هدایت شده از زینبیه رسانه
🔰گزارش ها و روایتهای دومین تور تهرانگردی در امام زاده عبدالله شهرری🔰
🔶هزار قصه نهفته در یک قبرستان
🔶گنجی نهان در شهر ری
🔶بازگشت به خویشتن در امامزاده عبدالله
🔶دعای مادر یتیمها بدرقه پهلوان
🔶از حسن دولابی تا سید ستون
https://eitaa.com/zeynabiye_resaneh/167
https://eitaa.com/zeynabiye_resaneh/168
برای مطالعه مطالب به لینک زیر رجوع کنید
https://b2n.ir/t54075
🔰🔰🔰🔰🔰🔰
✅#زینبیه_رسانه👈 «ایتا» «بله»
🌐@zeynabiye_resaneh
هدایت شده از نشریه خط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔵مشکل اصلی دولت قبل در تصمیم گیری این بود که احساس میکرد،دیگه مردم را نداره!
🔷دولت مردمی یعنی ...
🎥گفتگوی #نشریه_خط با حجت الاسلام #علی_مهدیان, پژوهشگر مکتب امام(ره)
#مردمی
#دولت_سیزدهم
🗂 پرونده ویژه؛
✅ با موضوع:
"بررسی #عملکرد_یک_ساله_دولت"
🔻متن کامل گفتگو به زودی...
🌐 کانال نشریه علمی_فرهنگی خط
@KHAT_NASHRIYE
هیات آل یاسین. حیاه.mp3
26.72M
چگونه جرعه جرعه «حی» بنوشیم...
شیخ علی مهدیان
هیات آل یاسین تهران
لیله الرغائب ۱۴۰۱
@ali_mahdiyan
📸اعتبارش به ارادههاست
🔹بزرگترین دیوارنگاره کشور در میدان انقلاب تهران با طرحی از اسکناس هزار تومانی و با شعار «اعتبارش به ارادههاست» اکران شد.
آفرین احسنت
@alimahdiyan
چند خاطره عادی از دوستان جوانم که تازه مدیر شده اند
🌹محمد آقا رفیق من بود. رفیق دوست داشتنی من. از وقتی مدیر شد با خودم فکر کردم خیلی به او نزدیک نشوم، گفتم سرش شلوغ است و یک وقت من وقت او را میگیرم. اما هر جا به هم میرسیم، احساس میکنم متواضع تر شده، با محبت تر شده. همان موقع که مسوول شد، ظاهر زندگیش را یک سطح پایین تر از آنچه بود آورد. احساس میکردم سر شلوغتر شده ولی معنوی تر هم شده بود.
🌹حمید یکی دیگر از رفقایم را در هیات دیدم،جهادی، پر تلاش مثل سابق بلکه بیشتر، قبلا سالی یک بار خانواده را مسافرت میبرد الان همان را هم نمیرسد. بچه های هیات باهاش شوخی میکردند. میگفت رفتم توی صف ایستادم نان بخرم. بچه ها به شوخی میگفتند گفتی معاون وزیری هی مینداختندت آخر صف. نه؟ مقام و منصبش شده بود بازیچه و بهانه بگو بخند رفقا. مثل قدیم صمیمی بود. میگفت قرار بود سفر کاری برم، پروازم کنسل شد دیدم میرسم هیات بیام و کمک بدم.
🌹سید امیرحسین را دیدم مثل قدیم صمیمی دائم مشغول به مناطق محروم، مسوول شده همه میدانند پر کار است و خوش فکر، به شوخی میگفت رفتم فلان چیز را بخرم دیدم قیمتش چند برابر شده دولت را و خودم را فحش دادم. خندیدم. اما توی دلم گفتم اینها مناصبشان را به شوخی گرفته اند.
🌹آن رفیق دیگرم آخر جلسات روضه میخواند چند خط. تهجدش بیشتر شده، روزه های مستحبی بیشتر میگیرد، مراقب تر شده. به همه شان غبطه میخورم.
🌹بچه های نسل گام دوم انقلاب، اهل معنویتند و جهاد، دوران سختی است. اما این نسل قرصتر و محکم تر از نسلهای قبلند. بچه ها! امیدوارم همیشه همینطور بمانید. اهل خدمت، اهل نصرت امامتان، اهل معنویت و عبودیت و تواضع.
