فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی قشنگ گفت خدایی!
بله دشمن سنگ میزنه چون قطار پیشرفت ایران در حال حرکته.
🗣 حآجی محبی 🇮🇷 𓂆
@twtenghelabi
@alfavayedolkoronaieh🌱
✅ سومین تولیدکننده و چهارمین مصرف کننده گاز دنیاییم!
🔹در نیمه بهمن ماه امسال، مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع غیرعمده برای نخستین بار از ابتدای سال، عدد ۶۱۰ میلیون مترمکعب را ثبت کرد که این عدد بیش از ۷۰ درصد کل گاز تولیدی کشور است.
🔹روز ۱۴ بهمن، میزان مصرف در ۳ استان خراسان رضوی، تهران و اصفهان حدود ۷ میلیون مترمکعب افزایش یافته که این افزایش مصرف، معادل کل مصرف استان چهارمحال و بختیاری است. جالب اینکه روز دوشنبه ۹ بهمن مصرف ۵۹۵ میلیون متر مکعب گاز حدنصاب جدیدی در مصرف گاز کشور بود. بیش از ۳۵ درصد مصرف گاز در این روز مربوط به سه استان تهران، خراسان رضوی و اصفهان بود.
🔹رکورد مصرف گاز طی ۱۰ سال اخیر در۲۲دی ماه سال گذشته به ثبت رسید. در این روز میانگین دمای ۲۰ استان کشور ۱۰ درجه زیر صفر بود و مجموع مصرف گاز در بخشهای تجاری و خانگی به حدود ۷۰۰ میلیون متر مکعب رسید که نسبت به مدت مشابه سال 1400 افزایش ۱۵۰ میلیون مترمکعبی (۲۷ درصد رشد) معادل تولید ۶ فاز پارس جنوبی را داشت.
مصرف گاز ایران، تقریباً معادل ۳ کشور آلمان، ایتالیا و انگلستان با مجموع ۲۳۹.۹ میلیاردمترمکعب است که از کشورهای پرمصرف گاز در این قاره محسوب میشوند. همچنین اگر غیر از سه کشور یادشده، ترکیه با ۵۷.۳ و فرانسه با ۴۳ میلیارد مترمکعب مصرف گاز را نیز مستثنی کنیم، سایر اروپاییها، جمعا حدود ۲۳۰ میلیارد مترمکعب گاز مصرف میکنند.
🔹ایران به لحاظ مصرف گاز طبیعی با مصرف ۲۴۱.۱ میلیارد مترمکعب که معادل ۶ درصد کل مصرف گاز طبیعی جهان در سال ۲۰۲۱ است، به عنوان چهارمین مصرفکننده بزرگ گاز جهان در این سال معرفی شد. تنها سه کشور آمریکا با مصرف ۲۰.۵ درصد کل گاز مصرفی جهان، روسیه با ۱۱.۸ درصد و چین با ۹.۴ درصد، مصرف گاز بیشتری نسبت به ایران در سال ۲۰۲۱ داشتهاند که وسعت و جمعیت هر کدام از آنها چند برابر ایران است.
@Nournews_IR
@alfavayedolkoronaieh🌱
#امام_سجاد علیهالسلام
#غزل
🔹شمشیرِ دعا🔹
سپر ز گریه و شمشیر از دعا دارد
مَلَک به سجدۀ او رشکِ اقتدا دارد
حقوق را چه کسی مثل او ادا کرده؟
نماز را چه کسی مثل او به پا دارد؟
اگر به مصلحتی چند روز بیمار است
برای هر چه که درد است او دوا دارد
مدیح حضرت سجاد هر چه بنویسند
قسم به شعر فرزدق، هنوز جا دارد
بپرسد از حجرالاسود از ولایت او
هر آن کسی که به سجاد، شک روا دارد
علیست اسم و علی رسم او، بپرس از شب
که زخم شانۀ او ریشه در کجا دارد؟
بپرس کوچه به کوچه کدام شبگرد است
که سفرههای یتیمان از او غذا دارد..
فدای آن لب خشکی که لحظۀ افطار
به اشک، روضۀ عطشان کربلا دارد
رسول کربوبلا، وارث حسین چه گفت؟
که بعد خطبۀ او دشمنش عزا دارد
📝 #سعید_تاجمحمدی
@ShereHeyat
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 میلیون بزرگتر است یا تریلیارد؟
🔹شبکۀ اینترنشنال به نقل از مقامات رژیم اشغالگر مدعی شده که ایران طی ۶ سال ۱۵۰ میلیون دلار به حماس کمک مالی کرده.
🔹ماجرا اما آنجایی جالب میشود که بدانید بودجۀ همین شبکه بیشتر از ۲۵۰ میلیون دلار است. از طرف دیگر هم آمریکاییها در منطقه طی این سالها ۷ تریلیارد دلار هزینه کردهاند.
