پلیس به قاچاقچی باروت گفت این چیه؟ یارو یه مشت آورد گفت بار سیاه دونه است
پلیس شعله کبریت را نزدیک برد، باروت شعله ور شد
یارو با افتخار گفت دیدی گفتم سیاه دونه است
فیلم پلیس و گزارش پزشک هم درآمد، ولی
مشکل عده ای فقط جهالت نیست....
هیچی همین
#مهساامینی
@ali_mahdiyan
روضه مهسا
⚡️روضه خوندن جواب میده. بستگی داره کی بخونه، برای چی بخونه. یادمه یه انیمیشن تاثیر گذار ژاپنی دیدم به نام «مدفن کرمهای شب تاب». قصه دختر سه چهار ساله و داداش دوازده سیزده سالش، وسط جنگ و حمله های هواپیماهای آمریکا. هر دوشون از گرسنگی و تنهایی و غربت فوت کردند. اشک میریختی و در انتهای فیلم مشمئز بودی از کسانی که میگفتند مقاومت کنیم مقابل حملات آمریکا.
⚡️روضه خوندن جواب میده. کل حرکت معاویه و عایشه مقابل امیرالمومنین محصول روضه خونی هایی بود که کنار پیراهن غرق به خون خلیفه قبلی انجام میدادند. اشک و احساس و یک صحنه کشته شدن فتنه گون که بشه هر طوری تفسیرش کرد و بعد هم بی خیال تفسیر و تبیین، فقط روضه. روضه بخونیم.
⚡️محمدرضای ملعون هم فهمیده بود. کل داستان سینما رکس جون میداد برای روضه خوندن. یک صحنه فتنه طور که نیاز به وضوح با رزولوشن بالاتر داشت، ولی بی خیال تبیین، فقط روضه جواب میده تا خروجیش سیلی زدن به خمینی باشه.
⚡️امروز دیدم این امپراتور کوزکو یا همان زینب موسوی، برای داستان مهسا زبانش را به طنز که شیوه او است دراز کرده، برایش کامنت گذاشته بودند با طنز اعتراض نکن، روضه فقط روضه.
⚡️روضه خوندن جواب میده، اگر بر بستر تبیین نباشه داغان میکنه. اگر روی صحنه فتنه گون قرار بگیره مانع چشم باز کردن و دیدن میشه، نمیگذاره توضیح بدی. فقط میگن همه شیون کنن همه روضه بخونن.
⚡️صدای یک عقیله را لازم داریم توی کوفه پر از اشک که ولو برای برادرش گریه کنند، صدا بزند اسکتوا، تا همه سکوت کنند و فکر کنند و ببینند آن وقت روضه بخوانند و گریه کنند.
⚡️احساسات و غیرت بدون عقلانیت شاید به مریم پاک، تهمت بزند شاید زلیخای ناپاک را تطهیر کند. بستگی دارد چه کسی روضه بخواند و هدفش چه باشد.
🌱یاد روضه هایی که برای ندا آقاسلطان خواندند به خیر. خودشان کشته بودندش البته. یاد تهمتهایی که به میترا استاد مظلوم زدند به خیر، خودشان کشته بودندش البته.
🌱بیچاره مهسا دلم میسوزد برای پیکری که لاشخورها تکه تکه اش میکنند و برایش روضه میخوانند. بیچاره مهسا.
@ali_mahdiyan
❤️سلام دخترم. پاره تنم، جگر گوشه ام. نمیدانم شنیده ای یا نه، که این روزها دخترکی که پاره تن و جگر گوشه بابایش بود، جلوی چشم این مردم در دامن همین نظام دینی ما پر پر شد و جگر همه را سوزاند.
❤️نظام دینی همان که سر سلسله اش اباعبدالله ع است. اباعبدالله. مخصوصا این نام را گفتم. اباعبدالله یعنی پدر بندگان. وقتی «دامن نظام دینی»میگویم تو «دامن پدر» را تصور کن. پدری مظلوم و مقتدر. شبیه خمینی، شبیه خامنه ای، شبیه آن سردار شهید
❤️ داشت با دخترک سخن میگفت، میخواست بگوید عزیزکم هر طور دوست داری لباس بپوش، اما مراقب دیگران هم باش، نکند پوششت ضرر به دیگران بزند، دلی را بسوزاند، نوجوانی را بلغزاند، مادری را نگران کند، همین. میخواست بگوید فدای قد و بالایت این کارت خطا است، مراقب خودت و دیگران باش.
❤️شنیده ام بعضی میگویند دخترش مهسا نگران بود. از پدرش میترسید، به او اعتماد نداشت. نمیدانم شاید. اما چه کسی او را ترسانده بود؟ چه کسی او را بی اعتماد کرده بود؟ چه کسی قلب بیمارش را نگران کرده بود؟ همان لشکری که معجر از سرش کشیده بود. همان وسواس خناس. همان غول سیاهی که چهل و چند سال بود که پدر با او میجنگید.
