#پرسش_و_پاسخ
❓پرسش:
آیا خواندن زیارت عاشورا در شب سنگین است؟
✍️ پاسخ:
باسمه تعالی؛ خواندن زیارت عاشورا در هیچ زمانی سنگین نیست و کسانی که چنین سخنان بیپایهای را میگویند، برای مطرح کردن خود و کسب شهرت میباشد. تمام دعاها و زیارات مفاتیحالجنان و کتب ادعیه دیگر را در صورت معتبر بودن میتوان در هر زمانی خواند. البته بعضی از آنها دارای زمانهای مشخصی میباشند. مانند دعاهای ماه رمضان، ماه رجب، ماه شعبان و امثالهم که البته آنها را هم اگر به نیت دعا در مواقع دیگر بخوانید مشکلی ندارد.
🆔 @almiqat
#بازنشر
✅ #اطلاعیه مسابقه غیرحضوری خطابه غدیر
با عرض تبریک به مناسبت فرارسیدن ایام مبارک دهه کرامت، به اطلاع برادران و خواهران محترم میرساند به مناسبت عيد سعيد غدير خم، عيد ولایت و امامت اميرالمؤمنين على(ع)، در نظر است مسابقهای با محوریت کتاب «خطابه غدیر» نوشته محمد باقر انصاری برگزار گردد.
از این رو علاقهمندان به شرکت در مسابقه میتوانند جهت کسب آمادگی بیشتر، فایل کتاب را دریافت و مطالعه نموده و در تاریخ مقرر نسبت به شرکت در مسابقه مذکور بهصورت مجازی اقدام نمایند. این مسابقه در دهه ولایت و امامت (ایام عید قربان تا عید غدیر) برگزار و زمان و نحوه اجرای آن متعاقبا اعلام خواهد شد.
🎁 به ۱۰ نفر از برگزیدگان مسابقه، هر یک مبلغ پنج میلیون ریال در مراسم جشن بزرگ عید غدیر مؤسسه ميقاتالقرآن اهدا خواهد شد.
🆔 @almiqat
clip ramezan1403- 10.mp3
1.35M
#کلیپ_سخنرانی
✅ چگونه طبق دستور شارع مقدس برای امام رضا(ع) (و سایر مشاهد مشرفه) نذر کنیم؟ / آیا انداختن پول یا طلا داخل ضریح زیارتگاهها کاری صحیح است؟
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹 برگرفته از سخنرانی شب ۲۳ رمضان ۱۴۰۳
🎧 صوت این مبحث 👈 https://almiqat.com/Speech/Session/10214
🆔 @almiqat
#معرفی_کتاب
📚 کتاب: خدا در این قصهها (قصههایی برای آشنایی کودکان با خدا)
نویسنده: مسلم گریوانی
ناشر: جمال
تعداد صفحات: ۴۸
خداوند بزرگترین و جذابترین و آشناترین حقیقت عالم است. خدایی که بسیار به ما نزدیک است و بهآسانی میتوان با او صحبت کرد. انسانها هنگام درد و رنج و نیاز، بهسوی خدا دست دراز میکنند و با او صحبت میکنند. اگر غبارهای دنیا بر دل کودک ننشیند، روح خداجوی او همیشه خدا را ناظر و شاهد خود میبیند و دوست دارد همواره محبوب خدا باشد.
کتاب «خدا در این قصهها» میخواهد به رشد ایمان کودکان بیفزاید و آنها را از آسیب فراموشی خدا و نعمتها و لطفهای او دور سازد. در این کتاب سعی شده ترکیبی از ایمان و تفکر دینی به کودکان منتقل شود.
محتوای این کتاب در سه بخش تنظیم شده است: وجود خدا، حضور خدا، آغوش خدا
در پایان هر داستان نیز پرسشهایی برای عمیقتر شدن ایمان دینی فرزندان آمده است. امیداست این اثر در شکوفایی ایمان نوجوانان موثر واقع شود.
🔹 علاقهمندان جهت تهیه این کتاب، میتوانند همه روزه (غیر از ایام تعطیل) از ساعت ۱۰ تا ۱۵ با واحد کتابخانه مؤسسه میقاتالقرآن (شعبه مرکزی) تماس حاصل نمایند. تلفن:
۰۲۱-۵۵۳۷۰۵۱۷
۰۲۱-۵۵۳۹۰۱۴۴
🆔 @almiqat
#حدیث_هفته
✅ امیرالمؤمنین(ع): پافشاریهای لجوجانه، رأی آدمی را فاسد میکند و انسان را به اظهارنظرهای غیرواقعی وامیدارد.