این انقلاب مهمترین معجزه و دست آوردش تربیت همین جوانها است.
@ali_mahdiyan
آسمان مظهر عظمت و برتری است نسبت به زمین، سنگ مظهر قدرت و نفوذ ناپذیری، قوم لوط را سنگهایی که از آسمان بارید نابود کردو آن تمدنی که سوزاننده پرچم همجنسگراها را شانزده سال زندان میکند و توهین کننده به کتاب آسمانی را تشویق، نابود میشود.اما این بار با قومی که ولایت دارد.و ولایت مظهر عظمت است و قدرت.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از سائحون
#بالهای_پدر
🔹زینب امسال پایه سوم است. با حضور خانواده ها جشن تکلیفی از طرف مدرسه شان برگزار شد. یکی از برنامه ها چالشی برای پدرها بود. آنها را فرستادند در یک اتاق. دخترها باید نقاشی خانواده خود را روی بادکنک میکشیدند و وسط تالار می انداختند. بعد پدرها میآمدند و بادکنک دختر خود را پیدا میکردند.
🔸زینب، برادر و مادرش را کشید. وقتی رسید به پدر، به چهره مادر نگاهی کرد. بعد شروع کرد به کشیدن پدر. با ماژیک، دو بال روی شانه ها و پلاکی روی گردن گذاشت.
مادر زینب همینطور که کیک جشن را میخورد، اشک در چشمانش جمع شد. دوست نداشت فرزندش گریه هایش را ببیند. گوشه ای رفت و پشت به جمعیت شانه هایش لرزید.
📌پ.ن: پدر زینب از شهدای مدافع حرم است.
#شهید_صهیب_تبریزی
#شهید_مدافع_حرم
#جشن_تکلیف
🆔:
@seyyed_mohammad_zainolabedin
شیوه بی شیوه
✍گفتگوی معصومه ابتکار و انسیه خزعلی را دیدید؟ بعیده خیلی ها دیده باشن. براشون مهم هم نبوده که ببینن. بهتر که ندیدید و وقت تلف نکردید. اما اونهایی که تماشا کردند چه برداشت کردند؟ دو طرف میز دو خانم از دو جناح مختلف هر پو مدیر کشور که دائم یکدیگر را به «ترک فعل» متهم میکنند و مجری که فقط بلد است یک سوال را بپرسد :«چرا در همان نقاط اتفاق نظر پیش نرفته ایم؟»
خوب جمع بندی شما چیست؟
✍یکی میگوید شما در آبان مردم را کشتید و دیگری میگوید الان بیگناهان در زندانند. یکی میگوید دخترک معصوم را کشتید عذرخواهی نکردید و دیگری میگوید دخترک معصوم را در حمام تیرباران کردید. خوب نتیجه؟
✍شما باشید آخر گفتگو نخواهید گفت «لعنت به همه تان»؟. ممکن است بگویید خوب انسیه خزعلی باید پاسخ معصومه ابتکار را نمیداد،خویشتنداری میکرد. خوب نتیجه میشد مثل همه گفتگوهای مسخره قبلی که فسیلهای اصلاحات که کسی کاری باهاشان نداشت و همه ازشان عبور کرده اند را بیاوریم از قبر بیرون و دروغ بگویند و متهم کنند و نقش اپوزوسیون را بازی کنند و شما را متهم کنند. گیر کار کجا است؟
✍گیر کار صدا و سیمای آماتور و خام است که هنوز نمیداند برای ایجاد احساس گفتگو در مردم سراغ این جماعت نفله نباید رفت؟ جایی دیدم وحید جلیلی عزیز میگفت بنا داریم این خودگنده پندارها را کنار بگذاریم و صدا و سیما را به مردم، به عموم مردم، نزدیک کنیم تا فعال باشند و نه مخاطب منفعل. به جای کف و هورا و کنار ایستادن، بیایند خودشان سخن بگویند. خوب چه شد پس؟ لااقل بروید سراغ همان دختر و پسر کف خیابان به خدا بهتر از این دار و دسته خاتمی اند. به چه زبانی بگویند دیگه از این ها گذشته اند. بروید سراغ همان بلاگرهای فعال کف مجازی. بابا به خدا اینها صادقانه تر از کرباسچی و ابتکار و کی وکی حرف میزنند. بروید سراغ اینهمه جوان خوشفکر که به آینده کشورشان فکر میکنند و حرف نو و جدیدی دارند.