❤️دخترک جان داد روی دامن پدر. حالا دلم آتش گرفته دلم برای پدر مظلوم و مقتدرش میسوزد. گفتند کتکش زدی که مرد. مظلومانه گفت من فقط دستم را جلوی کسی بلند میکنم که بخواهد به زور و لجاجت به بقیه فرزندانم ظلم کند. من دخترم را نمیزنم. گفتند و زیاد گفتند که قاتل تویی. و حالا او نمیدانست از درد دخترش بسوزد یا درد تهمتهایی که به عشق و عاشقی او با دخترش زده میشد. چه کسی تهمت میزد؟ همان لشکری که مقنعه از سر دخترکان میکشید همان که دخترکان را از پدر ترسانده بود.
❤️گاهی فکر میکنم در کربلا درد زخمهای تن جانکاه تر بود یا درد تهمتها. آنها که قربه الی الله تهمت زدند. گفتند اینها خارجی اند. گفتند اینها زن و بچه را اشرا و بطرا و مفسدا و ظالما یعنی بیهوده و بی دلیل از سر فساد و ظلم به کشتن و اسارت دادند. گفتند حسین ع ظالم بود و یزید را هم بی خیال.
❤️من امروز نمیدانم برای دخترک مظلوم گریه کنم یا پدر داغدیده اش. جگرم خون است و کاش یک عقیله پیدا میشد و این غول سیاه را رسوا میکرد و از پدر و امام داغدار دفاع میکرد.
@ali_mahdiyan
انتخاب بین اجباری بودن حجاب و اجباری نبودن حجاب مساله ما نیست، بلکه یک نامساله است.
مساله درست، انتخاب بین «حجاب اجباری» و «بی حجابی اجباری» است.
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الهی فدای این دختر و پدر و مادرش بشم
@ali_mahdiyan
هدایت شده از رب فلق
🇮🇷ای پرچمت ما را کفن...🇮🇷
🍀🍀🍀🍀🍀
🌹شلوغی ماجرای اغتشاشات اخیر خیلی چیزها را به حاشیه برده است. دست آوردهای بزرگ آقای رییسی در سازمان ملل. و از همه مهمتر هفتۀ #دفاع_مقدس
طی 200 سال گذشته در تاریخ ایران فقط نظام مقدس جمهوری اسلامی، این مقتدر مظلوم، با همین بسیج مستضعفین دست خالی اش، اجازه نداده است یک وجب از خاک ایران جدا شود. حالا وحوش آمریکایی از اینترنشنال نقشه برای تجزیه ایران عزیز ما می کشند. در ایران هیچ کس در این قضیه سر سوزنی شوخی ندارد.
🌹امروز یکم مهر سالگرد عملیات کمان 99 هست. بلافاصله بعد از حملۀ صدام به ایران، نیروی هوایی ایران یک عملیات برجسته را طراحی کرد که با حضور 140 هواپیمای تهاجمی و 40 هواپیمای پشتیبانی اجرا شد. بزرگترین عملیات هوایی دنیا!
🌹بسیاری از پروازها برای فرار از رادار در ارتفاع پایین انجام شد. و بعد از آن 55 درصد از توان نیروی هوایی صدام بعثی از بین رفت.
🌹یک هفتۀ بعد عملیات شمشیر توران طراحی شد که هدفش جلوگیری از اتمی شدن عراق بود.
🌹بعد از آن عراق هواپیماهایش را به مرزش با سوریه منتقل کرد که از دسترس نیروی هوایی ایران دور باشد.
🌹کمتر از شش ماه بعد بزرگترین عملیات فوق تخصصی ایران طراحی شد. یعنی عملیات اچ 3. ایران با سوختگیری هوایی و با دور زدن عراق به نیروی هوایی عراق حمله کرد. البته سوریه در این عملیات به کشور ما کمک کرد. عراق تا مدت ها این باور نمی کرد که ایران این عملیات را انجام داده است.
🌹در تیرماه سال 61 هم که بنا بود اجلاس عدم تعهد در عراق برگزار شود، و صدام تعهد داده بود که آسمان عراق امن است، ایران در یک عملیات بارها آسمان بغداد را تصرف کرد و شهید عباس دوران هواپیمای خودش را به ساختمان اجلاس کوبید.
✅✅این ها که گفتم افسانه یا فیلم آمریکایی نیست. واقعیت است. هر چند مثل همۀ قضایای دیگر در روایتش گرفتار لکنت زبان باشیم.
🏴نیروی هوایی آمریکا مطابق گزارش های خودشان، به محض قفل شدن موشک روی هواپیمایشان ایجکت می کنند. هرگز عملیات در ارتفاع پایین نداشته اند.
رفیق همین #عباس_دوران ما می گفت روز امتحان پایانی عباس در آمریکا، عباس سه بار در تعقیب و گریز معلم پروازش او را تسلیم کرد. هنگام خداحافظی معلم پرواز به وضوح ناراحت بود و گفت خدا نکند ما و شما در جنگی روبری هم قرار بگیریم.
🌹اخیرا فیلمی دیدم از یک تخیل این آمریکایی های ترسو به نام #تاپ_گان_ماوریک که هر چه نیروی هوایی ما داشته است و آرزوی این ترسوها است به نام خودشان ثبت کرده اند.
🌹اشکالی هم ندارد، برایشان کاربرد داخلی دارد ولی واقعیت با فیلم عوض نمی شود.
