✅ مراسم نیایش و مناجات شبهای جمعه از ساعت ۲:۳۰ بامداد تا اذان صبح در مدرسه علوم دینیه مهدیه با حضور خواهران و برادران برگزار میگردد.
🔹 آدرس: تهران، میدان شوش، ابتدای خیابان فدائیان اسلام، جنب مسجد مهدیه، پلاک ۱۳۶۳
🆔 @almiqat
#پرسش_و_پاسخ
❓پرسش:
آیا این حدیث صحت دارد که هر فرد شیعه در روز باید ۶۰ آیه قران بخواند؟
✍️ پاسخ:
باسمه تعالی؛ نهتنها بر شیعیان، بلکه بر هر مسلمانی اخلاقا واجب است هر روز تعدادی از آیات قرآن را تلاوت نمایند و از لسان امام صادق(ع) نقل شده است که حضرت فرمودند: سزاوار است که هر مؤمنی قبل از خواب حداقل ۵۰ آیه از قرآن کریم را تلاوت نموده و سپس بخوابد. لکن در همهجا واجب، وجوب فقهی نیست، بلکه امر ارشادی میباشد، یعنی بسیار خوب است که این کار انجام پذیرد.
🆔 @almiqat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#پاسخ_به_شبهات
✅ مگر اینطور نیست که وقتی زنی فوت کرد، حتی شوهرش هم نمیتواند او را غسل دهد؟ پس چطور میشود که حضرت زهرا(س) وقتی شهید شدند، حضرت علی(ع) ایشان را غسل داد؟
🔹 استاد مرتضی مخملباف
🆔 @almiqat
#معرفی_کتاب
📚 کتاب: اصول و شیوه های تربیت توحیدی کودکان
نویسنده: مسلم گریوانی
ناشر: جمال
فرزندان، نوردیدگان ما و امانت خداوند نزد ما هستند. پرورش ایمان به خدا در آنها ضروری است. زیرا تربیت توحیدی موجب میشود که آنها در کنار زندگی و کار خود، همراهی یک حقیقت دانا، توانا، دارا و حکیم را احساس کنند و بدانند که هرگز تنها و بیپشتوانه نیستند.
پرورش توحیدی کودک اصول و روش خاص خود را دارد. در این کتاب اصول و کلیدها تحت سه عنوان زیر ارائه شده است:
- آموزش توحید به کودکان
- پرورش توحیدی کودکان
- پاسخ به سوالات توحیدی کودکان
🔹برشی از کتاب:
- اهمیت پرورش توحیدی در هفت سال اول
حلاوت و شیرینی برقراری صحیح نخستین مواجهه فکری و عاطفی کودک با خدا در این دوره، میتواند پشتوانهای محکم در مسیر ساختن شخصیت انسان بهسوی خدا و گام نهادن در طریق ربوبی شدن او قلمداد شود. از دیگر سو، چنانچه این رویارویی و رابطه نخستین، بهدرستی شکل نگیرد و در بستر مناسب خود سامان نیابد میتواند، زمینهساز گریز انسان از خدا و شقاوت و بیچارگی همیشگی او شود. بسترسازی و ایجاد آمادگی روحی در کودک، یکی از اهداف اساسی تربیت توحیدی در این دوره از زندگی است.
🔹 علاقهمندان جهت تهیه این کتاب، میتوانند همه روزه (غیر از ایام تعطیل) از ساعت ۱۰ تا ۱۵ با واحد کتابخانه مؤسسه میقاتالقرآن (شعبه مرکزی) تماس حاصل نمایند. تلفن:
۰۲۱-۵۵۳۷۰۵۱۷
۰۲۱-۵۵۳۹۰۱۴۴
🆔 @almiqat
hejab clip 078.mp3
919.2K
#کلیپ_سخنرانی
✅ اشکال دیدگاه کسانی که مدعی برابری زن و مرد در تمام شئون هستند / وقتی مخلوق، خود را داناتر از خالق میداند!
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹 برگرفته از مبحث «آنچه از حجاب باید بدانیم»
🎧 صوت این مبحث 👈 almiqat.com/Speech/Subjects/2/7
🆔 @almiqat
#حدیث_هفته
✅ امیرالمؤمنین(ع): برای رویارویی با دشمن، در انتظار قدرت و لحظه مناسب باش تا پیروز شوی.
📖 غررالحکم و دررالکلم، ح۲۳۴۷
🆔 @almiqat
میقاتالقرآن
🆔 @almiqat 👇
#شگفتی_های_آفرینش
✅ دنیا، سرایی با تمام امکانات (۱) (مقدمه)
«توحید مُفَضَّل» نام کتابی است حاوی فرمایشات امام صادق(ع) درباره بخشهای گوناگونی از حقایق و شگفتیهای آفرینش که آن حضرت این حدیث طولانی را طی چند مجلس به یکی از اصحاب برجسته خود به نام مفضل بن عمر بیان فرمودهاند. در این حدیث شریف، امام صادق(ع) - بهعنوان یک حجت الهی که علم ماکان و مایکون را از ناحیه خود خالق هستی و بهصورت علم لدنی اخذ نموده است - به حد ظرفیت مخاطب، به شگفتیهایی از نظام آفرینش اشاره نموده که شنیدن آنها بیش از پیش، وجود خالق توانا را برای انسان آشکار میسازد.
این فرمایشات حضرت، ضمن استوار نمودن عقاید توحیدی انسان، بسیاری از نعمات الهی را نیز که طی سالهای زندگی، برای بشر عادی و تکراری شده است، مقابل چشمانش آورده و او را به تامّل وا میدارد تا به این طریق، نعماتی که ما همیشه از کنار آنها ساده عبور کردهایم، مورد توجه قرار داده و شکرگزار آنها در پیشگاه آفریدگار مهربان خود باشیم.
حضرت در نخستین بخشهای این حدیث شریف، به کلیت آفرینش هستی اشاره نموده و آن را خانهای دربردارنده تمامی امکانات مورد نیاز بشر معرفی نموده است. سرآغاز این فراز چنین است:
اى مفضل! اول عبرتها و دليلها بر صانع عالم تعالى شأنه، تهيه و نظام اين عالم است و تأليف اجزای آن و گردآوردن آن بر وجه كمال، زيرا كه اگر تأمل كنى در عالم به فكر خود و تميز كنى (تشخیص دهی) به عقل خود، خواهى يافت اين عالم را مانند سرایى كه بنا كردهاند و هر چه بندگان خدا را به آن احتياج است مهيا نمودهاند... (توحید مفضل (ترجمه علامه مجلسی(ره))، ص۵۵ (با اندکی تصرف برای بهروز کردن زبان نگارش))
🆔 @almiqat
6.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رهبر معظم انقلاب: امام باقر(ع) در دو جبهه مبارزه کرد، جبهه فکر و اندیشه اسلامی و جبهه سیاسی...
🆔 @almiqat