eitaa logo
عقل‌نوشته‌های انقلابی
2هزار دنبال‌کننده
595 عکس
205 ویدیو
54 فایل
#علی_محمدی جُستِجُوگَرِ عَقلانِیَتِ اِنقِلابِ اِسلامِی؛ از بنیان تا عینیت ارتباط با بنده: @alimohammadi89 آدرس اینستاگرام: https://www.instagram.com/ali.mohammadi89/
مشاهده در ایتا
دانلود
اقتصادنا47-دکتر مقصودی-تولید دانش بنیان اشتغال آفرین در مکتب اقتصادی مقاومتی-کم حجم .mp3
24.04M
🎵صوت نشست علمی در مرکز تحقیقات اسلامی مشهد مقدس 🔰بررسی تزاحم میان اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین (اقتصادنا47) 🎤ارائه:دکتر حمیدرضا مقصودی(عضو هیئت علمی دانشگاه قم) 🔹این صوت دومی است که دیروز (14 خرداد 1401) در جاده گوش کردم. در این نشست علمی دکتر حمیدرضا مقصودی، عضو هیئت علمی گروه اقتصاد دانشگاه قم، به تبیین نظریه اقتصاد دانش‌بنیان از منظرمقام معظم رهبری می‌پردازد. ایشان در این ارائه بر روی تناقض‌نمایی اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال آفرینی در ادبیات مرسوم و مَدرسی اقتصاد متمرکز می‌شوند و تلاش می‌کند با بررسی اقتصاد سیاسی حاکم بر علم مدرن، چارچوب متفاوتی برای عقلانیت متناسب با انقلاب اسلامی معرفی نماید. برای توضیحات بیشتر می‌توانید به کانال مراجعه نمایید.
سلام فرماده لری، گروه سرود آسمان.mp3
17.26M
این هم هدیه‌ای برای همه کسانی که از فهمیدن گویش لری بی‌‌حظ و بهره نیستند ...😎
💢مدیریت فرهنگی و مشارکت‌جویی💢 ✳️به بهانه متن انتصاب دکتر صالحی به ریاست مؤسسه اطلاعات توسط مقام معظم رهبری 🔹در این چندساله ـ به‌غیر از چند استثناء که الان هم افتخار همکاری با آنها را دارم ـ، عمده مدیرانی که در عرصه فرهنگ و علم دیده‌ام از این دو دسته بیرون نبوده‌اند: 1️⃣ اول دسته‌ای که صاحب مبنا و نظر هستند و درباره اکثر موضوعات و مسئله‌ها، پاسخی دارند. این دسته نه تنها نیازی به هم‌فکری و مشارکت دیگران نمی‌بینند، بلکه برخی از ایشان قربة الی الله مشارکت و حضور دیگران بر خلاف مصالح اسلام و مسلمین می‌پندارند. فقط شاگردان و همفکران خود را در حلقه فکری و مشورتی خود نگه می‌دارند و از سیاست مردِ من به گردِ من، حتی الامکان عدول نمی‌کنند! 2️⃣ دوم دسته‌ای که نه از مبنایی برخوردارند و نه پاسخی برای مسئله‌ها دارند، بلکه یاد گرفته‌اند که با جمع کردن دیگران حول یک میز، نوعی تعادل سیاسی در جلسات فکری برقرار کنند. هرگاه فکری در حال غلبه‌ است، ترکیب را عوض کرده تا تعادل حفظ شود و در نهایت با کدخدا منشی، گاهی طرف این دسته را بگیرد و گاهی طرف آن دسته را . این دسته از مدیران فرهنگی، به اصطلاح یکی به در می‌زنندو یکی به میخ و معمولاً وسط لحاف را از جاهای دیگر آن بیشتر دوست دارند! 🔹ولی حقیقتاً مدیریت فرهنگی حضرت آقا از سنخی دیگر است. تقریباً درباره همه کس و همه چیز، نظری خاص و قابل توجه دارد و در عین حال، مشارکت و حضور حداکثری سلیقه‌ها و دیدگاه‌های مختلف را لازم و حیاتی می‌داند؛ سلیقه‌ها و دیدگاه‌هایی که هر چند در یک رتبه بالاتر از دایره و چهارچوب‌های فکری و اندیشه‌ای انقلاب اسلامی بیرون نیست، ولی گاهی با نظر دقیق‌تر و فنی‌تر و انقلابی‌تر ایشان در موارد متعددی در تعارض است. 