#حجاب
#امام_زمان
https://eitaa.com/rabefalagh
🔻 جوشش "مردم" در معرکۀ میدان
🖋 مهدی جمشیدی
۱. تهران، ۱ مهر ۱۴۰۱، نماز جمعه، راهپیمایی مردم. آنقدر از "مردم" سخن گفتند که بعضی باور کردند که گویا آنان که در خیابان، رسم "هرزگی" و "خیانت" و "خباثت" در پیش گرفتهاند، بهراستی "مردم" هستند، امّا امروز، نه در شب تاریک بلکه در روز روشن، معنی "مردم" را دریافتیم و دیدیم "مردم" چه کسانی هستند و چه میگویند. سیل جوشان و برآشفتۀ جمعیّت، پایان نداشت و مردم از پسِ مردم در راهپیمایی، روان بودند. هرچه میآمدند و میرفتند، تمام نمیشدند. در اینجا، دلها شعلهور بود، نه سطلهای زباله؛ درد دین داشتند، نه سودای ولنگاری فرهنگی؛ همدل و مؤمن بودند، نه اجیرشده و فریبخورده؛ نه سنگی پرتاب شد و نه شیشهای شکست شد؛ نه اموال عمومی به آتش کشیده شد و نه مأمور نیروی انتظامی؛ نه راه بر کسی سد شد و نه به کسی حمله شد؛ نه سلاح سرد در میان بود و نه سلاح گرم.
۲. امروز، متن و ماهیّتِ "واقعیّت اجتماعی" در ایران، از سوی خودِ "مردم"، به تصویر کشیده شد؛ تصویری راستین از "لایۀ پنهانِ هویّتی". آنچه را که دیگران در "نظرسنجیها" و "نظرسازیها" طلب میکردند، امروز در برابر چشمان خویش مشاهده کردیم و از زبان خودش، "دردها" و "دغدغهها" و "رنجها" و "خواستهها" و "آرمانها"یش را شنیدیم. همهچیز، "طبیعی" و "دستکارینشده" بود و مردم، خویش را همانگونه که بودند، نمایاندند. کافی بود از حائل و عایق "رسانه" خارج بشویم و به خودِ "واقعیّت"، چشم بدوزیم تا حقیقت را دریابیم. باید خویش را از بافتهها و ساختههای "رسانههای نارسا"، تهی سازیم و صدای واقعیّت را مستقیم بشنویم.
۳. همچنین در "میدانِ عینیّت"، مشاهده کردیم که واقعیّت اجتماعی در ایران، هر چند خصوصیّت "پیوستاری" و "رنگینکمانی" دارد، امّا از "دامنۀ دیانت" و "دایرۀ ولایت" خارج نیست. مردم، یکسان نیستند، امّا تنوّع و تکثّرشان، در چهارچوب "ارزشهای غایی و بنیادی" صورتبندی شده است که همگی از هویّت و حیات دینی برخاستهاند. این است عمق و عقبۀ تعهد دینی در جامعۀ ایران. آنان که جامعۀ ایران را "پارهپاره" و مبتلا به "شکافهای فزاینده" و "تضادهای ریشهای" میدانند، نمیدانند که بیرونزدگیها و اصطکاکها، اقلّی و ناچیز هستند و نمیتوانند به یکپارچگیِ هویّت دینی، گزند برسانند.
۴. البتّه میدانم که ما در ایران با "طبقۀ متوسطِ متجدِّد" روبرو هستیم که دنبالۀ بومی و وطنیِ تمدّنِ غربی هستند و انتخابهای فرهنگیشان با ما تفاوت فراوان دارد، امّا اینان، "تعیینکننده" نیستند؛ چراکه "اکثری" و "فربه" نیستند. اینان اقلّیّتِ پریشانحال و پُرمدّعایی هستند که میکوشند از خویش، "روایتهای بزرگ" بیافرینند و وانمود که کنند همان "مردم" هستند. این دعاوی و روایتسازیها، چنان زیرکانه و موذیانه بوده که حتّی برخی از ما را نیز به خطا افکنده و دچار این گمان کرده که جامعۀ ایران از "ایدئولوژی انقلابی" عبور کرده است؛ حالآنکه واقعیّتِ نیالوده به کجروایت، چنین دلالتی ندارد.
۵. بخش عمدهای از این روایتسازیهای وارونه، بر عهدۀ "روشنفکرانِ سکولار" بود. آنان بهطور عامدانه و آگاهانه، "پیشفرضهای اثباتنشدۀ" خود را تکرار کردند و کوشیدند با "تکرار روایت"، دروغ را بر جای حقیقت بنشانند. ما نیز سعی نکردیم که مواجهۀ ساختارشکنانه با "بدیهیّات کاذبِ" آنها داشته باشیم و نشان دهیم که "مقدّمات" و "مبانی"شان، یکسره خطا و ناصواب هستند. بیچاره اینان که استدلالهایشان، پای چوبین دارند و آرمانشهرشان، چونان خانهای بر آب است. آنچنان در مردابِ "حماقتِ نظری" فروغلتیدهاند که هرچه "واقعیّت" فریاد میزند که "نظریهها"یشان را برنمیتابد، نمیشنوند.