✍گفتگو را در قالب و قیافه نباید ببینید فقط، بلکه برآیند یک برنامه باید احساس تعامل و و مفاهمه و طرح نظر باشد. طرح نظرات زنده امروز. گفتگویی که تهش محکوم کردن مشترک نظام و زمین بازی باشد و ناامید کردن شما از اصل گفتگو را به ارمغان آورد، این که گفتگو نیست، تک صدایی است مرگ تدریجی گفتگو است. گفتگویی که مخاطبش احساس نمیکند سخنش از زبان یکی از دو یا چند طرف مطرح میشود، گفتگو نیست، نبش قبر است. نبش قبر یک مشت پیرو پاتال دور انداخته شده همیشه وراج و همیشه کم کار و تاریخ گذشته.
✍از ابتدای اتفاقات این چند ماه خواستم بگویم، گفتم بی خیال شوم. ولی انصافا نمیشود اینطور. این درست نیست که در دورانی که کشور مثل نان شب محتاج «تبیین» است، صدا و سیما این طور ول معطل باشد.
@ali_mahdiyan
منطق و روش رهبر مقابل حوادث اقتصادی
✍سیر صعودی قیمت طلا و ارز بلافاصله پس از التهابات اجتماعی٫رسانه ای اخیر غیر منتظره نبود. اینکه این حلقه از احساس ناامنی و احساس ضعف در حاکمان دقیقا به موقع و پس از حلقات قبلی رخ میدهد نشان میدهد ماجرا به کجا بر میگردد.
✍ضعفهای ساختاری و مدیریتی، خروج ارز، نقش بانکها، افزایش نقدینگی و خلق پول، ورود کالاهای غیر ضروری، قاچاق، همه و همه عواملی هستند که میزان آنها در این یک سال کاهش یافته اما وقتی حذف نشده، اجازه بازی با آنها برای ایجاد التهاب اقتصادی را به دشمن میدهد.
اینکه دشمن چه میکند حتما مهم است، اما مهمتر آن است که بفهمیم ما باید چه کنیم؟
✍بازدید سه چهار ساعته رهبری از نمایشگاه شرکتهای دانش بنیان را یک حلقه از ادامه راهبرد او باید دید؛ تمرکز بر تولید. دلیل تمرکز بر تولید از بین همه فاکتورهای اقتصادی دیگر چیست؟
✍ اکثر طرحهای مختلف اقتصادی در کشور که حول «سرمایه» میگردد. موتور اصلی تحققش قوت دستگاه اداره کشور است. چه مالیات، چه مبارزه با قاچاق، چه تدبیر واردات، چه تقسیم عادلانه منابع.اما طرحهای مبتنی بر «کار» موتور اصلی تحققش مردمند. دولت نقش تسهیل گر دارد. راهبرد «تولید دانش بنیان» اتصال کشور به منبع قدرت لایزال مردم است در صحنه اقتصاد.
✍البته دستگاه اداره کشور که پر از نقص و خلا و کاستی است باید به مرور ترمیم شود اما دارایی نقد و مهیای کشور، ایمان و اراده مردم است. بروز این حقیقت در صحنه اقتصاد میتواند صحنه را به نفع انقلاب ویرایش کند.
✍این نقطه ای است که میتواند ضعفهای دستگاه اداره و فسادهای رخنه کرده در آن را بر ملا کند. این نقطه ای است که تغییر ریل کشور از اتکا به «بیگانه» و دشمن، به اتکا به «مردم» را محقق میکند و اصلی ترین عامل مقاومت است. این نکته ای است که احساس عزم و اراده را در خود دارد و ذاتا امیدآفرین است و نقشه یاس پراکنی و تحقیر دشمن را خراب میکند. این نکته ای است که اثر مستقیم در جلوگیری از خروج ارز و افزایش پایه پول ملی دارد. این معنای واقعی مردمی بودن دولت است. دولت مردمی کار را به مردم میدهد و اراده آنها را به خدمت میگیرد نه اینکه سوپرمن وار بخواهد مشکل حل کند.