📖 فهرست غررالحکم، ص۳۵۶
🆔 @almiqat
میقاتالقرآن
🆔 @almiqat 👇
#شگفتی_های_آفرینش
✅ رشد هماهنگ بدن
مفضل بن عمر در ادامه از حضرت صادق(ع) درخواست میکند که حضرت رشد تدریجی بدن تا مرحله تمام و کمال آن را برایش شرح دهد. حضرت هم در پاسخ به او چنین میفرمایند:
«در آغاز، جنين، در رحم، جايى كه چشمى آن را نمىبيند و دستى بدان نمىرسد شكل و صورت داده مىشود. اين تدبير همچنان ادامه دارد تا اينكه انسانى كامل و استوار با تمام نيازهاى او بيرون مىآيد. بدن اين انسان، كامل و استوار بوده و همه چيز در آن نهفته شده است. از احشا و جوارح و ديگر عوامل بدن گرفته تا استخوان و گوشت و پيه و مغز و عصب و رگها و غضروفها.
وقتى كه به جهان پاى نهاد، چنان كه مىبينى تمام اعضاى او همه با هم و هماهنگ چنان رشد مىكنند كه شكل و هيأت و اعضاى او ثابت مىماند. نه افزايش مىيابد و نه كاستى مىپذيرد. اين سير همچنان ادامه دارد تا شخص اگر تقدير باشد به سن بلوغ و كمالش برسد. آيا اين (پيچيدگيها و حكمتها) جز از لطف مدبر و حكيمى است؟» (شگفتیهاى آفرينش (ترجمه نجفعلی میرزایی بر توحيد مفضل)، ص۵۴)
حضرت در قالب این جملات کوتاه، به حقایقی بلند و قابل تامل اشاره میفرمایند. بهراستی جز خداوند قادر متعال، کیست که قدرت داشته باشد ظرف نه ماه درون بدن موجودی زنده (مادر)، موجود زنده دیگری -که تا کنون عدم محض بوده- را هستی بخشد و تمام اعضا و جوارحی که برای ادامه حیات به آنها نیاز دارد را در همان فضای بسته و تاریک تدارک دیده کنار هم بچیند و پوست و گوشت بر آنها برویاند؟!! به قول حضرت، جایی که نه چشمی آن را میبیند و نه دستی به آن میرسد!
و نکته قابل تامل دیگری که ما عموما از آن غافلیم و دقت حضرت ما را متوجه آن میکند، رشد هماهنگ اعضای بدن است. جمجمه با همان سرعتی رشد میکند که مغز رشد میکند. استخوانهای قفسه سینه با همان سرعتی رشد میکنند که ریه رشد میکند و الی آخر. بهراستی اگر در فرآیند رشد، یکی از اعضای بدن بر دیگری پیشی میگرفت، چه بر سر انسان میآمد؟ و این هماهنگی در رشد نیز یکی دیگر از نعمات ناپیدا و بیشمار خداوند است. وَ اِن تَعُدّوا نِعمَةَ اللَّهِ لا تُحصُوها...
🆔 @almiqat
elm-93.mp3
14.78M
✅ مبحث «علم غیب»
🔹 جلسه ۹۳
🔹 تاریخ سخنرانی: ۱۴۰۳/۳/۱۲
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
📝 پاسخ به اشکالات مطرح شده در خصوص نفی علمغیب پیامبر اکرم(ص) در آیات قرآن کریم (مائده/۹۹ - احقاف/۹ - انعام/۵۰ - هود(ع)/۳۱ - اعراف/۱۸۸ - توبه/۱۰۱ - محمد(ص)/۳۰) / آیا پیامبر(ص) تنها موظف به ابلاغ است؟! / اهمیت مسئله «جمع بین آیات قرآن کریم» و نمونههایی از آن / آیا قرآن کریم تجسس کردن را به کل ممنوع کرده یا استثنائاتی دارد؟ / آیا ارائه گزارشات غیبت محسوب میشود؟ / وقتی دروغ گفتن واجب میشود!! / شیوه منافقشناسی رسول اکرم(ص)
#علم_غیب
🆔 @almiqat
✅ نماز یکشنبههای ماه ذیالقعده:
این ماه آغاز ماههای حرام است و برای روزهای یکشنبه این ماه نمازی بسیار با فضیلت از رسول خدا(ص) روایت شده که مختصر آن فضیلت این است که هرکه آن را بهجا آورد، توبهاش پذیرفته حق و گناهش آمرزیده میشود و طلبکاران او در قیامت از وی راضی گردند و با ایمان از دنیا برود و ایمانش از او گرفته نشود و قبرش وسیع و نورانی گردد و پدر و مادرش از او راضی شوند و آمرزش حق نصیب پدر و مادر و فرزندان و نژاد او گردد و روزی او توسعه یابد و فرشته مرگ در وقت مردن با او مدارا کند و جانش را به آسانی بستاند. (مفاتیح الجنان)
🆔 @almiqat
#پیشنهاد_کاربران
✅ مادران تمدنساز
بارها شنیده بودیم: «پشت هر مرد موفق، زنی موفق ایستاده است.» حالا دیدههایمان مهرِ تاییدِ شنیدهها شده...
