسی رای بدهید. 👌😊
از خوبهای امشب بودی مررررد. مردانه از شهید رییسی دفاع کردی.
@alamesorkh