🔹متن حکم رهبر انقلاب اسلامی در انتصاب مسئول جدید مؤسسه اطلاعات از این جهت بسیار حائز اهمیت و قابل مطالعه است: ➖بسم الله الرّحمن الرّحیم جناب آقای سید عباس صالحی دامت توفیقانه روزنامه‌ی کهنسال اطلاعات در دوران نظام جمهوری اسلامی همواره نماینده و نمایشگر یکی از اضلاع نظام و انقلاب و سخنگوی قشرهائی از مردم عزیز بوده که غالباً سخن آنان بیش از هر جای دیگر در این روزنامه انعکاس می‌یافته است. چند وجهی بودن نگاهها و سلایق سیاسی در میان نخبگانی که در اعتقاد راسخ به انقلاب و نظام اسلامی مشترکند، وجود روزنامه‌ئی با این خصوصیت را مفید و شاید الزامی میکرده، و اکنون نیز آن‌چنان است. برادر انقلابی و پسندیده خصال مرحوم حجت‌الاسلام دعائی، که علاوه بر افتخار نمایندگی از سوی امام عظیم‌الشأن در آن روزنامه، از سوی اینجانب نیز سالها این مأموریت را بر عهده داشتند، به گونه‌ئی شایسته توانسته بودند جهت‌گیری مزبور را رعایت کنند. اکنون پس از درگذشت تأسف‌بار ایشان جنابعالی با سوابق درخشان علمی و مبارزاتی و انقلابی و تصدی مسئولیتهای خطیر در نظام جمهوری اسلامی، در صدر فهرست افراد مناسب برای اجرای این مأموریت میباشید. لذا اینجانب شما را به نمایندگی خود در موسسه و روزنامه‌ی اطلاعات و مدیر مسئول آن روزنامه منصوب میکنم و توفیقات شما را از خداوند متعال مسألت مینمایم. سیّدعلی خامنه‌ای ۱۸ خرداد ۱۴۰۱
مهم ترین سوال پیرامون موضوع حکمرانی مردمی این است که مردمی که انقلاب کردند و قرار بود در اداره امور جامعه نقش افرین شوند الان کجا هستند؟ ما به لحاظ ساختاری در کدام مرحله از ساخت جامعه اسلامی هستیم و مقام مردم کجاست؟ آیا در مرحله ساخت حقوقی هستیم و در این مرحله میتوان طرحی را به مردم واگذار کرد؟ چگونه می توان مردم را برای مشارکت توانمند ساخت و در کدام لایه حکمرانی مردم دخیل هستند؟ یکشنبه ۱۴٠۱/٠۳/۲۲ساعت۱۶ گفتگوی زنده در صفحه هاتف https://instagram.com/hatefmag?utm_medium=copy_link @farhang_markaz_baressi 🆔https://ble.ir/1400
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 🔰 تیزرهمایش ملی فقه نظام ساز (چیستی، ساختار و رویکردها) 🎙 با حضور: ✔️ همراه با: 🔹 ارائه مقالات برگزیده 🔹رونمایی از مجموعه آثار همایش 🔹 تقدیر از مقالات برتر 🕰 زمان:پنجشنبه 26 خرداد 1401، ساعت 8:30- 13 🏢 مکان: قم- میدان سعیدی، خیابان هفت تیر، کوچه 12، تقاطع اول، سمت چپ، موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام 🔻 برنامه به صورت برگزار می گردد. 📌 پخش زنده و مستقیم با ترافیک رایگان از تلویزیون اینترنتی موسسه امام رضا(ع): 🌐 heyatonline.ir/irsi 🌐 رابط خبر(+) 💢 کانال رسمی موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا علیه السلام تهران eitaa.com/joinchat/3703439518C704ac87f9c
j57 مصلحت (حسینی‌الهاشمی1) 00.12.09.mp3
3.94M
🔊 صوت جلسه پنجاه و هفتم؛ 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی(1) «لینک فایل در تلگرام»
j58 مصلحت (حسینی‌الهاشمی2) 00.12.14.mp3
13.09M
🔊 صوت جلسه پنجاه و هشتم؛ 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی(2) «لینک فایل در تلگرام»
j59 مصلحت (حسینی‌الهاشمی3) 00.12.15.mp3
13.07M
🔊 صوت جلسه پنجاه و نهم؛ 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی(3) «لینک فایل در تلگرام»
j60 مصلحت (حسینی‌الهاشمی4) 00.12.16.mp3
11.03M
🔊 صوت جلسه شصتم؛ 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی(4) «لینک فایل در تلگرام»
j61 مصلحت (حسینی‌الهاشمی5) 01.02.17.mp3
13.18M
🔊 صوت جلسه شصت و یکم؛ 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی(5) «لینک فایل در تلگرام»
j62 مصلحت (حسینی‌الهاشمی6) 01.02.18.mp3
14.1M
🔊 صوت جلسه شصت و دوم؛ 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی(6) «لینک فایل در تلگرام»
j63 مصلحت (حسینی‌الهاشمی7) 01.02.24.mp3
22.37M