امروز که با چشم خود نقش تمدنساز مادران را دیدیم، بهتر میشود فهمید چرا تمام تلاش دشمن تمرکز یافته روی کمرنگ و بیارزش جلوهدادن نقش مادری...
امروز سبزی دامان مادرها، جلوهگر شده در سرخی خون شهدا. حواسمان باشد، این روزها بار مادری بیشتر روی شانههایمان سنگینی میکند.
🔹 ارسال شده توسط خانم پریسا زارع
🆔 @almiqat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#از_همه_جا
✅ پاسخ یک پژوهش علمی به این سوال: آیا زن و مرد میتوانند با هم دوست عادی باشند؟
🆔 @almiqat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#از_همه_جا
✅ مکالمه جالب حاج قاسم سلیمانی و حجتالاسلام رئیسی در ضریح مطهر امام هشتم که در پایان حاج قاسم هم برای اینکه مردم معطل نشوند از نماز کنار مضجع شریف حضرت رضا(ع) صرف نظر میکند
🆔 @almiqat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#از_همه_جا
✅ حمایت قاطعانه شیعیان از فلسطین
🆔 @almiqat
✅ دحو الارض
امشب، شب بیستوپنجم ماه ذیالقعده و شب دحوالارض است، یعنی پهن شدن زمین از محل کعبه به روی آب و از شبهای بسیار شریف است که رحمت خدا در آن نازل میشود و قیام به عبادت در آن اجر بسیار دارد.
روز دحوالارض نیز یکی از آن چهار روزی است که در تمام سال به فضیلت روزه ممتاز است. بهجز روزه، غسل و...، یکی از اعمالی که برای روز دحوالارض وارد شده است، نماز آن است.
🆔 @almiqat
#سلامت_و_درمان
✅ تعدادی از مواردی که پرهیز از آنها برای جلوگیری از امراض پوستی مفید است:
- استرس (نگرانی مستمر)
- ترشیجات بندری و لیته با شکم گرسنه
- دخانیات و مواد افیونی و مواد روانگردان
- ترانس چربی بالا (خامه، کیک خامهای، روغن جامد، سرخ کردنی و...)
- کافئین زیاد (شکلات، کاکائو و... زیاد)
- قندهای شیمیایی (قند و شکر و شیرینیجات قنادیها)
- نوشابههای گازدار و آبمیوههای شیمیایی و اسانسهای شیمیایی
- غذاهای مانده و فستفودها
📖 منبع: آرشیو موضوعی وبلاگ طب المعصومین(ع)، مقاله «درمان بعضی از مشکلات مربوط به پوست (۱)»
🆔 @almiqat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#از_همه_جا
✅ واکنشهای امام خمینی(ره) در مقابله با تعاریف و تملقات افراد نسبت به ایشان
🆔 @almiqat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قرائت_تصویری
✅ قرائت قرآن کریم
🔹 قاری: راغب مصطفی غلوش
🔹 سوره ق آیات ۳۷ تا ۴۵
🆔 @almiqat
makarem al-akhlaq 170- 1403-03-15.mp3
17.76M
✅ مبحث «شرح دعای مکارم الاخلاق»، توضیح عبارت «وَ انهَج لِی اِلى مَحَبَّتِكَ سَبِيلًا سَهلَةً» + نیایش و مناجات
🔹سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹تاریخ سخنرانی: ۱۴۰۳/۳/۱۵ - مدرسه علوم دینیه مهدیه
📝 حدیثی مهم از امام صادق(ع) در رابطه با محبت / آیا دوستی و محبت هر کسی را باید جلب نمود؟ / «همسر» مهمترین دوست انسان / لزوم وجود رابطه دوستانه با همسر و فرزندان / نحوه برخورد با افراد غیرمتدین که پایبند به حجاب و نماز و شرعیات نیستند (در خویشان، همکاران، مشتریان مغازه ما و...) چگونه باید باشد؟ / آیا با همه باید گشادهرو بود؟! / درک و فهم همه افراد یکسان نیست / سخن گفتن بر مبنای فهم مخاطب / ظرفیت و قدرت هضم فوقالعاده افرادی چون میثم تمار و عمار یاسر / محبت پیامبر اکرم(ص) نسبت به مسلمانان مستمند / مناظره قرآنی امام جواد(ع) در گهواره! / سلطنت بنیعباس بر مبنای سنت خلفا، بهجای سنت نبوی!
#شرح_دعای_مکارم_الاخلاق
🆔 @almiqat