🍀 خدایا؛ تو هنگام دعای ما (🤲) نه بخیلی (😤) و نه درهم (😖)!
🔖 #صحیفه_سجادیه ؛ #دعای_پنجاه_و_یک
🌐 @aliebrahimpour_ir
پدر #سمپاد رفت.
حجتالسلام دکتر اژهای -موسس سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان- بر اثر کرونای منحوس فوت کرد.
🌐 @aliebrahimpour_ir
عقل یشمی خالخال پشمی
🏴 کار مرحوم دکتر اژهای، برای امروز ما خیلی معنا دارد.
🏴یک پایاننامه جاندار جا دارد که روی سیاستهای آموزشی ج.ا در چهل سال اخیر مطالعه کند که چه شد که آ.و.پ دولتی، اینطور اینطور به لجن کشیده شد تا جیب مدارس غیرانتفاعی پر شود.
چه شد که آنقدر سیستم متداول بیرمق شد که برای پرورش استعدادها، راهی به جز رجوع به غیرانتفاعیها باقی نماند.
🏴کار دکتر اژهای برای امروز ما -از این نظر- خیلی پرمعناست: تاسیس سیستم عمومی #عادلانه برای پرورش استعدادها.
🏴قاعدتا در چنین مطالعهای، جا دارد بررسی شود: چطور دقیقا اولین قدمهای نابودی این سیستم، آنهم با تاسیس قارچگونه مدارس سمپاد و تغییر ساختاری از معاونت ریاست جمهوری به یک معاونت خرد آ.و.پ، دقیقا در دولتی رخ داد که پرچمدار #عدالت_گستری بود؛ و اینکه قدمهایی که آنجا برداشته شد -ارادی یا غیرارادی- کار را به جایی رساند که دولت فعلی عملا آ.و.پ عمومی را رها کرده و خود وزیر و معاونها یکیدوجین مدرسه غیرانتفاعی تاسیس کردند.
🏴فکر میکنم -بعد از خواندن فاتحه- این سیاستپژوهی خصوصا با تاکید بر دوران مدیریت مرحوم اژهای، ضرورتی برای امتداد خدمات ایشان است.
🌐 @aliebrahimpour_ir
📌 چرا از کرونا میترسیم؟
[چگونه #کرونا، علمپرستی ما را نشانه رفته؟]
#رونوشت گفتاری از دکتر حمیدرضا قادری
🌐@aliebrahimpour_ir