✍حالا در خبر ها آمد که حدود نود درصد افزایش کمی در شرکتهای دانش بنیان محقق شده. تسهیلاتی که دولت ایجاد کرد، همراهی مجلس و قوانین تسهیل گر آن همه رفع موانع میکردند اما آنچه منتظر هیچ کدام از اینها نبود ورود مردم در این صحنه بود. بله طبیعتا حضور سابقون در این صحنه نیاز به یک از خودگذشتگی و شجاعت دیگری دارد که البته در جمعیت زیادی از جوانان و مردم وجود داشت.
✍نکته آخر اینکه وقتی راهبرد اصلی حضور مردم باشد، نقش جریانهای فرهنگی و هنری و رسانه ای در این بستر روشن میشود. نقش طلاب در این حرکت جدی است. رفتار رهبری درس آموز است. هم در تمرکزش بر این نکته. هم در تکرارش در طول بیش از ده سال اخیر، هم در به چشم آوردن رشد کشور در این جهت و هم در مطالبه گریش. سبک او میتواند و باید تبدیل به یک «نهضت» در میان طلاب و پیشروان فرهنگی رسانه ای شود.
@ali_mahdiyan
به بهانه طرح مولد سازی
✍نقدهای مخالفین این طرح را اگر ببینید عمدتا از جنس نگرانی است. نکند مثل اصل ۴۴ خوب اجرا نشود. نکند به نزدیکان دولتیها و سوداگران و خصولتی ها و طایفه سودبرنده از دردهای مردم، برسد. نکند دولت برای حل مشکلات عاجلش داراییهایش را به ثمن بخس بفروشد و چه و چه. خوب حالا چه کنیم؟
✍میگویند اینکه مجموعه ای بالاتر از نهادهای رسمی و قانونی درست کنید که در تصمیماتش مصونیت قضایی هم داشته باشند، خطرناک است. پس چه کنیم؟ بگذارید این کار بر اساس روالهای موجود قانونی پیش برود. مجلس و دولت و شفافیتهای رسانه ای و نهادهای مختلف و متفاوت نظارتی. این هم یعنی کلا همان که بود باشد. و این طرح را بیخیال.
✍چند نکته فقط. اولا سپردن کار به دستگاه و ساز و کار بروکراتیک موجود آنهم در وضعیت جنگی که نیاز به تصمیم سریع و اقدام سریع داریم، عملا ابتکار عمل را از کشور میگیرد. اگر بگویید خوب بگیرد و هر چه باداباد که هیچ. اما اگر موافقید طرحتان چیست؟ راه حلتان چیست؟
✍ ثانیا ساختار سیاسی و نظام قدرت در کشور ما یک ویژگی اش آن است که توان تصمیم گیری واحد و منسجم و سریع و به موقع را دارد. بخشهایی در قانون مافوق نظامهای عادی هستند و در هر زمان هم میتوانند شکل بگیرند، این نهادها تصمیماتشان حکومت دارد بر دیگر نهادها. رهبری در کشور یک نهاد گسترده است که شوراهای تخصصی مختلفی دارد، تصمیمات آنها تصمیم او است و حاکم بر دیگر تصمیم گیریها. این یک ساختار قانونی است و متکی به رای مردم.
✍بعلاوه اساسا منشا مشروعیت قوانین مجلس، تصمیمات دولت و تصمیمات دادگاه ها همگی از جایگاه امامت و حاکمیت شرعی الهی و ولایی تامین میشود، او میتواند ساختارهایی شکل دهد و این دستورات خود را بر آن اساس در کشور جریان دهد. البته سبک تصمیم گیریهای ولایت، استفاده از تصمیمات مردم و اراده عمومی و عقل جمعی است. حالا اگر شورای سه نفره روسای قوا تصمیمی بگیرند که رهبری آن را حاکم بر همه تصمیم گیریها قرار میدهد، چه منع حقوقی و قانونی و شرعی خواهد داشت؟
✍دشمنان که تکلیفشان روشن است روی تاخیرها و فشالتها و نقصهای دستگاه های بروکراتیک و تصمیم گیر حساب کرده اند. پس مخالف این طرحها هستند. اما دوستان بهتر است به جای بیان صرف نگرانی، ایده ای بدهند که دغدغه تصمیم سریع و سهل و به هنگام در موقعیت جنگ در امور کلان و اساسی کشور را حل و فصل کند و قدرت ایجاد تحول را داشته باشد و نقش اراده عمومی مردم را هم لحاظ کند.