۶. در آن سو، دستهای از "روحانیانِ دگراندیش و سیاستزده" قرار دارند که تجدّد را "توجیه دینی" میکنند و برای "آزادیِ لیبرالی"، آیه و روایت میآورند. از آنگاه سهمشان از قدرت سیاسی پرداخت نشده، زبان به اعترض گشودهاند و سرگرم دوختودوز "جامۀ کجروایت" به تن واقعیّت شدهاند. این "آیتاللههای فرسوده" و "حجتالاسلامهای پشیمان"، جادهصافکنِ نیروهای تجدّدی در ایران هستند و دین را به دستمایۀ بازتولید سیاسیِ خویش فروکاهیدهاند. دریغ از اندکی صداقت و تقوا و اخلاق در این ظاهرالصلاحهای معممّ. شریحهای هُرهری مسلکی هستند که دیندانیشان، "نرخ" دارد نه "عیار". اینان مبلغان و مروّجانِ "فقهِ جان لاکی"اند نه"فقهِ جعفری" که میتوانند به هر دروغ و خدعهای، دهها آیه و روایت سنجاق کنند و از دین و دیندانی، "دکّان" بسازند. خمینیِ کبیر از بوی تعفّن اینان در آخرت گفت، امّا کار بدانجا رسیده که ما در همین دنیا، از وجودِ مشمئزکنندۀ اینان گریزان شدیم.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من روحانی نون امام زمان عج رو خوردم که این روزها خفه خون نگیرم و ساکت نباشم و تبیین کنم.
حالا جواب دارم بدم فردای قیامت به این دختر معصوم؟
من طلبه ای که از کنار «جهاد تبیین» و «مخرج مشترک» و «پازل دشمن» و «فضای مجازی رها» و ... بی خیال عبور کردم، الان اگر من جواب این مادر را نباید بدهم چه کسی باید جواب بدهد؟
وای بر اهل علمی که در فتنه ها، دانایی جامعه را رشد نمیدهند. چه بد عاقبتی خواهیم داشت ما ساکتین ملبس!
@ali_mahdiyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 لبیک یا رسول الله 🏴
🔰 اجتماع بزرگ مردم و هیئات مذهبی شهر مقدس قم
✊️ در محکومیت اهانت به قرآن کریم و مقدسات
🏴همزمان با سالروز رحلت نبی مکرم اسلام
🗓 یکشنبه(فردا) مورخ ۱۴۰۱/۷/۳
🕰 زمان حرکت؛ ساعت ۹ صبح از شبستان امام خمینی حرم مطهر به سمت حسینیه امام خمینی و دفتر مقام معظم رهبری واقع در خیابان صفائیه
هدایت شده از فصل فرهنگ | فلاح شیروانی
• اندیشه •
#اعتنای_الهی
«قُلْ مٰا يَعْبَؤُا بِكُمْ رَبِّي لَوْ لاٰ دُعٰاؤُكُمْ»﴿الفرقان، 77﴾
«بگو اگر خدا را نخوانید به شما اعتنا نمیکند»
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
▫️چقدر او را خواندیم؟!
فتنه یعنی گرفتاری، یعنی بروز نقص و تجلی حاجت، یعنی هدر رفت عمر و سرمایه، یعنی رکود و تعویق یا پسرفت.
نمیشود با فتنه کنار آمد.
همه حوادث زندگی مؤمن برای آن است که حقیقت را بفهمد،
و آن این آموزه طلایی است :
«وَ مٰا لَكُمْ مِنْ دُونِ اَللّٰهِ مِنْ وَلِيٍّ وَ لاٰ نَصِيرٍ»﴿البقرة، 107﴾
در این فتنه چقدر دعا کردیم؟
چقدر سر به مهر گذاشتیم و مدتها به زاری در سجده ماندیم؟
چرا مدتهاست چنین نمیکنیم؟
چرا اینطوری شدهایم؟ چرا اینطوری مبارزه میکنیم؟
البته دعا میکنیم، در مراسم اربعین هم از دعا برای انقلاب غافل نبودیم، ولی این مهم است که دعا حاشیه است یا متن کار.
این حادثه پیش آمد تا دلهایی که با حسين صفا یافته بود، خیلی شیرین و بیتکبر خدا را بخواند و انقلاب را برای ماهها بیمه کند.
و «مَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اَللّٰهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اَللّٰهَ بٰالِغُ أَمْرِهِ»﴿الطلاق، 3﴾
«کسی که کار خود را به خدا بسپارد پس او برایش کافی است. خدا کار خود را به آخر می رساند»
چرا کار را به خدا نمی سپاریم، این کار و همۀ کارها را؟
چرا نالۀ «ترحّم علی عجزنا» سر نمی دهیم؟
حتی دعاهای خدایا خدایای بعد نمازهایمان هم کمی شل شده است.
بنا داریم کدام کار را به خدا بسپاریم و در پیشگاه او اظهار عجز کنیم؟
به خوبی می دانیم، خدا بندۀ مؤمن را به «انواع» گرفتاریها مبتلا می کند تا چشمهایش به نور توحید باز شود و متوجه خدا شود و «لا حول و لا قوة الا بالله» بگوید و کار را به او بسپارد.
هرچند
«وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ حَتّٰى نَعْلَمَ اَلْمُجٰاهِدِينَ مِنْكُمْ وَ اَلصّٰابِرِينَ وَ نَبْلُوَا أَخْبٰارَكُمْ»﴿محمد، 31﴾
و آنها که در این حادثه کوشیدند درخشیدند.