@Farsna
@alfavayedolkoronaieh🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ شبکه سعودی الحدث بررسی میکند:
📍طبق اسناد درز یافته، ایران هر فروند پهپاد شاهد را به چه قیمتی به روسیه فروخته است؟
#عربی
🆔 @Kavoshmedia
@alfavayedolkoronaieh🌱
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 پخش مستند غیر رسمی۶؛ روایتی از انس رهبر انقلاب با کتاب و اهالی فرهنگ
🔶 جمعه ۲۷ بهمن؛ ساعت ۱۴:۳۰ بهصورت همزمان از KHAMENEI.IR و شبکه سه سیما
🔷 جمعه ۲۷ بهمن؛ ساعت ۲۲:۴۵ از شبکه افق سیما
🔶 سهشنبه ۱ اسفند؛ ساعت ۲۰ از شبکه نسیم
👆 این مستند آبانماه امسال و همزمان با هفته کتاب در کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران رونمایی شد و پس از نمایش برای مخاطبان تخصصی، اکنون به قاب تلویزیون رسیده است.
💻 Farsi.Khamenei.ir
فهم قرآن - درک قرآن
🍃 برای فهم معنی آیهای از قرآن (تا در ذهن نشیند)، خوب است:
- به آیات پیشین و پسین توجه کنیم
- موضوع غالب سوره (به زبان حمیدالدین فراهی «عمود» سوره) را در نظر بگیریم
- مخاطب مستقیم (اصلی) آیه (مشرکین قریش؟ اهل کتاب مدینه؟ یاران پیامبر؟ دیگر اعراب مکه و مدینه و اطراف؟) و اینکه ایشان احتمالا آیه را چگونه میفهمیدند را فراموش نکنیم
- اسلوب انذار و نقش احتمالی آیه در اتمام حجت با مخاطب مستقیم را بدانیم
- آیات مشابه را در قرآن پیدا کنیم
🍃 برای درک معنویت آیهای از قرآن (تا بر دل نشیند)، خوب است:
- آیه را جدا از آیات دیگر بخوانیم
- خود را مخاطب آیه بدانیم
- متوجهی نقش آیه در یادآوری و پند (ذکر) باشیم
- با خواندن و بازخواندن آیه سعی در درک حضور کنیم
🍂 در باب درک قرآن، ابنعربی حکایت جالبی را در فتوحات نقل میکند (الفتوحات المکیة، باب ۶۹، "وصل فی اعتبار قراءة فاتحة الکتاب فی الصلوة"، تصحیح احمد شمسالدین، بیروت: دارالکتاب العلمیة، ج ۲، صص ۷۲,۷۳) . چکیدهی آن را در اینجا میآورم:
▫️«استاد قرآنی میشنود که یکی از شاگردان شبزندهداری کرده است تا قرآن را ختم کند. به این شاگرد سفارش میکند که دیگربار که قرآن میخواند تصور کند که استاد حاضر است و او قرآن را برای استادش میخواند. فردای آن روز شاگرد میگوید که چنین کرد و بیش از نیمی از قرآن را نتوانست بخواند. استاد میگوید امشب تصور کن قرآن را برای یکی از یاران پیامبر که خود برمیگزینی میخوانی. فردای آن روز شاگرد میگوید که تنها موفق به خواندن یکچهارم قرآن شد. استاد میگوید اینبار تصور کن که پیامبر نزد توست و قرآن را بر او بخوان. شاگرد این بار بیش از نزدیک به یک جزو از قرآن را نمیتواند بخواند. استاد این بار از او میخواهد که تصور کند قرآن را بر جبرئیل میخوانی. شاگرد اینبار تنها توانست چند آیهی نخست قرآن را بخواند. در اینجا استاد به او سفارش میکند که اکنون خداوند را حاضر ببین و کلام او را بر او بخوان. این بار شاگرد تنها تا اول «ایاک نعبد و ایاک نستعین» خواند و گفت که هر چه کرد نتوانست این آیه را با صداقت بخواند. او با حالی شوریده از استادش تشکر میکند و بر او میرود آنچه بر او رفت.»
@farhadshafti
@alfavayedolkoronaieh🌱
گلایه مردم درست است اما راهحل قهر با انتخابات نیست
حضرت آیتالله خامنهای:
«بعضی از کسانی که در امر شرکت در انتخابات مردد یا دلسردند، اینها قشرهای ضعیف جامعهاند، گلایهمندند. به نظر من گلایهی اینها بجا است اما مشکلات به این صورت حل میشود که پای صندوق برویم و رای بدهیم به کسی که میتواند این مشکلات را حل بکند.»