@ali_mahdiyan
میگن مصونیت قضایی و قدرت زیاد، فسادزا است. پاسخگو نبودن به فلان نهادهای نظارتی فساد زا است. اما از همه اینها بیشتر این فرهنگ و گفتمان ناامیدی و #بی_اعتمادی نسبت به همه مسوولین است که فساد زا است.این گفتمان مانع هر تصمیم است با هر جهت گیری
دوستانه میگویم فساد نکنید رفقا
#مولدسازی
@ali_mahdiyan
منطق امام آمد.mp3
14.09M
«منطق امام» آمد.
دوازدهم بهمن ۱۴۰۱
در جمع نوجوانان
شیخ علی مهدیان
@ali_mahdiyan
لاله زار.mp3
15.31M
چرخ زدن در لاله زار
زینبیه رسانه
شیخ علی مهدیان
سیزده بهمن۱۴۰۱
@ali_mahdiyan
باز هم مولد سازی
✍مصونیت نه معنایش عدم نظارت است، نه عدم مجازات و کیفر، نه ربطی به قصه کاپیتولاسیون دارد، این حرفها اگر برای جو سازی الکی نباشد، لااقل از سر عدم علم است. وقتی قانون مصونیت در قبال ماموریت و تکلیفی(آنهم نه به طور کلی در همه شوون زندگی فرد، بلکه در جهت وظیفه خاص او) به کسی داده میشو، دلیلش عموما آن است که برای اجرای آن وظیفه، چنان مصونیتی ضروری است.
✍نماینده مجلس در اظهاراتش و تکالیف نمایندگی اش مصونیت دارد، نمایندگان سیاسی کشورهای خارجی در جهت وظیفه ای که دارند مصونیت دارند، قاضی دادگاه از جهت حکمی که داده و میدهد مصونیت دارد، حتی رهبری به جهت حکم حکومتی و دستوراتی که میدهد و وظایفش مصونیت دارند. اما همه حتی رهبری تحت نظارت هستند، خبرگان مسوول نظارت بر ویژگیهای قانونی رهبر است.
✍پس مصونیت امر جدیدی نیست. وظیفه شورای هفت نفره گرفتن داراییهای مجموعه های مختلف اداره کشور است که همگی قدرت و نفوذ دارند، شکایت آنها یا هر مجموعه مرتبط با آنها در هر موضوعی خصوصا در گرفتن مایملک مربوط به سازمان و نهادشان، کار مدیریت این داراییها را با اختلال مواجه میکند. احتمالش هم بالا است. عملا کار قفل میشود.
✍درباره شورای هفت نفره مصونیت قضایی معقول است. نفی نظارت در سطوح بالاتر و توسط مردم را هم نمیکند. تصمیمات هیات سه نفره هم همینطور بود. تعجب میکنم از دوستانی که متوجهند این جمع متشکل از سه قوه است، خود دادستان عضو آن است، سه نفر رووسای قوا ایده اش را داده اند که دوتای آنها به خوبی آشنای با دستگاه قضا هستند، رهبر پذیرفته یعنی اصل این ساختار را تایید کرده، شان آن شان حاکم بر سه قوه است، خوب این رفقا به چه نکته ای اشکال میکنند؟
✍برخی میگویند رهبر برجام را هم اجازه داد ولی ما باید نقد کنیم. بحث این است که بفهمیم چه نقدی به چه سطحی می کنیم، رهبری اصل گفتگو را اجازه داد، مشروط هم کرد به شروط و خطوط قرمز، به آن جمع خاص هم اجازه داد، پشتیبانیشان هم کرد. شما به اینها اشکال دارید خوب بفرمایید به رهبر اشکال دارید ایشون اشتباه فرمودند چه ایرادی دارد. نقد رهبر کنید. اما این فرق میکند با نقد «عملکرد» این تیم در مقام اجرا. این نقد سطح عملکرد است ربطی به رهبری ندارد به دولت و تیم مذاکرات میخورد.