ولی
«وَ لَنَبْلُوَنَّكُمْ بِشَيْءٍ مِنَ اَلْخَوْفِ وَ اَلْجُوعِ وَ نَقْصٍ مِنَ اَلْأَمْوٰالِ وَ اَلْأَنْفُسِ وَ اَلثَّمَرٰاتِ وَ بَشِّرِ اَلصّٰابِرِينَ»﴿البقرة، 155﴾
شاید بالاترین مقام صبر این است که انسان در دل این حادثه ها باورهای عمیق توحیدی را مرور کند و بگوید «ما همه از خداییم و به سوی او باز می گردیم».
دارد این فرصت حیف میشود.
┄┅••؛••┅┄
این سؤالها بجا است چون روشی که امام برای مبارزه به ما آموخت این طوری نبود. امام خود زاریکننده نمره یک این کشور بود، رهبر عزیز و بینظیرمان هم.
یعنی الگوهای زاویهدار با این منش جواب نمیدهد.
داریم می آموزیم، داریم جرعه جرعه شراب آگاهی مینوشیم. حادثه ها رسولان الهی اند تا بشکفیم.
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
✿شاخۀ گل صلوات، هدیه به ارواح نورانی مجاهدان در طول تاریخ، رحمة الله علیهم
☘️@faslefarhang
هدایت شده از کشکول|محسن مهدیان
🔴چه شد که چادر کشیدند...
🔹گفتند حجاب اختیاری و چادر از سر ناموس مردم کشیدند.
🔸گفتند حجاب کجای قرآن است و وقتی خبردار شدند، آیات زن و حجاب را ورق ورق کرده و به آتش کشیدند.
🔹شعار آزادی و زندگی دادند و جوان غریب بسیجی را در خیابان زیر مشت و لگد گرفتند.
از حقوق بشر گفتند و مسلم ترین حق گروه های امدادی را در همه جنگ ها با به آتش کشیدن 18 آمبولانس به نمایش گذاشتند.
🔸از احترام و مدارای پلیس گفتند و دهها ماشین و موتور ناجا را آتش زدند و سرباز بی نوا را زیر ضرب وحشیانه مصدوم و به آتش کشیدند.
🔹از حقوق مردم گفتند و اموال عمومی و خودروهای شخصی را تخریب کردند.
👈اینها مردم نیستند؛ اینها اراذل و اوباشند و تکلیف شان روشن؛ اما سخن جای دیگر است.
توصیف امیرالمومنین از اوباش در جملات قصار 199 نهج البلاغه چنین است: اینان پراکنده اند و شناخته نمی شوند تا وقتی مجتمع شوند و غلبه کنند.
✅سوال اینجاست؛ چه زمان اراذل و اوباش از پراکندگی درآمده و جمع می شوند؟
فیلم چادر کشیدن از سر ناموس مردم، بچه شیعه را به دردی عمیق در کوچه های بنی هاشم می برد. چند روزی از رحلت پیامبر نگذشته بود که اراذل و اوباش پراکنده آنروز، گرد هم جمع شدند و شد آنچه نباید می شد. چرا؟ چه چیز آنها را جمع کرد؟
اراذل و اوباش حزب نیستند، سر ندارند، رهبر ندارند، شناسنامه ندارند. اینها در شرایطی مجتمع می شوند که حق پوشانده شود و حق پوشانده نمی شود مگر به سکوت خواص.
حضرت زهرا در خطبه معروف فدکیه از سکوت انصار گلایه می کند و می فرماید: "آیا ارث من باید پایمال گردد و اخبارش به خوبى به شما مى رسد و باز هم خاموش نشسته اید؟"
کربلا نیز با سکوت خواص کوفه چنان مصیبت بار شد. در تاریخ معاصر نیز کودتای 28 مرداد با غیبت روحانیون منجر به میدان داری اوباش و حذف مصدق شد. اگر سکوت خواص نبود شیخ فضل الله بر دار نمی رفت و مشروطه شکست نمی خورد.
سال 88 نیز سکوت خواص منجر به ندای این عمار شد. با این تفاوت که آنروز سکوت خواص مربوط به ژنرال های سیاسی بود و امروز خواص تکثیر شده در فضای مجازی. هرکس هرجا موثر بر ممبرها و فالورها و جماعتی است و خواص آن جمع.
👈لب کلام؛ هرجا حق را ببینیم و سکوت کنیم فرصت را برای اجتماع اراذل و اوباش فراهم کرده ایم.
چه سکوت کنیم و چه به تعبیر رهبری انقلاب حرف حق را زمانی بزنیم که پازل و نقشه دشمن تکمیل شود؛ در هر دو صورت موجب کتمان حق شدیم و اینجاست که نشستن غبار بر حق موجب اجتماع اوباش می شود.
✅اسم رمز گشت ارشاد و حجاب اجباری و حادثه مهسا و غیره امتحانی بزرگ در میان خواص بود که درس ها داشت؛ باقی بماند بعد...