🔊 صوت جلسه شصت و سوم؛ 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی(7) «لینک فایل در تلگرام»
j64 مصلحت 01.02.25.mp3
16.07M
🔊 صوت جلسه شصت و چهارم؛ 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی(8) «لینک فایل در تلگرام»
j65 مصلحت 01.02.26.mp3
12.66M
🔊 صوت جلسه شصت و پنجم؛ 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی(9) «لینک فایل در تلگرام»
j66 مصلحت 01.02.31.mp3
16.36M
🔊 صوت جلسه شصت و ششم؛ 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی(10) «لینک فایل در تلگرام»
j67 مصلحت (حسینی‌الهاشمی11) 01.03.01.mp3
11.9M
🔊 صوت جلسه شصت و هفتم؛ 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی(11) «لینک فایل در تلگرام»
j68 مصلحت (حسینی‌الهاشمی12) 01.03.02.mp3
13.19M
🔊 صوت جلسه شصت و هشتم؛ 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله سیدمنیرالدین حسینی الهاشمی(12) «لینک فایل در تلگرام»
j69 مصلحت (امام خمینی1) 01.03.07.mp3
11.78M
🔊 صوت جلسه شصت و نهم؛ 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله امام خمینی(1) «لینک فایل در تلگرام»
j70 مصلحت (امام خمینی2) 01.03.09.mp3
11.9M
🔊 صوت جلسه هفتادم؛ 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله امام خمینی(2) «لینک فایل در تلگرام»
j71 مصلحت (امام خمینی3) 01.03.21.mp3
15.12M
🔊 صوت جلسه هفتاد و یکم 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله امام خمینی(3) «لینک فایل در تلگرام»
j72 مصلحت (امام خمینی4) 01.03.22.mp3
10.91M
🔊 صوت جلسه هفتاد و دوم 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله امام خمینی(4) «لینک فایل در تلگرام»
j73 مصلحت (امام خمینی5) 01.03.23.mp3
17.75M
🔊 صوت جلسه هفتاد و سوم 🔹 سلسله درس‌های جایگاه مصلحت در اصول فقه حکومتی 💢عنوان جلسه: تقریر دیدگاه آیت الله امام خمینی(5) «لینک فایل در تلگرام»
جمع بندی دیدگاه مرحوم شهیدصدر.mp3
40.17M
🔊 صوت 💢 عنوان جلسه: جمع بندی دیدگاه آیت‌ الله سیدمحمدباقر صدر(ره) در نقش اجتهاد در شکل‌دهی نظام اقتصاد اسلامی؛ 📆 تاریخ جلسه: ۱۴۰۱٫۲٫۱۹ 🔸 امسال در ارائه‌ای با حضور برخی دانشجویان رشته اقتصاد، تلاش کردم جمع‌بندی نهایی خودم را از ایده شهید صدر(ره) دربارۀ جایگاه اجتهاد در شکل‌دهی نظام اقتصاد اسلامی بیان کنم. 🔸از نواقصی که در ارائه‌های رایج دیدگاه شهید صدر دیده می‌شود، غفلت از اجزاء متکثر طرح ایشان و جانمایی هر یک از این اجزاء در یک طرح کلان است. 🔸 از مهمترین برش‌های مفهومی در ایدۀ کلان شهید صدر، می‌توان به موارد ذیل اشاره کرد: ➖تفکیک مذهب و علم ➖تفکیک بخش ثابت و متغیر مذهب ➖ ایده «فقه النظریه» که ناظر به بخش ثابت و «ایده استنباط احکام متغیر در منطقه الفراغ» که ناظر به بخش متغیر مذهب است. 🔸 چهار راهکار ایشان در بخش فقه النظریه هم از این قرار است: ➖حرکت از روبنا به زیربنا ➖توجه به تفاوت معنایی مفاهیم منصوص کتاب و سنت با معنای عرفی آن‌ها ➖ لزوم بهره گیری از روش تفسیری موضوعی ـ توحیدی به جای روش ترتیبی ـ تفصیلی ➖پرداختن به احکامی که مخاطب آن جامعه اسلامی است، نه آحاد مسلمین 🔸همچنین ایشان برای استنباط احکام متغیر در منطقه‌ی فراغ از احکام الزامی، ۵ منبع اصلی را تحت عنوان «مؤشرات عامه» مطرح می‌کند که عبارتند از: ➖اتجاه التشریع ➖الهدف المنصوص لحكمٍ ثابت ➖القيم الاجتماعية التي أكّد الإسلام على الاهتمام بها ➖تجاه العناصر المتحرّكة على يد النبيّ أو الوصيّ ➖ الأهداف التي حُدِّدت لوليِّ الأمر «لینک تلگرام» «لینک ایتا»