✍اینجا هم همینطور ،هنوز این تیم تصمیم نگرفته، شما دارید نقد ساختار میکنید، نقد ساختار شکل گرفته نقد رهبر و جمع روسای سه قوه است. نه شخص رییسی و دولت و نه حتی این جمع خاص. چنانکه در داستان بنزین هم اصل اینکه جایگاه چنان تصمیمی را روسای قوا داشتند و تصمیم گرفتند را رهبری حمایت کرد ولو محتوا و اجرا بحث دیگری بود و قابل نقد بود. همان زمان هم به دوستان حزب اللهی عزیز عرض کردم، نقد روحانی در اصل آن تصمیم بی انصافی است ولو در نحوه اجرا با شما موافق باشم.
@ali_mahdiyan
1151672065_-1970494067.mp3
36.7M
یک درس مهم از سفره مدح امیرالمومنین ع
برای امروز جوانان انقلابی.
هیات مکتب الزهرا سلام الله علیها
شیخ علی مهدیان
شب سیزده رجب ۱۴۰۱
@ali_mahdiyan
هدایت شده از خانه طلاب جوان
📢📢 #اطلاعیه
#نشر_حداکثری
📚 آیین رونمایی از کتاب
«پهلـــــوی بـدون سانســــور»
"روایتهای شنیده نشده از پهلوی پدر و پسر"
💠 با حضور:
- حجتالاسلام راجـی[به صورت مجازی]
- دکتـر موسی حقــانی
- آقای محمدرضا ورزی (نویسنده و کارگردان سریال معمای شاه)
⏰ زمان: سهشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۱ - ساعت ۱۴
🏡 مکان: تهران، مجموعه فرهنگی تاریخی سعدآباد (سالن آمفی تئاتر کاخ موزه ملت)
#پهلوی_بدون_سانسور
💠 انتشارات گام دوم، وابسته به خانه طلاب جوان
-----------------------
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" و "بلــه" "روبیـکا"
رهبر دخترکان
❤️سخن گفتن رهبر با دختران، جلوه و ظهور و بروز سخن گفتن کاف انا اعطیناک است با کوثر. آن قدر به تنزیل کشیده میشود که گسترده میشود نه در جغرافیا بلکه در تاریخ. و نسل ها را دربر میگیرد.
❤️سخن گفتن رهبر با دخترکان، با رنگهای حسینیه که حالا زنانه شده، زرد و صورتی، که احساس گرم ظهور و گسترش را در تو ایجاد میکند، سخنی کوتاه اما سهل و ساده که همه عالم بفهمد، معنویت و رفاقت با خدا، مسوولیت و تکلیف، دانش و علم.
❤️سخن گفتن رهبر با دخترکان یعنی معنویت به زبان آغاز. یعنی«نو» جوان شدن. یعنی ابتدای سلوک. باید با او سخن بگویی هنگام سجده و قیام نماز. باید با او سخن بگویی وقتی مراقبت میکنی از نفست که به خطا نیفتد. و یکی از زیبا ترین جلوه های ذکر همین دوری از خطا و مراقبت است. باید با او سخن بگویی وقتی به اندازه همه عالم متعهد میشوی و مسوول. و تعهد چه ذکر شیوایی است در هستی. بیایید عالم را به سخن آوریم و ذکر در بارگاه او.
❤️سخن گفتن رهبر با دخترکان یعنی نظام مملو از انقلاب است. اصلا انقلاب زن است و نظام مرد. انقلاب زهرا س است که حقیقتش امتحان است و سلوک و خیزش. و نظام علی ع است که هویتش ولایت است و رهبری. آنجا که این دو حقیقت گفتگو میکنند سر سفره سجاده و سجود، عالم باید بیاید و دو زانو به تماشا بنشیند این حقیقت نورانی و سبز ناب محمدی را.
❤️سخن گفتن رهبر با دخترکان یعنی این قصه سر دراز دارد. ان الذین اتقوا اذا مسهم طائف من الشیطان تذکروا فاذا هم مبصرون. هجوم شیطان به سفره عبودیت سالک، برای او یک فرصت واقعی ایجاد میکند. او حالا میتواند یک گام به بالاتر بردارد. وقتی او یک گام در سلوک پیش میرود، در ساحت گسترش نیز فراگیر تر میشود.