همشهری
@mahdian_mohsen
فعالان جبهه فرهنگی انقلاب صحنهآرایی جبهه حق و باطل راتشریح کردند | خبرگزاری فارس
https://www.farsnews.ir/news/14010702000862/%D9%81%D8%B9%D8%A7%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%A8%D9%87%D9%87-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8-%D8%B5%D8%AD%D9%86%D9%87%E2%80%8C%D8%A2%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AC%D8%A8%D9%87%D9%87-%D8%AD%D9%82-%D9%88-%D8%A8%D8%A7%D8%B7%D9%84-%D8%B1%D8%A7%D8%AA%D8%B4%D8%B1%DB%8C%D8%AD-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86%D8%AF
@ali_mahdiyan
مدرسه ولی عصر عج قم.mp3
11.9M
بحثی پیرامون دشمن و
مباحثی درباره حوادث اخیر
شیخ علی مهدیان
شب سیم صفر ۱۴۰۱
مدرسه علمیه ولی عصر عج قم
@ali_mahdiyan
هدایت شده از فصل فرهنگ | فلاح شیروانی
• تحلیل •
#شکست_رسانه_ای
#فرمانده_میدان
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
تسلیت بابت شهادت امام رؤوف که قبلۀ دلهای مردم ایران است و زندگی همۀ ما به گونه ای به او وصل است.
تسلیت به فرزندان معنوی ایشان در ایران و غیر ایران!
┄┅••؛••┅┄
▫️چه کسی پاسخگو است؟
قطعاً در این تظاهرات خیابانی نسبتاً گسترده که تنها جوانها به صحنه آمده بودند، بخش عمده ای از ایشان کسانی بودند که بدون هماهنگی سازمانی حاضر می شدند. همین نکته می طلبد که این بروزات اجتماعی به عنوان یک پدیدۀ اجتماعی و نه امنیتی مورد مطالعه قرار بگیرد.
درصد بالایی از معترضان جوانانی جویای هیجان و بی خبر از واقعیتها بودند ولی علاقه داشتند که در این بروزات معترضانه شرکت کنند. موجه ترین نکتۀ صحنه این بود که این جوانها مجروحان جنگ فرهنگی انقلاب اسلامی ایران با نظام سلطه بودند و این رفتارها شبیه ناله های سوزناک زخم خورده های این منازعه بود.
گذشته از این خود همین اعتراضات هم بیشتر از یک منازعۀ میدانی و رو در رو، همان طور که استاد میرباقری بزرگوار می فرمایند، یک منازعۀ رسانه ای بود.
ما در حالی که در میدانهای متعددی در حال عقب راندن دشمن هستیم داریم در این میدان شکست می خوریم و لطمه ها و جراحتها بر جگر گوشه هایمان می خورد که با خشم تمام بر سر ما فریاد می زنند.
این صحنه مثل صدها صحنۀ دیگر حیات اجتماعی ما امکان ویرایش و اصلاح دارد.
چه موقع در این میدان هم اخبار خوش خواهیم شنید؟
چه کسی پاسخگو است؟
چه کسی باید مثل فرماندۀ میدان اخبار این منازعه را به گوش جامعۀ عزیز ایران که دارند از این صحنۀ جانکاه نزاع اذیت می شوند، برساند؟ چه کسی باید دربارۀ خرمشهرها با مردم سخن بگوید و پیشرفتها را گزارش بدهد؟
این شخص دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی است؟ وزیر ارشاد است؟ معاون فرهنگی نهاد ریاست جمهوری است؟ مسؤول سازمان تبلیغات اسلامی است؟ رئیس صدا و سیما است؟ رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه است(که حضرت آقا امامت جمعه را قرارگاه فرهنگی میدانی خوانده است)؟ حلقۀ تدبیر فرهنگی بیت رهبری است؟ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی است؟ معاونت تبلیغ حوزه علمیه است؟
چه کسی مسؤول فرهنگ کشور است؟
ما باید از که بخواهیم که به معنای راهبردی با هوشمندی و تلاش روشن شبانه روزی «ابتکار عمل» را در این صحنه با دستان شایستۀ عاقلان و دلسوزان ژرف اندیش جامعه و مخلصان واقعی مردم، به دست بگیرد؟
این سردرگمی و این امکان فرار و این تواکل قطعی در صحنه، دارد دمار از روزگار یک فرصت بزرگ که از قضا ماهیتا فرهنگی است در می آورد. انقلاب اسلامی ایران به عنوان سخن نو در همۀ حوزه های حیات انسان، از ماهیّت و حقیقت عمیقاً فرهنگی برخوردار است، ولی رهاترین صحنه و بی تدبیرترین و ولنگارترین صحنه حیات اجتماعی ما نیز همین صحنه است.
تا کی بنا است این وضع ادامه پیدا کند؟
چرا فضای مجازی ولنگار این طور تحمل می شود؟
چرا بیماری «کرونا» مسؤول داشت، حتی برای آن ستادی تشکیل شد و درست و نادرست تحلیلهایی می کردند و تدبیرهایی می کردند و پروتکلهای روشنی از آنها صادر می شد و باید و نبایدها معلوم بود و رهبری هم روی آن تأکید می نمودند. ولی هیچ کس پاسخگو نیست که «چرا حتی یک روز دارد این ولنگاری تحمل می شود؟».