#حضورحداکثری
#انتخابات_مجلس
#انتخابات_خبرگان
#کلام_امام
@alfavayedolkoronaieh🌱
هدایت شده از دارالذکر - انصار ولایت یزد
#اطلاعیه
#انوار_کربلا
🌹 جشن میلاد انوار کربلا 🌹
🔻 سخنران
🎙 حجتالاسلام مهدوینژاد
🔻 مولودیخوانی
🎙 حاجمحمد ابراهیمیان
🎙 کربلایی محسن محمدیپناه
🗓 پنجشنبه ۲۶ بهمنماه ۱۴۰۲
⏰️ ساعت ۱۹
🕌 آستان مقدس امامزاده سیدجعفرمحمد(علیهالسلام)
➖➖➖➖➖
🏳 هیئت انصار ولایت دارالعباده یزد
🆔 @darozzekr_com
مشارکت ، اشتغال، عزت
درباره #انتخابات ۱۴
🔺بعضی مفاهیم را گاهی در فضای مجازی و لای کتابها و اعداد و ارقام و نمودارها میبینی و گاهی کف صحنه عینیت لمسش میکنی. سال ۹۶ بود، انتخابات ریاست جمهوری، با جمعی از طلاب رفته بودیم اراک، دعوت به مشارکت کنیم و ملاک انتخاب اصلح بدهیم. درد اصلی مردم اراک، بیکاری بود. در میدانهای شهر روی چهارپایه میرفتم و بی مقدمه سخنرانی میکردم و مردم جمع میشدند. یک بار بعد از سخنرانی پیرمردی جلوی مرا گرفت، گفت کارت دارم، ایستادم که گوش کنم، گفت سه جوان دسته گل تربیت کردم، بیکارند، خودم هم بیکارم، بعد شروع کرد به گریه کردن. گفت خجالت میکشیم برویم خانه، جلوی زن و بچه. گفت میدانی در این شهر چند نفر از خجالت زن و بچه شان شب بیرون از خانه میخوابند؟
🔺بیکاری مرد، باعث احساس شکست و سرافکندگی اش میشود. کار و شغل جلوی فساد جوانان را میگیرد بله اما از آن مهمتر این است که احساس عزت میدهد. وقتی احساس ذلت در جامعه بیشتر شود، فساد و خطا رشد میکند. حال مردم در دهه نود را باید از نزدیک توضیح داد. سخن زیاد است و این فقط یک تصویر از هزاران تصویری است که ما در ذهن داریم. خوب راه حل چه بود؟
🔺دیروز مرکز آمار اعلام کرد نرخ بیکاری به هفت درصد رسیده یعنی کمترین میزان در طول چهل سال گذشته. چطور این اتفاق افتاده؟ دلیلش تغییر ریل جدی دولت سیزدهم و مجلس یازدهم در امر اشتغال است. چگونه؟ کاهش نقدینگی از ۴۳ درصد به ۲۶ و جهت دادن پول به سمت تولید باعث افزایش سرمایه گذاری در تولید شد. کاهش مالیات بر تولید از ۲۵ درصد به ۱۵ درصد ، تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار و احیای چند برابری واحدهای تولیدی نیمه تعطیل و تعطیل. قوانین مجلس هم یک نظام قانونی برای این تغییر ریل را نشان میدهد
🔺قانون جهش تولید دانش بنیان، قانون جهش تولید مسکن، قانون تسهیل مجوز کسب و کار، تصویب اعتبار ویژه احیای کارخانجات، تصویب اعتبار ویژه اشتغال ، تصویب قانون مولد سازی، طرح مالیات بر دلالی اینها ریل گذاری مجلس بوده در این جهت. اما
🔺ریشه همه این اقدامات دولت و مجلس را باید یافت. یک جهتش انتخاب درست مردم است. اما جهت مهمترش اصل مشارکت مردم است. چگونه؟
🔺مسیر راهبردی معامله با آمریکا و حساب کردن روی وعده های او کاملا شکست خورده بود. اگر بعد از این مردم پای کار نمیماندند. معنایش این بود که تنها راه را همان مسیر میدانند. اگر مردم بعد از شکست سهمگین برجام حضور پیدا نمیکردند، معنایش یک ناامیدی فراگیر بود. این اجازه تغییر ریل را به مدیران ما نمیداد. ولی وقت مردم مومنانه حضور در صحنه پیدا کردند. معنایش این بود که با تغییر ریل کشور همراهند. حالا ایران صاحب یک تجربه ارزشمند شده بود. و آن بی اعتمادی به دشمن بود. حتی وقتی کاملا روی خوش نشان میدهد. مردم با حضورشان نشان دادند اداره کشور ظرفیت یک تغییر ریل جدی را دارد.«توجه به ظرفیتهای داخلی». همین نکته راهبردی باعث آن نظام قوانین در مجلس و آن سبک مدیریت دولتمردان شد و نتیجه اولش را در کم شدن جدی نرخ بیکاری نشان داد.
🔺ریشه عزت، بازگشت به خویشتن است. به ایمان خویش، به دارایی اصلی خویش. چه عزت کشور چه رشد عزت در بین مردم و در خانواده مسیری جز این ندارد. به ظرفیتهای درونی ایران برگردیم. به تولید، به کار.
و لله العزه و لرسوله و للمومنین و لکن المنافقین لایعلمون
@ali_mahdiyan
@alfavayedolkoronaieh🌱