❤️سخن گفتن رهبر با دخترکان را فقط صحنه مبارزه رسانه ای و ترویجی با دشمن نبینید که این هم هست. اما یک بستر سلوک و رشد امت هم هست. یک بستر جلوه گری و گسترش و نفوذ و مدیریت در جفرافیای هستی هم هست. یک بستر جلوه گری و گسترش و نفوذ و مدیریت در تاریخ نیز هست. یک بستر تامل و اندیشه ورزی و دریافتن و تحلیل و تدقیق هم هست. ان فی ذالک لایات لقوم یعقلون
@ali_mahdiyan
هدایت شده از پایگاه تحلیلی صراط
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰کاری که امام کرد
♦️نقش روحانیت در پیشبرد نهضت انقلاب اسلامی و پیروزی انقلاب
✅یک فهم دیگری از روحانیت در آن دوران شکل گرفت که حضرت امام آن فهم جدید را در روحانیت ایجاد کرد و آن اینکه؛ روحانیت گوشه ای نمی نشیند و فقط مسئله گو باشد بلکه روحانی در وسط میدان و امام جامعه است
🎞 ببینید| تبیین حجت الاسلام علی مهدیان از نقش روحانیت در انقلاب اسلامی، در برنامه تلویزیونی جریان
🎬گروه رسانه ای #صراط_زنجان
#روحانیت
#دهه_فجر
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔻عضو #صراط شوید.
@serat_zanjan
گزارش تهران گردی لاله زار.docx
19K
سه مسیر در لاله زار
وقتی در خیابان لاله زار تهران قدم میزدم به این ها میاندیشیدم.
@ali_mahdiyan
پهلوی بدون سانسور.mp3
5.62M
حدود چهل پنجاه نفر طلبه با خانواده هاشون آمده بودند کاخ سعدآباد تهران
وسط دهه فجر ۱۴۰۱
جلوی آدمهای بالای شهری با قیافه های عجیب و غریب و مکشفه ها و سگ گردانها و هزاران نماد خرده فرهنگ تسلیم و انفعال مقابل غرب که در بالای شهر تهران موج میزند.
این طلبه های ملبس از «خانه طلاب جوان قم» در کاخ سعد آباد کتابی را رونمایی کردند به نام «پهلوی بدون سانسور». کتابی جذاب و خوشخوان خصوصا برای جوانها و نوجوانهای مجازی زده امروزی.
چند دقیقه کوتاه در «تقاطع» این جمع طلبه و آن مکان پر معنا و آن محیط مرتبط و آن کتاب خواندنی سخن گفته ام. چند دقیقه کوتاه.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از خانه طلاب جوان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش مراسم رونمایی از کتاب پهلویبدونسانسور
⏪ حجتالاسلام #رهنما:
چند وقت پیش اینجا آیین نکوداشت شهید نواب را گرفتیم و حالا این کتاب در این کاخ رونمایی میشود! این خیلی حرف دارد....
⏪ آقای جبار امرایی"نویسنده کتاب":
این کتاب یک ویژگی شاخص دارد، تمام مطالب این کتاب از اسناد نوشته شده درباریان پهلوی یا نویسندگان خارجی است.
⏪ حجتالاسلام راجی:
رجوع به کسانیکه خارجی بودند، باورپذیری مطالب را برای مخاطب خیلی بیشتر میکند.
⏪ دکتر قاسم تبریزی:
حوزههای علمیه در ۳۰۰ سال اخیر، تاریخ را فراموش کردهاند!
⏪ حجتالاسلام مهدیان:
پهلوی ۴۰ سال پیش نرفت، بلکه شروع کرد به رفتن!
💳 برای خرید این کتاب با ۲۰٪ تخفیف، از طریق پیوند زیر اقدام نمایید:
🌐 http://Shop.Khanetolab.ir
#پهلویبدونسانسور
•┈••✾🔹✾••┈•
🌀🌀 خانه طلاب جوان در "ایتــا" "بلــه" "روبیـکا"