چه موقعی می خواهیم قبول کنیم که اوضاع افتضاحی داریم؟
«بازسازی انقلابی ساختارهای فرهنگی کشور» در رتبۀ اولِ اولِ اول و قبل از همۀ بازیهای فکری به عنوان طراحی ساختارهای نوین فرهنگی، یعنی این که یک نفر به عنوان مسؤول فرهنگ این کشور به جامعه معرفی بشود، و او واقعاً مسؤول باشد و اگر میدان و اختیار به او ندادند فریاد بزند و این و آن را رسوا کند و اگر واقعاً مسؤول است با ما مرتباً سخن بگوید و ما هم بتوانیم بر سر او فریاد بزنیم و اینهمه سفاهت گسترده در حوزۀ فرهنگ را پیش روی او قی کنیم و از این افتضاح بزرگ در دل این فرصت بی نظیر تاریخی بپرسیم.
واقعاً تا این حد صحنه بی ارزش است که از معمولی ترین و بدیهی ترین آرایش ضروری صحنه محروم هستیم؟
نبودن این شخص باعث می شود به صورت ملی «خیز اصلاح» در این حوزه شکل نگیرد. برای پدید آوردن «عزم ملی» برای تعالی فرهنگ نجیب ایرانی باید این شخص باشد و با جامعه سخن بگوید و همۀ ظرفیتها و همۀ عناصر فرهنگی را به هیجان بهروزی بیاندازد.
┄┅••؛••┅┄
افزوده :
ما البته دژخیمان اقتصادی و کل شبکه های فساد مالی را که خون مردم را در شیشه کرده اند و لطمه های فراوان به پیر و جوان این کشور و به حیثیت این انقلاب زده اند و پایه گذار بسیاری از کج رویها در کشور شده اند، فراموش نمی کنیم و غضبناکتر و مطالعه شده تر و سنجیده تر و قوی پنجه تر از همیشه سراغ ایشان خواهیم رفت و همۀ این بغضها و حسرتها را چون تیرهای کینه متوجه قلبهای کثیف و بی رحم ایشان خواهیم کرد.
☘️@faslefarhang
✅مهمترین تفاوت 78 و 88 و 98 و اینبار
#جنبش_لمپن ها
جنس اغتشاش امروز با گذشته متفاوت است. یکی دانستن اینها منجر به خطای محاسباتی و تصمیم گیری می شود. آنچه روشن است اینکه این روزها امتداد گذشته نیست و ما با یک پدیده جدید مواجهیم که در انتهای متن به عنوان تفاوت اصلی اشاره خواهم کرد.
⭕️دو تفاوت اولیه:
1⃣یکم. در تمام موارد قبلی اغتشاشات از اعتراضات شروع شده بود اما اینبار از ابتدا اغتشاش بود.به همین دلیل شعارها از لحظه اول حول کشتن و اتش زدن و خراب کردن و تقابل با اصل نظام بود.
2⃣دوم. در تمام موارد گذشته بهانه اعتراضات فتنه گون بود. به این معنا که حق و باطل ممزوج بود و روشن نبود. 78 به ظاهر فرهنگی و سر بستن روزنامه سلام. 88 سر تقلب و قدرت سیاسی. 98 بحث اقتصادی بود و اینبار هیچ گونه فتنه ای وجود نداشت. شفاف و شفاف. حجاب بهانه و اصل نظام نشانه؛ مردم نه بهانه را می پذیرفتند و نه نشانه.
👈اما این دو تفاوت اصلی نبود.... و مهمترین:
3⃣سوم. در همه موارد قبلی در فضای واقعی، حادثه ای رخ میداد و رسانه ها متناسب با آن ماجرا را روایت می کردند اما اینبار روایت رسانه ها اصل بود و در بیرون برای آن واقعیت ساخته میشد.
در تمام موارد قبلی رسانه ها نقش اطلاع رسانی و در موارد جدی تر نقش تهییج و ترغیب را داشتند و اما اینبار نقش تصویرسازی.
فتنه اخیر، فتنه لمپن ها بود. به همین دلیل اساسا با یک نیاز واقعی شروع نشد. اساسا نیازی هم به نیاز حقیقی مردم نبود. نیاز به یک هیجان وجود داشت؛ تحریک و تحریض احساسات. یک هیجان زدگی تا هیجان زده ها به میدان بیایند. برای همین عمده نوجوان بودند که بی شک در خلوت و یا با گذشت زمان پشیمان می شدند. اما لمپن ها این افراد نبودند. لمپن جریان خارج از کشوری بود که تصور می کرد با اتش نشاندن به اباحه گری می تواند علیه دین و خاک این مردم قیام کند؛ اما فقط هیجان صید کرد و خلاص. کف روی آب.
🔹اساسا در جنبش لمپن ها میداندارها در خارج از کشور و اتش بیارها در رسانه و کلوخ انداز ها کف خیابان هستند. این نیز تفاوتی دیگر بین این دوره و موارد گذشته است.
✅و اما اصل حرف؛
نزاع ایندوره برخلاف تصور رایج در رسانه ها بود نه در خیابان. در خیابان تنها رویدادسازی بود برای تصویرسازی در رسانه. جمعیتی بسیار محدود اما درجه خشونت بالا که قدرت تصویر سازی داشته باشد.
🔸برای تصویر سازی رسانه ای اساسا جمعیت لازم نبود؛ کافی بود زن میداندار باشد و خشونت رخدادساز. هردو نیز مهیا بود. حجاب سوزی تا حجاب کشی؛ از اتش زدن ناجا تا بسیجی تا پاکبان تا اتش نشان و امدادگر و غیره.
یک گروه پنجاه تا صدنفره که هر شب در یک نقطه جمع می شوند تا بگویند همه جا هستیم. خشونت زیاد تا تلقی بی شماریم بسازد.
🔹نزاع ایندوره، جنگ تصویر بود. جنگی برای ساخت تصویر. ترند ها و هتشگ ها دیگر به تنهایی کارساز نبود؛ باید رخدادی هم ساخته میشد در مدد به این ترندها. سطح دعوا در کف خیابان به همین اندازه محدود بود...
🔸جنبش لمپن ها، جنبش بی مایه ای است که تخریب دارد اما خالی از هرگونه عمق مردمی و اعتقادی و حتی نیاز عمومی است. عاری از وسعت. جنبشی محصور در خیالات و فضای مجازی.
جنبش لمپن ها از مجاز آغاز می شود و واقعیت را تنها برای تحکیم تصویر و خیال میسازد؛ برخلاف همه جنبش ها که از واقعیت اغاز می شود و به مجاز امتداد میابد.
⭕️و خسارت محض برای کسانی بود که این رفت و برگشت خیال انگیز بین واقع و مجاز را درک نکردند و بی آبرو شدند.
✅و مهمترین نکته آموزنده این است که؛
دستگاه امنیتی مقصرین اصلی فتنه لمپن ها را در فضای تصویرسازی و مجازی دنبال کند نه صرفا کف خیابان.
به همین دلیل است که نقش سلبریتی ها در این دوره تنها برداشتن حجاب و جذب فالور و کسب اعتبار نبود؛ اینبار به روشنی در خون های ریخته شده کف خیابان سهم دارند و باید در دادگاه حاضر شوند.
✅و از این واضحتر اینکه؛
فتنه لمپن ها تمامی ندارد چون کم هزینه ترین حالت ممکن برای دشمن است؛ رویداد سازی برای تصویر سازی.
خلاصه اگر فضای مجازی را رها کنید باز هم با خون های به ناحق ریخته شده مواجه خواهید بود.
تصویر سازی مصداق عینی میخواهد؛ نباشد، میسازند.
آتش می زنند و خون میریزند تا بگویند بی شماریم. دهها نفر کشتند تا بگویند آن یک نفر را شما کشتید.
✅و اینهمه چرا؟
چون فهمیدند اگر در ذهن مردم پیروز شوند در واقع نیز پیروزند. این واقع سازی ها برای واقع نمایی در جنگ ذهنی است و تمام.
همشهری
@mahdian_mohsen
یکی از رفقایم این متن رو برای بنده نوشته:
«دیشب حرم بودم
بعد از نماز مغرب رفتم پیش آقای علوی بروجردی، گفتم شما همانطور که برای فوت یه دختر بیانیه دادید؛
الان که قرآنها رو آتش زدند، مساجد رو آتش زدند، زنده زنده نیروی های انتظامی را آتش زدند، بسیجیان رو شهید کردند و چادر از سر ناموس شیعه برداشتند و اموال عمومی را تخریب کردند، نمی خواهید بیانیه بدید برای دعوت مردم به آرامش و ...؟؟!
در جواب گفت: برای من این مسائل ثابت نشده است و ثابت نشده که چه کسی مقصر است و بیانیه ای نخواهم داد !!!»
به نظرم این رفیق عزیزم اشتباه نقل قول کرده، شاید درست جملات را نشنیده.
و الا بعیده یک روحانی و طلبه ندونه که در شرایط حمله به نظام اسلامی باید از نظام دفاع کنه. بعیده این قدر نادان باشه که تو بیانیه اش تصریحا یا تلویحا نیروی انتظامی که هنوز جرمش مسجل نیست محکوم کنه و بگه باید با مسببین در هر مقامی برخورد بشه اما کلمه ای از مظلومیت روشن نظام سخن نگه و بگه برام روشن نیست.
بعیده اینقدر حوزه علمیه ما بیچاره و فلک زده شده باشه که در مساله به این مهمی خفه خون بگیره و نظر نده یا موضع منفعل و بینابین بگیره و یکی به نعل بزنه یکی به میخ.
بعیده اساتید این جوانان معصوم ایران اسلامی،که آمده اند در حوزه علمیه شیعه درس دین بخوانند، آدمهای نادانی باشند که به هر دلیل پازل دشمن را پر کنند یا لااقل مددی به حرکت انقلاب ندهند.
خدا رحمت کنه آن سردار شهید را که دیدبانی خود را در وصیتنامه اش گزارش کرد و خطاب به همین علما گفت بیایید کمک این نظام مظلوم که مورد هجوم دشمنان است.
رفیق بزرگوارم حتما اشتباه نقل کرده و الا خاک بر سر من و امثال من اگر بزرگان و علمای حوزه مقابل این ظلم فاحش به نظام و انقلاب سکوت کرده باشند و سکوتشان را اینطور وقیحانه توجیه کنند.
@ali_mahdiyan